Tűzfal letölthető ingyen a riasztás nélkül - oktató videó

Ebben a videóban bemutató Örömmel bemutatni egy ingyenes tűzfal, ZoneAlarm Free Firewall 8.0 kiadás, amely nem csak az ingyenes, de az is nagyon jó és könnyen használható.

Sokan használják a tűzfal a Windows, de a túllépés minden módon, tudtam rá, mint egy kommunista rendszer, amely megtiltja a sok egyeztetés nélkül bárki.

Zone Alarm tűzfal ingyenes kiadás nagyon könnyen használható, nagyon könnyű beállítani és megérteni, és egy kezdő felhasználó, aki jól ismeri a titkot biztonsági szoftver.

Ez a cikk Zone Alarm tűzfal ingyenes 8.0 része néhány hosszabb video tutorials dedikált biztonsági termékek és nézni a többi video tutorials kérjük használja a kereső az oldalon, amelyen megtalálható a főoldalon a site (HOME) a ​​jobb felső sarokban írja a kereső keresési beírt vagy menjen, és nyomja meg.

Térjünk a tárgyra, és hívlak benneteket, hogy néz ez oktatóvideót a ZoneAlarm Firewall Free Edition, amit én nagyon ajánlom mindenkinek.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)Kapcsolódó oktatóanyagokHozzászólások

 1. Adrian - mondta

  A tűzfalat divatnak tartom, még soha nem használtam ilyet, mindig amikor az ablakokat először újratelepítem a második kettőben, amikor megjelenik az asztal, elmegyek és kikapcsolom a tűzfalat, és az automatikus frissítések butának tűnnek, csak víruskeresőt használok, és ennyi, volt néhány próbálkozás egy 2-es tűzfal felállítására, amely a víruskeresővel érkezett, és nem is tudtam összeegyeztetni őket a csúccsal ... bármilyen beállítást adtam is, blokkolták a csúcsból érkező forgalmat, be tudtam lépni a hubba, de nem tudtam keresni vagy letölteni semmit , Megvan a felhasználók listája, akihez csatlakoztam, de ennyi, nem engednek többet csinálni, a kaspersky és a bitdefender tűzfalát használtam, és még a csúccsal sem tudtam összeegyeztetni őket, mert van netem az RDS-től és A pppoe protokollt használom, amit nem tudom, tud-e tűzfal ... legalábbis ezt mondták az embereim, hogy miért nem hagyom el, vagy miért nem tudom összeegyeztetni a tűzfalat a csúccsal, soha nem használtam a tűzfalat úgy, ahogyan - mondtam, de vigyáztam, merre jártam, nem kattintottam az összes hirdetésre"gratulálok, de te vagy a 999-es számú" bla bla, és semmi problémám nem volt, senki nem hackelt meg, nem volt kémem vagy más program, amit nem akartam

 2. Adrian - mondta

  De nagy érdeklődéssel figyeltem fejenként, és még telepítem is, hátha ezúttal sikerül összeegyeztetnem a csúccsal, ha sikerül, akkor otthagyom, ha soha többé nem hallok a tűzfalról: )), különösen, mivel a számítógépem és így nem működik, tűzfénnyel is díszítem, annak ellenére, hogy az egérrel a kezemben elalszom, amíg mozog, és végrehajtom az általam adott parancsokat, és Cristi meglátja k ti- Adtam egy e-mailt a Gmailben, amelyre kérem, válaszoljon, és remélem, hogy megteszi azt az oktatóanyagot, amelyet egy egyszerű számítógép beállításáról mondott ... adik, milyen alaplapot, videokártyát kell venni, hogy egy kicsit olcsóbb, de jó legyen ... Tudod ... .beszéltünk

 3. tűzfal u ZoneAlarm által elismert minden hackerek, mint a legnehezebb tűzfal törött használom 1 év és nem volt probléma vele kaptam és támadások az FTP és az árvizek és a ZoneAlarm-u tette a dolgát szörnyű

 4. Adriane és tudja, hogy a Windows-tűzfal, és ha abbahagyja, és telepítse a Zone Alarm tűzfal ugyanaz az erőforrás-felhasználás

 5. Adrian - mondta

  Igen, Cristi, tudom, de nem olvastad figyelmesen ... Azt mondtam, hogy megállítom, ha megállítom, hogy ne merjen felbukkanni! A Windows újratelepítésekor mindig elmegyek, és azonnal letiltom a Windows tűzfalat és az automatikus frissítést, és nem azért, mert nincs Windows licencem, de nem akarom, hogy Mr. Bill olyan "frissítéseket" tegyen a torkomra, amiket nem akarok! És a többiek, hogy vigyázzanak a zóna riasztásra: ha hirtelen van SP2, akkor a zóna riasztás 8. verziója nem fog működni ... nekem sem működött, egy bizonyos KB934323 gyorsjavítást kért tőlem, és telepítettem a zóna riasztás egy régebbi verzióját, ha van SP3 vagy SP2 A Zone Alarm 8. verziójának frissítései működni fognak, látom, hogy jól teljesíti a dolgát, és úgy tűnik, hogy valamivel nagyobb a sebességem a neten ... Néhány fórumon olvastam, hogy mások ugyanezt érezték, mintha a net jobban működne gyorsabban riasztási zónákkal ... bármi, amit nem értek, van része, és azt mondja, amit eddig blokkolt, és cik 1765 támadást blokkolt ... kérem ... Nem hiszem, hogy milyen naplókat ad oda. -Meg fognak támadni ebben az 1000-es csarnokban, és néhány támadás, igen, valószínűleg ezt fogja hirdetni. És az általa blokkolt támadások száma percenként növekszik. Kicsit paranoid.

 6. Adrian - mondta

  És tudni k sikerült kijönni Apexu nagyon egyszerű, ez a tűzfal egyszerű és könnyen használható, vegye figyelembe, 10 neki és bemutató, rájöttem, hogy végül is jó, és a tűzfal, amit szervez jobb netul

 7. Sal Cristi
  Tetszett a bemutató, ha elolvasta a gondolataimat
  Jelenleg a Windows tűzfal, de azt hiszem, hogy ha kéred, hogy ne vallja magát fan Windows tűzfal :))
  Azt vírusirtó Kaspersky 2009 (8.0), hogy nincs tűzfal, mit kijönni a ZoneAlarm? Volt 2009 Kaspersky Internet Security, de a rendszer nem túl erős, és elvesztettem a sebesség és meg kellett elégednie a víruskereső Kaspersky 2009.

 8. Sergiu - mondta

  Gyönyörű….

 9. Adrian - mondta

  A bl nem lesz probléma, ha a Kaspersky 2009-et a Zone Alarm mellé teszi! csak az oktatóanyagban mondták, hogy nem tudom, hol voltak a füled, amikor Cristi azt mondta, hogy nincs víruskereső probléma, mindaddig, amíg az antivírus nem csomag, és nem tartalmaz tűzfalat ... ha az antivírus csak víruskereső és nincs benne tűzfal, akkor az rendben, ha bármilyen víruskeresőt beilleszt a Zone Alarm segítségével. Ha követi a fej-fej oktatóanyagokat, és már nem fut, ne kérdezzen semmit, miután megnézte.

 10. Sergiu - mondta

  "De én most, mint a tűzijáték." ")) .. végül..jó ..
  1kérdés ... ha van Norton 2008 .. (engedéllyel), szerinted jól megy neki?

 11. Sal Adrian
  Először higgye el, hogy a füleim a helyén
  Egyébként kösz. válasz figyelembevételére.

 12. Sergiu - mondta

  Adrian .1.daca akkor legfejlettebb a ..calc..si hiszem, ez minden, mint te?
  2.eu egy igazán nem lapozzunk a célból folytatja videotutorialele..eu pt..ca akar fogni egy részük vazut..toti ..de mint rossz még Cristi ..
  3. te nah..ca yo, fogalmam sincs, hogy a Nortonu-m jön-e ..tűzfallal vagy sem ...
  Következtetés: vagy te vagy a "fecskendő" (Cristi bőre alá helyezed magad) .. vagy meg akarod mutatni nekünk, azoknak a gyengébbeknek, akiket mindent megértettél ..
  = Nem ofence = ..

 13. Lacra - mondta

  Könyörgök BUNA.Va ajutati.am tévesen telepített programot, és szeretné, hogy távolítsa el, és nem azért, mert nem találják sehol, nem a menüben revo klasszikus uninstall minden programot a központon nicaieri.Ce hogyan jutok le? ajutatima nem kedvemre pricep.va köszönöm .Sa szeressenek

 14. Lacra hagyott mail id u kum rendetlenség, és elmagyarázom neki ki [e-mail védett]

 15. Sergiu - mondta

  : j

 16. Adrian - mondta

  Sergiu nézni a szókincs, ha igazán figyelte a bemutató hallotta, amikor Cristi ft egyértelműen azt mondta, Zone Alarm megy a víruskereső, amely tartalmazza a tűzfal, valamint talán tett egy kicsit más, de akkor valószínűleg csak nézte a képeket, a legtöbb itt ínyencek kap csak arról a részéről, ahol belép, és töltse le a szoftvert, majd lapozzunk a végén, vagy nem áll készen cik elfelejtette, hogy tutorial.Nu azt utálom, hogy kérdés, hogy tényleg nem vagy tárgyalt bemutató de amíg omu egyértelműen azt mondta, ez olyan, mint én, kigúnyolják a munkáját, és mivel elég akarat és ideges, ha nem reagál figyelni arra, amit mond, és nézni fej farok oktatóanyagok! A férfi, ami az öröm nem fizetett senki, és nem vállal felelősséget, ha meg akarjuk tanulni jól, ha minden rendben van, mert vannak, akik igazán szeretné megismerni ügyelve ceva.Orice antivírus és nettó forgalom nem csak mi van a számítógépre! Még a szabad kiadás Avira ellenőrzi a forgalom akkor is, ha van firewal! És ha a Norton tartalmazott egy tűzfal zónariasztásra megy!

 17. Adrian - mondta

  Lacra tudnék tanácsot adni vagy segíteni, ha több részletet erről mit teszel fel ilyen program neve?

 18. Nem számít, ha eltávolítják a rendszerből programu-ben is aktív folyamatokban

 19. A tűzfal maga ki van kapcsolva, de még mindig eszi szolgáltatási források.
  Írja be a Windows-szolgáltatások és abba mindent, ha azt szeretné, hogy enni, és akkor nem próbálja meg, és a Zone Alarm tűzfal, ajánlom melegen.
  Újra beszélünk ... ..

 20. Szia "bl".
  Meg lehet próbálni, mint PC-mozog, ha telepítette mind a kettőt általában ZoneAlarm tűzfal olyan vírus, de nem tudja, hogyan kell kijönni a Kaspersky.

 21. Srácok, ha tetszik ez a tűzfal nem lesz meglepő, ezekben a napokban ingyenes biztonsági csomag.
  Megpróbálom fedezni ezekben a témákban több a biztonság, és akkor kap még részletesebben, persze, ha úgy tetszik, és érdekel, és téged.

 22. Thanks Cristi pt.raspuns
  Itt telepítem ezt a tűzfalat, és meglátom, hogyan viselkedik a kaspersky-val ... A holt kísérletnek nincs :))
  Én nem bánom, ha a fedél a téma szempontjából az én securitatea.Parerea nagyon fontos, hogy, persze, hogy nem kapcsolja be a PC-erőd, de jobb, hogy megakadályozza valamit, ha lehet.

 23. Sergiu - mondta

  Ismétlem még egyszer!
  Nem tudok görgetni videotutorialele!
  Nem csak képeket nézek !!…

 24. Sergiu - mondta

  És csak úgy ZoneAlarm nem érti meg az én Nortonu, ezért távolította el és telepített Avira ..
  Legjobb!

 25. Nos, ha van a Norton tűzfal hogyan jön ki minden ZoneAlarm tűzfal ütköznek fej hehehe Sergiu tetszett

 26. Bravo Sergiu bölcs döntés, hogy távolítsa el a Norton.
  Nem mondja meg, hogy sikerült e-mailt, hogy én adtam neked a Acronis True Image.

 27. az, aki hibázik

 28. Sergiu - mondta

  Cristi .. SCZ .. elfelejtettem .. mondom ..
  Igen, sikerült ... a végére..A betűszóval ... amikor először beillesztettem a sorozatot..hibát adott nekem..de..az elejétől fogva vettem és végül ... sikerült.
  A dilemmám az, hogy nem tudom, hogy ez a sorozat ... szerepel-e feketelistán "
  Egyébként .. ez rendben van ..

 29. Tudod Cristi-t, hogy nekem jobban tetszik a Zone Alarm tűzfal, mint a Comodo, megnéztem a bemutatót, de így első benyomásom volt ... Úgy döntöttem, hogy maradok a Zone Alarm-on.
  Én végül közel a Kaspersky vírusirtó, mielőtt észrevettem valami mást a saját viselkedését, de olvastam a neten, hogy nem igazán értem. Végül .. az idő fogja megmondani. Mit gondolsz, Zone Alarm Pro 8.0?

 30. Sergiu.
  A műsor csak megy együtt a patch.
  Ha fel csak fel a jótékonysági show.
  A javítás lecseréli néhány fájlt a program és a program azt fogja hinni, hogy vettem egy liceenta.
  Vagy 10 11 változat Acronis csak akkor működik, egy soros, de most voltak sima és.

 31. Nem is tudom, mit mondjak a Pro verzió a ZoneAlarm tűzfal, hogy én még nem próbáltam.
  Azt hiszem, jobb, ha marad az ingyenes verzió is nagyon sima és egyszerű a rendszer.
  Comodo Internet Security szabad elég nehéz vele dolgozni, de egy-bajnok, és én is verhetetlen biztonságot.

 32. Sergiu - mondta

  Nem tudom, de most nyitott Acronis mint engedéllyel .. úgy értem .. úgy tűnik, hogy az oldal, amely megkérdezi, hogy szeretne vásárolni .. bla .. bla ..
  Azt hiszem, e telepítve ....

 33. Sergiu - mondta

  TuneUp Utilities de nem találtam még feltörni elfelejteni free..sau

 34. Adrian - mondta

  Sergiu egy sorozattal, így nem tudok segíteni a TuneUp Utilities 2008-on! Teljesen megvan, nem feltört hack, ha levelet akarsz nekem…[e-mail védett]

 35. Sergiu - mondta

  Az e-mail nem rossz .. írásban .. vagy Iara túl hülye vagy? .. X (X (XX (X (X (X (X

 36. Sergiu - mondta

  Köszönet a videó oktatóanyagok embereinek, hogy sokszor elhelyezték a "szerkesztés" opciót. Hibákat is követünk el ... és ki akarjuk javítani őket, és nem tudjuk egyszer rákattintani a MEGJEGYZÉS ELKÜLDÉSE gombra.

 37. Sergiu - mondta

  Én megragadt egy oldal Zone Alarm: D
  Nem tudok belépni http://www.gamezer.com,imi servidorul szerint nem található .. az az oka, hogy ZoneAlarm?

