A Windows letöltési linkek ISO 7, 8 és 10, bármelyik verzió

A Windows letöltési linkek ISO 7, 8 és 10

A Windows letöltési linkek ISO 7, 8 és 10

Microsoft általában elég szigorú politikát letöltésére az ISO kép a Windows operációs rendszerekkel.

Miért Microsoft megváltoztatta politikáját letöltés?

Miután 2007 mikor kezdtek megjelenni erősen okostelefon piacon, a világ kezdett rájönni, hogy van egy másik módja, hogy az internetet és bizonyos szolgáltatásokat. Most nem feltétlenül kellett ülni a széken előtt egy laptop vagy asztali.
Most, hogy az ügyfelek kezdett vékony, elfoglalva Android telefonok és iOS, a Microsoft lesz könnyű, egyszerű, így a világ egy enyhébb letölteni az ISO képek. De nem a Windows 7; Miért?

Miért nem lehet letölteni a Windows 7 ilyen egyszerű?

Ablakok 7 volt az utolsó helyben. Azaz olyan operációs rendszer, amely nem annyira kötődik felhő szolgáltatások. Bár a Windows 7 nagyon jól működik, azok a Microsoft megváltoztatta az üzletmenet volt szükséges megváltoztatni az operációs rendszert.

Ezért a Windows megváltozott annyira?

Idővel, a Windows számítógépek voltak fokozatos változások és fejlesztések verziójukban. A Windows 8, minden felhasználó már megüt fejjel a fejét egy homályos, és semmihez sem tudták.
Annak ürügyén, hogy "a Windows-t érintésbarátabbá tesszük", jóvoltából levágták azt. A Windows 8 egy sietős rendszer volt, amelyet az Android és iOS tabletta ellenszerének terveztek; De sajnos nem volt hatékony, és emellett / mínusz kihúzta a hűséges felhasználók nagy részét, akik elárultak voltak. A Windows 7 természetesen mindenki kedvencévé vált, annak ellenére, hogy a Microsoft mindent megtett, hogy "csavarjon" a felhasználókat. Ismeri a mondást: "Miért javítaná meg, ha nem tört meg?"

Paranoia?

Mint láthatja, a Windows 8 és 10 a Microsoft szervereivel kapcsolódik a csontvelőhöz az adatgyűjtéshez, amelyet természetesen "nem fognak felhasználni", kivéve "a szolgáltatások javítására", és talán a mesterséges intelligencia (nem hivatalos) kiképzésére. Ha mindenki a Windows 7-et használja, a Microsoft nem lenne képes annyi adatot (képek, videók, böngésző előzmények, érdekes témák, Skype-hívások stb.) Gyűjteni.

Mi lesz a jövőben a Windows?

A Windows 10 állítólag az utolsó lenne a Windows, akkor folyamatosan frissítjük és fejlesztjük.
A Microsoft üzleti szegmens összpontosít felhő szolgáltatások, különösen a mesterséges intelligencia.

A Windows ingyenes lesz!

?
Ez nem hivatalos, de én biztos azt fogja mondani, hogy hamarosan a dolgok változni fog, mert Android ingyenes, és hamarosan használható asztali. A Windows nem marad fizetős. A vállalatok továbbra is vásárolni engedélyeket, de nem hiszem, hogy a felhasználók elfogadják, hogy fizetni. Már most nem fizet senki a Windows ha az ár jön előre telepített licenc tartalmazza a teljes ár a laptop / desktop.
Microsoft felismerte, hogy használhatatlan a hétköznapi felhasználók számára értékesít operációs rendszereket, és valószínűleg hamarosan a Windows ad szabad engedély nélkül, de kell használni, és az is kevésbé járulnak hozzá te nagy adat.

Változnak az idők!

Néhány évvel ezelőtt a Windows volt a piac királya; Most, az okostelefon megjelenésével, az operációs rendszerek megváltoztak. A helyszíni modellből, ahol dokumentumokat és fájlokat tárolt a merevlemezen, könnyű összpontosítani a felhőre, ahol a dokumentumokat és fájlokat online tárolják. Egyes esetekben még a feldolgozás is online történik (feltöltés és átkódolás a Youtube-ba). A Microsoft egy kicsit későn érezte ezt, mert mindig ez történik a keményen mozgó óriásokkal. Az Android és az iOS most már hatalom alatt áll, és diktálják a piac irányát. A Microsoft csak arra törekszik, hogy megőrizze azt, ami megmaradt. Amint a Microsoft tisztviselői elmondták, úgy tűnik, hogy továbbra is az üzleti szférában maradnak, és a felhőre, a szolgáltatásokra és a mesterséges intelligenciára összpontosítanak. Ez a mesterséges intelligencia az utolsó játék, amellyel az óriások versenyeznek: Google, Facebook, Microsoft, Apple és mások; Játék, amelyről az új nem sokat mond nekünk ...

A Windows letöltési linkek ISO 7, 8 és 10:

A Windows 10.
https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows10
A Windows 8.
https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows8
A Windows 7 (kulccsal).
https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows7
A Windows 7 (nincs kulcs).
mirror.corenoc.de/digitalrivercontent.net
az "U" verzió az, a frissítésekkel

A Windows letöltési linkek ISO 7, 8 és 10

- video bemutató



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (53)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.