Comodo Internet Security telepítést a tűzfal és víruskereső ingyenes - videó bemutató

Ebben a leckében örömmel bemutatni egy biztonsági csomag, Comodo Internet Security Free Edition, ami egészen tegnapig kerül bemutatásra, mint egy nagyon összetett és hatékony tűzfal.

Comodo egy ingyenes tűzfal ismert díjnyertes és nagyon hatékony, még ha néha lesz nagyon bosszantó bannerek kihallgatás keretében a képzési program tűzfal.

Comodo tűzfal egy önálló termék, de hamarosan frissíteni Antivirus, így válik egy termék elnevezési szinte teljesen Comodo Internet Security.

Tanfolyam díja cég Comodo kínál verziót felszerelt, de a pénzösszeg, nem sokan hajlandóak fizetni.

El sem tudom mondani, hogy ez a vicc ingyenes biztonsági csomag könnyen használható, ez a csomag a felhasználóknak tervezték, a közepes és a magas követelmények előkészítése, Comodo Internet Security képes biztosítani a beállításokat, hogy még a legdrágább lakosztály biztonságot nyújtanak.

A lavina beállítások sok embert elriasztanak, de azok, akik türelmesen állítják fel és tartják fenn a nyugalmat a tűzfal-tanulás során, elviselhetetlen és törhetetlen biztonságban részesülnek.

Semmi sem kerülheti el éberségét Comodo, még teszt (szivárgás teszt), hogy mi tettük nem volt esélye, hogy behatoljon a fal a tűz, még félek antivírus teszt fájl (EICAR) észlelte a villám és megsemmisíteni oldalon.

Ez a bemutató része egy sor video oktatóanyagokat a biztonság: vírusirtó, tűzfal, szülői felügyelet, anti spyware, hogy sokszor adtunk nekik ajándékba.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokHozzászólások

 1. Adrian - mondta

  Ugrás kemény a csomag vegyületek, amelyek fogyasztanak több erőforrást, mint Avira Free Zone Alarm plus editiom.Se tudom ... Oldal betöltése nehéz, ha megnyitja programokat hosszabb ideig tart nyitva. Tehát a legjobb Zone Alarm + Avira lesz Uninstall Comodo Ma olvastam itt-ott ke "torkos" gépen forrásokat!

 2. Adrian - mondta

  Az én rendszeremen akkor is, ha a programot pápa úgy érzi, egyre inkább az számít, hogy nekem, mert van egy gyenge rendszer

 3. Köszönöm Adrian.
  Azok, akik kevésbé teljesítményű számítógépek kellene gondolni, mielőtt telepíti Comodo Internet Security Free Edition suite.
  Adriane talán adja meg nekünk a hírt, amikor egy alkalmazás nem éhezik a forrásokat, mivel a világ tudja, mire számíthat.
  Köszönöm, és várj.

 4. Adrian, ha túl kíváncsi kérem, mondja meg, mit rendszer van?
  Nem a rendszer nem az, aki tudja, mit, és úgy olvastam a víruskereső és tűzfal programok, amelyek már szédül :)) még mindig keresi a tökéletes kombináció Antivirus + Firewall.
  Még javasoljuk Avira + ZoneAlarm? Az ingyenes változat az a két?
  Őszintén szólva Próbáltam ezt a kombinációt, ezért kérjük, vagy ha van más ötlet .. várjuk. Köszönöm

 5. azaz várjuk ... sajnálom. amikor az ember hibákat így sietni

 6. Adrian - mondta

  bl igen őszintén ajánlom Avira hiszem, ez a legjobb vírusirtó véleményem szerint a legjobb rendszerek gyengeségeit, és jól működik együtt Zone Alarm! Ne fogyasszon túl sok erőforrást a kombinációt! Mi kizárták a start csomópontot, és a srác eszik kevesebb erőforrást egy csomópont, de nem hiszem, hogy antivírus ft "rossz" jó, csak akkor, ha a nettó ... Avira ellenőrzi és gyorsan is jobb. Én 800Mhz processzor és a RAM 384 ft rendszer annyira gyenge, a Pentium 3. Még mondván, a Zone Alarm, hogy megjegyzéseket, hogy én együtt azt Avira és megy szuper is, és ha más Addicted ... gyorsabban ... nem tudom, talán jobb csatorna kereskedelem net és a blokk szivárgás ... Nem tudom megmagyarázni, de olvastam sok fórumon k találtak k Addicted gyorsabb a Zone Alarm ...

 7. Adrian - mondta

  És mindkettő ingyenes ingyenes Avira és Zone Alarm ingyenes verziója pontosan ugyanolyan bemutató

 8. Adrian - mondta

  A másik dolog, amit nem tudom, mit tudok ajánlani, hogy néz, ahol járok nagyon óvatosan, hogy mit kattintson, és letölti a rendszer gyengébb, és rájössz, hogy valami kevesebbet fogyasztanak és fogyasztanak folos.Din megpróbáltam mindent, amit még mondani, hogy ez a tökéletes kombináció akkor is, ha csak megy a Zone Alarm ingyenes Avira Avira vagy fordítva nélkül Zone Alarm minden rendben ft

 9. Thanks pt.raspunsuri gondoltam, és Zone Alarm Pro tűzfal megoldást biztosítani a megfelelő védelmet, és nem a számítógép be valami gyanús pt.ca használni sok netul, és a többi, hogy felszerel egy víruskereső, hogy a fogyasztó nagyon kevés erőforrást, és csak azokkal a vírusok, trójaiak is etc.cat is.

 10. Andrew - mondta

  Nekem van egy számítógép RAM és COMODO 512MB még ennél is elégedett milliárd f fff fff kevesebb CPU és kevesebb memóriát és témák jövő ász érdekelt javításában performanteleor dolgokat, és azt szeretnénk, hogy a konfiguráció a Windows Vista k tettem vista, és tudom, hogyan kell beállítani, hogy a munka elég jól. Egyébként 's teljesen új, és minden új "szuper erős suteti testvér. Bye bye!

 11. Adrian - mondta

  Andrei 512RAM más, mint 384RAM! és valószínűleg 1G vagy 2G procesoru magam, ha úgy 512 és 1G processzor vagy 2G mondom.

 12. Nem hiszem, hogy ez egy jó ötlet, hogy tegye a 512 özvegyek vista, ha csak ram. Ha már fel vista kellene adni egy csomó dolgot grafika és aero felület, és akkor úgy néz ki, mint egy Windows xp.Si ha vettem egy giga memória minuni.Asa Nem gondoljuk, hogy ha van egy pc rosszabb véleményem nem gondolod, hogy a Vista nem csak, hogy az idegeket.

 13. Andrew - mondta

  Még kíván vásárolni nekem egy kártyát, és RAM adja 1GB 180 GB HDD, és kívánom, hogy a Vista és nem kell ötlet beállítani

 14. Ami Vista .... srácok csinálni egy bemutató a telepítését és konfigurálását az operációs rendszer? Úgy értem, hogy vizsgálja meg, és hogyan lehet letiltani bizonyos dolgokat Vista eszik több erőforrást. És Ön szerint mi lenne a vista rendszer működéséhez ok?

 15. BL
  Még ezekben a napokban, hogy a projekt egy sor video oktatóanyagokat a Windows Vista, amely megtámadja néhány kapcsolatos problémák az erőforrások felhasználása, a biztonság és így tovább.

 16. Adrian - mondta

  Andrei így futtatni Vista egy rémálom néhány! Nem akarom megijeszteni, de meg kell, hogy a megfelelő munka "rakéta" comp! 1G nem csak a kétmagos RAM! és lehet futtatni Vista a kemény 80G ez nem fontos! de a videó kártya, processzor és a RAM-II! Tehát: a dual core, multi ram van a 4G RAM, és egy jó videokártya

 17. Antonov - mondta

  Feltelepítettem Revo Uninstaller, és azt akarta dezinstales próbaverzióját antivírus -Miután I dezistalat telepítettem újra, mert lejár !! A telepítés után, mint mondtam 3 nap lejárta előtt antivírus - ami egy probléma - bár hatálya alá tartozó valamennyi szakaszában bemutató -urma válasz ugyanaz volt, egészen addig, amíg az utolsó napon az első telepítés !! -, sem a Yahoo messenger - az után letöröltem nem akar telepíteni !!! maradt 97% !! Meg tudom csinálni !! windowsu talán azért, mert ez -, hogy ne menjen a maximális lehetséges ???

 18. boby_admin - mondta

  Antonov megfelelő
  Amikor eltávolítja a revo egy jó víruskereső megválaszthatják, hogy milyen előre
  Amikor azt kérdezik, hogy ne adja át újra, és folytatni kell eltávolítani a revo
  Meg kell kiüríteni a szemetet, és
  Mennem kell használni minden víruskereső próbaverzió

 19. nyugalom - mondta

  Kérem, segítsen nekem, nagyon! Nekem van egy probléma, telepítése Comodo - az első oldalon Sumarry - Rendszer Állapot - én jelenik meg - a Defense + nem működik
  Rendesen! Kérjük, futtassa a diagnosztikai

 20. nyugalom - mondta

  Sajnálom, de ezt be. Szóval, mint mondtam futtassa a diagnosztikai segédprogramot úgy tűnik, hogy megoldja a problémát!
  Én adni és kapni futtassa diagnosztikai - a diagnosztika nem talált problémát a telepítés során.
  Én tényleg nem tudom, mit kell vele megint távolítani, és újra telepíteni, de én csak.
  Abban a reményben, a választ köszönöm előre.
  Boldog ünnepeket!

 21. Adrian - mondta

  mentesíti mondod, mert ez a védelem + nem tudom pontosan hol, de keresi a beállításokat aktiválja védelmi plusz vagy kikapcsolása ... Én nem tudom, hol, hogy nem volt sok idő, és telepítve van probléma, ha fut diagnosztika nem találja k, de ez, hogy védelem + leáll vagy le van tiltva, de mondom, hogy minden a víruskereső és programok, amelyek mondjuk ... mondjuk inaktív service fut respectivu probléma ... ez egy hiba a legtöbb programelordaca kövesse a lépéseket a bemutató Biztos nem igazán boldog probleme.Sarbatori Alina, amit akarsz!

 22. Francisc - mondta

  De a kombinációja Avira Free + Zone Alarm Free're nem igazán védi apyware / adware. Vagy rossz?

 23. Francisc - mondta

  De ThreatFire Avast Free + ingyenes + Windows tűzfal nem jó? Ne egyen sok erőforrást, és te nagyon jól védett.

 24. Adrian - mondta

  Francis k gondolod tudjuk minden tűzfal vagy az összes kombinációja FireWire Antivirus? jó, mit szeretne, és mit illik hozzád! Azt mondtam, a fenti egy jó kombináció, és amely megvédi Önt és a Zone Alarm (FireWire), valamint ingyenes Avira (víruskereső) ingyenes, ez a kombináció jó és a védelem szintjét, és az alacsony fogyasztás a források.

 25. Francisc - mondta

  Adrian, nem jelenti azt, hogy van, hogy mindentudó. Azok, akik tapasztalattal rendelkeznek biztonsági programokat tudja, vagy tudnia kell számos speciális programokat. Számukra a kérdés. Másrészt amit akarsz (a legnagyobb teljesítményű számítógép), azt mondom, hogy Avast Free Zone Alarm + nagyon jó. Egy kis erőforrás-felhasználás a két program. Avast az ingyenes verzió széles körű szolgáltatásokat. Nem lassú Egyáltalán szörfözés a háló. Akkor a dokumentum http://www.avast.com és / vagy más oldalakra, hogy mit mondtam. Ön jobban védik. Az Avira Free Antivirus valóban a legjobb, de ez minden. Nem védi antispyware / antiadware, WebGuard stb mint avast. Ma ez az, ami fontos! Nem a vírusok azok, akik "uralják" a világ katasztrofális támadásokat. Érv az moderátorok úgy a szavakat, és a bemutató a lehető legjobb (ha lehetséges), hogy megvédje calculatotului. Biztos vagyok benne, hogy sokan nem a türelem nézni a bemutató olyan hosszú, de azoknak, akik nézni teljesen magyarázatok képes lesz megvédeni a PC-mentes jó.
  Arra a következtetésre jutottam megköszönte a szervezők ezen az oldalon. Oktató várjuk, hogy segítsen javítani a programok és üzemeltetése a mi PC. Mindig a forma és továbbra is, hogy segítsen nekünk. Kellemes karácsonyi ünnepeket és jó új év, akkor az összes az eredményeket, amit szeretnénk elérni, hogy megfeleljen.

