Útmutató processzor Haswell laptop vásárlás vagy Sandy Bridge

Szia barátok, ma lesz szó laptopok most indított felszerelt Haswell processzor és az Nvidia új grafikus.
Két héttel ezelőtt csináltam egy hardver útmutató, amit ajánlott némi egy olyan rendszer részei HaswellA laptopok kellett várni erre a pillanatra nem voltak készleten a boltokban, ma már több laptopok Intel Haswell és beszélünk róluk.
Minden alkalommal, amikor egy új generációs processzort indítanak, a hardvergyártók, például az Asus, az Acer, a Lenovo, az MSI, a Dell, a HP stb., Új termékeket hoznak forgalomba, amelyek ezekkel az új processzorokkal vannak felszerelve. A Haswell megjelenésével az Nvidia egy kicsit emelte a teljesítmény szintjét, nem azért, mert túl jók a szívükben, hanem azért, mert az Intel a Hasewll processzorokra kiváló grafikákat helyezett be, amelyekkel a GT650M-rel egyenértékűen harcolhattak. Ennek ellensúlyozására az Nvidia egy extra „cancioc” előadással jött létre a régi generáció felett.
Hogy őszinte legyek veled, csak az 1920 × 1080-as képernyők nagyszabású bevezetése volt lenyűgözve, amelyet tavaly drágább laptopokban találtam, különben minden ugyanaz, mint utoljára.
Ajánlások (azok számára, akik a "legújabb típusú laptopot" szeretnék)
Lenovo IdeaPad Laptop Intel ® Core Y510 i7-4700MQ 2.40GHz, Haswell, 8GB, 1TB + 24GB SSD, Dual nVidia GeForce GT 750M 2GB, Microsoft Windows 8
Acer Aspire V3-772G-747a161TMamm Intel ® Core i7-4702MQ 2.20GHz, Haswell, 16GB, 1TB, nVidia GeForce GTX 760M 2GB, Linux, Gold
Acer Aspire V3-772G-747a8G1TMakk Intel ® Core i7-4702MQ 2.20GHz, Haswell, 8GB, 1TB, nVidia GeForce GT 750M 4GB, Linux, Fekete
Ajánlások (Legjobb ár-érték arány)
HP laptop az Intel ® Core 650 i3-2348M 2.30GHz, 4GB, 500GB, Intel ® HD Graphics, Linux (Office)
G46VW-W3060D ASUS Intel ® Core i5-3210M 2.50GHz, Ivy Bridge, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GTX660M 2GB, FreeDOS, Fekete (A játék)
Ha még mindig nem elégedett minden olyan termék, akkor melegen ajánlom laptop, vettem magamnak pár hónap után, és nagyon tetszett.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (42)

  • Az a gyanúm, hogy egy kicsit íróasztal és laptop kezdődik apuna.Sa veszel egy laptop vagy asztali az erőteljes grafikai és play-2 3 legmenőbb játékok egy évben csak nem veszek neked egy merita.Sa tabletta vagy mobil művészet még akkor is, merita.Mobilitate, súly, tárolás, intelligens, DLNA kapcsolat, érintés, ablakok 8 etc.Jocuri, hogy játszik az asztalon most játszani a tablet teljesítmény etc.Ce gondolsz?

    • Haver, legyünk komolyak, nem hasonlíthat egy táblagépet / telefont egy laptophoz / asztalhoz, amikor a játékokról van szó. Ha tablettán játszhat a Far Cry 3, a Crysis 3 játékot vagy hasonló játékot, tudassa velem. :) A laptopok továbbra is jók, most, ha a "facebook" -on vagy, rendetlenség, ha egy újabb klipet nézel a YouTube-on, akkor normális, ha elégedett vagy tabletta vagy telefonnal. De amikor fotó / videó szerkesztésre és néhány játékra kerül sor, és amikor a játékot mondom, akkor nem azt értem, hogy a petárdákat, mint a templomfutást, vagy tudom, hogy nem lehet összehasonlítani. :)