 38. Ha nem blokkolja az oldalt, ha szeretné meglátogatni.
  Ugrás a ZoneAlarm tűzfal beállításait, és törölje az oldalt a listán, és ha kérdezni azt, hogy neki.
  És kérjük, tegye a hivatkozásokat mostantól idézőjelbe, vagy tegye a linket egy külön sorba, mert a linket félreértelmezik, mivel a hivatkozás végén láthatja, hogy az "én" szó beírta a linket .

 39. Sergiu - mondta

  Eltávolítottam a riasztási zónákat is. Eltávolítottam a mozillát is..és hiába .. nekem nem engedélyezett a hozzáférés az adott oldalhoz..És felvettem a kapcsolatot Adrian-nal 😀 és hiába maradt az egyetlen dolgom, hogy újratelepítsem a windoswl..és programok és minden..pt.. as deh..amint fogalmam sem volt róla, hogy operációs programot fogok telepíteni (és még most sem világos számomra 😀) .. Egy "bolondhoz" kellett mennem, aki azt mondta nekem egyetlen partíciót készített az egész merevlemezen :))
  Kívánj nekem szerencsét

 40. Ionut - mondta

  Sal és húztam, mint amit a riasztó zónát, és adott futni, és úgy tűnt, hogy a [a számítógépet a Windows XP Service Pack szüksége hofix, mielőtt telepíti ezt a verziót a ZoneAlarm. Kérjük, hogy hotfix KB943232 alatt mutatják az oldalról, telepítse a gyorsjavítást, reboot, és fuss ZoneAlarm telepítőt.

  http://support.microsoft.com/kb/943232%5D lamuritima és kérem van szükség, hogy a ház szép táskát a tűzfal! Köszönöm, köszönöm, így küldje el legtüzesebb emberekkel!

 41. Adrian - mondta

  Ionuţ olvassa el a fenti, mint én, miért és hogyan ez egyszer, és akkor kell adni, ha nem olvassa el a megjegyzéseket, hogy te? Jó olvasni, hogy mások is ugyanaz volt a probléma előtt, és ha valaki, hogy raspuns.Asa olvasta a hozzászólások felett és hogy a válasz

 42. dan Vieru - mondta

  Kedves Cristi, szerettem volna telepíteni Zone Alarm tűzfal, követve az utasításokat szigorúan
  a video oktatóanyagból, de a következő figyelmeztetésre bukkantam: „kérjük, szerezzen gyorsjavítást
  Alábbi KB943232 az oldalról, telepítse a gyorsjavítást, reboot, majd futtassa területek
  riasztó telepítő ” http://support microsoft.com / KB / 943232

 43. Szia Dan Vieru.
  Talán van egy windows egy kicsit régi, és az összes lényeges frissítések naponta.
  Két lehetőség van: nem egy frissítést a fájl vagy újratelepíti a Windows, és hogy egy Windows-sata nap sp2 sp3 vagy annál jobb.
  Hogy megtaláld hot fix a Microsoft hivatalos weboldalán, vagy más letöltési helyek, és mindenekelőtt, hogy a mentés, hogy biztos!
  Minél tovább várunk, hogy mondja el, mit tettél!

 44. Adrian - mondta

  Május dan Vieru, ha zavarja, hogy olvassa el a megjegyzéseket, és deasupora alatt és bemutató már a választ! Olvasd az oktatóanyagok testvérek, lehetséges, hogy a választ a probléma már adott a bemutató MEGJEGYZÉSEK még ha nem is születik, és a problémát!

 45. Adrian.
  Igazad van ember, ez volt az első gondolata a megjegyzéseket, hogy kiegészítse ezeket a video oktatóanyagokat, amely nem éri el minden Inuit érzékeny téma, bármennyire próbálom.
  + Videó oktatóanyagok = tökéletes KOMMENT

 46. Adrian nem a felső - mondta

  sal cristi? Van még egy kérdésem, hogy melyik programot tudod ajánlani a spyware és malware ersi .köszönöm szépen?

 47. Francisc - mondta

  Adrian és én támogatom azt, annak ellenére, hogy Gica számláló néha, de a jó értelemben, hogy milyen bizonyítékokat támogatná, és ez jó, mert nem veszi a kezdő után rossz tanácsot. Hadd menjek vissza, azt akarom, hogy mondja el nekünk, hogy nekünk tanácsot antyspyware programban és / vagy malware, hogy jobb lenne használni abban az értelemben könnyű, de jó felismerés, mint már korábban megtanult programok A biztosíték. Vigyázzon, hogy ne távolítsa el vagy blokkolja valami fontosat. Köszönöm.

 48. Ionut - mondta

  Hello I telepített Zone Alarm és elégedett vagyok, ő egy nagyon jó tűzfal Köszönjük Lati bemutatott egyes emberek köszönöm létezik viszlát, és várjon oktatóanyagok PC

 49. Láttam, hogy 2 ember kérdezett a reklámprogramokról és a kémprogramokról. Ha lehet valakinek személyes véleménye: azt hiszem, a spyware orvos az 1. helyen áll, egy ideig használtam, hirdetéstudatosakat is használtam. Közel egy éve használom a superantispyware programot, és elégedett vagyok vele, azt mondom, hogy elvégzi a dolgát, ez egy ingyenes program, könnyen használható, napi frissítésekkel. Nem azért választottam, mert szupernek hívják…. hanem azért, mert olvastam egy olyan oldalon, ahol sok ingyenes programot bemutatnak, írtak róla emberek, akik tesztelték és összehasonlították más hasonló szoftverekkel.Elkezdtem használni, és eddig nem csalódtam. Próbáld ki te is, ha akarod.

 50. SUPER szuper jó köszönhető ;) tudtam a program 2002

 51. Ionut - mondta

  Sall Nem fogom neki KND futtatásához tűzfalat, így azt mondom: a számítógép beeds a Windows XP Service Pack gyorsjavítás telepítése előtt ezt a verziót a Zone Alarm. Kérjük, hogy javítást a helyszínen kb943232 alábbiak szerint. telepítse a gyorsjavítást, reboot, majd futtassa Zone Alarm telepítőt.
  “Http://support.microsoft.com/kb/943232” mit kell tenni ??: ((: ((

 52. boby_admin - mondta

  Abbahagyta a Windows tűzfal?

 53. Adrian - mondta

  Ionut, olvastad az összes megjegyzést a bemutatóhoz? Nem tudom ... Isten mentsen, hogy elolvassa őket! Olvassa el az elsőtől a hozzászólásig észrevételeket, és látni fogja, hogy a kérdésedre eddig is adtak választ, kétszer is, megválaszolták ... mert valakinek, akinek ugyanaz a problémám !!! máskor megjegyzi, hogy esetleg valakinek problémája volt előtted! és talán valaki válaszol rá! Tehát, ha meg akarja oldani a problémáját, szánjon rá időt és olvassa el a fenti megjegyzéseket, így adták meg a választ az elején ...

 54. Radu81 - mondta

  Mit gondolsz a legjobb tűzfal a kötelező kevés erőforrás (512 ram) ingyenes ZoneAlarm vagy Comodo Firewall (nincs vírusirtó telepítve)?

 55. Adrian - mondta

  Az Ön által választott Radu81 csak a 2 tűzfalat mutatta be ... de ha gyenge rendszere van, akkor ajánlom a ZoneAlarm-ot, és a COMODO jó ft, de én személy szerint a Zonealarm-ot ajánlom, és gyenge ft-rendszerem van ...

 56. Ionuţ melyik változat a Windows van, ha sp1 tudom frissíteni sp2 és ha frissíteni egy sp2 sp3 aztán elmegyek.
  Röviden a Windows túllépése.
  Először is nem a tartalék, ha nem tudod, hogyan kell látni, hogy van néhány oktató az oldalon.

 57. Mert mindenki, aki a Windows XP Service Pack 1.
  Telepítenie kell a szervizcsomag vagy jobb 2 3 szervizcsomag fog dolgozni, hogy ingyenes verziója Zone Alarm tűzfal.
  Először is, hogy a biztonsági mentés vagy visszaállítási pontot.

 58. Radu81 - mondta

  Bocsásson meg, hogy a dak furcsább kérdésnek tűnik ... Van Windows XP Pro SP2-vel ... hogyan frissíthetek SP3-ra anélkül, hogy Windowsot telepítenék SP3-mal ???

 59. Radu81.
  És megy a google és a keresési sp3 York-iak, és töltse le és telepítse, de ne vedd a Microsoft, mert nem adja meg a sp3 de kapsz egy dolog hogy az online és telepítse a telepítés során, akkor néznek rád, és a számítógép.
  Összefoglalva, ne vedd a Microsoft oldalán, hanem máshonnan.
  Mielőtt egy back-up, hogy biztos.

 60. Radu81 - mondta

  RENDBEN. Cristi ms pt sfat ... Folytassa a jó munkát!

 61. Bogdan - mondta

  Letöltöttem Zone Alarm sal 8.0 cristi, és ezt követően adja hippo.com távon ad nekem egy hiba: A számítógép szükséges a Windows XP Service Pack gyorsjavítás telepítése előtt ezt a verziót zonealarm.Please CAN het gyorsjavítást helyén KB943232 alábbi , gyorsjavítás telepítése telepítő újraindításra Zone Alarm
  http://support.microsoft.com/kb/943232

 62. Bogdan - mondta

  Elfelejtettem mondani, hogy a Windows XP k SP2

 63. @Bogdan:
  Telepítse a sp3 a Windows XP és megszabadulni a hiba.
  Sp 3 találsz a neten, hogy töltse le, de próbáld meg nem, hogy azt a Microsoft.

 64. Adrian - mondta

  Cristi Nem tudom, hogyan tudsz nyugodt maradni, és te vagy a hibás! Nem kellett mondanod neki semmit, itt folytattunk kommentek és kommentek között, azt írták, hogy szükséged van sp3-ra vagy a riasztási zónák régebbi verziójára, igen, az ember vak és kényelmes, büdös, lusta és vak, nem kell segíteni neked, hogy csak a büdös varjakon csinálom, és ezért nem kell semmit adnunk nekik.Wowaaaaaaaaa feledékeny és egyéb megjegyzések fel-le balra jobbra, miért a fenébe van egér? Az a görgetés az egereknél, van fogalmad róla, hogy mit csinál? Isten ments, hogy még soha életemben nem láttam ennyire vigaszt. Ez a hálád ezeknek az embereknek? Megnézed, majd a saját hibádból még mindig van bátorságod közzétenni, hogy nem tudom, hogy van ez, ezért ad nekem olyan nagy gondot a Bogdan nevű kényelem rejtélyére, hogy valakinek talán ugyanaz a problémája, és máris megkapta a választ ? Gondolkodott azon, hogy mire szolgálnak ezek a megjegyzések? mit mondott nekik? hogy segítsen eljönni az oktatóanyag elkészítéséhez, zavart okozó bejegyzés esetén, de mindenekelőtt Mr. bogdan felfelé görgethet, hogy megnézzen más, a problémájához kapcsolódó megjegyzéseket. az, amivel valószínűleg nincs, egy kicsit a bemutató alatt, láthatja a választ a problémájára!

 65. @Bogdan:
  Itt egy link, hogy a torrent mágnes 3 szervizcsomagot a Windows XP.
  magnet:?xt=urn:btih:U7VD6P7R35CL3YARITVNWXT5VRFODPUE
  Lásd, hogy meg kell nyitni, hogy egy torrent kliens (uTorrent, bit üstökös, Azureus).

 66. @admin_cristi:
  Elfelejtettem megmagyarázni, hogy a linkre hogy másolja és illessze be a böngésző címsorába, akkor adja meg, és amikor megnyitja, amelyben meg kell keresni uTorrent.
  Gyerünk, tudod kezelni.

 67. @Adrian:
  Van az idegeket Adriane, és az emberek a kezdők, nem mindenki tudja olyan jól, hogy a PC, a PC tudom, mások máshol.
  Meg kell érteni őket, és mások, akik nem ismerik.
  Bárcsak, és én is ott leszek a videotutorial.ro amikor elkezdtem a számítógépet, de nem így történt.
  Jó, hogy vannak olyan megjegyzések rovatban, hogy az emberek kaphatnak tanácsokat él, hogy úgy mondjam.
  Ha dühös nem old meg semmit, hogy jó ember.
  Béke mannn.

 68. Adrian - mondta

  @admin_cristi: Igen, igen, tudassa velem, mi a béke, de a pohár már tele van. Hogyan nézne ki egy megjegyzés rész, ugyanazokkal a szavakkal írva? és nem sajnálom, ha nem beszéltem volna ennek a problémának az okáról, és még egyszer sem, de látom, hogy senkinek nincs szeme, amit látnia kellene! Olyan, mintha vakok lennének azokkal szemben, akik a helyszínen vannak, vagy egyszerűen összefutnak velük, és egy kérdés akadályozza őket ... Ez azt jelzi, mennyire érdekli őket a tanulás, mennyire tisztelik ezeket a munkákat, ha ugranak valaki egy fecskendővel a fejébe helyezhette be tudását, és olyan "tudást" fecskendezhetett be beléjük, amelyet szeretne.

 69. Francisc - mondta

  Minden tiszteletem a webhely adminisztrátorainak. Az itt tárgyaltak rendkívül fontosak és előnyösek számunkra, akik nem jártasak az informatika területén, hanem mások számára is, mert hasznos tanácsokat és nagyon jó programokat kínál, amelyeket tanulmányozni kell, majd adott esetben felhasználni. De, bánatomra, le kell mondanom a cím meglátogatásáról. Már nem tűrheti Adrant olyan körülmények között, amelyekben ő olyan keményen fejezi ki magát. Valószínűleg igaz, a legtöbb esetben, de nem így hallgat, és kevésbé érti. Általában toleránsnak kell lenned mások véleményével (negatív vagy pozitív), és számos, ismétlődő és érthető magyarázat segítségével meg kell próbálnod hallani, majd megérteni magad. Hidd el, igazam van, pszichológus vagyok. Adrian rendkívül brutális a kifejezésében, meg tudom mondani, miért, de nem deontológiai. Impi sajnálom, de lemondok az itt leírtak olvasásáról. Adrian, tudni, hogy amit csinálsz, az nem jó, talán neked is vannak hiányosságaid; mit szólnál, ha más is ezt tenné veled? örülnél neki? Talán az élet más fontos és szükséges területein ugyanolyan "hülye" vagy, mint mi az informatikában. Hogyan szeretné, ha valaki megszólítana, amikor utasít? Vagy talán mégis?
  Rendszergazdák: valószínűleg nem sokat veszít, ahogy megy, de ha minden jól megy? Ha senki sem olvassa? A munka lenne haszontalan. Nem tudom, hogy meg fog történni, de ha ez megtörténik?

