Hangfelvétel telefonszámon nonstop Echo

Hangfelvétel telefonszámon nonstop Echo

Hangfelvétel telefonszámon nonstop Echo

Egy ponton mind gondolkodtunk: "Milyen jó lenne visszamenni az időbe, mert nem hallottam, amit mondtál." Most van egy megoldás a feledékenységre, az Echo alkalmazás, amely lehetővé teszi a környezeti hang rögzítését a telefon mikrofonjáról a hurokba.
Echo alkalmazás ingyenes, és nagyon könnyen használható, ráadásul nagyon jól működik az alkalmazás, így ismeretlen.
Környezeti hangfelvétel készül a telefon mikrofonját, és persze fontos, hogy közel legyen a hangforrás, hogy van egy jó lemezt. Ne várják, hogy a telefon rögzíti a hangot néhány tíz méter, mert ez nem lehetséges műszakilag. Most már értem, a korlátok, lássuk, ki a legjobb alkalmazás Echo.
Why folyamatosan felvett hangot Echo?
Helyzetekben, amikor szükségünk van egy felvétel környezeti hangok:
1. Az iskolában, amikor a tanár tanított minket.
2. Amikor jegyzeteket munkahelyi
3. Ha van barátok hazugok
4. Ha dolgozunk SRI, DNS, stb
5. Ha azt akarjuk, hogy kémkedjen a barátok, család, stb
Hogyan kell használni Echo!
Az alkalmazás nagyon egyszerű; Csak elindítani, és készen áll, a felvételen csak. Ha meg akarjuk menteni a felvételt, nyomja meg a három lehetőség perc 1, 5 percig, vagy jelenlegi nyilvántartásba vétel időpontjában.
A beállítások tudunk kiosztani több vagy kevesebb memóriát, és módosíthatja a felvétel minősége. Attól függően, hogy a telefon és a rendelkezésre álló hely, akkor módosíthatja a beállításokat, miután végzett egy kis teszt előtt.
Az Echo végtelenségig rögzíti a hurokban, és véglegesen törli a hurok elejét "mint egy kígyó, amely megeszi".
Figyelem!
Regisztráció nem csak takarít. Meg kell menteni, ha úgy érzed, már hiányzott valami.
Echo alkalmazás (Play Áruház)
AIMP alkalmazás (gördülő WAV)
Echo alkalmazás (F-Droid)



Video bemutató - Hangfelvétel rögzítése a telefonon, az Echo használatával

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (16)

  • Szervusz. számomra érdekes és hasznosnak tűnik egyes esetekben. A Fain olyan alkalmazás is, amely lekapcsolja a telefon képernyőjét. vagy talán van, és nem tudom ..... ha el akarják mondani nekünk, kérlek. (Kém vagyok, mivel kicsi voltam, amit akartam: D).

  • Szia. Lemaradtam a technológiától, de hosszú utat jártam ... idős koromban. Ezért kérjük, legyen türelmes velem.
    Meg kellett vásárolnom egy okostelefont. Olcsó: Myria. És ha még mindig van a zsebemben, fényképeket készítettem. A probléma az, hogy nem tudom letölteni őket a számítógépre. Helyeztem a kábelt, de "nem látom" az egységet. Mit nem tudok, hogy tennem kell? Köszönöm.

    • ha tesz a android, ha a kábelt tel PC és adja meg a tömeges tárolási lehetőség, hogy úgy tűnik, ha nem adja meg, és a keresési beállítások PC kapcsolat, és hogy a háttértároló

  • Kipróbálhatja a Secret Video Recorder Pro alkalmazással a videofelvétel kikapcsolt képernyőjével, böngészés közben, vagy más, a telefonnal való nézése közben;)
    A Cristi által bemutatott alkalmazáshoz kapcsolódóan azt javasolnám a DaRecorder alkalmazást, amely néhány fejlett opcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a legtöbbet hozza ki a telefon mikrofonjából;)
    Ha valaki rendelkezik Samsung Gear 2 típusú intelligens órával (az én esetemben az óra gyökerezik), telepítheti és beállíthatja, hogy videofilmet készítsen, vagy hangot rögzítsen titokban az Undercover alkalmazás segítségével;)
    Undercover alkalmazás kezdetben a tulajdonos, hogy hangokat, amikor a felvétel, de lehet eltávolítani ezeket a hangokat, és könnyen lehet használni az időt, hogy tegye a kamerát anélkül, hogy bárki megvalósításához.

  • Howdy. Jó bemutató, ha szüksége van valamire. Cristi-nak kérdése volt a Onepluse One-ról is. Érdemes megvenni, mert amennyire tudom, hogy volt egy ideje, és azt hiszem, véleményt formáltál róla. Arra is gondoltam a Meizu mx4 PRO-ra, amely szerinte jobb.

  • Cristi Hello!
    Néztem figyelmesen az Ön oktató router (ASUS).
    Én is szeretnék egyet vásárolni, de DE-ben vagyok, és maximálisan 200 MB / s internetm van, ezen a sebességen nem hiszem, hogy kifizetődő lenne olyanat vásárolni, mint a tiéd, de találtam egy másik ASUS RT-AC51U AC750-et, buniciel ??
    A hálózati kártya szintén az ASUS-tól származik, nevezetesen az ASUS PCE-AC56.
    Csak azt akarom, egy véleményt, és elnézést a hozzászólásomat itt.

    Sok szerencsét!

  • Szükséges, ha tényleg kevés RAM-ot fogyaszt, még akkor is, ha készen áll a brb tesztelésére. Mindegy, hogy nagyon egyszerű, nem végez sztereó felvételt, és csak kevés RAM-ot foglal el, általában, ha a felvételre hagyom, bezárom, és elhagyom valahol, semmilyen más alkalmazást nem futok. A dpadv rosszul átgondolt, sajnálom őt, de vannak mások, amint írták, és talán találunk másokat RAM-felvétellel is.

  • Az echo fogyasztása> 10% / 3 óra
    Az 192 GB RAM-mal rendelkező Samsung N16 maximális 7000mb / 1khz memóriáján a fájl időről időre zajt jelez, a végére még nem ment, a mentési hibák megadása nélkül.
    Itt van a Rewind, mégis, hogy teszteljék a brb-t, ha érdemel figyelmet.

  • A Rewind-et is teszteltem, 10 '22 kHz-en rendben működik, és ugyanúgy fogyaszt, mint az Echo, csak van egy hibája, nem tudja eltávolítani a rezgését, "" között hibát okoz.
    A magasabb frekvenciájú rezgés rezonálódik az okostelefon finomabb áramköreivel, és idővel egyikük repedhet, és nem fogja tudni, hogy az okostelefonnak néha elakadhat ... valószínűleg rezgésekből vagy kanyarokból származik. . ha szeretsz ülni rajta.
    A szerző Rewind nagyon szenvedélyes srác, én azt írtam neki, hogy hozza ki a rezgést, még mindig nincs válasz, így sajnálom a Rewind-t, egy másikt keresünk, de úgy tűnik, hogy jelenleg nem létezik.

    Ez jó, mint a kb.

  • Szia, van egy kérdésem. Csináltam egy hangfelvétel a telefon (Android), és szeretnék tudni, hogyan lehet menteni a felvételt laptop, hallgat máskor.
    merci

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.