Szabad Kaspersky Antivirus Kaspersky egy


Szabad Kaspersky Antivirus Kaspersky egy
Szia barátok, a mai bemutató beszélni Free Kaspersky, a Kaspersky Antivirus megjelent tegnap.

Milyen védelmet nyújt a Kaspersky ingyen?
- fájlvédelem, valós idejű és felhőalapú szkennelés, viselkedési folyamatok szkennelése, gyökérkészlet-védelem, önvédelem (a rosszindulatú alkalmazások megakadályozása érdekében az antivírusok letiltása, eltávolítása vagy blokkolása érdekében), az USB-csatlakozók és a csatlakoztatott külső merevlemezek keresése PC-n.
- webes védelem, port- és forgalomkeresés, SSL-kapcsolatok, védelem a rosszindulatú webhelyek ellen és a szkriptek futtatása
- azonnali üzenetküldő szoftverek, például a Skype, a Yahoo Messenger, védelme
ügyfél-védő email adathalászat ellen (csalás) és átverés
- virtuális billentyűzet, amely megakadályozza, hogy a keylogger elfogja a billentyűleütéseket. Hasznos, ha online fizetéseket akarunk végrehajtani, vagy kitölteni az űrlapokat vagy mezőket, ahol érzékeny információkat kell megadni.

Mennyire hatékony Kaspersky szabad?
Azt hiszem, senki sem vitathatja a hírnevét és eredményességét Kaspersky óriás, amikor a biztonság. Ezt ismételten és még mindig az egyik független teszt. Szabad Kaspersky védelem ugyanazt a fejlett technológiát, mint az idősebb testvérek (biztonság szériák)

Hogy szelíd Kaspersky ingyenes számítógép erőforrásait?
Nézegetve a Feladatkezelőt, csodálkozva észrevettem, hogy a Kaspersky Free 30–60 MB RAM-ot fogyaszt, ami nagyon kevés erőforrást jelent az antivírus számára.

Kaspersky Free - hivatalos oldal

Video bemutató - Kaspersky Ingyenes ingyenes víruskereső a Kaspersky-től


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (14)

  • Szia Adrian jó tutorial a nyelvét, szeretem a Kaspersky, és van egy kérdésem:
    Milyen tűzfal külön megy vele, vagy kap egy Windows?

  • Üdvözlet a nevem, szeretném, ha kérdésem lenne az 2ghz és az 3,17 gb ram dd4 3 törzsdójával?
    és ha a Windows Defender hagyhatja, és köszönöm

    • Windows Defender automatikusan letiltásra kerül, ha telepíteni más antivírus. Szabad Kaspersky keveset fogyaszt források, azt mutatta, hogy a bemutató, és azt mondta, hogy a szövegben. Használhatja, csendes!

  • Szia, én is több éve Kaspersky nagyon örültem, amíg egy nap, amikor nem tudtam megszabadulni néhány vírus és rezolvato egy alapvető biztonsági, de továbbra is accasi nagyon jól érzem Kaspersky de én is csodálkoztam híreket a TV cv ideje Kaspersky honlapján klónozták, és azok, akik vásárolnak, vagy cucc őket máshol fizetett ne Kaspersky.

  • wow .... nagyon köszönöm! Jó napot kívánok neked, és arra buzdítom, hogy minél több oktatóprogram legyen :)

  • Jó útmutatók fiú. Kaspersky jó, de azt hiszem, ez a legjobb BitDefender. Bitdefender hosszú engedéllyel, és soha nem volt probléma előtt. Ezen felül, ha kérdése van, vagy BitDefender bármi mást, ami a termék technikai támogatást azonnal segítséget. Most mindenki használja, amit akarnak, hogy minden lehetőséget.

    • Pontosan!
      Mivel a víz valójában egy könnyű, fehér valóban fekete herceg valójában kite Evil.
      Igen ...

    • Én személy szerint a Windows tűzfal 10. Akkor telepíteni, amit akar. Van egy csomó ingyenes tűzfal megoldást, amit elénk itt az oldalon.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.