Az új Bitdefender Free Edition telepítése és bemutatása - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni BitDefender Antivirus Free Edition. Meglátjuk hol le, hogyan kell telepíteni és milyen védelmet kínál vírusirtó BitDefender Free Edition.
Ez a változat célja, hogy az emberek atehnice antivírus hajlandó vagy nem tudják, hogy szórakozz a beállításokat antivírus idők lehetőségek különböző kategóriákban a biztonsági modulok. Ha azt szeretné, hogy a víruskereső egyszerűen működik, és amely nem lesz kénytelen beavatkozni, hogy a beállítások, vagy add kizárások a fájlok és menetrend a vizsgálat vagy manuálisan és időszakos operációs rendszert, majd BitDefender Free Edition az Ön számára.
BitDefender Free Edition alapja 5 modulok:
1. Autoscan: BitDefender átvizsgálja a fájlokat a háttérben rendszeresen és szolgáltatások
2. Adathalászat: megvéd minket a rosszindulatú weboldalak megpróbálják ellopni bizalmas adatok
3. Rendszeres frissítések: Ez a modul BitDefender automatikusan ellenőrzi a frissítéseket az új vírus aláírás.
4. Aktív Virus Control: a modul, amely figyeli a futó folyamatokat, és meghatározza furcsa viselkedés vagy potenciálisan veszélyes
5. Cloud szkennelés szolgáltatás: a modul, ha egy gyanús fájlt, hogy konzultáljon egy felhő adatbázis BitDefender és termékeiket, hogy ha a gyanúsított fájl fertőzött-e vagy sem.
Rendszer követelmények:
A Windows XP Service Pack 3 (32 bit)
A Windows Vista Service Pack 2
A Windows Service Pack 7 1
Az antivírus ingyenes, de a vírusvédő pajzs és az automatikus szkennelés modulok, valamint a frissítési modul aktiválásához szükség van My BitDefender fiókra. Ha még nem rendelkezik My BitDefenfer fiókkal, könnyen és gyorsan létrehozhat egyet. A BitDefender Free Edition igény szerint is végezhet szkennelést. Csak keresse meg a beolvasni kívánt fájlt, mappát vagy partíciót, és kattintson a jobb gombbal, majd válassza a helyi menüben a Beolvasás a Bitdefender funkcióval lehetőséget. A víruskereső használata után néhány apró hibát észleltem. Igény szerinti szkennelés elvégzésekor megjelenik egy új, "On-Demand Scan" nevű szakasz az antivírus felületen, amely megmutatja, hogy hány fájlt szkenneltek be. Ha rákattintunk a "Szkennelés igény szerint" négyzetre, akkor két gombbal jelenítjük meg a beolvasott fájl helyét: "Részletek" vagy "Törlés". Ha rákattint a "Részletek" gombra, semmi sem történik. A fő antivírus kezelőfelületen, amikor a fájlokat karanténban akarom megnézni a "Fájlok megjelenítése" gombra kattintva, semmi sem történik. Ennek ellenére meghívom Önt, hogy nézze meg a video oktatóanyagot, hogy pontosan megnézze, hol töltse le a BitDefender Free Edition programot, hogyan telepítse és hogyan használja ezt a víruskeresőt.

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.roKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. rendellenes - mondta

  És most jön persze vita, hogy melyik antivírus jobb vagy rosszabb, stb. Gj videotutorial.ro

  • AdrianGudus - mondta

   rendellenes:
   És most jön persze vita, hogy melyik antivírus jobb vagy rosszabb, stb. Gj videotutorial.ro

   Nincs "a legjobb", hanem "a legjobb az Ön számára"
   És a legjobb vírusirtó az Ön számára, hogy tudja, hogyan kell használni, az egyik, hogy tudja, hogyan kell járni, játszani, a beállítást.
   Ha köszönöm AVG Például nem voltam Köszönöm, nem tetszik a felület, mód, gyors reakció a fertőzés és a felismerés, hogy hagy sok kívánnivalót maga után.
   Mi a jó nekem, nem jelenti azt, hogy jó neked, és mi a jó neked, nem jelenti azt, hogy jó nekem.
   Hiába szeretem "halálra" a Kaspersky-t, haszontalan lesz számodra, ha nem tudod, hogyan állítsd be rendesen, ha nem tudod, hogyan segítsek és válaszoljak neki, és hogyan válaszoljak rá, amikor kérdez tőled valamit, vagy szükség van cselekedet a részedről.

