Linux stick (hogyan tesz Linux egy usb stick a) bemutató videó

Hogyan készítsünk egy linux egy USB stick?

Ez egy olyan kérdés, hogy sokan már fel, de nem találtam a raspuns.Acum ezt a választ ebben a videó bemutató, hogyan tesz a Linux egy USB stick.

Ez a videó bemutató része egy hosszú sorozat tutorials a szabad szoftverek, a nyílt forráskódú szoftverek és a Linux disztribúciók.

Az Unetbootin az az alkalmazás, amellyel linuxot teszünk bármelyik usb-pálcára, ez egy ingyenes alkalmazás, de nagyon hatékony is, hihetetlen, hogy milyen könnyű fizetni a bootolható USB-pálca elkészítésének feladatát.

Ez az usb-meghajtó, mellyel linux található, az oktatóprogramban végzett művelet eredményeként jött létre, nem csak nagyon gyorsan készít, de indítható is ...

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön vizuális komfort a bemutató videót is lehet nézni a teljes képernyőt (teljes képernyős)Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

 1. Radu - mondta

  hűvös program, és könnyen járni vele néz annyira, de a kérdés az, mit tesz, és windows xp usb stick ugyanazzal a programmal

 2. Gabriel Lucian - mondta

  Gratulálunk, amit akkor örülök, hogy még mindig vannak emberek, mint te. Én nem tudom, hogy van egy tutorial, hogyan tegye win xp a botot. Köszönöm, és te szuper jó, bár ez egy rossz szót sem. KÖSZÖNJÜK

 3. admin - mondta

  Vajon kibír XP most, de lesz, és ragaszkodni telepítése XP (egy külső merevlemez ideális bottal, míg nem tud ellenállni), és telepíteni xp egy bottal (a noteszgépek, EEPC )

 4. Enrico - mondta

  Hi Guys!

  Örülök, ez a bemutató telepítéséhez Linux OS Stick.
  Azt szeretném kérni, hogy a bemutató az XP.
  köszönöm

 5. loothze - mondta

  Van egy kérdés, remélem, nem úgy tűnik, hülye: Cefaclor azzal Linuxu hogy miután fel sainstalez programok ragasztani közvetlenül a botot, hogy az, hogy azok bárhol és bármikor a bottal??

 6. Loothze.
  Cunda hogy egy linux usb, mint a bemutató nem lehet telepíteni szoftvert, mert ez olyan, mint egy live cd.
  Valójában a Linux sok szoftver rajta.
  A legjobb felhasználását, hogy megy anélkül, hogy merevlemez van egy operációs rendszer telepítése és másolás valamit, vagy mást csinálni.
  Használhatja a számítógép operációs rendszer nélkül telepített.
  Azt tapasztalja, akkor lehet szokni Linux operációs rendszerek telepítés nélkül a kemény, és talán tetszik, és lesz egy szakértő linux.
  Ellentétben a Windows a Linux nem pénzbe kerül, pontosan 90%-a Linux ingyenes, van egy kis pénzt, de ezek az Üzleti.
  Mit veszít telepítésével azt a botot?
  Nem kell módosítani a partíciókat a merevlemezen, akkor nem egyéb változások, egyszerűen csak fel a botot, és csomagtartó-ból, és percek alatt meg 2 100% linux operációs rendszerrel működik.

 7. Andre - mondta

  Szia Cristi. Az indító botot Linuxon készítettem, a bios-ban kiválasztottam az operációs rendszer betöltését a pálcáról, először is újraindítottam, és a „Verifikált DMI Pool Data” üzenetig megjelent a számítógép indításakor megjelenő üzenet. Update Succes ", ezt követően a prompt villogott, és nem történt semmi. A Linux-em nem indul el. Néhányszor adtam neki, és így tovább. Leáll a fent idézett üzenet és semmi más után. kérlek, magyarázd el nekem, mi történik, ha az operációs rendszer nem indul el. Köszönöm szépen és tudom, hogy még mindig követem az oktatóanyagokat.

 8. Adrian - mondta

  Andre, valószínűleg nem jó a linuxod verziója, azt tanácsolom, hogy töltsd le a linux egyik verzióját a hivatalos webhelyekről, és ne torrentekből vagy hubokból! Győződjön meg róla, hogy a botra helyezett kép ISO, próbálkozzon egy másik verzióval a linux, valószínűleg nem megfelelő, az megsérül ... Ha azt mondod, hogy helyesen végezted el a bios beállításait, és a pálcára tetted, ahogy a bemutatóban bemutatja, nincs oka nem működni ...

 9. Andre - mondta

  Helló letöltött Linux Adrian.Am pontos helyszín a bemutató, azt követte a bemutató pontosan létesítmények a bot 2 GB és a Transcend az új és formázott telepítése előtt a beállítások helyesek, indításkor, bios látja a botot, de mint mondtam, nem történik nimic.Nu tudok rájönni, hol van hiba.

 10. Andre - mondta

  Azon gondolkodom, hogy telepítse a memóriakártyára, hogy ha ez történik, hogy fel.Am jöjjön vissza, miután ezt.

 11. Adrian - mondta

  Valami más lenne ... de mivel nem igazán jártam a linuxszal ... nem tudom, hogy érvényes-e ... bár amikor utoljára linuxszal játszottam ... automatikusan elindult a CD-ről, nem kérdezett meg tőlem, mint a Windows-ban. Nyomjon meg egy gombot sem CD-ről indítani ... Tudom, hogy a linux telepítése automatikusan elindult. És ha nem tévedek, ez az üzenet csak a CD-ken és csak a Windows-on jelenik meg ... vagy valószínűleg közvetlenül azért indított, mert élő CD-t használtam. - egy linux rajongó ... bár aranyos

 12. Andre - mondta

  Azt hiszem, én még mindig próbál incurcat.Nu memóriakártya, azt hiszem, zavaros az alkalmazások telepítésére portabile.Ce gondolok, hogy én letöltött Linux Mint verzió 6 felicia.Ultima verzió, ami elérhető a Linux Mint .

