Gimp, ingyenes képszerkesztő szoftver, 2. rész maszkoló rétegek - video bemutató

Ez a bemutató a második egy sor videó útmutatók segítségével ingyenes képszerkesztő program, GIMP.In a bemutató, akkor megtanulják, hogyan teljesít maszkolás réteg, amely elengedhetetlen egy grafikus szerkesztő program.

A maszk egy olyan kép árnyalatú fekete-fehér csatolt egy réteg.

Területeken, ahol a fekete maszk átlátszó lesz, és fehér területek a maszk látható lesz. A következő bemutató megmutatja, hogyan választják ki az egyes elemek a kép a szerkeszteni kívánt.

Ahhoz, hogy jobban megértsük a bemutató szükséges nézni az első rész, amelyben bemutatott és részletesen kifejtette milyen a rétegek (réteg), és hogyan kell dolgozni velük.

Minden rész a sorozat video oktatóanyagokat dedikált programot GIMP azért fontos, mert a jövőben fogunk dolgozni bonyolultabb és elengedhetetlen lesz alapokat.

Mert ez a bemutató videót, hogy beszél elfedő rétegek GIMP kell legyünk türelemmel, és figyelmet, mert elég hosszú, ha követi a bemutató a húgy akkor elveszíti fontos dolgokat. Ezek oktatóvideók magas koncentrációban információk elég nagy, ezért szükséges, hogy megtekinthesse azokat figyelmesen.

A tetején a bemutató, teljes bevezető szöveget, hogy pontosan hol lesz ellátni egy linket a fájlok letöltéséhez azt vizsgálja, hogy tudod használni, mint tananyag.

Kívánok kellemes és a várakozások szerint ezek video oktatóanyagokat GIMP. Letöltés tesztfájlokat

Dan Constantin
tutorialegimp.blogspot.com

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (120)

  • Helló Boss, gratulálok magyarázza nagyon jól nem szeretnék beszélni rossz, de senkit, mint a többi előadók veszel minket, és kanalat a szájába nem csak ételt az asztalra!

    ha teheti előadást alaplapok a legfontosabb elem, amelyet meg kell vásárolni a rögzítő egy pc

  • Szerintem azoknak, akik észrevételeikkel felett nem felejtettem fele tutorial.Tutorialul kitűnő volt, voltak 70 perc, ahol voltunk olyan gondosan, mint egy film Oscar, szeretem mennyi ilyen ismertetők a szerkesztési Fotó és különösen, hogyan explici.Faci egy csodálatos munka, és utánanézünk tovább az Ön útmutatók E rendkívüli Gimp programot, de ez sokkal kisebb, mint a Photoshop, majdnem olyan bun.Felicitari Dan, és tartsa asa.Multumesc.

  • Gratulálok Dan.
    Sokkal keres néhány oktató, hogy segítsen nekem, hogy képalkotó.
    Talán, miután befejeztük a Gimp, próbálja Photoshop.

    Csak a jó, és gratulálok még egyszer.

  • Mit tehet a GIMP ..... és mit tehet?
    Dan ... kitűnő. Ez azt mutatja, hogy türelmes és szeretsz csinálni ezeket az oktatóanyagokat :)

  • TÜKÖL .. A SZERETETEK A SZERETETEK !!! BV ... SIKER ...
    Őszintén szólva, NEM KÖVETKEZÕ MEG "FÉNY-FÁJL", de annyira, amennyire néztem, ötletem lett volna rólad, jó !!!

  • Szeretnék egy olyan programot is, amely növeli a letöltést az ODC-ből (Strong Dc +, Apex Dc +) vagy a torrentekből. Kérem ... Köszönet

  • @crystyHACK: Nincs ilyen dolog ... ez csak egy illúzió és a szoftvergyártók számára is mód arra, hogy pénzt keressen tőle ... mintha gyorshajtó szoftvert kínál Önnek! A sebesség az, amit a szolgáltató megad, és ez elég !! ha nagyobb sebességet és nagyobb sávszélességet akar, cserélje ki a szolgáltatót jobbra!

  • jelenleg Romániában, ki gondolja a legjobb internetszolgáltatót? Van olyan dwn sebessége, amely eléri a 400 kb-t, de nem vagyok nagyon elégedett vele ...

  • Jelenleg Romániában Ön szerint ki a legjobb internetszolgáltató? Nekem a sebessége eléri a 400 kb-t, de nem vagyok nagyon elégedett vele ... várom a tanácsát ... köszönöm a választ

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.