Nero égő lemezt a 1 (video tutorials)

Ebben a cikkben fogunk vigyázni az egyik a sok funkció van NERO szoftvercsomag.

Miért suite? .A Ez az alkalmazás tartalmaz számos modult, de ez az új videó bemutató kezeli csak a leggyakrabban használt, azaz egyszerű felirattal vegyes tartalom: video, audio (Mp3), kép, szöveg, Word dokumentumok , pdf és így tovább.

Ezekben video oktatóanyagokat és egyéb funkciókat fogja kezelni, hasonlóan érdekes: Burning ISO kép, hang szerkesztés, audio keverés, ami egy biztonsági és mások, de az egyik a másik, hogy kövesse ezt a bemutató által lefolytatott kollégánk BOBY


 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

 1. Sergiu - mondta

  Feliratokat is feltölthetsz egy filmbe si? ​​És ha igen .. hogyan ..?
  Köszönjük!

 2. Corleone - mondta

  Ha tényleg segíteni akarsz mutatják, hogyan lehet a multi-session, hogy használhatatlan a 2 3 fényképeket és zenét, hogy éget a DVD omu !!!

 3. Adrian - mondta

  A Corleone valóban olyan nehéz egy több munkamenetből álló CD / DVD-t készíteni? Nem okozná igazán a multisession lemezek ellenőrzését? mert csak ezt kell tennie! Nagyon nehéz lehet! Fogadok, hogy amikor megtanulták ezt csinálni, még csak valaki sem mutatta meg nekik, hogyan kell lebontani, hogyan kell csinálni a multisiont ... Azt is kutatja, hogy ezért van egere, keze, agya, ha olyan feketének vesszük, akkor ezekkel képes megtenni a dolgok 10 órát igényelnek, hogy teljes oktatóanyagot készítsenek róla! De ilyen a román ... amikor meglátja magát a táskákkal a szekérben, és velük, amikor hazaér a kirakodás után, azt mondja, hogy nem tetszett neki az út ...

 4. Corleone - mondta

  Nem rám utaltam, és amikor valamit nem értek, akkor biztosan rájössz, hogy arra utalok, amit én személy szerint nem értettem! Sok szegény emberre utaltam, akik megtörték a CD-t, és megpróbálták megtanulni, hogyan tegyék fel a szomszédot a CD-re, és egyedül marad. azzal, amit először tettem be, és ennyi, ismerek egyet, de nincs jogom itt elmagyarázni, és még csak nem is nekem kell tulajdonítanom ezt a jogot azoknak, akik nem tudják. De egy kérdés Adrian ... Hogyan találja meg, amit feladok? Moderátor vagy az oldalon? :) Köszönöm!

 5. @Corleone:
  Corleone.
  Adrian az egyik legrégebbi látogatók és nyert némi erkölcsi jogot, hogy mérsékli a vita többek között Adrian van tapasztalata a számítógépek felett valamivel nagyobb, mint valaha.
  Nem, nem hagyja abba valaki, hogy ki a véleményét, és ad néhány tanácsot, ha úgy tetszik.
  Corleone're szabad beszélni, amíg adnak tanácsot a témában, vagy közel van.
  Mindenkinek van valami mondanivalója lehet mondani szabad, de ez vonatkozik a cumpletam valahogy oktató.
  Ni elejétől akartunk létrehozni egy olyan környezetben, ahol az emberek megtanulják az új és érdekes dolgokat könnyen és kötelezettség nélkül.
  Ha meg szeretné tudni, és az összes megjegyzéséről alján az oldalon egy linket, ahol láthatjuk a legfrissebb hozzászólások RSS megjegyzéseket.

 6. Adrian - mondta

  Corleone, nem csak azt mondom, hogy miért posztolsz ... láttad, hogy sokaknak válaszoltam, amennyire csak tudtam, és amennyire tudtam ... nemcsak te, én is nagyon értékelem, amit ezek az emberek csinálnak, és megtanultam, hogy a segítés nem dolog rossz, ez természetes és emberi! Amikor belép a webhelyre, vagy amikor belép a webhelyre, az valahol azt mondja: „Vigyázzon, ne adjon tanácsot, csak az adminisztrátoroknak van joguk! ”??? Ha naprakész szeretne lenni az összes új megjegyzéssel és az összes új oktatóanyaggal, amelyet hozzáadunk a webhelyhez, azt javaslom, kövesse a Snarfer oktatóanyagát, amelyet a jobb felső sarokban található keresőmotor segítségével könnyen megtalálhat. segít az RSS-ben való munkában.

