Hogyan lehet frissíteni az új Windows 8.1 Blue

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan kell frissíteni az új operációs rendszer a Windows 8.1 Kék.
Mint bizonyára tudja már, Miccrosoft nyilvánosságra tegnap a dob a Windows 8.1 Preview, kódnevén Windows Blue jön a Windows 8 hogy némi javulás, és néhány új alkalmazások a Metro UI felületet.
Ahhoz, hogy frissíteni a Windows 8.1 Preview kell egy Windows-8 Pro.
Azok, akik a Windows Enterprise 8 8 Preview vagy Windows újra kell telepíteni a Windows a Windows 8.1 Preview ISO kép hivatalosan letölthető az elkövetkező napokban.
Továbbá, ha van egy tabletta, a Windows 8 RT, amelyhez telepített nyelvi csomag (csomag az operációs rendszer nyelvét lefordítani más nyelvre) van szüksége, hogy minden Windows-8.1 Preview ISO fájlt frissíteni a Windows, mert 8.1 Preview A Microsoft szerint van egy probléma, amely várhatóan meg kell oldani az elkövetkező napokban.
Így lesz képes frissíteni a Windows 8.1 Preview közvetlenül az operációs rendszer csak azok, akik a saját Windows 8 Pro.
Meg kell letölteni a csomagot, majd telepíteni és futtatni. A következő lépés az, hogy indítsa újra a számítógépet, miután visszatért újraindítás automatikusan megnyílik bolt oldal, ahol lehet letölteni frissítéseket a Windows 8.1 Pro Preview. Mi a frissítőcsomag az új verzió 1.95 GB.
Követő napokban lesz, hogy az új oktató a Windows-frissítések 8.1. Tudnia kell, hogy a végleges változat lesz elérhető a Windows 8.1 őszén nem volt megadva a pontos dátum kiadás. Frissítés a Windows 8.1 ingyenes lesz azok számára, akik engedéllyel a Windows és a Windows 8 8 Pro RT


 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. vladutz - mondta

  Adrian nem találtam Windows Enterprise 7 .. tud nekem segíteni, hogy hol letölteni?

  • Windows Enterprise nem jelenik 7 Microsoft hivatalos oldal! Ha továbbra is szeretné, hogy megtalálják a linkeket, hogy valószínűleg nem működnek beszélni Adrian! Azonban ezekben az években, és nem kell letölteni!

  • Vali - mondta

   Ahogy korábban mondtam ... bármit megtalálhat, ha folyton hasht keres.
   Letöltés itt:
   http://dlx.bourex.com/os/
   Ha nem elégedett a letöltési sebességgel, keressen a Google-on máshol vagy a kivonatkód után, amelyet a "torrent" szó követ, vagy az iso kép pontos nevére, majd a "torrent" vagy a "letöltés" szóra idézőjelek nélkül.
   További információk itt:
   http://memobox-textcube.blogspot.ro/2009/10/microsoft-windows-7-enterprise-90-day.html

   Ne feledje, miután letölti hitelességének és integritásának az ISO, már korábban említettem, hogyan.
   Azt is meg kell említeni, hogy nincs sp1. Nem jelentene problémát ... a Windows frissítése megoldja, vagy integrálhatja az rt7lite programmal közvetlenül a telepítő készletbe.
   Most meg kell nézni, hogy meddig lehet aktiválni ezt a verziót, az aktiválás a Microsoft szervereitől függ, és ha a Microsoft egy bizonyos ponton úgy dönt, hogy nem aktiválja a Windows ezen verzióját ... akkor nincs mit tennie. Valószínűleg a Windows 7 kereskedelmi verzióját választhatja.
   Vegyes tényként ... a Windows 2 Enterprise 7 változata létezik: a meghosszabbított 90 napos próbaverzió (értékelési változat); és a szokásos, kereskedelmi változat nyilván csak 30 napos.

   Néha jó magunk csinálni ...