 26. Adrian - mondta

  I. Ferenc ne köszönd meg egy akár kereskedelmi változata avast! Keresés youtube CREC a legklasszabb srác a YouTube-on azt hiszem, hogy tette rewiuri szinte valamennyi antivírus felismeri Adik mutatja, hogy hány, milyen törölni, és hogy hány forrásokat a legjobb az étkezési és felismerni, és törölje vagy nem Avira és a Kaspersky! Minden antivírus teszt ez az úr vizsgáltak azonos vírus, csak látni, hogy ez a munka! Avast csak látni őket, de amikor jött a többi nem tudott kezelni ... akkor mi jó, hogy mondja meg, ha nem talált vírusok csinálni, és valamit ellenük? Avast látja, mint Bitdefenderu vírusok, de amikor neki vagy nem tudja kezelni semmit, vagy tudod, hogy compu.Nu repedés hívott, hogy a srác a youtube-on egyébként volt egy szakértő volt a régi 40 valaha is egy hang, és valami évvel ... Találtam egy nagyon komoly srác, aki nem Úgy égett rewiuri kiküldetés hazugság vagy ki az unalom!

 27. Adrian - mondta

  Kaspersky tesztek megsemmisítették az összes vírust helyezett teszt! És Elmenekült 1 Avira a vírus nem bánik vele

 28. Francis, próbáld Kaspersky Antivirus ingyenes 8.0 8.0 + Zone Alarm nekem jelent ez combinatie.Dar először, majd telepítse a Kaspersky ha az első telepítés ZoneAlarm ZoneAlarm ő engedi telepíteni a Kaspersky. És persze nekik szabad mozgását Kaspersky, hogy amikor a ZoneAlarm megkérdezi, hogy mit tegyen a Kaspersky neki szép és alow.Dezavantajul emlékszem ezt a beállítást: Kaspersky egyél több erőforrást, mint Avira, és ez ingyenes.

 29. Francisc - mondta

  Adrian igazad van a szempontból, hogy mit olvas, de AV-Comparatives az egyik legsúlyosabb a víruskereső tesztelés. Az Avast kapott jó eredményeket 2008. És az erőforrás-felhasználás és hatása a PC-je az eredmény:
  ADVANCED + in 25 / 11.2008 követően megszerzett antivírus:
  * NOD32
  * Norton
  * VBA32
  * Avast
  * McAfee
  * Microsoft
  * BitDefender
  * GData
  * Avira
  Törlést 21 / 10 / 2008 - tisztítása aktív fertőzés - Anti-Malware Test által végzett:
  Arany Malware Kezelés Award:
  - Kaspersky Anti-Virus 2009 (80%)
  -Avast! Professional Edition 4.8 (80%) Professional Edition 4.8 (80%)

 30. boby_admin - mondta

  Az emberek nem csak hogy miután egy értékelést vagy a véleményt, próbálja tesztelje magát, majd meggyőzni.
  Antivirus kevésbé fontos, mint a tűzfal rendszer.
  Ez jobb megelőzni, mint kezelni.
  A víruskereső megvannak a maga előnyei és hátrányai, annál jobban fog futni a rendszer, és döntsön maga, hogy tetszik, vagy nem.
  Azt hittem, hogy lesz valami, hogy ajánlom: A biztonsági csomag Kaspersky Internet Security Avira Antivirus A PC-k a korlátozott erőforrások és a Kaspersky Antivirus és AVG PC elég erőforrás, és tegyen javaslatot Zone Alarm Firewall Free Firewall vagy Comodo haladó felhasználók számára.
  Én személy szerint a Zóna riasztás Firewall Edition + Avira Free Edition.
  Egészen a közelmúltig használtam Kaspersky Internet Security, de abbahagytam, mert expiret liceenta.
  Értjük Boby, Cristi kollégáink (akik nem nyilvánosságra, de az, amit majd tenni hamarosan) úgy döntöttünk, hogy hadat üzen a kereskedelmi szoftvereket, és mostantól igyekszünk, hogy csak a szabad és nyílt forráskódú szoftverek .
  Kombinált Zone Alarm tűzfal + Avira víruskereső verhetetlen, és nem kerül semmibe.
  A kalózkodás érzékeny antivírus antivírus deoarecae szüksége, hogy a frissítések minden alkalommal, a következtetés akkor érintkeznek egymással kiszolgálót gyártó Say (I fogd és következtetés).
  Végül, tudod, hogy készít néhány oktató anti spyware megoldásokat, amelyek a sikeres (remélhetőleg), és sikerül, hogy tiszta a PC, mint azokban a reklámokban tisztítószerekkel drága üdülőhelyek közelében.

 31. Francisc - mondta

  boby_admin köszönöm a beavatkozás. Boldog születésnapot neked és másoknak (elfelejtettem kívánok jó év, és kifizetődő - elnézést kérek). Tudom követni értékelést vagy a véleményt, de kipróbáltam és működik. Csak azt mondtam jól működik együtt annak érdekében, hogy a program és a számítógépet, netul. Én megtámadta a ZONE ALARM Firewall Edition + Avira Free Edition nem működik jól, de el kell ismernünk, hogy vannak más programok, amelyek jó. Nem tudni, ha tesztelni.

 32. Sergiu - mondta

  Boby_admin .. bravo .... ugyanaz a dolog, és én már telepített Avira és Zone Alarm db ....
  Nem tudom, mások, de eddig, én szuper boldog
  Azt javaslom, Avira azonos Zone Alarm ..: D

 33. Helló Telepítettem Comodo szoftver után magyarázatot, és én nagyon csalódott erőszakkal anti-vírus (vírusirtó only) Lam tesztelt egy CD-t kaptam tesztelésre anti vírus. Sistiu meg róla, hogy a vírusok, hogy 14 32 lam node teszteltük Kaspersky, Norton, bit védő és miau mind azt mutatták, ugyanaz (14 16 tiszteletére Kaspersky-vírus) és a Comodo én észlelt csak a 12.
  A tranzmit és szeretné tudni, hogy az arra a CD-n, amikor te a teszt, vagy ágyéki linkre, és mi nem, hogy. Bocs talán hoz némi csalódást, de azt akartam, hogy tájékoztassa Önt és minuses veled erről anti-vírus.
  Emellett azt kell, hogy te is köszönöm mindazt, amit nem értünk.
  Boldog Karácsonyt és új évet annyi teljesítményekre és az egészség.

 34. Ne okozz csalódást egyáltalán rám, talán a gyártók suite.
  De ha én nem vagyok kíváncsi, hol vírusok vagy a forrás lemezt?
  Mi a nevük, és hogyan tettél teljesítményt fel egy CD-t, és nem egy, hanem 13-14.
  Nem ezek kereskedelmi programok, amelyek álpozitív riasztás típusú víruskereső.
  Emellett azt is kijelentette, hogy ez a csomag kell állítani nagyon jól, és nem hiszem, hogy bárki is ajánlani Comodo.
  Célunk az, hogy programokat, mielőtt, és úgy dönt, nem adja ítéletek, és nincs tábla vagy diagramok.
  Én személyesen használják Comodo, de azt hiszem, ez egy kicsit korai lenne megítélni a futás egy víruskereső cd stium nem a forrás, vagy speciális tesztelésére az antivírus.
  Ha azt szeretné, hogy az szégyen minden telepít antivírus és antispyware talál egy csomó dolog a PC, de ez nem jelenti azt, hogy a vírusok.
  Végül, tudom, hogy ott lenne szükség víruskereső 1 védelmi vonalat, hanem a kegyetlen és Comodo tűzfal elsősorban a tűzfal teljesen.
  Köszönöm a hozzászólást, és várjon.

 35. Először Comodo egy ingyenes tűzfal, és csak az utóbbi időben van csatolva, és a víruskereső modul.
  Comodo kell kezelni elsősorban a tűzfalat, majd a víruskereső.
  Jobb, ha nem Among Thieves a házban. (Tűzfal) között erős és harcolni velük (víruskereső).
  He??

 36. Vagy még jobb nincs meg egyszerre, hanem elsősorban erős tűzfalat.

 37. Francisc - mondta

  Jó lenne látni, ThreatFire ingyenes. ThreatFire Antivirus Free egy viselkedés blokkoló típusú (nem aláírás) ajánlott használni közelébe antivírus "klasszikus" nem erőforrásokat, és nagyon hatékony. Talán, ha van ideje, és a bemutató. Ez a hatékony és használható kombinált Avira Free + Szabad Zóna riasztás.

 38. Francis.
  Köszönöm a javaslatot, megpróbálom menetrend ingyenes bemutató és a TreathFire.

 39. Francisc - mondta

  Üdvözlöm. Én nem marad le semmiről. Ez a program kiegészíti mit Avira Free. Ez ideális. a gyengébb PC-k. Azonban ajánlom. ezen az oldalon. Napokig rájöttem (Elnézést kérek), és aztán javult funkciót PC. Ön rendkívül pt. akik kevésbé ismerik ezt, (de meg vagyok győződve arról, hogy a. ceilalati). Ismét boldog születésnapot, és több energiát dolgozni. amely segíthet a jövőben.

 40. Francisc - mondta

  Visszatérő levelet, mert nem tudom.
  Avira Antivirus Personal - ingyenes hirdetési ablak frissítés után
  Ön Avira Free, és nem tudja élvezni minden frissítés pofonokat meg a szemében a képernyő tipp, hogy sürgeti, hogy megvásárolja a prémium verzió? Olvassa el az alábbi, és töltse ki menekülés értesítési ablak.
  windows Vista
  Lépj be a könyvtárba és keressen AntiVir PersonalEdition Classic avnotify.exe fájlt. Kattintson a jobb egérgombbal, válasszuk a "Tulajdonságok", megy a "Biztonság" fülre, majd a jogosultságokat a "SYSTEM" válassza a "tagadni" az Olvasás és végrehajtás. Alkalmaz és az OK gombra.
  windows XP
  Alapvetően nem ugyanaz, mint fent, de kisebb eltérések a megváltozott szerkezet a SO. Tehát, írja be a safe mode (sajtó F8 az indításkor) könyvtárba és keressük avnotify Avira Personal Classic. Kattintson a jobb egérgombbal, majd -> Tulajdonságok-> Biztonság-> Speciális. Ismét megy a "Biztonság" fülre, majd a Rendszer elemre. Kövesse majd a Szerkesztés-> Mappa bejárása / fájl végrehajtása tagadja válassza ki és nyomja meg az Alkalmaz és az OK gombra.

 41. Áruk Fancisc!
  Köszönöm a kedves!

 42. Francisc - mondta

  Üdvözlöm. Én is folyamatosan tájékoztatni az ingyenes programok (ha nem zavaró.) Jó tudni, hogy néhány trükköt, hogy megszabaduljon a hirdetést, vagy más "kiegészítések" nemkívánatos ezek a programok ingyen bor.

 43. Francisc - mondta

  Van egy tipp. azok, akik nem. Avira ingyenes adatbázis-frissítések naponta. Ahhoz, hogy többet tegye a következőket:
  - Kattintson a bal alsó esernyő a számítógép képernyőjén; majd válassza ki a ablak bal alsó menü „Administration” - „Scheluder” - lásd a műveletek listáját, amely automatikusan és vámszabad (a soraiban megjelent) jobb klikk; ablak válassza az „Új munkahelyek Ins” - következő -, hogy segítsen kiválasztani a megfelelő nyilat ablak „Munka frissítése” - következő -, akkor a jobb nyíl használatával újra megjelenő ablakban a „Napi” Itt az ideje, ha szeretné a frissítést, majd válassza ki a „Repeat munkát, ha az idő lejárt” - következő - kivitelben. Ismételjük meg az eljárást, és rögzíti az órát, hogy van, például, frissítése egy három óránként. Lesz néhány sornyi munkahelyek, attól függően, hogy hány van szerkesztve. Sok szerencsét.

 44. Köszönöm Francis, ez a szellem van szükségünk videotutorial.ro itt, így tudunk segíteni egymásnak, és csatlakozik a többiekhez.
  Gratulálok ...

 45. danezu - mondta

  Sal Cristi, Bobby és azt akarom, hogy tegye a Vista, hogy milyen jól nézek merge.Am a Davio, videao nVidia kártyával 7100 256 GS turbo cache, az Intel pentium4 3.06, 1 GB rami.Imi mondod, ha megtenném Vista jól fut a PC-n.
  Előre is köszönöm!

 46. danezu - mondta

  és elfelejtettem van egy HDD 150

 47. danezu - mondta

  A 160 SCZ :))))))

 48. Danezu őket.
  Vista megyek, de nem tudom, hogy fogok futni Aero (grafikus hatás).
  Próbáld meg kell veszíteni?
  De először meg kellene, hogy egy biztonsági, hogy mehetsz vissza xp-10 15 perc alatt, ha nem tetszik, vagy ha vista fut is.
  Készítettünk egy tutorial, hogyan kell egy biztonsági Acronis True Image, és itt található:
  https://www.videotutorial.ro/?p=325
  A jövőben, ha érdekel van egy videó bemutató a dolgok keresi azt a kereső az oldal jobb felső autó.
  Te várt ránk.