 7. Corleone - mondta

  ADRIAN Danckesoon! :) Kíváncsi voltam (macska) Remélem nem hal meg :))

 8. Adrian - mondta

  Nincs embered! Örülök, hogy hasznára tudtam lenni, és talán megmosolyogtam! meghalni nem fogsz meghalni, az biztos! A szomorúság az, hogy ... ha szigorú szabályokat határoztak volna meg ... és az emberek jól látva megszegték volna őket, és ha nem jelennek meg, értelmezik őket, arra következtetek, miért? Hogyan lenne jobb? de menjünk el a témától! Sok szerencsét és várunk titeket!

 9. Corleone - mondta

  Adrian problémája van rajtam túl talán ajutzi: Tehát árokba intro app, mondjuk valami im virtuális boksz zsákot, és kap a gyermekem foglalkozik a neten ugyanakkor azt húzta virtuális bar box egy időben, miközben játszani ala micutz zárak mindent, és a hangszórók hangzik, mint egy csengőhang (TRRRRRRRR) ad restart után megy Iara is, közel azonos zár lam volt, amikor tölteléket windowsu nélkül, hogy a zaj, körül buf perc 37 betöltése nem zár, de mindez nem történik meg minden alkalommal, így tudok telepíteni a szél volt a hátulütője, és így capacu május táska és egy hűvösebb nagy rajongója verte őt. Van valakinek ötlet, hogy lehet mondani sal mia dedust és illessze hidegebb részei a processzor, meg tudja adni nekem néhány tanácsot! Mi Intel (R) Pentium (R) 5CPU 2.66GHz (dualcor), és 2 giga RAM! Sajnáljuk Írtam aici.MULTUMESC előre!

 10. Adrian - mondta

  Corleone ... Őszintén szólva nem tudom, mit válaszoljak neked, mert nem nagyon értek a hardverhez, de a szoftverhez! ezt tanácsolom neked is, tedd a pasztát a processzorra ... törölje le a porról ... győződjön meg arról, hogy a hálózati csatlakozók megfelelően vannak-e behelyezve, jobb a „végtelen” ... törölje le a porról, valószínűleg a hűtője nem elég erős ahhoz, hogy elég hűtsen a processzorral is. Problémáim voltak a PC-mmel is .. amint eltalálja, akkor is belerúghat, a tápellátás időben csatlakoztatja a ramlapokat ..., kitöröltem, leválasztottam mindent, eltávolítottam mindegyiket az alkatrészt, óvatosan visszatettem, jól "beragasztottam" a hálózati csatlakozókat, rátettem a fedelet és nem lepődtem meg a megfelelő problémákon! Lehet, hogy a boby vagy a cristi jobban segít neked, nem sokat tudok a hardverről!

 11. Corleone - mondta

  Köszönöm remélem tudnak látni egy kérésem és tanácsokat ad sami! Vacsorához!

 12. Corleone - mondta

  Lam de-leporolta mindent, és a forrás és a hűtőbordát a processzor, és így nem néha, de találtam a tésztát mellékletet száraz a hidegebb és a processzor nem gondoljátok Fatza hűlni, és hogy le van tiltva, mint a költség- és milyen formában ez nem fogja eladni azt a csövet?