 13. Adrian - mondta

  Andre, ha észrevette, hogy a program elindítja az indítást, akkor pontosan azt a verziót kell választania, amelyik… Cristi az oktatóanyagban, amikor megnyitotta a verziók listáját, ismeri ezt az unetbootint. Nem láttam a linux mint 6-at, mint az 1 3 és 5 verziót, mintha vagy 3 4 5 lenne Nem tudom pontosan, de semmi esetre sem volt a 6-os verzió! Valószínűleg ezért nem működik az Ön számára ... keressen olyan linux verziót, amelynek unetbotin van az adatbázisában, amelyet az unetbotin támogat! Vagy töltse le még egyszer az unetbootint, valószínűleg frissítette a 6-os verzió támogatására. A Linux gyakran kiad új verziókat, a futószalagon látom, hogy eltávolítják őket, és még a ment 5-nél is keresnek egy régebbi verziót, amelyet Cristi használt az oktatóanyagban !

 14. Andre - mondta

  Szia Adrian, azt már megtették, letöltöttem a Linux és UNetbootin 5 282, amint az a bemutató, telepítettem a botot, és így én.
  Arra gondolok, hogy azt nem szabad jól beállítani, hogy honnan indítsam, mert a Windows indításakor a "CD-ről való indítás" felirat szól, míg amikor a botról indítok, akkor nem üzenet, hogy valahonnan indítani akar. Mint mondtam, a prompt folyamatosan bekapcsol, villog és nem csinál semmit. Ellenőrizem, hogy a bios beállításai jóak-e az indítással kapcsolatban.

 15. Adrian - mondta

  Andre… látod, hogy a BIOS-ban 2 beállítás van a rendszerindítással kapcsolatban, nézd meg, hol látod az első rendszerindító eszközt, és állítsd be az USB-t. Nem tudom pontosan megmondani, hol találd meg a beállítást, mert a BIOS-ok kicsit különböznek az egyes számítógépek között!

 16. alex - mondta

  mikor lesz WINDOWSUL XP. ?????? stick .... :)

 17. Petronela - mondta

  Még nem próbáltam ki a Linuxot, de érdekesnek tűnik ... Köszönetek ezrei

 18. john71 - mondta

  sal.am a Linux csökkenő interb.cand videotutorial cain i / letölteni egy kép jelenik meg a dokumentum-típusú, és soha ne ISO.este / vagy beállítás a Firefox, hogy töltse le a telepített valamit, ami valójában egy ISO kép, hogy látni, hogy a CD-t imagine.acum nem lehet telepíteni, hogy ez nem igazán sok türelem omagine descarcata.mersi iso a kezdő.

 19. Adrian - mondta

  @john71: Ahhoz, hogy lássa azt az ikont, mint a Cristi, rendelkeznie kell egy programmal, amely felismeri az ISO képeket, például egy írót, egy winrárt és más szoftvert, amely felismeri az ISO képeket. Ha a letöltött ikon nem olyan, mint a Cristinek ez nem azt jelenti, hogy ez nem ISO kép, vagy hogy nem tudná használni !!! Csak CD-re kell írnia, vagy ISO képemulátorra kell tennie, például démoneszközökre, alkoholra, vagy be kell helyeznie ebbe a programba. UNetbootin Ez olyan, mint amikor a Windows telepítéséhez… látta, hogy ha nem telepíti a winamp-ot, akkor az audio fájlok ikonja Windows Media Player-t, azzal a piros körrel és a lejátszás gombbal a közepén ... és látta, hogy ha telepíti a WinAMP-t, akkor az audio fájlokon lévő ikonok kékre és sárga villámlással ellátott ikonokká válnak ... nekik, így Cristi-nek is van egy programja, ISO képekkel foglalkozik, ezért néz ki így ...

 20. john71 - mondta

  Mindent megtettem, amit mondott. Nagyon keresett iso képem volt. Leugrottam a pálcáról, és azt írja: syslinux 3.72 2008/09/25 cbios stb. ”Nem található a kernel image: linux boot: _”. Unatkoztam, de úgy gondolom, hogy óvodás vagyok. Van valami ötleted, amit nem megfelelően csináltam? Köszönöm.

 21. Adrian - mondta

  @john71: Nem kellett semmit tennie, amit mondtam ... csak elmagyaráztam neked, miért jelenik meg ez az ikon Cristi ISO képén !!! Nem tudom, hogy csinálta ... ha elmondja a követett lépéseket, talán segíthetek Önnek ... azonban azt javaslom, hogy nézze meg újra az oktatóanyagot, és próbálja meg újra elvégezni ezt a munkát! Nézze meg az egész fej-farkú oktatóanyagot görgetés nélkül!

 22. Andrew - mondta

  Lenne egy kérdésem. Akkor partíciót egy bottal? Mert van egy botot tettem Linux és szeretném használni a teret, hogy az is, hogy én a másik tárolt fájlok: képek, dokumentumok, stb zene.

 23. Adrian - mondta

  @Andrew: Nem hiszem, hogy lehetséges, hogy kibír felosztás, de sok mappa akarsz benne!

 24. Andrew - mondta

  Igen, de amikor elindul a Linux egy bottal, nem tudok bejutni a meghajtó bot, adok jogsegély véletlenül.

 25. Andrew - mondta

  @Adrian: Sikerült Acronis Disk Director megoszlik a botot 2 egy linux egy, a másik olyan, mint egy D számítógépet.

