Integrációs frissítések és szervizcsomagok a Windows 7, 8 Windows, Microsoft Office és 8.1

Integrációs frissítések és szervizcsomagok a Windows 7, 8 Windows, Microsoft Office és 8.1

Helló barátok. A mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk integrálni a biztonsági frissítéseket (biztonsági frissítések) és Service Pack 1 (SP1) a 7 Windows operációs rendszerek, a Windows 8, 8.1 Windows és a Microsoft Office.

Miért integrálni a biztonsági frissítéseket és a szervizcsomag az operációs rendszer?

Sokszor voltunk összesen újratelepítése operációs rendszer vagy a közelemben. Ha a PC egyik új generációs SSD-vel, valamint a merevlemez, és ne telepítse az USB stick, telepítse az operációs rendszer nagyon kevés. A nagy probléma a telepítés után!
Frissítések rendszer elkezdi letölteni, majd telepíteni őket. Frissítések letöltése tart örökké, így a telepítést. Nem azt mondják, és tíz visszaállítja a számítógép vagy a laptop, és ad nekik ennyi ideig. Mindez felhajtás lopni a drága időt!
Persze, néhányan azt mondják, hogy az első dolog, amit meg is tesznek, miután az operációs rendszer újratelepítése, hogy hagyja abba a Windows Update. Ez a megoldás, ha nem törődnek a biztonsági réseket, és a jogsértéseket, amelyek támadható vagy hackerek. Ha inkább okos, és nem szeretné, hogy megfertőzi az egész újra az OS minden 2 héttel, akkor szeretnénk egy egyszerű és hatékony megoldást, hogy naprakész frissítésekkel, széf.
Nos, ez már látható a bemutató ma. Mi lesz egy ISO image Windows 7 (esetemben), és két eszköz használatával, integrálja az emberi biztonság frissítések és szervizcsomagok 1 ott. Operációs rendszer módosítása a folyamat körülbelül 30 perc azonban ezt a munkát egyszer, nem minden nap.

A két eszköz van szükségünk:

Windows frissítések Downloader

Win Toolkit

Az ISO image Windows 7, 8 vagy 8.1 a Windows

Windows frissítések Downloader

Segítünk letöltés frissítések, szervizcsomagok: Windows 7, 8 Windows, a Windows 8.1, 2003 Office, Exchange-2003, 2000 Windows Professional, a Windows Server 2003, Windows Vista, Windows XP

Win Toolkit

Segítünk kivonat operációs rendszert, hogy úgy dönt, hogy dolgozni, hogy módosítsa úgy, hogy a letöltött Windows-frissítések Downloader, és csomagolja ISO formátumban. Végül mi is létrehozhatunk ISO képek akkor lehet égetni a DVD, vagy hogy bootolható USB stick-ről alkalmazás felület Win Toolkit.
Összefoglalva, hogy Ön rendszeres felhasználó technikus vagy fen a dolgát, és mentse több órán keresztül közvetlen integrálását biztonsági frissítések és szervizcsomagok OS képet. Mostantól kezdve, akkor nem kell várni óra után minden újratelepítése Windows operációs rendszer, hogy lépést tartson meghatározott helyszíneken, biztonsági frissítéseket és szervizcsomagot.


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (41)

  • @Adrian: Legyen szíves, hogy a tutorial, hogyan kell csinálni az integráció a Windows 10 de szeretnék integrálni néhány programot, mint a VLC, króm, stb telepíteni a Windows 10.

    • Ez van rögzítve a frissítések. programok csak akkor, ha tesz, hogy a következő évben az integrációs programok. és azt mondják, hogy a jövő évben ugyanolyan képet kell csinálni kézzel, vagy automatikusan a programtól függően frissítés. csak az én véleményem, és ez az integrált frissítés. programok tette őket. Ellenkező esetben túl sok frissítéseket, stb, mint őket .. vagy akkor kérdezze meg, ha szükség van Linuxot és nyerni. és ott f programok gyors és egyszerű csirke

  • Adrian hello, mert enyém a comp. A Windows személyi 10 PRO, kérjük, mutassa nekünk, és újakat ezzel az operációs rendszerrel, hogyan működik, köszönöm, minden jót,

  • Adriane Igen, igen, jó tutorial, így ahogy mondtad, ha inkább, akkor meg kell tenni, és Win.10, gondolom. Én használni a továbbiakban érte. Win7 egy régebbi laptop.
    Várom a Win.10 oktatóprogramját. Sok szerencsét.
    Adrian Sucila PS.Bafrta is, a végén egyszer a kocsiban.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.