Hogyan betöltése román feliratok Netflix

Nemrégiben Netflix indított Romániában, sajnos anélkül feliratok román. De semmi ...
Miután Kerestem az interneten, összetákolt egy módszert, amellyel meg lehet nézni a filmeket és tévéműsorokat a Netflix, a román feliratok.

Hogyan betöltése román feliratok Netflix

Hogyan betöltése román felirat Netflix?
Meg kell 3 cucc:
1. kiterjesztés Super NetflixA Google Chrome.
2. Feliratozása film vagy epizód.
3. weboldal Subflicks.com
Telepítse a böngésző kiterjesztés érdekében, hogy segítsen feltölteni a pályán, meg kell átalakítani a .srt in .dfxp helyben subflix.
A korlátozások ezt a módszert.
Menj a laptop, asztali vagy táblagépén a Google Chrome teljes. Ne menj az Android vagy iOS mobil Google Chrome.
A trükk az, hogy nézni Netflix filmek TV felirattal román.
A rendszer segítségével a chromecastTudunk küldeni Netflix film lapon a számítógép és a TV-t.
Netflix előnyöket.
Előfizetői 3, 8, 10 és 12 euró havonta (az első hónap ingyenes)
Tartalom SD, HD, Full HD és 4k (moşuleee)
szülői felügyelet
Elkülönített számla gyerekeknek
Ez szuper kényelmes

Hátrányai.
szolgáltatás fizetés
A hiányzó feliratok román (részben megoldódott moi)

Alternatívák a Netflix.
Weboldalak online filmek (Illegálisan és lassú)
Torrente (Elég kényelmetlen, kockázatos és illegális)
Voyo (Jogi filmet, de poros)

Chromecast + Netflix = Szerelem

Video Tutorial - Hogyan betöltése román feliratok Netflix
Tutorial Video - Netflix romániai román feliratok TV


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Ioana - mondta

  A médialejátszó sertés hasát őket.

 2. Egy kiváló módszer, általam használt és még sokan mások a filmnézés is: A film letöltődik a számítógépre, átkerült a külső meghajtót, hogy csatlakozik a router (Asus Ac56U), ezt követően egyszerűen nézte a tévében okos használatával DLNA szerver. Egy kiváló módszer, a filmet személyes Wi-Fi hálózathoz, jó sebesség, kiváló minőségű, vezeték nélküli, szóváltás szabad, nem megtért.

  • A módszer a „klasszikus” és kevésbé legális. Mi is van egy csomó oktató különböző kombinációkban.
   A módszer azonban előnyt Netflix legális.

   • Ez lenne az egyetlen előnye, de nincs elég kredit, elég előfizetések? Ezután fizető előfizetés internet, hogy egy kis pénzt, meg ilyesmi, ami egy kis találékonysággal, meg tudjuk oldani őket egyedül, nagyobb gondok nélkül. Talán majd incers és Netflix, mint oly elég tartalom, hogy nézd meg (Jessica Jones, Daredevil, House Of Cards, mestere sem). Jelenleg módszer "klasszikus" állni :). Ha a probléma megoldására a feliratok, a Netflix és sok előfizető nyerne addig, még a jövő zenéje.

    • Adrian Gudus - mondta

     Az Ön érvek nevetséges. Ha nem engedhetjük meg magunknak, akkor lopunk. Ez a fordított amit mondasz. Szép gondolat, hogy a vállalkozói nincs és nem lesz jövője Romániában. Sokan vannak, akik azt hitte, hogy nem tudja értékelni az erőfeszítést fizet sokkal kényelmesebb ellopni, csak mindent, amit megérdemel! Csak a munkaerő-költségek nélkül!

     • Uram, azt mondod, hogy talált valakit, hogy ellopja új emberek szegények, akik néha letöltés film torrentek :) :). Hadd beszéljek dastea úriember, de mi van a megjegyzések rovatban nem kap díjat, megnyugodhat, ha megnézi a törvény, legőszintébb, a legtöbb civilizált és leginkább jogi ember a világon. Hadd memorizálni a bögre, holnap, holnapután láthatjuk a tévében bemutató programokat, és, és a vállalkozási!

     • Adrian Gudus - mondta

      Tipikus elkövetők. Amikor elkapta gheboşează és alázatos kezd sírni, és elmagyarázni, hogy neki keseredve, szegény.
      Mire fogott egy kite égett a környéken, a szomszédok, ha ő kamasz teszi ezeket a kis zsebek, hogy van egy cigarettára. Ha házas férfi, kölcsönöket, mint hitelt összhangban legyen a szomszéd, hogy a plazma nagy és BMW húzza Tepe lehetőség szorítja egy kicsit mindenhol, a többi keserű, és nagyon szép!
      Az az állítás, hogy a lopás, mert nem engedte magát, vagy te keserű, ez a legundorítóbb érv.
      Nem engedheti meg magának, és keserű? Ne használja! Amennyiben feltéve, hogy filmnézés elengedhetetlen a túlélés? Van pénz, akkor nem veszi meg a BMW vagy a plazma. Ez nagyon egyszerű. Nincs törvény, illetve büntetés azok számára, akik nem a saját BMW, plazma és nem néz filmeket. Nem szükséges a túléléshez nem kapsz enni, nem mindennapi problémák megoldásához ezeket a filmeket, vagy plazma, ne gyermekeket.

     • Kérjen meg valakit, hogy fúj a irányba, ahogy világít rossz. Tekintse nem vesz tűz, éget gyorsan 35 kg, ahogy

     • A súlyos probléma most, hogy

      van kérve egy csomó pénzt a kevés tartalom. A legalacsonyabb előfizetési drágább, mint internet, és tudjuk, hogy mi románok gondolja az interneten. „Ha én fizettem netul nem lehet letölteni olyan lelet.” Komolyan, bűnös öröm látni minden szabad torrentek nehéz megállítani az ilyen ajánlatokat. Ez megy a Google Play „vagy az Apple Zene, hogy nemrég jött hozzánk. Mi volt az aktív előfizetések egyaránt. A Google I zárt az első néhány hónapban. A rendszert úgy tűnt, unalmas és gyenge kereslet. Apple zene tetszett, mígnem kezdett rosszra. Streaming megy fertőzött havonta beleértve Beats1 úgyhogy áthúzzuk köszönhetően podcastok és automatikus és ingyenes Wi-Fi (sic) ebből a Deezer Flow. Sem Uber nem fog nonstop, mert növelték az árakat és a tarifákat vagy 1,7X 2,4X tűnik észrevehetetlen. Elcsesztem üvegek és Uber ugyanaz a történet. „- mondja George Buhnici is.

     • Adrian Gudus - mondta

      Kevés tartalom? Milyen filmet találtál a Netflix?

