Útmutató processzor Haswell laptop vásárlás vagy Sandy Bridge

Útmutató processzor Haswell laptop vásárlás vagy Sandy Bridge
4.83 (80) 96.5%

Szia barátok, ma lesz szó laptopok most indított felszerelt Haswell processzor és az Nvidia új grafikus.
Két héttel ezelőtt csináltam egy hardver útmutató, amit ajánlott némi egy olyan rendszer részei HaswellA laptopok kellett várni erre a pillanatra nem voltak készleten a boltokban, ma már több laptopok Intel Haswell és beszélünk róluk.
Minden alkalommal, amikor elindít egy új generációs processzorok, hardver-gyártók, mint például az Asus, Acer, Lenovo, MSI, a Dell, a HP, stb, új termékek szerelve az új processzorok. A dob Haswell, Nvidia kicsit magas szintű teljesítményt, ez nem azért, mert én vagyok túl jószívű, hanem azért, mert az Intel processzorok dugva Hasewll kiváló grafikával, hogy tud harcolni egy egyenrangú GT650M. Ennek ellensúlyozására emberek Nvidia jött a "cancioc" extra teljesítményt az idősebb generáció.
Hogy őszinte legyek, én csak lenyűgözte bevezetésével szélesebb körben × 1920 1080 képernyők, amelyek a drágább laptopok tavaly, különben ez az utolsó alkalom.
Ajánlások (Azok számára, akik "az utolsó típusú laptop")
Lenovo IdeaPad Laptop Intel ® Core Y510 i7-4700MQ 2.40GHz, Haswell, 8GB, 1TB + 24GB SSD, Dual nVidia GeForce GT 750M 2GB, Microsoft Windows 8
Acer Aspire V3-772G-747a161TMamm Intel ® Core i7-4702MQ 2.20GHz, Haswell, 16GB, 1TB, nVidia GeForce GTX 760M 2GB, Linux, Gold
Acer Aspire V3-772G-747a8G1TMakk Intel ® Core i7-4702MQ 2.20GHz, Haswell, 8GB, 1TB, nVidia GeForce GT 750M 4GB, Linux, Fekete
Ajánlások (Legjobb ár-érték arány)
HP laptop az Intel ® Core 650 i3-2348M 2.30GHz, 4GB, 500GB, Intel ® HD Graphics, Linux (Office)
G46VW-W3060D ASUS Intel ® Core i5-3210M 2.50GHz, Ivy Bridge, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GTX660M 2GB, FreeDOS, Fekete (A játék)
Ha még mindig nem elégedett minden olyan termék, akkor melegen ajánlom laptop, vettem magamnak pár hónap után, és nagyon tetszett.


Szerezd meg a Flash Player hogy a wordTube Media Player.

FacebooktwitterGOOGLE_PLUSreddit

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Daniel Azt mondta:

  Az a gyanúm, hogy egy kicsit íróasztal és laptop kezdődik apuna.Sa veszel egy laptop vagy asztali az erőteljes grafikai és play-2 3 legmenőbb játékok egy évben csak nem veszek neked egy merita.Sa tabletta vagy mobil művészet még akkor is, merita.Mobilitate, súly, tárolás, intelligens, DLNA kapcsolat, érintés, ablakok 8 etc.Jocuri, hogy játszik az asztalon most játszani a tablet teljesítmény etc.Ce gondolsz?

  Megjegyzés megtekintése
  • Andrew Azt mondta:

   Barátom, lássuk be, nem lehet összehasonlítani egy tablet / telefon, egy laptop / desktop, amikor a játékot. Ha lehet játszani meg 3 Far Cry, Crysis 3 vagy játékok, mint hogy egy tabletta, és tudassa velem engem.

   Megjegyzés megtekintése
 2. FaqTak Azt mondta:

  Miért minden ultabook telek jön a Windows előre telepítve.
  Me, érdekel a Lenovo U310 az otthoni annyira instabil FORGALMAZÁ linux rá, hogy néhány vizsgálatot, hogy játsszon böngészős játékok, stb. Gyanítom, hogy ha jött ablakok nélkül olcsóbb lenne, ott a 100 €, és ez a legjobb ultrabook / laptop piacon. Láttam a vakond, és nekem nagyon tetszett, nagyon jól néz ki, szép design, a fém felé lombkorona, kicsi, kompakt és jobban néz ki, vagy hogy a HP 10 650.
  Beszéltem néhány srác, hogy EMAG pcgarage, és azt mondta nekem, hogy ultrabooks jön a Windows előre telepített, mert tiszteletben kell tartaniuk bizonyos normákat, mások azt mondták nekem, hogy ha Ultrabook jön előtelepített Windows nélkül, ha ala nem ultrabook .
  Nem értem semmit, miért ultrabooks jön a Windows előre telepített?

