Linux stick (hogyan tesz Linux egy usb stick a) bemutató videó

Hogyan készítsünk egy linux egy USB stick?

Ez egy olyan kérdés, hogy sokan már fel, de nem találtam a raspuns.Acum ezt a választ ebben a videó bemutató, hogyan tesz a Linux egy USB stick.

Ez a videó bemutató része egy hosszú sorozat tutorials a szabad szoftverek, a nyílt forráskódú szoftverek és a Linux disztribúciók.

UNetbootin az alkalmazás, amely lehetővé tesz egy linux egy USB stick néhány, ez egy ingyenes app (ingyenes), de nagyon erős, hihetetlen, hogy mennyire könnyű a terhét, hogy egy bootolható USB stick.

Ez az USB stick a Linux rajta működéséből származó a bemutató nem csak gyors, de szintén bootolható ..... hihetetlen!

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön vizuális komfort a bemutató videót is lehet nézni a teljes képernyőt (teljes képernyős)


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.Kapcsolódó oktatóanyagokHozzászólások

 1. Radu - mondta

  hűvös program, és könnyen járni vele néz annyira, de a kérdés az, mit tesz, és windows xp usb stick ugyanazzal a programmal

 2. Gabriel Lucian - mondta

  Gratulálunk, amit akkor örülök, hogy még mindig vannak emberek, mint te. Én nem tudom, hogy van egy tutorial, hogyan tegye win xp a botot. Köszönöm, és te szuper jó, bár ez egy rossz szót sem. KÖSZÖNJÜK

 3. admin - mondta

  Vajon kibír XP most, de lesz, és ragaszkodni telepítése XP (egy külső merevlemez ideális bottal, míg nem tud ellenállni), és telepíteni xp egy bottal (a noteszgépek, EEPC )

 4. Enrico - mondta

  Hi Guys!

  Örülök, ez a bemutató telepítéséhez Linux OS Stick.
  Azt szeretném kérni, hogy a bemutató az XP.
  köszönöm

 5. loothze - mondta

  Van egy kérdés, remélem, nem úgy tűnik, hülye: Cefaclor azzal Linuxu hogy miután fel sainstalez programok ragasztani közvetlenül a botot, hogy az, hogy azok bárhol és bármikor a bottal??

 6. Loothze.
  Cunda hogy egy linux usb, mint a bemutató nem lehet telepíteni szoftvert, mert ez olyan, mint egy live cd.
  Valójában a Linux sok szoftver rajta.
  A legjobb felhasználását, hogy megy anélkül, hogy merevlemez van egy operációs rendszer telepítése és másolás valamit, vagy mást csinálni.
  Használhatja a számítógép operációs rendszer nélkül telepített.
  Azt tapasztalja, akkor lehet szokni Linux operációs rendszerek telepítés nélkül a kemény, és talán tetszik, és lesz egy szakértő linux.
  Ellentétben a Windows a Linux nem pénzbe kerül, pontosan 90%-a Linux ingyenes, van egy kis pénzt, de ezek az Üzleti.
  Mit veszít telepítésével azt a botot?
  Nem kell módosítani a partíciókat a merevlemezen, akkor nem egyéb változások, egyszerűen csak fel a botot, és csomagtartó-ból, és percek alatt meg 2 100% linux operációs rendszerrel működik.

 7. Andre - mondta

  Helló Cristi. Én kibír indítható a linux, kiválasztottam a BIOS Betölthető az operációs rendszer a botot először adtam újraindítás és a kijelző, amely megjeleníti az indításkor, amíg a "ellenőrzése DMI Pool adatok ...... Frissítés Success ", ami után jelezzen a pillanatot, és ez nem történik meg nimic.Nu elindítása linux-ul.Am adtam egy-két alkalommal, és minden asa.Se után leáll az üzenetet, a fent idézett, a többi nimic.Te Kérjük, ha tisztázni, mi történik nem indít rendszer operare.Iti Nagyon köszönöm, és tudja, hogy a még mindig figyeli oktató.

 8. Adrian - mondta

  André, a Linux talán nem jó, azt tanácsolom, hogy letölt egy Linux a hivatalos oldalakon, és nem torrentet vagy hub! Ellenőrizze, hogy a képet fel a botot, hogy az ISO, próbáld meg egy másik verzió Linux, talán az egyetlen, amit te a jó, hogy sérült ... Ha azt mondod, hogy megtette a megfelelő BIOS-beállítások, és tedd a botot, amint az a bemutató nem volt, miért nem mész ...

 9. Andre - mondta

  Helló letöltött Linux Adrian.Am pontos helyszín a bemutató, azt követte a bemutató pontosan létesítmények a bot 2 GB és a Transcend az új és formázott telepítése előtt a beállítások helyesek, indításkor, bios látja a botot, de mint mondtam, nem történik nimic.Nu tudok rájönni, hol van hiba.

 10. Andre - mondta

  Azon gondolkodom, hogy telepítse a memóriakártyára, hogy ha ez történik, hogy fel.Am jöjjön vissza, miután ezt.

 11. Adrian - mondta

  Még egy dolog ... de hogyan ment Linux is ... nem tudom, ha ez igaz ... bár amikor utoljára játszottam linux ... automatikusan indítsa a CD-ről nem kérdezted meg, hogy a Windows bármelyik gomb megnyomásával boot CD-ről ... Tudom, hogy a Linux telepítés automat.Si ha nem tévedek ez az üzenet jelenik meg, a CD és a Windows ... vagy talán csak nekem csizmás közvetlenül CD.Ma Kérjük, ne használja a live "m a linux rajongó ... annak ellenére, hogy szép ...

