Tűzfal letölthető ingyen a riasztás nélkül - oktató videó

Ebben a videóban bemutató Örömmel bemutatni egy ingyenes tűzfal, ZoneAlarm Free Firewall 8.0 kiadás, amely nem csak az ingyenes, de az is nagyon jó és könnyen használható.

Sokan használják a tűzfal a Windows, de a túllépés minden módon, tudtam rá, mint egy kommunista rendszer, amely megtiltja a sok egyeztetés nélkül bárki.

Zone Alarm tűzfal ingyenes kiadás nagyon könnyen használható, nagyon könnyű beállítani és megérteni, és egy kezdő felhasználó, aki jól ismeri a titkot biztonsági szoftver.

Ez a cikk Zone Alarm tűzfal ingyenes 8.0 része néhány hosszabb video tutorials dedikált biztonsági termékek és nézni a többi video tutorials kérjük használja a kereső az oldalon, amelyen megtalálható a főoldalon a site (HOME) a ​​jobb felső sarokban írja a kereső keresési beírt vagy menjen, és nyomja meg.

Térjünk a tárgyra, és hívlak benneteket, hogy néz ez oktatóvideót a ZoneAlarm Firewall Free Edition, amit én nagyon ajánlom mindenkinek.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (260)

  • A tűzfalat divatosnak tartom, soha nem használtam ilyesmit, amikor először telepítem a Windows-ot a második kettőben, amikor az asztal megjelenik, megyek és kikapcsolom a tűzfalat, és az automatikus frissítések ostobanak tűnnek, csak antivírust használok, ennyi volt. Néhány kísérlet egy tűzfal beállítására, amely valójában 2 volt az antivírussal, és nem sikerült összeegyeztetnem őket a csúcsponttal ... Bármilyen beállítást is adtam nekik, hogy blokkolják a csúcsból származó forgalmat, be tudtam lépni a központba, de nem tudtam keresni, vagy Nem töltöttem le semmit, volt a felsorolt ​​felhasználók listája, de ennyi, nem engednek ennél többet, a kaspersky és a bitdefender tűzfalat használtam, és még a csúcsra sem tudtam összeegyeztetni őket, mert nekem van Az RDS és a pppoe protokollt használom, de nem tudom, tud-e valami tűzfal ... legalábbis ezt mondták nekem azok, akik azt kérdezték, miért nem engedik meg, vagy miért nem tudom összehangolni a tűzfalat a csúcsával ... Ahogy ahogy mondtam, a tűzfalat használtam, de óvatos voltam a belépésem során, és nem kattintottam az összes ismertetőre pengék "gratulálok, hogy Ön de wyner száma 999" blah blah, és nem volt probléma, senki sem csapott fel, nem volt kém vagy más program, amit nem akartam

  • De nagy érdeklődéssel figyeltem ezt az oktatóanyagot, és még telepíteni fogom, hogy megtudjam, sikerül-e ez alkalommal összeegyeztetnem a csúcsával, ha sikerül hagyom, ha nem ... hogy soha nem hallottam tűzfal :)) különösen, mivel a számítógépem, és így nem működik, tűzfallal is díszítom, annak ellenére, hogy a kezemben lévő egérrel aludni fogok, amíg mozog, és végre nem hajtom az általam adott parancsokat, és Cristi Adtam egy e-mailt a Gmail-ben, amelybe megkérném, hogy válaszoljon, és remélem, megteszi az ön által bemutatott oktatást egy egyszerű számítógép beállításáról ... adik milyen alaplapot, videokártyát kell vennie, hogy egy kicsit olcsóbb, de jó ... tudod ... beszélgettünk

  • A zonealarm tűzfalat az összes hackerek felismerték a legnehezebb tűzfalként, amely 1 évig megszakította a használatát, és nem voltam vele probléma. Ftp és flood elleni támadásokat is kaptam, és a zonealarm-u elvégezte a munkáját hegyes és vastag;)

  • Igen, Cristi, tudom, de nem olvastam figyelmesen ... Azt mondtam, hogy megállítom, ha megállítom, milyen forrásokat kell popsítani! A Windows újratelepítésekor mindig megyek és azonnal letiltom a Windows tűzfalat és az automatikus frissítést, és nem azért, mert nincs Windows licencem, de nem akarom, hogy Mr. Mr. olyan „frissítéseket” tegyen a torkomba, amelyeket nem akarok! És a többieknek vigyázni kell a Zone Alarm-ra, mert ha hirtelen van SP2-je, akkor a Zone Alarm 8. verziója nem fog működni ... ez sem működött számomra, kérdezett tőlem egy KB934323 gyorsjavítást, és telepítettem a Zone Alarm egy régebbi verzióját, ha SP3 vagy A legfrissebb frissítésekkel rendelkező SP2 a Zóna Riasztás 8. verziójára fog működni, látom, hogy jól teljesíti a feladatát, és úgy tűnik, hogy valamivel nagyobb sebességem van a neten ... Néhány fórumon olvastam, hogy mások ugyanazt érezték, mintha netu gyorsabban működnek a riasztási zónákkal ... bármi, amit nem értek, van egy szakasza, és azt mondja, amit eddig blokkolt, és cik blokkolt nekem az 1765 támadást ... nos ... Nem hiszem, hogy ez valódi Túlságosan gyakran engem támadnak meg ebben a csarnokban 1000, és néhány támadást igen. Nem valószínűleg ezt fogja hirdetni. És a tiltott támadások száma percenként növekszik. Olyan paranoiás.

  • És tudni k sikerült kijönni Apexu nagyon egyszerű, ez a tűzfal egyszerű és könnyen használható, vegye figyelembe, 10 neki és bemutató, rájöttem, hogy végül is jó, és a tűzfal, amit szervez jobb netul

  • Sal Cristi
    Tetszett az oktatóprogram, mintha elolvasta volna a gondolataimat :) éppen a másnap tűzfalat kerestem a hálózaton, rákerültem a zónás riasztásra és másokra is, de a végén megsérültem, nem tudtam, melyiket választom. , amely a lehető legkevesebbet zavarna, és a lehető legnagyobb mértékben megvédne, de most úgy döntöttem, hogy megpróbálom a zónariasztót.
    Jelenleg a Windows tűzfal, de azt hiszem, hogy ha kéred, hogy ne vallja magát fan Windows tűzfal :))
    Azt vírusirtó Kaspersky 2009 (8.0), hogy nincs tűzfal, mit kijönni a ZoneAlarm? Volt 2009 Kaspersky Internet Security, de a rendszer nem túl erős, és elvesztettem a sebesség és meg kellett elégednie a víruskereső Kaspersky 2009.

  • A bl nem lesz probléma, ha a kaspersky 2009-et a Zóna Riasztás mellé helyezi! csak azt mondta az oktatóprogramban igen nem tudom, hol voltak a füled, amikor Cristi azt mondta, hogy nincs olyan vírusvédelem, amíg az antivírus nem lakosztály és nem tartalmaz tűzfalakat ... ha az antivírus csak antivírus és nincs tűzfala benne akkor rendben van a Zone Alarm víruskereső telepítése. Ha követi az útmutatásokat és nem fut tovább, akkor ne kérdezz semmit, miután megnézte.

  • "De én most, mint a tűzoltó." ";)) .. végre .. jó ..
    1 kérdés ... ha van Norton 2008-os programom ... (engedéllyel), szerinted gondod van-e jól megbirkózni vele?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.