Útmutató beszerzési vezeték nélküli router

Útmutató a szerzés minőségű vezeték nélküli router

Mi a legjobb vezeték nélküli router? Az a kérdés, hogy mindenki azt kérdezi, és ha akarnak venni egy vezeték nélküli router. A válasz nem is olyan egyszerű. Először azt kell megállapítani, hogy melyik az a minimális tisztesség, amikor a vezeték nélküli router.

Útmutató beszerzési vezeték nélküli router

Szükséges minimum egy tisztességes router 2015-2016:
1. WAN és LAN kell Gigabit
2. NAT kell a hardveres gyorsítást
3. Meg kell legalább egy WiFi patak 802.11 AC (433 Mbps)
4. QoS alap
Most, hogy megvan a szükséges minimumot, azt lehet gondolni, és fejlettebb; Mivel a vezeték nélküli router van néhány szuper intelligens készülékek mostanában; Ezek mindenféle szerver, QoS, tűzfal és szülői felügyeletet még.
Speciális funkciók találhatók az intelligens routerek:
1. Vendég WI-FI hálózatok
2. VPN-kiszolgáló (PPTP, OpenVPN, IPSec)
3. Haladó QoS
4. FTP szerver
5. Szerver Samba
6. Nyomtatószerver
7. Fejlett hálózati biztonság
8. Fejlett DDOS-védelem
9. Kettős WAN
10. 3G hálózati kapcsolat / 4G (USB modem)
11. USB portok 2.0 és 3.0
12. DLNA szerver
13. ITunes Server streaming (iPhone, iPad)
14. Részletes szabályozás sávszélesség IP
15. VPN Client (router csatlakozik egy másik szerver VPN)
Ahhoz, hogy mindenkinek jobb találtam két útvonal, hogy a fenti leírásnak megfelelő. Az első egy nagyon jó router, nyom nélkül is speciális funkciókat, míg a második egy router mindenki számára tartogat valamit. Az utóbbi egy szenvedélyes router.
Tiszta sebesség, ezek a routerek valószínűleg ugyanazon a helyen, így a különbség funkciók, amelyek hozzáadott értéket, a kényelem és a biztonság.

A legjobb vezeték nélküli router az alap (a tisztességes árat).
TP-LINK Wireless Router C2 Archer, Dual Band AC750

A legjobb vezeték nélküli router a fejlett (a tisztességes ár)
ASUS RT-AC66U Black Diamond Dual-Band Wireless AC router Gigabit 1750, 802.11 a, b, g, n és ac

Van egy router Asus RT-AC56U, legjobb vezeték nélküli router hogy valaha is volt, és ez AC66U még jobb.

Ha továbbra is szeretné megvásárolni router szuper olcsó (szinte ingyen), hívlak benneteket, hogy néz video oktatóanyagokat, amelyek a következők:
TP-Link router bemutatója
bemutató NETIS
Vagy talán szeretné látni hogyan lehet felerősíteni a gyenge vezeték nélküli jelet…


Videó bemutató - Vezeték nélküli útválasztó vásárlási útmutató

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (28)

      • Bocsáss meg Cristian-nak, hogy ezt az utat választottam, kérlek, ajánlj nagyon-nagyon dinamikus IP-t kínáló routert, vagy ... és innen már nem tudom, vpn szervert? ..csak akkor, ha az IP-t kódolja; Nem akarom, hogy ez az útválasztó naplózza egy másik vpn szerverre, mert az árak nagyon magasak, és nem akarok hack tevékenységet végezni. Egyelőre 800 RON-om van, de találok más pénzt is. Az összes általam vizsgált útvonalon nincs egyértelműen feltüntetve, hogy az ip dinamikus-e.
        Köszönöm szépen.

        • Nincs rejtőzködési módszer, vagy ahogy mondod "kódolás". Érdemes VPN-kapcsolatot létesíteni egy szerverrel, az útválasztó VPN-kliens. Akkor lesz egy alagút az IP-hez "Alaszkában", és úgy tűnik, hogy az összes hackelési tevékenységét Alaszkában kezdik meg. Természetesen VPN-kiszolgálóval kell rendelkeznie Alaszkában.
          Asus router, de nem minden, lehet a VPN-szerver és kliens.
          Elméletileg lehet csinálni több tucat alagutat, ahol sétálni az adatokat. Romániában az alaszkai keresztül Japánban és Nigéria.
          Azonban, ha szem előtt képzett ember, akkor is megtalálható, ha használja a VPN-kiszolgáló a Holdon.

  • Cristi látjuk, ha a router hardveres gyorsítás, ahogy olvastam a szemüveg után emag és nem ír semmilyen router, amely hardveres gyorsítást ????

  • Nemrégiben kaptam egy c7-es íjászt. 1000 rdlink van. Egy asus n61vn-n Win 10 és ssd-vel kábelen keresztül 380Mb és wifi n 85Mb teszt tesztsebességet kapok Wifi tűn S4 telefonnal kb. 80-85Mb. On utorent ne adjon át 4-5 Mb-ot wifi-n keresztül. Kicsit tűnik a megtett beruházásnak. Igaz, hogy nincs i7-esem, de egyébként megvan az összes olyan specifikáció, amelynek sokkal jobb sebességet kellene hoznia. És a feltöltés nagyon közel van, néha még nagyobb is, ami meglep. Mit kell tenni?

    • ez jó. az enyém 3 hónapig működik újraindítás nélkül. Kár, hogy nem tehetem rá a dd-wrt-t, pedig elveszíteném a hardveres gyorsulást. a vezeték nélküli egy kicsit rossz igen .. működik ... Asusnak venném, ha olcsóbb lenne. igen 500 lej nem adok routeren

  • Kérem, legyen kedves velem! Van Lenovo G510 i5 processzorral. Eltávolítottam a Win8-at, és helyette telepítettem, szakmailag licenceltem a Win7 ok-ot. Néhány nappal később a sávon megjelent a Win10-ről szóló értesítés. Frissítettem Windows 10-re. . Egy ponton figyelmeztettek: "Nem lehet telepíteni a Windoes 10-et, mert a processzor nem támogatja az NX-t" !! (Nem lehet telepíteni a windoes 10-et, mert a CPU nem fogadja el az NX-t) Autodidakta vagyok, és bár képes vagyok kezelni a különböző helyzeteket, most túlterhelt vagyok. Nem tudom, mit tegyek. Tudna bemutatót készíteni erről a témáról?
    Antcipat Köszönjük!

  • ... folytatja: "Sajnos ez a számítógép nem tudja futtatni a Win 10 rendszert. Ezért a Win 10 nem telepíthető erre a számítógépre. A processzor nem támogatott "

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.