Hogyan kell telepíteni a web szerver vagy a http (WAMP szerver)?

Mi lesz egy videót bemutató, amely megtanítja, hogyan kell telepíteni a web szerver vagy HTTP.

Ez a munka nem nehéz, ezt csak kevés figyelmet és a fókusz a film, amely részletezi a műveletet.

Szoftver utalunk a bemutató valójában egy kis programcsomag: msql, php, phpMyAdmin, SQLite Manager programokat össze néhány nagyon értő szoftverfejlesztők akiknek köszönjük így.

A bemutató része egy hosszabb sorozat video tutorials szentelt épület és karbantartása Weboldalak, egyszerű és praktikus, hogy bárki.

WAMP szerver is egy könnyen használható alkalmazás, amely nem különleges problémákat vet fel még a kezdők dió.

További részletek a következő címen szerezhetők a következő bemutató, hanem azon, hogy követni fogja a téma nagyon érdekes.

A bemutató készült román.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön vizuális komfort a bemutató videót is lehet nézni a teljes képernyőt (teljes képernyős)


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokHozzászólások

 1. Laurentiu Chirnogeanu - mondta

  Imádom!

 2. Mihai - mondta

  Szeretem, de kérem, és konzultáció a videokártyák és a játékok

 3. Csak így tovább a jó erőket sal bravo
  de kérjük, hogy a bemutató, és hogyan lehet létrehozni egy honlapot.

 4. Tiszteletem!
  Azt hiszem, ez nem lesz hosszú, és verte mindenkit a honlapon!
  Az első iskola tudtam tanulni írni és számolni!
  A másik iskola, hogy a webhely a jövő!
  Tisztelet!

 5. admin - mondta

  Köszönöm szépen az elismerést.
  A Comentariila motivál minket .....

 6. nagyon jó HTMGB meg ....: D
  nagyon informatív .....
  sokat segített
  HTMGB nagyon ......

 7. tiszteletem a Az oldal sokat segített
  Szeretném tudni, ha nem találja a létesítmény erős egyenáramú vagy jobb letöltheti
  köszönöm szépen a prezentációkhoz

 8. admin - mondta

  Van valami még jobb, mint az erős, vagy dc dc + +, azaz a csúcs dc.
  https://www.videotutorial.ro/?p=393

 9. IIS be kábulat, hogy ha egy nagy prostie.dc berendezések? Van egy lyuk a 1. 2% 98.in windows tűzfalat, és könnyű prédájává maradni anélkül, hogy PC

  • Junkee - mondta

   kp: IIS veszi észre, csodálkozva, hogy ha egy nagy prostie.dc berendezések? Azt, hogy egy lyuk 1. 2% 98.in Windows tűzfal, és könnyű célpont elfogy 3.anumite PC Windows programok megbolondul

   1. minden szerver egy "lyuk" a tűzfal. 2. Nem tudom, mit jelent a "elfogy pc", de senki sem mondta, hogy ez a legbiztonságosabb webszerver. 3.intotdeauna bizonyos programok windows őrülni ... egyfajta törvény Microsoft.

 10. admin - mondta

  Igaz, már nem ajánlott anyákat IIS (Internet Information Services) egy só beépített HTTP szerver Windows XP vagy annál jobb telepítő CD-t.
  Köszönöm szépen a hozzászólást és tanácsot.

 11. admin - mondta

  Ha a biztonságról van szó kellene, hogy figyelmeztessék a világot, és az Internet Explorer, Media Player, MSN Messenger, az Outlook Express és a "szuper-hatékony" A Windows tűzfal, hogy egyes alkalmazások nem csak biztonságos és bizalmas, de az ígéret, hogy megtámadják biztonságát és titkosságát az érintett egy sor tutorials.

 12. Sáry nem javasoljuk vb ember, adtam magamnak egy hegy

 13. admin - mondta

  Ok értem.
  De tudja, mit szervert szeretne (kíváncsiságból)?

