A modemszolgáltató gyorsabb routerrel - ONT hídprofil helyettesítése

Csere modem szolgáltató gyorsabb router

Cserélje modem router szolgáltató gyorsabb.

Az útválasztók a szolgáltatótól.

El kell ismernünk, hogy a szolgáltató az internetes útválasztók, TV, telefon, stb nem a legjobb minőségű. Cserélje modem router szolgáltató gyorsabb.
Wireless honlap nagyon szegények és a router nincs ilyen szolgáltatás: VPN, SAMBA, FTP, Media Server, stb

Ha össze szeretnénk kötni az útválasztót a szolgáltató útválasztójával ...

Ha azt akarjuk, hogy csatlakozzon a routertől a mellékelt szolgáltató, akkor kap egy privát IP, IP nem nyilvános, hogy meg kell elérni az útválasztó távolról kezelhető funkcionális szolgáltatás rajta.
Ugyanakkor előfordulhat, hogy mindenféle konfliktus a hálózati eszközök, mint ami könnyebben végbemehet, ha egy egységes router.

A cél az, hogy a router.

Amikor megpróbál csatlakozni a router router szolgáltató, akkor választhat két módon. Router mód és AP mód.
1. router üzemmódban Ez korlátozott, mert nem nyilvános IP
2. AP mód rendkívül korlátozott, mert törli a legtöbb funkciót a mi router
Az egyetlen megoldás az, hogy "átugorjuk" a szolgáltató útválasztóját.

VIGYÁZAT!
1. Mentés beállításai mindkét eszköz.
2. Lesz sodorja megértés nélkül, amit itt a bemutató.
3. Ha még nem tökéletesen megértette a bemutató, és akkor valamivel kevesebb tapasztalat a router, annál jobb lesz fejest.
4. Ha nem követi a bemutató adhat nincs net kapcsolat.

Hogyan megszünteti a szolgáltató router?

Ezek WAN routerek néhány profilt. Normális router rögzített profilja "Útvonal".
Mi tesz egy új profil típus "Híd"Amely arra fogja kényszeríteni a szolgáltató router átadni a kapcsolatot bejelentkezés nélkül semmilyen módon.
Hitelesítés lehetővé teszi majd a router most és akkor megkapjuk nyilvános IP-címet.

Oktató kapcsolódó téma:
Két ingyenes DynDNS címek dinamikus IP beállítás Vasiluka vagy más
Hogyan működik egy ingyenes domain, ha van egy dinamikus IP DynDNS
-A megtekintésére van szüksége Flash Player böngésző vagy a böngésző Puffin Android és az iPhone
Hogyan kezdjük el a számítógépet távolról az interneten keresztül a WOL vagy Wake on LAN magic csomagok
Android VPN beállítások VPN router Asus

A modemszolgáltató cseréje egy gyorsabb útválasztóval - Video bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Cristian - mondta

  Nem fogok bejelentkezni a felhasználónév és jelszó telecomadmin: admintelecom.

 2. Augustin - mondta

  Szia, a Telekom vezetékes hálózat menni?

 3. Nancy - mondta

  Szia Cristi, és köszönöm a bemutatót. Segíthet, amikor belépek a "modemembe" az RDS-ből, amely egy Huawei EchoLife HG 865, amelyet nem találtam. Köszönöm

 4. Adrian Marin - mondta

  Hi. Nagyon érdekes dolog, hanem egy hosszú ideig ment nélkül sétál DDNS szolgáltató router. Jelenleg modem és router üzemmódban egy ideje már nem is megy a DDNS szolgáltatást. Megpróbálom az oldalán a router UPC. Vissza eredmények

 5. Nagyon érdekes bemutató. Szeretnék egy bemutató, ha lehetséges, a Huawei router beállításait. (Azok számára, akik csak Huawei router)

 6. Ez egy média konverter (faj elektromos pulzáló fény), és nem a modemet.

 7. György - mondta

  Cristi egy router narancs hi hogyan tudok beállítani, ha csatlakoztat egy modem és a router nem változott, mint a többi router 2 azaz a nettó narancssárga, ahogy csatlakozik a hálózathoz, ő nem

 8. Gratian - mondta

  Pontosan ezt akartam, pontosan a két útválasztóm van, a probléma az, hogy nincs hozzáférésem az összes menühöz és pontosan ahhoz, amire kéne, nincs hozzáférésem ... Van ötlete, hogyan írhatnám fel az ONT-t az adminisztrátornak, hogy hozzáférhessek a beállításokhoz? Az RDS testreszabhatja? Csak egy felhasználóom van, akit "felhasználónak" hívnak, és a normál nem működik.

