A Samsung natív hívásrögzítésének CSC-változása - TÖKÉLETESEN FELVÉTEL MINDKET

A Samsung natív hívásrögzítése megváltoztatja a CSC-t

Miről szól a Samsung natív hívásrögzítő oktatóprogramja a CSC-n?

Szerintem elég világos. A Native Samsung hívásrögzítő videó bemutatójában a CSC megváltoztatása megmutatja, hogyan lehet aktiválni a natív felvételi funkciót a Samsung telefonokon a CSC cseréjével az EU-n kívülre.

Miért nem érhető el Európában a Samsung telefonok hívásrögzítő funkciója?

Európában mindenféle törvény létezik a személyes adatok védelmére. A mobiltelefon-gyártók nem kapják meg az értékesítés jóváhagyását, ha rendelkeznek hívásrögzítő funkcióval.

Még akkor is, ha a szoftver szintjén, a kód mélyén elrejtve, ez a funkció Európában minden Samsung eszközön megtalálható, az interfész szintjén azonban nem aktív.

Hogyan engedélyezhetjük a hívásrögzítést bármely Samsung telefonon

Ha fentebb mondtam, hogy szoftveres szinten minden Samsung telefonon létezik hívásrögzítő funkció, akkor nem található meg a beállításokban, mert csak a telefon CSC aktiválja.

Minden telefon rendelkezik egy CSC-vel (országspecifikus kód), amelyet a SIM-kártyáról és a telefon firmware-ről vesznek, amikor először bekapcsolják a telefont. Ez CSC meghatározza az adott régióban elérhető alkalmazásokat.

Például Romániában egy Vodafone / Orange / Telekom / Digi-t tettünk. A telefon azonnal tudja, hogy Romániában vagyunk, és azonnal beállítja az elérhető alkalmazásokat.

Hogyan lehet a Natív hívásrögzítést a Samsungon, még akkor is, ha Ön az EU-ban tartózkodik.

Számos módszer áll rendelkezésre. De a leginvazívabb és legolcsóbb megoldást fogjuk használni.

Indonéz firmware villogása. Így a firmware telepítése után elérhetővé fogunk tenni

Miért olyan jó a Samsung hívásrögzítője?

A piac többi hívásrögzítő alkalmazásához képest, és itt mindenre gondolok, A Samsung hívásrögzítése egyértelműen rögzíti mindkét felet.

Nem dolgoztam túl keményen az oktatóanyagért, ez nem az én érdemem - inspirált ez a videó egy bolgár készítette angolul. Kérem, legalább egy ember számára, hogy jó munkát végzett.

Gyors lépések a natív Samsung hívások rögzítésére a CSC megváltoztatásával

  1. Állítsa be a pontos termékkódot (verziószámra) Beállítások / A telefonról / Szoftveradatok / Verziószám
  2. Határozza meg a pontos PDA kódot (verziószám)
  3. Iratkozzon fel a Sammobile szolgáltatásra
  4. Találja meg a készülékéhez megfelelő indonéz firmware-t
  5. Töltse le az Odin firmware-t és alkalmazást (órákig tart)
  6. Csomagolja ki a letöltötteket
  7. Helyezze a telefont Letöltés módba
  8. Indítsa el az Odin alkalmazást, és villogjon az oktatóprogramban FIGYELEM, az Odin CSC_ ... .. mezőjében válassza a Home_CSC …… lehetőséget (hogy ne veszítsen el adatokat)
  9. Nyomja meg a START gombot és várjon
  10. siker

Kérem, legyen nagyon GONDOS!

Ezt az oktatóanyagot nem szabad sietve megismételni. Minden, amit 10 perc alatt lát, valójában hosszabb időt vett igénybe, mert le kellett töltenem a fájlokat, amelyek sokáig tartanak (a firmware körülbelül 5 órát vett igénybe).

Ha valamit rosszul csinál, akkor adatai nélkül marad a telefonján, vagyis képek, dokumentumok, fizetési alkalmazások beállításai és egyéb csodák nélkül.

