Telepítse TWRP Recovery minden Android

Telepítse TWRP Recovery minden Android

Telepítse TWRP Recovery minden Android

Vagy TWRP Recovery Project TeamWin egy egyedi hasznosítási ami nekünk egy csomó lehetőség, mint a hagyományos hasznosítási területek, amelyek meglehetősen korlátozó.

Mit csináljunk TWRP fellendülés?

Normális esetben a hasznosítás a normál telefon nem csinál semmit, csak telepíteni aláírt hivatalos frissítések vagy állítsa vissza a telefont.
A TWRP egyéni hasznosítási vagy más hasznosítás tudjuk telepíteni rom, kernel, indító kép, alkalmazás, stb Amellett, hogy a TWRP Recovery biztonsági másolatot készíthet a teljes telefon, akkor felmászik egy partíciót, amely elérheti a telefonon, akkor érheti el a tárolás, és így tovább.

Miért nem kér a gyártókat, hogy indul TWRP a telefon?

Biztonsági megfontolások. Az igazság az, hogy egy szabvány helyreállítási zárolt bootloader nyújt megfelelő biztonságot, miközben az egyéni behajtási kétséges, azok számára, akik nem tudják, mit csinálnak.

Kinek van szüksége TWRP fellendülés?

Ez a szokás a helyreállítás nem igényel mindenki, de csak azok, akik szeretnék telepíteni egy másik változata Android, kernel változás, hogy hát, stb

Több operációs rendszer ugyanazon a telefonon.

Egy egyéni helyreállítási, meg tudja csinálni dual boot konfigurációban vagy multi boot. Látni, ez megtörtént, akkor kövesse a bemutató: MultiROM több operációs rendszer ugyanazon a telefonon

Mielőtt kell kinyit bootloader.

Így tudjuk villogni bármilyen ROM a telefonra, akkor kinyit a bootloader. Ha meg akarjuk tudni, hogy kinyit bootloader, nézni a bemutató: Kinyit bootloader Android telefon.
Miért kell telepíteni TWRP hasznosítás?
1. Az eszköz bemutató kinyitó bootloader
2. A TWRP kép a telefon.
3. PC és egy adatkábel.

A TWRP helyreállítási telepítése bármilyen Androidra - Video bemutató



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (50)

  • Nagyon hasznos, kerestem körülbelül 4 nappal ezelőtt, hogy ha idejöttem rátaláltam könnyebben. Kellett sújtják mindenféle weboldalak vagy a YouTube.

    Köszönjük!
    Hasznos lenne, és egy leírást, hogyan kell flashuieste kernel néhány leírás arról, hogy mi történik, ha egy fájlt, flash ROM más, mint egy kifejezetten erre a készülékre.

  • Ezek az oktatóanyagok kevésbé érdekes, mint a PC-vel kapcsolatos útmutatót. Devi unalmas útmutatók kapcsolatos Cristi telefont. És amikor azt mondom, ez értem a telefont 3 és One + One + One előtte. Mivel meg kellett ezeket a telefonokat, amit zavaros. Elkezdi ásni túl mélyen beléjük, hogy nagyon kevés ember fogja tenni, amit teszel. És megértem, hogy abban a pillanatban ezek a telefonok volt vagy van. De ez nem jelenti azt, hogy mindig megöli a One + vagy ismertetők kapcsolatos hívásokat. Végül bármit is csinálni az összes telefon továbbra is szükség van nem egy légkalapács. Ugrás az én tanácsom útmutatók kapcsolódó PC

    • Nos, ha ennek az embernek van, akkor az oneplus 3 ezt csinálja. Szeretne oktatóanyagot készíteni minden típusú telefonra? :)). Ne feledje, hogy nem fizet, ha ezeket az oktatóanyagokat ostobanak magyarázza. Minden ingyenes, és ez az ember arra fordítja az idejét, hogy mások megtanuljanak valamit. Ha fizetnie kellett volna az ilyen oktatóanyagok megtekintéséért, akkor joga van követeléseket benyújtani, addig, ha tetszik és érdekli ... akkor úgy néz ki, ha nem, akkor nem.

      Nagyon sok hasznos dolgot találtam ezen a weboldalon, mind a PC-kről, mind a laptopokról, telefonokról, táblagépekről, útválasztókról. Az emberek megpróbálják a lehető legszélesebb kört lefedni, csak ki kell választaniuk, amire szüksége van. Olyan, mint a tévében, nem tetszik, megváltoztatja a távirányítót;)

    • Karolin - senki nem kényszeríti Önt olyan oktatóprogram nézésére, amely nem érdekli Önt - mindaddig, amíg Cristian nem tett feltételeket arra, hogy megnézhesse az általa készített útmutatásokat, miért állsz fel pretenziókkal? Látni szeretne valami érdekes dolgot, amivel foglalkozhat és kereshet - az internet nagy, ne várjon "szeder a szádban".
      Cristi - csodálatos munkát végez - köszönöm, hogy megosztotta velünk ezeket az információkat.