 49. Adrian - mondta

  Francis nem akart hinni nekem, de szemben a GIK fázis sheduler antivirális megy, és kérjük, tegye típusokat nem valószínű, hogy több ezer, de amíg én személy szerint nem tanácsot próbál másikat nimic.Daca jó bizonyíték, majd a Május departe.Si tipp adok, és elengedte, ahogy kiegyenesedik shedulerul de használható órát, mint nap, hogy ez csak az ingyenes verzió csak a kiadás a profi vagy a személyzet, hogy módosítja az óra! és mint ilyen frissítések egyszerre teszi 24 ore.Si megpróbáltam megváltoztatni, hogy evry nap 00day 01hour 00sec és megy azt mondja, a minimum 1day annyira nem csekkel, vagy próbálja tippek nem post.

 50. Francisc - mondta

  Sajnálom, szerkesztett 4 "új munkahelyekhez Ins" a "hatóságok" - "Scheluder" 11 óra 14, 17, 20 és a bal és a "Daily Update" aktív. A napot frissített 11 14 és anélkül, hogy a beavatkozás. Persze, hogy nem marad megfigyelni, úgyhogy feladtam, amit találtam. Ismét több "új munkahelyekhez Ins" s. Egyébként én nem is írt. Egyébként sajnálom a hibát (ha tévedek). Ehelyett a menekülés ablak frissítési hirdet hiszem, volt ott? Így tettem valami jót. Sajnálom újra.

 51. danezu - mondta

  ms alkalmazás nem tudom, hogy tudok visszamenni a Windows XP 15 min

 52. Danezu őket.
  Vissza tudja állítani a biztonsági mentés és gyorsabb, ha van egy négymagos processzor, vagy Core Duo 2.
  Hát, mint meritaaaaa ....

 53. Adrian - mondta

  Francis nem bocsánatot kérni, de azt mondtam, tippek sok, de sok helyen nem kipróbálni! Ez a hirdetés nem próbáltam, hogy mind Kína, nem tudom, miért nem véglegesen törlésre, és kész! anélkül, hogy tiltsa le, stb

 54. Vasy - mondta

  Köszönök mindent, telepítettem tűzfalat "COMODO" követem a lépcsőn, és a beállításokat videotutorial és amikor megnéztem a "Leaktest" az üzenetet "tűzfal behatolt" Meg tudja mondani, (ha lehet), hogy mi az oka? Előre is köszönjük. Egészségügyi hogy az egész csapat, és így tovább, erős és jó nekünk.

 55. Andrew - mondta

  Comodo nagyon jó

 56. gyilkos - mondta

  Én BitDefender Antivirus egy nagyon rosszul.
  Én is a legújabb verzióját 10 v2009 de én csalódott
  Én akum AVG Internet 8 sal security.imi mondani, hogy érdemes ötvözi a Comodo? Figyelembe véve, hogy az AVG tűzfal, és több dolgot.
  köszönöm

 57. @gyilkos:
  Ha ön használ egy internetes biztonsági csomag, és azt jelenti, hogy tűzfal is.
  Nem értem, hogy miért szeretnénk, hogy a tűzfal?

 58. gyilkos - mondta

  Nos, szeretnék egy nagyon jó védelmet
  hogy kiegészítsék egymást

 59. gyilkos - mondta

  és karspersly változata AVG verzió melyik a jobb?

 60. gyilkos - mondta

  hogyan lehet a Windows kalóz (szeretem videót, ha lehetséges)
  Köszönjük!

 61. Adrian - mondta

  @gyilkos: kérjük, nem is ragaszkodnak hozzászólásainak 1 ... összegyűjti a gondolatok és tedd őket egy poszt nagyon kérem ... igen Kaspersky Internet Security jobb, ha fel 2 avg.Nu a tűzfalak, amelyek nem értem, nem jó, és nem is lehet tartani 2 tűzfalak ... észlel minden egy másik, hogy betolakodó ... Ez használ csak egy Firewire. Ha valami rosszat tett a megjegyzés, hogy írsz, vagy szeretne adni valamit ... miután be ... A megjegyzését megjelenik egy alabástrom Biblia azt mondja: Kattintson a Szerkesztés lehet szerkeszteni a hozzászólásaid 10 perccel az első be! Kattintson a szöveg alabstru "Click to Edit", és a változás, amit írtál ..., vagy teljesen ...

 62. gyilkos - mondta

  suntetii buniii!
  nagyszerű munkát végeznek!
  multumec!

 63. gyilkos - mondta

  Nem tudtam, hogy Adrian k SCZ

 64. Sandu - mondta

  senkinek sincs karspersky 2009 liceenta legalább egy éve
  legyen szíves!

 65. boby_admin - mondta

  @Sandu:
  Ő nem tud segíteni senkinek, ha úgy tetszik annyira, hogy csak a Kaspersky 2009 egy módja annak, hogy vegye meg
  Itt a helyszínen, amit tehetünk, hogy kövesse video oktatóanyagokat, és ez

 66. @Sandu: Keresés a próba visszaállítás torrentet, és húzta!

 67. Sandu - mondta

  ms bl kereshet a BitComet vagy uttorent?
  kérem

 68. @Sandu: Hadd egy e-mailt, és mondd meg?

 69. Sandu - mondta

  k bl rendetlenség címem:[Email protected]
  Lenne egy kérdésem: ha telepítése után windowsu és formában többször egy partícióban, bár igaz, hogy a merevlemez sérült, vagy olvasás sebessége csökken?
  Köszönjük !!!

 70. Én plake szeretni nézni ezeket a konzultáció, hogy minden fontos dolgot akarok beszélni a hírnök? Vb Önnel a kapcsolatot Rogg mint adrian_15best?

 71. Adrian - mondta

  @ady: már beszélt róla, ne lépjen senki, és nem áll a káosz! nem teszi lehetővé azonosítók és e-maileket a spam kap a látogatók szándékozik rosszabb! Azonban, ha adsz a köz-id mailu vagy tesz a saját felelősségére, mi sajnáljuk nem a kapcsolatot bárkivel a rendetlenség, sem e-mailt! ha van egy probléma, azt mondják, hogy itt, és ha tudunk segíteni férfi benneteket!

 72. Cristian TM - mondta

  TM és Cristian ... Én csak próbálom a beavatkozásra, inkább azt mondják, amit a honlapon látható ezek a srácok a COMODO
  Nustiu Most olvastam az Ismeri Comodo, ezt a vírusölő, de azt akarom mondani, hogy én használni egy ideig, és ez rendben van, amellett, hogy ez a két szabad, profi, de ingyenes verzió segít megszabadulni kényelmetlenséget az internetes ellen akaratunk.
  -Ez a Comodo kiemeli mindent, hogy menetrend a számítógép, és egy rekord, és mit teszel fel a jövőben.
  PC + Internet szerelmeseinek nem kerül semmibe kipróbálni, ne erőforrásokat mint mondják, ez ingyenes, és megéri, azt mondom, hogy ne veszítse el neki, hogy a video tutorial, Cristian fogja mondani További információk a víruskereső ....
  -Igen, valóban ez a Comodo teszi a dolgát is.
  -Ha nem ért egyet, de a telepítés előtt, hogy hogyan működik, kérem tudassa velem, és én, de azt mondják, hogy nagyon, nagyon jó ....

 73. @Cristian TM:
  Én törölte a hozzászólást, mert dupla, remélem, nem bánod, ha óvatos, amikor kiküldetés megjegyzést az első alkalommal látni fogja, hogy azt mondja, hogy ő küldte a mértékletesség.
  Megjegyzéseket is tartalmazó URL-eket tartanak moderálás megbotlik terjedését spam.

 74. yakuzu - mondta

  buna.urmaresc szívesen meg észrevételeit, ami segített m'au ff mult.eu van PC-RAM 512, 2,66 processzor konfiguráció és használja ThreatFire Avira Premium + D + Comodo tűzfalat ++. Láttam, és elment videotutorialul úgy döntött, hogy dezinstal.toata konfiguráció és telepíteni Comodo Comodo antivirus + firewall.am mi'a adott leolvasó és találtam egy vírus, amely állt él és virul valahol C Avira + ThreatFire nincs simtit.totusi l'teszt „Leaktest” Comodo már behatolt! észrevettem, hogy amikor telepíteni Comodo teljes nu'mi javaslatot 3optiuni: alap, Optium és maximium Defense ++. care'i okozhat? Tudja valaki? még nem állítottam magam l'is? valaki segítsen nekem, köszönet anticipat.ps:intre mire visszatért a régi konfigurációs , hogy segítséget kapjon.

 75. Comodus - mondta

  Comodo Firewall nagyon jó, nagyon szeretem, és lehetőség a blokkoló port ptr Most a Comodo System Cleaner és tanácsot ad, akkor a hőt a Comodo Firewall!

 76. Andrew - mondta

  Cristi az internetes biztonsági van valami, hogy saját döntéseket? Úgy értem, hogy dönteni magának, mit kell tenni az alkalmazás, mint a Kaspersky, mert elég stresszes.

 77. Adrian - mondta

  @Andrew: ez a tűzfal haladó felhasználók és türelmesen, persze akkor meg a saját döntéseit, de nem jó a köd, hogy blokkolja, és nem szeretné ..., majd egy kiáltás, hogy nem tudja, hogyan kell kinyitni a lezárt Comodo a legjobb interaktív, kérdezni ... ez nem fog örökké tartani, de, hogy őt ismeri az összes PC ... akkor Zone Alarm, és akkor be kell jelenteni a semmit, mint amikor egy programot szeretne csatlakozni a net, de ha létrehozni vagy hozzáadni szabályok ... nem kér minden alkalommal ... COMODO ft jó, de még mindig egyszer és veszélyes, veszélyes, hogy blokkolja alkalmazások, amelyek nem akarják blokk!

 78. Viorel Tucaliuc - mondta

  Helló Cristi Akuma tesztsorozat Comodo magam, de van egy kérdés, hogy nagyon dicséretes látni, hogy Zone Alarm tűzfal nagyon jó, de szeretném tudni, ha valaki megpróbált Zone Alarm Internet Security Suite?

 79. Zavaidoc - mondta

  Sziasztok! eddig még nem használt semmilyen firewall.Ba Próbáltam allarm területeken, de ez egy katasztrófa volt! Sokan panaszkodnak, hogy gyenge rendszerek, és a víruskereső, hogy ezt a fajta rendszer. Mint a vírusok volna kegyelmet, és megkerülik a PC slabe.Mai hagyja cigarettát és sört lányok még fel egy-egy kost sistem.Mai nagy nevetés: Bárcsak minden programot Romániában ingyenes, de az emlékek nem szabad, és ez nem finanszírozza őket. Tudom, hogy amikor dolgozom probono mindig marad valami, vagy befejezetlen megfelelően, vagy más dolog, hogy nem kapnak a munkám! Sok kiváló ingyenes programok, de nem szeretném, rátette a kezét a tűz én vagyok a legnagyobb. Őszintén Lv

 80. gogorizzo - mondta

  deci..am telepített Comodo Internet suite .. és cumlea a Leaker testu srác nekem ...... találták fertőzöttnek. Comodo mondja fertőzött, Avira (miután eltávolította Comodo a revouninstaler) Amikor odaadtam szkennelés nem találtam fertőzött, így azt hiszem, hogy? ;)). Köszöntelek benneteket, gratulálok a helyszínen kiváló, további jó munkát, ciau

 81. György - mondta

  Meg tudod csinálni a tutorial OnlineArmour ajánlott beállításokat ....

 82. György - mondta

  @ Gogorizzo mikor tiltsa le a vírusvédelmi teszt. Nézd meg itt:

 83. Liviu - mondta

  Helló,
  Próbáltam Comodo tűzfal és víruskereső, de a tesztek (EICAR) antivírus sajnos lassabb, mint a Windows a Windows 7 Védelmi és Leaktest nem sikerült áttörni a tűzfal Comodo.
  Szóval váltott Kaspersky Antivirus Comodo tűzfal 2009.
  Ez nagyon jól működik a Windows 7.

 84. Adrian - mondta

  @Liviu: Köszönöm a gondolatot, és hozzá ... érdekes kombinációja csak úgy tűnik, sokkal, cmodo és KAV? hmmm ... miért tetted Kis suite? Nem akarok gondolkodni, hogyan mozog a PC óriások a biztonsági 2!

 85. Liviu - mondta

  My PC (és laptop) mozog jól, még kielégítő, figyelembe véve, hogy én jól particionált merevlemez (néztem a bemutató), és felhasználják és Tune-up 2009 egy Windows 7. Különben is ezeket az alkalmazásokat, és alkalmazásokat, amelyek nem "eszik" csak annyi erőforrás (CDBurnerXP, FoxitePDF, RevoUninstaller, BitComet, ......) minden látható az oldalon DV.
  Én Comodo ptr. ez ingyenes, és az általunk licencelt KAV 2009 DVD-n havi magazin Chip. Ha vásárolni a licenc Kis őszi 2009.
  Sok szerencsét és érdeklődéssel követi.