 12. Andre - mondta

  Azt hiszem, én még mindig próbál incurcat.Nu memóriakártya, azt hiszem, zavaros az alkalmazások telepítésére portabile.Ce gondolok, hogy én letöltött Linux Mint verzió 6 felicia.Ultima verzió, ami elérhető a Linux Mint .

 13. Adrian - mondta

  Andre, ha észrevette, hogy Programas UNetbootin kell választani, hogy pontosan melyik verzióját kristály bemutató ... amikor kinyitotta a fenti verzió, hogy tudod, hogy nem láttam a Linux Mint UNetbootin 6 1 3 mint verziók, és ha vagy 5 3 4 5 Nem tudom pontosan, de semmi esetre sem volt 6 verzió! Valószínűleg ezért nem megy ... keres egy Linux, hogy a saját és a unetbotin az adatbázisban, ami a medve és unetbotin! Vagy letöltés UNetbootin valószínűleg lo bővíthető egyszer viseli, és 6.Linuxul verzió kimaradt az új verziók gyakran szállítószalag srácok ... látom, és úgy nézel ki még régebbi verziót 5 hazugság, hogy ő használt kristály bemutató !

 14. Andre - mondta

  Szia Adrian, azt már megtették, letöltöttem a Linux és UNetbootin 5 282, amint az a bemutató, telepítettem a botot, és így én.
  Mi az, hogy én kétszer is meggondolják, nehogy beállítása nem ott van, ahol a csomagtartó, mert amikor elindítja a Windows azt mondja: "boot CD-ről", míg ha adsz, hogy indul a bot nem mutat üzenetet akar indítani undeva.Cum mondtam állvány és villogó azonnali és nimic.Verific nem jó, ha a BIOS beállításait indítani.

 15. Adrian - mondta

  Andre ... lásd a BIOS boot kapcsolódó beállítások 2 keres, ahol látni első betöltő eszköznek, és az USB ... nem tudom megmondani, hogy pontosan hol található a BIOS beállítást helyek alig különbözik egy másik számítógépen!

 16. alex - mondta

  ha van, és a Windows XP.?? stick .... :)

 17. Petronela - mondta

  Még nem próbáltam a Linux, de úgy tűnik, érdekes ... Nagyon köszönöm

 18. john71 - mondta

  sal.am a Linux csökkenő interb.cand videotutorial cain i / letölteni egy kép jelenik meg a dokumentum-típusú, és soha ne ISO.este / vagy beállítás a Firefox, hogy töltse le a telepített valamit, ami valójában egy ISO kép, hogy látni, hogy a CD-t imagine.acum nem lehet telepíteni, hogy ez nem igazán sok türelem omagine descarcata.mersi iso a kezdő.

 19. Adrian - mondta

  @john71: Ahhoz, hogy lehet látni a ikon Cristi kell egy program, amely felismeri az ISO képeket, mint egy író, WinRAR, és egyéb programok, amelyek elismerik az ISO, az ikon, amit le nem olyan, mint a Krisztus ez nem jelenti azt, hogy nem egy ISO kép, vagy nem tudja használni! Csak írd ki egy CD-t, vagy tedd egy emulátort, például a daemon tools ISO kép, alkohol vagy UNetbootin fel ez a program, hogy ha telepíteni a Windows ... látod, hogy ha nem telepíti Winamp audio fájlok ikonja A Windows Media Player a kör, hogy a piros és a butonu játszanak a közepén .... és látta, hogy telepítése winamp audio file ikonok változtatni az ikonok, kék és sárga villám őket ... hogy tetszik, és Cristi egy programot kezelni ISO képek és ezért gondoskodott róla, hogy ...

 20. john71 - mondta

  Megtettem mindent, amit zis.mi / iso.am kép jelent meg sokat keresett elindult a botot, és azt mondja: syslinux 3.72 2008 / 09 / 25 cbios stb "Nem található kernel image: linux boot: _". Tudja de úgy véli, hogy untatni a gradinita.ai ötlete, mit csináltam rosszul? multumesc.ps: telepíteni UNetbootin SSI stick jelenik kis program.

 21. Adrian - mondta

  @john71: Nem kell tennie semmit, hogy azt mondtam ... én csak elmagyarázta, hogy miért Cristi tűnik, icon ISO képre! Nem tudom, hogy te ... ha elmondod a lépéseket követheti IAI segítségével ... de azt ajánlom, hogy ne keress egyszer bemutató, és próbálja újra, ha ezt teszed! Nézd nélkül farok felső bemutató hátra!

 22. Andrew - mondta

  Lenne egy kérdésem. Akkor partíciót egy bottal? Mert van egy botot tettem Linux és szeretném használni a teret, hogy az is, hogy én a másik tárolt fájlok: képek, dokumentumok, stb zene.

 23. Adrian - mondta

  @Andrew: Nem hiszem, hogy lehetséges, hogy kibír felosztás, de sok mappa akarsz benne!

 24. Andrew - mondta

  Igen, de amikor elindul a Linux egy bottal, nem tudok bejutni a meghajtó bot, adok jogsegély véletlenül.

 25. Andrew - mondta

  @Adrian: Sikerült Acronis Disk Director megoszlik a botot 2 egy linux egy, a másik olyan, mint egy D számítógépet.