     • Maga küldött Netflix Romániában, vagy mi? Értem, a legnagyobb munka Stream Online, amely kiváló minőségű, alkalmazás Smartphone / Smart TV nagyon sikeres, de megértem bizonyos korlátokba hazánkban - „Meg kell mondani, hogy a sorozat nagyon népszerű NEM Netflix lesz elérhető az országokban, ahol a cég nem rendelkezik a megfelelő öntött rájuk. Netflix ígér, de megpróbálja megvenni a sok helyen.”... hogy e probléma kezelése alcím előfizetések kisebb és egyedül!

     • Adrian Gudus - mondta

      És te megfoghatatlan. Legyen konkrét, amit akart nézni, és megtalálta a Netflix.
      Rájöttem jellemző a tiéd, és hogy jó kérődző mindent, amit olvas, és nem halad át saját szűrőt, mit mondanak az X vagy Y
      Nyilvánvaló foglalkozom elrontott. Közös / Anyu adta fillérekért az aktuális hónapban?

     • Ez a kedves, jött a fejét, valószínűleg amikor a tükörbe nézett, bár kétlem valószínűleg törni, ha megpróbálja.

     • Vegye meg válaszolni nekem ez intrebararile 2:
      1 - minőségi filmek Netflix kínál saját archívumok, akkor vagy nem találja torrentet?
      2 - inkább nézni egy patak, amikor nagyobb gondok nélkül, meg lehet nézni a filmet a saját merevlemez közvetlenül csatlakozik a TV-ben?

     • Én nem a BMW, a Ford Fiesta-kor
      Van Plazma, én Sony Bravia
      Én nem dohányzom, maradj csendben, senki nem húznak a cigarettát
      Én nem sírtam, mert kicsi voltam;)
      Kihagyott néhány dolgot, még mindig találni egy lapot!

     • RaZdVa tri cetîre - mondta

      @ RâiaZoaiaVaricela
      Igazad van!
      Te csak egy szomorú furăcios, hogy lehetetlenné tette BRAVIA fiesta, ne dohányozzon, és soha nem panaszkodott a kis ...
      ps. nem zavarja a tükör! Tegyen fel egy szomszéd, hogy a képek és látni mi „hardu torrentuit”!

     • Rusudd - mondta

      Ha valaki el akarja adni nekem egy termék Romániában dolgozott pénzem ebben az országban írási román jegybank majd szállítani a szolgálataimat az adott nyelven mea.Cum eladó figyelmen kívül hagyja nekem nincs semmilyen kötelezettsége felé ... fizet, ha fizetett készpénzzel és értelmét én ... Ki léphet be a piacra az ilyen előírásoknak KONGÓ ...?

     • florin - mondta

      jobbra

     • Marius C - mondta

      HELYES !!

   • Tudod, mit kacsint rossz egyáltalán dolog a Netflix-u Romániában? Tartalom 4K !!! Úgy tűnik, ez előnyt jelent, mivel fontos, talán még jobban, mint a legális. Kaphatunk a közeljövőben, egy tutorial arról 4K a fejlődés és a rendelkezésre álló, és hogyan lehetne elérni 4K tartalom a tévében, mint sokan, a 2016.

   • Alexandru - mondta

    „Ez az eljárás azonban előnyt Netflix legális.”

    Mi melegszik me me ez legális, amíg van, hogy feszítse pénzt a zsebében? Őszintén szólva, a romániai nem éri meg ..

    • Adrian Gudus - mondta

     Mivel a jogellenesség álló díjakat. Ez lett volna érdekes, hogy azt állítják, hogy miért nem érdemes fizetni érte Romániában?
     Tudom a választ, mert vannak illegális alternatíva, akkor lopni bögre torrenteket. Lopás és illegalitás mindig is létezett. Ez az érv? Így ott tolvaj?
     Te érett!
     Hogy miért nem lop mindent, ami nem az, amit hiányzik, és nem engedheti meg magának?

     • Adrian Gudus - mondta

      Helyesbítés: miért nem ellopni, amit hiányzik, és amit nem engedheti meg magának?

     • Adrian Gudus - mondta

      A második módosítás: mert álló díjak és a törvényesség itt részletesebben kifejteni, hogy miért fizet. Netflix filmek nem ciordi torrentet akkor stream globálisan később feltenni a pénzt. Ez lenne ugyanolyan illegális.
      Netflix fizet bizonyos adók viszont engedélyek jogdíjat termelők filmek, sorozatok, feltölti az állam, több százezer eurós streaming szerverek, sávszélesség, internet, menedzsment, műszaki, igazgatási, technikai támogatás hívni, ha baj játszik, vagy szolgáltatási funkcionalitás és több

     • Marius L. - mondta

      Adrian, meg tudja mondani nekünk az eredete a képet használják borítókép bemutató című „Parental Control ...” ha nem bánod?

     • A helyszínen a készlet tartalma adott kaptam a képet csomagot, és ez volt az a kép.
      Találja csomagok képet / videót, elég jó áron. Pedig én nem ajánlom. Ha tudod, hogy a saját képek / videók, több vagyok rendben van.
      Az utóbbi időben már használt képek a más forrásokból származó kockázatot jelenthet, hogy ugyanaz a kép jelenik meg más oldalakon, és ez nem profi. Ha azt szeretnénk, exclisivitate azon a tartalom, akkor kell fizetnie a támogatást.

 3. Alex Radu - mondta

  Nem bánnám, mint a sorozatok, de én nem szeretem sem a hangszóró sorozat Netflix. Az én véleményem az, hogy nem érdemes megfizetni 10 euró látni néhány filmet, hogy voltak Pro TV, és ha meg akarja nézni egy filmet, jobb, ha megy a mozi, becsületes szolgáltatásokat kínálnak a helyszínen típusú torrent nem hasonlítja össze nincs video streaming szolgáltatást, ha legalizálják torrentek pótdíj megfizetésére és 20 eurót, de hogy mit akarok, amikor akarom a kívánt formátumot a Netflix, ha azt szeretné, hogy egy film, amit kell net úgyhogy letölteni, amit akarok és ha találkozom vele.

  • manu - mondta

   Nem látok semmi érdekes a TV-ben csak a szar, prerfer nézni egy filmet a Netflix, mint ülni és torrentek letölt egy filmet, van egy kis türelem, és látni fogod.

 4. Lascu - mondta

  offtopic:

  Jól jönne a véleményét. Mi a legjobb, és aki megérdemli, hogy vásárolt egy-OnePlus OnePlus X?

  Köszönjük!

  • Adrian Gudus - mondta

   OnePlus One. A technológia gyors töltés, NFC, jobb akkumulátor, AC WiFi.
   OnePlus X nem rendelkezik

   • Lascu - mondta

    Köszönöm a választ!