 86. CRISTIAN TM - mondta

  DA beszél COMODO CA VAD erősen, nustiu haláleset megoszlanak véleménye, de azt hiszem, UNI rád, telepítse COMODO Egy perc számítógép fut 10 JUMA DAY SA EDP azt látja, amit lát rohanás következtetéseket, és így TRY legtöbb antivírus de akkor mondjon valamit, IN ZIU ma már nem terjednek a vírusok az interneten olyan hévvel, vírusok valóban küldött csatolták PROGRAMOK NEKED tönkreteheti a rendszert meglátjuk ezért fáj EI nem így van ma, most néz AZ INTERNET indít 99 A SPYILOR százaléka az esetek, valójában nem akarja pusztítani a rendszer, de a programokat küldje kémek gyűjteni INFO, hogy küldje vissza adatokat, mint BE SZEMÉLYES VAGY TÖBB ott számítógépet, persze, nem lopja, Internet hivatkozások BANKINC de éberen fog őrködni, amikor beír vagy mentse az elektronikus számlák kifizetése, és nézz így, azt használja JOBB COMODO fél év, FAC online fizetések, és még mindig nem volt probléma, hogy ez nagyon jó, de azt mondja, a Crystal, a fejlett AJÁNLOTT nem vagyok fejlett informatikai, PC, és az internet, de figyelembe kell venniük 10 A BARÁT VÁLLALATOKBÓL hátországa YOU számítógépet, és ő ezt a COMODO, telepíteni minden, minden rendben.
  -Drag MEI marad rajtad múlik, mit szeretne, de fut, és több időt kell hagyni és TELEPÍTÉS víruskeresés, így megfelel minden úgy AFCEA PEACOLO. Kívánok sok szerencsét mindenkinek.
  Olvasd korrigálni kell, köszönöm, és nem vagyok mérges, kedves keresztény, Sok szerencsét, amit csinálsz, és még egyszer köszönöm VIDEOTUTORIAL.

 87. CRISTIAN TM - mondta

  És még valami, erről a Comodo Antivirus azok számára, akik nem tudják, a víruskereső is elérhető román UNI segítségével mások inkább angolul, de ez a választás .... !
  -Siker a telepítésével.

 88. Shark Tornado - mondta

  Azt hiszem, lehet telepíteni Comodo van? Én 984 MB RAM.

 89. Adrian - mondta

  @Shark Tornado: Igen, lehet, akkor is megpróbálja telepíteni, és ha ez nem működik ... plusz a szoftver rendszer leírásokat vagy követelményeket, amely meghatározza, hogyan kell kezelni a kemény telepítés után, hogy szüksége van hely telepíteni, és hogy mennyi RAM van szüksége ... megtalálja ezeket a műszaki adatok minden szoftvert a hivatalos honlapján az adott szoftver, menj, és nézd meg a követelményeknek Comodo!

 90. Shark Tornado - mondta

  Egy utolsó kérdés: melyik a jobb
  1. Avira + lalrm területek
  2. Comodo van
  Elvárom, hogy a válasz "[Email protected]"

 91. Adrian - mondta

  @Shark Tornado: Ott vannak a legjobb ... mindenkinek megvan a kritériumoknak, akkor fog majd az "intézkedések", ha a termék a legjobb ... Azt hiszem, hogy valami a legjobb, ha kéred a srác altu, hogy mondjon valamit, és az összes többi szóval ... Nem hiszem, hogy valami ... nincs legjobb ... telepíteni mit szeret, és mit szeretne, és mit gondol Önnek, attól függően, hogy van nevoiele, hogy milyen elvárásaik vannak rá , milyen egyszerű és könnyű beállítani, és így tovább .... teszt és melyik tetszik!

 92. Shark Tornado - mondta

  Megértettem. Én igen. A probléma az, hogy nem csinálok sok kísérletet. Azt akarom tudni, hogy együtt fog működni a Comodo sp2. csak ezt.

 93. Shark Tornado - mondta

  Azt tesztelték, hogy működik

 94. Shark Tornado - mondta

  az én-rendszer nem érez semmit. valószínűleg nem érzem, hogy több rami.

 95. Nicu - mondta

  Mi tisztelgett! Először is, gratulálok, és értékelik a munkát. Másrészt van egy tűzfal kapcsolódó KÉRDÉS ISP, ha ahelyett, hogy át ex rds, újra kell telepíteni a tűzfalat? (Van Zone Alarm ingyenes)

 96. Adrian - mondta

  @Nicu: Nem kell telepíteni semmit, nem számít, milyen tűzfal van!

 97. Helló oktatóanyagok követi hosszú shi nagyon elégedettek a munkát, hogy van egy gazdag múlttal aici.Eu kapcsolatos belbiztonsági, és azt javasolja, hogy minden számítógépes Comodo interent biztonságot elégedett velem, amíg én használtam bár én most használ KIS. Tinetio így tovább oktatóanyagok BAFTA!

 98. webdan - mondta

  Soha nem hallottam Comodo security.De, amennyiben úgy tűnik, hogy antivirusu? A unu` jött hozzám, mint én tartotta a számítógép újraindítása Internet biztonság ul.Avea Kaspesrky 2009 actalizat (eredeti és engedélyezett eredeti) állította be a kézi nustiu találtam a neten, és ideges volt, nem tudta, hogy mi történik mert nincs vírus pc.Zicea mint lo szkennelt több ori.I vettem a HDD a számítógépen-m a PC-hez, amelyek BitDefender Total Security és scanat.Nu én kicsit meglepődtem, amikor találtam „egy csomó” a troieni.Dupa szkennelés nem restart pc-u, de megúszta a Kaspersky helyszínen, és tegye bitdefender.No „Azért jöttem, hogy azt mondja, hogy ő problémák pc ul.De akkor vagyok győződve, hogy sem a Kaspersky antivírus eficient.Singurul nem bízom, a BitDefender, BitDefender ul.DAca és én csalódást aztán kitalálni egy vírus, így a rómaiak: karfiol biztonság

 99. dumitru32 - mondta

  Ha nem tévedek Zone Alarm nem szabad, hogy ez csak a tárgyalás 15 napig. Miután az említett időszak lejárta egyik biztonsági motor nem működik. És én úgy döntött, hogy cserélje ki Comodo. Telepítése után Comodo Firewall, megkért, hogy átvizsgálja a PC, akkor találtam egy csomó vírusok. Adtam nekik „fix”, és indítsa újra. Nagy volt a meglepetés, amikor a Windows nem a terhelés és aktiválás megkért, hogy ...
  Szerencsém volt, hogy még azokban a napokban teljesítése 1 / 2 egy év után megvásárolta a PC, és volt, hogy őt szabad megelőző bolt, ahol vásárolta. A srácok ott azt mondta, hogy azért, mert megváltozott antivírus vagy tűzfal (voltak telepítés Nod32) történt.
  Az antivirális biztos nem történhet, mert tettem Avira már 2 hónap. Legyen a Comodo ...?!
  PS után „javítás” telepítettem Comodo és egy back-up. Ez történik, amikor hallgatni a legnagyobb (Cristi), aki mind azt mondják: hát, hát és hát megint !!!!

 100. Adrian - mondta

  dumitru32: Ha nem tévedek, Zone Alarm nem szabad, csak tárgyalást 15 nap. Ezt az időszakot követően az egyik motor DATLAP nem működik. És úgy döntött, hogy cserélje ki a Comodo. Telepítése után Comodo Firewall, megkért, hogy ellenőrzi a pc, akkor találtam egy csomó vírusok. Adtam nekik "fix", és az újraindítás. Nagy volt a meglepetés, amikor a Windows-töltve, és én már nem szükséges, az aktiválás a ...
  Szerencsém volt, hogy még azokban a napokban teljesítése 1 / 2 egy év után megvásárolta a PC, és volt, hogy őt szabad megelőző bolt, ahol vásárolta. A srácok ott azt mondta, hogy azért, mert megváltozott antivírus vagy tűzfal (voltak telepítés Nod32) történt.
  Az antivirális biztos nem történhet, mert tettem Avira már 2 hónap. Legyen a Comodo ...?!
  PS Miután a "javítás" feltelepítettem Comodo és egy back-up. Ez történik, amikor hallgatni a legnagyobb (Cristi), amelyek mind azt mondják: back-up, back-up és újra vissza!

  Zone Alarm ingyenes, ha kap a saját hivatalos honlapján egy kis rejtett, kell, hogy legyen egy kis okos, hogy hol rakták őket kihozni elé a pénzt, hanem egy zóna riasztást szabad, akkor veszi filehippo.com tartasz Security Suite vagy a tűzfal, és van több tűzfalak, antivírus Comodo lásd k rossz a portól és a por vírus mindent, amit lát az utat, a tanácsot, ha van csirke hagyja csak Comodo Defense + és a víruskereső ne telepítse őket!

 101. dumitru32 - mondta

  Adrian:
  Zone Alarm ingyenes, ha kap a saját hivatalos honlapján egy kis rejtett, kell, hogy legyen egy kis okos, hogy hol rakták őket kihozni elé a pénzt, hanem egy zóna riasztást szabad, akkor veszi filehippo.com tartasz Security Suite vagy a tűzfal, és van több tűzfalak, antivírus Comodo lásd k rossz a portól és a por vírus mindent, amit lát az utat, a tanácsot, ha van csirke hagyja csak Comodo Defense + és a víruskereső ne telepítse őket!

  Ha-ha én tettem, és én több bizalmat Avira ... De még akkor telepített víruskereső szoftvert a Comodo tűzfal csak. Vajon ő crak törölje azokat a Windows, ami nem, hogy aktiválja az operációs rendszer?

 102. dumitru32 - mondta

  Ha már „javított” Win helyszínen, azt kérte a srácok, mi miért nem telepíthető mindenki Antivirus Free (Avira, Avast MDS) azt mondják, én vagyok elég gyenge, és hogy Nod32 legjobb . Amikor fel az egyiket az én Avira stik helyszínen azonnal törölte 2 a vírusokat és a repedés :)) :)), ahol azt mondja: „Mdaaa, Nod32 még nem látott ...”.

 103. Anreygk - mondta

  Ti szikla .. videotutorialul egy kicsit figyel, és mondhatom, sokat javult performaanta PC .. Van egy kérdés, hogy mi a véleményed a Comodo System Cleaner?

 104. Dan Dan >>>>>>>> - mondta

  Sal Cristi.Esti tare.Mi tetszett fázis "anti anti Laci ördögök" :)) sok sikert a jövőben!

 105. FlorinPTM - mondta

  Hogyan nem úgy tűnik, hogy a jobb oldalán az ablakot, engedélyezése és blokkolása "?

 106. Adrian - mondta

  FlorinPTM: Hogyan nem úgy tűnik, hogy a jobb oldalán az ablakot, engedélyezése és blokkolása "?

  Hát barátom, hogy tudja, mi az a tűzfal? tudod, mi a szerepe és varázsa? Ha nem tetszik az ablak jelenik meg, távolítsa el, és ez az! Ez az ötlet egy tűzfalat, hogy tudd, mi történik minden mozgás, akik kijönnek ..., akik nem szeretik, hogy távolítsa el, és ez az!

 107. Tiberiu - mondta

  Látott tutorial.
  Telepített COMODO Internet Security.
  Nagy az otthoni felhasználók, köszönöm ... .felicitari!

 108. Nicu Dumitrescu - mondta

  Helló,
  Sir Adrian és kérlek felvilágosít engem, ami az alábbiak szerint:
  Telepítettem Kaspersky Internet Security 1.Daca 2010 lehet nyár is kell Comodo Firewall?
  Telepítettem Comodo 2.Daca teljesen (beleértve a vírusirtó) Nem kell Kaspersky (KIS)?
  3.Credeti ez jó kombináció: Kaspersky (KAV) 2009 (vírusirtó csak) a Comodo Firewall (nélkül AV)?
  Köszönöm szépen! ND

 109. dumitru32 - mondta

  Nicu DumitrescuHelló,
  Sir Adrian és kérlek felvilágosít engem, ami az alábbiak szerint:
  Telepítettem Kaspersky Internet Security 1.Daca 2010 lehet nyár is kell Comodo Firewall?
  Telepítettem Comodo 2.Daca teljesen (beleértve a vírusirtó) Nem kell Kaspersky (KIS)?
  3.Credeti ez jó kombináció: Kaspersky (KAV) 2009 (vírusirtó csak) a Comodo Firewall (nélkül AV)?
  Köszönöm szépen! ND

  Sajnálom, hogy válasz helyett Adrian ...
  1.Daca Ön 2010 a KIS. Nem kell semmi, ő tűzfal és víruskereső.
  Megfelelő 2.Daca nem kell a pénz, hogy ügyvéd engedélyezett a Kaspersky at. lehet telepíteni egy ingyenes termék, amelyik Comodo Internet Security (Sint és mások), a gondolat, hogy Kasper megéri a pénzt ...
  3.Da a kombináció jó, nekem ez nagyjából az egyetlen módja, használ Avira. Akkor inkább megpróbál Comodo és Zone Alarm. Comodo túl szárazság, de sok mindent INVT folyamatok vele.

