Operációs rendszer telepítése VirtualBox video bemutató

Ez a legújabb bemutató videó sorozat három oktató virtualbox.

Most megmutatjuk, hogyan kell telepíteni az operációs rendszert egy virtuális környezetben, csak ISO kép használata az operációs rendszer.

Azért választottuk a Linux, mert mentes, mégis sokan nem használja, miért? Mert ez OS használ egy másik fájltípust, mint ismeretes a Windows (zsír, zsír 32, NTFS).

Ez a hátrány kiküszöbölhető segítségével VirtualBox, amely felhasználja a virtuális merevlemez.

De nézni a videó bemutató.

by Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön vizuális komfort a bemutató videót is lehet nézni a teljes képernyőt (teljes képernyős)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (126)

  • OK, visszatértem ... elküldtem egy újabb videót, nagy érdeklődéssel néztem ezt a videó sorozatot a virtuális fiókkal, mert fáradt vagyok hibákat tenni a rendszeren, és mivel egy gyengébb van, alig tudom kijavítani a hibákat, úgy döntöttem, hogy - Elviszem ezt a kis "tengerimalac" virtuális dobozt, amelyen csendben kipróbálhatom a programokat. Most ... sikerült telepítenem, és rátettem egy operációs rendszert, nevezetesen a Windows XP SP2 tiszta! de a kérdésem: hogyan lehet nettó a virtuális mezőben? Van egy nekem az RCS-n keresztül ... Követtem a virtuális doboz lépéseit az ... új kapcsolat varázslóval, beállítottam a felhasználót és a lépést, és amikor csatlakozom, nem kapcsolódik, tehát hogyan lehet nekem a virtuális dobozban? Hálás lennék, ha el is készíthet oktatóanyagot, vagy itt megjegyzést fűzhet nekem az általam követendő lépésekhez, ha ez könnyebb neked. Jó estét jó napot, és tudja, hogy nagyszerű munkát végez !!! Üdvözlettel Adrian

  • Nem net az RDS, de érdeklődni, hogy ki van, és mit tehetek.
    Amíg újabb nem látod, hogy a lehetőségek között van egy „vendég-kiegészítések telepítése” nevű dolog, és talán el fogsz érni valamit vele.
    CITE PCS oly sok problémát.
    Köszönöm a látogatást és a megjegyzéseket.

  • Ha van egy olyan számítógépem, amely nem elég nagy ahhoz, hogy a képernyő zökkenőmentesen működjön, akkor is kipróbálhatom az op.systemet. képernyőn a számítógépemen a virtuális fiók használatával? Abban a pillanatban telepítettem a számítógépre egy xp fájlt, amely elég jól mozog. Őszintén szólva, letöltöttem egy torrent-ból egy nézetet, és meg akarom próbálni, hogy megnézem, jó-e, és ezért kérdezem tőled.

  • Meg lehet próbálni a VirtualBox bármilyen operációs rendszer nem csak az ablakok.
    Meg lehet próbálni: Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, 7 Windows, Linux, FreeBSD, Solaris, és így tovább.
    Emellett az operációs rendszereket, új szoftver telepítésére, hogy teszteljék őket biztonságos környezetben anélkül, hogy az operációs rendszert.

  • Köszöntelek, fantasztikus munkát végzett video oktatóanyagokat, találtam sok program, amiről fogalmam sem volt, ott ez a VirtualBox.
    Elképesztő, hogy mit lehet tenni ebben a programban, de nem volt baj az internethez való csatlakozáshoz, USB stick vagy audio.
    Tegnap találtam egy programot sokkal fejlettebb és egyszerű, hogy hozzanak létre;
    VMware Workstation hívják 6.5, telepítettem, és soha nem volt probléma
    csatlakozik az internetre (RDS), automata bot lát, és a VMware Tools használhatja másolás, beillesztés, vagy fogd és vidd fogadó visszajelzés.
    Cristi tudna tenni egy bemutató és kb VMware?
    Köszönet és lépést tartani a munkát!

  • És a virtuális mezővel rendelkezhetnek ezekkel a lehetőségekkel, de a virtuális operációs rendszer telepítése után telepítenie kell valamit extra "GUEST ADDITIONS" virtuális operációs rendszerrel.
    Hogy mit is érint wmware, mi útmutatók és körülbelül wmware játékos, de wmware szerver.

  • Telepítettem a Vendég-kiegészítéseket, de nem tudtam csatlakozni az internethez, valószínűleg a PPPOE-kapcsolat miatt, és az USB nem akart látni halottként. Oké, még nem is szakértő vagyok, de a VMware borotvaéles .
    Gratulálok útmutatók, adtam neked semmilyen 2 napig, és csak nézni őket !!

  • Nem tudom, hogy mi van az RDS által, mert én még nem, de majd kérjen meg valakit, akinek van, ellentétben az USB rögzíti a virtuális gép beállításait, ha le van állítva.

  • úniu ha van egy kép a PC operációs rendszer lehet próbálni VirtualBox, ha az jó, és nincs hiba később éget egy CD-t és valóban csal, hogy a rendszer a VirtualBox lehet csinálni?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.