MÉRJE MEG 10-SZER ÉS VÁGJON EGYSZER - Nem viccelek

A videofelvételek hasonlóak a hívásrögzítéshez, a firmware-hez stb

Firmware frissítés telefonokra a Mediatek segítségével
Samsung frissítés, amely rontja az alkalmazásokat és a fejhallgatókat
Hívások rögzítése az ACR segítségével

Videó bemutató - rögzítse a natív Samsung hívásmódosító CSC-t




Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (30)

  • Helló! Ha mindent megteszek, amit az oktatóanyagban mond, a következő firmware-frissítéskor, amelyet a Samsung kap, vagy ha frissítést kapok az Android 10-től (ahogy most a Samsung A20e telefonomon is) az Android 11-től, akkor mindent megteszek kezdet? Köszönöm!

    • A Samsung M51 az EU-ban is natív módon regisztrál, csak a WI-FI tárcsázást kell kikapcsolni! :)

    • Amit megértek, a frissítések még mindig érkeznek. Mindenesetre az első frissítés megjelenésekor hozzáadok egy frissítést ehhez a cikkhez.

  • mert a 20. megjegyzés az Ultra nem Indonézia frimware-je. ebben az esetben hogyan folytathatom?

  • Ha nem találjuk az oktatóanyagban megadott indonéz firmware-eket, akkor milyen A50-es verziót tudnék még letölteni?

    Köszönöm szépen és várom válaszát!

  • A Samsung Galaxy S10 + esetében ez nem G975FXXU9FCD Indonéziában, és az általam kiválasztott szűrt listából India számára készült, de nincs natív hívásrögzítése.
    Másik ország a listán a G975FXXU9FCD számára, hogy megpróbálja újra?
    Köszönjük!

  • Jó üvegház! Három Samsung tf a J5, egy A10 és egy 10. megjegyzésem van, és egyik sem indonéz firmware! Nem lehet másik firmware? Köszönöm

    • Az Indonéziából származó G975FXXU9FUBD tűzfal a legújabb frissítéssel működik az S10 + készüléken, és a telepítés után helyreállított összes adat törlésével azt a lehetőséget választottam.

  • Szia Cristi, kérjük, tegye meg az Oneplus programot, egy hasonló oktatóanyagot a natív hívásrögzítéshez.
    Találtam valamit az Oneplus számára, de a telefon kikapcsolása törli a natív alkalmazást.

    • Körülbelül 4 évvel ezelőtt több samsung telefonon kezdtem el használni az alapértelmezett felvételi funkciót, de bizonyos modellektől felfelé ez a natív funkció nem aktiválódik olyan könnyen. Az egyik módszerről beszámoltak a samsungnak (egy "baráton keresztül"), és ezért jelentek meg az új "biztonsági frissítések". Jelenleg megerősíthetem, hogy a "biztonság" túllépése megtörtént, és még egy zárolt telefonról is sikerült adatokat helyreállítanom (jelszóval, e-mail címmel stb.), Vagy teljesen törölni az adatokat a telefonról, és eljuttatni a gyári beállításokat a jelszó, az e-mail vagy valami más használata nélkül.

  • Helló,
    Tudna ajánlani egy működő hívásrögzítő programot iPhone készülékéhez?
    Többet is kipróbáltam, de vagy nagyon magas az ár / hó, vagy megnyomja a gombokat és a megerősítéseket, ha nem tudja, honnan jött.
    Köszönöm.