 110. Adrian - mondta

  Nicu DumitrescuHelló,
  Sir Adrian és kérlek felvilágosít engem, ami az alábbiak szerint:
  Telepítettem Kaspersky Internet Security 1.Daca 2010 lehet nyár is kell Comodo Firewall?
  Telepítettem Comodo 2.Daca teljesen (beleértve a vírusirtó) Nem kell Kaspersky (KIS)?
  3.Credeti ez jó kombináció: Kaspersky (KAV) 2009 (vírusirtó csak) a Comodo Firewall (nélkül AV)?
  Köszönöm szépen! ND

  Internet Security Antivirus Plus tűzfal azt jelenti, ha a tűzfal nem jó, hogy teszel egy másikat, így Kis plusz Comodo nem jó! Még KAV ez csak nem szigorú Comodo Antivirus! mert bár KAV nincs tűzfal internetes szűrő úgy működik, mint a tűzfal nem blokkolja semmit, csak elemezni, szűrő. Comodo nem ajánlom az összes víruskereső, ami, ez a por, ad sok téves riasztást. Comodo tűzfal csak apa! Comodo össze mindent, de ez az ügy Kaspersky KAV vagy Kis! 2 Soha ne telepítsen víruskereső vagy tűzfal 2 mert ez egy háború, és a káosz a PC!

 111. dumitru32 - mondta

  FlorinPTM: Hogyan nem úgy tűnik, hogy a jobb oldalán az ablakot, engedélyezése és blokkolása "?

  Azt hiszem, meg kell adni neki, hogy őrizze meg a lépéseket a jövőben. Jelölje ki a "Emlékezz a válaszom:" ...

 112. Nicu Dumitrescu - mondta

  Köszönöm a gyorsaság! Tehát, ha KIS2010 nem kell Comodo Firewall (bár nem zavar engem a jobb oldali ablakban megjelenő, éppen ellenkezőleg látom, és tanulni, így sok dolog, hogy fogalmam sem volt), még tesztelnek A KIS2010, akkor szeretnék vásárolni egy engedély KIS2009 amelyre nincs bemutató Mr. Cristi (ha KIS2010 bemutató azt értem ...), vagy hogy a dolgok most üres, és ProCD a cnsecinta. Köszönöm még egyszer, és szeretném, ha egy jó nap!

 113. dumitru32 - mondta

  Nicu Dumitrescu: Köszönöm a gyors! Tehát, ha KIS2010 nem kell Comodo Firewall (bár nem zavar engem a jobb oldali ablakban megjelenő, éppen ellenkezőleg látom, és tanulni, így sok dolog, hogy fogalmam sem volt), még tesztelnek A KIS2010, akkor szeretnék vásárolni egy engedély KIS2009 amelyre nincs bemutató Mr. Cristi (ha KIS2010 bemutató azt értem ...), vagy hogy a dolgok most üres, és ProCD a cnsecinta. Köszönöm még egyszer, és szeretném, ha egy jó nap!

  Nem feltétlenül engedéllyel ügyvéd versiunele bemutatott konzultáció. Csak a gyártók és szoftver nem állt meg, míg az újabb verziók jelennek meg videotutorial.ro csapat sem bemutatni őket. Azt tanácsolom, KIS2010 proxy, azt mondja, ez gyorsabb, és van néhány új funkciót, amely akkor is felfedezték, és egyedül, anélkül, oktatóanyagok ...

 114. Nicu Dumitrescu - mondta

  Jó estét,
  Így is tettem. Azt, hogy mindent meg kellett Comodo + és a telepített KIS 2010.Dle ​​Dumitru32, igaza volt, a 2009 nincs nagy különbség (és ha követi a bemutató óvatosan Mr. Cristi, új lehetőségeket 2010 nem probléma). Probléma más ... és kérem, ne nevessen! Minden, amit valahol essek netul észre, hogy azt mondja, hogy van-e frissíteni ingyen, ha már 2010 KIS KIS licenc 2009. Ez azt jelenti, hogy meg lehet vásárolni engedély KIS2009 a 99 ron (megtalálható ezen az áron), majd tegye 2010 ingyenes frissítés? Nem hiszem, hogy így bár az országban élni, ahol minden lehetséges ...
  Sir Adrian köszönöm tanácsát. Kaspersky valóban félelmetes és Mr. Cristi érdemes megvenni, ami meg is teszem, miután elhaladtak a tárgyalás akkor is, ha személy szerint nem sok köze van a vírusok előtt.
  Tisztelettel őszintén. ND

 115. ploe - mondta

  Jó estét; Ez kompatibilis a Windows 7? Telepítettem magam, és ad nekem egy hiba, ha adok frissítés vagy scan „hibakód frissítés sikertelen 0x80004002 ilyen típusú interfész nem elfogadott” ????

 116. Adrian - mondta

  ploe: Jó estét, és kompatibilis a Windows 7? Már telepítettem ez ad nekem egy hiba, ha adok frissíteni vagy beolvasás "update failed kód 0 × 80004002 ilyen felület nem fogadja el"?

  Igen compatibil.si 7 minden ablakot, és a Comodo jól megy! uninstall Revo, ha nem látja, hogy az általunk használt Revo bemutató, az írás a "Search videotutorial.ro ..." a jobb felső: Revo, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial. Akkor menj, és kap Comodo hivatalos honlapján, és telepítse újra.

 117. Hello Nekem van egy kérdésem a kombinált NIS2010 és Zone Alarm Extreme Security ..... és ebben az esetben a vége a víruskereső talált egy trójai program, amely Norton nem látta u licencelt a Norton ..... Nem akarom, hogy távolítsa el ..... de nem vagyok elég gyenge tekintetében tűzfal ..... így Telepítettem egy próba Zone Alarm 2010 ..... ki tudom lamurii ha keverjük a legjobb! !

 118. andr3z - mondta

  Ő adta az el, hogy a program adta, hogy nem Apply miután távolítsa el a hálózati biztonsági házirend, akkor nyomja meg a X

 119. cápa - mondta

  Nekem van egy probléma, ami knd jobb klikk a program, ez nem jelenik meg COMODO ANTIVIRUS.care plroblema?

 120. cápa - mondta

  programok az asztalon (parancsikon)

 121. cápa - mondta

  KND egy parancsikont az asztalon

 122. Iohann - mondta

  Tettem most, hogy

 123. Én nem látok semmit mia

 124. SHARKNET - mondta

  Hello! Srácok rock! Super videotutoriale te! Healthcare Viatza ideig, és a helyszínen. :-))

 125. bugman - mondta

  Van egy félreértés Mika

 126. Francisc - mondta

  Hamarosan (körülbelül közepén 2010) szabadul fel verziója Comodo Internet Security 4. Ön valószínűleg tudja, hogy néhány héttel indult béta verzió, és javítani. A gyártók ígérnek egy nagyszerű ingyenes termék, erős biztonsági termékek szabad és nem szabad csak. Úgy hangzik, mint egy jó alternatíva. Bemutat néhány főbb fejlesztések (akkor látogasson el a gyártó hivatalos weboldalán, a részletes információkat):
  Antivirus:
  - Jobb szkennelés, frissítése, felderítése és heurisztikus
  - Jelentősen csökkentette a téves riasztások
  - szkennelés lehet végrehajtani „Safe Mode”
  - Került fertőtlenítésére vírus fájlok (file-infectors típusú Virut, Sality)
  Tűzfal:
  - Installation azt látjuk, hogy létre automatikus szabályait alapértelmezésben le van tiltva
  - is jelenthetnek egy másik jellemzője az, hogy a „politika” tűzfal úgy módosítják, hogy: minden csatlakozást a PC automatikusan blokkolja az összes csatlakozást a PC-ről a külső automatikusan engedélyezett
  Defense +:
  - A legfontosabb újdonság bevezetése Sandbox komponenst, amelyek a program alapja a két alapvető elveket, nevezetesen: a virtualizációs rendszer fájlok és a rendszerleíró adatbázis és az alsó-felhasználó-
  Említette azt a telepítés még mindig instabil béta verzió (lásd a fórum részben Comodo béta).

 127. stavreschi - mondta

  Jó!

  Telepítettem CISul és nagyon jól működött, amíg tettem az orromat egyes beállításait, és azon kívül is (driver telepítése a miutorrent TCPZ és mások rossz ötlet!) És mert teljesen elzáródik torrent Azt mondtam, hogy távolítsa el és telepítse újra. Én REVOunist ... akkor mi van!
  Nincs nyoma Comodo a gép, de a Biztonsági központ és írja világosan mutatja nekem, hogy megfordult a víruskereső és tűzfal Comodo (ismétlés ír nem a Comodo Firewall WIN), így miutorrent azt írja, hogy a tűzfal vagy router korlátozza a hálózati forgalmat ....
  Én nagyon szeretném néhány tanácsot, vagy ötletet, nem értettem, és a béke, ami történik majd ROOOG

  • Adrian - mondta

   stavreschi: Szia telepített CISul és nagyon jól működött, amíg tettem az orromat bizonyos beállításait, és azon kívül is (driver telepítése a miutorrent TCPZ és mások rossz ötlet!) És mert blokkolva teljes torrent, azt mondtam, hogy távolítsa el és telepítse újra. Én REVOunist ... akkor mi van!
   Nincs nyoma Comodo a gép, de a Biztonsági központ és írja világosan mutatja nekem, hogy megfordult a víruskereső és tűzfal Comodo (ismétlés ír nem a Comodo Firewall WIN), így miutorrent azt írja, hogy a tűzfal vagy router korlátozza a hálózati forgalmat ....
   Én nagyon szeretném néhány tanácsot, vagy ötletet, nem értettem, és a béke, ami történik majd ROOOG

   Furcsa a problémát ... ez azért történt, mert: Ugye a Comodo, mielőtt elkezdi eltávolítani azt. emlékezni mostantól, hogy eltávolítása előtt minden programot, először abba, abbahagyom a szolgáltatások, majd a "malacok", hogy távolítsa el azt.

   Remélem, hogy segítsen EZ "Tutorial" (kattintson a "ez a" piros)

   Egy másik alkalommal legyen óvatos, ha eltávolítja

   • stavreschi - mondta

    Furcsa a problémát ...

    🙂 Köszönöm azonban, de azt hiszem, CSI, ha megadom EXIT a bal alsó sávon az óra közelében, ne állítsátok le az antivírus funkciókat és a többieket ...
    Régebben a linkre, és Mercator megoldani újra!

    • Adrian - mondta

     stavreschi: Azért köszönöm, de azt hiszem, ha adok CSI EXIT sáv bal alsó mellett az óra nem áll le a víruskereső és a pihenés ...
     Régebben a linkre, és Mercator megoldani újra!

     Ba leáll, és a megfelelő módon ... nem maradt

 128. nyugtáztam - mondta

  @ Adrian, ezúttal nem próbált semmit, csak kérdezni a termékeket parrying comodo.am neten, és találtam valamit, amit még soha nem próbáltam, hogy egyes termékek Azt akarom tudni, hogy adevarat.uite itt a articol.poti megerősíteni valami ott? akkor is, ha éppen ellenkezőleg, remélem, nincs suparare.bafta

  • Adrian - mondta

   nyugtáztam: @ Adrian, ezúttal nem próbált semmit, csak kérdezni a termékeket parrying comodo.am neten, és találtam valamit, amit még soha nem próbáltam, hogy egyes termékek Azt akarom tudni, hogy adevarat.uite itt a articol.poti megerősíteni valami ott? akkor is, ha éppen ellenkezőleg, remélem, nincs suparare.bafta

   Minden szoftver igénybe, így az összes szoftver Átirányíthatom ideje bujkál, nem kell szoftvert nem így szoktam Comodo és senki nem jött az ajtón ... ők is, hogy ahhoz, hogy jobb megoldásokat, láthatjuk a rendszer jól fut, miért nem, ha a felhasználó találkozik bugg oldalak tudatában vannak annak, hogy sok felhasználó fogalma sincs, hogy jelentse be a bugg majd ezt a „küldött anonimous statisztika” ezekben a naplók. Termékek Comodo nagyon jó, hogy nem szeretem az antivírus, hogy jön a CIS, egy kicsit paranoid, és ad sok téves riasztást, tűzfal demencia csak ... én kicsit törődve kérdés, hogy jól érthető fel nem sikerül, és rávenni, hogy megismerje a mindent PC és tanulás után szoftverek ... egy nagy plusz a Defense + nyilvánvaló, azt mondja, nem lenne egyedülálló. Olyan nagy összességében nagyon jó megoldás, különösen a termékek szabad.

 129. Francisc - mondta

  Azt ajánljuk, Comodo Security progranului haladóknak. Modulok kompenzálja hiány antivírus védelem. És 4 verzió kivételes, mert ingyenes.