 26. bot kell formázni FAT óvatos .... Linux NTFS tudja ...... vannak útmutatók a neten az XP, mint a bot normál dc oktató ad valaki érdeklődik e-mail, és adja dokumentáció ... ne aggódj, ez nem sok, hogy olvassa el

 27. Adrian - mondta

  @Samy: Küldje el a dobozban, ha írsz hozzászólás nem jelenik meg! Hagyta, hogy a levél hozzászólás! Szeretném dokumentáció, de nem látom az e-mail ... ezért kérjük, hagyja megjegyzéseket, nem csak a dobozban teljes nevét és e-mail!

 28. danezu - mondta

  Gratulálunk egyszer jól sikerült bemutató

 29. calipso1580 - mondta

  Szia Bobby, welcome Cristi.Spune kérjük bottal tud bármilyen próbál tenni Ubuntu linux.Am hajlandó boot után stick.Va köszönöm.

 30. @calipso1580:
  Ugrás sok disztribúció, de nem az összes, található egy lista a támogatott disztribúció honlapján "UNetbootin".
  Furcsa, hogy nem megy az Ubuntu, Ubuntu általában jól támogatott, függhet a verziót, és megpróbál egy kicsit régebbi verzió.
  A legszebb, hogy indul a bot megy "Linux Mint".
  Ez olyan, mint az Ubuntu még van néhány extra dolgot.

 31. Andrew - mondta

  Cristi ha megtanulják, hogy a Windows a botot?

 32. @Andrew: Megkérdezem és ablakok bot, de a bot Windows Installer (a EEPC).
  Nem tudok megbízható adatokkal, mert attól tartok, nem tartom a szavam, ígérni jobb, mint ül a bank, akkor bizonyos, hogy mi lesz a közeljövőben a két oktató (xp, vista usb és a rendszer telepítés a botot).

 33. Andrew - mondta

  Alig várom! És köszönöm a tanácsot, hogy feladat igazgató. És beckup de azt hittem, hogy ez egy kis probléma, hogy nem kell, hogy a beckup helyreállítása.

 34. Soll Bad G. - mondta

  segítve, hogy kibír minden linuxos k nam megértette

 35. Adriano - mondta

  nagyon nehéz bemutató, és csak azt akartam, hogy mi linux táska ..... de dak táska linux vista most és törölje le a botot, míg én ragaszkodni vista linux aztán én vissza ..... pls vista zicetimi és én .....

 36. Adrian - mondta

  @Adriano: A válasz a bemutató és előadás a fenti szövegben tutorial! Ha fel linux a botot és utána azt élő módban ... akkor nem kell telepíteni linux vista ... és akkor nem veszít! Tekintse k még mindig a bemutató Mandriva Linux, ami azt mutatja, hogyan kell használni a Linux live CD ... jobb felső Mandriva írok be, és találja meg .. így futtatni a botot egészen él, de bot nem fut CD

 37. Cosmin - mondta

  Szóval ... ha fel a botot, linux, és amikor eltávolítja újra Winndows?

 38. Adrian - mondta

  @Cosmin: Nene Nos ... ha teszel a botot, és futtatni élni, mikor vegye ki a hátsó ablakokat, ha telepíti a bot nem távolítja el akkor is, ha a Windows ... bot szerepel a bemutató, de valószínűleg nem nézte a tutorial!

 39. cclaudiu - mondta

  köszönöm szépen Van egy Eee PC, és küzdöttem, hogy ragaszkodni XP és én nagyon jó Resit

 40. Adrian - mondta

  @cclaudiu: Van bemutató, és hogyan, hogy a Windows XP-t akkor ragaszkodni telepíteni minden!

 41. Bion - mondta

  Próbáltam ez a bemutató, de most úgy döntött, nimica.Nu booteaza.Am kiwi linux, de nem látom a botot.
  Próbálja újra egy másik USB stick.
  A bemutató a MacOSX USB stick? Van egy pár őrülten mac, de ... nem értettem sokat.
  Köszönöm szépen.

 42. Bion - mondta

  Próbáltam szinte minden Linux verzió, de nimic.Primesc ugyanazt az üzenetet:
  http://boxstr.com/files/5472183_uqhjp/Untitled.jpg
  Valószínűleg nem csinál valamit jól, vagy nem megy ez a boot verzió ...
  Tudna nekem segíteni még?
  köszönöm

 43. Bion - mondta

  Mi értelme ezeket a megjegyzéseket ha admin nem érdekli, hogy írjon egy választ.

 44. @Bion: Próbálkozzon egy másik USB stick, és ellenőrizze a BIOS beállításait (engedélyezni kell támogatás USB).
  Próbálja Linux Mint, vagy régebbi Linux, idősebb nem jelenti azt, néhány hónap, próbáld meg nem használja, hogy még a legújabb verziók nem viseli 100%-a UNetbootin.
  Elnézést kérek a késedelmes válasz, de tudom, hogy kap több száz hozzászólás egy nap, és nem mindig tud válaszolni egyáltalán.
  Te várt ránk.

 45. Adrian - mondta

  @Bion: Értik a harag! Ön fizetett valamit válaszolnia kell egyszerre? Látni, hogy linux Románia hivatalos honlapján! ahol, ha belépnek a román fórum is van egy IRC csatornát, ahol meg lehet beszélni valós időben az emberek a linux, és végigvezeti Önt! Amikor keres valamit, nem várható, és nem csak keres egy helyen! Keresés többet, ha akarsz egy gyors választ! Nem azért vagyunk itt, hogy kifejezetten összpontosítson Linux, ez csak azt követően kerül sor, hogy felfedezzék, és cercetati.Incercam lehetséges válaszolni, de mi és mások fejét az oldalt!