  Megjegyzés megtekintése
  • ThLegend Azt mondta:

   Én lusta, hogy a megrendelést egy laptop nélkül a Windows telepítve? A fürdőszobákban hallani panaszt, ha nem hiszel nekem ..., hogy lusta, hogy vegyél egy stik és az Ubuntu Linux vagy telepítve van, jó hardver távolítsa el a Windows és a pac .. stik telepíteni Linuxot ... mi olyan nehéz ... Általános és szép és logikus a Microsoft lett volna egy ajándék, hogy tegyük a dvd és a Windows is telepítve van az új Windows-t. De ez .. Ebben a szakaszban a Windows telepítve, és ez bosszant engem elég egy kicsit furcsa nekem, miután engedélyezett asztalon ... Ez a dolog dugva processzor vagy az alaplap úgy tűnik számomra, egy kicsit valamit erőszakkal nyomta le a torkán .... Végül ...

   Megjegyzés megtekintése
  • Vali Azt mondta:

   FaqTak: EDOS, Fekete (a játék)

   FaqTak: Minek ultabook telek jön a Windows előre telepítve. Me, érdekel a Lenovo U310 az otthoni annyira instabil FORGALMAZÁ linux rá, hogy néhány vizsgálatot, hogy játsszon böngészős játékok, etc.Banuiesc, hogy ha jött ablakok nélkül olcsóbb lenne ezeket egyetlen egy euro cent, és ez lenne a legmenőbb ultrabook / laptop piacon. Láttam a vakond, és nekem nagyon tetszett, nagyon jól néz ki, szép design, a fém felé lombkorona, kicsi, kompakt és jobban néz ki, vagy hogy a HP 10 650. Beszéltem néhány srác, hogy EMAG pcgarage, és azt mondta nekem, hogy ultrabooks jön a Windows előre telepített, mert tiszteletben kell tartaniuk bizonyos normákat, mások azt mondták nekem, hogy ha Ultrabook jön előtelepített Windows nélkül, ha ala nem ultrabook . Nem értem semmit, miért ultrabooks jön a Windows előre telepített?

   És azt kérdeztem magamtól ezt, és nem találtam választ még. Valószínűleg csak marketing dolog. Ultrabookurile kiemelkedik a tervezés ... ez tette, hogy a szemét több. Talán az emberek a Microsoft úgy gondolta, hogy nem kap pénzt, hogy így, és más módon, hogy nem terheli a piacon ebben a kategóriában. Most még meg kell várni, mi az április értékesítési ... azt mondja, a Windows 8 nagyon alacsony népszerűségét. Az ügyfelek nem túl izgatott, hogy vásárlás 8 ultrabookuri Windows telepítve.

   Megjegyzés megtekintése
 3. Alex567 Azt mondta:

  A Review of Daniel: Jobb néma!

  Megjegyzés megtekintése
 4. Két Ivy Bridge modelleket, jó ár-teljesítmény arány
  HP ProBook 4540s (H5J92EA) indul £ 1800
  és Dell Inspiron 3521 (DI3521I54750DA-05) indul £ 2049

  Megjegyzés megtekintése
 5. Cristi Azt mondta:

  Daniel: Véleményem szerint, ez egy kicsit íróasztal és laptop kezdődik apuna.Sa veszel egy laptop vagy asztali az erőteljes grafikai és play-2 3 legkirályabb játék egy év, csak nem vásárol a merita.Sa tabletta vagy mobil művészet még akkor is, merita.Mobilitate, súly, tárolás, intelligens, DLNA kapcsolat, érintés, ablakok 8 etc.Jocuri, hogy játszik az asztalon most játszani a tablet teljesítmény mit etc.Ce ?