 13. Adrian - mondta

  Corleone eladja a csövet, de valóban fontos, hogy hogyan adják el? Szüksége van paszta emberre, néhányan időnként… tartózkodom ... még egy kicsit több van, és megkérdezed, miért kék az ég? mert így kell lennie, mindegy, hogy milyen színű a cső? milyen fedél? ha a dobozban van, vagy nincs, ha vannak utasításai? honnan tudjuk mindezt? több cég gyárt ilyesmit, mész és vásárolsz, és meglátod a helyszínen! Ha nem tubusban, hanem dobozban adják el, mit nem vásárolsz már? Próbálj meg jó embereket feltenni igazán komoly kérdéseket, olyan kérdéseket, amelyek nem keressen választ, kerülje ezeket a részleteket igen, miért, igen, milyen színű legyen, igen, hány centiméter legyen ... azt tanácsolom, hogy vásároljon új, nagyobb teljesítményű hűtőt, több forgatással. bolt (nem tudom, hogy az üzletnek lesz-e fém ajtaja vagy dupla üvegezése, ezért ne kérdezzen!), megmondja neki, hogy milyen processzora van a PC-alkatrész-eladótól, és szépen megkérdezi tőle, milyen hűtőt ajánl az Ön típusú processzorához, és ha van pénze, akkor megveszi, ha nem ... nem.

 14. boby_admin - mondta

  @Corleone: @Corleone:
  Először is tudni kell, hogy a hőmérséklet a számítógépes alkatrészek
  Miért kell módosítani a ventilátor, mint találja magát
  Krisztus tett everest egy tutorial, megtanulják használni figyeli a hőmérséklet, akkor adjon neki egy stressz pc, hogy melyik komponens felmelegszik túl rossz, és akkor kitaláljuk, ha ez egy komponens
  CPU reset adhat több okból PC
  Por a hűvösebb nem teszi lehetővé a megfelelő légáramlást, és eléri a kritikus hőmérséklet processzor újraindul PC
  A processzor van szerelve érdemben vagy hővezető paszta nem megfelelően alkalmazták, és meg kell változtatni
  Hát ott lehet sok oka, hogy egy másik, mondja meg, amelyek a hőmérséklet a PC
  Telepítse everest és azt javasoljuk, hogy nézd meg az összes nélkül az útmutató, amely meg tudja érteni, hogy a dolgok
  A tubus fogkrém ára 20- 30 lej

 15. Corleone - mondta

  Köszönöm Bobynak, hogy telepítette, egyelőre leporoltam, mert kár volt az anyjának, és keménynek találtam a pasztát a processzoron, mint a jeget, és nagyon-nagyon keveset, dokumentáltam a neten, és különböző márkájú tésztákat láttam, úgy néz ki, mint a sarkvidék A hűtés a legjobb, amit mondanak ... .. veszek egy szamit, mert most egyre gyakrabban összeomlik, ha nem sikerül a Virt.Box-ban belépnem, indítsd újra a nusi-t, de meglátom az oktatóanyagot, biztos vagyok benne Többet értek!

 16. Corleone - mondta

  Adrian, csövön nem eladó !!!! :)) :))) A fecskendőnél! Barátom, csúnya munkád van az alaplapon, nekem 54gr. segítsen! Mit mondasz, hogy megkérdezd az áruházat, mit ajánl ... ez egy verés, és én az asztalon vagyok, hogy csak pénzt adjak el az easa-nak, adtam 41 giga ddr2-t, és bár frekvenciát kértem, adtam egy másikat, tovább mentem bízzon a készségeikben, amikor hazaértem, elkezdtem 2 drámát árusítani, amelyek nem azonos frekvenciájúak voltak, így ezeket nem tudtam használni a 512 koncerten! Remek szakemberek vannak itt, és annyi szakember van itt, és ennyi, és úgy tűnik, hogy Ön 2 1-ból !!!

