A Windows 10 licence eredeti, az 25 lei számára.

A Windows 10 licence eredeti, az 25 lei számára

Eredeti legális Windows licenc alacsony áron - viszlát kalóz operációs rendszerrel

A Windows megjelenése óta keményen feltörik. Ennek oka a meglehetősen magas ár és a szegénység.

Most, hogy csak a 25 lej nevetséges nevetséges ára van, teljesen öntudatlannak kell lennie egy másik kalóz Windows telepítésében.

Miért olyan olcsó a Windows 10, a kiskereskedelmi változat pedig olcsó.

A Windows 10-et véleményem szerint ingyen kell adni. Nincs értelme megpróbálni maximálisan kiszorítani az ügyfeleket; Jobb, ha mindenki nyitja meg a frissítéseket, mint a kalóz rendszerek, amelyekből nehéz adatokat gyűjteni.

Az igazság egy másik, a Microsoft a nyakát érzi az áramnak.

Ha megkérdezi a tisztviselőket, sok diplomáciai szót fog hallani, ami semmit sem jelent. Az igazság az, hogy a Microsoft azt akarja, hogy operációs rendszerét annyi felhasználó használja.

A Microsima szoftver az új operációs rendszerek, amelyek szolgáltatások kavalkádját és szilárd ökoszisztémákat tartalmaznak, és még az asztalon is veszélyeztetik a pozícióját.

A dolgok közvetlenül a szemünk alatt változnak.

A Microsoft már nem támaszkodik szoftver- vagy hardverértékesítésre. A szolgáltatások és az AI (mesterséges intelligencia) a jövő, és a jövőre néznek.

Pontosan ez a Google modell. Goagăl nem érdekli az operációs rendszer eladása, ingyenes, és csak az operációs rendszeren futó szolgáltatások. Csakúgy, mint a Google nem ad házat ingyen, nem számít fel bérleti díjat, de villanyt, vizet, filmeket, zenét, levegőt kell vásárolnunk tőle.

Az operációs rendszerek eltűnnek.

Nem olyan régen az operációs rendszerek eltűnnek a háttérben, és akkor már nem számít, milyen rendszere van, hanem az, hogy mely szolgáltatásokat fizeti előfizetéssel.

A feldolgozási teljesítmény online mozog. Még a játékokat is az adatközponti feldolgozási teljesítmény (felhő) segítségével fogják játszani.

A hardver lesz az egyetlen megkülönböztetési kritérium, értem a billentyűzet képernyőjét stb. Ellenkező esetben a PC, a telefon, a táblagép kizárólag terminálokká válnak, amelyek a felhő nélkül már nem működnek.

Hol tölthető le hivatalosan a Windows 10:

...

Windows 10 letöltés (töltse le az eszközt most)

...

Hol vásárolhatom meg a Windows 10 PRO Retail licencet az 25 lei számára?

...

Windows 10 Professional kiskereskedelmi kulcs (25 lei)

...

Kapcsolódó oktatóanyagok:

Hogyan lehet a Windows 10-et a nem kívánt alkalmazásoktól és szolgáltatásoktól tisztítani

Hogy tiszta, és felszabadulás tér Windows

Bemutató Memory Map, a lemez tisztább Android smart

Video bemutató - Eredeti Windows 10 licenc, 25 lej




Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (30)

  • Feladás az odahelyező linkről:
    "Nem ajánlom, 2 licencet vásároltam azon vállalkozásnak, amelyben dolgozom. Nem sokkal megkaptam az aktiválási kódokat, de amikor engedélyezni akartam a kapcsolódó állomásokat, akkor nem működött. Felhívtam a Microsoftot, és beszéltem egy operátorral, aki elmagyarázta nekem, hogy nem eredeti licencek, amelyeket egyetlen Microsoft partner értékesített, és nem létezhetnek a piacon. Ezek a licencek hallgatóknak vagy egyes nonprofit szervezeteknek szólnak, aktiválásuk azonban korlátozott ideig (pl. 4 év hallgatók számára), úgy találja, hogy vesz valamit, amely talán 1 év vagy egy hónap alatt lejár! Nincsen ilyen dolog, ébresszen fel jó embereket! Az EMAG nem vállal semmit, és kár, hogy lehetővé teszik az együttműködő vállalatoknak a jó imázs romlását évek..."
    "A kapott licenc valójában nem a Microsoft Windows 10 PRO, RETAIL, 32/64 bit; a kategóriába tartozik a hallgatók számára. Az ilyen típusú licencek megvásárolhatók olyan egyetemeken / iskolákban, amelyek szerződéssel rendelkeznek a Microsoftmal, és nem A kulcs érvényes, előfordulhat, hogy egyáltalán nem használható. A Dreamspark nevű hallgatói program keretében a Microsoft licenckulcsokat ad ki, ezeket nem lehet külön-külön eladni, tehát jogellenes és ennek a terméknek a használata. "

  • Igen, Cristi. Sajnos Vasilinak igaza van. Vettem is egyet, és úgy tűnik, hogy "Volume_MAK". Tehát .... nem kiskereskedelem, ahogy az az oldalon volt írva, még az OEM sem. Megemlítem, hogy megvásároltam egy RETAIL-ot. No comment.