  Azt hiszem, fiatal, véleményem szerint más

  Megjegyzés megtekintése
 6. FaqTak: Minek ultabook telek jön a Windows előre telepítve. Me, érdekel a Lenovo U310 az otthoni annyira instabil FORGALMAZÁ linux rá, hogy néhány vizsgálatot, hogy játsszon böngészős játékok, etc.Banuiesc, hogy ha jött ablakok nélkül olcsóbb lenne ezeket egyetlen egy euro cent, és ez lenne a legmenőbb ultrabook / laptop piacon. Láttam a vakond, és nekem nagyon tetszett, nagyon jól néz ki, szép design, a fém felé lombkorona, kicsi, kompakt és jobban néz ki, vagy hogy a HP 10 650. Beszéltem néhány srác, hogy EMAG pcgarage, és azt mondta nekem, hogy ultrabooks jön a Windows előre telepített, mert tiszteletben kell tartaniuk bizonyos normákat, mások azt mondták nekem, hogy ha Ultrabook jön előtelepített Windows nélkül, ha ala nem ultrabook . Nem értem semmit, miért ultrabooks jön a Windows előre telepített?

  Olvassa el piaci döntéshozók, piac azt mondja, hogy a legtöbb felhasználó szeretné vásárolni Plug and Play eszközök, hogy a munka inediat voltak a dobozból, ha lehet, és az akkumulátort.
  Azt, hogy magunk vagyunk kevesen, kevés ahhoz, hogy számíthat a marketing grafika.

  Megjegyzés megtekintése
 7. hi sami Cristi teák imádkozunk megmondani, hogy ez a laptop http://www.altex.ro/laptop-asus-x401u-wx031d-amd-c60-1-0ghz-14-4gb-320gb-amd-radeon-mobility-hd6290-free-dos Jó otthoni használatra az engedelmességet sal, azaz 2.3.4 dal Mondjuk egyfajta játék Counter Strike, Dragon City, World of Tanks egy film a YouTube-on

  Megjegyzés megtekintése
 8. dan Azt mondta:

  Tutorial mk908 látni, hogy még mindig hagyja várható. talán adta nem. Azt hiszem, 10 perc elegendő lenne bemutatni mindazt, amit tud a fenevadat, sem az egyik alkalmazás a tel. grazzie!

  Megjegyzés megtekintése
 9. Marius Azt mondta:

  Hány megjegyzéseket kell menni, hogy, hogy a bemutató részletesebb ismertetése mk908?? Kell tennem VRO 50 mail címeket és a számlák 50 a videotutorial. kell figyelembe venni? ok teljes csalódás!!

  Megjegyzés megtekintése
 10. Daniel Azt mondta:

  Lehet, hogy fiatal, de tudod, hogy kövesse videotutorialele crsti "fej farok" (kb Adrian) .egy videotutorial múlt (MK908 + + OnLive gamepad, játékkonzol TV), azt mondja, hogy lehet játszani OnLive játékokat, a aki nem kell egy csomó memória és kifinomult videokártyák mert azok a srácok jöttek best.Tu szerverek a kis állat a tiéd, akik kevés erőforrás Érendréd és bizonyított teljesítmény hasonló a tabletta nem a vonat a laptop vagy desktop.Poate újra egy másik vélemény!
  PS Én nem mondom, hogy el fog tűnni lap és asztali, de ők ... ritka a kihalás szélén!

  Megjegyzés megtekintése
 11. Daniel: Lehet, hogy fiatal, de tudod, hogy kövesse videotutorialele crsti "fej farok" (kb. Adrian). Videotutorial Egy korábbi (MK908 + + OnLive gamepad, konzolos játékok TV), azt mondja, hogy lehet játszani OnLive játékokat amelyre nem kell egy csomó memória és kifinomult videokártyák mert ezek a srácok jöttek best.Tu szerverek a kis állat a tiéd, akik kevés erőforrás Andrid, és bizonyította a teljesítmény hasonló a tablettát, hogy nem a vonat laptop vagy egyéb vélemény desktop.Poate újra! PS Én nem mondom, hogy el fog tűnni lap és asztali, de ők ... ritka a kihalás szélén!

  A válasz a fenti nem hagytam, hogy Én vagyok a Krisztus-admin vagy Cristian cismaru.

  Megjegyzés megtekintése
 12. Daniel Azt mondta:

  Cristi, bocsánatot kérek ... és élni a többi kristály és Daniel Cristi.Multi ezt site.E valamint ellenkező véleményeket, és ugyanaz a parere.Progres, testvér, a haladás!

