Kényelmes internetbiztonsági ingyenes telepítés tűzfallal és ingyenes víruskeresővel - video bemutató

Ebben a leckében örömmel bemutatni egy biztonsági csomag, Comodo Internet Security Free Edition, ami egészen tegnapig kerül bemutatásra, mint egy nagyon összetett és hatékony tűzfal.

Comodo egy ingyenes tűzfal ismert díjnyertes és nagyon hatékony, még ha néha lesz nagyon bosszantó bannerek kihallgatás keretében a képzési program tűzfal.

Comodo tűzfal egy önálló termék, de hamarosan frissíteni Antivirus, így válik egy termék elnevezési szinte teljesen Comodo Internet Security.

Tanfolyam díja cég Comodo kínál verziót felszerelt, de a pénzösszeg, nem sokan hajlandóak fizetni.

El sem tudom mondani, hogy ez a vicc ingyenes biztonsági csomag könnyen használható, ez a csomag a felhasználóknak tervezték, a közepes és a magas követelmények előkészítése, Comodo Internet Security képes biztosítani a beállításokat, hogy még a legdrágább lakosztály biztonságot nyújtanak.

A beállítások lavinája sok embert elbátortalaníthat, de akiknek van türelmük beállítani és a tűzfal-tanulási időszakban (tűzfal-edzés ideje alatt) nyugodt maradni, verhetetlen és áthatolhatatlan biztonsággal jutalmazzák.

Semmi sem kerülheti el éberségét Comodo, még teszt (szivárgás teszt), hogy mi tettük nem volt esélye, hogy behatoljon a fal a tűz, még félek antivírus teszt fájl (EICAR) észlelte a villám és megsemmisíteni oldalon.

Ez a bemutató része egy sor video oktatóanyagokat a biztonság: vírusirtó, tűzfal, szülői felügyelet, anti spyware, hogy sokszor adtunk nekik ajándékba.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

 1. Adrian - mondta

  Nehezebben dolgozik a számítógépem ezzel a csomaggal, több erőforrást fogyaszt, mint a Zone Alarm plus Avira ingyenes kiadás .. Ismert… az oldalak nehezebben töltődnek be, a megnyitásakor a programok hosszabb ideig tartanak. Tehát ma is a legjobb a Zone Alarm + Avira, és eltávolítom a COMODO-t, amit itt-ott olvastam.

 2. Adrian - mondta

  Az én rendszeremen akkor is, ha a programot pápa úgy érzi, egyre inkább az számít, hogy nekem, mert van egy gyenge rendszer

 3. Köszönöm Adrian.
  Azok, akik kevésbé teljesítményű számítógépek kellene gondolni, mielőtt telepíti Comodo Internet Security Free Edition suite.
  Adriane talán adja meg nekünk a hírt, amikor egy alkalmazás nem éhezik a forrásokat, mivel a világ tudja, mire számíthat.
  Köszönöm, és várj.

 4. Adrian, ha túl kíváncsi kérem, mondja meg, mit rendszer van?
  Nem a rendszer nem az, aki tudja, mit, és úgy olvastam a víruskereső és tűzfal programok, amelyek már szédül :)) még mindig keresi a tökéletes kombináció Antivirus + Firewall.
  Még javasoljuk Avira + ZoneAlarm? Az ingyenes változat az a két?
  Őszintén szólva Próbáltam ezt a kombinációt, ezért kérjük, vagy ha van más ötlet .. várjuk. Köszönöm

 5. vagyis szívesen ... sajnálom a hibák ilyenek, amikor a férfi siet 🙂

 6. Adrian - mondta

  bl igen, őszintén ajánlom az Avirát. Úgy gondolom, hogy ez a legjobb víruskereső a leggyengébb rendszerek számára, és nagyon jól működik a Zone Alarm-nal együtt! Ez a kombináció nem fogyaszt túl sok forrást! A kezdetektől kizártam azt a csomópontot, amely szintén kevés erőforrást fogyaszt, de nem tartom a Node víruskeresőnek, ez "hülyeség", csak akkor jó, ha nincs neted ... Az Avira gyorsan és jól is vizsgál. Megvan a 800 MHz-es processzor és a 384 RAM, így egy gyenge ft-rendszer, egy pentium 3. Még a Zone Alarm-nak is azt mondtam a megjegyzésekben, hogy kombináltam az Avirával, és szuper jól működik, mintha a net más lenne ... gyorsabb ... Nem tudom, valószínűleg többet csatornáz jó nettó forgalom és blokkolja a szivárgásokat ... Nem tudom megmagyarázni, de olvastam a fórumokon, k sokan azt gondolták, hogy a k netu gyorsabb a Zone Alarm segítségével ...

 7. Adrian - mondta

  És mindkettő ingyenes ingyenes Avira és Zone Alarm ingyenes verziója pontosan ugyanolyan bemutató

 8. Adrian - mondta

  A másik dolog, amit nem tudom, mit tudok ajánlani, hogy néz, ahol járok nagyon óvatosan, hogy mit kattintson, és letölti a rendszer gyengébb, és rájössz, hogy valami kevesebbet fogyasztanak és fogyasztanak folos.Din megpróbáltam mindent, amit még mondani, hogy ez a tökéletes kombináció akkor is, ha csak megy a Zone Alarm ingyenes Avira Avira vagy fordítva nélkül Zone Alarm minden rendben ft

 9. Thanks pt.raspunsuri gondoltam, és Zone Alarm Pro tűzfal megoldást biztosítani a megfelelő védelmet, és nem a számítógép be valami gyanús pt.ca használni sok netul, és a többi, hogy felszerel egy víruskereső, hogy a fogyasztó nagyon kevés erőforrást, és csak azokkal a vírusok, trójaiak is etc.cat is.

 10. Andrew - mondta

  Van egy számítógépem 512 MB RAM-mal, és a COMODO akkor is működik, ha f bn elégedett az fff kis processzorral és az fff kevés memóriával, és a jövőbeni témák kapcsán érdekelne néhány dolog a teljesítmény javításával, és szeretném, ha konfigurálna egy Windows Vista-t a k miatt látást akarok tenni, és nem tudom, hogyan állítsam be jól. Egyébként "minden új és minden új" több száz szupererős testvér. VISZLÁT!

 11. Adrian - mondta

  Andrei 512RAM más, mint 384RAM! és valószínűleg 1G vagy 2G procesoru magam, ha úgy 512 és 1G processzor vagy 2G mondom.

 12. Nem hiszem, hogy ez egy jó ötlet, hogy tegye a 512 özvegyek vista, ha csak ram. Ha már fel vista kellene adni egy csomó dolgot grafika és aero felület, és akkor úgy néz ki, mint egy Windows xp.Si ha vettem egy giga memória minuni.Asa Nem gondoljuk, hogy ha van egy pc rosszabb véleményem nem gondolod, hogy a Vista nem csak, hogy az idegeket.

 13. Andrew - mondta

  Még kíván vásárolni nekem egy kártyát, és RAM adja 1GB 180 GB HDD, és kívánom, hogy a Vista és nem kell ötlet beállítani

 14. A Vistáról ... Srácok, ha oktatóanyagot készítenek az operációs rendszer telepítéséről és beállításáról? Vagyis annak bemutatása, hogyan tudunk hatástalanítani bizonyos, sok erőforrást felemésztő dolgokat a láthatáron. És szerinted milyen rendszernek kell lennie ahhoz, hogy a Vista rendben működjön?

 15. BL
  Még ezekben a napokban, hogy a projekt egy sor video oktatóanyagokat a Windows Vista, amely megtámadja néhány kapcsolatos problémák az erőforrások felhasználása, a biztonság és így tovább.

 16. Adrian - mondta

  Andrei, hogy képes legyen a Vista futtatására, néhány ember számára megpróbáltatás! Nem akarlak megijeszteni, de ahhoz, hogy kielégítően működjön, rendelkeznie kell egy komp rakétával! kétmagos, nem csak 1G RAM! és a Vista-t futtathatja 80G-os merevlemezen, ez nem fontos! de a videokártya, a processzor és a RAM-ok! Tehát: kétmagos, sok ram 4G RAM-ot és jó videokártyát

 17. Antonov - mondta

  Telepítettem a Revo eltávolítót, és szerettem volna eltávolítani egy próbavírus-ellenes verziót - az eltávolítás után újratelepítettem, mert lejár !! a telepítés után azt mondta, hogy még 3 napom van a víruskereső lejártáig - ez lenne a probléma - bár végigjártam a bemutató minden szakaszát, a válasz ugyanaz volt - az első telepítés utolsó napjáig jártam az utat !! - sem a messenger yahoo - ul törlése után nem akart telepíteni !!! 97% -on maradt !! mit tehetek !! talán a windows miatt - hogy ne aknázzuk ki teljes mértékben ???

 18. boby_admin - mondta

  Antonov megfelelő
  Amikor eltávolítja a revo egy jó víruskereső megválaszthatják, hogy milyen előre
  Amikor azt kérdezik, hogy ne adja át újra, és folytatni kell eltávolítani a revo
  Meg kell kiüríteni a szemetet, és
  Mennem kell használni minden víruskereső próbaverzió

 19. nyugalom - mondta

  Kérlek segíts! Problémám van a Comodo telepítésével - a Sumarry első oldalán - a rendszer állapota - nekem úgy tűnik - a védelem + nem működik
  Rendesen! Kérjük, futtassa a diagnosztikai

 20. nyugalom - mondta

  Sajnálom, de ezt be. Szóval, mint mondtam futtassa a diagnosztikai segédprogramot úgy tűnik, hogy megoldja a problémát!
  A diagnosztikai si primesc futtatása - a diagnosztikai segédprogram nem talált problémát a telepítéssel.
  Én tényleg nem tudom, mit kell vele megint távolítani, és újra telepíteni, de én csak.
  Abban a reményben, a választ köszönöm előre.
  Boldog ünnepeket!

 21. Adrian - mondta

  alina mondja, mert a védelem nincs elindítva a k keresése esetén minden rendben van, de a védelem + ki van kapcsolva vagy letiltva, de mondjuk a legtöbb vírusirtót és programot ... tétlen szolgáltatás helyett mondd, hogy a szolgáltatás problémásan fut ... ez a legtöbb program hibája, ha pontosan követted az oktatóanyag lépéseit valóban nem lehet semmi probléma. Kellemes Ünnepeket Alina és mindent, amit akarsz !!!

 22. Francisc - mondta

  De a kombinációja Avira Free + Zone Alarm Free're nem igazán védi apyware / adware. Vagy rossz?

 23. Francisc - mondta

  De ThreatFire Avast Free + ingyenes + Windows tűzfal nem jó? Ne egyen sok erőforrást, és te nagyon jól védett.

 24. Adrian - mondta

  Francis k gondolod tudjuk minden tűzfal vagy az összes kombinációja FireWire Antivirus? jó, mit szeretne, és mit illik hozzád! Azt mondtam, a fenti egy jó kombináció, és amely megvédi Önt és a Zone Alarm (FireWire), valamint ingyenes Avira (víruskereső) ingyenes, ez a kombináció jó és a védelem szintjét, és az alacsony fogyasztás a források.

 25. Francisc - mondta

  Adrian, nem jelenti azt, hogy van, hogy mindentudó. Azok, akik tapasztalattal rendelkeznek biztonsági programokat tudja, vagy tudnia kell számos speciális programokat. Számukra a kérdés. Másrészt amit akarsz (a legnagyobb teljesítményű számítógép), azt mondom, hogy Avast Free Zone Alarm + nagyon jó. Egy kis erőforrás-felhasználás a két program. Avast az ingyenes verzió széles körű szolgáltatásokat. Nem lassú Egyáltalán szörfözés a háló. Akkor a dokumentum http://www.avast.com és / vagy más webhelyeken az általam megállapítottakkal kapcsolatban. Jobban védett vagy. Ami az Avira free programot illeti, valóban ez a legjobb víruskereső, de ez minden. Nem kínál kémprogram-elhárító / antiadware védelmet, webőrséget stb. mint az avast. Ma pontosan ez a fontos! Nem a vírusok "uralják" a legveszélyesebb támadásokat. Ezért javaslom a moderátoroknak, hogy mérlegeljék az elhangzottakat, és készítsenek egy oktatóanyagot a lehető legjobb kombinációval (ha lehetséges) a számítógép védelme érdekében. Meggyőződésem, hogy sokaknak nem lesz türelmük követni egy ilyen hosszú oktatóanyagot, de azok, akik teljes mértékben figyelni fogják a magyarázatokat, nagyon jól védhetik a számítógépüket.
  Arra a következtetésre jutottam megköszönte a szervezők ezen az oldalon. Oktató várjuk, hogy segítsen javítani a programok és üzemeltetése a mi PC. Mindig a forma és továbbra is, hogy segítsen nekünk. Kellemes karácsonyi ünnepeket és jó új év, akkor az összes az eredményeket, amit szeretnénk elérni, hogy megfeleljen.

 26. Adrian - mondta

  francisc rajtam az egyik nem elégít ki engem még a kereskedelmi verzió sem! A youtube-on való keresés szerintem a legmenőbb srác a youtube-on, aki szinte minden víruskereső adikhoz rewiuri-t végzett, megmutatja, hogy hány észleli, hány törli, és hány erőforrás eszik, és a legjobb az észlelésben és a törlésben, vagy a kezelt Avira és Kaspersky! Az úr által tesztelt összes antivírust ugyanazokkal a vírusokkal tesztelték, hogy lássák, ki végzi a munkáját! Az Avast csak látta őket, de amikor a kezelésükre került sor ... a szünet nem volt olyan jó, ha azt mondtam nekem, hogy vírusokat talált, ha nem tett valamit ellenük? Avast az, hogy a Bitdefender látja a vírusokat, de amikor a kezelésükről van szó ne kezelj semmit, vagy nem tud vagy feltörni a számítógépedet. Nem tudom, mi volt annak a fickónak a neve a youtube-on, különben is szakértő volt benne, idős volt, körülbelül 40 éves, vagy olyan hangos ... azt hittem, nagyon komoly srác volt, aki nem Hazugságokban égett, vagy unalmából retweeteket küldött!