 70. @Francisc:
  Francis, egyetértek veled, Adrian kemény néha, de tudod, hogy jó szándék és sok embernek segített a helyszínen és a helyszínen.
  Hát persze, hogy kell, hogy nyugodt és megértést, de nem lehet, ami neki ezt, ha azt akarja, jobb lenne, ha egy kicsit rugalmasabb.
  Még nem tiltott senki be ezen az oldalon, és nem akarom, mert mindenkinek joga van az információkhoz.
  Adrian ugyanolyan jogokkal, mint te ezen az oldalon, és nem megőrülnek agresszivitás vagy más látogató.
  Ha azt szeretné, hogy adja meg az oldalon, menjen a következő oktatóanyagok, és abban az esetben, ha nem talál semmit, a bemutató, akkor megpróbálhatja konzultál a megjegyzések rovatban hozzárendelt tutorial.
  Adrian jó szándék a legtöbb időt, de néha már nem dühös és agresszív, beszéltünk vele, de ez a választás, ha rendezi vagy sem.
  Természetesen, ha találunk valakit, túl messzire megy, és ez durva más vendégek védelme érdekében hozott intézkedések a helyszín és a képet.
  Videotutorial.ro nem akar alakítani egy helyet, ahol agresszió otthon lenni.
  Ez a weboldal nyitott minden, és ezért mindannyian azonos jogokkal.
  Törvény ezen a honlapon nem tesz Cristi Boby nem nem Adrian és Francisco, a törvény teszi a józan ész és a szellem a részvény (a inpartii másokkal).

 71. @Francisc:
  Nem vagyunk kommunisták, és néhány nem tudjuk megtiltani semmit zavar senkit, ha valaki ezen az oldalon jó lenne felhívni a figyelmet a civilizált módon.
  Minden ugyanolyan jogokkal, senki felett semmit.
  Még úgy viselkedünk, mint a közönséges látogatók, ha nem vettétek volna észre.
  Videotutorial.ro Azt akarjuk, hogy a hely, ahol az emberek képesek tanulni semmit útmutatók és észrevételek a konzultáció.
  Nem gondoljuk, hogy a PC néhány "GURU" -ja vagyunk, és nincs hírességek mentalitása, egyszerűen segíteni szeretnénk mindenkinek, akinek szüksége van rá ezeken a videojátékokon keresztül.
  Azt tette a megjegyzés mezőbe, hogy hozzájáruljon, hogy közösen segítsék őket munkatársaink, akik oly nagy tapasztalattal rendelkezik a számítógépen.
  Most persze nem kell gúnyolódnunk olyan kollégáinkon, akik nem tudnak annyi mindent, próbáljunk meg segíteni nekik abban, amiben tudunk, mert ez a szó "nem kerül nekünk semmibe".
  Láttad, milyen nehéz, ha veszel egy PC az első alkalommal, és nem tudom, hol kezdjem, ha kéred valaki nem akarok mondani semmit, mintha államtitok felfedése.
  Próbáljuk minden tőlünk telhetőt, hogy emeli a szintű intelligencia, a római nép.
  A legtöbb ember nem tud semmit, de: Messi hi5, VLC, Winamp, ODC, nero, daemon tools, Yahoo Mail és egyaránt szól.
  Tanítsuk őket bármi más, és ki tudja, talán hamarosan feladta, és mi az összes Windows Linux ingyenes, kevesebb erőforrást, és nagyon jó.

 72. Francisc - mondta

  Lagatura nem érti, mi a kommunizmus itt. Én nem beszélek megállás szólásszabadság. Nem én nem panaszkodom adminisztrátorok. Én csak próbáltam felhívni a figyelmet, hogy felszámolja a józanság határait. És semmi több. Te, mint rendező, a tevékenységek összehangolása itt van a joga és kötelessége, hogy korlátozza bizonyos kimenetek. Másrészt, én beszéltem közvetlenül és Adrian. Én nem mondom, hogy nem lenne helyes, de nem a tagadás, contre, sértések és egyéb verbális keménység megoldani a problémákat. Nem úgy, mint hajlik társaik. Néha türelem és kitartás, ha segíteni akar. És ha nem, akkor hagyja, hogy mások. Sokan vannak, akik nem, és türelem. Adrian kell például, hogy a készség ő a területen segíthet, akik kevésbé felkészültek.
  De álljunk meg itt. Van más fontosabb, nevezetesen, hogy tartsa meg az érdeklődés a fenntartása és a számítógép védelme. Ismét nagyon segítőkész, és nem akarnak időt pazarolni velem.
  Viszontlátásra.

 73. @Francisc:
  Remélem, tudja, milyen volt a kommunizmus idején, amikor egy "rendszergazda" bárkit megkérdezhetett, és akár "kitilthatott" bárkit, akit csak akart.
  Ez a kommunizmus, és próbáld meg nem így viselkedett.
  Francis, tudod, hogy minden ugyanolyan jogokkal van, és Adrian és te és te, hogy ki a problémákra, vagy segíthet másoknak, ha azt szeretnénk, minden probléma nélkül.
  Mi érdekel, hogy az összes, egyformán és nem tesz semmilyen különbséget.
  Ha valaki zavar, ne törődj vele, nem hiszem, hogy megbántottam minden bemutató valamit.
  Ha úgy gondolja, él videotutorial.ro jönnek elsősorban a pálya video oktatóanyagokat, majd comment.

 74. Adrian - mondta

  @Francisc: Uram, nem tudom, ki vagy, hogy megítélj engem! és milyen jogon kell ezt tennie? ez nem felel meg neked, szabadon "csatornát válthatsz", hogy figyelmen kívül hagyd ... És hogy tudd, hogy nem csak ismerem az informatikát, pszichológiai könyveket is olvasok, nem szakosodva, hanem örömömre, 4 éves korom óta zenélek, kimegyek társadalomban, és anélkül, hogy pszichológus lettem volna, megtanultam, hogy amikor nem "haragszik" és amikor a gyönyörűvel beszél, akkor kevésbé hallgatják meg, és bolondnak tartanak (példa: cristi 3 napig imádkozott a gyönyörűséggel, hogy ne töltsön le oktatóanyagokat az oldalon, és ki hallgatta? senki, még mindig letöltenek, láthatja, hogy csak a "durva erő" segít!)! Tedd magad ezeknek az embereknek a helyébe, maradj ébren minden nap, ne aludj éjjel, ne vegye figyelembe a családodat, mert a videotutorial.ro webhelyen dolgozik, majd ezek után valaki lép be az oldalra, amelyért keményen dolgoztál, hogy nevetésre késztet, hogy álruhában hirdet, hogy megcsalja az embereket, hogy nem tanít minket megfelelően, hogy sokat gondolkodott, amíg nem készített egy oktatóanyagot az x-ről, y-ről ... és meglátta, hogy érezné magát? Amikor látod, hogy hiábavaló a munkád, minden az orruk alatt van, és mintha egész Románia rossz lenne, senki sem ért semmit abból, amit szeretnél csinálni, és minden alkalommal, amikor azt kérdezi tőled, hogy igen, hogy van ez, hogy van ez? Megtanulta pszichológusként, hogy az embernek sok érzéke van, igen? az egyik kutató uram !!! ha nem tudsz valamit, akkor mozdíts egy kezet, egy ujjat, ez a google, több ezer fórum van, nyomd meg a billentyűket. Legtöbbjük itt van, és nem azt mondják, hogy ez nem így van, pontosan úgy viselkednek, mint abban a példázatban "eláztak?" tudod akkor ez a probléma, pszichológus! Jobb, ha adsz nekem egy tanácsot, hogy "javíts ki", ha még mindig pszichológus vagy, és nem menekülnél előlem, vagy nem mondanál le erről az oldalról, csak azért, mert mérges vagyok .. Soha nem sértődtem meg hiába! kövesse az összes oktatóanyagot, és nézze meg, milyen beszédet folytattam ... hányan segítettem, és veled ellentétben ezt ingyen csinálom, így jogom van haragudni, pénzért csinálsz foglalkozásokat, és ezért nem szabad haragudnod! Magyarázza el nekem, hogyan lehetséges, hogy egy link, ahonnan letölthet egy programot, pontosan a beállított bejegyzés fölé kerül, és megkérdezheti, honnan veszem a programot? Igen igen, ez valóban itt történt az oldalon! bár a fenti link nagyon nagy volt, és pontosan így írta: "Töltsd le a yahoo messenger-t" kék színnel, hogy felkeltsd a szemedet ... most azt mondom, hogy ... nem azt jelenti, hogy név szerint mondtam az embernek, hogy vak? Nem tettem se ökörvé, se idiótává, se vadállattá, hanem egy koca ... a koca a látás nélküli embert jelenti! bár nem… mint… feltenni a látott megjegyzést, de a link nem. Mit csináltam végül rosszul?

 75. DoarJe - mondta

  Nem megyek, mert nem tudom, hogy miért, és megy SP2 telepítve a számítógépre (SP2 oldal)
  Cristi van oktatóanyagod az SP2-ről? Megkerestem a webhelyet, és nem találtam ... segítséget, plss: ((

 76. Adrian - mondta

  @DoarJe: Nem tudom, hogy meg fogja-e találni az SP2 külön telepítését anélkül, hogy telepítenénk az sp2-vel rendelkező Windows-okat, de elmondhatom, hogy biztosan megtalálja az SP3 szoftvert a softpedia.com webhelyre telepítve, vagy ha rendelkezik engedéllyel rendelkező Windows rendszerrel, aktiválja az automatikus frissítéseket a következő címen: a Windows és látod, hogy az sp2 frissíti magát sp2-re. Csak az SP3 telepítéséhez Windows nélkül találhatsz, de az SP2 nem hiszem! mint egy teljes ablakot találni integrált SP2-vel ...

 77. DoarJe - mondta

  Köszönöm a választ, Adi. Közben megoldotta a problémát .. ha boot.ini fájl módosult, ezért nem működött. Végül sikerült telepíteni a SP2
  Szuper hely! Gratulálunk! ^ ^ :)

 78. Petryk - mondta

  kezdő, és szeretném tudni, ha lesz firewal (Zone Alarm), vagy más tűzfal antivírus, hogy van, hogy az avast! telepített apex dc + +, és azt akarom, hogy aktív csomópontok, és mondd, hogy adjam fel a tűzfalat, hogy van és lehetővé teszi a táskát, hogy valaki, aki activare.aceste oktatóanyagok kivételes! Köszönjük!

 79. beb3_mykk - mondta

  jó becsületes ;)

 80. Vlad Adrian John - mondta

  És volt, hogy a probléma a telepítés
  „A zónealarm ezen verziójának telepítése előtt a számítógépének szüksége van egy Windows XP szervizcsomag gyorsjavításra. Kérjük, töltse le a KB943232 gyorsjavítást az alább látható webhelyről, telepítse a gyorsjavítás újraindítását és futtassa a zóna riasztó telepítőjét
  http://support.microsoft.com/kb/943232"

  Azonban Mura torkolat megmondja, hová menjen, mit kell, stb!
  Néztem a bemutató, és látta, hogy a megoldás írt itt (commenturi)!
  Adrian azt mondta, hogy több jól kell olvasni és commenturi.
  Mint mondta Cristi, commenturi kell egészíteniük a tutorial. bemutató + comment = tökéletes / ideális
  Szóval magamnak egy kisméretű (vagy inkább egy kis tipp) a legtöbb kezdő minket:
  nincs keresési funkció [code] ctrl + f [/ code]
  Különösen azok számára hasznos, akiknek nincs idejük / kedvük elolvasni az összes megjegyzést! Például, ha a telepítés során felmerült problémámmal találkozik, addig, amíg ide nem ír egy megjegyzést a megjelenő üzenettel, és megvárja a választ, jobb, ha megvizsgálja, hogy valakinek ugyanaz volt-e a problémája előtte. Ez is nagyon gyors. Alkalmazzon egy CTRL + F billentyűt és írja be a "943232" szót (ebben az esetben) vagy bármi, ami érdekli, és megtalálja azokat az állomásokat, ahol a problémát elhangozták / elmagyarázták!
  Sok szerencsét mindenkinek!

 81. Vlad Adrian John - mondta

  Elnézést a dupla megjegyzést, de nem találom, hogyan tudom megváltoztatni?
  A Google Chrome!

  később szerkeszteni: Végre találtam: d!
  ha admin törölheti az egyik commenturi tetszik ezt!

 82. @Vlad Adrian John:
  Már törölt egy megjegyzést, hogy volt két-, remélem, nem bánod, ha óvatos, amikor kiküldetés megjegyzést az első alkalommal látni fogja, hogy azt mondja, hogy ő küldte a mértékletesség.
  Megjegyzéseket is tartalmazó URL-eket tartanak moderálás megbotlik terjedését spam.
  Ezen az oldalon talál megjegyzéseket tiszta, és nincs nyoma spam.
  Nem vagyunk kommunisták, de van a spam ellen, és meg kell védeni, és vizatorii kétes kapcsolatok.
  Ki jön ki ezen az oldalon kell állni egy világos címre.

 83. Adrian - mondta

  @Vlad Adrian John: Még mindig használom a krómot, és 10 percig szerkesztem a bejegyzést, miután a bal oldali megjegyzés alatt közvetlenül a Küldés gombra kattintasz, ott egy rajz csillám kis ikon látható ... egy ceruza, majd egy szöveg, amely így szól: Kattintson a Szerkesztés gombra (8 perc és 46 másodperc)… Kattintson a szerkesztéshez, kék színnel írva ... rákattintanak arra a szövegre, és csak a bejegyzésed jelenik meg a képernyőn, módosítod és megnyomod a Mentés gombot ... ez közvetlenül az 5 besorolási csillag alatt van ...

 84. Petryk - mondta

  SALUT.SE összeegyeztetni ZÓNA RIASZTÁS az Avast vagyok kezdő, és nem tudom.

 85. Adrian - mondta

  @Petryk: már volt róla szó !!! olvastad a fenti megjegyzéseket? Természetesen nem ... ne adj isten ... ha belefáradt a szemedbe !!! A Firewal víruskereső igen és magas !!! A Zone Alarm minden olyan víruskeresővel együtt jár, amely nem tartalmaz tűzfalat !!! Ha bármilyen antivírus nevet lát, amelyet az "Internet Security" szöveg követ, ez azt jelenti, hogy az antivírusnak van egy tűzfala is ... például ez a Bidefender anti vírus és a Bitdefender internetes biztonság, vagy a Kaspersky antivírus és a Kaspersky internet biztonság ... ha ez egy antivírus, majd Az internetbiztonság azt jelenti, hogy tűzfalat is tartalmaz, és nem kell külön telepítenie ... ha csak a Kaspersky Anti Virusról van szó, az azt jelenti, hogy csak víruskereső, majd kiegészíti azt egy külön telepített tűzfallal ... amit természetesen szeretne ... tőled függ!