 130. Francisc - mondta

  Azoknak, akik kedvelik a Comodo termékek jelentjük be, hogy megjelent „COMODO Internet Security 4.0.135239.742” végleges változatát Comodo 4. Ők hozták számos fejlesztést hoztunk egy korábbi beavatkozás, nevezetesen:
  Antivirus:
  - Jobb szkennelés, frissítése, felderítése és heurisztikus
  - Jelentősen csökkentette a téves riasztások
  - Scanning elvégezhető "Safe Mode"
  - Került fertőtlenítésére vírus fájlok (file-infectors típusú Virut, Sality)
  Tűzfal:
  - Installation azt látjuk, hogy létre automatikus szabályait alapértelmezésben le van tiltva
  - Szintén jelenthet egy másik tulajdonsága, hogy a "politika" a tűzfal úgy módosul, hogy: minden csatlakozást a PC automatikusan blokkolja az összes csatlakozást a PC-ről a külső automatikusan engedélyezve
  Defense +:
  - A legfontosabb újdonság bevezetése Sandbox komponenst, amelyek a program alapja a két alapvető elveket, nevezetesen: a virtualizációs rendszer fájlok és a rendszerleíró adatbázis és az alsó-felhasználó-.
  BAFTA tesztelés.

 131. Mihai - mondta

  Comodo Firewall vs avast 5 egy "kombináció" siker?

  • Francisc - mondta

   Comodo Firewall vs avast 5 a "kombináció" siker? Idéz nekem

   Igen, jó. De ez attól függ, hogy a rendelkezésre álló források a számítógép, a programok futnak, ahogy a szörfözés a háló, stb. Véleményem szerint a legjobb ingyenes megoldás ebben az időben (a helyzet megváltozhat bármikor, és akkor vissza fog térni egy másik javaslat) az Online Armor Free + Avast! 5 Ingyenes. Az Avast! Ingyenes 5 látni a vizsgálatok eredményeit által végzett "AV-Comparatives.org" februárban. Ne feledje, hogy az emberek a harcok verzió Avast dobta őket verseny engedélyezett termékek ellenében.
   A végső döntés a tiéd. De ... Az ingyenes, és a legjobb az a pillanat ... és azon túl.

   • Mihai - mondta

    filehippo.com

    Nos x64 AMD Athlon processzor 2 4200 + 2,20ghz2gb ram :): |

   • Mihai - mondta

    Igen, jó. De ez attól függ, hogy a rendelkezésre álló források a számítógép, a programok futnak, ahogy a szörfözés a háló, stb. Véleményem szerint a legjobb ingyenes megoldás ebben az időben (a helyzet megváltozhat bármikor, és akkor vissza fog térni egy másik javaslat) az Online Armor Free + Avast! 5 Ingyenes. Az Avast! Ingyenes 5 látni a vizsgálatok eredményeit által végzett "AV-Comparatives.org" februárban. Ne feledje, hogy az emberek a harcok verzió Avast dobta őket verseny engedélyezett termékek ellenében.
    A végső döntés a tiéd. De ... Az ingyenes, és a legjobb az a pillanat ... és azon túl.

    Van egy AMD Athlon x64 2 4200 + 2,20ghz2gb processzor ram :): |: |: |: | jó?

    • Francisc - mondta

     Van egy AMD Athlon x64 2 4200 + 2,20ghz2gb processzor ram :): |: |: | jó? Idéz nekem

     Igen, nagyon jó. De én csak annyit jelentett, hogy forrásokat. Végre. A kombináció jó. Hagyja, hogy így, amíg nem mutatnak más, jobb ..

 132. Úgy vélem, hogy egy kicsit furcsa Comodo Firewall 4. (Vagy lehet, hogy nem tudja, hogyan kell beállítani, hogy.) Az első dolog, ami nem volt az én szeretet volt a beállítás, ami fel teljesen hamis (tűzfal fejlett - hálózati biztonsági házirend - globális szabályok blokk ip ip from any to IP protokoll, ahol minden ilyen). Más szóval a bejövő kapcsolatokat lezárták, és nem kap semmilyen figyelmeztetést a jobb alsó acranului egy alkalmazás, amikor megpróbálja kap kapcsolatot az interneten (pl. erős DC, uTorrent vagy FileZilla szerver). Ez a probléma megoldódni látszik, hogy törölni hogy a globális szabályokat.

  De ha telepíti az összes komponens (Comodo Internet Security), a lakosztály viselkednek kiszámíthatatlanul. Úgy értem, sikerült megváltoztatni viselkedését semmilyen módon. Úgy tűnik, hogy elfogadja az összes kimenő kapcsolatot (a beleegyezésem nélkül viasz), és blokkolja az összes bejövő kapcsolatot (a beleegyezésem nélkül viasz).
  Lehet valamit tenni ezzel kapcsolatban?

  • Francisc - mondta

   Úgy vélem, hogy egy kicsit furcsa Comodo Firewall 4. (Vagy lehet, hogy nem tudja, hogyan kell beállítani, hogy.) Az első dolog, ami nem volt az én szeretet volt a beállítás, ami fel teljesen hamis (tűzfal fejlett - hálózati biztonsági házirend - globális szabályok blokk ip ip from any to IP protokoll, ahol minden ilyen). Más szóval a bejövő kapcsolatokat lezárták, és nem kap semmilyen figyelmeztetést a jobb alsó acranului egy alkalmazás, amikor megpróbálja kap kapcsolatot az interneten (pl. erős DC, uTorrent vagy FileZilla szerver). Ez a probléma megoldódni látszik, hogy törölni ezt a szabályt globale.Insa ha telepíti az összes komponens (Comodo Internet Security), a lakosztály viselkednek kiszámíthatatlanul. Úgy értem, sikerült megváltoztatni viselkedését semmilyen módon. Úgy tűnik, hogy elfogadja az összes kimenő kapcsolatot (a beleegyezésem nélkül viasz), és blokkolja az összes bejövő kapcsolatot (a beleegyezésem nélkül viasz.) Lehet valamit tenni ezzel kapcsolatban? Idéz nekem

   Ön drepatate a megállapításokat. Nem akarom megismételni (Mondtam már, miről van szó itt valahol az oldalon, meg ha akarod, de van értelme.) Azt tanácsolom, hogy várjon, amíg felé Toman, ha kap valami sokkal jobb. A termelők azt mondják, fog egy versenyképes termék ez év végéig, mint a termékek előfizetési díjat.
   És szeretném használni, de várjon addig (ha a gyártók ugye szó). Addig használom Avast! 5 Free (vagy Avira Free - Több PC) + Online Armor Free.
   BAFTA! A választás a tiéd.

 133. Köszönöm a tisztázása. Raman 3.14.130099 Comodo Firewall verzió (letölthető a filehippo.com). Én nagyon jól kijött vele. Abból, amit látok kijön elég jól Avira ...

 134. Mihai - mondta

  Köszönöm a segítséget :) :): D

 135. Francisc - mondta

  Figyelem, akik használják a biztonsági csomag (CIS 4). Frissítse programot! Úgy tűnt, COMODO Internet Security 4.0.141842.828 hogy jár több fejlesztést és az alapértelmezett diparitia problémákat.

 136. bugman - mondta

  "Hotshot" 1-1 :) Most látom, hogy felteszem magamnak a kérdést COMODO up_date!

 137. Francisc - mondta

  Tud konvertálni "teljes" neki. Azt hiszem, most már sokkal stabilabb. Lehet, hogy megoldott problémák. Azonban fejezet víruskereső még tennivalónk. Habár ... Ha van egy jó HIPS, kiváló tűzfal, és egy jó Sandbox nem tudom, hogy mennyi a különbség nem, hogy valójában antivírus lépéseket.
  Ez még a jövő zenéje. Mivel én nem dobja el. Várjon.

 138. bugman - mondta

  Van beszerelés a W 7 végső (Online Armor Vista Ultimate) és én benyomásom volt elég jó látni, hogy az utolsó teszt és Leaktest de a Custom mód Polisy mód, hogy csökkentett módban ... és kb Sand Box dal, ami az integrált Avast Pro antivírus és Internet Security Suite és a vizsgálati de kevés bal kívánnivalót (tűzfal, homokozó) .Comodo késleltetheti a kapcsolatot velem először, de miután up_date netul észre, hogy Probléma van rögzítve, így azt lehet mondani, rendben, mint vłrusvÒdelmi ... nézzük víruskereső ", ami az övék

  • Francisc - mondta

   Én az telepítve van a 7 végső W (Online Armor Vista Ultimate) és számomra ez az én benyomásom az volt elég jó, és látom, hogy az utolsó teszt üzemmódban Leaktest de Polisy Custom Mode Safe Mode ... és valami érdekeset Sand box, amely integrált Avast Pro Antivirus és Internet Security Suite és a vizsgálati de kevés bal kívánnivalót (tűzfal, homokozó) .Comodo Eleinte kapcsolatba netul késedelem up_date de miután észrevette, hogy PRB fix, így azt mondhatom ok a víruskereső terméket ... hagyja, hogy a "anti-vírus", amely az övék Sok szerencsét !!! Idéz nekem

   Nos, tudod, hogy a csomag sokkal jobb. És a beállítások: "Paranoid Mode" a leghatékonyabb, és blokkolja a lépés, de tudnod kell valamit, hogy ellenőrizzék, hogy a telepítési és konfigurálási "teljes védelem" a legjobb, de csak óvatosan. Antivirus nem tagadta, hogy javult. Sandbox mindig menekülni valamit, de nem jelentős, ha beszélünk egy egész lakosztály. Azt hiszem, CIS 4 már fel lehet használni anélkül, hogy érzelmeket. De én még mindig nem döntöttem el.

 139. cápa - mondta

  HELLO Nekem van egy probléma ...
  NEKEM CIS VERSION 3.13 ... megpróbálja kitalálni UPDATE PROGRAM (AV. FW, VÉDELMI +) ad nekem ERROR (113 Erro: UPDATE nem vész KAPCSOLATBAN COMPLETED.SEEMS internetes letöltés közben félig UPDATE. Kérjük, ellenőrizze a internet kapcsolat és ÚJRAPRÓBÁLKOZÁSI ...
  De én csatlakozik az internethez, és én nagyon jól

  • Francisc - mondta

   HELLO Nekem van egy probléma ... Én CIS Version 3.13 ... megpróbálja kitalálni PROGRAM UPDATE (Av. FW honvédelmi +) Én Crash (Erro 113: UPDATE COMPLETED.SEEMS internetes kapcsolat megszakadása miatt nem vész el a frissítés során DOWNLOAD félig. KÉRJÜK ellenőrizze az internetkapcsolatot, és próbálja újra ... de én csatlakozik az internethez, és én nagyon jól Idéz nekem

   Az én véleményem az, hogy meg kell át 4 változat. Távolítsa verzió 3, tiszta iktató és telepítse verzió 4. Nem tudom, ha tetszik, vagy ha ez segít, de olvastam a hivatalos fórumon, hogy sokan nem megy a frissítést 3 és nem válasz, hogy töltse ki a problémát. Ha nem tetszik a verziót 4 át a másik biztonsági programok (További termékek itt az oldalon.)

 140. cápa - mondta

  Hallgassa meg jó lenne KOMBINÁLT CIS 3,13 Malwarebytes?

  • Francisc - mondta

   Hallgassa meg jó lenne KOMBINÁLT CIS 3,13 Malwarebytes? Idéz nekem

   Igen, de a kombinált CIS4 1.46 Malwarebytes'Anti-Malware Free (nincs valós idejű védelem). Most már, hogy milyen jól ismeri CIS4.

 141. cápa - mondta

  SO nem okoz zavart ... jól működik együtt?

  • Francisc - mondta

   SO nem okoz zavart ... jól működik együtt? Idéz nekem

   Nem, nem lesz probléma. Malwarebytes'Anti-Malware díj valós idejű védelem, és így csak egy szkenner. Ez nem lehet "őrült" egymást.

 142. cápa - mondta

  köszönöm

 143. cápa - mondta

  DE COMODO (3.13) antimalware épülnek?

  • Francisc - mondta

   DE COMODO (3.13) antimalware épülnek? Idéz nekem

   Van. Vannak "antidetoate" épített. 4 antivírus verzió jobb (mondjuk termelők). Kipróbáltam, és nagyon jó. Én személy szerint nem szeretem a FÁK, de jó, és több mint elég az otthoni felhasználók. Hosszabb beolvasni esetenként Malwarebytes'Anti-Malware, te egy kicsit óvatos, ahol szörfözni, akkor töltse le a PC a különböző forrásokból származó, és "biztonságban vannak" elég. Még 3 verzió jó (látom, hogy tetszik több).

 144. marian - mondta

  hello,
  Érdekelne, ha volna valami speciális beállítás csak Comodo tűzfal nem veszekedni avast ingyenes 5

  • bugman - mondta

   hello,
   Érdekelne, ha volna valami speciális beállítás csak Comodo tűzfal nem veszekedni avast ingyenes 5

   Használja közel egy hónap és másfél Comodo tűzfalat kapcsolódó avast 5 és nem láttam egy kompatibilitási probléma, így az én szempontból nem látok, mi lehet más, mint te.