  • cipry79 - mondta

   RDS felhasználóknak nem teljes joggal ezeket média konverterek, port nincs. 4 van beállítva, hogy internet csak hibakeresés a rendszergazda setarilele.

 9. Razvan S. - mondta

  Helló,
  RDS üvegszálas ONT közvetlenül helyettesítheti a Mikrotik Hap AC SPF közvetlen üvegszálas ketrec? És milyen beállításokkal? köszönöm

  • Tudom, hogy nem helyettesítheti az ontot a fiber input routerrel. mert az ont párosul az OLT rds-vel. hogyan párosul az adapter azzal a kártyával, amelyet a TV-be helyeznek az extra alapállomások dekódolásához. A régi rds hálózaton vagyok (adik, nincs rostom a házban. Van ftp-m a dobozuktól az útválasztóig), de amikor meg akarják változtatni az ont-ot, megtagadom. Jobb, ha átállok a telekomra, legalább látom, hogy a híd opciós területe. a híd után kibírom magam. Nincs szükségem olcsó eszközeikre a szoftveres változtatással, amelyet a "szakértő programozók" végeznek. jobb, ha otthagyják őket, mint a producertől. la huawei ma refer. hogy a többi túl panorámás.

 10. Manastireanu - mondta

  Helló Cristi.
  Még régóta kutatják a bemutató, így örültem neki, de sajnos nem tudok mit kezdeni az alapértelmezett beállításokat, hogy te. Azt kell mondanom, hogy a Németországban élő vettem a router Asus után benyújtott, de nem tudok kötni vele, hogy a modemet.
  A modem csatlakozik az internetre a TV csatlakozó, nem tudok csatlakozni az internethez LAN csatlakozó

  Nem tudom, hogyan lehet beállítani a router Asus

  Mit tehetek ebben az esetben?

  • Salamalichi Silviu - mondta

   Ha koaxiális kábellel csatlakozik az internethez, van egy modem vagy útválasztó, amely csatlakozik a LAN szolgáltatójához, és telepítheti az útválasztót, és elvégezheti a szükséges beállításokat.

 11. Joseph - mondta

  híd csökkenti a nettó sebesség teszt sebesség make előírással a híd után

 12. gigi - mondta

  Helló, van egy kérdésem .... Útválasztót kaptam a Providr-től, és szeretném kicserélni egy másikra, amely jobban rögzíti a szolgáltató jelét. Sok útválasztót láttam beépített SIM-kártyahellyel ...
  a kérdésem… ha van egy másik útválasztójuk a szakmából, amely jobban meg tudja ragadni az internetem jelét a cégtől, az internetem működik, vagy a kötelező szolgáltatótól kapott SIM-kártya párosul a beállításokkal és a tőlük kapott routerrel?

  Elmehetek román netul ha schiimb router és a kártya táska egy router a másikra?

 13. Emil - mondta

  Foate jó tutorial, gratulálok, hogy száj- és hozzá az RDS, a modemek kék, amelyek beépített Wi-Fi nem tud híd Sajnos, csak az ingyenes wi-fi, valójában a szabad wi-fi csak modem ATV nincs router. Sok szerencsét a jövőben!

 14. Titi - mondta

  Szuper kemény bemutató ... Arra gondoltam, hogy a Telekom útválasztót szálasra cserélem, de nem találtam egy száloptikás bemenettel rendelkező routert ...
  Ma fogom használni a beállításokat én Roter.
  Üdvözlettel! Te vagy a legjobb!

 15. Andrew - mondta

  Helló,

  HG8245H RDS modell nem működik felhasználó telecomadmin.
  Tudja, hogy melyik adatot contectare admin módban?!

  Köszönöm.

 16. Mirel - mondta

  Cristi hello! Van egy dilemma. Szeretnék vásárolni egy router, amely elég erős ahhoz, hogy a borító nélküli 2 apartman szoba 62mp és van, és csatlakozni USB HDD hozzá, és nem egy nyomtatót. Azt tanácsolom, hogy választhat a TP-Link Archer C9 záródtak vagy RT-AC66U újra? Vagy ha van egy másik ajánlás illeszkedik ebbe a költségvetésbe. Előre is köszönöm!