 26. Vigyázzon, a botot FAT formátumban kell formázni. a linux nem tud az NTFS-ről ... ... vannak olyan oktatóanyagok a neten, amelyeken xp van a pálcán, akik normál oktatóanyagokként a dc-t valaki érdekli a levelezés, és én átadom nekik a dokumentációt ... ne ijedj meg, hogy nem sok olvasni

 27. Adrian - mondta

  @Samy: Az e-mail, amelyet a rovatba írsz, amikor megjegyzést teszel, nem jelenik meg az oldalon !!! Meg kell hagynia az e-mailt a megjegyzésekben! Szeretném a dokumentációt, de nem látom az e-mailt ... ezért kérjük, hagyja megjegyzésben, ne csak a mezőben, amikor kitölti a nevet és az e-mailt!

 28. danezu - mondta

  Gratulálunk egyszer jól sikerült bemutató

 29. calipso1580 - mondta

  Szia Bobby, welcome Cristi.Spune kérjük bottal tud bármilyen próbál tenni Ubuntu linux.Am hajlandó boot után stick.Va köszönöm.

 30. @calipso1580:
  Sok disztribúció létezik, de nem mindegyik, a támogatott terjesztések listáját megtalálja az "unetbootin" weboldalon.
  Furcsa, hogy nem megy az Ubuntu, Ubuntu általában jól támogatott, függhet a verziót, és megpróbál egy kicsit régebbi verzió.
  A botból történő bootolás legszebb módja a "linux menta".
  Ez olyan, mint az Ubuntu még van néhány extra dolgot.

 31. Andrew - mondta

  Cristi ha megtanulják, hogy a Windows a botot?

 32. @Andrew: Megkérdezem és ablakok bot, de a bot Windows Installer (a EEPC).
  Nem tudok megbízható adatokkal, mert attól tartok, nem tartom a szavam, ígérni jobb, mint ül a bank, akkor bizonyos, hogy mi lesz a közeljövőben a két oktató (xp, vista usb és a rendszer telepítés a botot).

 33. Andrew - mondta

  Alig várom! És köszönöm a tanácsot, hogy feladat igazgató. És beckup de azt hittem, hogy ez egy kis probléma, hogy nem kell, hogy a beckup helyreállítása.

 34. Soll Bad G. - mondta

  segítve, hogy kibír minden linuxos k nam megértette

 35. Adriano - mondta

  a bemutató nagyon klassz, és nagyon szerettem volna betenni a linuxot, hogy lássam, hogy van ez… nekem is…..

 36. Adrian - mondta

  @Adriano: A válasz az oktatóanyagban, valamint az oktatóanyag feletti prezentációs szövegben található! Ha ezt a linuxot felteszi a botra, és élő módban használja ... akkor nem kell telepítenie a linuxot ... és nem téveszti szem elől! Lásd k, van egy bemutatónk is a linux mandriváról, amely bemutatja, hogyan kell használni a linux live CD-t ... írd fel a jobb oldali mandriva-ra, add meg az enter-t és találd meg .. ezt futtathatod is a pálcán élő módban, de a botról fog futni, nem a CD-ről

 37. Cosmin - mondta

  Tehát ... amikor beilleszted a botot, van linuxod, és amikor eltávolítod, akkor megint van Winndows?

 38. Adrian - mondta

  @Cosmin: Nos, nagybátyám ... ha ráteszed a botra és élőben futtatod, amikor kiveszed, újra van ablakod, ha a botra telepíted, akkor sem leszel Windows, ha kiveszed a botot ... az oktatóanyagban megadták, de valószínűleg nem megnéztem az egész bemutatót !!!

 39. cclaudiu - mondta

  köszönöm szépen Van egy Eee PC, és küzdöttem, hogy ragaszkodni XP és én nagyon jó Resit

 40. Adrian - mondta

  @cclaudiu: Van bemutató, és hogyan, hogy a Windows XP-t akkor ragaszkodni telepíteni minden!

 41. Bion - mondta

  Próbáltam ez a bemutató, de most úgy döntött, nimica.Nu booteaza.Am kiwi linux, de nem látom a botot.
  Próbálja újra egy másik USB stick.
  Oktatóanyag a MacOsX-ről az USB-meghajtón? Vannak őrülten vannak a Mac-en, de ... nem sokat értettem.
  Köszönöm szépen.

 42. Bion - mondta

  Próbáltam szinte minden Linux verzió, de nimic.Primesc ugyanazt az üzenetet:
  http://boxstr.com/files/5472183_uqhjp/Untitled.jpg
  Valószínűleg nem megy jól, vagy ez a csomagtartó nem működik ...
  Tudna nekem segíteni még?
  köszönöm

 43. Bion - mondta

  Mi értelme ezeket a megjegyzéseket ha admin nem érdekli, hogy írjon egy választ.

 44. @Bion: Próbálkozzon egy másik USB stick, és ellenőrizze a BIOS beállításait (engedélyezni kell támogatás USB).
  Próbálja Linux Mint, vagy régebbi Linux, idősebb nem jelenti azt, néhány hónap, próbáld meg nem használja, hogy még a legújabb verziók nem viseli 100%-a UNetbootin.
  Elnézést kérek a késedelmes válasz, de tudom, hogy kap több száz hozzászólás egy nap, és nem mindig tud válaszolni egyáltalán.
  Te várt ránk.

 45. Adrian - mondta

  @Bion: Értik a harag! Ön fizetett valamit válaszolnia kell egyszerre? Látni, hogy linux Románia hivatalos honlapján! ahol, ha belépnek a román fórum is van egy IRC csatornát, ahol meg lehet beszélni valós időben az emberek a linux, és végigvezeti Önt! Amikor keres valamit, nem várható, és nem csak keres egy helyen! Keresés többet, ha akarsz egy gyors választ! Nem azért vagyunk itt, hogy kifejezetten összpontosítson Linux, ez csak azt követően kerül sor, hogy felfedezzék, és cercetati.Incercam lehetséges válaszolni, de mi és mások fejét az oldalt!