 145. Francisc - mondta

  Nem feltétlenül. Nézze meg, hogyan működik néhány napig. Ritkán összeférhetetlenségi kérdéseket a két termék között. Persze vannak kivételek.

 146. Cristi - mondta

  tudják, hogy a CIS a legjobb ingyenes biztonsági beállítások kereskedelmi használatra. Avast, Avira, stb otthoni használatra, így vigyázni

 147. dany82 - mondta

  Ez a legjobb vírusirtó és firwall használni, hogy menjen tökéletes társaság fél évig

 148. xxcrazyn3sxx - mondta

  Hogyan megy, hogy a szerver, hogy van a rádió ...
  AM tűzfal Asta,
  Ki tudja, hogyan kell csinálni a beállítás PLS
  ---------------------------
  Ez kérem?

 149. xxcrazyn3sxx - mondta

  Hogyan megy, hogy a szerver, hogy van RADIO ...
  AM tűzfal Asta,
  Ki tudja, hogyan kell csinálni a beállítás PLS
  ---------------------------
  Ez kérem?

 150. xxcrazyn3sxx - mondta

  Hogyan megy, hogy a szerver, hogy van RADIO ...
  AM tűzfal Asta,
  Ki tudja, hogyan kell csinálni a beállítás PLS, nem akarja, hogy tiltsa le a tűzfalat teljesen.
  ---------------------------
  Ez kérem?

 151. xxcrazyn3sxx - mondta

  Hogyan megy, hogy a szerver, hogy van RADIO ...
  AM tűzfal Asta,
  Ki tudja, hogyan kell csinálni a beállítás PLS, nem akarja, hogy tiltsa le a tűzfalat teljesen.
  ---------------------------
  KÉRJÜK FRUM0S

 152. Francisc - mondta

  Csináltam egy tesztet. A Sandbox zseniális. Ennyit most. Vissza fogok térni más eredményeket.

 153. Megy nagyon jól hagyja őket semmi, nem a legjobb.
  Köszönöm, uram a bemutató Cristi.

  • Francisc - mondta

   Bogdi: Megy nagyon jól soha nem hagyja őket semmi sem a legjobb.
   Köszönöm, uram a bemutató Cristi.

   Óvakodj heurisztikus felismerés. Állítsa fel a "közepes". A sok téves riasztás "fájdalmas". De összerakni, hogy ez egy jó program.

 154. zame77 - mondta

  Szeretettel várjuk uraim! Úgy tűnt, Comodo Internet Security 5. Mi van vele? Kérjük, játszani, ha meg tudod mondani nekünk valamit értékcsökkentésének neki ebben az új verziót, mert azt hallottam, hogy most már meghaladja Avast Free, Avira Free, az AVG Free.Nu a többi, de más szakemberek számít! Köszönjük!

  • Francisc - mondta

   zame77: Üdvözöljük uraim! Úgy tűnt, Comodo Internet Security 5. Mi van vele? Kérjük, játszani, ha meg tudod mondani nekünk valamit értékcsökkentésének neki ebben az új verziót, mert azt hallottam, hogy most már meghaladja Avast Free, Avira Free, az AVG Free.Nu a többi, de más szakemberek számít! Köszönjük! Idéz nekem

   Ez egy átfogó biztonsági csomag, nagyon jó, és ingyenes. Van (mint már említettem ezen az oldalon) víruskereső / antispyware, tűzfal, védelem +, homokozó.
   Ami a legújabb verzió, hozott javulást a GUI-t, az antivírus heurisztikus felismerés felismerni kémprogramok fejezet fertőtlenítés Sandbox stb Jelentett hiba is megoldódtak, és csökken a hamis riasztások víruskereső szoftver. Ez az átlagos fogyasztás a források. A főbb hírek szerint: "Cloud AV", "Cloud viselkedés blokkolása", "Game Mode".
   Már nem, így mondani, lett egy nagyon jó program, ami több mint elég (még túl sok bizonyos esetekben), az otthoni felhasználók. Használható bizalommal.

 155. zame77 - mondta

  Köszönöm szépen!

 156. messze a legjobb szoftver, amit mondhatok, hogy védett, és én nagyon ajánlom, hogy barátaidnak.

 157. Bogdan - mondta

  Sal és én Comodo Internet Security és a XAMPP telepítve, a probléma az, hogy lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa az egyik honlapon, hogy én házigazdája XAMPP csak akkor, ha abba. Tettem hozzá a Network Security Policy XAMPP, de a számítógép még mindig semmi blocheaza.Ce bárcsak ne adja fel, mert én vagyok szuper boldog el.Ms

  • BogdanSal és én Comodo Internet Security XAMPP telepítve, a probléma az, ne engedje, hogy csatlakoztassa a honlapon, amit házigazdája XAMPP csak akkor, ha abba. Tettem hozzá a Network Security Policy XAMPP, de a számítógép még mindig semmi blocheaza.Ce bárcsak ne adja fel, mert én vagyok szuper boldog el.Ms

   Távolítsa el, hogy azt a szemetet (a víruskereső). "A legnagyobb vírus antivírus".

  • Francisc - mondta

   BogdanSal és én Comodo Internet Security XAMPP telepítve, a probléma az, ne engedje, hogy csatlakoztassa a honlapon, amit házigazdája XAMPP csak akkor, ha abba. Tettem hozzá a Network Security Policy XAMPP, de a számítógép még mindig semmi blocheaza.Ce bárcsak ne adja fel, mert én vagyok szuper boldog el.Ms

   1) Először elhagyta a telepítés után a tűzfal és Defense + képzési mód-4 5 néhány napot, hogy megtanulják a rendszer szoftver. Most próbálja meg őket, hogy a beállítások, és nézd meg a fix (de látni őket, nem néz ki);
   2) Itt egy beszélni beállítást a program (ez körülbelül 4 verzió, és a legújabb verzió van):
   3) ellenőrzik ismét a XAMPP az "Allow" (a jel a zöld pont) "Network Security Policy" és a "számítógépes biztonságpolitika".
   Sok szerencsét!

 158. Bogdan - mondta

  Ms Francis segítséget megpróbáltam mindent, amit mondott, de nem az, hogy furcsa szakasza Network Security Policy apache / bin / httpd.exe jelennek meg zöld, mint megbízható aplication

 159. Francisc - mondta

  Belépés program igazgatója, és melyik fájlokat, vegye figyelembe őket, majd keresse meg őket a két összetevője CIS ("Network Security Policy", és hogy "Computer Security Policy"). Akkor add "Allow" egyáltalán. Ha nem jelenik meg, adja hozzá mindkét helyen a parancs "Add", és tedd a kivételek ("megbízható" - mind a két modul CIS). Látod a "Firewall Settings viselkedés".
  Tud próbáld meg kikapcsolni a tűzfalat és a védelmi sor + site, és hol lóg.
  Talán ilyen szerencsés.

 160. Hello.
  @ Off topic: Először is, természetesen gratulálok a munkát, információkat, és a visszacsatolás.
  @ A téma: 5.016 Comodo Firewall telepítve van (úgy döntöttem, hogy telepíteni csak a tűzfal, sem a víruskereső, PC gyenge). win xp pro folt 2
  Kérdés 1: arról, hogy mely portokat nyitva kell hagyni, vagy le kell zárni (én még nem alakított ki, hogyan kell csinálni ezt a munkát, hogy a gombot). Ha további információra van szüksége arról, hogy mi fut a comp .. Fogok csinálni egy SS.
  Kérdés 2 (kicsit off topic) sokáig hangsúlyozva nekem svchost srác (igen .. ala eszik a legtöbbet a memóriából - Task Manager). Van lehetősége korlátozottabb? A park egy kis program, amely megmutatja, hogy pontosan mi van benne.
  PS: Én megpróbáltam, hogy nézze át a menetek valami port .. de ..
  Tovább .. és további jó munkát!

  • Francisc - mondta

   RaduHi.
   @le Téma: Először is, természetesen gratulálok a munkát, információkat, és a visszacsatolás.
   @On Téma: Comodo Firewall 5.016 telepített (úgy döntöttem, hogy telepíteni csak a tűzfal, sem a víruskereső, PC gyenge). win xp pro folt 2
   Kérdés 1: arról, hogy mely portokat nyitva kell hagyni, vagy le kell zárni (én még nem alakított ki, hogyan kell csinálni ezt a munkát, hogy a gombot). Ha további információra van szüksége arról, hogy mi fut a comp .. Fogok csinálni egy SS.
   Kérdés 2 (kicsit off topic) sokáig hangsúlyozva nekem svchost srác (igen .. ala eszik a legtöbbet a memóriából - Task Manager). Van lehetősége korlátozottabb? A park egy kis program, amely megmutatja, hogy pontosan mi van benne.
   PS: Én megpróbáltam, hogy nézze át a menetek valami port .. de ..
   Tovább .. és további jó munkát!

   A telepítőnek kell állítani a "Training Mode" a 4 / 5 nap. Így megtanulják a szabályokat, és nem zavarja. Egyébként attól függően, hogy milyen programokat használ, mit dolgozik a számítógépen, stb. ... Adott esetben.

 161. Stefan - mondta

  így ...
  Mi történne, ha te és én, és Comodo Antivirus?
  Segítségre van szükségem!

  • Francisc - mondta

   Stefan: Szóval ...
   Mi történne, ha te és én, és Comodo Antivirus?
   Segítségre van szükségem!

   Nem tudom, mit kérsz. De ... lássuk:
   - Csak akkor használhatja Comodo Internet Security; elegendő
   - Használhatja Comodo Firewall, valamint más vírus (például. Avira, Avast, AVG, MSE, stb.)

 162. Stefan - mondta

  a legjobb biztonsági csomag! Comodo meg!

  • Francisc - mondta

   Stefan: A legjobb biztonsági csomag! Comodo meg!

   Nem hiszem, hogy "a legjobb biztonsági csomag! Comodo azt." Vannak más, hatékonyabb suite, de a további díjakat. Szóval kombinációja ingyenes biztonsági szoftverek (tűzfal + víruskereső), amely kiváló biztonságot (pl. 4.5.0.234 + Online Armor Free Avira AntiVir Personal - Free Antivirus 10.0.0.567). Ehelyett CIS 5 egy nagyon jó megoldás.

 163. Csabaxb - mondta

  Helló, egykor AVG SUPERAntiSpyware. Most megváltozott a PC és az új verziók a programok, mint a táplálkozás a források Rami 600-700 Mb. Hol (2Gb), de nem ezért megváltoztatta a PC a "biztonság", hogy jobban élnek eszik a rami. Próbáltam több megoldást, sőt Online Armor ingyenes Avira ingyenes hangzik, de Avira nem frissül automatikusan, és Armor lezárni a PC. Egyébként beállítani (információkat saját honlapján, a bemutató) kellett 2 perc megjelenni meztelenül, és több mint 30 WinXP másodperc gépek és ikonok. Harcoltam vele többször 2 3 4-nap, de nem figyelt rá, így eltávolítottam és tedd Comodo Internet Security 5.16. Mi volt tesztek és Megköszöntem védelem. Nem "esznek" sokat, és naponta frissítik. Már használja egy hónapig.

 164. Bili - mondta

  Van egy kérdésem a biztonsági csomag. Ha a letöltés ingyenes a Comodo Internet Security, a Comodo jelenik meg a hivatalos honlapján a kötelező előírások a rendszer Win Vista és XP 7 és SP2. Én a Windows XP SP3, és szerette volna tudni, hogy ez lehet a probléma a működésében CIS én rendszer vagy mit mutat nekik, hogy minimum vonatkozó szükséges Win XP. Köszönöm.

  • bugman - mondta

   Bili: Van egy kérdésem a biztonsági csomag. Ha a letöltés ingyenes a Comodo Internet Security, a Comodo jelenik meg a hivatalos honlapján a kötelező előírások a rendszer Win Vista és XP 7 és SP2. Én a Windows XP SP3, és szerette volna tudni, hogy ez lehet a probléma a működésében CIS én rendszer vagy mit mutat nekik, hogy minimum vonatkozó szükséges Win XP. Köszönöm.

   Hello! Telepítse nélkül korlátozás miatt nem lesz konfliktus cisz és sp 3 de azt akarom mondani, hogy ha úgy döntött, a csomag, amely magában foglalja a Comodo antivírus jobb, ha nem azért, mert a vizsgálatok nem működik jól még mindig problémák vannak felderítése és hibakeresés ezért javasoljuk telepítését Comodo tűzfalat, és miközben beren kullancs és védelmi + .A antivirus ingyenes mondhatjuk, hogy az avast és Avira rendben mellett Comodo firewall, hogy nem olyan konfliktus és a másik tovább ... először telepíteni víruskereső majd firewall_ul! Sok sikert!

