Linux stick (hogyan tesz Linux egy usb stick a) bemutató videó

Hogyan készítsünk egy linux egy USB stick?

Ez egy olyan kérdés, hogy sokan már fel, de nem találtam a raspuns.Acum ezt a választ ebben a videó bemutató, hogyan tesz a Linux egy USB stick.

Ez a videó bemutató része egy hosszú sorozat tutorials a szabad szoftverek, a nyílt forráskódú szoftverek és a Linux disztribúciók.

Az Unetbootin az az alkalmazás, amellyel linuxot teszünk bármelyik usb-pálcára, ez egy ingyenes alkalmazás, de nagyon hatékony is, hihetetlen, hogy milyen könnyű fizetni a bootolható USB-pálca elkészítésének feladatát.

Ez az usb-meghajtó, mellyel linux található, az oktatóprogramban végzett művelet eredményeként jött létre, nem csak nagyon gyorsan készít, de indítható is ...

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön vizuális komfort a bemutató videót is lehet nézni a teljes képernyőt (teljes képernyős)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (98)

  • hűvös program, és könnyen járni vele néz annyira, de a kérdés az, mit tesz, és windows xp usb stick ugyanazzal a programmal

  • Gratulálunk, amit akkor örülök, hogy még mindig vannak emberek, mint te. Én nem tudom, hogy van egy tutorial, hogyan tegye win xp a botot. Köszönöm, és te szuper jó, bár ez egy rossz szót sem. KÖSZÖNJÜK

  • Vajon kibír XP most, de lesz, és ragaszkodni telepítése XP (egy külső merevlemez ideális bottal, míg nem tud ellenállni), és telepíteni xp egy bottal (a noteszgépek, EEPC )

  • Van egy kérdés, remélem, nem úgy tűnik, hülye: Cefaclor azzal Linuxu hogy miután fel sainstalez programok ragasztani közvetlenül a botot, hogy az, hogy azok bárhol és bármikor a bottal??

  • Loothze.
    Cunda hogy egy linux usb, mint a bemutató nem lehet telepíteni szoftvert, mert ez olyan, mint egy live cd.
    Valójában a Linux sok szoftver rajta.
    A legjobb felhasználását, hogy megy anélkül, hogy merevlemez van egy operációs rendszer telepítése és másolás valamit, vagy mást csinálni.
    Használhatja a számítógép operációs rendszer nélkül telepített.
    Azt tapasztalja, akkor lehet szokni Linux operációs rendszerek telepítés nélkül a kemény, és talán tetszik, és lesz egy szakértő linux.
    Ellentétben a Windows a Linux nem pénzbe kerül, pontosan 90%-a Linux ingyenes, van egy kis pénzt, de ezek az Üzleti.
    Mit veszít telepítésével azt a botot?
    Nem kell módosítani a partíciókat a merevlemezen, akkor nem egyéb változások, egyszerűen csak fel a botot, és csomagtartó-ból, és percek alatt meg 2 100% linux operációs rendszerrel működik.

  • Üdvözlet Cristi. A bootolható botot Linuxmal készítettem, és a BIOS-ban úgy választottam, hogy az operációs rendszert a botból töltsem be, mindenekelőtt újraindítottam, és megjelenik a számítógép indításakor megjelenő üzenet, amíg meg nem jelenik a "DMI pool adatok ellenőrzése" üzenet. .... Update Succes ", amely után a prompt villogott, és semmi sem történt. A Linux nem indul el. Párszor adtam át és így tovább. A fenti idézet és az semmi sem maradt. Kérem, magyarázza el nekem, mi történik, ha az operációs rendszer nem indul el. Nagyon köszönöm, és tudom, hogy még mindig követem az oktatóanyagokat.

  • Andre, valószínűleg a linux verziója nem jó, azt javaslom, hogy töltsön le egy linux verziót a hivatalos oldalaktól, nem pedig a torrentoktól vagy a huboktól. Győződjön meg arról, hogy a botra helyezett kép ISO, próbáljon ki egy másik verziót linux, valószínűleg az a neked, ami jó, akkor megsérül ... Ha azt mondja, hogy helyesen végezte el a bio beállításokat, és a botra helyezte az oktatóprogramban bemutatottak szerint, nincs ok arra, hogy ne te mész ...

  • Helló letöltött Linux Adrian.Am pontos helyszín a bemutató, azt követte a bemutató pontosan létesítmények a bot 2 GB és a Transcend az új és formázott telepítése előtt a beállítások helyesek, indításkor, bios látja a botot, de mint mondtam, nem történik nimic.Nu tudok rájönni, hol van hiba.

  • Azon gondolkodom, hogy telepítse a memóriakártyára, hogy ha ez történik, hogy fel.Am jöjjön vissza, miután ezt.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.