 14. https

 15. Szeretem sokféle szerverek

 16. admin - mondta

  Akartam csinálni egy szavazást között, aki szeretné, ha a világ szempontjából a http szervert.
  Ez felveti kemény lighttpd, és szeretném tudni, ha valaki használta hosszabb ideig, és ha használják, amelyek erősségei és gyengeségei képest apache.

 17. mmmmm amit hallottam-u lighttpd nagyon jó, és használják, hogy egy barátom, és megkérdezem tőle, mit ad a véleményem az, hogy az Apache 100%-kal jobb

 18. Alberto - mondta

  Ok, telepítettem WAMP hely, hoztam létre az oldalt, látni akarom lucrarea.Dar barátok nem akarnak adni nekik egy címet, amely a számokat, de azt akarom, hogy egy címet tartalmaz a honlap név. Mit tegyek?

 19. Alberto - mondta

  Sajnáljuk, megtaláltuk a bemutató a fenti kérdés. Ha írt és bemutató azok számára, akik dinamikus IP adj egy linket kérlek!

 20. Adrian - mondta

  @Alberto: Ha írsz fel a jobb keresni és csak meg DynDNS dinamikus IP-bemutató! Kérjük, használja a keresőt a honlapján, vagy kék szűrő a jobb oldalon a + elé plusz Kattintson a visszavonni osztály, és mit keres, mi más dolgom van, nem állt, hogy vizsgálja meg a helyén ! Plusz a bemutató statikus IP-végeket után azonnal a bemutató, és egyéb oktatóanyagok amely szintén szerepelt a dinamikus IP-ad Isten ments, hogy fáradt szemet, hogy olvassa el az írást az oldalon! Itt a bemutató a dinamikus IP https://www.videotutorial.ro/?p=729

 21. Adrian - mondta

  @Alberto: Vagy ha lehet feladni mindent Playlist szép és még szép minden útmutatók ezen az oldalon elérhető, megtalálható a nagyon egyszerű, igen az Ön számára "nehéz scriti" valamit a billentyűzeten, ha nem hal meg Maus egy kötelező előtt, nem kell használni a billentyűzetet!

 22. @Alberto:
  Ne légy lusta, és megnézzük a helyszínen van egy csomó oktató erről.
  Mi video oktatóanyagokat, de nem azokat, hogy Ön egy tányérra, használja a kereső oldalon, miért tettem ezt?
  Keresés és "dimamic ip, domain, domain dinamikus ip", hogy magadnak, és tudod, hogy mindenki megkérdezi, hogy hol kapok linkeket?
  Majdnem 3000 egyedi látogató naponta nem tudunk szolgálni linkeket a látogatók, akik nem érzik magukat, mint akik.
  Nem bűncselekmény, hanem egy kis erőfeszítés és te!
  Ha elveszítjük a pár órát, hogy elérjék, szerkesztése és optimalizálása video oktatóanyagokat, és úgy gondolja, hogy akkor elveszíti néhány másodpercig, hogy használja a kereső.
  Ez nem a rendetlenség az "add nekem a link" itt vagyunk, ahol már rendelkezésre áll videotutorial.ro végtelenségig.
  Lásd a tutorial írtam tegnap a vásárlás egy domain, és ha azt szeretné, valami ingyen van néhány oktató nyújtani a dyndns a statikus IP, dinamikus IP.
  Tedd a kereső "DynDNS", és meg fogja találni.
  Amikor írtam itt, hogyan könnyebb volt, hogy kapsz egy linket, de nem akarja sem a francot csinálok a munkát, és csak néz.
  Tedd csont dolgozni nem kell, hogy nem nagy mérnöki!

 23. Alberto - mondta

  @ Cristi, gondolom criticile.Ai van, de nem tudom, hol ilyen gyűlöletet reagálva Mr. Adrian. Ami szavakra utal a szívás "nehéz scriti" úgy tűnik, hogy az ő véleménye, aki többé-kevésbé remek felkészületlen egyenesen a kategóriába "szívás" vagy a "nem szexi." Úgy nézte sok útmutatók, én megfogadta a tanácsot, és így én is megfelelően jár el.