 46. b Ion - mondta

  Pt. Adrian.
  Ön adott tipikus válasz a román és ez mindent elmond róla.
  Tehát amikor egy oktatóhelyet indít és készít (Az oktatóanyag az ismeretek átadásának módszere, amely a tanulás részeként használható. Az oktatóanyag a példa módszerével próbál tanulni, és információkat nyújt egy adott feladat elvégzéséhez.) mérlegelni a lehetséges szövődményeket, vagyis az egyik rosszabb és nem érti, van egy hiba az oktatóanyagban, bla bla, bla ... és normálisnak tűnik elmagyarázni, főleg, hogy minden bemutatónak lehetősége van megjegyzést fűzni .
  Nem kell, hogy a tollas látogatók azt mondta nekik, hogy több treburi.Daca kell menni varr varrás testvére megy, és hagyja el a helyszínt vannak mások jobb.
  És ha kellett fizetnie, amit feltétlenül kell, hogy minden szó számít a felhasználóktól.
  Végezetül szeretném nektek, hogy nem ideges, de azt mondtam, aki egy bemutató általában, hogy ellenőrizze, hogy figyelembe veszik a üzeneteket.
  Thanks Cristi

 47. oroszlán - mondta

  Megy nagyon jól. Megtekintése és az NTFS partíciókat, és még rejtve vannak. Szeretnék több aniste szoftverek nyerhet segítségével a bor, nem csak azokat, amelyeket az alkalmazás.

 48. Jégkorszak - mondta

  Úgy gondolom, hogy a srác dolgozik a Linux alatt virtuális útmutatók csak ezen az oldalon.
  Én teljesen csalódtam benned, tekintettel arra, hogy megígérte, hogy tanár csinálsz Linuxról és mit dicsőítette a legjobban.
  Sajnos, azt hiszem, másképp, mint a többi nemzet ti végigsöpör super coooooool
  Növekedés

 49. Adrian - mondta

  Jégkorszak: Szeretem ezt a fickót, és a virtuális az csak akkor működik, Linux alatt útmutatók ezen az oldalon.
  Én teljesen csalódtam benned, tekintettel arra, hogy megígérte, hogy tanár csinálsz Linuxról és mit dicsőítette a legjobban.
  Sajnos, azt hiszem, másképp, mint a többi nemzet ti végigsöpör super coooooool
  Növekedés

  Én drágán oktatóanyagok Linux, de sajnos a legtöbb a Windows, és senkit nem érdekel a Linux, és ez szégyen, hogy nincs semmi bajom a Linux, vagy ellenkezőleg, de mi van, ha ACEM Linux gyakorlatok nélkül közönség és a világ nem néz?

 50. Peter szikla - mondta

  Nem látom, útmutatók, mint a fele, akkor zárak marad. Miért?

 51. florin - mondta

  ragyogó köszönöm szépen ... hála neked kezdő linux lettem nagyon ..

  • RobertFlorin - mondta

   Tényleg? Nagy, most tettem Ubuntu a botot, és szeretne többet megtudni a Linux, és persze a Terminal programban.

 52. Üdvözlet minden
  Kísérleteztem az oktatóban elhangzottakkal is, elkészítettem a botot, játszottam linuxszal, utána külön hdd-re telepítettem (3 hdd-m van) és újabban több időt töltök linux-szal (kicsit nehezebb volt az edzéssel) partíciók, de egy másik oktatóanyag segítségével megoldottam a problémát.) Megpróbálom a linuxon azt használni, ami a Windows-on van. Nem hiszem, hogy nehéz a linuxon ... talán azért, mert nem tudok sokat az xp, vista, 7 fájlokról.
  Van egy kérdésem. Amikor letöltöttem az unetbootint, láttam egy verziót a linuxhoz. Letöltöttem, de nem sikerült semmit csinálni. Tudok-e ezzel a verzióval bemutatót is készíteni? linuxtól indulva.

  • Mihai - mondta

   alex: Én már letöltötte UNetbootin intrebare.Cand láttam változat letölthető, de én Resit linux.Am tenni nimic.Se lehet, hogy egy bemutató ezzel a verzióval? Pote ... ki tudja valaki azt akarja, hogy egy usb stick hozzá módszer kezdve linux

   Töltse le és töltse le a linux verzióját, kattintson jobb egérgombbal a fájlra, lépjen a tulajdonságokhoz, lépjen be az engedélyek fülre, jelölje be az "engedélyezze a fájl végrehajtását programként" jelölőnégyzetet, majd zárja be 2 kattintással, vagy nyissa meg borral, és készen áll a linuxos működésre. Telepítés módja és a Windows vele nem választ semmit terjesztésre vagy verzióra, de az iso fájlt közvetlenül a Windows segítségével tölti fel.

 53. Még mindig vagyok. Csak most olvastam más megjegyzéseket, ahol láttam, hogy ez másoknak nem sikerült. Tettem az ubuntu 9.04-et (nem a 9.10-et tettem, így nincsenek problémáim a neten ... c.net), és így sem tudom használni a levelek evolúcióját ... talán azért, mert csak az üzenetküldő címem van. amelyen e-maileket kapok. A pidgin működik.

 54. Dragos V - mondta

  Szuper érdekes. És kerestem valamit át az ISO a botot. Merci.

 55. Alex - mondta

  És ha nem d boot opciót USB / cserélhető meghajtóként a BIOS-ban, mi a teendő? kérjük, tanácsadás, eltekintve a live CD-ről.