 2. Adrian Bravo is várják a bemutató csinálni holnap vagy a következő nap, de eljött az gyorsabb, mint a remény: D.

 3. És még egy dolog, ma rakták le az ISO-lemezképet a Windows 8.1 Preview vagy Windows Blue.

 4. Daniel (Jr.) - mondta

  Azok számára, akiknek már van Windows 8 -juk, nem azt tanácsolom, hogy ölje meg az idejét ezzel a frissítéssel, amely még nem hoz semmi újat, mint a Start gomb (jobbak Adrian által a webhelyen bemutatottak), néhány parancsikon és változtatás a Windows MetroUI-n keresztüli elrendezésével, Néhány elrendezés a boltban, de zavartan az alkalmazások révén. A legjobb (kíváncsiaknak) az lenne, ha tisztán telepítenék az új partíciót és az ISO-képet. Néhány frissítés során problémákba ütköznek, mert van egy hiba a telepítési nyelvvel kapcsolatban, azaz Egyesült Királyságnak és Egyesült Államoknak kell lennie, különben olyan hibát fog kapni, mint a / Hiba: "A Windows 8.1 Preview még nem támogatott ezen a számítógépen". Ezt a regiszterek megváltoztatása oldja meg. A Windows szkriptet hoz létre , ha nem tudja, hogyan kell megváltoztatni a Windows nyelvét. és így kell elnevezni (change_install_lang.b Meglepődtem, hogy a Microsoft csak 0409 órán belül adta ki az ISO-képeket a frissítéstől számítva, de ez a konyhájukhoz tartozik. Úgy gondolom, hogy jobb megvárni a végleges verziót. Összegzésként azt gondolom, hogy a Microsoft még egyszer a bal oldalon a jobb oldalon. Valószínűleg a Windows 24-as licencek és eszközök gyenge értékesítése, valamint a Windows Vista heves kudarca miatt kétségbe esett egy béna indítógomb elhelyezése. Azt hiszem, a Microsoft hagyománya valóra válik - meleg, hideg. Borotvaablak, fodros ablak. Remélem, hogy a Windows 8 igazi siker lesz! PS Maradjon, ameddig csak lehet Windows 9 rendszeren, vagy ha már ismeri a 7-at!

 5. Cristi vagy Adrian ... kérem szép sami rasp, hogy még egyszer feltettem ezt a kérdést ..
  Miért nem tesz oktatóprogramok és kalóz windowsuri hasonlók .. Windows7Ultimate és nem Windows7 Enterprise vagy Windows 8 8 Enterprise Pro és a Windows miért nem csak használja deastea verzió?

  • A kalózkodás rossz dolog, és mivel a Videotutorial.ro nem szereti, ezért nem készülnek oktatóanyagok! Egyébként úgy tűnik, hogy nem megy jól! De a főnökök jobban válaszolnak neked…. (Y)

  • vali - mondta

   Most mit akarsz? Tegyük meg a közvetlen leírás linket egy torrent?
   Tájékoztatásul közöljük, hogy vannak torrentek eredeti dolgokat (ha tudod, hogy nézd meg a digitális aláírás fájlt, vagy ha hallott hash (md5, sha1, sha256 stb.)
   Térjünk vissza az ablakokhoz. Vannak eredeti MSDN képek, amelyeken Windows XP, Vista 7 és 8 látható. Ezek megtalálhatók a torrenteken vagy az "elveszett linkeken". Az ötlet az, hogy először tájékozódjon és keresse meg ezeket a kivonatkódokat különféle fórumokon vagy információs webhelyeken. Miután megtalálta a Windows kívánt verziójának kódját, keressen a Google-on vagy a torrentekben az iso képre. Töltse le és ellenőrizze a kivonatkódot. A kivonatokat ellenőrző programot "digesec hashing segédprogramnak" nevezik. Ha ez a kód megegyezik, az iso kép automatikusan eredeti. Nyilvánvaló, hogy ha nem vásárol kulcsot az adott ablakhoz, akkor is szüksége lesz egy kalóz aktivátorra.