    Most, ha nem kér túl sokat ... Észrevettem, hogy tőlük a helyszínen OnePlus egyik nem lehet megvásárolni (elfogyott) más megbízható helyek, közel az ár ott?

  • Daniel - mondta

   Azt javaslom, hogy ne nincs neve ismert cégek.
   Cégek, amivel lehet bízni a Sony, a HTC, a Samsung, a Nokia és a Huawei többi nem ajánlott, most mindenki azt csinál, amikor látja, a legjobb neki.

  • Ciprian - mondta

   Van egy OnePlus egyik vásárolt egy évvel ezelőtt. Nagyon örülök, eddig. Az akkumulátor akkor kemény két napig. Minden alkalmazás a Google Play olyan jól, beleértve a Netflix.

   Jó, hogy van egy Netflix előfizetés, ha nem tesz az amerikai IP eszköz. Ha az IP-hozzáférés Netflix Romániából, Angliában és más országokban is, mint megnézi ProTV. Netflix hozzáférést biztosít az egész könyvtárat csak az amerikaiak, más országok korlátozott. Netflix nem olyan, mint ha a felhasználó HOLA alkalmazás a Firefox vagy a Chrome, implicit módon HOLA + Netflix = Illegal felét. ☺ Nem romanizmus, mint a „nem fele-fele” nem tetszik, de mi a teendő, és a gyermeknek meg kell enni.

 5. Peter bisog - mondta

  Köszönjük! Nagyon jó verzió javasolt! De ragaszkodik a Kodi véleménye, hogy minden sokkal könnyebb lesz ... Ez csak egy vélemény!

 6. sötét - mondta

  Ebben az évben, ezek az "Top Gear" vagy, hogy egy új show Netflix, és én csak arra gondoltam, hogy hogyan tudok nézni. Számomra a pillanatban, az egyetlen előnye a Netflix, hogy lehet látni, amikor meleg. De anélkül, feliratok, én inkább le a show torrent, ha bekövetkezik ... És a filmek és sorozatok Voyo használatát.
  Hogy mindig legyen subtirare angolul?

 7. Andrew - mondta

  Hogyan szinkronizálni felirat a film / sorozat?

 8. Lucian - mondta

  Van egy kérdésem. Próbáltam Netflix króm, és mi nem, hogy ez menni hd. wtf?!. hd megy csak IE (így a probléma nem az én net kapcsolat).

 9. nick5roo - mondta

  By the way, miért nem megy videotutorial.ro fel linkeket a helyszínen forum.softpedia.com? Nem engedélyezett! Van ellenszenv velük?
  És ha beszélünk jogszerűségét, akkor fel linkeket özön és filmek online oldalak illegális?

  • Adrian Gudus - mondta

   Mielőtt vádakat, kattints a linkre és nézd meg, hová vezet! Link „oldalak filmek online” csak elviszi egy másik bemutató, amely az előbb említett a „honlap filmek online” már nem is foglalkozik a bemutató egy ilyen oldalak növények nem említett szóban megnevezni egy ilyen hely.

 10. Nancy - mondta

  Elolvastam az összes fenti magyarázat. Véleményem szerint: nem vitatja, hogy terméketlen és értelmetlen és az igazság, mint mindig, valahol a kettő között. Egyrészt, a fiúk útmutatók nagyon szép, és minket egy tálban egy sor ingyenes információ (az érdeklődők, anélkül, hogy köteles lenne őket, és így nincs értelme kifogásolható, kivéve a helyzet, amikor van egy egy másik megoldás a legjobb érv), másrészt a „rendkívüli lopás” néhány filmet a neten, nem nagy kár ebben az országban. Mindenki nézett, hogy mit akar, és azt hiszem, ez nagyon jó, mint ezt. Ki mondta, nem tudja elérni semmit nem feltétlenül tartsa be a szerzői jog, akkor képmutató. Ha letölteni látni, hogy online vagy megnézni egy filmet nincs sfaraiala, mivel nem csak szaporodnak, és eladni. Elnézést, hogy én is hozzá egy megjegyzést, amely nem kapcsolódik a bemutató.

 11. dokocr - mondta

  Nagyon jó, köszönöm Cristi.

 12. Calin - mondta

  egyébként azt meg kell fizetni a filmeket vagy mások. Ennek egyik oka, hogy nem talál olyan filmet, amit akar. míg az online film oldalak találni bármit. ha nem az egyetlen keres egy másik helyszínen. Ha megtalálja a filmek és TV show a földön olyan jogi helyszínen film sorozat és akkor azt kell mondani, megtérülnek. addig. és minőségű, és a minőség. és fontos, hogy tisztán látni filmu vagy serialu és felirattal is, ha nem mindig és mindenhol hd.

 13. Daniel - mondta

  Vettem a TV Stick Tűz Amazon, telepítettem rá kodi. Én szuper elégedett. Azt is meg lehet vásárolni mindent emag az eBay-en, vagy olyan eszköz, amely már telepített médialejátszó Kodi.

 14. Gabriel - mondta

  Hello! Cristi azt szeretném kérdezni, ha ez a letöltés felirat?
  Szer, amit Romanesti felirat helyén?

 15. Gabriel - mondta

  By the way, ha egy leírást, hogyan kell telepíteni Chromecasttal 2 alkalmazzunk, és hogy lehet-e használni a távirányítót, a billentyűzet és múzsája! Kerestem a neten, de a legtöbb csak az első Chromecasttal.
  Előre is köszönöm!

 16. György - mondta

  Meddig lesz oldalak, mint a romániai filelist világ nem tesznek előfizetés Netflix

 17. Viorel - mondta

  hello, én Németországban élnek is jegyzett Romániában? Válasz várni köszönhetően

 18. Voyo játszanak az antenna nem lehet nézni az egyes programok, ha nem Romániában, csak torvpn és más programok (amelyek díjköteles, és kapsz ip Románia).
  filmnézéshez egy jó fff POPCORNTIME (szerintem gyártmányú streaming torrent), és ha nem újra egy regény.

 19. Vali - mondta

  Ha még mindig arra törekszik, hogy letölt egy külön SRT felirat, nem értem, miért nem egy újabb kis erőfeszítés és a torrentletöltés a videót. Sebességgel ma nem igazán számít, ha vetőgépek Romániában vagy sem, nem igazán számít, ha az állami vagy magán özön (mint filelist). Letölti gyorsan még egy előfizetéssel 100 Mbps. Filmek lehet megtekinteni a számítógépen, és majdnem minden más eszköz ... és formátumát SRT felirat, és ez egyetemes.
  Akkor miért ad pénzt a Netflix? Ez olyan, mint veszek egy ruhadarab egy díszes boltban, amikor tudtam, hogy ugyanazért a ruhadarab máshol alacsonyabb áron. Legalacsonyabb ár elsőbbséget élvez, és ha szabad, annál jobb.