 56. cristina - mondta


  Tettem a botot Linux Mint Helena jól megy a rendszer 2g ram és néha egy kis botlás a 512 m ram.
  Csatlakozni az RDS segítségével a mágikus formula
  sudo pppoeconf
  és csökkentse a fényerőt találtam képlet
  sudo-s Enter
  echo 30> / proc / acpi / video / GFX0 / DD04 / fényerő
  A kérdés az, hogyan lehet csinálni, hogy testre stick így
  Firefox honlapján is google.ro alapértelmezés
  csatlakozni RDS nincs mágikus formulák és a fényerő is alapértelmezés szerint a 30
  Nehéz beállítani?

  • Adrian - mondta


   Tettem a botot Linux Mint Helena jól megy a rendszer 2g ram és néha egy kis botlás a 512 m ram.
   Csatlakozni az RDS segítségével a mágikus formula
   sudo pppoeconf
   és csökkentse a fényerőt találtam képlet
   sudo-s Enter
   echo 30> / proc / acpi / video / GFX0 / DD04 / fényerő
   A kérdés az, hogyan lehet csinálni, hogy testre stick így
   Firefox honlapján is google.ro alapértelmezés
   csatlakozni RDS nincs mágikus formulák és a fényerő is alapértelmezés szerint a 30
   Nehéz beállítani?  

   Abból, amit tudok használni a live CD-t vagy USB stick élő módban beállításokat nem menti. Az újraindítás után el fogja veszíteni a beállításokat. De egyszerre ott azt mondják, a módszer erre, hogy még ha egy USB stick élő módban megtartja újraindítás után is. Csinálok egy bemutató róla. Van a csodálat és gratulálok, mert te vagy az egyetlen lány / nő, aki használja a Linuxot, legalábbis mi lányok / nők Tudom, nem jelenti azt, hogy tudod, és néhány parancsot. Én ritkán adott, hogy megfeleljen egy geek aritele. Még soha nem találkoztam korábban. De azt nem mondta, hogy milyen, hogy vedd fel a botot Mint? telepített vagy nem csak kibír bootolható?

 57. cristina - mondta

  Tettem élni, mert csak 2 gb

 58. mitikus - mondta

  üdvözlet
  Én is használtam ugyanazt a módszert, mint a bemutató (felfedni vizsgálat). Tökéletesen működött. De én nem értek egyet, mert ez nem menti a beállításokat. Találtunk majd Linux Live USB Creator alkalmazás, amely lehetővé teszi a beállítások mentése. Továbbá, a telepítés lehet tenni egy USB-s külső merevlemez. Annak ellenére, hogy továbbra is hátránya, vagyis korlátozza a 4 GB boot partíciót használata miatt a particionálást FAT32 nem teszi lehetővé nagyobb fájlkezelő 4 GB. Megtapasztaltam a merevlemezt particionálni GB 60 30 30 és a két FAT32. Az első partíció feltelepítettem a Linux Mint Isadora 9 remekül működik (és olvasni filmek DVD Ubunturi amit tettem), és a második elmentem manőver. A meglepetés az, hogy a HDD-t Linux gestionarele megmutatja nekem csak az első partíciót 4 30 GB szabad hely jelenik meg, mint használhatatlan így elérhetetlen. Azt hiszem, ugyanez történik, ha egy USB stick, több mint 4GB.
  Kérem tapasztalt Linuxistii mondd meg, ha van egy módja annak, hogy telepítse a külső USB HDD tartós Linux disztribúciót (azáltal, hogy a beállításokat) kiaknázni több mint 4GB (jelenleg az operációs rendszer telítődik, ha elég gyorsan Azon igyekszem, hogy frissítéseket, kénytelen volt feladni javára mások). Megpróbáltam telepíteni a teljes verzió USB HDD HDD kihúzásával saját. Ez működött, de nem akkor, amikor én költözött merevlemez egy másik számítógépre, ami azt jelenti, hogy a szóban forgó létesítmény függ az autó, és nem hordozható. Tudom, hogy vannak más típusú formázási partíciót, Linux-specifikus, pl. ext3, de nem tudom, hogyan kell használni őket, és haboztam, hogy megpróbálja őket.
  Remélem mások végeztek kísérleteket, és Örülnék, ha tudnék megosszák egymással tapasztalataikat.
  Jól.

 59. Dragos - mondta

  Servus, van egy kérdésem, amely szerintem egy kicsit nehezebb, az én szempontomból. Az unetbootint egy hdd-re telepítettem, amelynek meglehetősen kicsi volt a kapacitása, és volt rajta winr xp; tökéletesen ment. Megváltoztattam a hdd-t, nagyobb lett a win 7-em, és emellett több linuxos változatot is telepítettem egyenként ... Megpróbáltam betenni az unetbootint, beteszem a botra a béta ubuntu 10.10-tel, de nem indul, nem próbáltam ezen a hdd-n dolgozni ezzel a programmal, ami volt, az volt a linux a cd-ről. Amikor a botra dobom, hibaüzenetet kap, amelyet nem ismer fel ... Már nem tudom, mit, az üzenet az adataihoz hasonlóan változik az unetbootin változatától, vagyis a piacra dobás évétől függően. Lehet, hogy a rendszerindítási sorrendemből származik, vagy valami más? Kérem, segítsen. Köszönöm

  • Adrian - mondta

   Dragos: Servus, van egy kérdés, azt hiszem, egy kicsit nehezebb, véleményem szerint. Telepítettem UNetbootin a HDD, hogy volt egy viszonylag kis kapacitású, és volt neki dosr win xp, tökéletesen működött. Megváltoztattam hdd legnagyobb 7 és különben is nyerek vele sok alkalom telepített Linux verzió ... Törekedtünk arra, hogy UNetbootin, megy, hogy azt a botot betaubuntu 10.10 de buteaza, én még nem próbáltam a Ez a HDD dolgozott ez a kis program, amit már volt linux cd. A bot indítására ad nekem egy hiba, amely nem ismeri .. Én nem tudom, mi az üzenet adattartomány látható függően deunetbootin, abban az évben a piac. Pate, hogy az indító szekvencia, vagy valami más? Kérem, segítsen nekem. Köszönöm  

   Anélkül errorii nekünk a pontos üzenetet nem tudunk segíteni, bocs!