  • Miért minden ultabook telek jön a Windows előre telepítve.
    Érdekelne egy otthoni Lenovo U310, tehát azonnal terjessze rá a linux-ot, hogy teszteljen, játékot játsszon a böngészőben stb. Azt hiszem, ha ablak nélkül jönne, száz euróval olcsóbb lenne, és ez lenne a legmenőbb ultrabook / laptop a piacon. Láttam a vakondban, és nagyon tetszett, nagyon jónak néz ki, kellemes kialakítású, fémes irányban árnyalatú, kicsi, kompakt és több mint tízszer néz ki, mint a HP 10.
    Beszéltem néhány srác, hogy EMAG pcgarage, és azt mondta nekem, hogy ultrabooks jön a Windows előre telepített, mert tiszteletben kell tartaniuk bizonyos normákat, mások azt mondták nekem, hogy ha Ultrabook jön előtelepített Windows nélkül, ha ala nem ultrabook .
    Nem értem semmit, miért ultrabooks jön a Windows előre telepített?

    • Lusta, hogy rendel egy laptopot előre telepített Windows nélkül? Nos, amikor azt hallom, hogy panaszkodsz, nem tudom elhinni ... Túlságosan lusta vagy ahhoz, hogy megvásároljon egy botot, és telepítse rá az Ubuntu vagy Linuxot, vegye ki a merevlemez-meghajtót Windows és pac segítségével. Linux ... mi olyan nehéz ... A Microsoft számára normális, szép és logikus szempontból az lett volna, hogy ablakokat adott nekünk a DVD-re, és telepítenünk kellett volna. De nem .. ez a szakasz az előre telepített ablakokkal kissé bosszant engem, és nagyon furcsa számomra, hogy van asztalom ... Ez a dolog a processzorba vagy az alaplapra helyezett licenc alapján nekem úgy tűnik, hogy valami kissé rá van kényszerítve a nyakamra. .. Végül ...

      • licencet beillesztették a processzorba, alaplap :)), a licencet a Windows 8-ban helyezik el a biosban a "kalózkodás elleni küzdelem érdekében", de még mindig van elég módszer a Windows8 + licenc telepítésére

    • FaqTak: EDOS, Fekete (a játék)

      FaqTak: Minek ultabook telek jön a Windows előre telepítve. Me, érdekel a Lenovo U310 az otthoni annyira instabil FORGALMAZÁ linux rá, hogy néhány vizsgálatot, hogy játsszon böngészős játékok, etc.Banuiesc, hogy ha jött ablakok nélkül olcsóbb lenne ezeket egyetlen egy euro cent, és ez lenne a legmenőbb ultrabook / laptop piacon. Láttam a vakond, és nekem nagyon tetszett, nagyon jól néz ki, szép design, a fém felé lombkorona, kicsi, kompakt és jobban néz ki, vagy hogy a HP 10 650. Beszéltem néhány srác, hogy EMAG pcgarage, és azt mondta nekem, hogy ultrabooks jön a Windows előre telepített, mert tiszteletben kell tartaniuk bizonyos normákat, mások azt mondták nekem, hogy ha Ultrabook jön előtelepített Windows nélkül, ha ala nem ultrabook . Nem értem semmit, miért ultrabooks jön a Windows előre telepített?

      Ezt a kérdést is feltettem magamnak, és még nem találtam választ. Valószínűleg csak marketing cucc. Az Ultrabooks a formatervezés szempontjából kiemelkedik ... arra készültek, hogy még jobban megfigyeljék. Valószínűleg a Microsoft úgy gondolta, hogy ilyen módon érdemes pénzt keresni, és egyfajta módon bevetették magukat ebben a kategóriában. Most még látni kell, hogy milyen értékesítéssel rendelkeznek ... áprilisban azt mondták, hogy a Windows 8 nagyon kevés népszerűséggel bír. Az ügyfelek nem túl izgatottak, ha ultrarakat könyveket vásárolnak előre telepített Windows 8 rendszerrel.