 17. Adrian - mondta

  @Corleone: Corleone nem ért engem félre ... Nem tudom, ironizáltál-e az utolsó mondattal, vagy valóságos volt ... Nincs semmi ellene dolgom, csak annyi részletet kell megkérdeznem, hogy milyen színű a cső, négyzet alakú vagy kerek, zöldre írja-e a kést vagy kék ...? vannak részletek, mondtam, hogy van néhány vállalat, amely ilyesmit gyárt ... és elég nehéz megtanulni a színeket, hogyan kell csomagolni az összes vállalatot, hogy tájékoztassam Önt ... szerinted k neked nyújtott segítség? hogy egy legyek ... soha senki nem mutatott nekem semmit! Megtanultam magamtól, megpróbáltam, megharaptam a kezem, annak ellenére, hogy nem jöttem ki, vettem egy mély levegőt és folytattam, bólogattam, amíg nem jöttek az ötletek, kutattam a fórumokon, mennyi az, hogy valakit megkérdezzek, az nem is lehet! Amikor elmentem kérdezni, nem is tettem fel jól a kérdést, ő pedig a szájával vette és azt kiáltotta: "Most nincs időm, hagyj el!" Helytelenül türelmesen kutatva megtanulja! Amíg senkit nem tudtam elérni, hogy telepítsen egy ablakot, 40-szer tönkretettem az enyémet! Minden egyes kompakt eltér a tiédtől, egy másiknak más a biója, bizonyos beállítások máshol vannak! egyes PC-k más módon léphettek be a rendszerindító menübe ... de megtanultam a biosz alapjait, általában azt, hogy mit tartalmazzon ... és kezeltem minden bioszt! de senki nem mutatta, kattintson rá a másikra, egyedül játszottam a bioszban, kerestem, olvastam, nyomkodtam ... figyelmesen olvastam, és azt mondtam magamban ... hadd lássam, mi történik, ha erre kattintok ... és nézd meg, apránként, a munka, a türelem akarata révén, megtanulsz, ha nem érzed mások kegyét, de nem igazán tanácsolom neked! mert tudom milyen ez .. átéltem ezt. Amíg egyedül nem bosszankodtam és megtanultam, addig egy másik adiknak 2 alkotása van, nekem pedig egy van? Nem vagyok szakértő, de megtehetem, amire szükségem van!

 18. @Corleone:
  Azt Corleone lakásba fecskendő és egy üveg paszta, mint üveg körömlakk Zalman nem fontos a csomagolt, valószínűleg azért, mert azok, akik a paszta videókártyákon egy hordó vagy palack.
  A hőmérséklet a PC számos tényezőtől függ:
  környezeti hőmérséklet
  a processzor típusát
  felvett teljesítmény
  használt fényforrás
  A tér szellőztetés
  Vents
  Kötelek használt számítógép (nem akadályozzák a légáramlást)
  Forgalomba a PC a szobában
  rangidősség alkatrészek
  minőségű alkatrészek
  felülvizsgálata alkatrészek
  Tisztaság a házban
  Időszakos tisztítása hűtők
  Rendszeres tisztítás a rajongók
  Rendszeres tisztítás a szellőzőnyílásokat a házban
  Szűrők tisztítására (ha van)
  Által termelt hőt más fogyasztók (videokártya, merevlemez, memória)

  Mindazok gyűlt össze, hogy kapsz egy eredmény, hogy lehet jó vagy rossz, a hőmérséklet a processzor nem magas, hanem az alaplap elég meleg, figyelembe COMT hogy tél van, és nem a ház nem annyira forró a magasságban áll pc CPC (ha nyomva tartja), és ha felül igyekszik, hogy tegye le, talán már nem tér vissza.
  Videokártya tenni, és a meleg, hogy őt és a hőmérséklet!

 19. @Corleone:
  Hozd Zalman illessze be az üveg, ami könnyen alkalmazható, van egy ecset, hogy jön a fecskendőben nem vonatkozik olyan könnyen.
  Győződjön meg róla, hogy egységes az egész processzort, de nem hozott sokat, adsz és hogyan fedezi fel egy vékony réteg fém ala pa proc.

 20. György - mondta

  salut.e kemény nero.se program, amely képes írni az ISO image ablakokat. Kest asta.am dolog az, hogy én fel egy windows xp cd Nero 3 sp7 prémium. A lényeg az, hogy amikor feltettem a CD lemezt a CD-ROM-ról telepíteni egy Windows PC, amit nem mutat semmit, hogy nem jelenik meg valami hasonló nyomjon meg egy gombot boot CD-ről ... semmi ilyesmi lesz ez .o mert a Windows a LAM készült (megtanultam, hogy ez a webhely) o, mert én Loat Microsoft ?? / köszönöm

 21. @György:
  Az iso képet lemezre kell írnod ​​az oktatóanyag "KÉP MEGTÖLTÉSE" opcióval.
  https://www.videotutorial.ro/?p=333
  Jövőbeni felhasználása, és a kereső, hogy van neki a helyszínen fel a por rajta, nem szinte senki használja majd azt mondják, hogy nem található.
  Ha nem néz normális nem találja.
  Állj vár, hogy használd a keresőt!