  Megjegyzés megtekintése
 13. Adrian Rotaru Azt mondta:

  AMCUMPARAT TRONSMART MK908 Szeretnék csatlakozni a DIGI MOBIL TO?

  Megjegyzés megtekintése
 14. IronMaiden Azt mondta:

  Nem akarom hallani a Acer modellek, nem volt rossz tapasztalatai Acer Aspire, és nem csak azt, hogy az idézőjelek.

  Megjegyzés megtekintése
 15. Costelina Azt mondta:

  Bocs az leptop csak 2gb RAM, de ez az, amit csinálni

  egy kicsit régi. akarom mondani, hogy én megpróbáltam windows8, igent mondtam Domain

  nehéz lépés, de látom. Azt akarom mondani, én vagyok nyűgözve, hogy nem tudja,

  De a Windows a Microsoft, hogy ez milyen nagy és milyen sokan előre telepített benne
  mozog, és csak mozog, de sokkal gyorsabb betöltése a Windows 7
  Úgy gondolom, hogy a tűzfal erősebb.
  Természetesen az is valami, nem tetszik (ahogy vagyunk annyira válogatós)
  Nem szeretem témákat 3 csak az alapvető, és nem kell, hogy a klasszikus témát, mint a
  hogy w 7, de minden esetben nagyon rapid.bravo microsoft

  Megjegyzés megtekintése
 16. sapunell Azt mondta:

  Cristi .. szia ..... ha nem bánod ...... mondani, miért nem, és oktatóanyagok Operációs rendszerek felépítését (30zile), mint ... 7 Windows Ultimate vagy Windows Professional 8 2 helyett a kereskedelmi verzió Windows Enterprise és a Windows 7 8 Enterprise?

  Megjegyzés megtekintése
 17. Iustin Azt mondta:

  A leptopuri lehet egy nagy különbség az AMD és az Intel, de az asztal kicsi, de kiváló ár-teljesítmény Intel eltúlozni! véleményem!

  Megjegyzés megtekintése
 18. Ali! Azt mondta:

  ThLegend: Én lusta, hogy nem a parancsot Windows előtelepített laptopfara? A fürdőszobákban hallani panaszt, ha nem hiszel nekem ..., hogy lusta, hogy vegyél egy stik és a Ubuntusau Linux telepítve van, jó hardver távolítsa el a Windows és a pac .. stik telepíteni Linuxot ... mi olyan nehéz ... Általános és szép és logikus a Microsoft lett volna egy ajándék, hogy tegyük a dvd és a Windows is telepítve van az új Windows-t. De ez .. Ebben a szakaszban a Windows telepítve, és ez bosszant engem elég egy kicsit furcsa nekem, miután engedélyezett asztalon ... Ez a dolog dugva processzor vagy az alaplap úgy tűnik számomra, egy kicsit valamit erőszakkal nyomta le a torkán .... Végül ...

  Éltem hallani ezt is:
  Hogy a pokolban "Windauz" a folyamat? Vagy az alaplap?
  Jobb, ha ragaszkodik a tudás messenger és facebook és nem zavarja a számítógépek
  Ha kezelni úgy, hogy a számítógépek és a gépek, nem csoda, ha látom azt szeretné rögzíteni valamit, azonnal elindul, és elvisz a falba, anélkül, hogy indul a motor
  És felébred, és megoldani a problémát is.

  Megjegyzés megtekintése
 19. Ali! Azt mondta:

  Adrian Rotaru: AMCUMPARAT TRONSMART MK908 Bárcsak CONECTEZDIGI telefon?

  Dada lehet.
  A PP Widget.
  A jövőben nem halesti írni és kisebb terek

  Megjegyzés megtekintése
 20. Ionuţ Azt mondta:

  Helló Cristi.
  Azt akarom tudni, hogy mi is fordítsanak több RAM, a Micro SD kártya csatlakozik egy Tronsmart MK908 (pl. 2 4 GB). Lehetséges ez?
  A kérdés is érvényes más "eszközök" (PC, laptop, okostelefon ...), mint "kölcsön" Gb SD kártya, bot, HDD, SSD, vagy más, hogy növelje a RAM (vagy RAM a grafikus) ( kívül RAM-lemezen). Azt hiszem, több RAM van szívesen olyan eszköz, amely azt használja. Különösen, amikor a MiniPCI helyek, már jön a gyári alap konfiguráció (esetenként korlátozott).
  Köszönöm.