 86. beb3_mykk - mondta

  Ha igen k ing crted securyti internet: D

 87. Adrian - mondta

  @Vlad Adrian John: Minden tiszteletem és csodálatom megvan bennem, őszintén mondom neked ... hogy légy adminisztrátor itt, hirdetésemet az első oldalra tenném, mert elég bosszantó, idegesítő és idegesítő ugyanazokat a magyarázatokat adni, csak mert a látogatók kényelmesek és lusták hogy "2 sort is olvass" ... Isten mentsen, hogy fáradjon a szeme ... Még egyszer tisztelem és örülök, hogy megértesz minket !!! Várunk rád !!! LÁTOTTÁK, HOGY NEM TIZUL A VÉGRE VONATKOZÓAN, NEM ÁT ÁLLÍTOTT, HOGY NEVED ADRIAN 😉 !!! EGY JÓ NAP!!

 88. Én Plaka fázis, és a vesztes yo, :)) Én őszintén nevetett, de egyébként én már telepítette a tűzfal, ami jó, azt használja AVG, és azt hiszem, hogy van egy tűzfal.

 89. Andrew - mondta

  Problémám van a riasztási zónákkal is. Pontosan úgy tettem, mint te, és ez hibát adott nekem: „Nem sikerült betölteni a DLL DLL könyvtárat: User / Andrei / AppData / Temp / 021809192247 / vsutil.dll A megadott modul nem található. Ez a hiba pontosan azután történt, hogy duplán kattintottam a futtatható fájlra.

 90. Adrian - mondta

  @Andrew: Olvassa el a megjegyzéseket az elején, és megoldást találni, távolítsa el Zone Alarm aktiválja a Windows automatikus frissítéseket, hagyja, hogy az összes frissítést is, indítsa újra a számítógépet, majd telepítse újra Zone Alarm.

 91. Andrew - mondta

  De nem a Windows XP és az összes Windows-frissítések 7 nap

 92. Adrian - mondta

  @Andrew: akkor több probléma a Windows 7! Zone Alarm for Windows XP! Túl új ablakok, az operációs rendszer még mindig befejezetlen! Ön rohant telepíteni! Azt tanácsoljuk, hogy adja át a Windows XP, így tisztázza a dolgokat a Windows 7, és amíg befejezi, és távolítsa programok futnak a Windows 7! Abból, amit tudok windows 7 még béta! és abból, amit hallottunk csak nyáron a pletykák ablak jelenik meg 7

 93. Andrew - mondta

  Igen, de eddig még nem volt probléma szoftver. Adik az én Vista szoftver simán ment.

 94. Adrian - mondta

  @Andrew: Tegye félre a repedéseket, és tegye a Windows XP-t a testvéreknek !!! A Vista vagy a Windows 7 futtatásához rendelkeznie kell egy PC ütővel ... így teljes mértékben futtathatja azt a Vistát vagy a Windows 7-et ... a Google-ba is így ír: "vsutil.dll", és ha tud angolul egy kicsit rengeteg embert talál, akik ugyanazt szenvedték, mint te! És megkapják a megoldást is! Siker! Csak azért hagyja abba a Vista vagy a Windows 7 használatát, mert divatos, vagy mert Gheorghe tette fel, és hallotta, hogy jó, használjon valami praktikus és a lehető legkönnyebben használható dolgot, ami nem zavar és nem is mindig összezavar, kevés program fut Vista vagy Windows 7 rendszeren, befejezésül a tanácsom? TELEPÍTENE A WINDOWS XP SP2 vagy SP3

 95. Andrew - mondta

  #:-S végül tette, és nem tudtam telepíteni a tűzfal, és igaza volt e ff jó és teszi a tökéletes pár Avira. Az AVG én még nem teszteltem adott Avira csinál egy nagy munka.

 96. Adrian - mondta

  @Andrew: A Zone Alarm "jó otthont" hoz létre minden víruskeresővel, amennyiben ez az antivírus nem internetes biztonsági csomag! mindaddig, amíg nem tartalmaz tűzfalat

 97. Gabriel - mondta

  Igen, köszönöm az adminisztrátoroknak az erőfeszítéseket, és gratulálni akartam Adriannak a problémák kezeléséhez, mert egy kis ész és figyelem kell hozzá bármilyen jellegű megjegyzés elküldéséhez. Ez a második megjegyzésem ezen a webhelyen nem igazán szeretek részt venni a vitákban, de csak elolvastam az összes megjegyzést, és véleményt mondtam a programról, vagy arról a személyről, aki közzétette vagy… mert mindig nagyon jó véleményem van az oktatóanyagokról. Köszönöm mindenkinek mindenért, amit teszel, és Isten áldjon meg téged.

 98. Adrian - mondta

  @Gabriel: Köszönöm, elismerem, hogy ördögibb vagy keményebb vagyok, de ezt azért teszem, mert érdekel és nem akarok itt káoszt és mindenféle kérdést, például miért van a kék ég, valahogy fel akarom ébreszteni a "lakosságot" lustáktól várja meg, hogy minden meghaljon a szájában! Keményen posztolok, mert azt hiszem, hogy így érek hozzá, ő pedig "felébred" a lustaságból, és megmozgatja az egeret is, hogy ezt könnyű megkérdezni, de miért ne keresne választ maga? miért nem rázza meg egy kicsit a fejét? Tudnia kell, hogy semmi közöm senkihez, de meghalok, amikor meghalok, amikor olyan sok büdös kérdést látok, mint a hülye "ha winamp-ban játszom, elkezd énekelni?" legyünk emberek, gondolkodjunk, és tegyük félre ezt a kényelmet ... segítsen ötleteket feltenni, ne pedig jelentéktelen szövegeket és olyan kérdéseket szórni, amelyeknek nincs értelme és könnyen megoldhatók! Összegzésképpen szóljon a témához, és tegye közzé azokat a gratulációkat és kérdéseket, amelyek valóban problémát jelentenek, nem pedig mindenféle chitibusst.

 99. Adrian - mondta

  @Andrew: Az AVG-vel a PC egy kicsit nehezebben fog mozogni, és jobban bízom az Avirában, mint az AVG-ben

 100. Marian - mondta

  Salut.In Először is szeretnék gratulálni a munkát, lehet milliókat minden kezdő és mit legmenőbb és gratuita.Va köszönöm.
  Nekem is van egy problémám. Megpróbáltam telepíteni a ZoneAlarm-ot, de a telepítés 6 százalékra emelkedik és leáll. Azt hittem, azt hiszem, egy órán át, és így tovább. XP-t nyertem sp3-mal és Avira antivírussal a comp-on. PC- ul egy celeron 2600 mh, 1 gb ram. Nem hiszem, hogy bármi más érdekelne a pc-m miatt ...
  Várjuk válaszát, és köszönöm előre.

 101. Én taszította, és felszólította Zone Alarm Mege NUJ dc lam letölthető és kendőt belőle, és én kap egy hiba telepítése a javítást kb943232 cevad e genu dak hogy valaki tud segítsen nekem telepíteni zóna riasztás ma formázott és Miami tegye a számítógép ` sp3 és elment zóna riasztást azután, hogy néhány nehéz mozog, és Lam yum távolítani, és tegye vissza sp2 zóna riasztó megszólal sal zsák zsák egy régebbi verziója, vagy egy névjegyet adryano_94x Meo messenger id: d

 102. Mr. Cristi nagyon nagyon kérem keressen meg az egyik messenger id adryano_94x és beszélgetni sok kérdés azt kell mondanom, hogy értem és io. Te vagy az az ember, hogy CREC érzékeli annyi kérdés, hogy PC-re vagy a nettó gratulálok, amit faceti.va kérjük, lépjen kapcsolatba admin_cristi vagy messenger id admin_boby enyém adryano_94x sürgetőbb kérjük, szeretnék beszélni

 103. Adrian - mondta

  @ady: Beszélt arról, ha a problémát olvasni értékelés a bemutató, és megoldást találni!

 104. Marian - mondta

  Salut.Am várt választ kaptam nimic.Sa Megértem, hogy nem tudom, lehet a probléma, vagy van elfoglalva, és hogy meg kell astept.Va köszönöm.

 105. Adrian - mondta

  @Marian: Nem vagyunk Isten egyikünk sem, nem tudjuk, mit viselkedett az idő múlásával a számítógépével, nem tudjuk, hogyan használta, mennyire tudja, hogyan kell telepíteni vagy eltávolítani, mennyire óvatos a számítógépével - A Windows friss telepítése engem és 2 évet tart rajtad, talán nem 2 hónapot ... A legtöbben csodálatos szoftvert használnak, amely optimalizálja a PC-t, tisztítja a regisztereket, és Ön, amikor a szoftver megkérdezi, mit szeretne törölni megtalálta az összeset és töröl mindent, ezek a szoftverek jók, de körültekintően kell használni őket! Ugyanakkor ez a szoftver a számítógép optimalizálása mellett destabilizálhatja is! Ez a tapasztalatától és a hozzáértésétől függ! Nem tudjuk, vannak-e vírusai, nem tudjuk, hogy törölt-e fontos regisztereket ... Mindenkinek van "egyedi" PC-je, bár sokaknak van SP3-ja, ez nem azt jelenti, hogy megegyezik egy másikkal, más beállításokkal rendelkezik, amint azt Cristi oktatóanyagában láthatja, működött, ha a Zone riasztást az oktatóprogramban megadott helyről tölti le, akkor működnie kell! Ha nem működik ... mondtam ... nehéz vagy lehetetlen megtudni, miért!

 106. Marian - mondta

  Köszönöm a választ Adrian. Nem vagy Isten, és nem is lehetsz. Van némi tapasztalatom a területen, pontosabban körülbelül 16-17 év és tudom, hogyan kell programokat telepíteni vagy eltávolítani. Nem használok csodaszoftvert, csak a Spyboot Search és a Destroy and Advanced A rendszerápolással és olyan sokáig nem voltak problémáim ... tudok angolul, és tudom, mit kell törölni és mit nem. Úgy értem, hogy értem, mire van szükségem, és nem törlöm a regisztrációkat hiába. Azt is tudom, hogy minden számítógép egyedi, és ezért nem általánosítok. tanácsot kérni tőled, úgy tűnik, hogy nem tudsz nekem adni, vagy legalábbis nem tudsz… És tudni, hogy a programot az "oktatóanyagban megadott helyről" töltöttem le, és még mindig nem működik ... Egyébként: a csapat tagja vagy videotutorial? Egyébként köszönöm a fiúknak, hogy gratulálva végeztek egy tízes osztályú munkát, és szeretném, ha minél több oktatóanyaggal folytatnák !!!

 107. Adrian - mondta

  @Marian: Ilyen kezdetektől kezdve video oktatóprogramokkal vagyok együtt, és azért maradtam ezeknél a srácoknál, mert szeretem őket, szeretem a munkájukat, és amennyire csak tudok, nyújtok nekik segítő kezet ... Igyekszem moderálni a megjegyzéseket, segíteni, akinek minek tudok lehet, mindannyian részesei vagyunk a videotutorial.ro csapatának, te és a többiek pedig attól a pillanattól kezdve, hogy bekapcsolódunk, oktatóanyagokat nézünk, kommentelünk, problémáink vannak ... segítséget kérünk. Legalábbis így látom a dolgokat

 108. Romica - mondta

  Adrian elméje legyen fa kapa, íjak és civilizáltabb sabii.era tudom megoldani, hogy az emberi, és nem kritika tette windows 7.trebuie nem alakul?
  Egy másik probléma Láttam nemrég rakták utolsó bemutató, és én is, maszk nus, aki megpróbálja használni telefon. cam.web mobil állomást, ha a POA. vásárolni, hogy nem is olyan drága. Azt javaslom, hogy a bemutató a változó hardver vagy formázás, és hogyan lehet az új partíciót linux live cd. (Régen Mandriva) milyen alkatrészek, megbízás típusát, különösen a etc.mai. akik laptopok fast32 party volt ez a probléma, és nem tudtam megoldani, hogy a boltban kaptam egy cd.de mindkét Bacup. Azt hiszem, hasznosabb lenne. Miért nem elismerni, hogy sokan ütemet. Van probléma a Zone Alarm és:
  Nem sikerült betölteni könyvtár theDLL
  c: \ user \ xxx \ AppData \ Local \ temp3140995605 \ vsutil.dll
  A megadott modul nem található.

  ez a megoldás? empirikusan, hogy bolond.
  Köszönöm.

 109. Adrian - mondta

  @Romica: A fejlődés érdekében először tájékozódjon ... ne kényszerítse a macskát a nyár tetejére, majd síeljen, mert már nem tud lemenni ... ha fogalma sincs, kinyitja a pc-t, és csak azt tudja, hogyan kell Winamp-ban játszani ... nem Szerintem beszéljen a Windows 7 evolúciójáról !!! Ismerje meg, mit jelent a béta termék, hány lehetősége van a bétában, milyen rendszereken tud futtatni egy Windows 7, mennyi támogatottsága van egy béta terméknek, és csak akkor sikít, hogy nem tudja, miért és hogyan kell csinálni ! Lucian meg is magyarázta, miért kell a webkamerán alapuló telet használni !!! De csak azért, hogy lássuk, mennyit figyelted az oktatóanyagot, és mennyire óvatos voltál ... Azt mondta: ajánlott a tel használatát, mert a kereskedelmi webkamerák VGA-k (ha tudod, mit jelent ... ha nem jársz a wikipédiába, és megtudod), akkor 0,3 megapixel, miközben a telefon kamerája 1,3 vagy 2 megapixeles ... készítsen egy képet a telefonnal, majd a webkamerával ... és nézze meg, melyik a világosabb ... természetesen vannak olyan weboldalak, ahol sok megapixel van, de látta, mennyibe kerül? Tehát, ha még mindig megvan a telefonja, akkor rakjon rá egy szekér pénzt ... miért vegye el a webkameráját? Aaaa, ha gazdag vagy és tetszik, és megengedheted magadnak, hogy pénzt dobálj webkamerákra, csak annyit kell tenned! A bemutató csak egy javaslat volt, amelyet senki sem kényszerített a telefon webkameraként való használatára ... ez csak egy alternatíva volt .... Legyen nyitott!

 110. Adrian - mondta

  @Romica: Nézze meg, van-e 3 oktatóanyagunk a linuxról ... használja a keresést a jobb felső sarokban vagy a kék szűrőket az oldal jobb oldalán ... kattintson a pluszra az Önt érdeklő kategória előtt ... vagy lépjen a lejátszási lista szakaszba, ahol megtekintheti az összes oktatóanyagot ezen a webhelyen ... .és könnyebben megtalálja őket ... még nem hallottam a Fast32 formátumú partícióról, esetleg a FAT32-ről. Van egy bemutatónk arról, hogyan tegyük a linuxot egy USB-meghajtóra, egyet a Linux Mandriva-ról ... keressünk és találunk

 111. Romica - mondta

  Szeretni Mieu te egy jó tanár, az biztos! Ahelyett, hogy hülye vagyok denevér. de azt akartam mondani, végül? Mivel egy új díjat semmit!
  Szerettem volna küldeni valami, amit nem értek.
  "A tanult bolond rosszabb, mint egy bolond tanulatlan"

 112. Adrian - mondta

  @Romica:
  1 amit kellett mondani azt mondtam
  2 Nem tudod, hogy hány szót helyesen írt
  3 Nem volt sehol, mint a professzor
  4 Kérj meg valakit, hogy fejtse meg, amit megpróbáltam elmagyarázni neked…

 113. Romica - mondta

  "A tanult bolond rosszabb, mint egy bolond tanulatlan"

  ok? Egyetért??

  nus. mérföld legyen admin. vitatkozni mindenkivel!