  • Adrian Gudus - mondta

   És hogy egy emberi élet, minden ingyen van, de ez nem jár a pénz illegálisan bűncselekmény! Miért nem öli meg a napi saját érdekeit, vagy bárki bánt?
   Mivel az eszközök, hogy élvezze a filmet szabad, de illegális.
   Ez nem a szabad, de illegális. Nem értem, miért érdemes ellopni tartalom feltételezhető, hogy csinál egy kisebb bűncselekmény.
   Mellesleg, azok kínál ilyen tartalmakat ingyen, hogy pénzt, de te észre sem veszed.

   • Legyen nevetséges! Fiúk, akik váltak milliomossá Blu-ray ad nekünk, 1080p DTS hangot gyors letöltés, ára 0Ron

    • Adrian Gudus - mondta

     Úgy tűnik, hogy nem tudom, mi ez az egész enni szabad. Minden helyek, hogy megy le a tartalmat ingyen, akkor a fizetés közvetlenül megjelenítő zászlók bosszantó gyakran. Azok bannerek fizetik, vagy kattintson illetve ezer megjelenítésre. A srác, aki birtokolja a bódé hálapénz pénzt ki az Ön számára. Azt kérdezted, hogy mi motiválja őt / neki, hogy megadja a hálapénz az Ön számára? Ha nem nyereséges, ezért a jövőben is így?
     Tudod, mindezt azért, mert nem néz ki „kép”, mint egész, hanem csak a saját érdeke. Mindaddig, amíg a film „szabad”, a többi nem számít.
     Ösztönözni ezek az emberek illegálisan nyereséget le te és a hozzád hasonlók
     Menj földalatti velük
     Befolyásolja magának vagy másoknak jobb, ha nem számított, hogy egy ilyen "üzleti" és elkaphatják
     Ön az a fajta ember, aki nem törődik fizetést az orvosok, hogy „Miért, még soha nem volt, hogy az orvos évek óta, nem érdekel” De ha bejön nekik sikoltozni és kiabálni nem a kötelességüket, ők şpăgari, szerencsétlen, engedi meghalni, van felszerelés, néhány hiéna Domle

     • Lord, de még döntetlen síkságon verni tetszik? Hogyan beszélni az orvosok, mintegy orvosok, uram? A virág virág, a méh szeretne repülni? Pihenjen nem lát banner, olyan sok böngésző kiterjesztés, engedélyezze Adblock és kész. Ha tudnád, hogyan működik, vannak olyan helyek nélkül transzparensek nem tudom, mi jön bekapcsol. Nem tudom, hogy hol gyöngy eltávolítani, de még akkor is van tehetség!

     • Adrian Gudus - mondta

      Látom, hogy elkerüljék a válaszokat! Oké, akkor elvesztette az érvek? Felnőnek, és a dolgokat a doboz hogyan filmeket nézed felirattal szabad, deh, hogy tudd, hol az angol?
      Úgy viselkedsz, mint egy elkényeztetett gyerek Anya és apa, ami vagy. Nem érdekli semmi, akkor meg vissza, hogy a bajt minden, amit csinál, és te. Meggyőződésem, hogy azok büszke rád!

     • Miért Uram, ugrott a mustár? Minden dolgoztam, és még mindig működik, és az autó, és a televízió, telefon és minden. Éppen ellenkezőleg, én vagyok "megtakarítás" szülők nagyon gyakran. Megpróbálom kitalálni a véleményüket, de nem rosszul. És hidd el és ért angolul, de mint minden ember, akinek nincs lap, amely azt mondja - szakértő Angol - Azt is meg kell egy feliratot. Loud're álmodozó kókusz, hozzon létre néhány forgatókönyvet a fejedben, ala kevésbé deformált én nem hiszem el. Ha beszélünk a szülők, elmondja a hozzátartozók, kapsz valamit enni, ahogy szárad minden

     • sötét - mondta

      Egy dolog nagyon zavaró Adrian megjegyzést. Miért kell tudni angolul, ha én vagyok a román és Romániában élek? Hogy a "Americanisms" Úgy tűnik, kényelmetlen.
      Belépett a területet, majd a beállítások szükségesek. Csak ne menjen a Spanyolország és elvárom, hogy románul velem csak azért, mert vannak olyan román munkaerő.

     • RZV - mondta

      Adrian, ő a megfelelő ember kép ... ..urata kép, csak nézd meg a avatar :))

     • Adrian Gudus - mondta

      Sötét uram, azt mondtam akkor, hogy tud angolul, én csak ironikus kényeztetni RZV, aki azt hiszi, hogy mindent, amit érdemel, és ha mersz kérni az elvégzett szolgáltatások ellenértékeként táncolni, akkor lopni!
      Láttam, hogy mindent tud, s azt hiszi, hogy ha ő használja számos más böngésző Adblock bővítmény azokat, akik azt nem, hogy pénzt illegális dolgokat. Látva úgy jó, és van értelme nélkül érveket, elképedtem, hogy egy ember olyan okos, és „adja fiú, hogy én tudom, hogyan működik” nem tud angolul, és továbbra is szüksége feliratok

     • RZV - mondta

      Adrian, én helyezték 2 kérdéseket, akkor válaszolni? Ok, ágyba, azt hiszem, ti túl késő, már eltelt miezu éjszaka. Van pirulák és lefektet

     • RZV - mondta

      Kíváncsi vagyok - a teljes neve az Adrián Gudus Gollam vagy Szméagol Gudus Adrian? Nem tudok aludni, ha nem tudom, sajnálom ....

     • sötét - mondta

      Ok, most már értem. Köszönöm a pontosítást!

     • Frenzzy - mondta

      Tényleg nem érti a srácok, akik mind azt mondják, hogy meg kell tudni angolul, hogy miért használom felirat, mint a fene a német, francia és más nemzet is lehet filmeket Kétágyas nem felirattal, és szeretem rómaiak megnyomom a nyakon angol, miután Netflix jött Romániában, ha van az ügyfelek feliratot.

     • babér - mondta

      Mi szar tudni egy további nyelv, hogy néhány ez nagyon rossz, hogy nem duplikált nem érti és mellesleg mi az a nagy dolog, hogy Wach nélkül feliratok

    • név - mondta

     Szarumán Nene RZV egyetértek amit mondasz; Én nem gondolom, hogy lopás a bankok, vállalatok, e támadás és rablás egy személy ellen; Netflix nem, aki tudja, hogy mit, és persze ez nem olyan bonyolult és változatos, mint az a hír járja, itt-ott, ez csak egy alternatíva "ajánlat" azok számára, akik nézték mutatja, mint ,,, Maruta, bla ,,, hozzáférést, akik Ezek a tervek a legtöbb, több órán keresztül a tévé előtt, és a média bízik lesz 4k TV, hogy már hallott az összes média ;;;;; fasizmust van internet, és hogyan lehet a legjobban a dolgok ingyen -) ,,,,, veszélyt diktatúra internetes kalózkodás ... ..pace és a szeretet nem kevesebb, vallás (néha megy)!