 2. Nagyon hasznos tutorial. Megjegyzés 9.
  Láttam, hogy megjelent verzió 5 32 csomópont is, hogy a bemutató előadást az új csomópontot 32

 3. FaraVirusi - mondta

  Azok, akik szeretnék használni BitDefender Total Security Jogi 90 nap próba használja lnkul https://www.facebook.com/bitdefender?sk=app_260238150659495 és fogadásához az e-mail licienta a 90 nap (Free).

 4. csinálhatsz egy oktatóanyagot arról, hogy a kis 2012 hogyan állított be neked ... köszönet és folyamatos siker az oktatóanyagok számára

 5. Ionut - mondta

  Én 6 avast hogy otthagytam a beállításokat default.este ugye? Soha nem volt probléma az Avast úgy tűnik, nagyon jó niciodata.mi

 6. Egy másik nagyon hasznos oktatóanyag, hogy tetszik az Advanced SystemCare Free 5? Talán megtehet egy oktatóanyagot
  szerencse is, csinál egy nagy munka, a tutorial 2008 Acronis True Image előtt, sokat tanultam
  szép köszönöm
  sok szerencsét

 7. alex - mondta

  Hello! Egyetértek veled, hogy Adrian egy példát használtam sokáig Norton amely elégedett velem, amíg egy napon, miután abbahagytam avast norton van ez a legújabb verzió, és én nagyon elégedett vele. Ő volt az avast 4 tetszik, mert nincs csúnya felület. Norton nem használhatja a véleményem, hogy túl sok helyet.
  Bitdefender több helyet foglalnak el, és lassítja a rendszert véleményem. BitDefender beolvasás sokáig tart.

 8. Francisc - mondta

  Ez az egyik legjobb ingyenes víruskereső. Körülbelül jól minden területen (felderítés, fertőtlenítés, stb.). Kipróbáltam (egy Fiser tartalmazó malware, a malware Domaine List Malc0de), és megállapította, hogy kiváló fut és reagál.
  Van néhány nagyobb hibákat (vagy legalábbis az én szempontból)
  - sok helyet foglal el - rövid használat után a fájl kb. 1 GB (például ugyanazon a technikán alapuló Panda Cluod kb. 180 MB);
  - rengeteg erőforrást emészt fel: tekintve, hogy csak víruskereső (vírusirtó, kémprogram-elhárító, spam-ellenes), az erőforrások túlzott mértékűek;
  - nem állítható be - mindannyian különböző környezetekben és különböző tevékenységekhez használjuk a számítógépet, különböző programokat használunk, különböző követelményekkel és viselkedéssel, ezért egy biztonsági programnak lehetővé kell tennie a beállítások hozzáigazítását a felhasználó és a PC igényeihez. akit birtokol;
  - különféle döntéseket hoz anélkül, hogy a felhasználó beavatkozhatna - de ha téved?
  - a karanténba helyezett fájlokat nem lehet helyreállítani - mi van, ha ez egy FP a rendszerfájlban! Számos biztonsági program létezik, köztük a Bitdefender is, amely sok kellemetlenséget okozott a felhasználók számára (az operációs rendszer újratelepítésének szükségessége, adatvesztés, programvesztés). És ezek az események nem annyira kevések (ezt állította egy Bitdefender képviselő, aki megpróbált választ adni erre a problémára).
  De figyelembe átfogó megoldás Bitdefender Free nem jelentéktelen. Éppen ellenkezőleg, kiváló védelmet nyújt.
  További sikeres munkát.

