Telepítse VirtualBox (virtualizációs program) videó bemutató

Ebben a leírásban látni fogja, hogyan kell telepíteni VirtualBox (virtualizációs program), amely segíthet, hogy teszteljék, és különböző szoftverek és operációs rendszerek biztonságos környezetben anélkül, hogy valamilyen módon működő számítógép vagy alkatrészeit.

Ez a bemutató része egy sor három video tutorials: virtualbox telepítés, beállítás virtualbox, operációs rendszer telepítés virtualbox.

Azért választottam ezt az alkalmazást, mert mentes (ingyenes), és nagyon könnyen használható, de ez nem jelenti azt, hogy nem a nagy teljesítményű szoftver minden tekintetben.

De jobb, hogy kövesse ezt a bemutató.

by Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön vizuális komfort a bemutató videót is lehet nézni a teljes képernyőt (teljes képernyős)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (60)

  • Mr. Cristi ahogy nevezik bemutató, amelyben továbbra is azt mutatják nekünk virtualbox?
    Köszönjük !!!

  • Mr. Cristi RÉSZ találtam 2 3 részéről NEM VirtualBox AM GASITO felhívsz légyszi mond, hogyan találom meg?
    KÖSZÖNÖM !!!

  • Amikor telepíti a VirtualBox-ui megjelent nekem ezt az üzenetet: Figyelem! Hálózati csatolók telepítése Sun xVM Virtual Box Networking lesz jellemző, és állítsa vissza a hálózati kapcsolat átmenetileg húzza meg a hálózat. A telepítést most?
    Mi is pontosan ez az üzenet? Azt szeretné visszaállítani én internet-kapcsolat, vagy húzza ki engem?

  • És ez rontja én internet-kapcsolat, ami azt jelenti, hogy meg kell állítani az én net kapcsolat újra, vagy csak bla-bla-modem bontja, és én is újra csatlakozni egy egyszerű kattintással.

    • blÉs ez lesz elrontani a internet kapcsolat, ami azt jelenti, hogy meg kell állítani az én net kapcsolat újra, vagy csak bla-bla-modem bontja, és én is újra csatlakozni egy egyszerű kattintással.  

      akkor csatlakoztassa újra visszaállítás nélkül kapcsolat beállításai

  • @bl: Nem tudom pontosan megmondani ... Nem tudom futtatni a virtuális dobozt, mert túl gyenge a PC-m ... tudom, hogy én is telepítettem, de a telepítés során nem találkoztam ilyen nehézségekkel, nem kérdeztem semmit a hálózatot .... rendesen telepítették ... valószínűleg más a kapcsolata, másik protokollja van ... nem tudom, hogyan tisztázzuk a dolgot, mert mondtam, hogy csak azt sikerült telepítenem, nem Én használom, és a telepítés során nem találkoztam ilyen problémákkal ...

  • @AdrianOk köszönöm én clicknet.N totusi.Eu akarok kockáztatni én conexiunea.Poate csak megbolondul telepítés közben bontja, ezt tudom?
    És azt a tényt illetően, hogy nem tudta használni a számítógépén ... ha a virtualbox létrehoz egy virtuális gépet az Ön számára, akkor nem mehet a beállításokba? Úgy értem, szerettem volna telepíteni, hogy kipróbáljam az operációs rendszert, a vistát. Nos, még a számítógépem sem kompatibilis a vista számára, ha megfelelően elemzem a tényeket ... De arra gondoltam, hogy beállíthatja ezt a virtuális gépet és megadhatja a beállításoknál például 2 gb ram akkor is, ha csak 1 gb van. Csak a PC meglévő fiókjából adhatja meg őket?

  • @bl: Pontosan ... ha nem rendelkezik 2G-vel, akkor nem lesz képes 2G-nél többet adni, és 2G-t sem adhat mindenkinek! Felajánlja, hogy adja meg neki pontosan azt, amije van. Ne gondold, hogy ha virtuális gépről van szó, akkor erőforrásokat, G RAM-ot vagy videomemóriát vesz ki :) Virtuális dobozt nem futtathatsz egyetlen rendszeren sem! Mert amit adsz neki, azt gyakorlatilag a rendszeredből, a meglévő erőforrásokból adod neki! Ugyanez vonatkozik mindenre, és amikor elkészíti a partíciót, a virtuális merevlemezt ... ha 3G van a valódi partíción, akkor nem a virtuális 8G-t adhatja meg, hanem 3-at, pontosan annyit, amennyit szabad vagy kevesebb, de nem többet ... Ezért nem tudtam magam használni, mert nem volt honnan adnom erőforrásokat ... a 384RAM-ból hol adhatnék neki? Ha csak az igazi ablakok állítottak meg, és a még megvolt szoftver ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.