   • florin - mondta

    A „jó”, mint :))

  • Hogyan mondjuk, Netflix célja legális alternatívájaként, amit mondasz. Azonban nem tudnak kérni minket 8, 10, 12 E havi, anélkül, hogy nekünk minden tartalom elérhető a platform, és ami a legfontosabb, feliratok. Én továbbra is a klasszikus módszerrel, más szövődmények és nem értelmetlen, mások pénzt adni, azt hiszem, ennyi elég. Még ha megengedheti magának, de nem éri meg.

   • Adrian Gudus - mondta

    Azt fentebb már említettük, hogy milyen tartalmat nem találta meg, amit a film? Pontosan azért, mert ez, ahogy azt a videót, akkor 1 hónap próbálja ki ingyen. Nem tetszik, hogy megszabaduljon, semmi több egyszerű! Senki sem kényszerít, hogy tartsa a szolgáltatást!

 20. florin - mondta

  Jó szolgáltatás a kényelem, de ha egyszer nem eltűnik kényelem
  Mi VB azokat a Netflix felirat és azt válaszolta, hogy: „Tökéletesen megértem, és biztosak lehetünk benne, dolgozunk rajta, én ellenőrzi a információs rendszer és abban a pillanatban a szolgáltatás viszonylag új Romániában , Tudnál mondani hehe friss, ezért jelenleg nincs évre becsült adatok felirat a nyelvén, de lehet benne, hogy úton vannak, ahogy mi akarjuk, hogy a tartalom több mindenki számára elérhető. Szeretném, hogy megadja a becsült évben, de nem szeretném mondani egy-két hét, és majd majd Kiábrándító olvasni. "

 21. Hát srácok, Netflix elfoglalt ez nem visszaélni bármilyen parkoló. Nincs értelme kritizálni őrült, csak azért, mert nem feliratok. Nézd, éppen most találta meg a megoldást a fenti tutorial. Valószínűleg hamarosan felvenni néhány srác taletati, amely foglalkozik a romániai, feliratozással és dupla rajzfilmek.
  Ami a jegyzési ár, azt hiszem, igazuk van. Hogy beszélünk filmeket megjelenő viszonylag gyorsan a gyűjtemény, néhány hónappal az indulás után a mozikban.
  Mennyibe kerül egy DVD-t? Nem is beszélve a 4K!
  Netflix egy platform civilizált emberek, akik nem akarnak törni a törvényt, és figyelembe veszik a művészet.
  Persze, aki nem akar a szolgáltatás kifizetésére, vannak más lehetőségek is, amely már említettem, és a szöveg oktatóanyag. Tehát miután az összes, és a torrent, hogy formálta a piacon, mivel segédkezett az ilyen szolgáltatások által forgalmazás nyomást gyakorolni a házakat.
  Ismét Netflix nem foglalnak parkoló helytelenül. Azért jöttek, hogy Európában, ahol megtalálja az üres parkolóban, és kihasználta. Ez a kapitalizmus!

 22. Costin - mondta

  Nagyon jó tutorial, van egy javaslat a bemutató uraim, nagyon gyakran teszek ezer idegek hirdetései youtube számítógép és a telefon, mi a teendő akkor nem egy videót után megjelenő 1.30 Reclam és újra és újra, stb Köszönet

  • Adrian Gudus - mondta

   Fogd meg is kell foglalkozni a YouTube, és ezt több évig anélkül, hogy bármit cserébe, elosztása az időt tölteni ezeket a klipeket a YouTube-on, ezek előállításához, a kifizető a zsebében a pénz a mai napig, a cég internet.
   Azok a hirdetések jelennek meg, mert aki termel ő ideje betölteni a YouTube-on, számlákat fizet, berendezés, amellyel a film, rekord hang, fizetni a számlát, hogy a net. Hogy azok továbbra is ezt a munkát, hogy pénzre van szüksége. Ne tegye a pénzt fizetni nekik közvetlenül, hanem megjelenik egy pár bannerek, amelyért fizetnek a Google. Nyelni, de élvezi tartalmat ad ingyen, tud pénzt keresni, hogy továbbra is így YouTube.
   Ha ez a rendszer nem lenne bevételszerzés, senki sem mászni a YouTube-on, ami nem rossz, hogy önkéntes munkát, amit nem hiszem, hogy igen.
   Próbáld megérteni és elfogadni, hogy ha azt akarjuk, hogy valami, akkor a sor, hogy valamit cserébe!

   • Daniel - mondta

    Azt akarod mondani, hogy nem hiszem, videotutorial.ro a cég csinál, hogy minden illegálisan az interneten.

    • Adrian Gudus - mondta

     Azt sem értett meg véleményét. Mi nem értem a fekete?

     • Adrian Gudus - mondta

      A saját weboldalt, és a tartalom létrehozásához, majd később bevételt mindezt akár elhelyezett hirdetések az oldalon, ez nem illegális. Bárki lehet megragad valamit (ha lehetővé teszi a szükséges tudást. Ha szükséges tudással, van egy sor tutorials a témában: „Hogyan csinál egy hely a semmiből”, valamint a bevételszerzés honlapján)
      Legyen az illegális, amikor létrehozza a helyszínen, keressen pénzt, és biztosítja az illegális tartalom kereskedelmi, mások által készített, mint a filmek, játékok, szoftverek, illetve egyéb digitális anyagok szerzői jogi védelem alatt.
      Azt, hogy a saját oktatóprogramok teszt szoftver, hogy megoldásokat keressenek, beszélj velük, írunk a szöveg minden egyes bemutató egyedül alapján.

     • Daniel - mondta

      Vagy aki teheti helyszínen, hogy akar nagy keményforrasztott nagy bemutató Netflix, mit mondjak, én reklámozni, hogy a véleményem, és hogy a pénzét rá, ha megállapítják a filmek torrent, de nem hülye, mint Ön Adrian! Román gondolod, hogy hülye vagy mi?