 22. Adrian - mondta

  @György: A Microssoft nem kínál Windows letöltését ... valószínűleg csak a 3-as szervizcsomagot kapta meg ... ez nem egy Windows, csak az SP3 SP3 néhány javítás az SP2-hez gyakorlatilag néhány fejlesztés ... kiigazítás ... megújítás ... nap, amennyit csak akar

 23. danezu - mondta

  Szeretem szép tutorial nagyon jól magyarázza, miért Cristi és látja tele oktatóprogramok a leghosszabb időtartamú.

 24. bitchslayer - mondta

  Helló, hogyan kell írni egy DVD, amely egy furcsa film rajta kell olvasni a régebbi DVD-k nem tovább, mint egy filmet DVD-n?

 25. Ívik - mondta

  Csirke krumpli csak egy film, és ellenőrizze, hogy a formátumot, amelyben a film lehet olvasni a DVD

 26. f0rest - mondta

  lehet, hogy egy bemutató a Windows Vista

 27. Ívik - mondta

  @ Bitchslayer:
  és a címke egy filmet DVD-n és a filmet formátumban és el kell olvasni a régi DVD.

 28. i0nutz_turcu - mondta

  Helló! 2 problémám van: 1. Amikor megpróbálok CD-vel / DVD-vel írni nero-val, az nem engedi megégetni, nem engedi, hogy kiválasszam a sebességet, vagy az "Aktuális felvevő" listában csak a "Képrögzítőt" kapom. Használhatok dvd-író- Ha beteszem az alaplap szoftver CD-jét, kiválaszthatom a dvd-írót az "aktuális felvevő" listából, ha eltávolítom, akkor csak a "képrögzítő" marad. 2. F: \, G: \, H: \, I: \ a kártyaolvasóhoz. Eltűntek, csak C, D, E és J (dvd) van. A kártyaolvasó zöld LED-je folyamatosan világít, és amikor beteszek egy kártyát, a LED is világít piros, de nem tudok a kártyára kerülni. Gondolom, az alaplap és a DVD író, illetve a kártyaolvasó közötti szoftverrel van a probléma. Megoldhatom valahogy formázás nélkül? Köszönöm…

 29. BÜNTETÉS - mondta

  akkor jó

 30. Hogyan írhatunk egy DVD-t ablaktáblákkal ... A VIDEO TUTORIAL VAROG LÉPÉSE UTÁN SEGÍTSÉGEM [e-mail védett]

 31. nikhorel - mondta

  SAL
  YO NO, hogyan kell módosítani JELENLEGI STYU RECORDER.LA írjam az aktuális képen rekord, és nem vezethet, illetve CD DVD.VA méreg TENNI Kérem, mondja meg, HOGY HOGYAN DAKA módosítja a képet RECORDER AKOLO.
  MS VÁRHATÓ

 32. Gina - mondta

  Kérem, segítsen !!
  Nem értem sok ez a cucc, azt használja nero kis időt másolni CD-k, DVD-k és valami megváltozott a programban.
  Miután neki a másolatot meg kell jelennie egy ablak, hogy kérje meg, hogy helyezzen be egy üres lemezt, hanem úgy tűnik, hogy nekem egy ablak kérdezi, hogy mentse a fájlt jeleníti meg.
  Hogyan fordulhat elő, és az ablak, hogy megkérdezi, hogy egy új lemezt?
  Kérem, segítsen

  • Adrian - mondta

   Kérem, segítsen !!
   Nem értem sok ez a cucc, azt használja nero kis időt másolni CD-k, DVD-k és valami megváltozott a programban.
   Miután neki a másolatot meg kell jelennie egy ablak, hogy kérje meg, hogy helyezzen be egy üres lemezt, hanem úgy tűnik, hogy nekem egy ablak kérdezi, hogy mentse a fájlt jeleníti meg.
   Hogyan fordulhat elő, és az ablak, hogy megkérdezi, hogy egy új lemezt?
   Kérem, segítsen   

   Ők nem veszik észre a magyarázatot a problémát. Vegyünk egy képernyőképet és küldd el valahol. Ha nem tudja, hogyan szitanyomat útmutatók róla. néz ITT az egyik oktató, hogyan Print Screen és tedd online

 33. Alexander Sebis - mondta

  hogy a tutorial Nero Multimedia méret foctory vo 10, és használja őket, kérjük nustiu

 34. Hello friend, csinál a munkát facultadade, és attól függően, hogy néhány dolgot info | találtunk itt a poszt, köszönöm.