 17. Nem tudok új profilt létrehozni a fogyásban…. Van egy Huawei HG8245H készülékem. rds most szar!

 18. Manastireanu - mondta

  Helló Cristi,
  Miért nem lehet változtatni, és WAN? Nincs lehetőség csak néhány adat

  Router »Alapvető» WAN beállítások

  MAC Address: 00:00:00:00:00
  IPv4 Cím: 000.000.000.00
  IPv4 Alapértelmezett átjáró: 000.00.000.0
  IPv4 Lease Time: D: H 0: 1 M: S 30: 0
  IPv4 Lease Lejár: péntek augusztus 11 20: 19: 29 2017
  IPv4 DNS szerverek: 00.000.000.000 00.000.000.00

  Csak ezek az adatok jelennek meg velem, és nem tudok csatlakozni a router ASUS.
  Én tehetek róla valamit ???

 19. Ionel - mondta

  Hello!
  Szeretném tudni, hogyan tudok más 3 routereket csatlakoztatni a szolgáltató útválasztójáról. Mostanáig kábelkötegeket csatlakoztattak az 3 router kábelekhez a másik három útválasztó LAN portjaiba, és wan portokat használtunk, hogy mindegyik kábelezést vezetékes vagy vezeték nélküli módon használhassuk. A probléma az, hogy az internet nem megy sehova hamarosan, majd leesik. Az egyéb útválasztók beállításai, mint a durva útválasztó, dhcp engedélyezve vannak, minden útválasztó 192.168.X.1 címe különböző, és a router címe a fő útválasztó. Van valami ötleted, hova tévedek? Köszönöm előre

  • Nicu Bordânc - mondta

   Nem tud csatlakozni azok 3 router felszerelésük Bridge, csak az alapértelmezett, vagyis azok a routerek választani dinamikus IP kapcsolaton (vagy úgy vagyok képes csatlakozni más routerek).
   Internet megy egy kicsit, mert automatikusan lezárja a kapcsolatot a rendszer, függetlenül attól, hogy észlelni több Mac csatlakozik ugyanarra a felhasználó (ezt az információt olvastam, és azt a néhány oldal, úgyhogy nem biztos, hogy Még nem szembesültem ezzel a helyzetemmel).

 20. Iulian - mondta

  Használhatom a szolgáltató ONT-jét, és több LAN-porthoz is csatlakozhat, ha több LAN-ONT van.
  A DDNS megy a szerverről vagy csak a routerről?

 21. Cristi - mondta

  szia crist van egy router modellem és egyúttal az rds modeme is, nem pedig én. az új létrehozási kulcs nem jelenik meg sem wan-ban, sem lan-ban, ahogyan tudom. tedd a routerem tetszik. bográcsozni. nagy sebességgel vezetéken keresztül kb. a router innen. rds nagyon. hülye. segíts kérlek. a lélektől kétségbe vagyok esve….

 22. Nicu Bordânc - mondta

  Hé, ki vagy NTO oldalak RDS, akkor hívd fel, hogy te mész-rendszer Bridge, mert nem tudja, hogy ezeket a beállításokat interfész ONT van, látod Istent ezeket a beállításokat férnek csak embereket a technikai támogatást.
  Miután átengedte az ONT Bridge módot, beállíthatja ezeket az adatokat (felhasználó / jelszó) a személyes útválasztó felületén.
  Ha azt mondod, hogy beállította a készülékek híd és az útválasztó kapcsolat megszakad, hívja őket, hogy megoldja, vagy mondd meg nekik, hogy küldjön csapatok tesztelésre.
  Három csapatot küldtek nekem, és végül megoldódott a probléma, mert az egyik „megvilágosult elmének” nevezett eszköz bejött a felszerelésükbe, és megoldották azt a problémát, amelyet első kérésemtől meg kellett volna oldaniuk.