   • ion mosu - mondta

    Most fejeztem beállítás Netflix Sony Bravia TV okos ... mondani, az biztos 7,99 euró havonta ajánlat nagyon rossz ... készpénzzel érdemes ... készpénzzel rendelkezik keresési lehetőség, és csak ajánlani számukra nyitva kínosan gyenge ... 7,99 az egyik TV ... nem találja kérdezni? ... .nimic ... készpénzzel akkor QUADRI „idegen” függetlenség day.13-edik warrior.300. Silent hill.si legrosszabb „Game of Thrones” az ingatlan HBO.doar tucat sorozat látható AXN, és még redus.nici költségvetésű filmek „Star Wars” este.incercati Nem szabad a Egyébként a hónapban ... javára a szabad hónapban meg kell adni egy érvényes kártya adatait és figyelmesen olvassa el a feltételeket, és conditions.eu lemondom már ingyenes month.bafta

  • Tica - mondta

   Olvasás helyett „blablaurile” nagy IT szakértő, Adrian :)) jobb telepíteni a bővítményt „Adblock” és megszabadulni szinte minden hirdetés, nem csak a youtube. Mivel a helyzet a Netflix, nézzük baromság az ünnepelt sült hal, hogy az előfizetéshez. Egy hónap két, hogy grande itt a másik oldalon a krumpli HDD vetőmag FileList.

 23. Mihai25 - mondta

  Teljesen igazad van. Meg kell adni az embereknek ideje életbe infrastuctula. Nem várhatjuk a változás, hogy az amerikai közönség a világ, hogy a pillanatnyi. Árak, sok panaszkodnak, azt hiszem, a józan ész, az euró 7,99, különösen a tartalom kínál. Ki akar fizet, aki nem hagyja figyelmen kívül. Ez a szolgáltatás cégek számára ideális szerelmeseinek. És én lenne a kísértés, szolgáltatás, de nem éri meg nekem, egy film egy pár hónapig. Még jó, hogy fizetni valamit, ami megkönnyíti az életed.

 24. Daniel - mondta

  Brothers akar filmek és vételezett itt „https://thepiratebay.se/”
  és subtritrari innen „https://www.titrari.ro/”
  Neltfix nem ad pénzt, és $ 12 óriási nem subtritrat román
  Szerintem videotutorial.ro rejtett reklám, hogy megbizonyosodjon arról neltfix

  • Vali - mondta

   A burkolt reklám biztosan nem itt ... vannak mások is, akik felszólaltak a különböző cikkek netflix a piacra kerülő Romániában.
   Nem érdekel, nekem ez egy másik történet netflix. (Mint sokan mások közülünk).
   Románia különleges mentalitás a multimédiás tartalmat. Ő jobban tudja, mit kell tennie. Ráadásul ez fura fázis felirat ... mi bonyolítja túl sok. Keresünk egy felirat, egy megtért, telepíteni speciális plugin csak a Google Chrome. Ez egy furcsa folyamat. Volt jobb netflix játékosnak van egy gomb, mint a "terhelés SRT"? Azt hiszem, hogy ez rendben van így arra ad böngészni a PC utáni felirat és kész. Lehet látni a filmet felirat minden böngésző minden operációs rendszer és a Android telefon (vagy tabletta)

 25. pila - mondta

  Adrian, még nem letölthető semmi illegális?
  Figyelj csak eredeti CD-ket?
  Már csak láttam az eredeti filmet, vásárolt, vagy letöltési helyek?
  Számítógép / telefon / etc akkor csak megvásárolt alkalmazást / szabad?

  • Adrian Gudus - mondta

   Ne töltsön le zenét, iratkozz fel a YouTube-csatornák a zene, lejátszási listákat és hallgatni őket közvetlenül a YouTube-on, bármikor úgy érzem,. Ki a fene használ CD-ket? Nincs optikai meghajtó PC nincs, akkor tegyen meg mindent az USB stick
   Kapcsolódó filmek, egész nyáron ott ültem valaki 2015 város, és néztem a filmet, hogy tetszett. Nem értem, hogy miért veszek egy DVD-t, én csak látni egy filmet egyszer, van az Alzheimer-kór (feledékenység)
   Play Áruház alkalmazás vettem elég, mert tetszett. Egyikük vettem még egy oktatóvideót itt bemutatott beszéltünk „hogyan kell hozzáadni a kártyát, és hogyan lehet vásárolni alkalmazásokat a Play Store”
   Elképesztő, hogy néhány látni, mint egy furcsa, ha nem lop, és igazad van. Wow úgy tűnik normális és abnormális normális az Ön számára. Ők jól képzett tembelizoarele!

   • Adrian Gudus - mondta

    Azt javaslom, hogy elkezdi kódolni egy egyszerű alkalmazás az Android, és ezután lehet megérteni, hogy miért egyes alkalmazások pénzbe kerül.
    Miután ezt milyen jól fog tenni, hogy tegye közzé az alkalmazás Ön által készített, a Play Store-ban. Ne felejtsük el, hogy kap a app a Play Store, akkor díjat fizet! Még ha az Ön által kínált ingyenesen a Play Store-ban.
    Mint mondtam, a román kép közel az ajtót. A többi nem érdekli őt, hogy a tudatlan és megérdemli!

   • stefan - mondta

    Egy város - mi ez? moziba, nehogy egy film letöltése „illegális”? hmm?

    • Adrian Gudus - mondta

     Javítás, Cinema City.
     Nem félek, nem félek, de az egyéni választás és a preferencia. Én egy klasszikus, szeretem a légkör és a hangrendszer a mozi. Nem hasonlítja össze a filmet otthon látott hüvelykes monitor 30. TV Szerencsére én nem keresem.
     Ne add a kezed, hogy nem egy plazma bankhitelt 80 cm majd ellopni a filmek, és látni őket a plazma hozott kacsák. (Én szarkasztikus természetesen)
     Még ha nem tudná, hogy bárki illegálisan letölthető filmek, és látni őket a plazma kivehető részletekben, és tudom, hogy elég, a fejemben nem néz ki jól, és Mindegy két
     Ahogy azt fentebb már említettük, a plazma, film és a BMW nem sürgős dolgok túléléshez szükséges!
     Összefoglalva: nem félek, hogy menjen a moziba, de tiszteletben tartása film, művészet, oktatás és erkölcsi értékeket

     • pila - mondta

      Ez a helyes hozzáállás, és szeretnék gratulálni Önnek!
      Még ha akarok, és én ezt, nem engedhetem meg magamnak!
      Én nem láttam senkit bírság kiszabásával / büntetni, mint letölteni egy filmet / Egy szám lejátszásához letölthető a net. Ez erkölcstelen, de nem jogszerűségi mondjak ...
      Miért nem alkalmazzák a törvényt?

      Visszatérve a fenti kérdésekre: még nem valaha bárki egy CD-t? még sosem használt kalóz szoftver? még sosem hallott MP3 letöltött?