 46. b Ion - mondta

  Pt. Adrian.
  Ön adott tipikus válasz a román és ez mindent elmond róla.
  Tehát, amikor már le, és nem a honlap oktatóanyagok (A bemutató az egyik módja a tudástranszfer, hogy lehet használni részeként a tanulás. A bemutató célja, hogy tanítani példával módszerrel és információt hogy töltsenek ki egy adott feladatot.) Úgy kell hogy fontolja meg és a lehetséges szövődmények, hogy az egyik több hülye, és nem érti, van egy hiba a bemutató, bla-bla-bla ... és úgy tűnik, természetes, hogy elmagyarázza, különösen azért, mert minden bemutató képes hagyni megjegyzéseket .
  Nem kell, hogy a tollas látogatók azt mondta nekik, hogy több treburi.Daca kell menni varr varrás testvére megy, és hagyja el a helyszínt vannak mások jobb.
  És ha kellett fizetnie, amit feltétlenül kell, hogy minden szó számít a felhasználóktól.
  Végezetül szeretném nektek, hogy nem ideges, de azt mondtam, aki egy bemutató általában, hogy ellenőrizze, hogy figyelembe veszik a üzeneteket.
  Thanks Cristi

 47. oroszlán - mondta

  Megy nagyon jól. Megtekintése és az NTFS partíciókat, és még rejtve vannak. Szeretnék több aniste szoftverek nyerhet segítségével a bor, nem csak azokat, amelyeket az alkalmazás.

 48. Jégkorszak - mondta

  Úgy gondolom, hogy a srác dolgozik a Linux alatt virtuális útmutatók csak ezen az oldalon.
  Én teljesen csalódtam benned, tekintettel arra, hogy megígérte, hogy tanár csinálsz Linuxról és mit dicsőítette a legjobban.
  Sajnos, azt hiszem, másképp, mint a többi nemzet ti végigsöpör super coooooool
  Növekedés

 49. Adrian - mondta

  Jégkorszak: Szeretem ezt a fickót, és a virtuális az csak akkor működik, Linux alatt útmutatók ezen az oldalon.
  Én teljesen csalódtam benned, tekintettel arra, hogy megígérte, hogy tanár csinálsz Linuxról és mit dicsőítette a legjobban.
  Sajnos, azt hiszem, másképp, mint a többi nemzet ti végigsöpör super coooooool
  Növekedés

  Én drágán oktatóanyagok Linux, de sajnos a legtöbb a Windows, és senkit nem érdekel a Linux, és ez szégyen, hogy nincs semmi bajom a Linux, vagy ellenkezőleg, de mi van, ha ACEM Linux gyakorlatok nélkül közönség és a világ nem néz?

 50. Peter szikla - mondta

  Nem látom, útmutatók, mint a fele, akkor zárak marad. Miért?

 51. florin - mondta

  Brilliant köszönöm szépen ... miattad lettem kezdő linux ms tovább ..

  • RobertFlorin - mondta

   Tényleg? Nagy, most tettem Ubuntu a botot, és szeretne többet megtudni a Linux, és persze a Terminal programban.

 52. Üdvözlet minden
  Azt tapasztaltam, és én mondtam tuturial tettem bot, én játszottam a Linux aztán telepítettem egy külön HDD (I 3 hdd) és újabb több a linux (ez egy kicsit nehezebb alkotnak partíciók egy másik bemutató, de megoldotta a problémát) Azt próbálja meg, amit kaptunk linux windows nem tűnik f.greu linux ... talán azért, mert nem tudom, f.mult az xp, vista, 7.
  Nekem van letöltött UNetbootin intrebare.Cand láttam változat letölthető, de én Resit linux.Am tenni nimic.Se lehet, hogy egy bemutató ezzel a verzióval? Pote ... ki tudja valaki azt akarja, hogy egy USB stick ezzel a módszerrel kezdve linux.

  • Mihai - mondta

   alex: Én már letöltötte UNetbootin intrebare.Cand láttam változat letölthető, de én Resit linux.Am tenni nimic.Se lehet, hogy egy bemutató ezzel a verzióval? Pote ... ki tudja valaki azt akarja, hogy egy usb stick hozzá módszer kezdve linux

   Dai és töltse le a verziót a linux, akkor kattintson a jobb gombbal a fájlra, menjen a tulajdonságok, menjen engedélyek fülön jelölje be "futtatását teszi lehetővé a fájl egy programot" és szoros 2 kattint, vagy nyissa meg a bort, és kész, és telepítse linux.Apropo és a Windows nem felvenni semmit vele, hogy a leadott és a verzió, de nem az iso fájlt közvetlenül betöltött a Windows.

 53. Minden, amit sunt.Abia Most olvastam más véleménye, ahol azt láttuk, hogy a többiek nem tesz ubuntu mers.Am 9.04 (nem tettem 9.10 netul nem lesz probléma ... c.net), és még mindig nem tudja használni Evolution mail ... talán azért, mert csak a cím mess.pe kapott mailuri.Pidginul menni.

 54. Dragos V - mondta

  Szuper érdekes. És kerestem valamit át az ISO a botot. Merci.

 55. Alex - mondta

  És ha nem d boot opciót USB / cserélhető meghajtóként a BIOS-ban, mi a teendő? kérjük, tanácsadás, eltekintve a live CD-ről.