 35. daniel - mondta

  Van egy zavart, azt tette 1 cd (használt nero 6), hogy ő néhány driveuri és tettem valami mást, miután befejeztem azt az OBS, hogy csak mi tettem rá az utóbbi időben ott állították; első eltűnt.
  Hogyan állíthatom vissza tettem először, kérem, segítsen, ha tudod, hogyan.

 36. valy - mondta

  Szeretnék készíteni egy DVD-t zenével egy autó DVD-hez, és nem tudok többet csinálni 2 ... 3 dalnál, mert nem olvassa el, hogyan állítsam be a nero-t úgy, hogy több dal kerülhessen be. Vettem egy 100 dallal rendelkező DVD-t, amely olvasható az enyémnél pedig legfeljebb 2… 3

  • Vanessa - mondta

   valy: Azt szeretném, hogy egy DVD-zenével egy autó dvd és legfeljebb 2 3 dalt ... nem olvas, hogyan kell beállítani a nero tud többet melodii.am vettem egy DVD-dal, és mi 100 olvasni az enyém, és nem több, mint a legnagyobb 2 3 ...  
   ................................................
   kattintson ide és nézze meg, hogyan írhatja meg dalait a NERO 6608 segítségével ... talán ez a verzió kielégít.

 37. valy - mondta

  Ez azért érdekes, mert megtanulod a dolgokat nem tudja

 38. vétkes - mondta

  Van még egy problémám, vagyis tudom, hogyan kell cd / dvd-t írni, de a probléma más ... amikor írok egy cd-t vagy dvd-t, látod, hogy a dvd ledje működik, vagyis ír, de amikor kiveszem a cd / dvd-t az egységből, akkor ahogyan fogalmaztam, vagyis nincsenek olyan ráncai [barázdái], amelyek megmutatják, hogy CD-t írtak. Ugyanezt szenvedem varázslat iso és imgburn

 39. Eugen - mondta

  hogyan lehet megszabadulni a korlátozás nero? vagyis azt, hogy egy-nál nagyobb fájlt 2g lasa.imi én nem mondtam semmit.

 40. DANN - mondta

  amikor behelyezett CD nem én döntöm el, hogy milyen sebességgel sal éget értelmét nem engedi éget esett, hogy ez mit kell csinálni ??

 41. Silvana - mondta

  Kérem, kérem, kérem, uraim, ne felejtsük el, hogy miért jöttünk: hogyan kell írni egy DVD feliratok segítségével Nero Vision? köszönöm

 42. Lala28 - mondta

  Van egy probléma merül fel, és nem lő kép felvevő CD nic millió striaca kérjük, még ajutorrrrrrrrrr

 43. Silvana - mondta

  Tud valaki segíteni nekem: hogyan kell írni egy DVD feliratok segítségével Nero Vision? köszönöm

 44. gratulálok bemutató !!!
  előre nézni az összes epizód körülbelül nero

 45. Madalina - mondta

  seara.am jó, és van egy probléma a nero. Van egy Acer Extensa 5220 DVD-Super Multi DL .Using Windows XP. Feltelepítettem nero 6 de nem írok minden CD vagy DVD nem engedi meg, hogy járni sebességgel. akkor face.?multumesc

 46. bugman - mondta

  Próbálja Madalina @ nero 7 vagy 8.Poti köze http://cdburnerxp.se/ lucru.In is, ha a probléma továbbra is fennáll, nagyon valószínű, hogy dvd_ul hiba.