 23. mester, nagy vagy, 9 órát vesztettem el esély nélkül ... most, amikor nagyon tisztán láttam, mit és hogyan találok ki egy kérdéssel ... Vettem egy routert (linksys xac 1900), de nem tudtam csatlakoztatni (dubai-etisalat) modemet mivel a Huawei is csak "kezdetlegesebb", de ugyanazok a beállítások ... Visszaadtam a routert, az eladó pontosan tudta, hogy nem fogom tudni csatlakoztatni, így nem ez volt a probléma. Most, hogy láttam a csodát, azt hiszem Csak nevetséges áron (50 usd) veszem újra, eredetileg 450 usd volt ... .. milyen kérdéssel érkezem és milyen kéréseim vannak ... meg tudnád mondani, hogy az adott útválasztó csatlakozik-e az általad leírt lépéseket követve .... Ezer köszönet az erőfeszítésért a videó közzétételéhez köszönöm szépen, tisztelettel [e-mail védett]

 24. Ianis Adi - mondta

  Használja a bemutatót. Köszönöm.

 25. Silviu - mondta

  A bemutató nagyon hasznos, de ezek a konfigurációk nem érhetők el az EchoLife HG8247H GPON, Hardver verzió: 4B4.B. Van egy ilyen modell (Internet Box 1000) Orange ügyféllel, és a bemutatóban feltüntetetteket szeretném alkalmazni. Sajnos nem tudom megtenni az említett beállításokat. Ez a modell eltér a videó bemutatójától?

  • Az azonos típusú modem EchoLife HG8247 H Telekom, optikai szál, anélkül, hogy a képesség, hogy módosítsa WAN nélkül felhasználónevét és jelszavát.
   Ezt kicserélheti egy másik modemet Telekom konfigurálható? Kell egy VPN modem.
   köszönöm

 26. Nicolas - mondta

  Hello. Ki segíthet az útválasztó konfigurálásában, vagy milyen beállításokat kell végrehajtani ahhoz, hogy az 2 laptopokat csatlakoztassák, amelyek a wifi kapcsolatot már létrehozták ugyanazon a kiszolgálón, ugyanazon a játékon (pl. CSGO). Miután az egyik belép a szerverre, a másik nem akarja. A router IP dinamikus. Ez egy olyan probléma, amit alig értettem ... valami ilyesmi nem lehet 2 vagy ugyanazon a helyen.

 27. Cristi - mondta

  Szia, zavarom azt kérdezi, hogy van-e modemem (optikai kábel és hálózati kábelváltás), hogy véglegesen kicserélheti a távközlés által telepített modem-útválasztót, így kifejezettebb, modem és külön útválasztó van, alkalmazkodhat a hálózathoz? .

 28. Rds-en húztam a közvetlenül az útválasztójába beérkezett útválasztó kábelét, és dinamikus IP-t adtam, és a belső hálózatot úgy konfiguráltam, mint korábban, egy másik útválasztót is beleértve. Úgy néz ki, jobb, mint egyenes. A kérdés az, hogy van-e nagyobb sebesség, mint ahogy csatlakoztattam? A kapott útválasztó a Fiberhome

 29. Silviu - mondta

  Sajnos ez az oktatóanyag nem alkalmazható az Internet Box 1000-re, amely szintén Huawei 8247, de a wan beállításaiban nem jelenít meg semmit. Ebből a cikkből is dokumentáltam magamat https://stealthsettings.com/orange-home-net-1000-un-abonament-care-nu-te-ajuta-deloc-daca-folosesti-wi-fi.html és egy kicsit tisztáztam.
  Így mutatják be ezt az útválasztót
  Eszköz típusa: HG8247H
  Leírás: EchoLife HG8247H GPON terminál (B + OSZTÁLY / TERMÉK azonosítója: 2150082860EGJ6000301 / CHIP: 00030020121030)
  SN: 48575443DD5E2A9C (HWTCDD5E2A9C)
  Hardver verzió: 4B4.B
  Szoftver verzió: V3R017C10S135
  Gyártási információ: NINCS
  ONT regisztrációs állapot: O5 (működési állapot)
  ONT ID: Soha
  CPU használat: 9%
  Memóriahasználat: 68%
  Egyéni információ: GOLD
  System Time: 2019-09-27 18:22:05+02:00 DST
  Ha ez megerősítést nyer a cikkben, ez azt jelenti, hogy nincs mód a video oktatóban bemutatottak alkalmazására?

 30. Popescu Calin - mondta

  Helló,
  Segíthet nekünk a ZTE F618 bemutatójával - a menü teljesen más

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.