  Kaptam féljen kérdezni valamit, vagy kérdése van, igen nem írtam a harmincon túli k. Kívánom, hogy elmagyarázza, hogy ki vagy, és az orr, hogy mindenkinek?
  te egy zenész elolvasta pszichológusok stb
  de te és szopni (mint ahogyan azt a srácok, aki szereti ezen az oldalon), vagy talán te buzi!?
  vagy lehet, hogy mást keres. adimn jogokat az oldalukon ???? nus mit akarsz, de hagyd békén az embereket, ezért lépünk ide, és beismerjük, hogy erre a célra megnyitották az oldalát, hogy segítsenek a bolondoknak, ahogy mondod ... és a chiori.

 114. Romica - mondta

  Idézet: ……………. Van egy bemutatónk arról, hogyan tegyük a linux-ot egy USB-meghajtóra, egyet a Linux Mandriva-ról ... keressünk és találunk ...

  így írta ok? Van bemutató? Ki??

  ti hárman. az első hozzászólásom megértése és elolvasása érdekében azt mondtam, hogy "büszkeséget használtam", semmiképpen sem kérdeztem meg. km használják a linuxot?

  és én mondom k számítógépes osztályok egy meglehetősen előrehaladott kor, és megtanultam mindent, amit tudok magam. Van egy HP számítógép tettél, még a középiskolában. az időt.
  tanács
  Egyszerűen adjon magyarázatot, és így nem kigúnyolni a világban?
  így mondom, hogy, de ha akarod wwwromicaarondiahoopunctcom
  pisiologule!!

 115. Adrian - mondta

  @Romica: Apa nézd meg, amit írtál ... vagy unokáid írnak a nevedben az oldalon? légy óvatos, idézem a megjegyzésedből: "Javaslom, hogy készítsek egy oktatóanyagot a merevlemez megváltoztatásáról vagy újraformázásáról, valamint arról, hogyan készítsem újra a linux live cd partíciókat" mit értek innen? hogy nem tudod, hogyan kell telepíteni a linuxot, mert nem tudod, milyen partíciót válassz, és megértettem, hogy azt mondtam, hogy vannak útmutatók a linux live cd-ről a webhelyen, és hogy megkeressem őket ... hogy tudjam, k nagyon jól szórakozom !! ha memóriavesztése van, menjen orvoshoz, és kezelje magát ... Hány megjegyzést olvasott apa, hogy tudja, mit akarok erről az oldalról? miért engeded magadnak ítélkezni? mióta ismered ezt az oldalt és mióta vagy vele? hány kommented volt az oldalon, és hányan segítettél? Tudod ... nézem, amit írtál ... és nem hiszem el, amit a szemem lát ... gyere ... megértem, hogy gyerek vagyok ... add meg a korodat, hogy így beszélj, és szállj le az én szintemre..Nem tudom, hogy szerintem nagyon jó! Ez azt jelenti, hogy igazam volt, hogy megtanítottalak és így támadtalak meg, mert az ember csak akkor sikoltozik és sikít, ha valami felidegesíti ... és az igazság sokszor fáj, sok érettséget mutattál, hogy tudd =)) Van oktatóanyagunk ... adik noi… videotutorial.ro csapat tudod, mióta itt vagyok az oldalon? első oktatójától kezdve ezekkel a nagybátyus srácokkal vagyok! Mondtam, hogy szeretem őket, igen, ez így van! Szeretem a felebarátomat, de az emberi szomszéd nem hülyeség és nemes! normális szeretni az embereket, a szomszédot, ha szereted a bátyádat, akkor valahogy meleg vagy? Itt láthatja, hogy hány elméje van! testvéri szeretetről, közeli szerelemről szólt ... és nézze, nem szeretlek a szőnyegen, és nem tartom a szomszédomnak ... mert megdöbbentem, hogy egy olyan ember, mint a tiéd, leereszkedik egy fiú szintjére és találkozik szóval hal!

 116. a telepítési probléma megoldása a kb 94 32 32 alkalmazással ... .. google keresés WindowsXP-KB943232-x86-ENU.exe

  Indítsa újra adni, és menj

 117. shark_of_tornado - mondta

  Zone Alarm tűzfal, de jól kijön Avast?

 118. shark_of_tornado - mondta

  Elnézést, de az összes alrm bemutató zóna megszakad.

 119. shark_of_tornado - mondta

  Lenne egy kérdésem. Zone Alarm nem blokkolja Avira? (Free Edition)

 120. Adrian - mondta

  @shark_of_tornado: Nem fogja letiltani ... különben is, ha blokkolni akar valamit, vagy ha lát valamit, ami megjelenik az interneten, megkérdezi, mit szeretne csinálni ... hagyja el vagy blokkolja (attól függően, hogy hogyan állítja be a tűzfalat) állítsa be úgy, ahogyan az oktatóanyagban ( interaktív módon), hogy ne egyedül döntsön, hanem megkérdezze magától, mit tegyen…

 121. shark_of_tornado - mondta

  zóna tűzfal telepítve nem működik! Van szükségem újraindítás a telepítés előtt, majd nem történik semmi

 122. Adrian - mondta

  @shark_of_tornado: Ha olvassa el az összes értékelés a bemutató megtalálja a megoldást a poblema van avuto mások. Tehát, olvassa el a megjegyzéseket, és megtalálja a választ, és a megoldás!

 123. shark_of_tornado - mondta

  tudsz segíteni nekem?

 124. shark_of_tornado - mondta

  jól

 125. shark_of_tornado - mondta

  probléma! Nem akarom, hogy az én automatikus frissítés! :-(

 126. Adrian - mondta

  @shark_of_tornado: Nem olvastad el az összes megjegyzést !!! Ha elolvassa őket, akkor látja, hogy valaki adott egy linket erre a javításra, amelyet telepítenie kell a riasztási zónák futtatásához: gyorsjavítás KB934323, ha sp3 van, akkor ez a javítás nélkül is működik, ha van sp2, akkor működnie kell !!! Azt mondtam, olvassa el az összes megjegyzést ... ha kérdez valamit, ami már elhangzott a kommentekben, nem válaszolok!

 127. shark_of_tornado - mondta

  Azt hiszem, akkor telepítse Comodo Firewall? (I 984 MB RAM)

 128. Shark Tornado - mondta

  Telepítettem a javítás. most már Avira és a Zone Alarm és azt jelenti, hogy jól működnek együtt.

 129. Köszönöm, hogy elolvasta comentariilesi videotutoriale megállapította, hogy Adrian kell menni az orvoshoz

 130. florin - mondta

  Gátolja a 29.01 perc, és nem lát tovább folytatása. Ez érdekes program.
  Bár tudtam, hogy a tűzfal nem is, ez segít a biztonság, bla-bla-bla, ne használja. Itt vagyok most telepíteni és használni. De szeretném látni a végén a bemutató.
  Köszönjük!
  Király vagy!

  • Adrian - mondta

   Az oktatóanyag nincs megszakítva, és a végére megy, pontosan 37 perc és 31 másodperc van, valószínűleg gyengébb a neted, és az oktatóanyagot nehezebb betölteni, lehet a böngészőből is ... Én személy szerint használom a Firefox-ot, és minden rendben működik még mindig betöltődik ... használjon másik böngészőt, vagy szerezzen jobb netet !!

 131. donpisote - mondta

  Zone Alarm elment, most PC Tools frewall nehéz. z riasztás már nekem forraljuk megállapította és megerősítette a helyspecifikus helyek, azaz a lassú letöltési sebesség torrentek függetlenül beállítások

 132. Cosminn - mondta

  Ne haragudj, én windows7 és nem talál kompatibilis verziója, akkor segítsen nekem messenger kérem? (Ha nem tudod, itt).

  köszönöm

 133. Adrian - mondta

  Cosminn: Ne haragudj, én windows7 és nem talál kompatibilis verziója, akkor segítsen nekem messenger kérem? (Ha nem tudod, itt). Thanks

  Használja a Comodo vagy PC Tools tűzfal nagyon jó, akkor láthatjuk, hogy a Comodo már bemutató, akkor menj fel a jobb és írni a dobozba a "Search videotutorial.ro ..." Comodo, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató

 134. Alexoso - mondta

  Nagyon jó tutorial! Telepítettem a tűzfal, az ő segítségével, én szuper boldog vele. Adj egyfajta biztonságot

 135. Cosminn - mondta

  Adrian:
  Használja a Comodo vagy PC Tools tűzfal nagyon jó, akkor láthatjuk, hogy a Comodo már bemutató, akkor menj fel a jobb és írni a dobozba a "Search videotutorial.ro ..." Comodo, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató

  Köszönet újra

 136. jó estét, nagyon érdekes tűzfal oktatóanyagok; az alábbi „kombinációk” közül melyik a megfelelőbb, figyelembe véve, hogy sokat „sétálok” a neten, özönlenek stb.? 1) avira (ingyenes) + kényelmes internetbiztonság (ingyenes) vagy 2) avira (ingyenes) + zóna riasztás pro? köszönöm

 137. Adrian - mondta

  ploeJó estét, nagyon érdekes oktató a tűzfal, amely ilyen "kombináció" az maiindicata, figyelembe véve, hogy a "séta", mint online, torrent ... stb? 1) Avira (ingyenes) + Comodo Internet Security (ingyenes) vagy 2) Avira (ingyenes) + Zone Alarm Pro? Köszönöm

  Sem jó, ha nem tudja, ki, hogy ez alow és akik tagadja meg. Nem vágynak a tökéletes kombináció, vagy a legjobb! szól az emberi tényező, hogy tudja, hogyan kell használni a szoftvert! Már csak néhány program, hogy járjon el a beállításokat, amit tettek, ha meg a rossz idő nem őr egyáltalán, ha meg ez jobb, akkor ne is! Használja a mi illik, és mit szeretnek, és egy / is, hogy tudja, hogyan kell használni őket a legjobban

 138. cápa - mondta

  Gondolod, hogy a legjobb kombináció ZA ESET Avira ingyenes + ingyenes + SUPERAntiSpyware szabad?

 139. Adrian - mondta

  cápa: Gondolod, hogy jó kombináció ZA ESET Avira ingyenes + ingyenes + SUPERAntiSpyware szabad?

  SUPERAntiSpyware nem vizsgálja valós időben! de csak kérésre, ha elkezd valamit, és a beolvasás, úgy viselkedik, mint egy vírus, amely valós idejű védelem! SUPERAntiSpyware használják inkább fertőtlenítésére, amikor már fertőzött, nem akadályozza! Egyébként Zone Alarm plus Avira nagyon rendben van!

 140. Ez kompatibilis avast tűzfal Zone Alarm, valamint kompatibilis Avira?

  • Adrian - mondta

   CataE kompatibilis Zone Alarm tűzfal, valamint avast kompatibilis Avira?  

   Minden tűzfal kompatibilis minden víruskereső, úgy, hogy minden különböző dolgokat, nem szabad, és ez nem tanácsos használni 2 2 tűzfalak, vagy a víruskereső, mert te nagy bajban van. Firewall tartja a számítógép kimenő és bejövő fájlokat és víruskereső őrök.

   • Adrian:
    Minden tűzfal kompatibilis minden víruskereső, úgy, hogy minden különböző dolgokat, nem szabad, és ez nem tanácsos használni 2 2 tűzfalak, vagy a víruskereső, mert te nagy bajban van. Firewall tartja a számítógép kimenő és bejövő fájlokat és víruskereső őrök.  

    OK, köszönöm!

   • Francisc - mondta

    Adrian: Minden tűzfal kompatibilis minden víruskereső, úgy, hogy minden különböző dolgokat, nem szabad, és ez nem tanácsos használni 2 2 tűzfalak, vagy a víruskereső, mert te nagy bajban van. Firewall tartja a számítógép kimenő és bejövő fájlokat és víruskereső őrök.  (Idéz me)

    Nem igazán. Például:
    - Az Outpost Firewall 2009 Free / Premium nem kompatibilis az Avast! Telepítéskor, ha van Avast a számítógépén! erre figyelmeztet - a "Web Guard" miatt;
    - A ZoneAlarm tűzfal Pro (a ZoneAlarm Free cégnek nincs vállalkozása - nem tartalmazza a "Web Guard" -ot) nem kompatibilis az Avast! úgy történik, mint az előző esetben;
    - még a PcTools Firewall Plus legújabb verziója sem jön jobban össze az Avast! A telepítéskor nem figyelmeztet, de a PC nehezebben nyílik, néha néhány másodpercre lefagy, egyes internetes oldalak nem nyitják meg vagy nyitják meg a keményebb samdp-t
    A fentiek mindegyikének közös oka van, nevezetesen az Avast! Web Shield és / vagy Web Guard.

  • blackarow - mondta

   CataE kompatibilis Zone Alarm tűzfal, valamint avast kompatibilis Avira?  

   Én ezt a kombinációt, és minden rendben van.

 141. Alexoso - mondta

  Kár 8 változat még nem kompatibilis a Windows 7

 142. angyal - mondta

  Oké, de ha tudom telepíteni Zone Alarm, és már mi volt a kémek már PC-n, hogyan ellenőrzi a pc?
  Honnan tudom?

  • Adrian - mondta

   angyal: Jó, Dardac euinstalez Zone Alarm, én sideja sispionideja PC szerverek, az edények pc átkutat?
   Honnan tudom?  

   Amikor a "kémek" vagy a szerverek ki akarnak menni az internetre, a tűzfal értesíti Önt, figyelmesen olvassa el, hogy mi van leírva abban a felugró ablakban, és ha furcsább neve van, akkor az interneten kimenni akaró fájl megadja. blokkolni vagy letagadni ... A tűzfal nem vizsgál, hanem csak az Ön és az internet közötti "kapunál" ül, és amikor egy szoftver vagy alkalmazás kilépni vagy belépni akar a számítógépére, értesíti Önt, portás, aki csak a bejáratot őrzi, ne tévessze össze a tűzfalat az antivírussal, mindegyik mást csinál.

 143. angyal - mondta

  Milyen források fogyasztott Zone Alarm?

 144. angyal - mondta

  Mennyi memória (RAM), akkor a Zone Alarm kérni nem érzem, hogy az én PC-n, mert 2 gb ram és win xp, intelceleron 1800ghz, de azt akarom, hogy azt egy Pentium 3 600 a A 600 MB RAM, és szeretné tudni, hogy lassítja a rendszert?

  Adrian tudnod kell, hogy pontosan hány rami fogyaszt el, kérem?

 145. Előtt a kalapot.
  Azt akarom tudni, hogy ez a tűzfal megy avast

 146. Francisc - mondta

  Igen ZoneAlarm Free Firewall használható Avast! (Nem a Pro verziót, akinek Web Guard konfliktus Avast!). Mellett írásban két hozzászólás szerint.

