Online filmek felirattal, vezetékek nélkül a TV-ben

Online filmek felirattal közvetlenül tv videotutorial

Filmnézés online rendkívül kényelmes. Nem kell letölteni filmeket és felirat. Minden egy kattintásnyira van.
Sajnos az online filmeket lehet megnézni nemcsak a számítógépen, telefonon vagy tabletta.
Jobb, ha azt látjuk, online filmek teljes feliratokkal közvetlenül a TV-kábelek nélkül; Minden vezeték nélküli és rendkívül egyszerű.

Online filmek felirattal, vezetékek nélkül a TV-ben

Chromecast filmeket játszhat online a nagy művészet, rendkívül egyszerű. Online filmek felirattal csak egy kattintásnyira van. Cat jogi, nem tudom? Azonban mindenki hozzáférhet e területek, ahol online egész filmek felirattal.
Miért van szükségünk az online filmek a tévében?
1. A TV-re HDMI
2. Chromecast
3. A telefon iOS vagy Android.
Hogyan látjuk az online filmek felirattal?
1. Hozzáférés a mobil kedvenc filmem honlapján online
2. Találunk kedvenc filmem
3. Chromcast Kattintson az ikonra, hogy feltűnik valahol játékosa
Fontos!
A helyszínekről, filmek, nem minden játékos által támogatott Chromecast. Szerencsére van egy backup megoldás, amely tükrözi az Android képernyőn. Ez a verzió fogyaszt több energiát, de működik.


Video bemutató - Online filmek felirattal, vezeték nélküli, a TV-n

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (76)

      • Hi Csak még egy van, és én elért egy olyan pontot, amikor azt írja, hogy azok az interneten, és miután írok frissítés szükséges, várja, hogy átvegye frissítése és minden forog a 0% -át 1 idő, mire sosem volt, és én ő volt baj csak az egyik adtam köszönhetően

  • Boldog születésnapot Krisztus és annyi oktató. Köszönöm, hogy ezt a tippet (információ).

    • Boldog születésnapot!
      Meg kell köszönni azoknak a
      Google, amely végre ezt a funkciót, így jó bónusz.
      Úgy gondoltam, csúzli lő filmeket televízió.

  • Első rind..LA boldog születésnapot.
    Sajnálom, hogy eltér a témától, de szeretnék valami kérdést feltenni ... néhány hónappal ezelőtt a Windows 7-ről 10-re váltottam frissítéseken keresztül, és nem voltam túl boldog, mert a rendszer keményen elindul ... körülbelül 2,5 ... 3 percet az ssd-vel és Adrian kollégája azt tanácsolta nekem, hogy próbáljam meg a telepítést a semmiből ... Telepítettem a Windows 10-t a semmiből, de ugyanez történik ... 3 perc alatt elindul ... és a Windows 7-ben kb. 25 másodperc alatt elindul. .
    Van magyarázata ... megoldásra?
    Köszönöm.

      • KÖSZÖNJÜK BOGDÁN.
        De az AHCI aktiválása a Windows 10-ben más, mint a Cristi abban az oktatóanyagban kifejtette ... Megtaláltam, de már aktiváltam, és ezen kívül nem találtam AHCI-t a laptop bios-ban ... Elolvastam néhány AHCI illesztőprogramot egy bios frissítéssel kapcsolatban. Nem tudom, hogy ez a megoldás - mert a Windows 7 rendszerben nem dolgoztam semmit, és a rendszer 25 másodperc múlva elindult.
        mindenesetre köszönöm...

        • milyen laptop? Szállj fel a gyártó honlapján, és azokat azonnal BIOS frissítés, valamint a járművezetők, hogy a pontos modell zi.Zi

          • HP Pavilion Entertainment Notebook PC dv7-6b11ev
            ez a modell ... de megismétlem a Windows 7-ben egyáltalán nem módosítottam a beállításokat, és a rendszer 25 másodperc múlva elindul az ssd kingston v300-mal.
            Én egy BIOS-frissítést, és mondd meg, miután megváltozott valami
            KÖSZÖNÖM...

          • driverele.Daca frissítéseket és még akkor is, próbáltam a Windows 10 .Ha nem is megy így megy vissza a Windows 7, ha azt szeretné, hogy 30de nap

  • Cristi Boldog születésnapot, és gratulálunk minden, amit nem értünk.
    Lehet csinálni egy tutorial arról Kodi.

    • Nem szoftver Panasonic fényképezőgépek Lumix G7. TV felvételek a 4k helyezték ismét ugyanazon a timeline szerkesztő és bevezettük / szinkronizált, és elkapni a telefont.

  • Számos online filmoldalon vannak hirdetések a lejátszó körül, vagy akár akkor is, ha játszik, az olyan eszköz, amely blokkolja őket? Dc a telefonnal való hozzáférés őrült, megnyit néhány lapot hirdetésekkel, játékokkal stb. Még mindig működik a PC-n, de ezek a hirdetések bosszantanak. Boldog születésnapot és további video oktatóanyagokat 2016-ban;)
    Chromecat szuper jó, én cumaparat őt, miután láttam az első Videotutorial.