   Cristi vagy Adrian valószínűleg érti, mire gondolok és ez össze néhány ötletet, hogy egy új bemutató. Nem feltétlenül egy tutorial a kalózkodás.

   • Alison V - mondta

    Ami pontosan megmondani, hogy mit akarok fene azt mondta: egy linket a torrent Végső W7 SP1 / 64, mert szörnyű volt az, de nem. Mégis.
    Ugyanakkor több szeretetet independenta.Vreau megalázó könyörögni túlmutatnak az állam tyúk, akik tudják, és amely zavarja őket akkor is látható, ha szolgálni.
    Abban, amit írt, én határozottan tanult egy pár jó szám, okos helyezték, pt.care köszönöm.
    Teljes szívvel támogatja a javaslatot a végén, és remélem, hogy hamarosan történni.
    A két óriás a gyakran tette ezt lucru.Numai aki persze nem akar valós információkat csúszott tutoriale.Basca burkolt május és fight'm nem expliciti.Ma kérjük carcotasi a ..
    "Valószínűleg" ráncolta meg. Győződjön meg róla, hogy a kettő az elsőtől megértette, amit javasolt, Ők már sokszor megtették.
    Ismét köszönöm a pt.postul! Tanultam valamit tőled.

 6. ISO kép a Windows 8.1 elérhetők a hivatalos honlapon windows.microsoft.com / en-Egyesült Államokon kívül. / Windows-8 / preview letöltés

 7. Gabriel Costel Irescu - mondta

  Gratulálunk Adrian, és az egész csapat büszke arra, hogy román, Románia egy újabb ezer kivételes!

 8. Sergiu - mondta

  Miért oszthatja meg az oldalt a Facebook-on, ha senki sem tud hozzáférni?
  a következő hibát mutatja: >> http://d.pr/i/18eI

 9. vég - mondta

  Adrian Hogy megy a munka, mint a böngésző
  Úgy értem, amint az oldal betöltődik!
  Azt akarom tudni, hogy a véleménye az Opera böngészőt.

 10. Borda - mondta

  Az újraindítás után egyáltalán nem megy a boltba, próbáltam egy barát. Mindkét Win8 Pro

 11. Ghergut Paul - mondta

  nem működik, letöltöttem, de ez nem működik, én újraindult a számítógép, és nem kaptam semmit, én le nem tudom, miért, tud valaki válaszolni nekem, csak jobb a tekintetben.

 12. Adrian Gudus - mondta

  végAdrian hogyan böngészője pareopera hogy értem, amint az oldal betöltődik! Azt akarom tudni, hogy a véleménye az Opera böngészőt.

  Nem vagyok nagy rajongója a Opera böngésző használom néha.

 13. vég - mondta

  Amikor a böngésző mindig flosesti Adrian

  • Az Opera böngésző nagyon jó, de még mindig tudnia kell, hogyan kell konfigurálni ... Sok beállítással rendelkezik, és sok mindent meg lehet változtatni ebben a böngészőben ... De ha nagyon jó böngészőt szeretne minden szempontból ... javasoljuk, hogy: a Maxthont használod. Érdekes böngésző, és valóban érdemes kipróbálni ... azonban meg kell változtatnia az alapvető változtatásokat ... hogy átmehessen a beállításokon ... hogy úgy tegye, ahogy akarja .. ami a lelkedet illeti ... kicsi vagy nagy :)): P: P: P most rajtad múlik ... Minden varázslat az, hogy a beállításokat a kívánt módon végezd el .. Sokan egy program telepítése után .. felejtsd el elvégezni a beállításokat is .. felejtsd el, hogy jó lenne tanulmányozni, hogy mennyi az a program .. minden oldalról kinyitom ... végül ….

 14. Ha nem tudja, vagy nem találtam még, 8.1 a Windows (vagy a Windows kék) ingyenes.
  A, valamint a megjelenési dátum az ősszel, a 1 augusztus.