 24. Adrian - mondta

  @Alberto: Nem mondtam semmit, és pitipoance szar, de tudod, hogy az azok jellemzőit, hogy üljön, és esik, akkor tedd magad ebben a kategóriában, ez nem az én utálom furcsa, hogy lusta, herék ... nem tudom, hogyan kell nevezni, mivel elérte az oldal nem hiszem, hogy ez ostobaság, vagy nem tudom, hogy néz ki! hanem lustaság! Dühös vagyok, hogy néhány ember dolgozik az Ön számára, akkor itt minden, de semmi soha nem elég, ha bizonytalan a zsebedben! Azt akarom, hogy minden a tálcán, az orr, az orr alatti ... neked billentyűzet? ha nem használod? Mit tennél, ha fáj mauseul ugrás és nincs pénze egy most? nem a PC? Ismerje meg a billentyűzet erősebb és több funkciót, mint egy mause.In ahelyett, hogy oktató adminu állni, hogy az Ön, hogy linkeket lusta? Hogy fair tetszik? Nem magát, és a helyszínen meg is több ezer szűrők segítségével keresést, és adja meg a napi, a srácok hallani megkérdezi, hogy hol Arti X, Y ... bár írni nagy gomb Search, szűrők és más csodák ?

 25. bogdan - mondta

  profesionisti.sa te igazi egészség és sok útmutatók, amelyek ffff bune.multumesc minden

 26. alex - mondta

  A phpMyAdmin kapom a következő üzenetet:

  Konfigurációs beállításait tartalmazza (root jelszó nélkül). MySQL szerver nem lehet ennyire sebezhető. Szükségszerűen kijavítani ezt a hibát.
  PHP MySQL könyvtár verzió 5.0.51 Öné eltér a MySQL szerver verzió 5.1.30. Ez a különbség okozhat kiszámíthatatlan viselkedést.

  mi a teendő?

 27. sebix - mondta

  De hol van az epizód 2

 28. Adrian - mondta

  @sebix: Vak vagy? Ön írta a vastag fekete bemutató "Kapcsolódó cikkek" alatt, amit írt, fekete, kék címeket más oktató ... kattintson az első "telepítése és beállítása XAMPP szervert, tartalmazzák az Apache php mysql és ftp server - video tutorial", és " dobja "vagy ... vagy használja a keresési tutorialu jobb felső http szerver és írni mindent találsz róla ..., vagy használja a szűrőket jobb oldali, kék ... akkor kattintson a plusz előtt az osztály" web "vagy" www " és meg fogja találni a bemutató ... ó, milyen nehéz Domle keresni ezen az oldalon ... hogy kerülsz ide?

 29. Adrian - mondta

  Cristi csinál egy bemutató szentelt a téma .. "Hogyan kereső oldalra VIDEOTUTORIAL.RO" nép "buta, és nem tudja, hogyan kell olvasni!"

 30. florin - mondta

  Van egy kérést, mint én azt kérdezem magamtól, a rádió az én személyes honlapján készült a [apache] a helyszínen incepatorii.Va imádkozzatok annyira, hogy tudom, hogy nagyon multe.Sunteti tudja a legforróbb tinetio így

 31. Mihai - mondta

  és nem a fórumon menni, ha nem használja, és a wamp XAMPP?

 32. Van egy kérdés, hogy nem mindenki tudja, az info cunostintze amanuntzite, kíváncsi vagyok, ha tudja, a binentzeles egy Apache webszerver és egy subdominiu Ezután telepített script (másik oldal), weben, de ha adsz subdominiu A megjelenő honlapomon dominiului B fő.
  Ami engem érdekel az, hogyan lehet schimp directzionez WebUI cím vagy címre A. subdominio subdominio A. raktak a címet a böngésző, hogy zömmel subdominioa B WebUI nem.

  Nem, ha intzeles Atiu de megpróbáltam elmagyarázni intzeles,
  Összefoglalva, a kérdés az, ki respunzator egy webcímet (a mappa vagy script vagy ellenőrzési Panell)

  ms

 33. Andrew - mondta

  Maga az ember Krisztus. Szeretem cucc netul, de meg tudod csinálni, és a bemutató a programozó?