    • Először is meg kell lenniük.
      E területek nem jogosult közzétenni azokat a filmeket. Ez illegális, amit csinálnak ott.
      Ezért, bár nem tudjuk jóváhagyja ezeket a tevékenységeket, ezek léteznek, és ezek a vezetők fel bőrük lében, a kiküldetés online filmek felirattal.
      Vezetése egy online site, költség, és nem kevesebb. Ezért raktak meglehetősen idegesítő reklámok mainstream, hogy a hirdetők nem akarnak dolgozni velük.
      Bosszantó felbukkanó hirdetések megtalálhatók a jól ismert oldalakon (protv) (antenna1), tehát ...... Mielőtt a videóban "protv" -et játszana, meg kell nézni halálesetek annak érdekében, hogy megállítsák a hangokat, az átfedéseket és az összes rendetlenséget, amelyet még csak nem is találnak.
      Mintha ezek a srácok nem szeretnék meglátogatni a honlapjukon. Mintha szabotálja a látogatók.
      Bai Nene, vannak képmutatók, és mi publicutate, de nem úgy, mint a só az Ön számára, hogy a szemedet. Az új hirdetésekkel kapcsolatban az állandó terek, engedelmes, ahol mozog. Ha valaki érdeklődik a termék szerepel a hirdetés jó, ha nem hagyja figyelmen kívül, és kész. De nem felbukkan, mint a kereslet, előfizetés, borulás, egeret, automatikus, autoshit önálló kaka-Maka, stb
      Őrült világ!

      • Jól mondta, hogy az emberek megértsék, mit jelent futtatni egy filmes portál. Hallottam, hogy valaki egy felhasználó megnyitotta a petíciót ellen a webhely számára sem tesz eleget felirat film egyszer megjelent. Abszurd, nem?
        A TV-filmekre vonatkozó ajánlásként azt mondom, hogy ... szerkesztett ... jó megoldás, és nagyon jól működik.
        Nem minden olyan hirdetés, hogy blokkolja a készüléket.

  • Rögzített oktatóanyag, mivel megnézem a filmeonline2014.biz egyik online filmoldalát is, de szeretném tudni, hogy pontosan mit keresnek azok, akik egy filmhelyet birtokolnak vagy üzemeltetnek. Nem mintha lehet, hogy ki tudja, mi a vírus mögött. ezeket a filmeket, tekintettel arra, hogy amikor rákattintasz, átirányít téged más webhelyekre, mindenféle szar. Hogyan lehet ellenőrizni, hogy mit és hogyan. Köszönöm

    • A rendszergazdák ezen oldalak online olyanok, mint Robin Huzi :-). Lopni a gazdag és oszd szét a szegények.
      Mit csinálnak az illegális.
      A nyereség viszonylag kicsi a kockázatokat.
      Végül bezárul. Ez valószínűleg akkor történik, amikor egy olyan játékos, mint a Netflix, belép a piacra, aki bármilyen módszerrel nyomást gyakorol ezekre a srácokra.
      Semmi bajom velük, nem ítélik meg őket. Azt mondom, hogy ez a valóság.
      Valami vele elosztó társaságok, a műsorszolgáltatók és az állam, sem az első rész.

  • Hello Cristi és boldog születésnapot! Körülbelül 6 éve követlek téged, és sokat tanultam az általad készített oktatóprogramokból. Kérem, segítsen nekem egy probléma megoldásában. Nekem van Asus laptopom, Windows 8.1 bing volt a laptopomban, az intelligens érintőpad segít nekem több dolgom nagyításában, két ujjal felfelé és lefelé ... frissítettem a Windows 10-re, minden rendben van, aztán megkértek, hogy tegyem meg újra frissítést, és feltettek nekem a Windows 10 családot
    (Nem tudom, jól csináltam-e), miután ezek a funkciók gyakorlatilag eltűntek. Aktiválhatom őket valahol? Mert ez nagy mínusz, ha egyszer velük együtt tanulunk. Van egy számítógépes alkalmazásom, az Asus intelligens gesztusa, és azt hiszem, már nem működik, de nem tudom, mit tegyek. Gyakorlatilag megcsináltam. Láttam, hogy többen vannak szembesüljünk ezzel a problémával. Ha még egy kis bemutató is lenne, köszönöm, és jó évet kívánok neked.

    • George megpróbálja elmenni az Asus webhelyre, és keresse meg a búvárost a laptop modelljéből. Lásd: milyen modellt gépelne be a google modellbe, és keresse meg az illesztőprogramok részt ... és ott kell találnia az Asus Smart Gesture meghajtót is. ... Windows 8.1 esetén ... de nem probléma, hogy a Windows 10-hez is illeszkednie kell ... telepítse és nézd meg, hogyan működik ... ha nem működik ... meg kell várnia az Asus speciális WHQL hivatalos illesztőprogramját. a Windows 10-hez.
      Boldog új évet.

  • Sajnálom, hogy eltér a témától, de van egy Galaxy S3 (i9300), és van CyanogenMod 11, és megkaptam egy frissítést 13-kor, és minden alkalommal, amikor megpróbálom megtenni a frissítést, a TWRP-ben azt mutatja, hogy a cél valami ilyen: i9300xx ..., és amikor újraindulok, akkor van bootloop, tudsz segíteni? (Indításkor megmutatja a CyanogenMod 13 rendszerindító képet)

    • Te adtad wipe Dalvik cache, és törölje a frissítés után? Ha nem, akkor lép hasznosítás és törölje Dalvik adni, és törölje cache

      • Próbáltam többször is:
        1. MINDEN MINDEN (Rendszer, Adatok, Gyorsítótár, Dalvik Gyorsítótár) töröltem, a belső memóriától és a kártyától eltekintve
        2.Am telepíti, és megtörölte gyorsítótárral és Dalvik cache és
        Különben is, kösz. Válasz
        Ha van egy megoldás, szeretnék lenni törlés nélkül, pt. Van egy játék (Árnyék Fight 2), amelyben nagyon keményen dolgoztam.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.