  Megjegyzés megtekintése
  • Ciprian Azt mondta:

   Ez is eltarthat a belső memóriából tronsmartului / tabletta / telefon nem az SD kártyán, azaz a tronsmart azoknak 8gb hogy 2gb + 2gb akik már rendelkeznek, és nem 4gb, ez a cucc működik, és a számítógép úgynevezett lapozófájl, de csak a jobb mozgás deshiderea ablakok és jocuri.Nu nem kell d emai mint 2gb ram esetében caai még 512,256 ha nem mozog da.si legrosszabb mozog sokkal jobb játékok és a felület, akkor "swapper for root" google szabad játék, de többre van szükség, noroc.Si gyökér, ha szeretné lefoglalni belső memória SD memória egyfajta "go partíció" gl az sd SD változat 1.9 a Google, hogy a a piac nem működik, és csak szükség root.Mult szerencse.

   Megjegyzés megtekintése
 21. IonuţHi Cristi. Azt akarom tudni, hogy mi is fordítsanak több RAM, a Micro SD kártya csatlakozik egy Tronsmart MK908 (pl. 2 4 GB). Lehetséges ez? A kérdés is érvényes más "eszközök" (PC, laptop, okostelefon ...), mint "kölcsön" Gb SD kártya, bot, HDD, SSD, vagy más, hogy növelje a RAM (vagy RAM a grafikus) ( kívül RAM-lemezen). Azt hiszem, több RAM van szívesen olyan eszköz, amely azt használja. Különösen, amikor a MiniPCI helyek, már jön a gyári alap konfiguráció (esetenként korlátozott). Köszönöm.

  Először is, miért van szükség több RAM-ot, GB 2 elég.
  Másodszor, meg kell tudni, hogy a RAM felejtő memória, és rendkívül gyors SD kártya egy nem felejtő tárolóeszköz nagyon lassú.
  A legjobb esetben elérni 20 sd kártya és ram MB másodpercenként érintés és 10.000 MB másodpercenként.
  Azonban az elmélet lehet lefoglalni a swap terület az sd, de ez nem segít egyáltalán, igen, még akkor drasztikusan lassú a telefon vagy mini Tablet PC.

  Megjegyzés megtekintése
 22. Adrian Rotaru: AMCUMPARAT TRONSMART MK908 Bárcsak CONECTEZDIGI telefon?

  Fogok csinálni a tutorial csatlakozó a modem 3g / 4g a mini PC.

  Megjegyzés megtekintése
 23. Anderson Azt mondta:

  Helló, Cristi milyen hangkártya mit ajánlani, mint az én fórumon ALC892 Realtek alaplapi hang hallható "suhogó" hangszórók, hogy a zaj, mint SSD működik, vagy ha görgetni az egérrel a böngésző "FAS FAS "nehezítik az Ubuntu, mint a Windows. Én az eredeti vezetők DVD-n és így is tesz, és miután tettem a net és hallani fogja, hogy a zaj, ez egy tiszta suhogó tudják, ez volt az audió kazetták elkezdi meghallgatását szalag zaj után kezdődött dalt. Mit javasol?

  Megjegyzés megtekintése
 24. Leku Azt mondta:
 25. Tudor Azt mondta:
 26. Tudor: Szükségem van lehetőség kiválasztásakor a laptop http://www.altex.ro/laptop-asus-k55vd-sx443d-intel-core-i7-3630qm-2-4ghz-15-6-4gb-1tb-nvidia-geforce-610m-2gb-ddr3-free- dos si http://www.altex.ro/laptop-lenovo-essential-g780-intel-core-i5-3230m-2-6ghz-17-3-4gb-1tb-nvidia-geforce-gt635m-2gb-ddr3-free- dos melyik a jobb a játék, és az irodai alkalmazások (szintén imp akkumulátor és tartósság)

  Látogasson el a Lenovo modell egy jobb videokártya, és egy jó processzor.

  Megjegyzés megtekintése
 27. Mihaela Azt mondta:

  Servus Én teljesen mellett a témát, de szeretnék venni magamnak egy laptop, és nem tudom, miért. Mellette nem akarok sírni 2 éve nem tudnak megbirkózni (a régi PC) van szükségem, hogy, és ez a lány technikai, mint én. 12 között 15-régi mn. Mit tud tanácsot adni? Köszönöm szépen, és várom, hogy a tanácsot!