 56. cristina - mondta


  Tettem a botot Linux Mint Helena jól megy a rendszer 2g ram és néha egy kis botlás a 512 m ram.
  Csatlakozni az RDS segítségével a mágikus formula
  sudo pppoeconf
  és csökkentse a fényerőt találtam képlet
  sudo-s Enter
  30 echo> / proc / acpi / video / GFX0 / DD04 / fényerő
  A kérdés az, hogyan lehet csinálni, hogy testre stick így
  Firefox honlapján is google.ro alapértelmezés
  csatlakozni RDS nincs mágikus formulák és a fényerő is alapértelmezés szerint a 30
  Nehéz beállítani?

  • Adrian - mondta


   Tettem a botot Linux Mint Helena jól megy a rendszer 2g ram és néha egy kis botlás a 512 m ram.
   Csatlakozni az RDS segítségével a mágikus formula
   sudo pppoeconf
   és csökkentse a fényerőt találtam képlet
   sudo-s Enter
   30 echo> / proc / acpi / video / GFX0 / DD04 / fényerő
   A kérdés az, hogyan lehet csinálni, hogy testre stick így
   Firefox honlapján is google.ro alapértelmezés
   csatlakozni RDS nincs mágikus formulák és a fényerő is alapértelmezés szerint a 30
   Nehéz beállítani?

   Abból, amit tudok használni a live CD-t vagy USB stick élő módban beállításokat nem menti. Az újraindítás után el fogja veszíteni a beállításokat. De egyszerre ott azt mondják, a módszer erre, hogy még ha egy USB stick élő módban megtartja újraindítás után is. Csinálok egy bemutató róla. Van a csodálat és gratulálok, mert te vagy az egyetlen lány / nő, aki használja a Linuxot, legalábbis mi lányok / nők Tudom, nem jelenti azt, hogy tudod, és néhány parancsot. Én ritkán adott, hogy megfeleljen egy geek aritele. Még soha nem találkoztam korábban. De azt nem mondta, hogy milyen, hogy vedd fel a botot Mint? telepített vagy nem csak kibír bootolható?

 57. cristina - mondta

  Tettem élni, mert csak 2 gb

 58. mitikus - mondta

  üdvözlet
  Én is használtam ugyanazt a módszert, mint a bemutató (felfedni vizsgálat). Tökéletesen működött. De én nem értek egyet, mert ez nem menti a beállításokat. Találtunk majd Linux Live USB Creator alkalmazás, amely lehetővé teszi a beállítások mentése. Továbbá, a telepítés lehet tenni egy USB-s külső merevlemez. Annak ellenére, hogy továbbra is hátránya, vagyis korlátozza a 4 GB boot partíciót használata miatt a particionálást FAT32 nem teszi lehetővé nagyobb fájlkezelő 4 GB. Megtapasztaltam a merevlemezt particionálni GB 60 30 30 és a két FAT32. Az első partíció feltelepítettem a Linux Mint Isadora 9 remekül működik (és olvasni filmek DVD Ubunturi amit tettem), és a második elmentem manőver. A meglepetés az, hogy a HDD-t Linux gestionarele megmutatja nekem csak az első partíciót 4 30 GB szabad hely jelenik meg, mint használhatatlan így elérhetetlen. Azt hiszem, ugyanez történik, ha egy USB stick, több mint 4GB.
  Kérem tapasztalt Linuxistii mondd meg, ha van egy módja annak, hogy telepítse a külső USB HDD tartós Linux disztribúciót (azáltal, hogy a beállításokat) kiaknázni több mint 4GB (jelenleg az operációs rendszer telítődik, ha elég gyorsan Azon igyekszem, hogy frissítéseket, kénytelen volt feladni javára mások). Megpróbáltam telepíteni a teljes verzió USB HDD HDD kihúzásával saját. Ez működött, de nem akkor, amikor én költözött merevlemez egy másik számítógépre, ami azt jelenti, hogy a szóban forgó létesítmény függ az autó, és nem hordozható. Tudom, hogy vannak más típusú formázási partíciót, Linux-specifikus, pl. ext3, de nem tudom, hogyan kell használni őket, és haboztam, hogy megpróbálja őket.
  Remélem mások végeztek kísérleteket, és Örülnék, ha tudnék megosszák egymással tapasztalataikat.
  Jól.

 59. Dragos - mondta

  Servus, van egy kérdés, azt hiszem, egy kicsit nehezebb, véleményem szerint. Telepítettem UNetbootin a HDD, hogy volt egy viszonylag kis kapacitású, és volt neki dosr win xp, tökéletesen működött. Megváltoztattam hdd legnagyobb 7 és különben is nyerek vele sok alkalom telepített Linux verzió ... Törekedtünk arra, hogy UNetbootin, megy, hogy azt a botot ubuntu beta 10.10 de buteaza, én még nem próbáltam Ez a HDD dolgozott ez a kis program, amit már volt linux cd. A bot indítására ad nekem egy hiba, amely nem ismeri .. Én nem tudom, miért, az üzenet és az adatok függvényében változik változata UNetbootin, abban az évben a piac. Pate, hogy az indító szekvencia, vagy valami más? Kérem, segítsen nekem. Köszönöm

  • Adrian - mondta

   Dragos: Servus, van egy kérdés, azt hiszem, egy kicsit nehezebb, véleményem szerint. Telepítettem UNetbootin a HDD, hogy volt egy viszonylag kis kapacitású, és volt neki dosr win xp, tökéletesen működött. Megváltoztattam hdd legnagyobb 7 és különben is nyerek vele sok alkalom telepített Linux verzió ... Törekedtünk arra, hogy UNetbootin, megy, hogy azt a botot betaubuntu 10.10 de buteaza, én még nem próbáltam a Ez a HDD dolgozott ez a kis program, amit már volt linux cd. A bot indítására ad nekem egy hiba, amely nem ismeri .. Én nem tudom, mi az üzenet adattartomány látható függően deunetbootin, abban az évben a piac. Pate, hogy az indító szekvencia, vagy valami más? Kérem, segítsen nekem. Köszönöm

   Anélkül errorii nekünk a pontos üzenetet nem tudunk segíteni, bocs!