 27. Adrian - mondta

  Kaspersky tesztek megsemmisítették az összes vírust helyezett teszt! És Elmenekült 1 Avira a vírus nem bánik vele

 28. Francis, próbáld Kaspersky Antivirus ingyenes 8.0 8.0 + Zone Alarm nekem jelent ez combinatie.Dar először, majd telepítse a Kaspersky ha az első telepítés ZoneAlarm ZoneAlarm ő engedi telepíteni a Kaspersky. És persze nekik szabad mozgását Kaspersky, hogy amikor a ZoneAlarm megkérdezi, hogy mit tegyen a Kaspersky neki szép és alow.Dezavantajul emlékszem ezt a beállítást: Kaspersky egyél több erőforrást, mint Avira, és ez ingyenes.

 29. Francisc - mondta

  Adrian igazad van a szempontból, hogy mit olvas, de AV-Comparatives az egyik legsúlyosabb a víruskereső tesztelés. Az Avast kapott jó eredményeket 2008. És az erőforrás-felhasználás és hatása a PC-je az eredmény:
  ADVANCED + in 25 / 11.2008 követően megszerzett antivírus:
  * NOD32
  * Norton
  * VBA32
  * Avast
  * McAfee
  * Microsoft
  * BitDefender
  * GData
  * Avira
  Törléskor 21-én - Aktív fertőzés tisztítása - Anti-Malware teszt:
  Arany Malware Kezelés Award:
  - Kaspersky Anti-Virus 2009 (80%)
  -Avast! Professional Edition 4.8 (80%) Professional Edition 4.8 (80%)

 30. boby_admin - mondta

  Az emberek nem csak hogy miután egy értékelést vagy a véleményt, próbálja tesztelje magát, majd meggyőzni.
  Antivirus kevésbé fontos, mint a tűzfal rendszer.
  Ez jobb megelőzni, mint kezelni.
  A víruskereső megvannak a maga előnyei és hátrányai, annál jobban fog futni a rendszer, és döntsön maga, hogy tetszik, vagy nem.
  Azt hittem, hogy lesz valami, hogy ajánlom: A biztonsági csomag Kaspersky Internet Security Avira Antivirus A PC-k a korlátozott erőforrások és a Kaspersky Antivirus és AVG PC elég erőforrás, és tegyen javaslatot Zone Alarm Firewall Free Firewall vagy Comodo haladó felhasználók számára.
  Én személy szerint a Zóna riasztás Firewall Edition + Avira Free Edition.
  Egészen a közelmúltig használtam Kaspersky Internet Security, de abbahagytam, mert expiret liceenta.
  Értjük Boby, Cristi kollégáink (akik nem nyilvánosságra, de az, amit majd tenni hamarosan) úgy döntöttünk, hogy hadat üzen a kereskedelmi szoftvereket, és mostantól igyekszünk, hogy csak a szabad és nyílt forráskódú szoftverek .
  Kombinált Zone Alarm tűzfal + Avira víruskereső verhetetlen, és nem kerül semmibe.
  A kalózkodás érzékeny antivírus antivírus deoarecae szüksége, hogy a frissítések minden alkalommal, a következtetés akkor érintkeznek egymással kiszolgálót gyártó Say (I fogd és következtetés).
  Végül, tudod, hogy készít néhány oktató anti spyware megoldásokat, amelyek a sikeres (remélhetőleg), és sikerül, hogy tiszta a PC, mint azokban a reklámokban tisztítószerekkel drága üdülőhelyek közelében.

 31. Francisc - mondta

  boby_admin köszönöm a beavatkozást. Boldog születésnapot Önnek és másoknak (elfelejtettem jó és jövedelmező évet kívánni - elnézést kérek). Nem rangsor vagy áttekintés után veszem, de teszteltem és működik. Minden, amit mondtam, jól működik együtt programként, valamint a PC és a net. Nem vitattuk, hogy a ZÓNA RIASZTÁS TŰZFAL KIADÁSA + AVIRA INGYENES KIADÁS nem fog jól működni, de el kell ismernünk, hogy vannak más programok is, amelyek jóak. Csak akkor tudhatjuk meg, ha teszteljük őket.

 32. Sergiu - mondta

  Boby_admin..bravo .... Ugyanaz, amit a pc-re telepítettem .. Avira és Zone Alarm ..
  Nem tudom, mások, de eddig, én szuper boldog
  Azt javaslom, Avira azonos Zone Alarm ..: D

 33. Helló Telepítettem Comodo szoftver után magyarázatot, és én nagyon csalódott erőszakkal anti-vírus (vírusirtó only) Lam tesztelt egy CD-t kaptam tesztelésre anti vírus. Sistiu meg róla, hogy a vírusok, hogy 14 32 lam node teszteltük Kaspersky, Norton, bit védő és miau mind azt mutatták, ugyanaz (14 16 tiszteletére Kaspersky-vírus) és a Comodo én észlelt csak a 12.
  A tranzmit és szeretné tudni, hogy az arra a CD-n, amikor te a teszt, vagy ágyéki linkre, és mi nem, hogy. Bocs talán hoz némi csalódást, de azt akartam, hogy tájékoztassa Önt és minuses veled erről anti-vírus.
  Emellett azt kell, hogy te is köszönöm mindazt, amit nem értünk.
  Boldog Karácsonyt és új évet annyi teljesítményekre és az egészség.

 34. Ne okozz csalódást egyáltalán rám, talán a gyártók suite.
  De ha én nem vagyok kíváncsi, hol vírusok vagy a forrás lemezt?
  Mi a nevük, és hogyan tettél teljesítményt fel egy CD-t, és nem egy, hanem 13-14.
  Nem ezek kereskedelmi programok, amelyek álpozitív riasztás típusú víruskereső.
  Emellett azt is kijelentette, hogy ez a csomag kell állítani nagyon jól, és nem hiszem, hogy bárki is ajánlani Comodo.
  Célunk az, hogy programokat, mielőtt, és úgy dönt, nem adja ítéletek, és nincs tábla vagy diagramok.
  Én személyesen használják Comodo, de azt hiszem, ez egy kicsit korai lenne megítélni a futás egy víruskereső cd stium nem a forrás, vagy speciális tesztelésére az antivírus.
  Ha azt szeretné, hogy az szégyen minden telepít antivírus és antispyware talál egy csomó dolog a PC, de ez nem jelenti azt, hogy a vírusok.
  Végül, tudom, hogy ott lenne szükség víruskereső 1 védelmi vonalat, hanem a kegyetlen és Comodo tűzfal elsősorban a tűzfal teljesen.
  Köszönöm a hozzászólást, és várjon.

 35. Először Comodo egy ingyenes tűzfal, és csak az utóbbi időben van csatolva, és a víruskereső modul.
  Comodo kell kezelni elsősorban a tűzfalat, majd a víruskereső.
  Jobb, ha nem Among Thieves a házban. (Tűzfal) között erős és harcolni velük (víruskereső).
  He??

 36. Vagy még jobb nincs meg egyszerre, hanem elsősorban erős tűzfalat.

 37. Francisc - mondta

  Jó lenne látni, ThreatFire ingyenes. ThreatFire Antivirus Free egy viselkedés blokkoló típusú (nem aláírás) ajánlott használni közelébe antivírus "klasszikus" nem erőforrásokat, és nagyon hatékony. Talán, ha van ideje, és a bemutató. Ez a hatékony és használható kombinált Avira Free + Szabad Zóna riasztás.

 38. Francis.
  Köszönöm a javaslatot, megpróbálom menetrend ingyenes bemutató és a TreathFire.

 39. Francisc - mondta

  Üdvözlöm. Én nem marad le semmiről. Ez a program kiegészíti mit Avira Free. Ez ideális. a gyengébb PC-k. Azonban ajánlom. ezen az oldalon. Napokig rájöttem (Elnézést kérek), és aztán javult funkciót PC. Ön rendkívül pt. akik kevésbé ismerik ezt, (de meg vagyok győződve arról, hogy a. ceilalati). Ismét boldog születésnapot, és több energiát dolgozni. amely segíthet a jövőben.

 40. Francisc - mondta

  Visszatérő levelet, mert nem tudom.
  Avira Personal Antivirus - frissítés után nincs hirdetésablak
  Ön Avira Free, és nem tudja élvezni minden frissítés pofonokat meg a szemében a képernyő tipp, hogy sürgeti, hogy megvásárolja a prémium verzió? Olvassa el az alábbi, és töltse ki menekülés értesítési ablak.
  windows Vista
  Lépj be a könyvtárba és keressen AntiVir PersonalEdition Classic avnotify.exe fájlt. Kattintson a jobb egérgombbal, válasszuk a "Tulajdonságok", megy a "Biztonság" fülre, majd a jogosultságokat a "SYSTEM" válassza a "tagadni" az Olvasás és végrehajtás. Alkalmaz és az OK gombra.
  windows XP
  Elvileg ugyanazt kell tenni, mint fent, de kis eltérésekkel az operációs rendszer megváltozott szerkezete miatt. Tehát lépjen biztonságos módba (nyomja meg az F8 billentyűt a rendszer indításakor), és keresse meg az avnotify elemet az Avira Personal Classic könyvtárban. Kattintson jobb gombbal, majd -> tulajdonságok-> biztonság-> haladó. Ismét lépjen a "Biztonság" fülre, majd kattintson a RENDSZER gombra. Ezután kövesse a Szerkesztés-> Mappa áthaladása / Fájl végrehajtása jelölőnégyzetet, majd nyomja meg az alkalmazást és az OK gombot.

 41. Áruk Fancisc!
  Köszönöm a kedves!

 42. Francisc - mondta

  Szívesen. Tájékoztatom Önt az ingyenes programokról (ha nem bánom). Jó tudni bizonyos trükköket, amelyek megszabadulnak a hirdetésektől vagy más nem kívánt "kiegészítésektől", amelyekkel ezek az ingyenes programok jönnek.

 43. Francisc - mondta

  Van egy tipp. azok, akik nem. Avira ingyenes adatbázis-frissítések naponta. Ahhoz, hogy többet tegye a következőket:
  - Kattintson a bal alsó ernyőre a számítógép képernyőjén; majd válassza ki a megjelenő ablakból, a bal alsó menüből az "Adminisztráció" - "Scheluder" - megjelenik a műveletek listája, amelyet automatikusan végrehajt, és a szabad területen (a sorok alatt) kattintson a jobb gombbal; a megjelenő ablakban válassza az „Új munkák be” lehetőséget - ezután válassza ki az ablak jobb oldalán található nyíl segítségével a „Munka frissítése” - következő lehetőséget, majd az újonnan megjelenő „Napi” ablak jobb oldalán található nyíl segítségével; itt illeszkedjen a frissítés kívánt idejéhez, majd jelölje be a "Munka megismétlése, ha lejárt az idő" - következő - befejezést. Ismételje meg az eljárást, és állítsa be az órákat úgy, hogy például három óránként frissítsen. Többféle munkája lesz, attól függően, hogy hányat szerkesztett. Sok szerencsét.

 44. Köszönöm Francis, ez a szellem van szükségünk videotutorial.ro itt, így tudunk segíteni egymásnak, és csatlakozik a többiekhez.
  Gratulálunk…

 45. danezu - mondta

  Sal Cristi, Bobby és azt akarom, hogy tegye a Vista, hogy milyen jól nézek merge.Am a Davio, videao nVidia kártyával 7100 256 GS turbo cache, az Intel pentium4 3.06, 1 GB rami.Imi mondod, ha megtenném Vista jól fut a PC-n.
  Előre is köszönöm!

 46. danezu - mondta

  és elfelejtettem van egy HDD 150

 47. danezu - mondta

  A 160 SCZ :))))))

 48. Danezu őket.
  Vista megyek, de nem tudom, hogy fogok futni Aero (grafikus hatás).
  Próbáld meg kell veszíteni?
  De először meg kellene, hogy egy biztonsági, hogy mehetsz vissza xp-10 15 perc alatt, ha nem tetszik, vagy ha vista fut is.
  Készítettünk egy tutorial, hogyan kell egy biztonsági Acronis True Image, és itt található:
  https://www.videotutorial.ro/?p=325
  A jövőben, ha érdekel van egy videó bemutató a dolgok keresi azt a kereső az oldal jobb felső autó.
  Te várt ránk.

 49. Adrian - mondta

  Francis nem akart hinni nekem, de szemben a GIK fázis sheduler antivirális megy, és kérjük, tegye típusokat nem valószínű, hogy több ezer, de amíg én személy szerint nem tanácsot próbál másikat nimic.Daca jó bizonyíték, majd a Május departe.Si tipp adok, és elengedte, ahogy kiegyenesedik shedulerul de használható órát, mint nap, hogy ez csak az ingyenes verzió csak a kiadás a profi vagy a személyzet, hogy módosítja az óra! és mint ilyen frissítések egyszerre teszi 24 ore.Si megpróbáltam megváltoztatni, hogy evry nap 00day 01hour 00sec és megy azt mondja, a minimum 1day annyira nem csekkel, vagy próbálja tippek nem post.