  • Kérem ... Kérem, értse meg, hogy ha felszabadítom a bemutatóm után a tulajdonban lévő Lg G4 telefon indítóját, és ha a TWRP-t használom, mint ebben az oktatóprogramban, akkor kibővíthetem-e a ciánatomot gyökérzet nélkül? Köszönöm.

  • (Ezek az oktatóanyagok kevésbé érdeklik.) .... Szerinted viccelsz Karolinnal. Mit nem értettél? Cristi világosan elmagyarázta, hogyan kell helyreállítani bármilyen Android rendszert, bármilyen telefont. nem kellett az összes telefonmárkához elkészítenie az oktatóanyagot.
    PS. És kérjük, folytassa a villogó romokkal, kernelekkel, biztonsági mentésekkel stb. Kedves!

  • Amikor a táska Nexus 7 (2012) a PC az én eszközkezelőben megjelenik apx mód. Próbáltam, hogy egy lágy downgrade, de azt hiszem, a rossz változat. Most egyáltalán nem nyílik meg. Mit tehetek?

  • Szeretnék telepíteni az Android 6 Marshmallow terméket az LG Nexus 4 készülékre. de nem kockáztatnék nélküled, Cristi, nélkülem várom egy ilyen videó oktatóprogramot.

  • Azoknak az embereknek, akik értelmetlenül fordulnak hozzám, és emellett teljesen félreértették a fentiekben mondottakat. Igen, valóban néhányan olvasják és megértik az elejét. Az emberek szerint ez nem volt vélemény, sem igény, sem más típusú telefonok iránti igény. Egy egyszerű véleményemmel álltam elő, amelyet nem kellene román módon megvitatni, más szóval nem azt mondani, mert így van a román. Remélem, ha valaki azonnal elmond valamit, akkor talál valakit negatívumokkal. Jó emberek, mindenkinek joga van véleményhez, és mindig azok, akik mások véleményét kommentálják, egyre inkább emancipált emberek. Az értelmiségiek, ébredj fel a valóságra, kicsit felvilágosítsd magad, ne várja meg azokat a webhelyeket, ahol megjegyzéseket fűznek hozzá, és akkor rá fog ugrani, hogy megmutassa intelligenciáját. Éppen ellenkezőleg: ez a regény, ha nem ellentmondanak, akkor nem egészséges. Látja, egyesek már sok pénzt keresnek bizonyos megjegyzésekből és a lehető legtöbb negatív válaszból. Uraim, ha a fejed a vállán vagy, ülj a padodra. Ha bárkinek lenne valami mondani, az lehet a KRISTUS. Gyorsan megmutatja magának, mit ...? Ostobaság. Végül is a döntés őtől függ. Nem tilttam meg, nem mondtam semmi rosszat, csak egy egyszerű véleményt, amelyet mindenki gyors, mint egy ULIU. Néhány tanácsot adok az uraimnak, hogy ilyen hangosan mondjanak. A csend olyan, mint a méz, és a hülyeség az intelligencia fájdalommentes szenvedése. Egy jó nap

  • Karolin, úgy tűnik, hogy Floriannak igaza van, ki vagy az, aki elítél egy cikket, ha nem tetszik, vagy unatkozik? Valaki csak Önnek szolgáljon ki? ott csinálsz, amit akarsz, addig nem rendelkezik ezzel a joggal olyan mű elbírálására, amelyet nem értek meg, és különösen nem tisztelhetsz. Másképp tudnék írni, tudod ... tipikus román, de tartózkodom , tehát vizsgálja felül viselkedését, és ha ért valamit róla, ne írj semmit.

  • Hi Cristi!

    Szeretném tudni, hogy vissza tudom-e állítani a telefont az eredeti rom verzióra, miután kinyitottam a boot loader_-t (itt azt értem, ha a boot loader_ újra összeomlik a hivatalos verzió telepítése miatt)? ha nem akarom tudni, hogy a boot_loader_ újra bezárható-e?

    • Egyes eszközöknél a rendszerbetöltőt feloldhatja, másoknak nem. Például, ha az LG G4 készüléken úgy dönt, hogy kinyitja a rendszerbetöltőjét, akkor már nem tudja kinyitni. A hivatalos rom felvillanása nem oldja fel a rendszerbetöltőt, manuálisan ki kell nyitni a "gyors indítású oem lock" -ot.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.