  • Dragos: Servus, van egy kérdés, azt hiszem, egy kicsit nehezebb, véleményem szerint. Telepítettem UNetbootin a HDD, hogy volt egy viszonylag kis kapacitású, és volt neki dosr win xp, tökéletesen működött. Megváltoztattam hdd legnagyobb 7 és különben is nyerek vele sok alkalom telepített Linux verzió ... Törekedtünk arra, hogy UNetbootin, megy, hogy azt a botot betaubuntu 10.10 de buteaza, én még nem próbáltam a Ez a HDD dolgozott ez a kis program, amit már volt linux cd. A bot indítására ad nekem egy hiba, amely nem ismeri .. Én nem tudom, mi az üzenet adattartomány látható függően deunetbootin, abban az évben a piac. Pate, hogy az indító szekvencia, vagy valami más? Kérem, segítsen nekem. Köszönöm

   ez történt velem, és mit találtam a neten eu.Din probléma az, hogy az írás UNetbootin utasításokat karnelul 2.6.32 10.10 és Ubuntu a karnelul 2.6.35.eu oldottam meg így: tettem ubuntu cd 10.10pe azt indítani azt és alkalmazás indítólemez-készítő Tettem azt stik.

 60. Dragos - mondta

  Adrian ok itt a üzenet jelenik meg:
  "SYSLINUX-3.85 2010 1994 2010-poter Anvin H. et.al nincs alapértelmezett vagy UI konfigurációs direktívája található!
  boot: "Érdekes, hogy ez a program alkalmas. linux, így a kíváncsiság: voltam egy barátom, megpróbáltam széles nyomon ugyanazon történet ... formázott, még mindig win7 alapján mi jó ... hogy sikerült megnyerni 7 extrém kibír verzió UNetbootin 471 és elindult, és elment, és az alapja NTFS formázott stick ... ez nem az a dolog, ez a furcsa, de miért nem mehetek UNetbootin ubuntu? Hibák, lehet, hogy valami win7 x64?
  Merci.

 61. Dragos - mondta

  Kihagytam egy sort tömbök .. Bocsánat
  SYSLINUX-3.85 2010 02 20-CBIOS Copyright (C)-1994 2010 H. Peter .......... sajnálom

 62. Dragos - mondta

  Liviu, akkor ha tesz a cd mi a lényeg .. lehet menni egy démon nélkül égető a cd .. az oroszlán nem keletkezik, de az ötlet nem ment és csészék deocamdata.Sper barátai nem látják a megoldást találni az ötlet, hogy én még faini.K?

  • Dragos: Alan, akkor ha tesz a cd mi a lényeg .. lehet menni egy démon nélkül égető a cd .. az oroszlán nem keletkezik, de az ötlet nem ment és csészék deocamdata.Sper barátai nem látják a megoldást találni az ötlet, hogy én még faini.K?

   amíg a végleges kiadás azt hiszem, nem fog megoldani. Azt mondta, szeretné, hogy tedd stik feltétlenül. Adtam egy megoldást.

 63. Dragos - mondta

  Igen Alan, ok V egyetértek veled .. Nem fürdőszobák, érdekelt abban, amit szakértők szerint. Azt szeretné, hogy egy megoldás van. És te? És ahogy mondtam, az Apple és a Windows 7 ezzel a kis programmal, csak meg kell formázni NTFS Batz kibír.

 64. Dragos - mondta

  Jó szem előtt tartva meg, bár raspundeati hozzászólás .... Szép, nem talált választ, mondd, hogy nem is tudom.

  • Dragos: Jó szem előtt tartva meg, bár raspundeati hozzászólás .... Szép, nem talált választ, mondd, hogy nem is tudom.

   Azt hiszed, hogy keressen valakit, hogy válaszoljak a kérdésedre neked? Leginkább érdeklődő van megoldása. Ha tudtam volna, hogy valaki azt mondja, bár nem értem, hogy pontosan mi a probléma, amellett, hogy nem indul el az ubuntu stik 10.10. Ön indítani a botot, és megadja, hogy az írás hiba után boot / casper / vmlinuz és adja meg. És specialisti.daca szeretnénk választ a szakemberek, hogy lehet menni a szoftver gyártó honlapján, és megmondja, hibát észlelt a szoftver általa kifejlesztett és ........ talán kap választ a várakozásokat ha azok nem felelnek meg itt

 65. Halom - mondta

  Abból, amit tudok használni a live CD-t vagy USB stick élő módban beállításokat nem menti. Az újraindítás után el fogja veszíteni a beállításokat. De egyszerre ott azt mondják, a módszer erre, hogy még egy USB dacafolosesti élő módban megtartja újraindítás után is. Csinálok egy bemutató róla.

  Azt ígérem, uram Burlugeanu

 66. Mihai - mondta

  Én nő, amit írtam bocsánatkérés sus.Nu tud windows-only copy ul.Il, de nem indul.NE kipróbálni!Tévedtem! Sorry újra.