 147. G.Iulian - mondta

  Néztem a bemutató, és adok neki a telepítés pillantást jelenikMi a teendő,

  • Ylye - mondta

   G.Iulian: Néztem a bemutató, és adok neki a telepítés pillantást jelenikMi a teendő,  

   Iulian ... ebben a hibában azt mondja, hogy nem telepítette a riasztási zónák futtatásához szükséges szervizcsomagot ... valószínűleg fel kell mennie a Microsoft webhelyére, és onnan le kell töltenie az sp3 for Windows XP programot, és csak akkor kell megpróbálnia telepíteni zóna riasztás ... sok sikert!

  • Sorin 00098 - mondta

   G.Iulian: Néztem a bemutató, és adok neki a telepítés pillantást jelenikMi a teendő,  

   Próbáld meg egy régebbi változatát Zone Alarm, ment nekem.

 148. ZeroCool - mondta

  Ez csak a szuper, hogy használjak avast otthoni

 149. Lucian - mondta

  Meg tudja mondani, és én, ha szükséges telepíteni a firwall mellett Avira Free Edition?

 150. Lucian - mondta

  igen láttam az oktatóanyagban, hogy az avirával működik ... elnézést kérek, de kérdeztem, de korábban láttam a bemutatót, és nem tudtam pontosan

 151. babér - mondta

  Hé, ha telepítve van BitDefender Internet Security tűzfal 2010 és hogyan "beépített", ha lehet telepíteni Zone Alarm és valahogy károk inkompatibilitás közöttük, akkor hagyja mind engedélyezett? Én nagy forgalom az interneten, és azt mondta, hogy jó volt, és a víruskereső Zone Alarm mentén. Mit gondolsz?

  • webdan - mondta

   babér:
   Hé, ha telepítve van BitDefender Internet Security tűzfal 2010 és hogyan "beépített", ha lehet telepíteni Zone Alarm és valahogy károk inkompatibilitás közöttük, akkor hagyja mind engedélyezett? Én nagy forgalom az interneten, és azt mondta, hogy jó volt, és a víruskereső Zone Alarm mentén. Mit gondolsz?

   Már nem telepítek semmit, így biztos vagyok benne, hogy úgy tekint a BitDefenderre, mint egy Porsche logóval ellátott pulyka. Ne telepítsen többet semmire ....

  • Adrian - mondta

   babérSzia, amikor én beiktatott BitDefender Internet Security tűzfal 2010 és hogyan "beépített" Zone Alarm telepítve, és ha tudok valahogy kárt nehezen egyeztethetők össze őket, akkor hagyja engedélyezve mindkettő? Én nagy forgalom az interneten, és azt mondta, hogy jó volt, és a víruskereső Zone Alarm mentén. Mit gondolsz?  

   Függetlenül attól, hogy a BitDefener tűzfala poros-e, 2 ANTIVÍRUS VAGY 2 TŰZFAL NEM SEGÍTSÉGES EGY PC-N. Egyébként az a helyzet, hogy az egyik rosszabb, a másik jobb, nem tartják meg őket 2. Miért? Nos, ez egyszerű. 2 őr van az ajtóban, és a tolvaj jön ... az egyik őr látja, hogy a tolvaj nem tolvaj ... egyszerű embernek látja, a másik szerint pedig tolvajnak, gyanúsítottnak tartja. Az egyik igent mond, a másik nemet, mi lesz? Mondom ... az őrök elkezdik és vitatkozni kezdenek, végül ütnek ... és ennyi ... amíg el nem döntik, hogy a tolvaj tolvaj-e vagy sem, a tolvaj semmit sem hagyott rád. Érted már? esélye van arra, hogy ne keresse fel az internetet és a számítógépet bejárni, rengeteg erőforrást felemészteni, hogy megérthesse, mit mondanak az egyes tűzfalak, és kinek higgyen.

   És Mr. Webdan, kérem, tartózkodjon az ilyen legfelsõbb kommentektõl !!! Nem te vagy az egyetlen "apuka" a földön a víruskereső alkalmazásban, és még ha az is vagy, nincs jogod vagy nem adsz jogot, hogy így beszélj a felhasználókkal!

 152. tengeri - mondta

  Megpróbáltam használni ZoneAlarm, Mozilla mozgás lassabb, én balra utorentu blokkok alapbeállítások a bemutató, mi a probléma?

  • Francisc - mondta

   tengeri: Megpróbáltam használni ZoneAlarm, Mozilla mozgás lassabb, én balra utorentu blokkok alapbeállítások a bemutató, mi a probléma?  (Idéz me)

   Furcsa módon, a Zone Alarm Firewall, az ingyenes verzió nem okozhat ilyen problémákat (a "Pro-nál még mindig ez történik"). Milyen víruskeresője van? Előfordulhat inkompatibilitás. Válthat másik ingyenes tűzfalra (Comodo, Online Armor Firewall Free, Outpost Firewall Free, Private Firewall), választhat.

 153. bugman - mondta

  Van egy Mika lekérdezi én felszerel PC Tools Firewall Plus és fakut minta ku Leaktest I-jel k hozzáférni, hogy ez megakadályozza, hanem azonnal aplikatia mondja tűzfal penetradet beléptem a tűzfal beállításait, Aplication és be / ki a kérdőjel (szabály alapú ) A beállítás nem fakuta ??? MS várható !!! SKZ k I tegye ezt a msg és Comodo

  • Francisc - mondta

   bugman: Van egy Mika kérdése én beszerelés PC Tools Firewall Plus, és én vagyok fakut minta Leaktest ku k jelek elérhetők, de azonnal add aplikatia block penetradet tűzfal azt mondja, be a tűzfal beállításait és aplication be / ki a kérdőjel (az Eljárási Szabályzat alapú) Mi a beállítás nem fakuta? MS előre! SKZ k I tegye ezt msg és Comodo   (Idéz me)

   PCTools Firewall Plus, de ez egy nagyon jó tűzfal bizonyos dolgokról, hogy én nem foltos. Várjon véleményét sem, aki tudja, jobb, vagy kap egy ingyenes tűzfal. Azt tanácsolom, Online Armor Free.

 154. tengeri - mondta

  Köszönöm a választ, én használ AVG Free és próbálkozzon egy másik tűzfalat, ahogy mondtad.

  • Ylye - mondta

   tengeri: Köszönöm a választ, én használ AVG Free és próbálkozzon egy másik tűzfalat, ahogy mondtad.  

   Marine, itt az oldalon 2 oktatóanyag található a tűzfalakról ... a comodo és a riasztó zónák, mind freeware verzióban ... Azt tanácsolom, hogy nézze meg az oktatóanyagokat, és döntsön a kettő egyikéről ... hidd el, hogy jók!

 155. bugman - mondta

  Visszajöttem online Telepítettem a páncélt online, és nem ment át a ku leaktest teszten k kare után telepítettem a comodo-t és a kulmea-t nem trekut ku minden k konfiguráltam a beállításokat az oktatóprogram után ... a válaszra 🙂 számít a figyelem :) Sikerek !!!

  • Francisc - mondta

   bugman: Visszatértem én beszerelés Trek Online Armor, és nem Kare teszteljük a telepítés után ku Leaktest Comodo és Kulm hogy nem kell trek k ku összes beállítás konfigurat bemutató ... Személyes Kredit k Comodo Firewall Pro egy nagyon prg ptr Ms Francis válaszolt figyelmet konteaza sikerek!  (Idéz me)

   A probléma az, vagy okozott neked. Próbálta már a legjobb tűzfal, lásd tesztek http://www.matousec.com, És egyik sem volt jó. Furcsa! Végre. BAFTA

 156. babér - mondta

  ok, Adrian köszönöm a választ, de miért mondod, hogy a BDIS tűzfala poros (:( nem teszi a dolgát? de ha a Zone Alarm-ot használom, és kikapcsolom a víruskereső tűzfalat, akkor rendben van?

  • Francisc - mondta

   babér: Ok Adrian köszönöm válaszát, de miért mondjuk BDIS tűzfal a port ...: (nem ezt a munkát? De ha használja Zone Alarm tűzfal és víruskereső majd megáll igaz?  (Idéz me)

   Adrian tudja, amit tud, és azt mondta rendben van. Tűzfal BDIS nem igazán jó, lásd tesztek http://www.matousec.com és meglátod. Kérdezzen, olvassa el más webhelyeken, és olvassa el mások véleményét, és meglátja, hogy Adriannak igaza van. De másrészt, ha még mindig fizetett a licencért (ugye ??? ...), akkor hagyja, hogy az egész program működjön az összes modullal, hogy jobb (most attól függ, hogy milyen információkhoz és / vagy mihez használja a számítógépét) , nem a NASA-tól származhat). Ha nem Ön vásárolta meg a programot, akkor inkább váltson az ingyenes lehetőségekre (itt rengeteg lehetőség van bemutatva, és vannak tanácsai a telepítéshez / használathoz is).

 157. Cseh Péter - mondta

  uraim tisztelettel kérem, nem talál Zone Alarm tűzfal részben állítsa be az egyedi gomb 4 letöltés különleges helyzetben, hogy aktív. 've 40 2 éve db éve nem kapott agy procedez.va köszönöm!

  • Cseh Péter - mondta

   Cseh Péter: Uraim Tisztelettel kérjük, hogy nem találja a Zone Alarm tűzfal részben állítsa be az egyedi gomb 4 letöltés különleges helyzetben, hogy aktív. 'Ve 40 2 éve db éve nem kapott agy procedez.va köszönöm!  

 158. Mihai - mondta

  az Avast Free Edition 5 hogy megy ez?

 159. Francisc - mondta

  Különböznek. Néhány panaszkodott összeférhetetlenség, mások azt mondták, hogy nincs probléma. Személy szerint azt javaslom, Online Armor Free változat (a Zone Alarm van HIPS).

 160. Mihai - mondta

  Azt mondják, a legjobb tűzfal Outpost Firewall 2009 cansuma kevesebb erőforrást használ, mint Alarm.Outpost Zone Firewall 2009 legjobb, és nem fogyaszt sok erőforrások Zone Alarm (fél fogyasztott), mint a Zone Alarm, nem hangsúlyozva az üzenetek Zone Alarm figyelmeztetést, hogy: D

  • Francisc - mondta

   Mihai: Azt mondom, hogy a legjobb tűzfal Outpost Firewall 2009 cansuma kevesebb erőforrást használ, mint Alarm.Outpost Zone Firewall 2009 legjobb, és nem fogyaszt sok erőforrások Zone Alarm (fél fogyasztott), mint a Zone Alarm, nem hangsúlyozva az üzenetek Zone Alarm figyelmeztetést, hogy: D  Idéz nekem

   Igen, ez olyan jó, és Outpost Firewall, PCTools, Comodo, Private Firewall. Mindegyik ingyenes, és jó, anélkül, hogy túlzott fogyasztása a források.

 161. Waller - mondta

  Kérem, mondja meg, hogy kompatibilis nekem w7 32 bit.am a víruskereső nod32-ul.stima.

 162. Mihai - mondta

  Véleményem szerint azt hiszem, a legjobb tűzfal Outpost Firewall és PC Tools PCTools előny (védelem 99%), mint az Outpost Firewall: D: D: D: D

 163. Mihai - mondta

  Outpost Firewall már 96% :)

 164. Michael Adrian - mondta

  Zóna riasztás és Avast 5? A jó kombináció?

 165. Francisc - mondta

  Igen, de csak az ingyenes verzió. A jobb kombináció lenne, Online Armor Free az Avast! 5 Free.
  Válasszon.

 166. Mitru - mondta

  ez szuper nehéz tutorialu bravo neked

 167. Oktav - mondta

  Szóval yum telepített ZoneAlarm ablak, és néha a kis le a Windows Explorer segítségével nyissa meg az interneten ... mi jobb, engedélyezése vagy tiltása az alak?

  • Szóval yum telepített ZoneAlarm ablak, és néha a kis le a Windows Explorer segítségével nyissa meg az interneten ... hogyan Said engedélyezése vagy tiltása?  

   Oktav, a zónariasztás ablak nem jelenik meg, amikor böngészőn keresztül éri el a netet? ... Ebben az esetben aloow-nak adod!

  • Francisc - mondta

   Szóval yum telepített ZoneAlarm ablak, és néha a kis le a Windows Explorer segítségével nyissa meg az interneten ... mi jobb, engedélyezése vagy tiltása az alak?  Idéz nekem

   Fa ce a zis Ylye. De a nyugalma érdekében ellenőrizheti, hogy mások mit döntöttek a riasztással kapcsolatban. Van egy ilyen lehetőség a figyelmeztető ablakban, kattintson rá, és így megnézheti, hányan adták az "Alow" -t és hányan a "Deny" -t egy adott figyelmeztetésnél.

 168. Oktav - mondta

  Intel Ilye hiszem, baj van, amit mondod kattintson után Intal alow akár sati ZoneAlarm személyi IP memorizálni, de nekem egy kis időt ZoneAlarm telepítve van már többé-kevésbé tudják, hogyan kell használni nekem, de ez a bizonyos nustiu helyzetben helyesen tette, hogy felkéri Explorer ablakot ad, vagy nem adja meg a nettó permesiune és így, ha a ex.instalez a Windows Installer programot, és nekem abban az időben az internet működik, és mi a fene szüksége nustiu a Windows Intézőben Internet .....?

  • Francisc - mondta

   Intel Ilye hiszem, baj van, amit mondod kattintson után Intal alow akár sati ZoneAlarm személyi IP memorizálni, de nekem egy kis időt ZoneAlarm telepítve van már többé-kevésbé tudják, hogyan kell használni nekem, de ez a bizonyos nustiu helyzetben helyesen tette, hogy felkéri Explorer ablakot ad, vagy nem adja meg a nettó permesiune és így, ha a ex.instalez a Windows Installer programot, és nekem abban az időben az internet működik, és mi a fene szüksége nustiu a Windows Intézőben Internet .....?  Idéz nekem

   Várjon! Ne izgulj. Megoldása új problémákat. Mondd, mit akarsz csinálni

 169. Oktav - mondta

  igen mit tegyek mindent megadtam a blokknak és ennyi ...

 170. Francisc - mondta

  Működik a hálója? Működnek a programjai? Nem jó mindent blokkolni. Néhány programhoz / folyamathoz ingyenes hálózati hozzáférésre van szükség az optimális működéshez. De nézze meg, mit mondtam fent. - De a nyugalma érdekében ellenőrizheti, hogy mások mit döntöttek a riasztással kapcsolatban. Van egy ilyen lehetőség a figyelmeztető ablakban, kattintson rá, és így megnézheti, hányan adták az "Alow" -t és hányan a "Deny" -t egy adott figyelmeztetésnél. " Megjelenik egy netablak, amelyben megmondja, hogy milyen folyamat riasztotta a tűzfalat, és hogy más felhasználók hogyan.