  • Szia Cristi !! :) rettegtem !! Ioooi !! Nem tudom, mekkora károkat okozott volna egy A8 2018 esetében, de pontosan úgy tettem, ahogy mondtad, és a végén az Odin-ban megjelent a "FAIL" !! Nyilván kék-zöld kijelző, némi figyelmeztetéssel ott, hogy végezzen adat-helyreállítást A telefon megismétli, mintha már nem lenne androidja!
    Tehát neked és mindenki számára próbáltam letölteni a számítógépről a csomagot a Sammobile-ból. Már volt számlám. Azt válaszolta, hogy megkezdődött a kirakodás és a csúcs, még egy éjszaka után sem rakott ki semmit !!
    Csodával határos módon a telefonomról léptem be Sammobile-ba !! Ráadásul a letöltés azonnal megkezdődött, és a 2.54 gigabájt nem tartott 30 percig. Ő mindent átvitt a pc-re, én pedig követtem a lépéseket, beleértve az "otthoni CSC-t" is.
    Ez volt a hibaüzenet: "HIBA TÖRTÉNT, AMIKOR AZ ESZKÖZSZOFTVER FRISSÍTVE, HASZNÁLJA A VÉSZHELYZETI FELHASZNÁLÁSI FUNKCIÓT A SMART SWITCH PC SZOFTVERBEN."
    Ismétlem, minden úgy történik, ahogy mondtad, és nem túl nehéz !!
    Azt hittem, hogy elveszett a telefon, de csodálatos módon "sürgősségi helyreállítást" is végrehajtottam Odinnal, ahol a "CSC" oszlopban a "CSC" -et, nem pedig a "Home CSC" -t kell beírni. Így a telefon online mentést készített, amíg helyre nem állt.
    Így haladtam, mint ezen a linken:
    https://www.youtube.com/watch?v=1yXQUFrEWg4&list=RDCMUCXTkZ9Dex0WhVhTbI_Zv8ew&index=1

    És most a csúcsok csúcsa: bár "FAIL" -ot kaptam, és már nem volt androidom, a vészhelyzeti helyreállítás után (ugyanazok a lépések, mint a hard reset-ben) találtam a hívásokban a "hívás rögzítése" gombot !! Azt mondod, őrült vagyok, de esküszöm, megvan az a gomb, automatikusan rögzít, és bingó, mindkét hangot rögzíti !! Tudod, vannak olyan szar alkalmazások, amelyek csak a hangodat rögzítik !!
    Egyébként annak ellenére, hogy valahol volt sárgarépám, még akkor is, ha féltem egy A8 2018-as játéktól ..... a bemutatód nagyon sokat tanított nekem! Garantálom, hogy követtem az összes lépést, és nem tudom, miért "FAIL" !! De az biztos, hogy van regisztrációm. Ezenkívül fizetési alkalmazásként beillesztett nekem valamit Indonéziából a telefonommal.
    Legyen életed !! :) Szüksége van ránk !!

    • Kockáztattál, tüzet és kardot gyújtottál, és győztesen jöttél ki. Gratulálunk!

      • Buna Cristi !! :) Remélem, hogy nem írtál "sok, hülye és értelmetlen", és valamit megértettél !! :) Az ötlet az, hogy mások tudják, hogy fennáll annak a lehetősége, hogy én is megtörténhet, mint én! Figyelem, hogy elkerüld a túlzottan hosszú időt idő letöltés pc-hozzáféréssel a sammmobile telefonról !! 25 perc alatt letöltötték a 2.95 GB-os fájlt. Most megtévesztettem az oldalt, és 8 órán keresztül letöltöttem pc-n, és csak 16% -a van !! Nem tudom, miért volt gyakorlatilag azonnali a telefonról Letöltés !! Egy megemlítés: néhány pillanatra megszakadt a wifi jel. A letöltés nem volt teljes, amíg meg nem kaptam a "FAIL" üzenetet? Ezért szeretném eltávolítani a PC-ről !!
        Észrevettem, hogy a Sammobilénál román is van a csapatban !! Nem tudom, miért működnek keményen a webhely funkciói. Ez valójában nem engedi fizetni a nagy sebességű letöltésért !! Küzdök és nem tudok fizetni !!
        Cristi, ennyi: ha telepítette ezt a javítást, akkor az, amit rájöttem, nem veszik el a hardveres visszaállításkor. Megvolt a "lehetőségem", hogy nem működik megfelelően, és hogy vissza kell állítanom az eredeti állapotot az Odin-nal. Ahhoz, hogy visszatérjek a kiindulási ponthoz, valójában a kemény visszaállítás szakaszaiba jutunk !! És ha a hard reset Úgy ébredtem, hogy a regisztráció funkció azt jelenti, hogy a telepítést követően már nem törlődik, talán jó tudni azoknak, akiknek 7000 lejes fánkja van, aki ezt meg akarja tenni: a garancia elveszhet, nem?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.