A sebesség növelése nélküli sávszélességű csatorna

Szia barátok, ma is, hogyan tudjuk felgyorsítani, vagy 300 150 Mbps (függ a hálózati kártya), vezeték nélküli. Sokan közületek megvásárolt laptop vagy tablet , és észrevette, hogy a vezeték nélküli sebességet, nem olyan nagy, mint azt várod, hogy még akkor is, ha közel a router.
A korlátozott sebességű vezeték nélküli sávszélességű csatorna általában router probléma 20 / 40 Mhz helyett a legtöbb kártyák korlátozódik csak 20 Mhz.
Azt kell mondani, hogy nem minden vezeték nélküli N hálózati kártya lehet elérni 300 Mbps, de sok tud fogni, és nem teszik, mert ezt a korlátozást.
A sebesség a kapcsolatot a hálózati kártyát kell a maximális átviteli teljesítmény a router és a hálózati kártya is működtethető 20 / 40 vezeték nélküli B, G és N nagyon fontos vezetők, meg kell adnunk a jó vezetők, lehetőleg a hivatalos honlapján a gyártó.
Figyelem.
N150 vezeték nélküli hálózati kártyák nem megy 300, ők csak a gyárban, és nem teszed.
A bemutató azok számára, akik hálózati kártya N300 van N300 router és hálózati kártya is csak felmenni 150, illetve azoknak, akik NIC N150 és valójában nem kap a 65 72-DESAT Mbps.
Ha nincs router, de nem dagadt költségvetés, ajánlom a két router, hogy van, elég jó, és nem drága egyáltalán.
TP-LINK TL-WR740N egy vezeték nélküli router szuper olcsó és szuper jó
NETIS, egy router és repeater képes, kicsi és nagyon olcsó


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (86)

  • Cristi akarok ugyanezt igen nem beépített vezeték nélküli hálózat és az Ethernet integrált Speed ​​tűnik számomra 100 Mbps, míg a hálózati kártya Gigabit, a beállításokat ott tabu Advance nincs sávszélesség képességgel, és nem más környezetben azt állítja be, hogy lehetővé teszi, hogy ezt nekem. Lehet, hogy a saját sebességét a sebesség router? Gigabyte alaplap GA-B85-HD3 rev2.0

    • Hiába van gigabites hálózati kártyát, ha a router nem gigabites és gigabites csomag nem rendelkezik az Internet szolgáltató

      • A router a műsorvezető Cristi a tutorialu Néhány nappal ezelőtt NETIS és felmehet 300 Mbit, és szerettem volna még, és én fedélzeti hálózati menni 300 a Mbit, hogy hogyan mondasz van egy NAS hálózati én állni átvinni még 100 300 Mbit?

  • Mr. Cristi Megvettem ezt router [ http://www.emag.ro/router-cu-doua-benzi-n600-wireless-2-x-300mbps-wf-2471-retw0066/pd/DSLQCBBBM/ ] és szeretném tudni, hogy milyen szélességem van Madridban, és szeretnék csatlakozni a szomszéd [szülők útválasztójához [A probléma az, hogy kb. 100,200 méterre van tőlem egy akadályt, akadályként vettem ezt a routerbe, abban a reményben, hogy de tudok csatlakozni, de a kérdésem az. mit tehetek ahhoz, hogy csatlakozzam ehhez az útválasztóhoz Köszönöm

  • Sal, Van egy vezeték nélküli router TP-LINK TL-WR 841N és a doboz megmutatja 300MB és ezzel kapcsolatban megmutatja nekem, csak 72 MB. Milyen beállításokat kell kérni őket, hogy elérje, és nekem még 250 MB. Köszönöm, és én szeretném, ha a legjobb nap lehet.

    • Állítsa be a router csatorna szélesség 40 MHz-es frekvencián. Lásd itt: http://www.tp-link.ro/resources/simulator/TL-WR841ND_v9/Index.htm.
      Tehát a router, hogy elérjék a maximális átviteli sebesség 300 MB / s A vevő wifi forgalom eléri a maximális 150 mb / s, ha dolgozik 20 Mhz, ha tudsz dolgozni 40 Mhz (pl. 20 20 + MHz, dual band, ahogy ez a bemutató), akkor a forgalom érzékelhető 150 mint mb / s
      Rájössz, hogy 72 mb / s az útválasztó tett beállítás már említettem, és bocsát ki csak 20 MHz nemteljesítés gyakorisága, így nem lesz képes elérni a magasabb átviteli sebesség 150 mb / s, és vevő valahol fél a wifi, így tud a készülék.

  • Igen, néztem, de van egy másik router az enyém, és én még nem találtam meg Bandwitch képesség. Ne kérdezd, hogy én nem figyeltem videotutorialul. Akkor mi marad? Azt akarod mondani, hogy a router beállításait hogyan csináljam? Köszönöm.

    • Bre, én nem csináltam a router beállításait, váltottam egy beállítást a hálózati kártya. Feltételezzük, hogy a router be van állítva jól, és adja ki a 300 Mbps.
      Ha azt szeretnénk, hogy a bemutató a Speciális beállítások egy router, kérje a megjegyzések rovatban.
      Antenţie, mint mondtam-n és-n bemutató szöveget, nem minden hálózati kártya mehet akár 300Mbps ha N150 mehet maximum a 150Mbps.
      Ha N150 nem közeledik ez a sebesség, akkor lehet, hogy ezt a beállítást. Ha még nem állította azt jelenti, hogy a hálózati kártya nem teszi lehetővé, hogy a változások túl fejlett.
      Vannak fejlettebb hálózati kártyák és a hálózati kártyák egyszerűbb.
      A sofőr is játszik nagyon fontos szerepet.

  • Ugyanez a probléma van egy Presario CQ56 laptopnal, Windows 7 x64 rom esetén. és nincs ez a beállítás a tulajdonságokban! Ha tudnál nekem is segíteni ... Van egy netom az Upc-től a vezeték nélküli eszközökkel, és 72-es sebességgel vagyok közvetlenül az útválasztó mellett.

  • Legyen szép oktatóanyagok, érdekes. De észrevettem, hogy kicsit megállt útmutatók szoftverek és webes szolgáltatások, mint e-mail, web hosting oldalakon. Mint a hardver és a mobil.

    • Több látogatót érdekelt a hardver és az Android, mint a hosting és kezelése a domain / site / blog stb
      Ha tudtam volna, számos kérelmet a megjegyzés mezőbe, határozottan vissza ilyen témákban.
      Az ügyfél anyagával is dolgozunk ...

      • Igen van, igazad van. Jó lenne látni, és oktatóanyagok szoftver, internet, e-mail, weboldalak, stb, mint korábban.
        Egyébként továbbra is a legerősebb tekintve video oktatóanyagokat, útmutatók és tippek.

  • minden kapcsolat van neve
    ha tudod a nevét, a kapcsolat a router a kérdéses, és ha a számítógép látja, hogy a kapcsolat, és határozottan tudja,
    és jelszóval, akkor csatlakozhat ehhez az útválasztóhoz SIMPLE hello :)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.