 34. gabozz - mondta

  Szép munka, ha minden jól megy, így nem kap a YouTube-on,
  egyenesen itt először, hogy "egészséges, mint mi gondoskodunk Restu"
  :))

 35. Bion - mondta

  Ne fuss teljes képernyős dolog.

 36. Mihay - mondta

  és ha nem megy én DYNAMIK ip?

 37. Adrian - mondta

  @Mihay: Önnek van DynDNS bemutató róla, írja be a helyes Search in: DynDNS ad ebter találni tutorial! Van egy tutorial DynDNS dinamikus IP és statikus IP!

 38. Elena Hlusneac - mondta

  Hello! A bemutató megyek óvatosan, többször is. Minden jól megy, amíg locahost kattintás, kap az üzenet: "A keresett oldal nem található." Kérem, segítsen nekem néhány tanácsot, hogyan jutok az idő!
  Köszönöm, hogy létezik, és szeretném, ha a legjobb!

 39. Elena Hlusneac - mondta

  Hello! Nagyon boldog vagyok, hogy a tudást, hogy képes voltam, hogy telepítse a "WAMP server" megy keresztül, lépésről lépésre, a bemutató, de csak azután, hogy húzza ki a Messenger és a Skype! Köszönjük! Gratulálunk Ezek az útmutatók különösen hasznos az érdeklődők! Mindannyian tudjuk!

 40. Cipri - mondta

  Szia

 41. unbray - mondta

  hello .. Én mindent lépésről lépésre, és adok "http://localhost/" nem mondom ezista dc Orea oldal?

 42. Nagyon jó oktató arról, apache, hogyan lehet egy honlap, hogyan kell egy szerverre, hogyan lehet, hogy egy honlap, adatbázis, msql, php, phpmyadmin, ftp szerver, HTTP szerver, web szerver.
  Mindazok, akik többet szeretnének tudni mindegyik megtalálható itt az oldalon, csak annyit kell tennie, amit mondok, és adminisztrátorok Sitel keres, és használja, hogy a keresőmotor, és akkor megtalál, amire szüksége van.

  Csak így tovább a jó munkát!
  S'auzim csak jobb!
  GPA

 43. Mondd, hogy néz minden a gyakorlatokat, ha én egy másodfokú, azaz informatica.Multumesc Önnek segíteni, hogy ez.
  De még mindig nem tudom, hogy a broblema rezolv.Am mint Kasperski víruskereső, amely blokkolja a MySQL, ha tud segítsen nekem erről, hogy feltárja?

 44. Adrian - mondta

  levi: Nézem minden Mondd az oktató, ha én egy másodfokú, azaz informatica.Multumesc neked, akit segíteni. De még mindig nem tudom, hogy a broblema rezolv.Am mint Kasperski víruskereső, amely blokkolja a MySQL, ha tud segítsen nekem erről, hogy feltárja?

  Miért egyre víruskereső nem tudja használni őket? Lásd a leckében Kaspersky, írja fel a "Search videotutorial.ro ..." Kaspersky hit adja meg, és meg fogja találni a bemutató! Kell hozzá egy kivétel! Ez nem tesz szoftver, illetve biztonsági csomag nem tudom, hogyan kell beállítani őket! Hiába a legjobb vírusirtó, ha nem tudom, mit tegyek vele, hogyan kell járni, és hogyan kell beállítani!

 45. Marius - mondta

  Cristi
  Nekem van egy probléma: (
  Hiba

  MySQL mondta: Dokumentáció
  # 1045 - Access denied for user 'root' @ 'localhost' (using password: NO)
  phpMyAdmin megpróbált csatlakozni a MySQL szerver, de elutasította a kapcsolatot. Ellenőrizni kell, hogy ha az adatok a config.inc.php helyességét.
  Mit jelent ez engem?: ((

 46. Remus - mondta

  hello .. nevem Cristi Remus ... feltelepítettem WampServer és egy programot a weboldal honlap, amely az úgynevezett maker.Am teremtett mindent, és mikor adja meg a helyszínen, hogy tegye közzé a wamp szerver nem, hogy a fehér oldal jelenik meg mindent tettem A "WWW.cum" make my home page jelenik meg az oldalon?