 15. Adrian Gudus - mondta

  Borda: Az újraindítás után egyáltalán nem megy a boltba, próbáltam egy barát. Mindkét Win8 Pro

  Ghergut Paul: Nem működik, én letöltött, de nem működik, én újraindult a számítógép, és nem kaptam semmit, én le nem tudom, miért, tud valaki válaszolni nekem, csak jobb a tekintetben.

  Azt javasoljuk, hogy ne zavarja a frissítés tutorial.
  A Microsoft már nyilvánosságra Letöltés ISO képek a Windows 8.1 Preview. Itt lehet letölteni és telepíteni a virtuális gép.
  További részletek itt: http://goo.gl/uPwro

 16. Vladutz - mondta

  Adrian hol lehet letölteni a Windows 7 vállalkozás, amely nem található a hivatalos honlapon?

 17. Várunk egy oktatóanyagot a Windows Server 2012-ről ... ez az operációs rendszer nagyon érdekes: A Microsoft által kiadott ingyenes licenc 1 évig érvényes.

 18. bogdan - mondta

  VladutzAdrian ahol descărcaWindows 7 már nem találja enterpriseca hivatalos honlapja?

  Olvassa el, mit írtam a fenti @ Vali.

 19. És van egy kérdésem is. A Windows 8.1 512 MB RAM-on működik? Jelenleg Windows 7-esem van, és egy kicsit működik. A Windows 7 Professional rendszernek ugyanazok a rendszerkövetelményei vannak, mint a Windows 8.1-nek ... gondolom, ugyanúgy működne: s

  • A 2 giga ram memóriakártya körülbelül 50 RON-ba kerül ... Miért nem próbál meg 2 giga ram-kártyát szerezni? Sokat segített volna Önnek ... főleg egy olyan operációs rendszer használatában, mint a Windows 7 vagy 8 ... Ha a városból származna, 2 koncert rézet adnék ajándékba ...

   • Nos, sokáig volt még 8 gb rézem ... az a helyzet, hogy van egy régi alaplapom, és még akkor is, amikor megvettem, még több rézlemezt akartam elvinni ... Még az utolsót is megtaláltam egy boltban, hogy másnap csődbe ment ... most csak a világ bármely pontján találok ilyesmit 🙁 .... Rézlemezt kaptam, a probléma az alaplap:)… .Még mindig nem kaptam választ a kérdésemre 🙁

    • Nos, ha azt mondtam, hogy még mindig szüksége van 2 gigabájt RAM memóriára ... Milyen más válaszokat szeretne kapni? 512 MB kerettel ... jobb, ha beteszed az xp-t és tudod miért ?? Ha beteszed a Windows 8-at, és 512 MB ram lesz, akkor a számítógéped szörnyen fog működni .. ideges leszel, és azt mondod, hogy a Windows 8 szar ... és nézd - így megy a világ hogy a Windows 8 szar ... ::: :))))))) Pontosan azért, mert 2006-os ... vagy 2008-as vagy 2009-es alkatrészekkel akarunk teljesítményt ... hát igen, nem lehet maximális teljesítményt elérni egy rendszerrel öreg .. Ez neked fog működni, futni fog neked .. de nagyban megcsinálja ...

     • Várjon egy percet ... Nem teszem az xp-t, mert nehezebben működik, mint a WINDOWS 7 ... A Windows 7 nagyon jól működik az xp mellett ...

 20. Vladutz - mondta

  bogdan: Olvasd el, mit írtam a fenti @ Vali.

  Nos, megkérdeztem a Windows 7 vállalatot, senki mást, amit mondasz ... volt más 7 kalóz ügye, amit korábban olvastak ... :)

  • bogdan - mondta

   Vladutz: Nos, megkérdeztem 7 vállalati Windows-szomszéd nem mondja ... nem volt sem a más típusú kalóz 7 előtt olvassa el ... :)

   Látom, a sorok között olvasni, vagy nem érti ... vannak torrentek eredeti dolgokat ... az eredeti kép MSDN Windows-7 .... ezek megtalálhatók a torrentek között, vagy a "kóbor linkek .... ha tudod, hogy nézd meg digitális aláírás fájlokat ..... ha hallasz md5 hash, sha1, sha256 (program, amely úgy látja, hogy az ISO a Windows az eredeti.) Ha még mindig nem kap ......