  • Dragos: Servus, van egy kérdés, azt hiszem, egy kicsit nehezebb, véleményem szerint. Telepítettem UNetbootin a HDD, hogy volt egy viszonylag kis kapacitású, és volt neki dosr win xp, tökéletesen működött. Megváltoztattam hdd legnagyobb 7 és különben is nyerek vele sok alkalom telepített Linux verzió ... Törekedtünk arra, hogy UNetbootin, megy, hogy azt a botot betaubuntu 10.10 de buteaza, én még nem próbáltam a Ez a HDD dolgozott ez a kis program, amit már volt linux cd. A bot indítására ad nekem egy hiba, amely nem ismeri .. Én nem tudom, mi az üzenet adattartomány látható függően deunetbootin, abban az évben a piac. Pate, hogy az indító szekvencia, vagy valami más? Kérem, segítsen nekem. Köszönöm  

   ez történt velem, és mit találtam a neten eu.Din probléma az, hogy az írás UNetbootin utasításokat karnelul 2.6.32 10.10 és Ubuntu a karnelul 2.6.35.eu oldottam meg így: tettem ubuntu cd 10.10pe azt indítani azt és alkalmazás indítólemez-készítő Tettem azt stik.

 60. Dragos - mondta

  Adrian ok itt a üzenet jelenik meg:
  „SYSLINUX 3.85 2010-1994-2010 H. Poter Anvin et.al Nem található DEFAULT vagy UI konfigurációs irányelv!
  boot: ”furcsa, hogy ez a program alkalmas linux, honnan származik a kíváncsiság: elmentem egy barátomhoz, kipróbáltam ugyanazt a történetet, és ez nem működik ... rajta formázva, még mindig a win7 a bázison ... milyen jó, hogy sikerült a win 7 extrát egy bottal feltennie a unetbootin 471 és elindult, és ment, mint az alaphoz tartozó ntfs formázta a botot ... ez nem a lényeg, hanem a kíváncsiaknak szól, de miért nem működik az ubuntu az unetbootinnal? Megvan a hiba, lehet, hogy valami kapcsolódik a win7 x64-hez?
  Merci.

 61. Dragos - mondta

  Kihagytam egy sort tömbök .. Bocsánat
  SYSLINUX 3.85 2010-02-20 CBIOS Copyright (C) 1994-2010 H. Peter…

 62. Dragos - mondta

  Liviu, akkor ha tesz a cd mi a lényeg .. lehet menni egy démon nélkül égető a cd .. az oroszlán nem keletkezik, de az ötlet nem ment és csészék deocamdata.Sper barátai nem látják a megoldást találni az ötlet, hogy én még faini.K?

  • Dragos: Alan, akkor ha tesz a cd mi a lényeg .. lehet menni egy démon nélkül égető a cd .. az oroszlán nem keletkezik, de az ötlet nem ment és csészék deocamdata.Sper barátai nem látják a megoldást találni az ötlet, hogy én még faini.K?  

   amíg a végleges kiadás azt hiszem, nem fog megoldani. Azt mondta, szeretné, hogy tedd stik feltétlenül. Adtam egy megoldást.

 63. Dragos - mondta

  Igen Alan, ok V egyetértek veled .. Nem fürdőszobák, érdekelt abban, amit szakértők szerint. Azt szeretné, hogy egy megoldás van. És te? És ahogy mondtam, az Apple és a Windows 7 ezzel a kis programmal, csak meg kell formázni NTFS Batz kibír.

 64. Dragos - mondta

  Jó, hogy figyelsz rám, mintha válaszolnál az üzenetekre…. Szép, nem találtál választ, legalábbis azt mondod, hogy nem tudod.

  • Dragos: Jó szem előtt tartva meg, bár raspundeati hozzászólás .... Szép, nem talált választ, mondd, hogy nem is tudom.  

   Gondolod, hogy valaki a helyedre keresi a választ a problémádra ??? téged érdekel leginkább a megoldás. ha valaki tudná, elmondaná, annak ellenére, hogy nem értem pontosan, hogy milyen problémája van, azon kívül, hogy nem tölti be az ubuntu 10.10-et a botból. amikor a botról indít, és ez azt a hibát adja, hogy a boot / casper / vmlinuz után írja be, és adja meg az enter parancsot. És nem vagyunk szakemberek. Ha választ szeretne kapni a szakemberektől, akkor keresse fel a szoftvergyártó weboldalát, és mondja el neki a problémát, amellyel az általa kifejlesztett szoftverrel találkozott, és ... ... talán az Ön elvárásainak megfelelő választ kap ha az itt lévők nem elégítenek ki

 65. Halom - mondta

  Abból, amit tudok használni a live CD-t vagy USB stick élő módban beállításokat nem menti. Az újraindítás után el fogja veszíteni a beállításokat. De egyszerre ott azt mondják, a módszer erre, hogy még egy USB dacafolosesti élő módban megtartja újraindítás után is. Csinálok egy bemutató róla.

  Azt ígérem, uram Burlugeanu

 66. Mihai - mondta

  Én nő, amit írtam bocsánatkérés sus.Nu tud windows-only copy ul.Il, de nem indul.NE kipróbálni!Tévedtem! Sorry újra.

 67. ghita_49 - mondta

  Érdekelne linux telepített egy külső merevlemezt, és használható bármilyen számítógépen. lehet?