 67. ghita_49 - mondta

  Érdekelne linux telepített egy külső merevlemezt, és használható bármilyen számítógépen. lehet?

 68. Catalin - mondta

  Meg akartam kérdezni valamit, ha használja Daemon Tools, hogy a kép, és hogy 11.04 ubuntu mount usb-creator.Nu ő nem ugyanaz a dolog, mint ez a bemutató?

 69. todoni bekezdés - mondta

  Helló, szeretném megkérdezni, hogy mit elosztó használható UNetbootin ott, ha akarnak, hogy kibír egy kép 10.8 KIWI Linuxban kiwi, amely nem jelenik meg a listában. beszélve arról, hogy én vagyok az új a Linux világban. Előre is köszönöm

 70. Mircea - mondta

  Én autocadist és a munka AutoLISP és a C + +
  Tanultam és néztem linux fedezze fel óvatosan a bemutató
  KÖVETKEZTETÉS "nem működik, és nincs út
  A kevesebb kezdeti PT fogja magyarázni, hogyan működik: A Linux 14 3 mappát tartalmazó mappák sok 6 fishiere a Jegyzettömb, melyek különböző megjegyzéseket, stb, stb Nem lehet azonban Commander megrendelések összesen, ami értelmezhető bios
  8 többi mappák jpeg fájlok VLC vagy fishiere hogy nyitott az Outlook
  Ne keressen tovább, bemutató telepítése és üzemeltetése a Linux, mert nem lesz, nem úgy, mint szegény, szegény én, mint a Google vagy a gazdasági szereplőkre HTML fishiere ASCII billentyűzetet és színes (lásd színt a nettó ASCII), vagy Linux hogy nem ASCII halász

 71. Moldovan - mondta

  Ubuntu, és azt akarjuk, hogy a Linux a Linux, de letöltöttem stik nem engedi megnyitni unetboting megpróbáltam letölteni a verzió Linux és Mac, de senki nem tudtam kinyitni. Most említést ubuntu.
  köszönöm

 72. AdrianGudus - mondta

  Moldovan:
  Ubuntu, és azt akarjuk, hogy a Linux a Linux, de letöltöttem stik nem engedi megnyitni unetboting megpróbáltam letölteni a verzió Linux és Mac, de senki nem tudtam kinyitni. Most említést ubuntu.
  köszönöm

  UNetbootin kell futtatni egy bizonyos módon. Meg lehet tanulni, hogyan mergnd a Keresés mezőbe az oldalsáv, jobb felső és azt mondják: Hogyan készítsünk egy bootolható USB stick a Windows Vista, vagy 7 8 az Ubuntu Linux, majd nyomja meg az Enter billentyűt. Ebben a tutorialban használt UNetbootin hogy, és akkor csak ki kell használni, vagy szeretné, hogy Linux vagy Windows

 73. Lex - mondta

  Nagyon köszönöm a tutorial. Ő nagyon hasznos.

 74. Cristi - mondta

  Felhasználó azt kérdezi a jelszót, hogy nem tette hozzá, hogy egy jelszó?

 75. Chan Christmas - mondta

  Szia, van egy laptop, és én hdd hozzá, kérjük, adja meg a linket, ahol meg lehet tenni a győzelem a botot, és tudod használni, mint egy merevlemez, kérjük, több. (Keres több, mint 3 hónap)

 76. norbert - mondta

  Próbáltam ubuntu12.04 és megáll 5%. amely lehet az oka?

 77. Gabriel - mondta

  Szia, köszönöm ment ok!

 78. iosief - mondta

  hello .. Nekem van egy régebbi laptop nem megy nehéz ul.pot install linux ram? nélkül trebuiasa másik hdd

 79. Adrian Gudus - mondta

  iosief:
  hello .. Nekem van egy régebbi laptop nem megy nehéz ul.pot install linux ram? nélkül trebuiasa másik hdd

  RAM a memóriában. Ha a "write" valamit, akkor a következő alkalommal, amikor nem fog emlékezni semmire, ha megáll, hogy töltse ki a villamos energia, hello, minden adat, ami rajta elvész.
  Azt javaslom, hogy vegyél egy botot 4 GB (ára körülbelül £ 25), és azt a bootolható Perzisztencia szép cache.
  További részletekért, írjon a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv "létrehozása Ubuntu Live USB stick kitartás 11.04 cache (ne a beállítások újraindítás után)" nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató

 80. iosief:
  hello .. Nekem van egy régebbi laptop nem megy nehéz ul.pot install linux ram? nélkül trebuiasa másik hdd

  Ez a megoldás az Ön számára: http://puppylinux.org/main/Download%20Latest%20Release.htm

 81. SALL
  Én uramarit összes lépését turtorial és csomagtartó Linux Mint egy bottal UNetbootin 8GB telepítése után a számítógép újraindul, és én vagyok beléptem a BIOS-t az F 2 és merge.Eu nincs ablak 7.

 82. Corrado - mondta

  u törölheti ablakok a bot miután instatal?