  • Még az engedélyt sem tudom használni.
    Felhívtam a támogatási telefonszámot is, a válasz az volt, hogy a licenc nem működhet, mert a meglévő példányt kalózkodik, és a működéshez új verziót kell letöltenem, hogy újra telephessem. Ahelyett, hogy elkezdenénk a szoftvertelepítéseket és azok beállításait, inkább hiányoznék ...
    Kétlem azonban, hogy ez magyarázatot ad arra a tényre, hogy az engedély nem használható.

  • Videomata erről a jelenségről az engedélyekkel, amelyeket nem az emag lopott el, hanem az emag partnerei.
    https://www.youtube.com/watch?v=CWy99VMFsMM
    Valószínű, hogy egy idő után ezek a licencek inaktiválódnak, szerencsések lehetnek, és másokkal is megkaphatja a hívást, ha felhívja az eladót ... vagy előfordulhat, hogy nem kapja meg őket. Mindenesetre, még ha az ablakokat sem is aktiválják, akkor a normál paraméterekkel jár, nem változtathatja meg a háttérképet, és megjelenik egy üzenet, hogy nincs aktiválva, különben erről szól.

  • Ezek fantomlicencek, és nyilvánvalóan nem megbízhatók. Hagyja abba a hamis hírek hirdetését. Az egyetlen igazi licenc a zárt dobozban található. Ezek több száz lejbe kerültek.

  • Edényekhez és serpenyőkhöz. Vettem egy ilyen RETAIL licencet, és az aktiválás után ez szintén RETAIL.
    Ha problémája van, ne hívja a microsoftot, hanem a vállalatot vagy az eMAG partnerét, ahonnan vásárolta. Az eMAG alkalmazáson belül megadja az összes információt az adott partnerről, aki eladta az engedélyt (regisztrációs szám, cím, telefonszám, e-mail cím)
    A megvásárolt licenc, az én esetemben, 12 hónapos garanciával rendelkezik, és adtam az 35 lei-t. Az első szakaszban rosszul helyeztem el és kapcsolatba léptem velük. Felajánlották, hogy támogassanak nekem távirányítón keresztül, és azt mondták nekem, hogy ha nem tudnak megoldani, plusz költség nélkül adnak nekem egy újat. Időközben rájöttem a hibára, és magam is megoldottam.
    Abszurd az, ha engedélyt adunk az 29 lei-nak, majd megszerezzük a microsoft-ot és kérünk támogatást.
    Amikor először hívja azt, ahonnan vásárolta. Logikus és levonható, hogy valahol valami szürke. Abszurdnak tűnik számomra az, hogy megadom az 29 lei-t, és engedélykérelmeket kérek, amelyek általában 600-800 lei-t fizetnek. Megértjük, hogy ilyen be van kapcsolva és ideges, ha valahol az 200-300 lejnél fizetett neki, de ha még két csomag cigarettát sem ad neki, számomra úgy tűnik, hogy túl sok a követelése. Mit veszítettél? Nem dohányzik már egy nap, ugye?
    És ha csak az 4 vagy az 6 hónapot tartja, véleményem szerint, mennyibe kerül, akkor nagyon elégedett vagyok.
    Valaki a társaságnál ugyanazt az eladótól vásárolta meg az eMAG-on, ahonnan vettem. A hatóságok által végzett ellenőrzés után nem volt gondja. A hatóságoknak nem kell bemutatniuk az engedélyt, a kulcsot, hanem csak a tökéletesen érvényes vásárlási számlát.
    Javaslatom: ha ilyen licenceket vesz igénybe, és ne használja őket, ne használja azokat a most telepített Windows rendszeren keresztül. Lehet, hogy megtört, előaktivált, módosított, és innen mindenféle probléma merül fel.
    Jól megy a hivatalos microsoft webhelyen, és letölt egy tiszta ISO-képet (ez mind legális), milyen nyelven szeretne, az 32 vagy az 64 bitre, telepítse szépen a tiszta eszközre (a Windows partíciójának C formázása, amelyben engedélyezte a mozgást) ), és csak ezután aktiválja a megvásárolt licencgel.
    Van egy laptopom Window 10 Home használatával az 64 biteken, OEM licenccel (előre telepítve volt az ablak), és az eMAG-ból vásárolt kulcsot használtam a Windows 10 Pro 64 bitekre történő frissítésre. Minden nagyon jól működött, és amikor rákattint a jobb gombbal a PC-re, szép nekem írt Window 10 Pro-t, aktiválva van, a Window Updates révén zökkenőmentesen frissíti.

  • Licenc megvásárlása egy harmadik féltől, és a nyaka és a nyaka bejuttatása a Microsoftéhoz olyan, mintha egy autókazánt elkapna az 7 kezéből, és pánikba kerülne az irodájában vagy a szolgálatában lévőkkel. az autó gyártója. Nem adták el neked rosszul vagy zavartan, hanem harmadik félnek adták el.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.