Gimp ingyenes képszerkesztő program 3. rész, választási lehetőségek - HD video bemutató

Helló barátok, Dan vagyok, ma folytatjuk a Gimpről szóló oktatóanyagot, ez a harmadik rész, ahol a "Kiválasztások készítése" témáról fogunk beszélni.

Sokan közületek, a megjegyzések rovatban, akkor mint a Gimp az Adobe Photoshop, az Adobe Photoshop egy olyan program elkötelezett szegmens PRO, és nem lehet összehasonlítani semmilyen módon a Gimp, ami 100% ingyenes, de a Gimp Ön nagyon jó, és nem azt mondja egy pillanatra, hogy ez egy ingyenes program.

Az otthoni felhasználók és azok számára, akik szeretnék, hogy az első lépéseket a grafikai tervezés és szerkesztés, GIMP a legjobb választás, a Photoshop hajló professzionális használatra, és ezért egy kicsit nehezebb megérteni a felhasználók elején módon.

A téma a harmadik bemutató a sorozat GIMP tutorials "teszi a beállításokat." Ebben a leckében több kiválasztási módszereket. "Ll kell választani, ha dolgozni a saját képeket azok a módszerek, amelyek a legalkalmasabbak a tényleges helyzetnek. Azt ajánlom, hogy választás, mint hogy egy nagyobb zoom, add maszkok, rétegek és nélkülözhetetlen eleme, hogy rabdare.Acest tutorial leírja, hogyan lehet beilleszteni egy képet a baba belsejében egy virágos kép volt, mint adhat a különböző hatások a szöveget.

A jobb érthetőség kedvéért a példa a bemutató videót a Gimp, szükséges, hogy megtekinthesse az első két konzultáció:

1. Gimp ingyenes képszerkesztő 1 a telepítés és a rétegek.

2. Gimp, ingyenes szerkesztő fényképeket, a 2 maszkolás rétegeket.

Kívánok kellemes és a várakozások szerint ezek video oktatóanyagokat GIMP. Letöltés tesztfájlokat

Dan Constantin
tutorialegimp.blogspot.com

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (63)

  • Szia látom nincs hozzászólás gondoltam adok egyet. Az érdekes program egyfajta photoshop. Kiváló munkát végezzen, tartsa így;). Köszönöm !

  • Szuper kemény, sok munka, de ... holnap találkozunk, egy kicsit olyan őrült vagyok, akinek van kifogása ellen ,,, ez nem jó ,,, ezt hiányoltad egy kicsit ,,,,, ,,,, tenni, ha van mit és képesek !!!!! Menj előre, dán, akinek tetszik, megtanulja, hogy jó, hogy a semmiből indult !!! SIKER

  • A TEXT effektusoknál, amikor ezt a "dombornyomásos" hatást megadom, nem változtatom meg a szövegemet, hanem megnyitok egy másik oldalt, amely megegyezik a módosítatlan szöveggel és azzal, minden alkalommal, amikor megpróbálom a szövegnek azt a domborító hatást adni, az megnyílik számomra. egy másik ablak, a kép és a szöveg változatlanul. Miért?
    Pontosan úgy tettem, ahogy az oktatóanyagon bemutatta, de hiába, folyamatosan megnyit egy másik ablakot ugyanazzal a képpel és szöveggel a dombornyomás hatása nélkül.

    Köszönöm.

  • @roxana: Ez a jelenség, amely leírja, valószínűleg azért történik, mert a "Ferde hozzáadása" szűrő alkalmazásakor bejelölte a "Másolás kezelése" opciót. Törölje a jelet.

  • @Dan: Tudod, egy programot, hogy én is vágott egy darabot EX dintrun film, a közepén a film egy hibát, és szeretné, hogy távolítsa el azt tartja a többi film (vagyis csak mi van középen vágni)?? Köszönhetően

  • @ CORLEONE: Azt javasoljuk a programot Avidemux.In elv azt hiszem, sikerül VideoPad (hozzá a teljes filmet egymás után, hogy a két vágás elején és végén az időt akarja eleminate ez a film, és végül törölje ezt a szakaszt exporti film).

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.