 9. Valentin - mondta

  Milyen szép téma XP, mondja róla? Ahonnan nem igaz?

  • AdrianGudus - mondta

   Valentin:
   Milyen szép téma XP, mondja róla? Ahonnan nem igaz?

   A Windows 7 a témája a Windows XP

   • Ma egy oktatóanyagot készítek erről: src = ”https://www.videotutorial.ro/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif” alt = ”:)” class = ”wp-smiley”>


    Milyen termékeny srácok urak, vagy nem, hogy lépést tartson, amíg nem néz az összes oktató (felett van a szint, már android, stb.)
    Most a Bitdefender: az volt a fertőzött rendszert annyira jó, hogy tettem újratelepítése OS. Azt nem tudom, én elmentem a szolgáltatás, ahol a végén én "Boots" a Bitdefender (engedéllyel, igen). Jó, nem minden vizsgál és honlapok, hogy szeretnék nézni, és figyelmeztessen de enni nagyon-nagyon sok erőforrás.
    Volt egy próbaidőszak Malwarebytes, és nagyon boldog voltam, hogy elutasít minden olyan kísérletet, hogy betörjön a rendszerbe. De a végén, és nem kell a lehetőséget, hogy vásárolni (nem visa card, semmi más.) Ha tudok tanácsot adni, köszönöm.

    • Francisc - mondta

     Ana: Milyen termékeny srácok uraim, vagy nem, hogy lépést tartson, amíg nem néz az összes oktató (felett van a szint, már android, stb.)
     Most a Bitdefender: az volt a fertőzött rendszert annyira jó, hogy tettem újratelepítése OS. Azt nem tudom, én elmentem a szolgáltatás, ahol a végén én "Boots" a Bitdefender (engedéllyel, igen). Jó, nem minden vizsgál és honlapok, hogy szeretnék nézni, és figyelmeztessen de enni nagyon-nagyon sok erőforrás.
     Volt egy próbaidőszak Malwarebytes, és nagyon boldog voltam, hogy elutasít minden olyan kísérletet, hogy betörjön a rendszerbe. De a végén, és nem kell a lehetőséget, hogy vásárolni (nem visa card, semmi más.) Ha tudok tanácsot adni, köszönöm.

     1) A Malwarebytes Anti-Malware nem víruskereső, hanem antimalware (amint a neve is mutatja), amely kiváló a fertőzések bizonyos tartományaihoz (nem teljes).

     2) Most mi biztonsági program választja! Nem tudom, milyen operációs rendszer van. De hadd próbálja segíteni.

     A) Ha Windows 7 (vagy Vista):
     - ebben az esetben biztos, hogy meghaladja a 2 GB / RAM-ot:
     a) Szabadnapos:
     - Windows 7 tűzfal + Avast Free Free (vagy Avira Free -, de ha repedt a Windows, akkor ne használja, mert törli) + Malwarebytes 'Anti-Malware Free (hetente szkenneljen vele)
     b) Az engedély díja:
     - Kaspersky Internet Security vagy Norton Internet Security

     B) Ha a Windows XP (akkor tényleg kell, hogy SP3)
     - ebben az esetben <2 GB / RAM van
     Íme néhány esetben:
     a) a 1 - 2 GB / RAM:
     - Avast IS, Norton Is (ezekért licencet adunk) és CIS 5.8 (ez ingyenes), ha legalább 1 GB-os
     b) 1 GB / RAM telepíteni Avast Free + Comodo Firewall
     - ha lenne 1 GB-os PC / RAM, akkor telepíteném a Kaspesky IS vagy a Norton IS-t
     - ha kevesebb mint 1 GB / RAM-os számítógépem lenne, akkor a fent említett ingyenes megoldások egyikét telepíteném