   • Bili - mondta

    bugman:
    Hello! Telepítse fenntartás nélkül, mert akkor nem lesz konfliktus cisz és sp 3 de azt akarom mondani, hogy ha úgy dönt a csomag, amely magában foglalja a víruskereső Comodo jobb, ha nem azért, mert a vizsgálatok nem jól alakul még mindig problémák felderítése és hibakeresés ezért javasoljuk, hogy telepítse Comodo Firewall és bár bírósági kullancs és a védelem +. Ca Antivirus Free mondhatjuk, hogy Avast és Avira rendben mellett Comodo Firewall nem számoltak be a konfliktust, és egy másik more ... első telepítés vírusvédelmi majd firewall_ul! szerencsét!

    Köszönöm a tanácsot. Kapcsolatban antivírus tényleg nem tudom, mit tegyek, mert, ahogy mondja, kipróbáltam, ez csak olyan avast ingyenes (4 és 5), hogy én használt egy pár nappal ezelőtt, hogyan lehet adni észre, hogy én nagyon elégedett volt vele, mert én csak használtam (Kipróbáltam néhány hasonló Avira, csomópont vagy avg de nem érdemes szerintem), de azt akarom mondani, hogy az utóbbi időben kezdett, hogy milyen blokk (nem tudom az okát), és amikor telepítettem a Comodo víruskeresés és odaadta valami fertőzés a rendszerben. Tehát azt mondom, csak nem tudom, mit kell elhagyni, és mit nem. Mindenesetre még egyszer köszönöm.

    • Adrian admin - mondta

     Bili:
     Köszönöm a tanácsot. Kapcsolatban antivírus tényleg nem tudom, mit tegyek, mert, ahogy mondja, kipróbáltam, ez csak olyan avast ingyenes (4 és 5), hogy én használt egy pár nappal ezelőtt, hogyan lehet adni észre, hogy én nagyon elégedett volt vele, mert én csak használtam (Kipróbáltam néhány hasonló Avira, csomópont vagy avg de nem érdemes szerintem), de azt akarom mondani, hogy az utóbbi időben kezdett, hogy milyen blokk (nem tudom az okát), és amikor telepítettem a Comodo víruskeresés és odaadta valami fertőzés a rendszerben. Tehát azt mondom, csak nem tudom, mit kell elhagyni, és mit nem. Mindenesetre még egyszer köszönöm.

     Legyen Avira és Comodo. Comodo Antivirus ad sok téves riasztást. Nézd meg a bemutató feje fölé-tail, látható ez a bemutató, hogyan kell telepíteni Free Antivirus Suite COMODO. Lásd, hogy ez a bemutató az Avira, én meg a keresési mezőbe a jobb felső

 165. bugman - mondta

  Bár ez nem megfelelő mezőbe azt javasoljuk, miután a beolvasás minden antivírus csinálni egy pásztázó Malwarebytes Anti-malware, és van is „meglepetés”, hogy felfedezzék, hogy érzékelni fogja, hogy nincs víruskereső van spyware nem érzékeli. Sok szerencsét!

 166. Dorel Pocol - mondta

  Cristi oktató kivételesen stiou Bárcsak Meg kell tenni, hogy ahelyett, hogy dupla kattintás, és egyetlen kattintással megyek De kusza néhány esetben

  • AdrianGudus - mondta

   Dorel Pocol: Cristi oktató kivételesen stiou Bárcsak Meg kell tenni, hogy ahelyett, hogy dupla kattintás, és egyetlen kattintással megyek, de össze vagyok zavarodva néhány esetben

   Ha azt mondjuk, és milyen operációs rendszert nem tudtam segíteni, de egyébként nem tudjuk, nem hiszem, csillagok!

 167. Dorel Pocol - mondta

  Elnézést kérek, hogy egy jegyzet könyv Compaq 60 és ablakok lehetőleg datimi 7 végső válasz a kérdésre egy hét thanks

  • AdrianGudus - mondta

   Dorel Pocol: Elnézést kérek, hogy egy notesz 60si compaq Windows Ultimate 7 datimi ha tudsz válaszolni a kérdésemre a saptaminamultumesc

   Tedd, amit mutatott nekem ITT (Kattintson a szó itt piros és nézze meg a videót)

 168. Dorel Pocol - mondta

  Dorel Pocol: Kedves adrian contrariudeci gudus akarom akarom én is használni kattintson duplán hol tart engem most, ahogy megy egyszerűen kattintson mindenhol, és ez zavar, hogy ha véletlenül tudom, hogyan megy a dupla kattintás sami kérem spuiMultumesc

  • Darkfun - mondta

   Dorel Pocol:

   Megnyitja a Windows Intézőt .. akkor az Eszközök> Mappa beállításai> kattintson a tételeket az alábbiak szerint> dupla kattintással megnyitni ellenőrizni kívánt elemek year `megjelenés.

   • AdrianGudus - mondta

    Darkfun:
    Megnyitja a Windows Intézőt .. akkor az Eszközök> Mappa beállításai> kattintson a tételeket az alábbiak szerint> dupla kattintással megnyitni ellenőrizni kívánt elemek year `megjelenés.

    Hogy magam példázza a videó, de ha omu nem tud angolul ... akik Domle ... te, aki

    • Darkfun - mondta

     AdrianGudus:
     , Hogy én magam példája a videó, de ha nem Omu angolul ... tudod, ki ... te Domle ki

     Ah .. sajnálom, nem láttam a választ. "Miért ne telepítse a nyelvi csomagot román?
     És teljesen le témát a téma ... azoknak, akik segítséget adhat némi minimális részletet a rendszer (hardver és szoftver), amelyek megkönnyítik a munka azok számára, akik adnak tanácsot.

 169. Dorel Pocol - mondta

  ADRIAN Tudom, elég jól angolul, de CSAK MINDEN 6 éve Olaszországban, és szinte mindent, amit számítógép OLASZ Azonban, ha nem tudják biztosítani Köszönöm még nem vagy egy számítógép szakértő, így még mindig van tanulni Elismerik SINT CAM AAA GRAZIE pont, ha valahogy van némi kényelmetlenséget és goodwill idézze DAMI több tanácsot KAPCSOLATOS Doru Pocola Turin Nagybányán OR Suit

 170. Dorel Pocola - mondta

  MAM Adriana fogantyút, és egyszerű a vezérlőpulton oldottam meg a problémát, dupla kattintással köszi

 171. Sajnálom, hogy nem tudom használni ezt a Comodo. Megértem, hogy tökéletes, de van egy jó PC gyenge. Kaspersky'm nem teljesült. Az a vizsgálat nem talált vírust találtak más programok futtatása után azonnal.
  Kapunk megunta az észrevételeket a konzultáció, éppen ellenkezőleg, érthetőek és ez rendben van. Milyen volt egy könyvsorozat, "minden (n) s".

 172. PETER Gafencu - mondta

  Helló akkor a legjobb, és én tutorial.AM feltett kérdések: Miért COMODO nem engedte át menssengerul yahoo?

 173. daniel - mondta

  Szia .. Hol lehet kapni, és azt, amit tett comodu másik videó megjelent, és azt szeretnék, hogy írj egy linket, vagy borravalót, mint ez, amit be 100% lai nagyon jó, és jó neked! hagyjuk egy linket vele papa

 174. Nem úgy értem, a dolog .. Én egy tűzfalat megfelelő időben ... mostanában ... én is a processzor elég közel .. Nem értem, miért emeli annyira ... csak ülni és nem csinálni semmit .. és hirtelen nőnek fel ... processzor i5 .. Az egyik legerősebb processzor, mint az alkalmazás tűzfal azt mondom, hogy ez nagyjából a processzor .. Van 6 giga RAM. Különleges Becsuktam a Windows tűzfal és a Windows Defender .. állandóan zárva vannak .. Meg tudom mondani, hogy valaki meg? Mit kell tennem .. ? Megemlíteni, hogy használja Comodo 2 éve .. tűzfal .. és ez az első alkalom, hogy ez az esemény a probléma .. Nem hiszem .. Ha fut a Windows e nélkül nyitott firewal .. minden tökéletesen működik ... Comodo Firewall beállítások vannak megadva, legalább ..

  • Razvi:
   Nem úgy értem, a dolog .. Én egy tűzfalat megfelelő időben ... mostanában ... én is a processzor elég közel .. Nem értem, miért emeli annyira ... csak ülni és nem csinálni semmit .. és hirtelen nőnek fel ... processzor i5 .. Az egyik legerősebb processzor, mint az alkalmazás tűzfal azt mondom, hogy ez nagyjából a processzor .. Van 6 giga RAM. Különleges Becsuktam a Windows tűzfal és a Windows Defender .. állandóan zárva vannak .. Meg tudom mondani, hogy valaki meg? Mit kell tennem .. ? Megemlíteni, hogy használja Comodo 2 éve .. tűzfal .. és ez az első alkalom, hogy ez az esemény a probléma .. Nem hiszem .. Ha fut a Windows e nélkül nyitott firewal .. minden tökéletesen működik ... setăriledin Comodo Firewall kapnak legalább ..

   fiú, ha megfelel a 100% procesoru azt jelenti, hogy valaki megtámad téged, akkor próbálja meg a biztonság nem állította, hogy minimális a minimális védelmet, hogy nem segít semmit.
   és ha nem jó sal meg stergel, és aktiválja a Windows tűzfal nagyon egyszerű.

 175. Hi all, van egy kis probléma, elkapom nettó rds dinamikus IP optikai szál és egy hétig minden, amit alapvetően meghal Addicted flodeaza IP másodpercben, hogyan tudom védeni magam fogok könyörögni kétségbeesetten sajnálom ezt vesztes nyelven Milyen jó tűzfal megállítani hívást sal mondjuk, van pénze a nam nus gazdag vrun várják a válaszokat [PLSSSSSSSS AJUTATIMA MA nem kétségbeesés].

 176. Alex:
  Hi all, van egy kis probléma, elkapom nettó rds dinamikus IP optikai szál és egy hétig minden, amit alapvetően meghal Addicted flodeaza IP másodpercben, hogyan tudom védeni magam fogok könyörögni kétségbeesetten sajnálom ezt vesztes nyelven Milyen jó tűzfal megállítani hívást sal mondjuk, van pénze a nam nus gazdag vrun várják a válaszokat [PLSSSSSSSS AJUTATIMA MA nem kétségbeesés].

  Erről beszélni a szolgáltatóval, ha nem, mi a teendő. Meg kell használni nagyobb teljesítményű hardver, hogy megszüntesse ezt a problémát.

 177. Köszönöm a választ [cristi-admin], de dejaba cég feliratkozott Nuti gyakorlatilag egyedül nem nyújt védelmet kell kezelni furcsa probléma, kipróbáltam többféle tűzfal, víruskereső tűzfal, tűzfal külön tesztelt sok nam am még találtam egy ingyenes tűzfal, amely védelmet nyújt az árvíz iam adott osztályban schuze lu balek nyelv hal meg többé pikk Addicted :))).

 178. Helló Cristi! Lehet csinálni egy előadást az új Comodo Internet Security 6.3? 5 év már eltelt azóta, hogy készült ez a bemutató.

 179. Hi all Nekem van egy kis probléma az ingyenes Comodo Firewall indítási internetu csatlakozik, de amikor elkezdek Mozilla Firefox, hogy ezt a problémát.

  Firefox

  A kapcsolat visszaállt
  A kiszolgálóval való kapcsolat visszaállítása az oldal betöltése közben.

  * A helyszínen lehet ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár
  pillanatokat.

  * Ha nem tudja betölteni minden oldalt, ellenőrizze a számítógépe hálózati
  kapcsolat.

  * Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal védi, vagy proxy, győződjön meg róla,
  hogy a Firefox hozzáférhet a weben.

  Miért kap ez a probléma valaki kérem, segítsen nekem, még én a kétségbeesés ebben a kérdésben

  Meg akarom tartani internetu csatlakozik millió blockeaza, de nem szakította meg, amikor elindítja Mozilla ad nekem a problémát, ami blokkolja a tűzfal, és megérteni

 180. Ovidiu - mondta

  Tudom, hogy már majdnem 10 év, de mit lehet tenni, most már tudom :)) A Leaktest.
  Én a teszt és ,, tűzfal behatolt! "
  Kerestem az oldalon, de nem találtam semmit sem, hogy milyen beállításokat kell a tűzfalon, hogy jön a Windows 7 így Leaktest teszt sikertelenségét.

Trackbacks

 1. [...] Hogy néz más video oktatóanyagokat a tűzfalak, van oktatóanyagok Zone Alarm és Comodo Firewall, oktatóanyagok is több biztonsági csomag, ha még mindig nem elégedett, és azt szeretnék, [...]

 2. [...], Amely integrálja és HIPS védelem (elemzése, hogy a viselkedés tevékenységek), akkor a Comodo Free Firewall, Outpost Firewall, Zone Alarm, Online Armor. A Windows XP operációs rendszer túllépte? [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.