     • Levegő - mondta

      @ Adrian Gudus
      Adrian, nagyon csodálom, ahogy írsz - jobb, dőlt, tiszta. Számomra ez olyan, mint egy kis friss levegőt, egy olyan környezetben, amely egyre több mérgező a nap ... Gratulálunk és tisztelet a tény, hogy te egy feddhetetlen ember - ez azt jelenti, hogy nincs esélye, hogy politikai karriert :).
      Ami a jogellenesség szeretné felhívni a figyelmet, hogy valami, ami azt hiszem, kimaradt. Román feliratok tudja másolni csak a weboldalakon, amelyek elősegítik a kalózkodás, mert teljesen az összes változat a felirat filmek letöltött illegálisan készülnek. Tehát aki másolja a felirat a következő oldalakon elősegítése, viszont közvetve a kalózkodás. Sőt, ezek a helyek nem a reklám és a pénz ... ha ha, mint egy zárójelet, látni, hogy a másolás és a televíziók felirat ezeken az oldalakon. Ismeritek ezt, amikor látod tér között, az utolsó szó és írásjelek :)).
      Sok szerencsét!

     • Mare jobb oldalon "Éter". Hagyja néhány nem letölthető filmek, ez illegális, daaaar letöltés feliratok :)).

     • Mi illegális?
      Ki készül feliratozás?
      Vannak szerzői azon a szöveget?
      Ő felvett egy subtrarea bármely hatósághoz?
      Ez könnyen cenzori. Végül mindenki letöltötte legalább egy: mp3, avi, mkv, exe, iso vagy több.
      Ez egy gyermekkori ember kérdezi, „mi Uram, te nem ezt?”, Mintha az ember akar lenni a jogi, és akkor vissza kell húzni.
      Még ha a múltban ledobta csomagok, hanem tedd a kosárba, nem jelenti azt, hogy ez rossz, hogy dobja a kémény csomagolás.
      Elvégre mindenki azt csinál, amit akar, és hogyan akarja. De ez nem jelenti azt, hogy fejét azoknak, akik szeretnének válni legális.

     • Adrian Gudus - mondta

      Ha vannak érvek, keres olyan kiskaput, hogy igazolja a lopás. Ez óvodások, „Ms. Lord Adj ion lopás, és nem mond semmit? Csak én hozzám? "
      Ezen logika, ahol soha nem gyógyít meg minket, hogy miért is baj kilenc regényt. Mi mindig kapcsolódnak egymáshoz, mindig nézzen a szomszéd udvarán menni mások, mintha a saját fejét.

     • Adrian Gudus - mondta

      Hogy a televízió „lop” (állítólag) látni, hogy vannak emberek, akik vigasztalást.
      Ne hagyja magát vigasztalt, hogy mások ellopják, vagy ellopják mindenkinek! Kezdje el a változtatást, és ha mégis ez egyénileg, élünk egy egységes ország. Változtatni a jobb akkor kezdődik! Ha lesz legalább 1 személy és egy másik személy utána, és amikor a változás elegendő lesz, akkor automatikusan nyomást gyakorolni a többi még ellopja.
      Van összhangban az a gondolat, hogy mások ellopják? Akkor mi van?

     • pila - mondta

      Nagyon örülök, hogy sikerült megváltoztatni, és jogszerűen léptek ~ ~.
      Úgy vélem, hogy erkölcstelen módon kétségbe.
      Az egykori ~ HOT ~ elítélni mások, akik úgy viselkednek, ahogy fülkék, amikor nem volt nagy ~ ~ lány.
      Mert minden hozzászóláshoz mutatja, hogy te egy nagy lány most ~ ~.
      Mint mondta Cristi, totate világ letöltött legalább egy mp3, ISO képet, stb
      Ne húzza egy vissza.
      Ahogy azt fentebb már említettük, a hozzáállás, hogy nincs a helyén, és úgy tűnik, erkölcstelen nekem hogyan viselkedik.
      Úgy vélem, hogy az erkölcstelen csinálni, egyszerre voltál forró meleg.
      Meg tudod csinálni, és megérteni, hogy nem a pályán, és nem csinál jobb, nem vagytok olyan nyikorgó tiszta ...

     • Levegő - mondta

      Nem tudom, ha úgy tűnik, hogy én is vigasztalni, hogy mások ellopják vagy vinnék olyan érvet, hogy igazolja a lopás. Bocsáss meg, hogy megkérdezem, de olvasni, amit írtam fent? Rámutattam, hogy az I legőszintébben, hogy az elvek Támogatná a hozzászólás nem szorosan illeszkedik a keresetet a letöltést weboldalak, amelyek közvetlenül támogatják a kalózkodás ellen; talán ez egy részlet, amit elmulasztott. Azt akartam, hogy jöjjön segíteni. Mi a fenéről beszélsz? Bevallom, hogy én nem szeretem ezt a fajta hozzáállás, mindig kritikus, és bármely elrendelése Jó agresszió.

      Adrian, hadd mondjam el, mint te, hogy az élet sokkal több, mint a szerves lineáris módon nézett, és gondolkodnak a világ. Örülök, talán vitatkozni olyan fogalmak "New Age" - ahogy tette a fenti - de a végén ők utópisztikus. A emberiségnek nem szünteti ellenfelek "popcorn a síkságon." Egyrészt azt mondod, hogy miért kellene viszonyulunk egymáshoz, mintha nem volt saját fejét, másrészt szószólója ellenkezőleg, hogy legalább egy személy lehet utánozni neked, és a lényeg, hogy jó lenne. Nem jó, ha van utánozni nélkül tisztánlátást. Tényleg azt hiszed, az emberek nem tudják, az alapelvek az etika? Azt hiszed, nem hallottam "n"-szor sokat beszélnek a változás? Miért nem változott? Ez a kérdés elvezet a lényege a probléma mind Romániában, mind az emberiség, mint szorosan kapcsolódik, de nincs értelme, hogy részletesen.
      És még egy dolog: ha ez volt a szándéka, hogy megvédje a kalózkodás tette volna egyszerű, az én első megjegyzést. Mert ha nincs előítéletek és az előítéletek és látni a másik oldala az éremnek. De azért tettem, mert Megvan rá az okom, amiért nem támogatja a kalózkodás, az egyik közülük, hogy ez is csak egy módja a népesség-szabályozás, hogy tartsa elfoglalt. Az egyetlen kalózkodás, amelyek támogatják a könyveit lenne a legjobb, ha az emberek olvasni, mint a filmnézés. Azok számára megnyitja az elméd. Igaz szerzők soha nem futott utána le, hanem érdem vagy akár meg akarta változtatni a világot, és győződjön meg arról, hogy ő is kap az áldást, hogy az információ terjed, hogy annyi. Szóval ne gyászolja a szegénység és a büntető cégek álljunk színlelni, hogy nem tudjuk, / milyen világban élünk.

   • Daniel - mondta

    Használom CD és DVD PC, CD audio rendszer, CD meghajtóval PC nagy hasznukat.