 50. Francisc - mondta

  Sajnálom, az "Adminisztráció" - "Scheluder" 4 "Új munkahely Ins" -et szerkesztettem 11, 14, 17, 20-kor, és a "Napi frissítés" lehetőséget hagytam aktívnak. Másnap 11 és 14 órakor frissítették beavatkozásom nélkül. Természetesen nem álltam meg, hogy észrevegyem, ezért feltettem, amit találtam. Ismétlem, több "új munkahely is van". Különben nem tettem volna közzé. Egyébként sajnálom a hibát (ha tévedtem). Ehelyett, ami a hirdetésablak menekülését jelenti a frissítéskor, azt hiszem, igazam volt, igaz? Tehát valami jót tettem. Még egyszer sajnálom.

 51. danezu - mondta

  ms alkalmazás nem tudom, hogy tudok visszamenni a Windows XP 15 min

 52. Danezu őket.
  Vissza tudja állítani a biztonsági mentés és gyorsabb, ha van egy négymagos processzor, vagy Core Duo 2.
  Készítsen biztonsági másolatot, ahogy megérdemli ...

 53. Adrian - mondta

  Francis nem bocsánatot kérni, de azt mondtam, tippek sok, de sok helyen nem kipróbálni! Ez a hirdetés nem próbáltam, hogy mind Kína, nem tudom, miért nem véglegesen törlésre, és kész! anélkül, hogy tiltsa le, stb

 54. Vasy - mondta

  Köszönöm mindent, telepítettem a "COMODO" tűzfalat, követtem a videó bemutatóban szereplő lépéseket és beállításokat, és amikor a "Leaktest" -nel ellenőriztem, "TŰZFAL PENETRÁLT" üzenetet kapok. Meg tudja mondani (ha lehetséges), hogy mi az oka? Előre is köszönöm. Az egész csapat egészsége és változatlan, erős és jó velünk.

 55. Andrew - mondta

  Comodo nagyon jó

 56. gyilkos - mondta

  Én BitDefender Antivirus egy nagyon rosszul.
  Én is a legújabb verzióját 10 v2009 de én csalódott
  Én akum AVG Internet 8 sal security.imi mondani, hogy érdemes ötvözi a Comodo? Figyelembe véve, hogy az AVG tűzfal, és több dolgot.
  köszönöm

 57. @gyilkos:
  Ha ön használ egy internetes biztonsági csomag, és azt jelenti, hogy tűzfal is.
  Nem értem, hogy miért szeretnénk, hogy a tűzfal?

 58. gyilkos - mondta

  Nos, szeretnék egy nagyon jó védelmet
  hogy kiegészítsék egymást

 59. gyilkos - mondta

  és karspersly változata AVG verzió melyik a jobb?

 60. gyilkos - mondta

  hogyan lehet a Windows kalóz (szeretem videót, ha lehetséges)
  Köszönjük!

 61. Adrian - mondta

  @gyilkos: kérlek, ne írj már 1 soros hozzászólást. Nagyon ragaszkodom ... gyűjtsd össze ötleteidet, és tedd egy bejegyzésbe, kérlek szép ... igen, a kaspersky internet biztonsága jobb, mint az átlag. Megértem, ez nem jó, és nem fog tudni 2 tűzfalat tartani ... mert mindegyik behatolóként észleli egymást ... Csak egy tűzfalat használnak. Ha valamit rosszul tettél az írt megjegyzésben, vagy ha valami mást szeretnél hozzáadni ... miután elküldted a beküldést a megjegyzésed alatt, megjelenik egy alabástrom szöveg, amely szerint kattintson a Szerkesztés gombra, az elsőtől 2 percig szerkesztheted a bejegyzést Beküldés! Kattintson az alabástrom szövegre, a „Kattintson a szerkesztéshez” elemre, és módosítsa az írást… vagy töltse ki…

 62. gyilkos - mondta

  suntetii buniii!
  nagyszerű munkát végeznek!
  multumec!

 63. gyilkos - mondta

  Nem tudtam, hogy Adrian k SCZ

 64. Sandu - mondta

  senkinek sincs karspersky 2009 liceenta legalább egy éve
  legyen szíves!

 65. boby_admin - mondta

  @Sandu:
  Ő nem tud segíteni senkinek, ha úgy tetszik annyira, hogy csak a Kaspersky 2009 egy módja annak, hogy vegye meg
  Itt a helyszínen, amit tehetünk, hogy kövesse video oktatóanyagokat, és ez

 66. @Sandu: Keresés a próba visszaállítás torrentet, és húzta!

 67. Sandu - mondta

  ms bl kereshet a BitComet vagy uttorent?
  kérem

 68. @Sandu: Hadd egy e-mailt, és mondd meg?

 69. Sandu - mondta

  k bl rendetlenség címem:[e-mail védett]
  Lenne egy kérdésem: ha telepítése után windowsu és formában többször egy partícióban, bár igaz, hogy a merevlemez sérült, vagy olvasás sebessége csökken?
  Köszönjük !!!

 70. Én plake szeretni nézni ezeket a konzultáció, hogy minden fontos dolgot akarok beszélni a hírnök? Vb Önnel a kapcsolatot Rogg mint adrian_15best?

 71. Adrian - mondta

  @ady: már beszélt róla, ne lépjen senki, és nem áll a káosz! nem teszi lehetővé azonosítók és e-maileket a spam kap a látogatók szándékozik rosszabb! Azonban, ha adsz a köz-id mailu vagy tesz a saját felelősségére, mi sajnáljuk nem a kapcsolatot bárkivel a rendetlenség, sem e-mailt! ha van egy probléma, azt mondják, hogy itt, és ha tudunk segíteni férfi benneteket!

 72. Cristian TM - mondta

  … Cristian TM vagyok, és csak próbálok beavatkozni, inkább támogatni, amit ezek a srácok bemutatnak az oldalon a COMODO-val kapcsolatban
  Nustiu Most olvastam az Ismeri Comodo, ezt a vírusölő, de azt akarom mondani, hogy én használni egy ideig, és ez rendben van, amellett, hogy ez a két szabad, profi, de ingyenes verzió segít megszabadulni kényelmetlenséget az internetes ellen akaratunk.
  -Ez a Comodo kiemeli mindent, hogy menetrend a számítógép, és egy rekord, és mit teszel fel a jövőben.
  - a pc + internet szerelmesei, nem kerül semmibe a tesztelés, nem fogyaszt erőforrásokat, ahogy mondják, ingyenes és megéri, mondom, hogy nem veszem tovább, tedd fel a CRISTIAN videó bemutatójára sokat erről az antivírusról ...
  -Igen, valóban ez a Comodo teszi a dolgát is.
  -Ha nem ért egyet, de nem a telepítés előtt, nézze meg, hogyan működik, kérem, mondja el nekem is, de elmondom, hogy nagyon-nagyon rendben van….

 73. @Cristian TM:
  Én törölte a hozzászólást, mert dupla, remélem, nem bánod, ha óvatos, amikor kiküldetés megjegyzést az első alkalommal látni fogja, hogy azt mondja, hogy ő küldte a mértékletesség.
  Megjegyzéseket is tartalmazó URL-eket tartanak moderálás megbotlik terjedését spam.

 74. yakuzu - mondta

  Sziasztok. Örömmel követem észrevételeit, amelyek sokat segítettek nekem. Van egy PC 512 RAM-om, 2,66-os processzorom, és az Avira prémium + Threatfire + Comodo tűzfal D ++ konfigurációt használom. Láttam a videó bemutatót, és úgy döntöttem, hogy eltávolítom az egészet. konfigurálja és telepítse a Comodo antivirus + comodo tűzfalat. Adtam egy vizsgálatot, és találtam egy vírust, ami rendben volt, köszönhetően valahol a C-ben, az Avira + Threatfire nem érezte. Azonban a "LeakTest" tesztben a Comodo behatolt! , amikor a Comodo-t teljesen telepítem, nem kínálja a 3 lehetőséget: basic, optium és maximium Defense ++. Mi az oka? tud valaki? Tudom? Nem jól állítottam be? valaki segít nekem, előre is köszönöm.ps: közben visszatértem régi beállítás, amíg segítséget nem kapok.

 75. Comodus - mondta

  Comodo Firewall nagyon jó, nagyon szeretem, és lehetőség a blokkoló port ptr Most a Comodo System Cleaner és tanácsot ad, akkor a hőt a Comodo Firewall!

 76. Andrew - mondta

  Cristi az internetes biztonsági van valami, hogy saját döntéseket? Úgy értem, hogy dönteni magának, mit kell tenni az alkalmazás, mint a Kaspersky, mert elég stresszes.

 77. Adrian - mondta

  @Andrew: ez egy tűzfal haladó és türelmes felhasználók számára, természetesen beállíthatja, hogy saját döntéseket hozzon, de ez nem jó, mert blokkolja azt, amit nem szeretne ... és akkor sírni fog, mert nem tudja, hogyan kell kinyitni, amit blokkolt COMODO, az a legjobb, ha interaktív vagy, és kérdezel téged ... ez nem fog örökké tartani, de amíg meg nem ismeri mindazt, ami a számítógépeden van ... használhatod a Zone Alarmot, és addig nem kapsz értesítést semmiről egy program csatlakozni akar a hálózathoz, de ha létrehozza vagy hozzáadja a szabályt ... nem fogja megkérdezni Önt minden alkalommal ... A COMODO jó, de veszélyes is, mert blokkolhatja azokat az alkalmazásokat, amelyeket nem szeretne Blokk!

 78. Viorel Tucaliuc - mondta

  Helló Cristi Akuma tesztsorozat Comodo magam, de van egy kérdés, hogy nagyon dicséretes látni, hogy Zone Alarm tűzfal nagyon jó, de szeretném tudni, ha valaki megpróbált Zone Alarm Internet Security Suite?

 79. Zavaidoc - mondta

  Sziasztok! eddig még nem használt semmilyen firewall.Ba Próbáltam allarm területeken, de ez egy katasztrófa volt! Sokan panaszkodnak, hogy gyenge rendszerek, és a víruskereső, hogy ezt a fajta rendszer. Mint a vírusok volna kegyelmet, és megkerülik a PC slabe.Mai hagyja cigarettát és sört lányok még fel egy-egy kost sistem.Mai nagy nevetés: Bárcsak minden programot Romániában ingyenes, de az emlékek nem szabad, és ez nem finanszírozza őket. Tudom, hogy amikor dolgozom probono mindig marad valami, vagy befejezetlen megfelelően, vagy más dolog, hogy nem kapnak a munkám! Sok kiváló ingyenes programok, de nem szeretném, rátette a kezét a tűz én vagyok a legnagyobb. Őszintén Lv

 80. gogorizzo - mondta

  szóval ... Telepítettem a comodo internetes csomagot .. és a cumlea-t mint szöveges kiszivárogtatót találtam fertőzöttnek ... a comodo azt mondja, hogy fertőzött, az avira (miután eltávolítottam a comodo-t a revouninstaler-rel), amikor átkutattam, nem találja fertőzöttnek, akkor mit hihetek? ;)). szia, gratulálok az oldalhoz, kiváló, csak így tovább, ciau

 81. György - mondta

  Esetleg készítsen egy oktatóanyagot az OnlineArmour ajánlott beállításokkal….

 82. György - mondta

  @gogorizzo, amikor elvégzi a tesztet, deaktiválja a vírusirtót. Itt van: "http://www.faravirusi.com/2008/11/14/testeaza-ti-singur-protectia-pc-ului-firewall-hips/"

 83. Liviu - mondta

  Helló,
  Próbáltam Comodo tűzfal és víruskereső, de a tesztek (EICAR) antivírus sajnos lassabb, mint a Windows a Windows 7 Védelmi és Leaktest nem sikerült áttörni a tűzfal Comodo.
  Szóval váltott Kaspersky Antivirus Comodo tűzfal 2009.
  Ez nagyon jól működik a Windows 7.

 84. Adrian - mondta

  @Liviu: Köszönöm az ötletet és a befejezést ... érdekes kombináció csak kicsit soknak tűnik, cmodo és kav ??? hmmm szóval ... miért nem tetted a kis lakosztályt? Nem akarok belegondolni, hogyan mozog a számítógéped 2 biztonsági óriással !!!

 85. Liviu - mondta

  A számítógépem (és laptopom) elég jól mozog, még kielégítően is, tekintve, hogy helyesen particionáltam a merevlemezt (megnéztem az oktatóanyagot), és a Tune-up 2009-et is használom Windows 7 rendszeren. Ezen alkalmazások mellett és olyan alkalmazások, amelyek még ennyi erőforrást sem "esznek meg" (CDburnerXP, FoxitePDF, RevoUninstaller, BitComet,…), mindezek a webhelyén láthatók.
  Én Comodo ptr. ez ingyenes, és az általunk licencelt KAV 2009 DVD-n havi magazin Chip. Ha vásárolni a licenc Kis őszi 2009.
  Sok szerencsét és érdeklődéssel követi.