 68. Catalin - mondta

  Meg akartam kérdezni valamit, ha használja Daemon Tools, hogy a kép, és hogy 11.04 ubuntu mount usb-creator.Nu ő nem ugyanaz a dolog, mint ez a bemutató?

 69. todoni bekezdés - mondta

  Helló, szeretném megkérdezni, hogy mit elosztó használható UNetbootin ott, ha akarnak, hogy kibír egy kép 10.8 KIWI Linuxban kiwi, amely nem jelenik meg a listában. beszélve arról, hogy én vagyok az új a Linux világban. Előre is köszönöm

 70. Mircea - mondta

  Én autocadist és a munka AutoLISP és a C + +
  Tanultam és néztem linux fedezze fel óvatosan a bemutató
  KÖVETKEZTETÉS ”nem működik, és nincs módja a munkára
  A kevesebb kezdeti PT fogja magyarázni, hogyan működik: A Linux 14 3 mappát tartalmazó mappák sok 6 fishiere a Jegyzettömb, melyek különböző megjegyzéseket, stb, stb Nem lehet azonban Commander megrendelések összesen, ami értelmezhető bios
  8 többi mappák jpeg fájlok VLC vagy fishiere hogy nyitott az Outlook
  Ne keressen tovább, bemutató telepítése és üzemeltetése a Linux, mert nem lesz, nem úgy, mint szegény, szegény én, mint a Google vagy a gazdasági szereplőkre HTML fishiere ASCII billentyűzetet és színes (lásd színt a nettó ASCII), vagy Linux hogy nem ASCII halász

 71. Moldovan - mondta

  Ubuntu, és azt akarjuk, hogy a Linux a Linux, de letöltöttem stik nem engedi megnyitni unetboting megpróbáltam letölteni a verzió Linux és Mac, de senki nem tudtam kinyitni. Most említést ubuntu.
  köszönöm

 72. AdrianGudus - mondta

  Moldovan:
  Ubuntu, és azt akarjuk, hogy a Linux a Linux, de letöltöttem stik nem engedi megnyitni unetboting megpróbáltam letölteni a verzió Linux és Mac, de senki nem tudtam kinyitni. Most említést ubuntu.
  köszönöm

  UNetbootin kell futtatni egy bizonyos módon. Meg lehet tanulni, hogyan mergnd a Keresés mezőbe az oldalsáv, jobb felső és azt mondják: Hogyan készítsünk egy bootolható USB stick a Windows Vista, vagy 7 8 az Ubuntu Linux, majd nyomja meg az Enter billentyűt. Ebben a tutorialban használt UNetbootin hogy, és akkor csak ki kell használni, vagy szeretné, hogy Linux vagy Windows

 73. Lex - mondta

  Nagyon köszönöm a tutorial. Ő nagyon hasznos.

 74. Cristi - mondta

  Felhasználó azt kérdezi a jelszót, hogy nem tette hozzá, hogy egy jelszó?

 75. Chan Christmas - mondta

  Szia, van egy laptop, és én hdd hozzá, kérjük, adja meg a linket, ahol meg lehet tenni a győzelem a botot, és tudod használni, mint egy merevlemez, kérjük, több. (Keres több, mint 3 hónap)

 76. norbert - mondta

  Próbáltam ubuntu12.04 és megáll 5%. amely lehet az oka?

 77. Gabriel - mondta

  Szia, köszönöm ment ok!

 78. iosief - mondta

  hello .. Nekem van egy régebbi laptop nem megy nehéz ul.pot install linux ram? nélkül trebuiasa másik hdd

 79. Adrian Gudus - mondta

  iosief:
  hello .. Nekem van egy régebbi laptop nem megy nehéz ul.pot install linux ram? nélkül trebuiasa másik hdd

  A RAM illékony memória. Ha valamit "írsz" rá, a következő alkalommal, amikor nem emlékszel semmire, ha egyszer abbahagyod az áramellátást, akkor hello, minden adat elvész.
  Azt javaslom, hogy vegyél egy botot 4 GB (ára körülbelül £ 25), és azt a bootolható Perzisztencia szép cache.
  További részletekért írja be a KERESÉS mezőbe a jobb felső oldalsávon "Live USB stick Ubuntu 11.04 létrehozása tartósítótárral (tartsa meg a beállításokat az újraindítás után)", nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagot

 80. iosief:
  hello .. Nekem van egy régebbi laptop nem megy nehéz ul.pot install linux ram? nélkül trebuiasa másik hdd

  Ez a megoldás az Ön számára: http://puppylinux.org/main/Download%20Latest%20Release.htm

 81. SALL
  Én uramarit összes lépését turtorial és csomagtartó Linux Mint egy bottal UNetbootin 8GB telepítése után a számítógép újraindul, és én vagyok beléptem a BIOS-t az F 2 és merge.Eu nincs ablak 7.

 82. Corrado - mondta

  u törölheti ablakok a bot miután instatal?