  Megjegyzés megtekintése
  • A laptop, hogy a pénz is nagyon erős, csak kap egy olcsó laptop, hogy nem lesz nagyon "időtálló".
   Ha a követelmények nem magasak, akkor ezt a munkát, és egy olcsó laptop.
   Ezekben a napokban, hogy a laptop vásárlás útmutató között 1000 2000 és lej. Akkor azt fogja mondani, hogy miután elfelejtette, hogy egy jó üzlet, még kevésbé nagyvonalú költségvetést.

   Megjegyzés megtekintése
 28. Mihaela Azt mondta:

  Nagyon köszönöm! Alig várom, különösen azt, vadászat "csökkenése sf. nov.de A FAME! Előre is köszönöm!

  Megjegyzés megtekintése
 29. Ionut Azt mondta:

  Idén jártam főiskolára, és szükség van egy laptop fárasztó. Vizsgák kopogtat az ajtón, és szükség van az "objektum", amely nélkül nem lehet zsonglőrködik a tanév során (témák, projektek, e-maileket, tanárok), és szükség van a kikapcsolódásra rám engem dönt beszerzési egy laptop (azt hiszem) Én pontosan mire van szükségem. Próbáltam keresni egy laptop, hogy hasznos lenne számomra az első helyen, amire szükségem van az egyetemen, de elég hatékony, a legújabb játékokat megjelent az elmúlt időszakban és azon túl. Szóval úgy döntöttem, ezen a laptop (Asus 15.6 "R501VB-S3116D)

  http://profitshare.ro/l/1837899

  Azt szeretném mondani a véleményét erről a termékről. Is lehet, azt ajánlom, a másik termék hasonló, ha kevésbé nyilvánvaló. A költségvetés akár £ 3000 beleértve (+ egy kicsit, ha megéri).

  Megjegyzés megtekintése
 30. Mihnea Azt mondta:

  Cristi Hello!
  Szeretnék venni egy SSD az én Asus latop K55VM, és nem tudom, mit kell vásárolni.
  Említettem már, hogy én azt csak a Windows 7 és régi HHD (a 750 GB), hogy a helyére egy optikai meghajtó (láttam tuorialul érte). Kérem, segítsen nekem, ez az első alkalom, hogy tanácsot kérjen, és kövesse a 3 videotutuorial.ro évben.
  Tisztelettel Mihnea.

  Megjegyzés megtekintése
 31. Mihnea Azt mondta:

  Vissza a kérdés, láttam, hogy még mindig megverni Samsung szempontból SSD

  Mondd el parereia Miért vegyek

  Solid-State Drive (SSD) Corsair Force GT 2.5 120GB
  vagy
  840 PRO Basic Samsung SSD 128GB SATA3
  vagy
  Basic 840 EVO Samsung SSD 250GB SATA3
  vagy
  Samsung SSD 840GB 256 PRO Basic SATA3

  Várakozás a választ tőled!
  Merci.

  Megjegyzés megtekintése
 32. dan Azt mondta:

  Hello! Míg a tutorial kiválasztásánál laptop a legújabb részét alkotja piacon konformációkat eltérő mértékben.

  Megjegyzés megtekintése
 33. dan Azt mondta:

  Helló VIDEOTUTORIAL! Én 2300 2400-ron költségvetés egy laptop (home office) ... tudsz segíteni nekem néhány javaslatot? Köszönjük!

  Megjegyzés megtekintése
 34. Nicolae Azt mondta:

  Azt akarom, hogy osszák meg egy kétprocesszoros AMD Sempron kórus ,, I, am3 sochet 938 2,6kz, alaplap gf615m p33 v2 ms 7597 ,, de kerestem a neten, és kiderült, hogy nem kompatibilis az én alapvető splaca ami sc láttam am3 sochet 939 938 Ugyanez a helyzet kicsit zavarban sant soha nem vesz egy eftin után nettó és nem illik csapok ,, ,, egy a május Ando kórusban AMD dual 5200 de azt hiszem, ez volt a másik sochet, dm Cristi Kérjük, sami javasoljuk, mert nem adott semmilyen bemutató azok osztályú processzorok és kompatibilitás

  Megjegyzés megtekintése

nézőpont

*

zászló