 86. CRISTIAN TM - mondta

  DA beszél COMODO CA VAD erősen, nustiu haláleset megoszlanak véleménye, de azt hiszem, UNI rád, telepítse COMODO Egy perc számítógép fut 10 JUMA DAY SA EDP azt látja, amit lát rohanás következtetéseket, és így TRY legtöbb antivírus de akkor mondjon valamit, IN ZIU ma már nem terjednek a vírusok az interneten olyan hévvel, vírusok valóban küldött csatolták PROGRAMOK NEKED tönkreteheti a rendszert meglátjuk ezért fáj EI nem így van ma, most néz AZ INTERNET indít 99 A SPYILOR százaléka az esetek, valójában nem akarja pusztítani a rendszer, de a programokat küldje kémek gyűjteni INFO, hogy küldje vissza adatokat, mint BE SZEMÉLYES VAGY TÖBB ott számítógépet, persze, nem lopja, Internet hivatkozások BANKINC de éberen fog őrködni, amikor beír vagy mentse az elektronikus számlák kifizetése, és nézz így, azt használja JOBB COMODO fél év, FAC online fizetések, és még mindig nem volt probléma, hogy ez nagyon jó, de azt mondja, a Crystal, a fejlett AJÁNLOTT nem vagyok fejlett informatikai, PC, és az internet, de figyelembe kell venniük 10 A BARÁT VÁLLALATOKBÓL hátországa YOU számítógépet, és ő ezt a COMODO, telepíteni minden, minden rendben.
  -Drag MEI marad rajtad múlik, mit szeretne, de fut, és több időt kell hagyni és TELEPÍTÉS víruskeresés, így megfelel minden úgy AFCEA PEACOLO. Kívánok sok szerencsét mindenkinek.
  Olvasd korrigálni kell, köszönöm, és nem vagyok mérges, kedves keresztény, Sok szerencsét, amit csinálsz, és még egyszer köszönöm VIDEOTUTORIAL.

 87. CRISTIAN TM - mondta

  - ÉS VALAMI EZRŐL A KÉNYELMES ANTIVÍRUSRÓL, AKIK NEM TUDNAK, EZ AZ ANTIVÍRUS A ROMÁN NYELVBEN IS LÉTEZIK, SEGÍTSÉGET NÉHNEK, MÁSOKNAK ANGOL SZERETETTEK, DE NEKED A VÁLASZTÁSOD…. !
  -Siker a telepítésével.

 88. Shark Tornado - mondta

  Azt hiszem, lehet telepíteni Comodo van? Én 984 MB RAM.

 89. Adrian - mondta

  @Shark Tornado: Igen, megteheti, akár megpróbálhatja telepíteni, és ha nem működik, ez… plusz, hogy bármely szoftver rendelkezik specifikációkkal vagy rendszerkövetelményekkel, ahol meg van adva, hogy mennyi helyet foglal el a telepítés után, mennyi helyre van szüksége telepítéséhez, valamint mennyi RAM-ra van szüksége ... az összes szoftverre vonatkozóan megtalálhatja ezeket a specifikációkat a megfelelő szoftver hivatalos oldalán, lépjen be a kényelmes oldalra és tekintse meg a követelményeket!

 90. Shark Tornado - mondta

  Egy utolsó kérdés: melyik a jobb
  1. Avira + lalrm területek
  2. Comodo van
  Várom a választ a következőre:[e-mail védett]"

 91. Adrian - mondta

  @Shark Tornado: Nincs a legjobb ... Mindenkinek megvannak a maga kritériumai, amelyek alapján meghozza, majd "mér", ha egy termék a legjobb ... Úgy gondolom, hogy valami a legjobb, ha megkérdezel egy másikat, akkor ő mond mást és mindent szóval ... már nem hiszel egy ilyen dologban ... nincs a legjobb ... telepíted, amit szeretsz, és mit szeretsz, és mit gondolsz, hogy megfelel neked, az igényeidtől, az elvárásoktól függően , milyen egyszerű vagy könnyű felállítani, és így tovább .... tesztelje és nézze meg, melyik tetszik!

 92. Shark Tornado - mondta

  Megértettem. Én igen. A probléma az, hogy nem csinálok sok kísérletet. Azt akarom tudni, hogy együtt fog működni a Comodo sp2. csak ezt.

 93. Shark Tornado - mondta

  Azt tesztelték, hogy működik

 94. Shark Tornado - mondta

  az én-rendszer nem érez semmit. valószínűleg nem érzem, hogy több rami.

 95. Nicu - mondta

  Mi tisztelgett! Először is, gratulálok, és értékelik a munkát. Másrészt van egy tűzfal kapcsolódó KÉRDÉS ISP, ha ahelyett, hogy át ex rds, újra kell telepíteni a tűzfalat? (Van Zone Alarm ingyenes)

 96. Adrian - mondta

  @Nicu: Nem kell telepíteni semmit, nem számít, milyen tűzfal van!

 97. Helló oktatóanyagok követi hosszú shi nagyon elégedettek a munkát, hogy van egy gazdag múlttal aici.Eu kapcsolatos belbiztonsági, és azt javasolja, hogy minden számítógépes Comodo interent biztonságot elégedett velem, amíg én használtam bár én most használ KIS. Tinetio így tovább oktatóanyagok BAFTA!

 98. webdan - mondta

  Még a kényelmes biztonságról sem hallottam.Honnan jött ez az antivírus? Az egyik azért jött hozzám, mert a számítógépe még mindig újraindult. Frissítette a Kaspesrky Internet Security 2009-et (eredeti és eredeti licenccel), beállította, hogy milyen útmutatót talált a neten, és ideges volt, hogy nem tudta, mi történik. mert nincs vírus a pc-n. Azt mondta, hogy többször átvizsgálta. Kivettem a hdd-t a számítógépről, csatoltam egy pc-hez, amely teljes biztonsággal rendelkezett bitdefenderrel, és átkutattam. Kicsit meglepődtem, amikor találtam egy "csomó" trójai programot. A vizsgálat után a számítógép nem indult újra, de levettem a kaspersky-t és feltettem egy bitdefender-t. Nem arról szólt, hogy elmondta volna, problémák a pc óta. Azóta meggyőztem magam, hogy a kasperky sem hatékony. Az egyetlen antivírus, amelyben megbízok, a bitdefender. Ha a bitdefender csalódást okoz nekem, kitalálok egy antivírust, tehát a rómaiak számára: karfiolbiztonság

 99. dumitru32 - mondta

  Ha nem tévedek, a zóna riasztás már nem ingyenes, csak egy 15 napos próbaidőszak. Ezen időtartam lejárta után az egyik biztonsági motor már nem működik. És úgy döntöttem, hogy kicserélem Comodo-ra. A Comodo tűzfal telepítése után megkért, hogy vizsgáljam meg a számítógépemet, ezután rengeteg vírust talált. Adtam nekik egy "újraindítást" és egy újraindítást. Nagyon meglepődtem, amikor a Windows már nem tölt be, és megkért, hogy aktiváljam ...
  Szerencsém volt, hogy még azokban a napokban teljesítése 1 / 2 egy év után megvásárolta a PC, és volt, hogy őt szabad megelőző bolt, ahol vásárolta. A srácok ott azt mondta, hogy azért, mert megváltozott antivírus vagy tűzfal (voltak telepítés Nod32) történt.
  Az antivirális biztos nem történhet, mert tettem Avira már 2 hónap. Legyen a Comodo ...?!
  PS A "javítás" után telepítettem a Comodo-t, és készítettem egy biztonsági másolatot. Így történik, ha nem hallgat az idősebbekre (Cristi), akik folyton azt mondják: biztonsági másolat, vissza és még egyszer !!!! 🙂

 100. Adrian - mondta

  dumitru32: Ha nem tévedek, Zone Alarm nem szabad, csak tárgyalást 15 nap. Ezt az időszakot követően az egyik motor DATLAP nem működik. És úgy döntött, hogy cserélje ki a Comodo. Telepítése után Comodo Firewall, megkért, hogy ellenőrzi a pc, akkor találtam egy csomó vírusok. Adtam nekik "fix", és az újraindítás. Nagy volt a meglepetés, amikor a Windows-töltve, és én már nem szükséges, az aktiválás a ...
  Szerencsém volt, hogy még azokban a napokban teljesítése 1 / 2 egy év után megvásárolta a PC, és volt, hogy őt szabad megelőző bolt, ahol vásárolta. A srácok ott azt mondta, hogy azért, mert megváltozott antivírus vagy tűzfal (voltak telepítés Nod32) történt.
  Az antivirális biztos nem történhet, mert tettem Avira már 2 hónap. Legyen a Comodo ...?!
  PS Miután a "javítás" feltelepítettem Comodo és egy back-up. Ez történik, amikor hallgatni a legnagyobb (Cristi), amelyek mind azt mondják: back-up, back-up és újra vissza!

  Zone Alarm ingyenes, ha kap a saját hivatalos honlapján egy kis rejtett, kell, hogy legyen egy kis okos, hogy hol rakták őket kihozni elé a pénzt, hanem egy zóna riasztást szabad, akkor veszi filehippo.com tartasz Security Suite vagy a tűzfal, és van több tűzfalak, antivírus Comodo lásd k rossz a portól és a por vírus mindent, amit lát az utat, a tanácsot, ha van csirke hagyja csak Comodo Defense + és a víruskereső ne telepítse őket!

 101. dumitru32 - mondta

  Adrian:
  Zone Alarm ingyenes, ha kap a saját hivatalos honlapján egy kis rejtett, kell, hogy legyen egy kis okos, hogy hol rakták őket kihozni elé a pénzt, hanem egy zóna riasztást szabad, akkor veszi filehippo.com tartasz Security Suite vagy a tűzfal, és van több tűzfalak, antivírus Comodo lásd k rossz a portól és a por vírus mindent, amit lát az utat, a tanácsot, ha van csirke hagyja csak Comodo Defense + és a víruskereső ne telepítse őket!

  Ha-ha, ezt tettem, jobban bízom Avirában ... De akkor sem telepítettem a Comodo-ból származó víruskeresőt, csak a tűzfalat. Törölhetné a repedést a Windows számára, ami megakadályozza, hogy aktiváljam az operációs rendszeremet ???

 102. dumitru32 - mondta

  Amikor "kijavították" a Win-t, megkérdeztem a fiúkat, hogy miért nem telepítenek mindenkibe ingyenes víruskeresőt (Avira, Avast smd), ami szerintük egy kicsit gyenge, és hogy a Nod32 jobb . Amikor egyikük rám tette a botját, Avira azonnal kitörölt körülbelül 2 vírust és egy repedést :)) :)), amire azt mondta nekem: "Igen, a Nod32 nem látta őket ...". 😉

 103. Anreygk - mondta

  Ti szikla .. videotutorialul egy kicsit figyel, és mondhatom, sokat javult performaanta PC .. Van egy kérdés, hogy mi a véleményed a Comodo System Cleaner?

 104. Dan Dan >>>>>>>> - mondta

  Sal Cristi. Erős vagy. Tetszett az "anti devils anti lacs" szakasz :) :) sok sikert még mindig!

 105. FlorinPTM - mondta

  Hogyan állíthatom le a jobb oldali ablakot az "Engedélyezés és blokkolás" lehetőséggel ????

 106. Adrian - mondta

  FlorinPTM: Hogyan nem úgy tűnik, hogy a jobb oldalán az ablakot, engedélyezése és blokkolása "?

  Nos, haver, tudod, mi az a tűzfal? tudod mi a szerepe és varázsa? Ha nem felel meg annak, hogy megjelennek azok az ablakok, távolítsa el, és kész! Ez egy olyan tűzfal ötlet is, amely minden mozdulatnál tudatja Önnel, mi történik, ki lép be, aki kijön ... nem illik eltávolítani, és kész!

 107. Tiberiu - mondta

  Látott tutorial.
  Telepített COMODO Internet Security.
  Kiváló otthoni felhasználónak, köszönöm és gratulálunk! 🙂

 108. Nicu Dumitrescu - mondta

  Helló,
  Sir Adrian és kérlek felvilágosít engem, ami az alábbiak szerint:
  Telepítettem Kaspersky Internet Security 1.Daca 2010 lehet nyár is kell Comodo Firewall?
  Telepítettem Comodo 2.Daca teljesen (beleértve a vírusirtó) Nem kell Kaspersky (KIS)?
  3.Credeti ez jó kombináció: Kaspersky (KAV) 2009 (vírusirtó csak) a Comodo Firewall (nélkül AV)?
  Köszönöm szépen! ND

 109. dumitru32 - mondta

  Nicu DumitrescuHelló,
  Sir Adrian és kérlek felvilágosít engem, ami az alábbiak szerint:
  Telepítettem Kaspersky Internet Security 1.Daca 2010 lehet nyár is kell Comodo Firewall?
  Telepítettem Comodo 2.Daca teljesen (beleértve a vírusirtó) Nem kell Kaspersky (KIS)?
  3.Credeti ez jó kombináció: Kaspersky (KAV) 2009 (vírusirtó csak) a Comodo Firewall (nélkül AV)?
  Köszönöm szépen! ND

  Sajnálom, hogy Adrian helyében válaszoltam ...
  1.Daca Ön 2010 a KIS. Nem kell semmi, ő tűzfal és víruskereső.
  2. Ha nincs elég pénze ahhoz, hogy licencet szerezzen a Kaspersky-tól, a. telepíthet egy ingyenes terméket is, például a Comodo internet biztonságát (vannak mások), azt az elképzelést, hogy a Kasper megéri a pénzt ...
  3.Da a kombináció jó, nekem ez nagyjából az egyetlen módja, használ Avira. Akkor inkább megpróbál Comodo és Zone Alarm. Comodo túl szárazság, de sok mindent INVT folyamatok vele.