 83. tálcák - mondta

  Üdvözlet és köszönet a fenti nagyon jó történetekért és tanításokért. Sokat használtak a minap, amikor úgy tűnt, hogy nagyon megesznek, hogy lássák, mire eszik a linuxot. Nem tudtam semmit erről az operációs rendszerről (hát most nem vagyok szakértő (:))), de legalább tudom, hogy a linuxnak sok operációs rendszere van. Az oktatóanyagot használtam, és egy botra tettem az utolsó linuxos mentatársat, az unetbootin varázslatos volt, és amikor életemben először megnyílt a linux a szemem előtt, csodálkozva és meglepetésszerűen a hátamra estem ... Rendszerem volt nagyon barátságos és egyszerűen használható, és ez mindent megajándékozott, amire szükségem volt ... Köszönöm a felajánlott pillanatot ... Most az OS xp fő kiadásom van, de biztos, hogy a Microsoft kezébe veszi (értem 01.01.14-én) telepítem a linux egyik verzióját. Mindazok számára, akik szeretnék tudni a linux rendszereket, szeretném elmondani, hogy semmi sem igaz, például:… Például teljesen mások, mint a windows, és még azok is, akik jártasak a Windows-ban, nehézségekkel küzdenek a linux működtetésében. ez hazugság ... vannak néhány különbség, de annyira barátságosak és jól felszereltek, hogy érdemes telepíteni őket, még ha csak USB-re is, és ismerni őket. Most itt-ott ásva felfedeztem egy programot, amelyet biztosan tudsz ... varázslatos program a linux rendszerek telepítéséhez ... lehetősége van online linux rendszerek letöltésére, majd az usb-re történő telepítésre .... Barátságos, ingyenes és hívják Linux Live USB Creator ... Most telepítettem az ubuntura egy utolsó kiadású ubuntut ... ... nagyon jó, és ez az operációs rendszer főleg azért, mert olyan Chromium böngészővel rendelkezik, amelyet évek óta használok ... Helló ... Sokat írtam sok .viszontlátásra

 84. Cata Alex - mondta

  Köszönöm a bemutató voltam nagy segítség! Folyamatos siker!

 85. iulia - mondta

  Köszönöm szépen ez a bemutató, én egy nagy segítség! Ez nagyon kemény! A folyamatos siker!

 86. Stanciu - mondta

  Üdvözlettel minden, amit tenni értünk, de nem sikerül csinálni netul kábel menni!
  nekem segíteni kérem!
  Köszönöm szépen.
  Stanciu

 87. stanciu só. Megtanítom, hogyan kell csinálni, de csak akkor, ha van PPPOE-je, amely az rcs & rds-ből (RDS) származik, HA EGY MÁSIK SZÁLLÍTÓBÓL SZÁRMAZNAK, NEM SEGÍTHETEM NEKED. Itt adhatja meg, hogyan írja be a VPN CONECTION-t, majd a VPN konfigurálásakor adja meg (DSL) és adja meg az ADD-t. . most mit kell tennie. ahol a CONECTION NAME felirat szerepel, töröljön mindent és írja be az RDS parancsot. most ahol DSL van írva, például USERNAME, CT23234726
  , És a jelszó JELSZÓ SCRI. Látni, hogy helyesen írta-e. ha nem megy szócikk. siker

 88. helló Manolescu. Szeretnék segíteni, hogy én indult, és a maga segített nekem, most szeretnék inpartasesc veletek az én róla. Itt van, mit csinál. rufus_v1.1.7f letöltés a legjobb és stabil verzió valószínűleg magam. győződjön meg róla, van elég hely, hogy a bot hatékonyan. Ön fat32 formátumban. stik hiba, ha nem megy, csak történt vele. akkor állítsa le az összes program fut a bárban és az asztalon nem csinál semmit. stik jab jab Rufus nyissa meg a képet, és hagyja, hogy végezzék a munkájukat. Ne csinálj semmit, amíg véget ér. valami másra. vírusvédelmi ki kell kapcsolni. szerencse. További információkért kérjük, elérheti nekem e-mail címen [e-mail védett] további sikeres.

 89. Hol tud lőni facuto linux, amit egy linket kérem ???

  • A Linux kernel, amely alapján kifejlesztett számos ingyenes és legális operációs rendszerek úgynevezett disztribúciók. Több nyílt forráskódú (forrás deschisa- bárki hozzájárulhat. Aki a szükséges tudást lehet egy operációs rendszer Linux alapú). Cristi használt Linux Mint bemutató rólad és itt a honlapon a bemutató előadás, amely megtalálható a keresőmező használatával. Vannak még bemutató Ubuntu a legnépszerűbb Linux disztribúció. Mindkét eloszlás szabadon és legálisan letölthető az interneten akkor csak meg kell keresni a Google-on. Nézz és linkek az esetre, ha nem tudja kezelni, bár nagyon egyszerű:
   Ubuntu
   Linux Mint

 90. Diana - mondta

  szuper köszönhetően

Trackbacks

 1. […] Linux on stick (hogyan lehet egy linuxot feltenni egy USB-meghajtóra) video bemutató […]

 2. […] A Super OS egy Linux disztribúció, amely az Ubuntun alapul, és alapértelmezés szerint több szoftvert tartalmaz, valamint multimédiás kodeket. Ez egy disztribúció, amely nemcsak a kezdőket szólítja meg. Ezzel a verzióval együtt elindítottak egy 64 bites verziót, amely tartalmazza az ia32-libs csomagot, amely lehetővé teszi és kompatibilisvé teszi a 32 bites szoftverek telepítését. Számos KDE és QT könyvtárat eltávolítottak ebből a disztribúcióból a végső .iso kép összezsugorítása érdekében. A Super OS 10.04.1 telepítve van a VLC lejátszóval, amely DVD, MP3, QuickTime és Real videofájlokat, WMV, DivX, Xvid fájlokat képes lejátszani. Az internetet tekintve a Firefox 3.6.8, a Google Chrome 6, az Opera 10.61 böngészőkkel, valamint az aMSN és Skype üzenetküldő kliensekkel érkezik. Ha az előző verzióban kiadták a Super OS 9.10 Wubi-t, akkor most újra szerepelt a 10.04.1-es verzióban. Ha nem tudja, mi a Wubi, akkor itt van egy video bemutató róla. Aki bootolható USB-meghajtót szeretne készíteni a Super OS 10.04 használatával, csak annyit kell tennie, hogy letölti az ISO-képet, és a Daemon Tools segítségével csatlakoztatja (ha Windows rendszeren van). Az ISO-kép tartalmazza a cd2usb segédprogramot, amely lehetővé teszi bootolható USB-meghajtó létrehozását. [...]

Speak Your Mind

*