IP webkamera, forduljon telefonunkhoz megfigyelő kamera vagy webkamera - videó bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni a szoftverek Android telefonok, amit lehet bekapcsolni a telefont egy webkamera vagy felügyeleti alkalmazás úgynevezett IP Webcam, ingyenes és megtalálható Android Market.
Ip Webcam lehetővé teszi számunkra, hogy egy csomó dolog a kamerás telefon, a bemutató, akkor látni fogja, hogy számos olyan funkcióval működik ez az alkalmazás. On hivatalos honlapján IP Webcam Software talál további részleteket.
Mit csinálunk az IP Webcam:
Mi lehet átalakítani a telefon egy webkamera Skype, Facebook, Google Plus, stb.
Tudjuk használni a telefont, mint a kamera, akkor is elérhető a világ bármely pontján, hogy képes elérni az internetes telefon, hogy a port forwarding a vezeték nélküli router.
A video stream mellett audiót is aktiválhatunk, így mindent meghallhatunk, ami abban a helyiségben történik, ahol a "kém" telefont hagytuk.
Jelszó Az alkalmazás menüjében a telefon funkcióinak, így csak nézni a patak, amely teszi a telefont. Azt hiszem, elfelejtettem mondani, az alkalmazás telepítve van a telefonon, és Popat bárhonnan elérhető, ha be IP Webcam alkalmazás nem működik a telefon, indítsa el a szervert a menü a telefon, és készen áll, az események a asztali böngésző , tabletta vagy más mobil.
Amellett, hogy egyszerűen patak video és audio, van néhány távoli parancsok, akkor állítsa be a fókuszt, tudjuk be-vagy kikapcsolja a telefont vaku, és mások, mint a screenshotok.
Hol tudok nézni a patak?
Ahol van egy böngésző, amely támogatja a JavaScript (99 100%% mobil és asztali). Meg lehet nézni élőben telefont, és egy videó lejátszó, VLC media player ajánlott.
Áramlat és a távoli menü is összkomfortos bármilyen böngésző, de gyengébb eszköz is elég szaggatott patak.
Ha úgy döntünk, hogy használni a telefont, mint a webkamera, telepítenie kell Webcam 7, Használhatja ezt az alkalmazást a másik IP-kamerák.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 600 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (43)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.