 110. Adrian - mondta

  Nicu DumitrescuHelló,
  Sir Adrian és kérlek felvilágosít engem, ami az alábbiak szerint:
  Telepítettem Kaspersky Internet Security 1.Daca 2010 lehet nyár is kell Comodo Firewall?
  Telepítettem Comodo 2.Daca teljesen (beleértve a vírusirtó) Nem kell Kaspersky (KIS)?
  3.Credeti ez jó kombináció: Kaspersky (KAV) 2009 (vírusirtó csak) a Comodo Firewall (nélkül AV)?
  Köszönöm szépen! ND

  Internet Security Antivirus Plus tűzfal azt jelenti, ha a tűzfal nem jó, hogy teszel egy másikat, így Kis plusz Comodo nem jó! Még KAV ez csak nem szigorú Comodo Antivirus! mert bár KAV nincs tűzfal internetes szűrő úgy működik, mint a tűzfal nem blokkolja semmit, csak elemezni, szűrő. Comodo nem ajánlom az összes víruskereső, ami, ez a por, ad sok téves riasztást. Comodo tűzfal csak apa! Comodo össze mindent, de ez az ügy Kaspersky KAV vagy Kis! 2 Soha ne telepítsen víruskereső vagy tűzfal 2 mert ez egy háború, és a káosz a PC!

 111. dumitru32 - mondta

  FlorinPTM: Hogyan nem úgy tűnik, hogy a jobb oldalán az ablakot, engedélyezése és blokkolása "?

  Azt hiszem, hagynod kell, hogy a jövőben emlékezzenek a tettedre. Ellenőrizze: "Emlékezzek a válaszomra" ...

 112. Nicu Dumitrescu - mondta

  Köszönöm a gyorsaságot! Tehát ha van KIS2010-m, akkor már nincs szükségem a Comodo tűzfalra (bár nem bánom a jobb oldalon megjelenő ablakot, éppen ellenkezőleg sok olyan dolgot láthatok és tanulhatok, amiről nem tudtam) Most tesztelem a próbaverziót- a KIS2010-ből, utána szeretnék vásárolni egy KIS2009 licencet, amelyhez ott van Cristi úr oktatóanyaga (ha ez egy oktatóanyag lenne a KIS2010-hez, akkor ezt venném ...) Mindenesetre, most már világos vagyok, hogy vannak a dolgok és te procda in cnsecinta. Még egyszer köszönöm és jó napot kívánok!

 113. dumitru32 - mondta

  Nicu Dumitrescu: Köszönöm a gyors! Tehát, ha KIS2010 nem kell Comodo Firewall (bár nem zavar engem a jobb oldali ablakban megjelenő, éppen ellenkezőleg látom, és tanulni, így sok dolog, hogy fogalmam sem volt), még tesztelnek A KIS2010, akkor szeretnék vásárolni egy engedély KIS2009 amelyre nincs bemutató Mr. Cristi (ha KIS2010 bemutató azt értem ...), vagy hogy a dolgok most üres, és ProCD a cnsecinta. Köszönöm még egyszer, és szeretném, ha egy jó nap!

  Az oktatóanyagokban bemutatott verziókhoz nem szükséges licencet vásárolni. Csak a szoftvergyártók nem állnak mozdulatlanul, és idővel újabb verziók jelennek meg, amelyeket a videotutorial.ro csapata nem tud mindet bemutatni. Azt tanácsolom, hogy vásárolja meg a KIS2010-et, mert az gyorsabb és néhány új lehetőséggel rendelkezik, amelyeket saját maga fedezhet fel oktatóanyagok nélkül ... 😉

 114. Nicu Dumitrescu - mondta

  Jó estét,
  Ezt tettem. Kivettem a Comodo + -t, amim volt, és telepítettem a KIS 2010-et. Mr. Dumitru32, igazad volt, ez nem sok különbség a 2009-es évhez képest (és ha gondosan követi Mr. Cristi oktatóanyagát, a 2010-es új opciók nem jelentenek problémát). most egy másik ... és kérlek ne nevess! A net böngészése közben találtam valahol egy értesítést, miszerint ingyen frissíthet a KIS 2010-re, ha már rendelkezik KIS 2009-es licenccel. Ez azt jelentené, hogy megvásárolhatja a KIS2009 licencet 99 RON-ért (ezen az áron kapható), majd ingyen frissítesz 2010-ben? Nem igazán gondolom, annak ellenére, hogy olyan országban élünk, ahol minden lehetséges ...
  Sir Adrian köszönöm tanácsát. Kaspersky valóban félelmetes és Mr. Cristi érdemes megvenni, ami meg is teszem, miután elhaladtak a tárgyalás akkor is, ha személy szerint nem sok köze van a vírusok előtt.
  Tisztelettel őszintén. ND

 115. ploe - mondta

  Jó estét ; kompatibilis a Windows 7-el? Telepítettem, és hibaüzenetet kap, amikor frissítést vagy beolvasást adok neki: "a frissítés meghiúsult 0x80004002 hibakód ilyen típusú interfész nem támogatott" ????

 116. Adrian - mondta

  ploe: Jó estét, és kompatibilis a Windows 7? Már telepítettem ez ad nekem egy hiba, ha adok frissíteni vagy beolvasás "update failed kód 0 × 80004002 ilyen felület nem fogadja el"?

  igen, kompatibilis, és még mindig van Windows 7, és nagyon jól működik! távolítsa el a revóval, ha nem tudja, hogyan kell használni a revót, látja, hogy van egy oktatóanyagunk, írja be a jobb felső sarokban lévő "keresés a videotutorial.ro-n ..." mezőbe: Revo, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot. Ezután menjen, és kényelmesen használja a hivatalos webhelyet, és telepítse újra.

 117. Helló, nekem is kérdésem lenne a NIS2010 és a Zone alarm Extreme security kombinációjáról ... .. ez utóbbi és ebben az esetben a benne lévő víruskereső olyan trójai programot talált nekem, amelyet a NORTON-u nem látott ... Nem szeretném eltávolítani ... .. de a tűzfal szempontjából elég gyengének tűnik ... .. és ezért telepítettem egy próbaverziót a ZONE ALARM 2010-ről ... .. aki tisztázhatja, hogy van-e a megfelelő kombinációm !! !!!!!!

 118. andr3z - mondta

  Ő adta az el, hogy a program adta, hogy nem Apply miután távolítsa el a hálózati biztonsági házirend, akkor nyomja meg a X

 119. cápa - mondta

  Nekem van egy probléma, ami knd jobb klikk a program, ez nem jelenik meg COMODO ANTIVIRUS.care plroblema?

 120. cápa - mondta

  programok az asztalon (parancsikon)

 121. cápa - mondta

  KND egy parancsikont az asztalon

 122. Iohann - mondta

  Tettem most, hogy

 123. Én nem látok semmit mia

 124. SHARKNET - mondta

  Hello! Srácok rock! Super videotutoriale te! Healthcare Viatza ideig, és a helyszínen. :-))

 125. bugman - mondta

  Van egy félreértés Mika

 126. Francisc - mondta

  Hamarosan (körülbelül közepén 2010) szabadul fel verziója Comodo Internet Security 4. Ön valószínűleg tudja, hogy néhány héttel indult béta verzió, és javítani. A gyártók ígérnek egy nagyszerű ingyenes termék, erős biztonsági termékek szabad és nem szabad csak. Úgy hangzik, mint egy jó alternatíva. Bemutat néhány főbb fejlesztések (akkor látogasson el a gyártó hivatalos weboldalán, a részletes információkat):
  Antivirus:
  - a szkennelés, frissítés, észlelés és heurisztika javítása
  - a hamis riasztások jelentős csökkentése
  - a szkennelés a "Safe Mod" -ban is elvégezhető
  - vírusfájlok fertőtlenítése került hozzá (olyan fájlfertőzőkhöz, mint a Virut, a Sality)
  Tűzfal:
  - a telepítés során azt tapasztaljuk, hogy az automatikus szabályok létrehozása alapértelmezés szerint le van tiltva
  - szintén egy másik jellemzője az a tény, hogy a "házirend" tűzfal úgy módosul, hogy: az összes kapcsolat a számítógéphez automatikusan blokkolva legyen, a PC-től az összes kapcsolat automatikusan engedélyezve legyen
  Defense +:
  - a legfontosabb újdonság a Sandbox összetevő bevezetése, amely két alapvető elv alapján fog működni: a rendszerfájlok virtualizációja, valamint a nyilvántartás és a felhasználói fiók korlátozott jogosultságokkal
  Említette azt a telepítés még mindig instabil béta verzió (lásd a fórum részben Comodo béta).

 127. stavreschi - mondta

  Jó!

  Telepítettem a CIS-t, és nagyon jól működött, amíg az orromat be nem tettem bizonyos beállításokba rajta kívül és kívül (a TCPZ illesztőprogram és más telepítése a miutorrent segítségével, rossz ötlet !!), és mivel teljesen blokkolta a torrentemet Mondtam magamnak, hogy távolítsam el és telepítsem újra. A REVOunist-t használtam ... és mi lenne, ha !!!
  Nincs nyoma Comodo a gép, de a Biztonsági központ és írja világosan mutatja nekem, hogy megfordult a víruskereső és tűzfal Comodo (ismétlés ír nem a Comodo Firewall WIN), így miutorrent azt írja, hogy a tűzfal vagy router korlátozza a hálózati forgalmat ....
  Én nagyon szeretném néhány tanácsot, vagy ötletet, nem értettem, és a béke, ami történik majd ROOOG

  • Adrian - mondta

   stavreschi: Szia telepített CISul és nagyon jól működött, amíg tettem az orromat bizonyos beállításait, és azon kívül is (driver telepítése a miutorrent TCPZ és mások rossz ötlet!) És mert blokkolva teljes torrent, azt mondtam, hogy távolítsa el és telepítse újra. Én REVOunist ... akkor mi van!
   Nincs nyoma Comodo a gép, de a Biztonsági központ és írja világosan mutatja nekem, hogy megfordult a víruskereső és tűzfal Comodo (ismétlés ír nem a Comodo Firewall WIN), így miutorrent azt írja, hogy a tűzfal vagy router korlátozza a hálózati forgalmat ....
   Én nagyon szeretném néhány tanácsot, vagy ötletet, nem értettem, és a béke, ami történik majd ROOOG  

   Furcsa probléma ... ez azért történt, mert: nem léptél ki a vigasztalóból, mielőtt eltávolítottad volna. mostantól ne feledje, hogy bármely program eltávolítása előtt először le kell állítania, le kell állítania a szolgáltatásait, és csak ezután "folytatja" az eltávolítását.

   Remélem, hogy segítsen EZ "Oktatóanyag" (kattintson a piros színnel írt "EZ" szóra)

   Egy másik alkalommal legyen óvatos, ha eltávolítja

   • stavreschi - mondta

    Furcsa a problémát ...

    🙂 mindenképpen köszönöm, de azt hiszem, hogy a CSI-nél, ha az óra melletti bal alsó sávból az EXIT lehetőséget adom, akkor a víruskereső működik, a többi pedig nem áll le ...
    Régebben a linkre, és Mercator megoldani újra!

    • Adrian - mondta

     stavreschi: Azért köszönöm, de azt hiszem, ha adok CSI EXIT sáv bal alsó mellett az óra nem áll le a víruskereső és a pihenés ...
     Régebben a linkre, és Mercator megoldani újra!  

     Igen, megáll és mellesleg ... a jobb oldalon van, nem a bal oldalon 🙂

 128. nyugtáztam - mondta

  @ Adrian, ezúttal nem próbált semmit, csak kérdezni a termékeket parrying comodo.am neten, és találtam valamit, amit még soha nem próbáltam, hogy egyes termékek Azt akarom tudni, hogy adevarat.uite itt a articol.poti megerősíteni valami ott? akkor is, ha éppen ellenkezőleg, remélem, nincs suparare.bafta

  • Adrian - mondta

   nyugtáztam: @ Adrian, ezúttal nem próbált semmit, csak kérdezni a termékeket parrying comodo.am neten, és találtam valamit, amit még soha nem próbáltam, hogy egyes termékek Azt akarom tudni, hogy adevarat.uite itt a articol.poti megerősíteni valami ott? akkor is, ha éppen ellenkezőleg, remélem, nincs suparare.bafta  

   Az összes szoftver valami ilyesmit használ, az összes szoftver rejtve továbbítja az adatokat, nincs szoftver, amely ne tenné ilyesmit, kényelmesen használtam, és senki sem jött az ajtó elé ... amit csinálnak, az az, hogy jobban tudják fejleszteni a megoldásaikat, láthatja, melyik rendszer működik jobban, mint nem, ha a felhasználó hibákkal találkozik, akkor tudják, hogy sok felhasználónak eszébe sem jut hibát jelenteni, és ez a "statisztikailag anonim érzés" tartalmazza ezeket a naplókat is. A kényelmes termékek nagyon jók, ami nem tetszik, az a vírusirtó, amely a FÁK-ba érkezik, kissé paranoiás és sok hamis riasztást ad, mint egy elbutult tűzfal, csak idegesít ezekkel a jól érthető kérdésekkel, amíg nem sikerül, és mindent megszerez pc-ben és a szoftver megtanulása után ... ennek egy nagy pluszja nyilván a Defense +, ami verhetetlen lenne. Tehát összességében és általában véve nagyon jó megoldás, főleg, hogy nekik is vannak ingyenes termékeik.

 129. Francisc - mondta

  Azt ajánljuk, Comodo Security progranului haladóknak. Modulok kompenzálja hiány antivírus védelem. És 4 verzió kivételes, mert ingyenes.