     • Francisc: 1) Malwarebytes'Anti-Malware nem egy antivírus, hanem malware (mint a neve is mutatja), amely kiválóan alkalmas egy bizonyos tartományban a fertőzések (nem az összes).
      2) Most mi biztonsági program választja! Nem tudom, milyen operációs rendszer van. De hadd próbálja segíteni.
      B) Ha a Windows XP (akkor tényleg kell, hogy SP3)
      - ebben az esetben <2 GB / RAM van
      Íme néhány esetben:
      a) a 1 - 2 GB / RAM:
      - Avast IS, Norton Is (ezekért licencet adunk) és CIS 5.8 (ez ingyenes), ha legalább 1 GB-os
      b) 1 GB / RAM telepíteni Avast Free + Comodo Firewall
      - ha lenne 1 GB-os PC / RAM, akkor telepíteném a Kaspesky IS vagy a Norton IS-t
      - ha kevesebb mint 1 GB / RAM-os számítógépem lenne, akkor a fent említett ingyenes megoldások egyikét telepíteném

      Én a Windows XP, és tudom, olyan kevés. Azt mondtam, hogy boldog volt, mert láttam sok-sok kísérletet blokkolt be a rendszerbe. De, mint én, és felismerte, nem is tudom. Kellett Avast május elejéig (ööö, majdnem egy évvel ezelőtt, igen, ez a nevetés), de valaki tanácsolta nekem, hogy kilép. Most már látom, hogy tévedtem. Nagyon szépen köszönöm a tanácsot!

 10. Cristi - mondta

  sziasztok. Ezt a víruskeresőt is teszteltem, őszintén szólva a rendszeremben nem éreztem a jelenlétét, de az a tény, hogy nincsenek lehetőségei, és a saját fejét teszi "elhatározta, hogy eltávolítsam, teszteltem az eset 5-t is, nem voltam meggyőződve róla az a víruskereső, ezért visszatértem a norton antivirus 2012-re, amely véleményem szerint minden szempontból a legjobb (a legjobb a maga területén) adk nem tudom összehasonlítani egy internetes biztonsággal stb., a norton fogyaszt engem 12 mega összesen 2 darab 6m-es folyamat, szia

 11. Piticelul - mondta

  Véleményem: egy diktatórikus antivírus, amelyet nyugdíjasoknak vagy gyerekeknek készítenek, akik szörföznek az interneten, de nem vágynak kétségbe a játéktól (vannak ilyen gyerekek?). rengeteg munkát lát (legalábbis a tesztjeimen), és úgy tűnik, hiányzik egy bonyolult beállítású program használata ... az ötlet az, hogy a Bitdefender román fogalom ... és ezt a románok is szeretnék! Oca mokka, mokka vagy alamizsna 🙂

 12. florin933 - mondta

  Amikor megpróbálok elszámolni vele, az a következő: "Váratlan hiba. Kérjük, próbálkozzon újra később." Nagyon jó víruskereső !!!!!!! Az Avirát semmiért eltávolítottam !!

 13. Valentin - mondta

  Helló, Adrian, van egy kérdésem, és elnézést kérek a kellemetlenségekért: Hasonló téma az XP számára annak bemutatására, hogy a 7 nem létezik, eltekintve a szoftveres szoftverektől ... Ez egy hasonló téma, baromságok nélkül, valami egyszerű és gyönyörű. ??

 14. LiviuFlorin - mondta

  Működik Windows 7_x64 megharapta nagyon jól.

 15. LiviuFlorin - mondta

  … Visszatérek ... a 7_x64 win-en jól működik ... csak az első újraindításig ... aztán katasztrófáig ...

 16. Jó estét,
  Nekem van egy kétmagos és 1,8GB 1GHz RAM és két éven keresztül Avast Free + Comodo Firewall gond nélkül (beleértve a gyerekeket).
  Nagyon régi rendszerek (Sempron) megy Avira + Comodo Firewall, Avast 6 processzor blokkokat.
  Sok szerencsét!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.