  • bogdan - mondta

   Látom, a sorok között olvasni, vagy nem érti ... vannak torrentek eredeti dolgokat ... az eredeti kép MSDN Windows-7 .... ezek megtalálhatók a torrentek között, vagy a "kóbor linkek .... ha tudod, hogy nézd meg digitális aláírás fájlokat ..... ha hallasz md5 hash, sha1, sha256 (program, amely úgy látja, hogy az ISO a Windows az eredeti.) Ha még mindig nem kap ......

 21. Vladutz - mondta

  RafaelRafito: Segíthetek, ha akarod

  Nos, segítsen nekem, ha tudja

 22. Erpel - mondta

  Szia, letöltöttem a képet. Iso, kinyitotta a telepítést és van kiválasztani, hogy mit ne. Semmi és szeretem lehetőségeket csak. Ez azt jelenti, hogy törli mindent a partíció a Windows 8?

 23. Cosmin - mondta

  Valaki megpróbált telepíteni egy iroda és sikeres, nekem, miután én a frissítés nem tudtam telepíteni Office-verzió sem 2010 2013 Preview.

  • Megpróbáltam telepíteni a Comodo tűzfalat is ... és ez totális hibát adott nekem ... Hibákat okozott a hibák miatt ... Aztán megpróbáltam telepíteni a privát tűzfalat, és hibákat okozott a hibák miatt ... Azonban ... csak 36 óra telt el ezt a Windows-ot kiadták ... Normális és logikus több hibát adni a programoknak ... A szoftvergyártók hibája, akiknek nincs sok idejük lépést tartani a Microsoft annyi lépésével, de nem esnek pánikba. idővel .. vagyis kb. 5 hónap és 6 hónap múlva kifejlesztik az összes szoftvert .. De ezek a hibák ellenére is ... a Windows 8.1 kék, ez egy nagyon jó Windows ... 2012-től származó alkatrészeim vannak, i5 processzor ... 6 giga ram memória .. kemény sata 3 .. és mégis feladtam a Windows 8-at ... mert nem fogom megtudni, ki tudja milyen nagy teljesítményt .. mert a Windows 8.1 kékhez .. hogy lássam a maximális teljesítményt .. szükséged van egy ssd-kártyára .. új videokártya, alaplap, amely támogatja a Windows 8 illesztőprogramot stb. ... egy i7 ... ésakkor minden rendben lesz ... Jelenleg a Windows 7-re összpontosítottam, amely tökéletes az alaplapomhoz ... és mi van még az összes illesztőprogrammal ... Egyébként körülbelül 6 hónapig fogok dolgozni, és megveszem magam új alkatrészek egy szuper asztali gép elkészítéséhez, amelybe telepítve van a Windows 8.1 .. és egy ssd-kártyával, majd teljes mértékben élvezhetem a teljesítményt ... Hogy őszinte legyek, ha nem volnék a játékok szuper rajongója .. Tettem az Ubuntu 13.04-et ... és befejeztem a dobolást a Windows-tal :: :))))))