 130. Francisc - mondta

  Azok számára, akik inkább a Comodo termékeket kedvelik, szeretném tájékoztatni Önt, hogy megjelent a Comodo 4.0.135239.742 “COMODO Internet Security 4” végleges verziója.
  Antivirus:
  - a szkennelés, frissítés, észlelés és heurisztika javítása
  - a hamis riasztások jelentős csökkentése
  - a szkennelés a "Safe Mod" -ban is elvégezhető
  - vírusfájlok fertőtlenítése került hozzá (olyan fájlfertőzőkhöz, mint a Virut, a Sality)
  Tűzfal:
  - a telepítés során azt tapasztaljuk, hogy az automatikus szabályok létrehozása alapértelmezés szerint le van tiltva
  - szintén egy másik jellemzője az a tény, hogy a "házirend" tűzfal úgy módosul, hogy: az összes kapcsolat a számítógéphez automatikusan blokkolva legyen, a PC-től az összes kapcsolat automatikusan engedélyezve legyen
  Defense +:
  - A legfontosabb újdonság a Sandbox összetevő bevezetése, amely két alapvető elv alapján fog működni, nevezetesen: a rendszerfájlok virtualizációja, valamint a nyilvántartás és a felhasználói fiók korlátozott jogosultságokkal.
  BAFTA tesztelés.

 131. Mihai - mondta

  Comodo Firewall vs avast 5 a "kombináció" siker?

  • Francisc - mondta

   Comodo Firewall vs avast 5 a "kombináció" siker?  Idéz nekem

   Igen, jó. De ez attól függ, hogy a rendelkezésre álló források a számítógép, a programok futnak, ahogy a szörfözés a háló, stb. Véleményem szerint a legjobb ingyenes megoldás ebben az időben (a helyzet megváltozhat bármikor, és akkor vissza fog térni egy másik javaslat) az Online Armor Free + Avast! 5 Ingyenes. Az Avast! Ingyenes 5 látni a vizsgálatok eredményeit által végzett "AV-Comparatives.org" februárban. Ne feledje, hogy az emberek a harcok verzió Avast dobta őket verseny engedélyezett termékek ellenében.
   A végső döntés a tiéd. De ... Az ingyenes, és a legjobb az a pillanat ... és azon túl.

   • Mihai - mondta

    filehippo.com

    Nos x64 AMD Athlon processzor 2 4200 + 2,20ghz2gb ram :): |

   • Mihai - mondta

    Igen, jó. De ez attól függ, hogy a rendelkezésre álló források a számítógép, a programok futnak, ahogy a szörfözés a háló, stb. Véleményem szerint a legjobb ingyenes megoldás ebben az időben (a helyzet megváltozhat bármikor, és akkor vissza fog térni egy másik javaslat) az Online Armor Free + Avast! 5 Ingyenes. Az Avast! Ingyenes 5 látni a vizsgálatok eredményeit által végzett "AV-Comparatives.org" februárban. Ne feledje, hogy az emberek a harcok verzió Avast dobta őket verseny engedélyezett termékek ellenében.
    A végső döntés a tiéd. De ... Az ingyenes, és a legjobb az a pillanat ... és azon túl.  

    Van egy AMD Athlon x64 2 4200 + 2,20ghz2gb processzor ram :): |: |: |: | jó?

    • Francisc - mondta

     Van egy AMD Athlon x64 2 4200 + 2,20ghz2gb processzor ram :): |: |: | jó?  Idéz nekem

     Igen, nagyon jó. De én csak annyit jelentett, hogy forrásokat. Végre. A kombináció jó. Hagyja, hogy így, amíg nem mutatnak más, jobb ..

 132. Ez egy kicsit furcsa comodo tűzfal 4. (vagy talán nem tudom, hogyan állítsam be). Az első dolog, ami nem tetszett, egy teljesen haszontalan beállítás (tűzfal - fejlett - hálózati biztonsági házirend - globális szabályok - blokkolja az ip-t az ip-ból bármelyikbe, ahol csak protokoll van). Más szavakkal, az összes bejövő kapcsolatot blokkolták, és nem kaptam figyelmeztetést a képernyő jobb alsó sarkában, amikor egy alkalmazás megpróbált internetkapcsolatot fogadni (pl. Erős DC, utorrent vagy fileZilla szerver). Úgy tűnik, hogy ez a probléma megoldódott a globális szabály törlésével.

  De ha telepíti az összes komponens (Comodo Internet Security), a lakosztály viselkednek kiszámíthatatlanul. Úgy értem, sikerült megváltoztatni viselkedését semmilyen módon. Úgy tűnik, hogy elfogadja az összes kimenő kapcsolatot (a beleegyezésem nélkül viasz), és blokkolja az összes bejövő kapcsolatot (a beleegyezésem nélkül viasz).
  Lehet valamit tenni ezzel kapcsolatban?

  • Francisc - mondta

   Úgy vélem, hogy egy kicsit furcsa Comodo Firewall 4. (Vagy lehet, hogy nem tudja, hogyan kell beállítani, hogy.) Az első dolog, ami nem volt az én szeretet volt a beállítás, ami fel teljesen hamis (tűzfal fejlett - hálózati biztonsági házirend - globális szabályok blokk ip ip from any to IP protokoll, ahol minden ilyen). Más szóval a bejövő kapcsolatokat lezárták, és nem kap semmilyen figyelmeztetést a jobb alsó acranului egy alkalmazás, amikor megpróbálja kap kapcsolatot az interneten (pl. erős DC, uTorrent vagy FileZilla szerver). Ez a probléma megoldódni látszik, hogy törölni ezt a szabályt globale.Insa ha telepíti az összes komponens (Comodo Internet Security), a lakosztály viselkednek kiszámíthatatlanul. Úgy értem, sikerült megváltoztatni viselkedését semmilyen módon. Úgy tűnik, hogy elfogadja az összes kimenő kapcsolatot (a beleegyezésem nélkül viasz), és blokkolja az összes bejövő kapcsolatot (a beleegyezésem nélkül viasz.) Lehet valamit tenni ezzel kapcsolatban?  Idéz nekem

   Ön drepatate a megállapításokat. Nem akarom megismételni (Mondtam már, miről van szó itt valahol az oldalon, meg ha akarod, de van értelme.) Azt tanácsolom, hogy várjon, amíg felé Toman, ha kap valami sokkal jobb. A termelők azt mondják, fog egy versenyképes termék ez év végéig, mint a termékek előfizetési díjat.
   Én is használni akarom, de addig várok (ha a producerek betartják szavukat). Addig az Avast! 5 Free (vagy Avira Free - több számítógépem van) + Online Armor Free programot fogom használni.
   BAFTA! A választás a tiéd.

 133. Köszönet a tisztázásért. Maradjon a comodo tűzfal 3.14.130099 verziójánál (letöltve a filehippo.com oldalról). Nagyon jól kijöttem vele. Amit látok, elég jól kijön avirával ...

 134. Mihai - mondta

  Köszönöm a segítséget :) :): D

 135. Francisc - mondta

  Figyelem, akik használják a biztonsági csomag (CIS 4). Frissítse programot! Úgy tűnt, COMODO Internet Security 4.0.141842.828 hogy jár több fejlesztést és az alapértelmezett diparitia problémákat.

 136. bugman - mondta

  "Hotshot" 1-1 :) Most látom, hogy felteszem magamnak a kérdést COMODO up_date!

 137. Francisc - mondta

  Talán "teljesen" válsz hozzá. Szerintem most stabilabb. Talán megoldották a fennálló problémákat. Egyébként még mindig van munkájuk az antivírusok terén. Bár… Ha kiváló HIPS-ek, kiváló tűzfal és jó Sandbox van, nem tudom, mennyire fontos a hatékony víruskereső.
  Ez még a jövő zenéje. Mivel én nem dobja el. Várjon.

 138. bugman - mondta

  Telepítettem a W 7 ultimate-re (Online armor on vista ultimate), és nagyon jó benyomást tesz rám. Úgy látom, hogy megfelelt a szivárgáspróba teszten, de az Custom Polisy Mode-on, hogy Safe Mode-on ... és a Sand boxon egy érdekes dolog, ami integrálva van és az Avast Pro víruskeresőben és az Internet Security programcsomagban, de a tesztek során ez hagyott kívánnivalót maga után (tűzfal, homokozó). Kényelmes elsőre késleltette a hálózathoz való csatlakozásomat, de az up_date után észrevettem, hogy az prb kijavítva, így egy ok terméket tudok mondani az antivírusról … Az „antivírusokra” hagyni, hogy mi az övék!

  • Francisc - mondta

   Én az telepítve van a 7 végső W (Online Armor Vista Ultimate) és számomra ez az én benyomásom az volt elég jó, és látom, hogy az utolsó teszt üzemmódban Leaktest de Polisy Custom Mode Safe Mode ... és valami érdekeset Sand box, amely integrált Avast Pro Antivirus és Internet Security Suite és a vizsgálati de kevés bal kívánnivalót (tűzfal, homokozó) .Comodo Eleinte kapcsolatba netul késedelem up_date de miután észrevette, hogy PRB fix, így azt mondhatom ok a víruskereső terméket ... hagyja, hogy a "anti-vírus", amely az övék Sok szerencsét !!!  Idéz nekem

   Nos, tudod, hogy a csomag sokkal jobb. És a beállítások: "Paranoid Mode" a leghatékonyabb, és blokkolja a lépés, de tudnod kell valamit, hogy ellenőrizzék, hogy a telepítési és konfigurálási "teljes védelem" a legjobb, de csak óvatosan. Antivirus nem tagadta, hogy javult. Sandbox mindig menekülni valamit, de nem jelentős, ha beszélünk egy egész lakosztály. Azt hiszem, CIS 4 már fel lehet használni anélkül, hogy érzelmeket. De én még mindig nem döntöttem el.

 139. cápa - mondta

  HELLÓ, PROBLÉMAM VAN ...
  A CIS 3.13 VERSION VAGYOK ... Mikor megpróbálom frissíteni a programot (AV. FW, DEFENSE +), hibát adok (113-as hiba: A frissítést nem lehet kiteljesíteni. A INTERNET-CSATLAKOZÁS LETÖLTÉS FELTÉTELE ALKALMAZÁSBAN LETÖLT. ...
  De én csatlakozik az internethez, és én nagyon jól

  • Francisc - mondta

   HELLO Nekem van egy probléma ... Én CIS Version 3.13 ... megpróbálja kitalálni PROGRAM UPDATE (Av. FW honvédelmi +) Én Crash (Erro 113: UPDATE COMPLETED.SEEMS internetes kapcsolat megszakadása miatt nem vész el a frissítés során DOWNLOAD félig. KÉRJÜK ellenőrizze az internetkapcsolatot, és próbálja újra ... de én csatlakozik az internethez, és én nagyon jól  Idéz nekem

   Az én véleményem az, hogy meg kell át 4 változat. Távolítsa verzió 3, tiszta iktató és telepítse verzió 4. Nem tudom, ha tetszik, vagy ha ez segít, de olvastam a hivatalos fórumon, hogy sokan nem megy a frissítést 3 és nem válasz, hogy töltse ki a problémát. Ha nem tetszik a verziót 4 át a másik biztonsági programok (További termékek itt az oldalon.)

 140. cápa - mondta

  Hallgassa meg jó lenne KOMBINÁLT CIS 3,13 Malwarebytes?

  • Francisc - mondta

   Hallgassa meg jó lenne KOMBINÁLT CIS 3,13 Malwarebytes?  Idéz nekem

   Igen, de a CIS4 kombinálva a Malwarebytes Anti-Malware 1.46 programjával ingyen (nincs valós idejű védelem). Most attól függ, mennyire ismeri a CIS4-et.

 141. cápa - mondta

  SO nem okoz zavart ... jól működik együtt?

  • Francisc - mondta

   SO nem okoz zavart ... jól működik együtt?  Idéz nekem

   Nem, nem lesz semmi probléma. A Malwarebytes Anti-Malware díjának nincs valós idejű védelme, csak egy szkenner és ennyi. Nincs mód "kiborulni" egymással.

 142. cápa - mondta

  köszönöm

 143. cápa - mondta

  DE COMODO (3.13) antimalware épülnek?

  • Francisc - mondta

   DE COMODO (3.13) antimalware épülnek?  Idéz nekem

   Megvan. Beépített "ellenszere" van. A vírusirtó a 4-es verzióban jobb (mondják a gyártók). Teszteltem és nagyon jó. Én személy szerint nem szeretem a FÁK-t, de jó és archetipikus egy otthoni felhasználó számára. Időnként továbbra is szkennel a Malwarebytes Anti-Malware programjával, egy kicsit óvatosabb, hol böngészi a netet, mit tölt le a számítógépére különböző forrásokból, és eléggé "biztonságban van". Még a 3. verzió is jó (úgy látom, jobban tetszik).

 144. marian - mondta

  hello,
  Érdekelne, ha volna valami speciális beállítás csak Comodo tűzfal nem veszekedni avast ingyenes 5

  • bugman - mondta

   hello,
   Érdekelne, ha volna valami speciális beállítás csak Comodo tűzfal nem veszekedni avast ingyenes 5  

   Használja közel egy hónap és másfél Comodo tűzfalat kapcsolódó avast 5 és nem láttam egy kompatibilitási probléma, így az én szempontból nem látok, mi lehet más, mint te.

 145. Francisc - mondta

  Nem feltétlenül. Nézze meg, hogyan működik néhány napig. Ritkán összeférhetetlenségi kérdéseket a két termék között. Persze vannak kivételek.