 47. Jó estét! Én égett egy CD-t használó laptop optikai meghajtó, és most szeretné olvasni, de nem mutatnak semmilyen fájlt rá, bár úgy néz ki, hogy részben foglalt adatokkal. Mit gondol? köszönöm

 48. Jó estét! Néhány fájlt CD-n égettem a laptop optikai meghajtójával, és most meg akartam nézni, hogy mi van rajta - egyetlen fájl sem jelenik meg rajta, bár a „tulajdonságokban” úgy tűnik, hogy részben elfoglalták az adatok . Megpróbáltam elindítani a Nero smart essentials 7 szoftvert, de megjelenik egy „Microsoft Visual C ++ Runtime Librery” ablak, amely nem tesz lehetővé semmit. Mit gondolsz? Várom a tanácsot, köszönöm.

 49. Dorynutza - mondta

  Helló, nem vagyok túl jó a számításban, de problémám is van ... ezért letöltöttem a Nero-t ... jól működik, betettem a dalokat, de amikor a CD-re írom őket, az azt mondja, hogy nem helyeztem be CD-t. Próbáltam másik PC-n is, da nush mit csinálhatok ... kipróbáltam a dvd-vel is, hogy DVD-rom ... szóval tényleg nem tudom, és nem tudom, mi van vele .... Windows 7-es van ... remélem, segítesz azoknak, akik ismernek téged ...: D

 50. alex - mondta

  adj
  Masi Dumenza pokol
  mint tettem CAR idegek
  Bassza Dumenza DE MASI NERO
  Telepítettem 4 6 7 8 9 VERSIONS

  Szomorú kép ISO DVD RECORDER

  Tuz A JET BLACK MA-TI, akinek isten kellett VIDEÓK

  MEGOLDÁS TUDJA ??? cums bármely RECCORDER JELENLEGI csere egy CD / DVD-író?

  nikhorel: Ha táska CD szoftverrel alaplap kiválaszthatja a DVD-író a "jelenlegi felvevő", ha csak maradj ki "kép felvevő".

 51. Cristi - mondta

  Telepítettem a Windows Vista a számítógépén, és éget a DVD és CD program betűkkel. Miért nem olvasható és DVD-k, eltérő számítógépek? Mi a baj? Vagy nem!

  • Amikor elolvastam a CD-t / DVD-t, azt szeretném, ha a képet közvetlenül készítenék (nem szeretnék jobb gombbal kattintani-> power iso-> mount image és egyéb dolgok, közvetlenül a DVD-t akarom, amikor beteszem a felvett képet szeretnék másolni egy ablakot (ISO TELJESÍTMÉNYEM, VÉTEM A NERÓM7)

 52. Aurelia Radulescu - mondta

  Én DVD-k és CD-k progranul Windows XP, és nem tudja olvasni, sem a laptop, amit írtam! Hol van a hiba? köszönöm

 53. Aurelia Radulescu - mondta

  Az égett adatok CD-n történő olvasásának lehetetlenségéről ... Tudja valaki, hogy és hogyan lehet helyreállítani az adatokat egy nem olvasható CD-ről?

 54. Danescu - mondta

  Van egy kérdés, ha azt akarom, hogy át CD-ről CD botot, és megnyitja közvetlenül a WMP, mi?
  Másolom a fájlokat, de a boton nem nyílik meg közvetlenül WMP videó formátumban !!!!! Folytattam a próbálkozást, amikor a botot megnyomtam a Play megnyomására a fájl megnyitása helyett ... és még mindig nem működik

  Előre is köszönöm!

 55. Costica - mondta

  Hogyan hozzunk létre több zenei mappák mp3 a memóriáról?

 56. Radu Iulian - mondta

  (Kérjük, helyezzen be egy lemezt a dvd meghajtóba) ne töltse be az üres üres területemet .. mi lehet a probléma? az írott CD-ket a DVD írója olvassa, az üreseket nem. a dvd-író megpróbálja indítani (pörgetni), de ezt az üzenetet adja nekem. Kérjük, helyezzen be egy lemezt a dvd meghajtóba. a speciális cd-dvd benne van. Minden módszert kipróbáltam, hogy működjön..a biosz belépéstől kezdve az átkötés váltásáig master, slave..stb. kicseréltem az öv ide csatlakozóját, tápcsatlakozóját stb. ... segítsen! köszönöm.

 57. Thanks for help

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.