 24. Gabi - mondta

  Üdv mindenkinek. Én nagyon kíváncsi, mi a fene történhet ezzel a rohadt számítógép elrontottam OS legalább húsz-egynéhány alkalommal, ebből becsléseink számos 50%-kal növekedett az operációs rendszerrel, egy másik kevés, és hogy ez egy kalapáccsal, és továbbra is a laptop javítás, mint már elegem van a mosógép! Mielőtt megadnám újraélesednek, nagyon szeretném tudni! Hogy lehet ez! Telepítettem a Windows operációs rendszer x8 próbaverzióját 64 90 nap után, amely lehetővé tette a 90 egy nap anélkül, hogy nekem 10 nap a gondolat, egyszer történt millió operációs rendszer, amit insatalat fel óra. Ok semmi nem érdekel. De miután 13 nap sarkában az asztalon, akkor mutasd meg 77 nap van hátra. Ok hát én elrendelte, hogy a PC-n, akkor nyissa meg találkozom egy pop-up, hogy azt mondja nekem, hogy aktiválja a Windows ASAP! Szeretném mondani, hogy nem az első használat win8 x64 így összhangban van a számítógép teljesítményét. Ha valaki olvassa ezt az üzenetet, még több mint 10 éve nem volt ilyen probléma, mondd, hogy nem hal profik! Megkérdeztem mindenhol a Microsoft hivatalos honlapján, amely utálom!

 25. Ha utálta a Windows, akkor miért nem teszel egy linux? Miért nem próbálja meg az Ubuntu disztribúció 13.04? Azt mondja, amit még a pc lerobbant, mondja meg, és kérem szépen, ami eltört benne? Mondd el, mi nem működik, és az új Windows, hogy telepítve van? Hol láttad, hogy a Microsoft ICI 10 nap tesztelés erő a kiválasztott Windows? Ez az első alkalom, hogy hallottam ezt a szart! Nos, ha 8 ablakok ad vállalkozás, amely érvényes 90 nap, és ki tudja, milyen programot akar aktiválni, és amikor volt egy vírus, és sérült az operációs rendszer! Te is izgatott! Tényleg azt mondom! Id hagyom a rendetlenség, hogy fejtse ki a problémát is, ha azt szeretné desgur!

  • Gabi - mondta

   1/2 Egyáltalán nem voltam ideges, csak egy egyszerű ötperces kitörés volt, mert ekkor történt velem, és nagyon kíváncsi voltam, hogy mással is történt-e, és nem kértem segítséget, mert ilyesmit nem lehet kijavítani! A lejárt windows aktiválható soros, visszaváltóval, ha megtartja, vagy ha nem tartja meg kisebb változtatásokkal a nyilvántartásokban, vagy megrepedt, ami kizárt tőlem. Nekem volt linuxom, nagyon szeretem, és a Windows-tól eltérően semmi problémám nem volt vele! de szükségem van ablakokra bizonyos dolgokhoz, nem akarok belemenni a részletekbe. Gyerünk, újra szerkesztem, úgy tűnik, nem voltam elég világos. Nekem nem a PC volt törve, hanem az ablakok! amit sokszor eltörtem, de javítottam, amíg nem tanultam a hibáimból! Ami a Windows funkcióit illeti, nem mondtam, hogy nem működik ... nagyon jól működik! És hol látta, hogy azt írtam, hogy a Microsoft tíznapos próbálkozást lopott?!… ..

 26. Hagyja, hogy a világ már meg akar szabadulni a Windows Start gomb 8.1 kék! :)))

 27. Gabi - mondta

  ThLegend: Ha utál ablakok, miért nem tesz egy linux? Miért nem incercio 13.04 Ubuntu disztribúció? Mondja el, hogy volt már a pc lerobbant, mondja meg, és kérem szépen, ami eltört benne? Mondd el, mi nem működik, és az új Windows, hogy telepítve van? Hol láttad, hogy az erő Microsoft Windows 10 teszt napján az Ön által választott? E Primada hallottam ezt a szart! Nos, ha 8 ablakok ad vállalkozás, amely érvényes 90 nap, és ki tudja, milyen programot akar aktiválni, és amikor volt egy vírus, és sérült az operációs rendszer! Te is izgatott! Tényleg azt mondom! Hagyom a rendetlenség id, hogy jobban magyarázza el a gond, ha azt szeretné desgur!

  Remélem, posta és a második (2 / 2) megjegyzése, hogy én írtam, én nem látom itt. Olvasni, miről volt szó.