 146. Cristi - mondta

  tudják, hogy a CIS a legjobb ingyenes biztonsági beállítások kereskedelmi használatra. Avast, Avira, stb otthoni használatra, így vigyázni

 147. dany82 - mondta

  Ez a legjobb víruskereső és tűzfal, amelyet fél évig tökéletesen működő cégnél használok

 148. xxcrazyn3sxx - mondta

  HOGYAN MŰKÖDTEM A SZOLGÁLÓimat, RÁDIÓ VAGYOK ...
  AM tűzfal Asta,
  Ki tudja, hogyan kell csinálni a beállítás PLS
  ---------------------------
  Ez kérem?

 149. xxcrazyn3sxx - mondta

  Hogyan megy, hogy a szerver, hogy van RADIO ...
  AM tűzfal Asta,
  Ki tudja, hogyan kell csinálni a beállítás PLS
  ---------------------------
  Ez kérem?

 150. xxcrazyn3sxx - mondta

  Hogyan megy, hogy a szerver, hogy van RADIO ...
  AM tűzfal Asta,
  Ki tudja, hogyan kell csinálni a beállítás PLS, nem akarja, hogy tiltsa le a tűzfalat teljesen.
  ---------------------------
  Ez kérem?

 151. xxcrazyn3sxx - mondta

  Hogyan megy, hogy a szerver, hogy van RADIO ...
  AM tűzfal Asta,
  Ki tudja, hogyan kell csinálni a beállítás PLS, nem akarja, hogy tiltsa le a tűzfalat teljesen.
  ---------------------------
  KÉRJÜK FRUM0S

 152. Francisc - mondta

  Csináltam egy tesztet. A Sandbox zseniális. Ennyit most. Vissza fogok térni más eredményeket.

 153. Megy nagyon jól hagyja őket semmi, nem a legjobb.
  Köszönöm, uram a bemutató Cristi.

  • Francisc - mondta

   Bogdi: Megy nagyon jól soha nem hagyja őket semmi sem a legjobb.
   Köszönöm, uram a bemutató Cristi.  

   Ügyeljen a heurisztikus észlelésre. Legfeljebb "közepesre" állítsa. Sok hamis "fájdalmas" riasztást tartalmaz. De az összerakása jó program.

 154. zame77 - mondta

  Szeretettel várjuk uraim! Úgy tűnt, Comodo Internet Security 5. Mi van vele? Kérjük, játszani, ha meg tudod mondani nekünk valamit értékcsökkentésének neki ebben az új verziót, mert azt hallottam, hogy most már meghaladja Avast Free, Avira Free, az AVG Free.Nu a többi, de más szakemberek számít! Köszönjük!

  • Francisc - mondta

   zame77: Üdvözöljük uraim! Úgy tűnt, Comodo Internet Security 5. Mi van vele? Kérjük, játszani, ha meg tudod mondani nekünk valamit értékcsökkentésének neki ebben az új verziót, mert azt hallottam, hogy most már meghaladja Avast Free, Avira Free, az AVG Free.Nu a többi, de más szakemberek számít! Köszönjük!  Idéz nekem

   Ez egy átfogó biztonsági csomag, nagyon jó, és ingyenes. Van (mint már említettem ezen az oldalon) víruskereső / antispyware, tűzfal, védelem +, homokozó.
   Ami a legújabb verziót illeti, javítottak a grafikus felületen, a víruskeresőben, a heurisztikus észlelésben, a kémprogramok észlelésében, a fertőtlenítési fejezetben, a Sandboxban stb. Javítottuk a jelentett hibákat és csökkentettük a hamis antivírus riasztásokat. Átlagos forrásfelhasználása van. A fontos megemlítendő hírek közül: "Cloud AV", "Cloud Behavior Blocking", "Game Mode".
   Már nem, így mondani, lett egy nagyon jó program, ami több mint elég (még túl sok bizonyos esetekben), az otthoni felhasználók. Használható bizalommal.

 155. zame77 - mondta

  Köszönöm szépen!

 156. messze a legjobb szoftver, amit mondhatok, hogy védett, és én nagyon ajánlom, hogy barátaidnak.

 157. Bogdan - mondta

  Sal és én Comodo Internet Security és a XAMPP telepítve, a probléma az, hogy lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa az egyik honlapon, hogy én házigazdája XAMPP csak akkor, ha abba. Tettem hozzá a Network Security Policy XAMPP, de a számítógép még mindig semmi blocheaza.Ce bárcsak ne adja fel, mert én vagyok szuper boldog el.Ms

  • BogdanSal és én Comodo Internet Security XAMPP telepítve, a probléma az, ne engedje, hogy csatlakoztassa a honlapon, amit házigazdája XAMPP csak akkor, ha abba. Tettem hozzá a Network Security Policy XAMPP, de a számítógép még mindig semmi blocheaza.Ce bárcsak ne adja fel, mert én vagyok szuper boldog el.Ms  

   Távolítsa el, dobja ki a kukába (bármilyen víruskereső). "A legnagyobb vírus az antivírus."

  • Francisc - mondta

   BogdanSal és én Comodo Internet Security XAMPP telepítve, a probléma az, ne engedje, hogy csatlakoztassa a honlapon, amit házigazdája XAMPP csak akkor, ha abba. Tettem hozzá a Network Security Policy XAMPP, de a számítógép még mindig semmi blocheaza.Ce bárcsak ne adja fel, mert én vagyok szuper boldog el.Ms  

   1) Először elhagyta a telepítés után a tűzfal és Defense + képzési mód-4 5 néhány napot, hogy megtanulják a rendszer szoftver. Most próbálja meg őket, hogy a beállítások, és nézd meg a fix (de látni őket, nem néz ki);
   2) Itt van egy vita a program beállításairól (a 4. verzióról szól, de a legújabb verzióra is érvényesek): „http://forums.comodo.com/romacentnae%C6%92-romanian/o-vizita-pe -csatornánként IRC-ircbot-t57792.0.html; prev_next = prev ";
   3) Ellenőrizze még egyszer, hogy a sampon az "Engedélyezés" (jelként zöld pont) "Hálózati biztonsági házirend" és a "Számítógépes biztonsági házirend" beállításon van-e.
   Sok szerencsét!

 158. Bogdan - mondta

  Ms Francis segítséget megpróbáltam mindent, amit mondott, de nem az, hogy furcsa szakasza Network Security Policy apache / bin / httpd.exe jelennek meg zöld, mint megbízható aplication

 159. Francisc - mondta

  Lépjen a megfelelő programkönyvtárba, és nézze meg, melyek a fájlok, írja le őket, és keresse meg őket a CIS két összetevőjében ("Hálózatbiztonsági irányelvek" és "Számítógépbiztonsági irányelvek"). Ezután adja meg az "Engedélyezés" -t mindenkinek. Ha nem jelennek meg, akkor adja hozzá mindkét helyre az "Add" paranccsal, és tegye őket kivételekbe ("Trusted" - mindkét CIS modulba is). Lásd még: A tűzfal viselkedésének beállításai.
  Tud próbáld meg kikapcsolni a tűzfalat és a védelmi sor + site, és hol lóg.
  Talán ilyen szerencsés.

 160. Hello.
  @ Off topic: Először is, természetesen gratulálok a munkát, információkat, és a visszacsatolás.
  @ A téma: 5.016 Comodo Firewall telepítve van (úgy döntöttem, hogy telepíteni csak a tűzfal, sem a víruskereső, PC gyenge). win xp pro folt 2
  Kérdés 1: arról, hogy mely portokat nyitva kell hagyni, vagy le kell zárni (én még nem alakított ki, hogyan kell csinálni ezt a munkát, hogy a gombot). Ha további információra van szüksége arról, hogy mi fut a comp .. Fogok csinálni egy SS.
  Kérdés 2 (kicsit off topic) sokáig hangsúlyozva nekem svchost srác (igen .. ala eszik a legtöbbet a memóriából - Task Manager). Van lehetősége korlátozottabb? A park egy kis program, amely megmutatja, hogy pontosan mi van benne.
  PS: Én megpróbáltam, hogy nézze át a menetek valami port .. de ..
  Tovább .. és további jó munkát!

  • Francisc - mondta

   RaduHi.
   @le Téma: Először is, természetesen gratulálok a munkát, információkat, és a visszacsatolás.
   @On Téma: Comodo Firewall 5.016 telepített (úgy döntöttem, hogy telepíteni csak a tűzfal, sem a víruskereső, PC gyenge). win xp pro folt 2
   Kérdés 1: arról, hogy mely portokat nyitva kell hagyni, vagy le kell zárni (én még nem alakított ki, hogyan kell csinálni ezt a munkát, hogy a gombot). Ha további információra van szüksége arról, hogy mi fut a comp .. Fogok csinálni egy SS.
   Kérdés 2 (kicsit off topic) sokáig hangsúlyozva nekem svchost srác (igen .. ala eszik a legtöbbet a memóriából - Task Manager). Van lehetősége korlátozottabb? A park egy kis program, amely megmutatja, hogy pontosan mi van benne.
   PS: Én megpróbáltam, hogy nézze át a menetek valami port .. de ..
   Tovább .. és további jó munkát!  

   A telepítés során 4/5 napig "Training Mode" -ra kellett állnia. Így tanulja meg a szabályokat, és már nem zavar téged. Egyébként attól függően, hogy milyen programokat használ, pontosan mit dolgozik a számítógépén, stb. ... mint az eset.

 161. Stefan - mondta

  így ...
  Mi történne, ha te és én, és Comodo Antivirus?
  Segítségre van szükségem!

  • Francisc - mondta

   Stefan: Szóval ...
   Mi történne, ha te és én, és Comodo Antivirus?
   Segítségre van szükségem!  

   Nem egészen értem, mit akarsz kérdezni. De nézzük:
   - csak a Comodo Internet Security programot használhatja; elég
   - használhatja a Comodo tűzfalat egy másik víruskeresővel (pl. Avira, Avast, AVG, MSE stb.).

 162. Stefan - mondta

  a legjobb biztonsági csomag! Comodo meg!

  • Francisc - mondta

   Stefan: A legjobb biztonsági csomag! Comodo meg!  

   Nem hiszem, hogy "ez a legjobb biztonsági csomag! Kényelmes!" Vannak más lakosztályok is, amelyek sokkal hatékonyabbak, de térítés ellenében. Vannak olyan ingyenes biztonsági programok (tűzfal + antivírus) kombinációi is, amelyek kiváló biztonságot kínálnak (pl. Online Armor Free 4.5.0.234 + Avira AntiVir Personal - Free Antivirus 10.0.0.567). Ehelyett a CIS 5 nagyon jó ingyenes megoldás.

 163. Csabaxb - mondta

  Szia, régebben az AVG-t használtam a Superantispyware programmal. Most megváltoztattam a számítógépet, és úgy tűnik, hogy ezeknek a programoknak az új verziói 600-700 Mb erőforrást fogyasztanak a Rami-tól. Nincs sehol (2Gb), de nem ezért cseréltem le a PC-t, hogy a "biztonság" jobban élhessen, kosokban étkezve. Számos megoldást kipróbáltam, sőt, az Online Armor free és az Avira free jól hangzik, de az Avira nem frissül automatikusan, és az Armor bezárja a számítógépet. Mindenesetre beállítottam (az oldalukról származó információk, a bemutató) 2 percbe telt, mire az üres ablak megjelent, és 30 másodperc alatt megjelentek az ikonok. Kétszer 2-3 napig harcoltam vele, de nem hallgatott rám, ezért kivettem és feltettem a Comodo Internet Security 4-ot. Védelmi teszteket csináltam vele, ő pedig megelégedett. Nem sokat "eszik", és naponta frissül. Már egy hónapja használom.

 164. Bili - mondta

  Van egy kérdésem a biztonsági csomag. Ha a letöltés ingyenes a Comodo Internet Security, a Comodo jelenik meg a hivatalos honlapján a kötelező előírások a rendszer Win Vista és XP 7 és SP2. Én a Windows XP SP3, és szerette volna tudni, hogy ez lehet a probléma a működésében CIS én rendszer vagy mit mutat nekik, hogy minimum vonatkozó szükséges Win XP. Köszönöm.

  • bugman - mondta

   Bili: Van egy kérdésem a biztonsági csomag. Ha a letöltés ingyenes a Comodo Internet Security, a Comodo jelenik meg a hivatalos honlapján a kötelező előírások a rendszer Win Vista és XP 7 és SP2. Én a Windows XP SP3, és szerette volna tudni, hogy ez lehet a probléma a működésében CIS én rendszer vagy mit mutat nekik, hogy minimum vonatkozó szükséges Win XP. Köszönöm.  

   Szia! Minden habozás nélkül telepítsen, mert nem lesz konfliktus a cis és az sp 3 között, de szeretném elmondani, hogy ha a kényelmes csomagot választotta, amely víruskeresőt tartalmaz, akkor nem azért, mert a tesztek nem működtek még mindig vannak problémáik az észleléssel és a devirus-szal, ezért javasoljuk, hogy telepítse a comodo tűzfalat, és a telepítés közben ellenőrizze a defence + -ot is. Ingyenes antivírusként azt mondhatom, hogy az avast és az avira rendben vannak a comodo tűzfal mellett, nem jelentettek konfliktust, és egy másik részletek ... először telepítse az antivírust, majd a tűzfal_! Sok sikert! 🙂

   • Bili - mondta

    bugman:
    Hello! Telepítse fenntartás nélkül, mert akkor nem lesz konfliktus cisz és sp 3 de azt akarom mondani, hogy ha úgy dönt a csomag, amely magában foglalja a víruskereső Comodo jobb, ha nem azért, mert a vizsgálatok nem jól alakul még mindig problémák felderítése és hibakeresés ezért javasoljuk, hogy telepítse Comodo Firewall és bár bírósági kullancs és a védelem +. Ca Antivirus Free mondhatjuk, hogy Avast és Avira rendben mellett Comodo Firewall nem számoltak be a konfliktust, és egy másik more ... első telepítés vírusvédelmi majd firewall_ul! szerencsét!   