 171. Mihai - mondta

  Telepítettem Zone Alarm, de úgy tűnik, mia után újraindítás Windows XP. Hogyan tudok a szöveget a jogot, hogy windowsu "normális?

  • Francisc - mondta

   Telepítettem Zone Alarm, de úgy tűnik, mia után újraindítás Windows XP. Hogyan tudok a szöveget a jogot, hogy windowsu "normális?  Idéz nekem

   Kérem, bocsásson meg, de nem értem, milyen szöveg jelent meg a jobb oldalán. Mit értesz a "normál ablakok" alatt? Kérem, legyen egyértelműbb, hogy segíthessek.
   Remélem, nem bánod, de én tényleg nem értem, mi a probléma meg.

 172. Oktav - mondta

  francisc, így a programok listáján csak a Firefox skype eset nod32-t hagytam aktívként, a többit pedig a Windows Explorer, a Windows Installer, a Windows bejelentkezési applikáció és azok a programok, amelyeket a nevemnek meg kell adnia a net leam dat (blokk, 4 de X) és úgy tűnik, hogy minden szuperül működik ... ..
  De nevettem egy kicsit, amikor azt mondtad: "Várj, ne aggódj. Megoldjuk a problémát. Mondd ki, mit szeretnél csinálni)))) ...

  • Francisc - mondta

   Francis, akkor a programok listája hagytam az aktív, és csak a többi nod32 ESET skype firefox windows explorer, windows telepítő Windows bejelentkezési aplication és programok hívj, hogy jöjjön le a net leam adott (tömb, 4 X), ha minden jól megy super SIII büdös ..... De nevettem, amikor azt mondta: "Várj, ne agita.Rezolvam november problema.Spune akarsz)))) ......  Idéz nekem

   OK, jó, hogy megoldottad. Ha a számítógéped jól megy, akkor… Nincs megjegyzés. A "Várj, ne aggódj. Megoldjuk a problémát. Mondd ki, mit szeretnél" szó volt: ez csak egy egyszerű kifejezés, amely kezdi megközelíteni a problémát, mindenféle konnotáció és hordozó nélkül.

 173. Oktav - mondta

  de egy dolog, amit mondtam, folosec ((((((windows vista ultimate)))))))

 174. Oktav - mondta

  Ne idegesítsen, de hadd mondjak még egy példát a kifejezésére, mondjuk egy személy leült és megfulladt, mert megsérült, és látja, és azt mondja, hogy várjon, uram, ne aggódjon, megoldjuk a problémát ... és elmondjuk neki donule, mit akarsz csinálni, hogy meghalj vagy élj ?, a következtetés már meghalhat a kérdésedből, vagy van valamilyen gyógyszere, és segít magán, és életben marad ... akkor egy pillanatra elakadtam, de tovább követve szórakoztattam magam néhány órán keresztül a depressziód miatt ... semmi francisc köszönöm a mulatságot ...

 175. Francisc - mondta

  Örömmel.

 176. Bili - mondta

  Nagyon jó bemutató! Új vagyok itt, de a videó miatt használom ezt a tűzfalat. Van egy kérésem is, ha nem kérdezek túl sokat, meg tudná mondani valaki, hogy hol talál további információt az Alerts & Logs szakaszban megjelenő blokkolt műveletekről, nevezetesen Alert Type: Firewall.
  Köszönöm.

  • Francisc - mondta

   Nagyon jó bemutató! Új vagyok itt, de a videó miatt használom ezt a tűzfalat. Van egy kérésem is, ha nem kérdezek túl sokat, tudna valaki mondani, hogy hol talál további információt az Alerts & Logs szakaszban megjelenő blokkolt műveletekről, nevezetesen Alert Type: Firewall. Köszönöm.  Idéz nekem

   Általában úgy tűnik, van egy összefoglaló (jelentés) a tűzfal tevékenység. Nincs gond, mert előtte nem volt figyelmeztetés, hogy úgy döntött, oly módon, hogy az automatikus tűzfal intézkedések, amelyeknek semmi megfelelő működéséhez az operációs rendszer (szoftver, a 90%-a esetben jobb, mit).
   Egy új tűzfal figyelmeztetéskor megjelenik egy ablak, amelyben az "Alow" - "Deny" fölött van egy lehetőség, ahol megtudhatja a figyelmeztetést, hányan voltak, mit jelent, hány adott ”És hányan adták a„ Megtagadást ”- te csinálod, amit a legtöbb -, ha nem tudod angolul, használd a„ Google fordítás ”szót vagy az online szótárat).

 177. Bili - mondta

  Ok. Nagyon köszönöm!

 178. Costel - mondta

  Köszönjük!
  Szerettem volna telepíteni Zone Alarm, de kérte, hogy frissítse a szervizcsomagot.
  Abbahagytam. Fáj valami, ha frissíteni sp. 2?
  Az Avast, összeegyeztetni?

  • Adrian - mondta

   Köszönjük!
   Szerettem volna telepíteni Zone Alarm, de kérte, hogy frissítse a szervizcsomagot.
   Abbahagytam. Fáj valami, ha frissíteni sp. 2?
   Az Avast, összeegyeztetni?  

   Ne rontsd el semmit, azt hiszem, van Vista? Van egy tutorial, hogyan kell telepíteni a Vista sp2, írja fel a jobb felső keresőmező: 2 szervizcsomag telepítése, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial. Mindenesetre van egy visszaállítási pontot a Rendszer-visszaállítás, vagy hozzon létre egy biztonsági másolatot a biztonsági szoftver, van egy sor tutorials tartalék új tárgy, megtalálja beírja a keresőmezőbe: mentés vagy Acronis True Image vagy Paragon, vagy a rendszer helyreállítása.

 179. Costel - mondta

  Köszönjük!
  Van egy XP, sp2. Csináltam a kisebb, és eltávolította a néhány componennte, amely előírja, Zone Alarm.
  Én át Win 7. De én megszoktam XP felületet.
  Célunk, hogy optimalizálja a Vista, de nem alkalmazható 7.
  Rájöttem, hogy nem hasonlít egyáltalán.
  Jó egészséget!

  • Adrian - mondta

   Köszönjük!
   Van egy XP, sp2. Csináltam a kisebb, és eltávolította a néhány componennte, amely előírja, Zone Alarm.
   Én át Win 7. De én megszoktam XP felületet.
   Célunk, hogy optimalizálja a Vista, de nem alkalmazható 7.
   Rájöttem, hogy nem hasonlít egyáltalán.
   Jó egészséget!  

   Én nem tudom, hol látod, hogy nem olyan, mint az a hely, úgy hangzik, mint a gyerekek a külön fejezetet, ami kell felhívni őket, hogy megértse, az egyetlen különbség 7 és kilátás a beállításokat, vagy látható, hogy a bemutató, hogy van egy csúszka 7 meg kell adni az egészet le, hogy nem lehet tovább fekete ecranu telepíti a szoftvert, és kilátás van egy csúszkát box bejelölve a helyére (amely az úgynevezett UAC, azt vista és 7) egyébként azonos beállítások nem akkor nincs értelme a megfigyelés és útmutatást, de nem kell, mert mi IDENDITCE egyéb beállításokat.

 180. Costel - mondta

  Ahhoz, hogy egyértelmű. Írtam a Vista optimalizálási egy notebook. Amikor kérte, hogy 7, én nem találtam ilyen, ezeket a beállításokat.
  Szeretném, hogy ez gyorsabb!

 181. Alyn - mondta

  Nekem is van egy kérdésem .. Van egy Intel (R) Celeron (R) CPU 3.07 GHz processzor ... 512 MB ram ... és NVIDIA GeForce FX 5200 videokártya, 128 MB ... jó, ha az avast 5 ingyenes + zóna riasztásaimat teszem ingyenes? .. vagy túl sok erőforrást emészt fel és nagyon lelassítja a pc-t ?? Köszönöm.

  • Francisc - mondta

   A tanácsom az lenne:
   1) Avast! 5 Free + a Windows Firewall Free
   vagy
   2) 10 Avira Free + Outpost Firewall Free 2009
   Ehhez hozzátenném a Malwarebytes Anti-Malware Free programját. Nem valós idejű szkennelést végez, csak igény szerint, ezért nem fogyaszt erőforrásokat. Rendszeresen 3/4 naponként frissíti a programot, és ellenőrzést végez.
   Szóval van egy szabad és tisztességes védelem túlzott fogyasztását a források.

 182. Alyn - mondta

  ok .. multumesk Francis.

 183. Francisc - mondta

  Elnézést a dupla post.

 184. Alyn - mondta

  Francisc .. Én is..az Intel (R) Celeron (R) CPU 3.07 GHz processzorral .. 512 MB ram..és NVIDIA GeForce FX 5200 videokártya, 128 MB ... scz, ahogy a kérdések ragaszkodtak hozzá :) .. de meg tudnád mondani kérlek..dak a rendszeremhez..avast 5 free működne az Outpost Fierwall Free-vel ?? Multumesk.

  • Francisc - mondta

   Igen, működik. De én személy szerint az Avira 10 Free (vagy a Microsoft Security Essentials, ha eredeti ablakai vannak) + az Outpost Firewall 2009 Free programot választanám. A fogyasztás sokkal alacsonyabb. És ahogy fentebb mondtam neked: „Amihez hozzáadom a Malwarebytes Anti-Malware Free programját. Nem valós idejű szkenneléssel rendelkezik, hanem csak igény szerint, ezért nem fogyaszt erőforrásokat. Rendszeresen 3/4 naponként frissíti a programot, és átvizsgálja. ”

 185. Titus - mondta

  Nekem van Windows szervizcsomagot gyorsjavítást, ahol lehet letölteni

 186. Titus - mondta

  raspundetzi
  kérem ... .. a lehető leghamarabb

  • Francisc - mondta

   Titus: Raspundetziva kérlek ..... ASAP  Idéz nekem

   De akkor is büdös vagy !!! … Olvassa el a 2. oldalon a ZoneAlarm oktatóanyagból. Nézze meg, mit mond Bogdan felhasználó 23. január 2009-án 22: 50-kor, vagy a 2. oldalon Vlad Adrian Ioan felhasználó 9. február 2009-én, 13: 28-kor és így tovább. Itt adok egy címet, ahonnan letöltheti a KB943232 gyorsjavítást. Csak annyit kell tennie, hogy rákattint az adott címre, és onnan letölti a szükségeseket.
   Csak rá kell menni és kommentálják említett Uzer és megoldani a problémát.

 187. Titus - mondta

  Tudom, így remek cas
  Nagyon köszönöm…. Nagyon lusta voltam 🙂 msms: *

 188. Titus - mondta

  ms sok folyik VA PUP PE DINTZI

 189. Titus - mondta

  Adok sp3

  • Francisc - mondta

   Titus: Adok sp3  Idéz nekem

   Azt nem hiszem, hogy igazán számít. Egyszerűsítése SP3 egy frissítése SP2. Szóval nem hiszem, hogy igazán fontos az Ön esetében. Ha nem én vagyok, jobbra, ahol elindult, hogy megkeresse, és töltse le a gyorsjavítás SP3. Bár nem hiszem, hogy ez szükséges.

 190. Catalin - mondta

  Áttekintettem az oktatóanyagot, de amikor beléptem erre az oldalra, a Malwarebytes arról tájékoztatott, hogy ezt az IP 194.8.250.219 típusú rosszindulatú webhelyet sikeresen blokkolták. Ellenőriztem az IP-címet, és Paraguay-ból származik… hogy sürgősen ellenőrizzem ezt a rosszindulatú weboldalt, valahányszor megváltoztatom az oldalt, megjelenik a Malwarebytes felugró ablak ... .. !!!!

  • Adrian - mondta

   Catalin: Áttekintettük a bemutató, de amikor jöttem ezen az oldalon azt mondta nekem, hogy ez az IP Malwarebytes 194.8.250.219 sikeresen blokkolta kártékony oldalak .... Megnéztem az IP, és ez a Paraguay ..... de úgy tűnik, a kétes orosz cég .... Francis kérjük Sürgős, hogy rosszindulatú, valahányszor ki pop-up oldal helyett Malwarebytes .....!  

   Tudsz adni részleteket? Arról, hogy mi volt, hogy az idő a pop-up jelent meg a fenti ip?

 191. vlad - mondta

  Van egy kérdés, amit i5 m430 2,27ghz processzor videokártya c
  ge erő GT320M bit Wim 7 64 mi víruskereső Fierwall tanácsolta nekem, hogy használni

 192. Francisc - mondta

  a) Ha azt szeretné, ingyen:
  Windows tűzfal vagy az Online Armor Tűzfal vagy Zone Alarm + Avast! 5 10 vagy Avira vagy a Microsoft Security Essentials (nem kéri eredeti OS)

  b) Ha azt szeretné, ingyenes biztonsági csomag:
  Comodo Internet Security 4

  c) Ha azt szeretné, hogy licencdíj:
  Zone Alarm Pro vagy az Online Armor Premium Firewall Pro + Avira vagy AVG vagy a Norton Antivirus és ESET

  d) Ha azt szeretné, biztonsági csomag előfizetési díj:
  Symantec vagy a Kaspersky vagy Eset

  Itt csak a hangot a véleményem. Sok más kombinációk / jó termék, amit nem említettem. Nem található meg minden.
  El kell döntenünk, az alábbiak szerint:
  - PC képességek;
  - a termékek minősége (ahol a szakmai teszteken szerepel, mi a véleménye az adott terméket használó felhasználóknak, az Ön alkalmazkodóképessége az adott programhoz stb.);
  - mennyire konfigurálható az adott biztonsági program;
  - pontosan mit tárol a számítógép memóriájában (abban az értelemben, hogy mennyire fontosak az adott adatok);
  - milyen tevékenységekhez használja a számítógépét, és mennyire fontosak.