  • Hmm, azt mondod, öt percig ideges voltál, ez idő alatt poroltad a Microsoftot! :)) Kék képernyők, hibák, plusz sok más probléma lép fel az ablakokkal a következő ok miatt: hiába telepített illesztőprogramok, illesztőprogramok bétába telepítve. Az illesztőprogram bétaverzióba történő telepítésekor ügyeljen arra, hogy problémái és csúnya hibái legyenek ... A fázis az, hogy türelmesnek kell lennie. A számológép nem valami egyszerű, amellyel a következő és kész ablakokat helyezheti el. Nos, van némi ötletem a PC-kről, és még mindig elkövetek néhány hibát, hogy tönkretegyem az újonnan telepített ablakokat. Még én is néha leminősítem a béta illesztőprogramokat, és látom, milyen szépségű kék ​​képernyők jelennek meg számomra. Rájössz, hogy időt kell adnia a számítógépének, és nyugodtnak, nyugodtnak és jó hangulatban kell lennie, amikor telepít egy ablakot. A pc-alkatrészek nagy márkái nem igazán kínálnak támogatást a szeder illesztőprogramjaihoz, és néha letölti a béta illesztőprogramokat, és ez sok kék képernyővel ébreszt. Ráadásul egy Windows telepítése előtt ki kell vennie az akkumulátort a bioszból, majd vissza kell tenni, majd megfelelően meg kell adnia a bios beállításait, majd telepítenie kell a bioszt, mert ezt is telepíteni kell, plusz sok minden más. A legjobb, ha megtekinti az oktatóanyagokat ezen a webhelyen. Pfuleii, milyen szerencsések vagyunk az oldallal https://www.videotutorial.ro Oktató magyarázta Mura torkolat és a román. Nos, hogy a gyermek megérti és 10 év.

 28. klauyo89 - mondta

  hogyan lehet aktiválni a Windows 8.1-et? cv aktivátor ?? skype-osok… vannak történetek ...

 29. yahm97 - mondta

  nem fog letölteni, mert én dobja ezen az oldalon: http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows-8/update-from-preview

 30. Cosmin - mondta

  Nagyon jó tutorial.

 31. Cosmin - mondta

  Nagyon jó tutorialul.Bravo! Folytassuk a jó munkát!

 32. hello Van egy Windows 8.1 pro médiaközpontos 9600-as verzióval ... Nem tudom megnyitni az iso + képet, mert nincs kulcsom, és minden, amit kipróbáltam, nem jó, és az iso-hoz nem szükséges [kulcs], nem akarja megnyitni és hibaüzenetet adni, mint például nem sikerült megnyitni ... kérem segítséget

  • Alex - mondta

   Legyen egy kicsit pontosabb. Ne rohanjon. Először azt mondod, nincs meg a gombot, és nem tudja megnyitni az iso, és akkor azt mondta, hogy nem veszi. Hogyan ellenőrzik kulcs hitelességét, ha nem használja az iso. Valami más is megpróbálta kinyitni az iso. Ez éget egy CD / DVD-n vagy USB-stick lehet tömörített open application / kibontott és 7zip vagy WinRAR, vagy fel lehet szerelni a daemon tools. Egyébként nem lenne a dolog, de ez a kalóz iso image?

 33. Adrian Iulian - mondta

  Hogyan frissíthetem a Windows 8 operációs rendszert Windows 8.1 rendszerre, ha telepítettem egy verziót a dvd-re? mivel nem jelenik meg az üzletekben…

Trackbacks

 1. […] Barátok, amint azt a tegnapi oktatóanyagban elmondtam, hogyan kell frissíteni az új Windows 8.1-re. Kék A Microsoft már kiadta az ISO-képet a Windows 8.1 Preview alkalmazással azok számára, akik hajlandóak telepíteni a […]

 2. […] Az érdeklődők más oktatóanyagok során beszélgettünk a Windows 8.1 újdonságairól vagy a Windows 8.1-re történő frissítés módjáról. Annak ellenére, hogy ezek az oktatóanyagok júniusban készültek, és a Windows 8.1 Preview-ról szólt, nem pedig […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.