    Köszönöm a tanácsot. Kapcsolatban antivírus tényleg nem tudom, mit tegyek, mert, ahogy mondja, kipróbáltam, ez csak olyan avast ingyenes (4 és 5), hogy én használt egy pár nappal ezelőtt, hogyan lehet adni észre, hogy én nagyon elégedett volt vele, mert én csak használtam (Kipróbáltam néhány hasonló Avira, csomópont vagy avg de nem érdemes szerintem), de azt akarom mondani, hogy az utóbbi időben kezdett, hogy milyen blokk (nem tudom az okát), és amikor telepítettem a Comodo víruskeresés és odaadta valami fertőzés a rendszerben. Tehát azt mondom, csak nem tudom, mit kell elhagyni, és mit nem. Mindenesetre még egyszer köszönöm.

    • Adrian admin - mondta

     Bili:
     Köszönöm a tanácsot. Kapcsolatban antivírus tényleg nem tudom, mit tegyek, mert, ahogy mondja, kipróbáltam, ez csak olyan avast ingyenes (4 és 5), hogy én használt egy pár nappal ezelőtt, hogyan lehet adni észre, hogy én nagyon elégedett volt vele, mert én csak használtam (Kipróbáltam néhány hasonló Avira, csomópont vagy avg de nem érdemes szerintem), de azt akarom mondani, hogy az utóbbi időben kezdett, hogy milyen blokk (nem tudom az okát), és amikor telepítettem a Comodo víruskeresés és odaadta valami fertőzés a rendszerben. Tehát azt mondom, csak nem tudom, mit kell elhagyni, és mit nem. Mindenesetre még egyszer köszönöm.  

     Legyen Avira és Comodo. Comodo Antivirus ad sok téves riasztást. Nézd meg a bemutató feje fölé-tail, látható ez a bemutató, hogyan kell telepíteni Free Antivirus Suite COMODO. Lásd, hogy ez a bemutató az Avira, én meg a keresési mezőbe a jobb felső

 165. bugman - mondta

  Még akkor is, ha ez nem a megfelelő szakasz, bármilyen antivírussal végzett vizsgálat után javasoljuk, hogy végezzen Malwarebytes Anti-malware vizsgálatot, és "meglepetés" lehet, ha felfedezi, hogy észleli azt, amit egyetlen kémprogrammal rendelkező víruskereső sem érzékel. Sok szerencsét! 🙂

 166. Dorel Pocol - mondta

  Cristi oktató kivételesen stiou Bárcsak Meg kell tenni, hogy ahelyett, hogy dupla kattintás, és egyetlen kattintással megyek De kusza néhány esetben

  • AdrianGudus - mondta

   Dorel Pocol: Cristi oktató kivételesen stiou Bárcsak Meg kell tenni, hogy ahelyett, hogy dupla kattintás, és egyetlen kattintással megyek, de össze vagyok zavarodva néhány esetben  

   Ha azt mondjuk, és milyen operációs rendszert nem tudtam segíteni, de egyébként nem tudjuk, nem hiszem, csillagok!

 167. Dorel Pocol - mondta

  Elnézést kérek, hogy egy jegyzet könyv Compaq 60 és ablakok lehetőleg datimi 7 végső válasz a kérdésre egy hét thanks

  • AdrianGudus - mondta

   Dorel Pocol: Elnézést kérek, hogy egy notesz 60si compaq Windows Ultimate 7 datimi ha tudsz válaszolni a kérdésemre a saptaminamultumesc  

   Tedd, amit mutatott nekem ITT (Kattintson a szó itt piros és nézze meg a videót)

 168. Dorel Pocol - mondta

  Dorel Pocol: Kedves adrian contrariudeci gudus akarom akarom én is használni kattintson duplán hol tart engem most, ahogy megy egyszerűen kattintson mindenhol, és ez zavar, hogy ha véletlenül tudom, hogyan megy a dupla kattintás sami kérem spuiMultumesc  

  • Darkfun - mondta

   Dorel Pocol:
     

   Nyissa meg a Windows Explorert .. majd válassza az Eszközök> mappaopciók> elemeket az alábbiak szerint> kattintson duplán az ellenőrizendő elem megnyitásához.

   • AdrianGudus - mondta

    Darkfun:
    Nyissa meg a Windows Explorert .. majd válassza az Eszközök> mappaopciók> elemeket az alábbiak szerint> kattintson duplán az ellenőrizendő elem megnyitásához.  

    Ezt példáztam a videóban is, de ha valaki nem tud angolul ... nincs senki ... nincs senki magával 🙂

    • Darkfun - mondta

     AdrianGudus:
     , Hogy én magam példája a videó, de ha nem Omu angolul ... tudod, ki ... te Domle ki   

     Ah .. sajnálom, nem láttam a választ. "Miért ne telepítse a nyelvi csomagot román?
     És a témától teljesen eltekintve ... azok, akik segítséget kérnek, minimális részleteket tudnának adni a rendszerről (hardverről és szoftverről egyaránt), hogy megkönnyítsék a tanácsadó személy munkáját.

 169. Dorel Pocol - mondta

  ADRIAN Tudom, elég jól angolul, de CSAK MINDEN 6 éve Olaszországban, és szinte mindent, amit számítógép OLASZ Azonban, ha nem tudják biztosítani Köszönöm még nem vagy egy számítógép szakértő, így még mindig van tanulni Elismerik SINT CAM AAA GRAZIE pont, ha valahogy van némi kényelmetlenséget és goodwill idézze DAMI több tanácsot KAPCSOLATOS Doru Pocola Turin Nagybányán OR Suit

 170. Dorel Pocola - mondta

  MAM Adriana fogantyút, és egyszerű a vezérlőpulton oldottam meg a problémát, dupla kattintással köszi

 171. Sajnálom, hogy nem tudom használni ezt a Comodo. Megértem, hogy tökéletes, de van egy jó PC gyenge. Kaspersky'm nem teljesült. Az a vizsgálat nem talált vírust találtak más programok futtatása után azonnal.
  Ne unatkozzon az oktatóanyagok kommentjeivel, éppen ellenkezőleg, mindenki megértése mellett állok, és ez jó. Milyen volt egy könyvsorozat "mindnyájuk számára".

 172. PETER Gafencu - mondta

  Helló akkor a legjobb, és én tutorial.AM feltett kérdések: Miért COMODO nem engedte át menssengerul yahoo?

 173. daniel - mondta

  Szia .. Hol lehet kapni, és azt, amit tett comodu másik videó megjelent, és azt szeretnék, hogy írj egy linket, vagy borravalót, mint ez, amit be 100% lai nagyon jó, és jó neked! hagyjuk egy linket vele papa

 174. Egy dolgot nem értek .. Egy ideje kényelmesen használom a tűzfalat ... az utóbbi időben ... ez maximálisan közel tartja a processzoromat .. Nem értem, mi emeli olyan erősen ... Csak ülök és nem csinálok semmit ... és hirtelen Maximálisan megnövelem a processzoromat ... Van egy i5 magom ... az egyik legerősebb processzor, ehhez a tűzfalalkalmazáshoz képest azt mondom, hogy elég processzor .. 6 giga RAM memóriám is van. Pontosabban, hogy bezártam a tűzfalat az ablakokban és a Windows Defender-ben .. azok végleg bezárva vannak .. Tudna valaki mondani egy fiútól? Mit kell tennem velük .. ?? Megemlítem, hogy 2 éve használom comodo .. tűzfal .. és ez az első alkalom, hogy ilyen problémákat okoz nekem .. Nem tudom elhinni .. Ha a nyílt tűzfal nélkül futtatom az ablakokat .. minden tökéletesen működik… minimumra vannak adva.

  • Razvi:
   Nem úgy értem, a dolog .. Én egy tűzfalat megfelelő időben ... mostanában ... én is a processzor elég közel .. Nem értem, miért emeli annyira ... csak ülni és nem csinálni semmit .. és hirtelen nőnek fel ... processzor i5 .. Az egyik legerősebb processzor, mint az alkalmazás tűzfal azt mondom, hogy ez nagyjából a processzor .. Van 6 giga RAM. Különleges Becsuktam a Windows tűzfal és a Windows Defender .. állandóan zárva vannak .. Meg tudom mondani, hogy valaki meg? Mit kell tennem .. ? Megemlíteni, hogy használja Comodo 2 éve .. tűzfal .. és ez az első alkalom, hogy ez az esemény a probléma .. Nem hiszem .. Ha fut a Windows e nélkül nyitott firewal .. minden tökéletesen működik ... setăriledin Comodo Firewall kapnak legalább ..

   fiú, ha megfelel a 100% procesoru azt jelenti, hogy valaki megtámad téged, akkor próbálja meg a biztonság nem állította, hogy minimális a minimális védelmet, hogy nem segít semmit.
   és ha nem jó sal meg stergel, és aktiválja a Windows tűzfal nagyon egyszerű.

   • Nagyon köszönöm a választ ... fiú! 😛 Senki nem támad meg engem ... A Java kérte az Adobe Reader frissítését és frissítését ... plusz a Google Chrome-ot, amely megteszi a saját frissítéseit, amint észreveszi és telepíti, és nem tudom, mi a Google összeomlik valami ilyesmi ... az oktatóanyag nagyon jó .. A kényelmes tűzfalról itt tudtam meg .. a videotutorial.ro weboldalról. Megjelent a Comodo Firewall 2013 .. miközben egy oktatóanyag abból a klasszból ... ráadásul észrevettem, hogy opcionális programokat is telepíthet!

 175. Hi all, van egy kis probléma, elkapom nettó rds dinamikus IP optikai szál és egy hétig minden, amit alapvetően meghal Addicted flodeaza IP másodpercben, hogyan tudom védeni magam fogok könyörögni kétségbeesetten sajnálom ezt vesztes nyelven Milyen jó tűzfal megállítani hívást sal mondjuk, van pénze a nam nus gazdag vrun várják a válaszokat [PLSSSSSSSS AJUTATIMA MA nem kétségbeesés].

 176. Alex:
  Hi all, van egy kis probléma, elkapom nettó rds dinamikus IP optikai szál és egy hétig minden, amit alapvetően meghal Addicted flodeaza IP másodpercben, hogyan tudom védeni magam fogok könyörögni kétségbeesetten sajnálom ezt vesztes nyelven Milyen jó tűzfal megállítani hívást sal mondjuk, van pénze a nam nus gazdag vrun várják a válaszokat [PLSSSSSSSS AJUTATIMA MA nem kétségbeesés].

  Erről beszélni a szolgáltatóval, ha nem, mi a teendő. Meg kell használni nagyobb teljesítményű hardver, hogy megszüntesse ezt a problémát.

 177. Köszönöm a választ [cristi-admin], de dejaba cég feliratkozott Nuti gyakorlatilag egyedül nem nyújt védelmet kell kezelni furcsa probléma, kipróbáltam többféle tűzfal, víruskereső tűzfal, tűzfal külön tesztelt sok nam am még találtam egy ingyenes tűzfal, amely védelmet nyújt az árvíz iam adott osztályban schuze lu balek nyelv hal meg többé pikk Addicted :))).

 178. Helló Cristi! Lehet csinálni egy előadást az új Comodo Internet Security 6.3? 5 év már eltelt azóta, hogy készült ez a bemutató.

 179. Hi all Nekem van egy kis probléma az ingyenes Comodo Firewall indítási internetu csatlakozik, de amikor elkezdek Mozilla Firefox, hogy ezt a problémát.

  Firefox

  A kapcsolat visszaállt
  A kiszolgálóval való kapcsolat visszaállítása az oldal betöltése közben.

  * A helyszínen lehet ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár
  pillanatokat.

  * Ha egyetlen oldalt sem tud betölteni, ellenőrizze a számítógép hálózatát
  kapcsolat.

  * Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal védi, vagy proxy, győződjön meg róla,
  hogy a Firefox hozzáférhet a weben.

  Miért kap ez a probléma valaki kérem, segítsen nekem, még én a kétségbeesés ebben a kérdésben

  Meg akarom tartani internetu csatlakozik millió blockeaza, de nem szakította meg, amikor elindítja Mozilla ad nekem a problémát, ami blokkolja a tűzfal, és megérteni

 180. Ovidiu - mondta

  Tudom, hogy már majdnem 10 év, de mit lehet tenni, most már tudom :)) A Leaktest.
  Megtettem a tesztet, és a „Tűzfal behatolt! "
  Kerestem az oldalon, de nem találtam semmit sem, hogy milyen beállításokat kell a tűzfalon, hogy jön a Windows 7 így Leaktest teszt sikertelenségét.

Trackbacks

 1. […] A tűzfalprogramokkal kapcsolatos egyéb video-oktatóanyagok megtekintéséhez oktatóink vannak a Zone Alarm és a Comodo tűzfalakkal, valamint számos biztonsági csomagot tartalmazó oktatóanyagok is rendelkezésre állnak, ha még mindig nem vagy elégedett és szeretnéd […]

 2. […] Ez integrálja a HIPS-védelmet is (a tevékenységek viselkedésének elemzését), használhatja a Comodo Firewall Free, Outpost Firewall, Zone Alarm, Online Armor szolgáltatásokat. A Windows XP elavult operációs rendszer? [...]

Speak Your Mind

*