Kényelmes internetbiztonsági ingyenes telepítés tűzfallal és ingyenes víruskeresővel - video bemutató

Ebben a leckében örömmel bemutatni egy biztonsági csomag, Comodo Internet Security Free Edition, ami egészen tegnapig kerül bemutatásra, mint egy nagyon összetett és hatékony tűzfal.

Comodo egy ingyenes tűzfal ismert díjnyertes és nagyon hatékony, még ha néha lesz nagyon bosszantó bannerek kihallgatás keretében a képzési program tűzfal.

Comodo tűzfal egy önálló termék, de hamarosan frissíteni Antivirus, így válik egy termék elnevezési szinte teljesen Comodo Internet Security.

Tanfolyam díja cég Comodo kínál verziót felszerelt, de a pénzösszeg, nem sokan hajlandóak fizetni.

El sem tudom mondani, hogy ez a vicc ingyenes biztonsági csomag könnyen használható, ez a csomag a felhasználóknak tervezték, a közepes és a magas követelmények előkészítése, Comodo Internet Security képes biztosítani a beállításokat, hogy még a legdrágább lakosztály biztonságot nyújtanak.

A beállítások lavinája sok embert elbátortalaníthat, de akiknek van türelmük beállítani és a tűzfal-tanulási időszakban (tűzfal-edzés ideje alatt) nyugodt maradni, verhetetlen és áthatolhatatlan biztonsággal jutalmazzák.

Semmi sem kerülheti el éberségét Comodo, még teszt (szivárgás teszt), hogy mi tettük nem volt esélye, hogy behatoljon a fal a tűz, még félek antivírus teszt fájl (EICAR) észlelte a villám és megsemmisíteni oldalon.

Ez a bemutató része egy sor video oktatóanyagokat a biztonság: vírusirtó, tűzfal, szülői felügyelet, anti spyware, hogy sokszor adtunk nekik ajándékba.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (215)

  • Nehezebben dolgozik a számítógépem ezzel a csomaggal, több erőforrást fogyaszt, mint a Zone Alarm plus Avira ingyenes kiadás. Ismert ... az oldalak nehezebben töltődnek be, a programok, amikor megnyitom őket, tovább tart, amíg meg nem nyílnak. Tehát ma is a legjobb a Zone Alarm + Avira. Eltávolítom az itt-ott olvasott COMODO-t, a multisoare erőforrások "evését"!

  • Köszönöm Adrian.
    Azok, akik kevésbé teljesítményű számítógépek kellene gondolni, mielőtt telepíti Comodo Internet Security Free Edition suite.
    Adriane talán adja meg nekünk a hírt, amikor egy alkalmazás nem éhezik a forrásokat, mivel a világ tudja, mire számíthat.
    Köszönöm, és várj.

  • Adrian, ha túl kíváncsi kérem, mondja meg, mit rendszer van?
    Nem a rendszer nem az, aki tudja, mit, és úgy olvastam a víruskereső és tűzfal programok, amelyek már szédül :)) még mindig keresi a tökéletes kombináció Antivirus + Firewall.
    Még javasoljuk Avira + ZoneAlarm? Az ingyenes változat az a két?
    Őszintén szólva Próbáltam ezt a kombinációt, ezért kérjük, vagy ha van más ötlet .. várjuk. Köszönöm

  • bl igen, őszintén ajánlom az Avirát. Úgy gondolom, hogy ez a legjobb víruskereső a gyenge rendszerek számára, és nagyon jól működik a Zone Alarm-nal együtt! Ez a kombináció nem fogyaszt túl sok forrást! A kezdetektől kizártam azt a Node-ot, amely szintén kevés erőforrást fogyaszt, de a Node-ot nem tartom víruskeresőnek, "hülyeség" csak akkor jó, ha nincs neted ... Az Avira gyorsan keres, és jól is. Megvan a 800Mhz processzor és a 384 RAM, tehát egy gyenge ft rendszer, egy pentium 3. Még a Zone Alarm-nak is azt mondtam a kommentekben, hogy kombináltam Avirával, és szuper jól működik, mintha más lenne a net ... gyorsabb ... nem Tudom, valószínűleg jobban csatornázza a net forgalmát és blokkolja a szivárgásokat ... Nem tudom megmagyarázni, de a fórumokon olvastam, hogy sokan azt gondolták, hogy a zóna riasztással gyorsabb a net ...

  • A másik dolog, amit nem tudom, mit tudok ajánlani, hogy néz, ahol járok nagyon óvatosan, hogy mit kattintson, és letölti a rendszer gyengébb, és rájössz, hogy valami kevesebbet fogyasztanak és fogyasztanak folos.Din megpróbáltam mindent, amit még mondani, hogy ez a tökéletes kombináció akkor is, ha csak megy a Zone Alarm ingyenes Avira Avira vagy fordítva nélkül Zone Alarm minden rendben ft

  • Thanks pt.raspunsuri gondoltam, és Zone Alarm Pro tűzfal megoldást biztosítani a megfelelő védelmet, és nem a számítógép be valami gyanús pt.ca használni sok netul, és a többi, hogy felszerel egy víruskereső, hogy a fogyasztó nagyon kevés erőforrást, és csak azokkal a vírusok, trójaiak is etc.cat is.

  • Van egy számítógépem 512 MB RAM-mal, és a COMODO akkor is működik, ha f bn elégedett az fff kevés processzorral és az fff kevés memóriával, és a jövőbeni témák kapcsán érdekelne néhány dolog a teljesítmény javításával, és szeretnék konfigurálni egy Windows Vista-t k esetében szeretném feltenni a nézőmet, és nem tudom, hogyan állítsam be jól. Egyébként "minden új és minden új" több száz szupererős testvér. VISZLÁT!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.