  • Két Ivy Bridge modelleket, jó ár-teljesítmény arány
    HP ProBook 4540s (H5J92EA) indul £ 1800
    és Dell Inspiron 3521 (DI3521I54750DA-05) indul £ 2049

  • Daniel: Véleményem szerint, ez egy kicsit íróasztal és laptop kezdődik apuna.Sa veszel egy laptop vagy asztali az erőteljes grafikai és play-2 3 legkirályabb játék egy év, csak nem vásárol a merita.Sa tabletta vagy mobil művészet még akkor is, merita.Mobilitate, súly, tárolás, intelligens, DLNA kapcsolat, érintés, ablakok 8 etc.Jocuri, hogy játszik az asztalon most játszani a tablet teljesítmény mit etc.Ce ?

    Azt hiszem, fiatal, véleményem szerint más

  • FaqTak: Minek ultabook telek jön a Windows előre telepítve. Me, érdekel a Lenovo U310 az otthoni annyira instabil FORGALMAZÁ linux rá, hogy néhány vizsgálatot, hogy játsszon böngészős játékok, etc.Banuiesc, hogy ha jött ablakok nélkül olcsóbb lenne ezeket egyetlen egy euro cent, és ez lenne a legmenőbb ultrabook / laptop piacon. Láttam a vakond, és nekem nagyon tetszett, nagyon jól néz ki, szép design, a fém felé lombkorona, kicsi, kompakt és jobban néz ki, vagy hogy a HP 10 650. Beszéltem néhány srác, hogy EMAG pcgarage, és azt mondta nekem, hogy ultrabooks jön a Windows előre telepített, mert tiszteletben kell tartaniuk bizonyos normákat, mások azt mondták nekem, hogy ha Ultrabook jön előtelepített Windows nélkül, ha ala nem ultrabook . Nem értem semmit, miért ultrabooks jön a Windows előre telepített?

    Olvassa el piaci döntéshozók, piac azt mondja, hogy a legtöbb felhasználó szeretné vásárolni Plug and Play eszközök, hogy a munka inediat voltak a dobozból, ha lehet, és az akkumulátort.
    Azt, hogy magunk vagyunk kevesen, kevés ahhoz, hogy számíthat a marketing grafika.

    • Cristi, azt hiszem, hogy a gyártók szélvédőket telepítenek a laptopokba, mert számukra 30,40 semmi olyan, mint amennyire csak olyan sok percig járnak, további 4.5 millió

  • Látom, hogy az mk908-ról szóló bemutató még mindig vár. talán feladta őt, nem tudom. Úgy gondolom, hogy 10 perc elegendő ahhoz, hogy mindent elmondhassunk arról, amit ez a vadállat tehet, vagy egy, a telefonos alkalmazásról. köszönöm!

  • Hány hozzászólás szükséges ahhoz, hogy megkapjuk a részletesebb bemutató ismertetőt az mk908 használatával ????? Körülbelül 50 e-mail címet és 50 video bemutató fiókot kell tennem. figyelembe kell venni? ok, teljes csalódás !!!!!!!!!!

  • Lehet, hogy fiatal vagyok, de tudnod kell, hogy megnézem az összes „fej farok” oktatóvideót (Adrian szavai). Egy korábbi videó bemutatóban (MK908 + Onlive + gamepad, játékkonzol a TV-ben) azt mondtad, hogy OnLive játékot játszhatsz hogy már nincs szüksége egy csomó memóriára és kifinomult videokártyára, mert ezeknek a srácoknak a szerverei vannak a legjobban felszerelt. vagy asztalon, talán ismét más véleményed van!
    PS Azt nem mondtam, hogy az asztal és az asztal eltűnik, csak hogy ritkákká válnak, amíg ... eltűnnek!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.