 83. tálcák - mondta

  Helló, és köszönöm nagyon jó ptr povetze és tanítások szerint. Régebben f nehéz nap, amikor nagy erővel, mint eszem, amit látok esznek Linux. Szóval tudtam, hogy semmit sem ezen az oldalon (most nem vagyok szakértő (:))), de még én is tudom, hogy a Linux sok f SO. Régebben a bemutató, és tettem egy bottal utolsó Linux Mint társa, UNetbootin varázslatos volt, és végül, ha ptr először életemben nyitva állt előtte linux hanyatt estem a meglepetéstől, és meglepetten .... volt egy nagyon barátságos és könnyen használható, és amely nekem mindent kellett ... Köszönöm, hogy időt .... most felajánlotta a fő operációs rendszer XP Home Edition, de biztosan, miután a Microsoft fogja a kezét, hogy (tudom, A 01.01.14) Én telepíteni Linux. Úgy értem, minden tervezési ptr Linux semmit sem, amit mondanak, nem igaz .... vagyis teljesen más, mint a Windows, és még azok is, akik képzettek a windows nehézségekkel kell majd szembenézniük Linux .... egy hazugság .... van néhány különbség, de annyira barátságos és jól felszerelt izgalmas és érdemes telepíteni vagy usb kizárólag ismerem őket. Most minden ásás itt-ott találtam egy programot, amit tudni biztosan, hogy a varázslat .... Linux telepítés ... létesítmény egy online töltse le és telepítse a Linux USB .... barátságos, szabad és az úgynevezett Linux Live USB Creator ... Most telepítettem az Ubuntut egy usb legújabb kiadása ..... nagyon cool, és ez olyan különösen, mint az, amit használni Chromium böngésző évek ... Hey .... írtam túl sok ... . viszlát

 84. Cata Alex - mondta

  Köszönöm a bemutató voltam nagy segítség! Folyamatos siker!

 85. iulia - mondta

  Köszönöm szépen ez a bemutató, én egy nagy segítség! Ez nagyon kemény! A folyamatos siker!

 86. Stanciu - mondta

  Üdvözlettel minden, amit tenni értünk, de nem sikerül csinálni netul kábel menni!
  nekem segíteni kérem!
  Köszönöm szépen.
  Stanciu

 87. sal Stanciu. Én tanítani, hogyan kell csinálni, de csak akkor, ha azt jelenti, PPPOE az RCS & RDS (RDS) egy másik szolgáltatóhoz, ha nem tud segíteni. itt van, hogyan kap a VPN beállításához VPN csatlakozású akkor megy (DSL) te ADD. . Most meg kell csinálni. amely azt mondja csatlakozású NÉV, törölje az összes és írni RDS. Most, hogy mondja, DSL USERNAME példa CT23234726
  , És a jelszó JELSZÓ SCRI. Látni, hogy helyesen írta-e. ha nem megy szócikk. siker

 88. helló Manolescu. Szeretnék segíteni, hogy én indult, és a maga segített nekem, most szeretnék inpartasesc veletek az én róla. Itt van, mit csinál. rufus_v1.1.7f letöltés a legjobb és stabil verzió valószínűleg magam. győződjön meg róla, van elég hely, hogy a bot hatékonyan. Ön fat32 formátumban. stik hiba, ha nem megy, csak történt vele. akkor állítsa le az összes program fut a bárban és az asztalon nem csinál semmit. stik jab jab Rufus nyissa meg a képet, és hagyja, hogy végezzék a munkájukat. Ne csinálj semmit, amíg véget ér. valami másra. vírusvédelmi ki kell kapcsolni. szerencse. További információkért kérjük, elérheti nekem e-mail címen [Email protected] további sikeres.

 89. Hol tud lőni facuto linux, amit egy linket kérem ???

  • A Linux kernel, amely alapján kifejlesztett számos ingyenes és legális operációs rendszerek úgynevezett disztribúciók. Több nyílt forráskódú (forrás deschisa- bárki hozzájárulhat. Aki a szükséges tudást lehet egy operációs rendszer Linux alapú). Cristi használt Linux Mint bemutató rólad és itt a honlapon a bemutató előadás, amely megtalálható a keresőmező használatával. Vannak még bemutató Ubuntu a legnépszerűbb Linux disztribúció. Mindkét eloszlás szabadon és legálisan letölthető az interneten akkor csak meg kell keresni a Google-on. Nézz és linkek az esetre, ha nem tudja kezelni, bár nagyon egyszerű:
   Ubuntu
   Linux Mint

 90. Diana - mondta

  szuper köszönhetően

Trackbacks

 1. [...] A Linux stick (hogyan, hogy egy linux egy usb stick) videó bemutató [...]

 2. [...] Super OS egy Linux disztribúció alapuló Ubuntu, amely magában foglalja számos telepített szoftverek alapértelmezetten és multimédia kodekek. Ez egy olyan eloszlás, amely foglalkozik a kezdő és azon túl. Ezzel verziója és 64 bites verzió tartalmazza ia32-libs csomag, amely lehetővé teszi a szoftver telepítését és kompatibilis a 32 bit. Néhány KDE és QT könyvtárak már eltávolították ezt az eloszlást, hogy csökken a végső .iso képet. Super OS 10.04.1 jön előre telepített VLC player, a játékos, hogy tud játszani DVD, MP3, QuickTime és a Real video fájlokat, WMV, DivX, Xvid. Ami az internet is jön 3.6.8 Firefox böngésző, a Google Chrome 6, 10.61 Opera, aMSN üzenetküldő kliensek és a Skype. Ha az utolsó változata Super OS 9.10 Wubi eltávolítjuk most bekerült változatban 10.04.1 újra. Ha nem tudja, mi a Wubi itt a bemutató videót róla, aki azt akarja, hogy egy bootolható USB stick Super OS 10.04, akkor csak meg kell, hogy töltse le a képet, és ISO mount a Daemon Tools (ha a Windows). ISO image tartalmaz cd2usb segédprogram létrehozására egy bootolható USB stick. [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.