 47. Remus - mondta

  hi .... Azt akarom tudni, hogyan lehet, hogy az oldal már nem látni, fehér, fekete írás őszi nyitva minden alkalommal localfostul ... Azt akarom, hogy adja meg közvetlenül a helyszínen

 48. Sorin - mondta

  Nekem van egy probléma, hogy ezt tettem, és nem működik a bemutató ip, ha írsz a helyi fogadó működik, de ha tettem ip nem működik, már a dinamikus IP router a probléma?

 49. Catalin - mondta

  Vettem egy domain és hosting. Én másolt Joomla public_html, de nem tudom, hogyan kell telepíteni. Joomla a számítógép-konfiguráció WampServer. Mit kell tennem? Szóval lehet, hogy a helyszíni munka

 50. Doru - mondta

  Köszöntelek titeket! Örülök rád találtam, akkor nagyon jó, és a szó szoros értelmében, és figurat.Va gratulálok és kívánok további sok sikert!

 51. Sal. Tud u felfrissült és útmutatókat. Ugye az egy PTR, vagy több újabb verziók

 52. Vasile - mondta

  Helló,

  Gratulálok a kezdeményezését az oktatóanyagok román. Örülök, hogy létezik.
  siker ....

 53. Adrian - mondta

  Hello!
  Én, és szükségem van a segítségedre! Van egy Sun Fire szervert v210, és nem tudom, hogyan kell telepíteni a Windows rajta. Tudna adni további részleteket arról, hogyan tudtam, hogy üzembe? Köszönöm.

 54. Cohn adrian - mondta

  bravo srácok jók, de kérjen és képek a világ megismerésére, és nem csak a hang. Cristii? , Adyy?

  • AdrianGudus - mondta

   Cohn adrian:
   bravo srácok jók, de kérjen és képek a világ megismerésére, és nem csak a hang. Cristii? , Adyy?

   Keresse kép rólunk a hivatalos oldalon a Google Plus Pages Videotutorial

   • iulian1976 - mondta

    Szia sajnálom, hogy tegye ide nem lehet itt, de azt kell, hogy türelemmel kell keresni a.

    Először azt akarom mondani, hogy te vagy a legmelegebb testvérek bv, és aki azt mondja, nem tudja, hogyan kell beszélni angolul, hogy beszél angolul mennek, ahol akarnak, és hogy mi is, amit tanítani. Asaa ... néhány angol tudjuk.

    Mi a gond van?

    Telepítettem WAMP .. minden beállítás, stb az én PC-n megy a telek és a rend prornes helyi host és http://ip de ha adsz valakinek be nem tud belépni az oldalra.

    Én kicsit sovány netul ez a vezeték nélküli, de még fogom húzni az RDS curand.Situl kicsi, de csak azokat az oldalakat, és 3, hogy ez egy nagyon üres vreaus és letölthető film online és on-m készített Web Builder 8 .
    V kedves mondja meg, és nekem, ha tudsz, hogy milyen üzleti vagy kristályok és a többi adminok, ha csak lehet, hogy a tutorila ez a probléma, hogy sok probléma találkozás ez.

    Nagyon köszönöm, és tiszteletben tartása mindenki számára, és minden adminok csinál egy nagy munka ... bv kevesebben, mint te

 55. Andrew - mondta

  Telepítettem, de nem akarjuk, hogy a localhost, de azt akarom, hogy "www.xxxxx.org" hogyan kell ezt csinálni?

 56. bogdan - mondta

  Szallu és szeretnék egy telefonszámot elérhetőségét Kell valami különösen, ha lehetséges,

 57. bogdan - mondta

  Üdvözlöm és szeretnék egy kapcsolat számát egy adott tájékoztatást

 58. Alexandru - mondta

  hogyan törölhetem a wampszervert a számítógépről, mint egy igen?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.