 193. vlad - mondta

  köszönöm szépen Francis

 194. stelian - mondta

  Üdvözlet a vendéglátóknak és a közösségnek! Megpróbáltam telepíteni a ZA Free programot, szerettem volna "összekapcsolni" az Avast 5-tel. A RUN parancs után egy üzenet jelent meg arról, hogy telepítettem a Windows XP, SP 2 stb A ZA telepítéséhez fel kell adnom a K-t ... ... Egy ideig ültem, és végül azt mondtam, hogy OK. Rossz szokásom van, és (valahogy) elolvastam a feltételeket, olyan dolgot, mint egy pomelnic. Röviden: felkértek arra, hogy egyezzenek bele a rendszerem átvizsgálására. hogy ellenőrizzem a licencet, ekkor "elutasítottam", lemondtam és pontoztam. Mindannyian tudjátok a "hanyatlás" okát! Valaki szenvedett ettől? Van-e parancsikon, elegáns "megoldás" (nos, a leggyakoribb az, hogy feladjuk a ZA-t!)? Köszönet mindenkinek, aki válaszol nekem! Üdvözlettel: Stelian

  • Francisc - mondta

   stelianHi tiszteletteljes tulajdonos és a közösség! Megpróbáltam telepíteni ZA Free, azt akarta, összejönni "az Avast 5. Miután a RUN parancsot, hogy egy üzenetet, amelyben azt mondták, én telepített Windows XP, SP 2, stb és PT. A telepítéshez ZA kell, hogy az adatok K ..... . Mi maradt egy kicsit, és végül adtam az OK gombra. Van egy rossz szokás, és (kb.) olvasás feltételek, mint egy emlékmű dolog. Röviden, arra kérték, hogy egyetértenek abban, hogy átvizsgálja a rendszer nekem. ellenőrizze az engedély, amelyet én, csökkent "törli, és pont. Ok, elhajlás "tudod az egészet! Valaki történt ez? Van-e parancsikont, O, megoldása "elegancia (jó, a banális, hogy kilép ZA!)? Köszönet mindenkinek, aki válaszolni fog nekem! Üdvözlettel, Stelian  Idéz nekem

   1) Először is, a ZoneAlarm Free legújabb verziója rendelkezik bizonyos erőforrásokkal és elég magas követelményekkel. Nézze meg, hogy "van-e mit":
   Ajánlott minimum szoftver, az operációs rendszer és a hardver:
   - Microsoft Windows 7:
   1 32 bites GHz-es processzor, 1 GB RAM
   1 64 bites GHz-es processzor, 2 GB RAM
   - Microsoft Windows, XP SP2 vagy SP3, Home vagy Professional Edition:
   1 32 bites GHz-es processzor, RAM 1GB
   - Microsoft Windows Vista SP1 vagy SP2:
   1 32 bites GHz-es processzor, 2 GB RAM
   1 64 bites GHz-es processzor, 4 GB RAM
   - 50 MB szabad merevlemez-terület.
   2) Átválthat az SP3-ra anélkül, hogy "magyarázatot adna". És te megoldod az összes problémát. Töltse le az SP3-at itt:
   "Http://www.softpedia.com/get/Others/Signatures-Updates/Windows-XP-SP3.shtml"
   3) az Avast! 5, de én nem részt ZoneAlarm ingyenes tűzfal Outpost vagy Online Armor.

 195. Francisc - mondta

  stelian
  Egy hiba nem jelent meg a válaszom. Ismételje meg a kockázat megduplázódott megjegyzést.
  1) Nézd meg, hogy "mi". ZoneAlarm Free változat egy kicsit követelőző:
  "Ajánlott minimum szoftver, az operációs rendszer és a hardver:
  ..........................
  - Microsoft Windows, XP SP2 vagy SP3, Home vagy Professional Edition:
  1 32 bites GHz-es processzor, RAM 1GB
  ................................. "
  2) Láttam "a probléma", de meg lehet oldani a helyzetet anélkül, hogy "kérte egészség" költözött XP SP3. Letöltés SP3 itt:
  "Hxxp :/ / www.softpedia.com / kap / Egyéb / Aláírások-Updates / Windows XP-SP3.shtml"
  Beletelik kb 15 min. (Természetesen attól függ, hogy a képességeit a PC).
  3) Én nem össze Avast! 5 az hanem Outpost Firewall Free ZoneAlarm Free 2009 vagy Online Armor Free (meg itt "hxxp :/ / www.softpedia.com/get/Security/Firewall/"

  • stelian - mondta

   Francisc: Stelian
   Egy hiba nem jelent meg a válaszom. Ismételje meg a kockázat megduplázódott megjegyzést.
   1) Nézd meg, hogy "mi". ZoneAlarm Free változat egy kicsit követelőző:
   "Ajánlott minimum szoftver, az operációs rendszer és a hardver:
   ..........................
   - Microsoft Windows, XP SP2 vagy SP3, Home vagy Professional Edition:
   1 32 bites GHz-es processzor, RAM 1GB
   ................................. "
   2) Láttam "a probléma", de meg lehet oldani a helyzetet anélkül, hogy "kérte egészség" költözött XP SP3. Letöltés SP3 itt:
   "Hxxp :/ / www.softpedia.com / kap / Egyéb / Aláírások-Updates / Windows XP-SP3.shtml"
   Beletelik kb 15 min. (Természetesen attól függ, hogy a képességeit a PC).
   3) Én nem össze Avast! 5 az hanem Outpost Firewall Free ZoneAlarm Free 2009 vagy Online Armor Free (meg itt "hxxp :/ / www.softpedia.com/get/Security/Firewall/"  

   Kösz érte válaszolj! Szerintem a rendszer elvenné! Intel 2 GHz -32 bites processzor, 2 Ghz RAM, Windows XP professzionális SP2. Eszembe jutott valami más: a "párzás", azt mondja boldogtalan, az avast! 5 és a ZA között, valamint valami más használatának javaslata! Nekem CSAK a Comodo tűzfalam volt, minden rendben volt, de "beszorította" a szkenneremet, függetlenül attól, hogy milyen beállításokat / újratelepítéseket, vizsgálatokat végeztem. A tudásom a területen nem volt elégséges, és nem tudtam megoldani a dolgot, ezért "lementem" Comodóra. Üdvözlettel:

   • Francisc - mondta

    stelian: Köszönöm. válaszol! A rendszer elviszi, azt hiszem! 2 GHz Intel 32 2 bit Ghz RAM, Windows XP Professional SP2. Valami más Emlékszem, "párzás" szerencsétlen mondod között avast! 5 és ZA, és a javaslatot, hogy használni valami mást! Volt Comodo tűzfalat csak, minden rendben volt, de én,'' scanner lekvár, nem számít, milyen beállításokkal / újra, én vizsgál. Az ismereteket a területen már gyenge, és nem tudtam javítani dolgokat, így le "Comodo. Tisztelettel,  Idéz nekem

    Próbálja meg az alternatív felajánlott. Nem fogok veszíteni. Az Outpost vagy Online Armor kombináció Avast! 5 Free.

    • stelian - mondta

     Francisc:
     Próbálja meg az alternatív felajánlott. Nem fogok veszíteni. Az Outpost vagy Online Armor kombináció Avast! 5 Free.  

     Ok! Tisztelettel:

 196. tunisianu - mondta

  Először is szeretnék gratulálni a konzultáció, mert nem a munka, hogy depuneti.Va néz sokáig, és az észrevételeket, de sokat tanultam tőled tiszteletem , de van olyan is, okos {mondjuk, hogy {} én nagyon okos és mindentudó nem akar megbántani senkit}, de ha nem tetszik, amit csinálok itt, az lenne, hogy megragad és ők tutoriale.In Először is, ezek útmutatók készülnek azok számára, akik tanulni akarnak valamit, ami uraim hajó nestiutori.De tisztában, és kérdezzétek meg, hogy kik vagyunk {} a számítógép kezdő.
  Még egyszer gratulálok, sok szerencsét, és minden olyan nagyon jó tinetio.

  • Francisc - mondta

   tunisianu: Először is szeretnék gratulálni a konzultáció, mert nem a munka, hogy depuneti.Va néz sokáig, és az észrevételeket, de sokat tanultam tőled az összes tisztelet Istenem, de van még néhány ügyes {mondjuk, hogy {} én nagyon okos és mindentudó nem akar megbántani senkit}, de ha nem tetszik, amit csinálok itt lenne neki, hogy megértsék és oktatóanyagok. Először is mindezen útmutatók készülnek azok számára, akik tanulni akarnak valamit, ami uraim hajó nestiutori.De tisztában, és kérdezzétek meg, hogy kik vagyunk {} között calculatorului.Inca kezdők gratulálok egyszer szerencsét és minden mint a tinetio nagyon jó.  Idéz nekem

   Köszönjük a visszajelzést. Bárki beavatkozni. Lehet dicsérni vagy kritizálni az anyag jelenik meg, vagy végzett szélén megjegyzéseket. Senki nem igényel semmi. Fiacaruia vélemények tiszteletben tartását. Az egyetlen követelmény az, hogy eleget tesz a közös ész kifejezés.

 197. Titus - mondta

  VAN avast go milliárd?
  egy időben anyám félek ki tűzfalat, de intzeles NAGYON JÓ VIDEO TZINETZION miért BRAVO

  • Francisc - mondta

   Titus: Van avast menni milliárd? Anya egyszerre elijesztett tűzfalat, de intzeles NAGYON JÓ VIDEO TZINETZION miért BRAVO  Idéz nekem

   Ha problémád van (lock / lassú számítógép, nem megfelelő nyitó nettó / program / ablakok, stb.), Akkor minden rendben.
   Személy szerint én a kombinációnak:
   - Windows XP SP3 esetén: Avast! 5 Free + Outpost Firewall Free
   - Windows 7 esetén: Avast! 5 Free + Online Armor Free (vagy Windows 7 tűzfal).
   A végső döntés a tiéd.

 198. Titus - mondta

  sp3 van avastom van mindenem amit mondtál a tűzfalon kívül, az a tojás …………. igen, nincs területzárom, ezért otthagyom ezt, és tetszik

  Francis a rendetlenség id kérjük

  • Francisc - mondta

   Titus: Avast sp3 Én mindent, amit mondott a tűzfalon kívüli ala tojás ............. Igen, zár ZoneAlarm úgyhogy hagytam ezt, és én szeretem Francis a rendetlenség id kérjük  Idéz nekem

   Nagyon jó. Javaslatom az volt, ha nem volt kompatibilitási problémák. Sok olyan eset van, hogy a jelentett kompatibilitási problémák között Avast és a ZA. Ha nem, akkor minden rendben. A kombináció nagyon jó.

 199. Titus - mondta

  ok3 ms adni Miai nem adott id rendetlenség

 200. Nagyra értékelem, amit csinálsz, de a riasztási zónák baromságok, a "papa" kemény erőforrások, pontosabban a vsmon.exe szolgáltatás 100% -osan tartja a procit. A neten vitatják meg, vannak olyan beállítások is regisztereken keresztül, olyan beállítások, amelyek nem hoztak eredményt.
  Következtetés: Eltávolítottam
  Sok szerencsét és további sikereket.

  • Francisc - mondta

   romeo: Nagyra értékelem, amit csinálsz, de Zone Alarm a rendetlenség, "papa" kemény forrásokat pontosabban vsmon.exe szolgáltatás 100% proc. Az előadás a neten, van néhány beállítást a rendszerleíró adatbázis beállításai adtál nekem nem rezultat.Concluzie: Én dezinstalatMulta szerencsét és további sikereket.  Idéz nekem

   Igen, igazad van. Erre a szempontra itt is rámutattam valahol. Különösen a legújabb verzió elég "éhes". Használja az Outpost vagy a Armor online.

 201. vsmon.exe szolgáltatás mi a funkciója?, aki tud nekem segíteni, hogy acasta kérdés, mert ha ez az állomány nem olyan fontos lehet a készlet telepítés alkotó feltüntetése nélkül vsmon.exe

 202. Használja a korábbi verzió smink nélkül 91.007.002 ZA frissítést.

 203. rodica - mondta

  Va felicit pe toti pt. MUNCA depusa sunt fffff multumita

 204. Stefan - mondta

  IMI hely! Koszonom!
  acum am si eu tűzfalat!
  desi nu sunt incepator

 205. Michael Bacila - mondta

  Húztam fel 5 idő és aceeiasi: nem tölthető a DLL könyvtár
  C: \ Users \ Bacila \ AppData \ Local \ Temp \ 111410104523 \ vsutil.dll.
  A megadott modul nem található.
  Húztam utóbbi azonban nem teljesen felel meg a bemutató!

  • Adrian admin - mondta

   Michael Bacila: L-am tras de 5 ori si aceeiasi treaba: nem tölthető a DLL könyvtár
   C: \ Users \ Bacila \ AppData \ Local \ Temp \ 111410104523 \ vsutil.dll.
   A megadott modul nem található.
   Húztam utóbbi azonban nem teljesen felel meg a bemutató!  

   Ce sistem de operare ai? Vista, XP sau a Windows 7? SP2, SP3? sistem pe 32 64 sau Biti? Ce víruskereső ai instalat?

 206. Michael Bacila - mondta

  Am a Windows 7 si Avira AntiVir Premium

  • Adrian admin - mondta

   Michael Bacila: Am A Windows 7 si Avira AntiVir Premium  

   A tűzfal telepítése közben tiltsa le az Avira víruskeresőt, az avira nagyon drasztikus, és szoftver telepítésekor gyakran blokkolja a jogos fájlokat. Kattintson a jobb gombbal a tálca ikonra (az óra mellett), majd kattintson az AntiVir Guard elemre a kijelölés törléséhez (tudni fogja, hogy a víruskeresőt deaktiválták-e, ha a kis ernyő bezárul, akkor ez azt jelenti, hogy ki van kapcsolva, lásd, hogy a deaktiválás után újra kell indítania UAC, hogy a beállítás életbe lépjen.) Jó, ha letiltja az UAC-t (User Acount Control) a kezelőpanelről, és futtatja a Zone Alarm telepítését a jobb egérgombbal a futtatható fájlra kattintva, és a rendszergazdaként futtatott helyi menüből választva…

 207. Michael Bacila - mondta

  E..ezt mondtam neked ... az antiv tiv deaktiválásához stb. Nem akar békét és én telepítettem a 9.2.076.000-t kb. Köszönjük a sok szerencsét segítő tippeket!
  A…. Nagyon-nagyon érdekel a Hirens.BootCD.12.0. Várom az oktatóanyagokat ebben a témában

 208. ALEXANDRU - mondta

  Eu urmaresc toate tutorialele pana la utolsó ..

 209. Costelina - mondta

  Cristi Daca windows xp profesional nu van firewal asta inseamna kb nu este bun? acest lágy merge az xp profesional?

 210. Calin - mondta

  nu Prea aveti teava de internet

 211. Bogdan - mondta

  A Zone Alarm jól együttműködik a Microsoft Security Essentials és a Malwarebytes programokkal? Átmentem volna antivírusra integrált tűzfalon, de később ismét problémáim lesznek a BSOD-val :(.

 212. Maryo - mondta

  o versiune pe 64 kicsit??? autó ma ajuta zonne riasztás

 213. Oktav - mondta

  Én a vista 32 ZoneAlarm és Eset nod32 antivirus4 tökéletes inpaca szeretne valaki mondja meg, hogy mi tesz egy térkép zonalarm system32, bár tudom, hogy kell, csak a program file

 214. Uzzi - mondta

  Noua Suita de Securitate ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall
  poate Veti face un bemutató sa auzim si noi parerile voastre
  sok szerencsét

Trackbacks

 1. […] Valami mást akarnak, megnézhet más videojátékokat a tűzfalprogramokról, van oktatóanyagunk a Zone Alarm és a Comodo tűzfalakkal, valamint számos biztonsági csomaggal ellátott oktatóprogramok is vannak, ha még nem […]

 2. […] Ez elemzi a tevékenységek viselkedését), használhatja a Comodo Firewall Free, Outpost Firewall, Zone Alarm, Online Armor szolgáltatásokat. A Windows XP elavult operációs rendszer? A válasz igen és nem. Attól függ […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.