  • stefan - mondta

   99% állni, ahogy illegálisan letöltött. Csak nem TRANSELECTRICA igazgatója. A probléma az, hogy ezek a srácok be Romániában nélkül feliratok román és a bátorságot, hogy kérje előfizetések. szabadon feliratot. Miért kell fizetnem azonos áron spaniolu és ala italianu vagy felirat benne, és én nem .. Nem kell egyébként. megnézni egy filmet egy hónapban. és akkor azt kell, hogy hol kap meg. a feliratot tenni a román és lehet nézni a filmeket közvetlenül a smart TV. nem olyan 7 edények. DLNA Chromecast laptop ... .. Popcorn idő rulz. Legalább ez ingyenes.
   magamnak nettó kábel tv netfix alkalmazást a megnyitáshoz ... és láttam, Full HD filmek felirattal román. akkor igen. Euro 10 nekik ... addig, hogy egyenesen.

 26. Cristy - mondta

  HBO GO egy viszonylag jó szolgáltatást, jogi, feliratok és nem kerülne a Netflix. Pt lej havonta 15 két eszköz egyszerre képesek. Igaz, hogy nem 4K egy szabványos felbontású! De televíziós produkciók és sorozatok kínál nem csak szemét. De természetesen Netflix alakul az elkövetkező hetekben a felirat.

 27. Michael T - mondta

  Titrálások lehet használni átalakításához és Jubler, de meg kell titrálás alakítjuk UTF-8. Tudom letölteni klasszikus titrálással SRT formátumban, konvertálni a Notepad ++ UTF-8, nyissa meg és mentse el a Jubler dxfp formátumban. Mi HBO Go, Netflix borítja nagyon jól.

 28. Lascu - mondta

  offtopic:

  Lehet, hogy egy bemutató beállítási útmutató / vásárlási jó PC szoftver fejlesztés (programozás támogatása virtualziare több autó / pálya, mindenféle helyi szerverek IDE - s erőteljes stb), de hogy jó videó szerkesztő , rendering (Sony Vegas, Adobe premier és más eszközök videoszerkesztő és renderelés gyors). ?
  Én személyesen jönne egy ilyen bemutató!

  Köszönjük!

  • Claudiu - mondta

   Iratkozzon.

  • Ok, én megteszem egy videoszerkesztő rendszer, amely képes lesz futtatni bármely. Majd processzor, grafikus és konfiguráció képes, és több lemezt.
   Mert ez a rendszer, hogy egy monitor és egy nagy színskála az valósághű színeket (képszerkesztő, szerkesztés / színező videó).

 29. összekötő tiszt - mondta

  Véleményem szerint nem érdemes a Netflix, a katalógus meglehetősen korlátozott. Itt állok a spanyolországi és a Netflix elérte a hónapok számát és sorozatok, mint a The Vampire Diaries, The Originals voltak csak az első szezont. Mi már három hónappal a Netflix és a Hulu az USA-ban egy VPN és katalógus ugyanolyan gyenge. Szóval nem értem, ha annyira viszály és sértéseket a fenti megjegyzéseket, minden szabad csinálni, amit akar. Egyetértek azzal, hogy tiszteletben kell tartani, és támogassa a művészetet multimédiás alkotók, hogy csak senki nem dolgozik ingyen, de nem így van.

  Én használ egy torrentet, szerver eret, Chromecast és fizetett komplex alkalmazást a telefonra. És ez majdnem ugyanaz. Ha a katalógus lenne olyan gazdag, mint a torrentet nem zavarja, hogy fizessen. Nem tudom, ki mondta, de a fenti egyetértek vele, ha nincs felirat minden tőlük telhetőt, hogy a kedvezményt, és a probléma megoldására.

  Ismétlem, ez nem a pénzről szól ez tartalommal (katalógus gyenge), és azt hiszem, minden célja, hogy igényeik kielégítésére

 30. CLAUDIU Stoenica - mondta

  Jó Krisztus! Nekem van egy probléma a ping rds.De három nap van egy ping felett 300 ms sebesség teszt .Ha kaptunk nagyon jó sebességgel (150-230 Mbps), de én deranjeaza.De ping pl DIN SV DIGI Temesvár KM 12 BÁRMELYIK MN. AM: ping 234 134 Mbps.DE UPL 45Mbps le, hogy mit VAN EZ PING szörnyű? Tud ajánlani egy jó házigazda, hogy SAD PING?

  • Mi .... adsz meg pingelni más szerverek? Nyilvánvaló, hogy a hálózatok zsúfolt!
   Hagyd abba a nyafogást, hogy csak akkor 134 MB / s, ez egy nagyon jó sebességet.
   Van semmi köze, és a hálózatok megvannak a maguk korlátai.
   Ha azt állítják, RDS, gyere hétfő reggel, az első alkalommal, amikor már szuper sebesség, nincs senki a neten. Fiúk fog tenni néhány vizsgálatot, és akkor Vir azt mondja: „Mit csinál uram hívott hiába? Nézd milyen konkrét net! "
   Ahhoz, hogy megértsük:
   Akkor együtt 9 szomszédoknak gigabites. Ha minden úgy nézel ki, youtube filmek közben 4k + letölthető torrentek + Netflix streaming, pánik kapcsoló és ONT oldalakat. Hogyan nagyobb sávszélességet, van egy kapcsoló az ütemtervnek csomagok prioritás szerint és másutt a sorban (attól függően, hogy kivel van beállítva). Ez az emelés ping!
   Ha ez vigasztal, az amerikaiak csinálnak sokkal rosszabb a kapcsolatok, és fordítson waaaay többet.
   Tanulság:
   Internet és sávszélesség igényű szolgáltatások, mint a YouTube, a Netflix, Torrent, stb, fejlődtek túl gyorsan és csatlakozások nem tud megbirkózni.

 31. B. Ionut - mondta

  ,, Ne vitatkozz bolond, mint ,, egy férfi pihent elme korlátozott, ha értelmetlen hajolnia, hogy nivelu őket megértetni vele,
  Köszönjük az. Én hasznosnak bemutató, én megkapta a szükséges információkat Netflix, most már arra a következtetésre jutni, ha használom a Netflix vagy torrentek
  Boldog születésnapot! és remélem, hogy egy év 2016 sok oktatóanyagok, akkor is, ha egyesek nem voltak túl hasznosak, vagy nem tetszik nekik az ötlet

 32. CLAUDIU Stoenica - mondta

  A lényeg az, hogy több mint 300 ms ping te és én ka 02: 00, tegnap este tettem különböző vizsgálatok .Viteza szuper rendben van, még csúcsidőben, de ettől eltekintve a rossz ping csomagokat elveszett valahol 20, a conv . Skype lehetetlen .Ezek jött az RDS és megállapította veszteségek gondolta volna Ka iptic terminál (a FTTH) ipv4 csak veszteségek, v6 vannak pierderi.Nu volt terminálról 0 van miután ez hittem az én laptop, de a laptop, és nem ugyanaz, akkor megint hívott mintegy két srác, akik tesztelték, és a szomszéd, hogy ha ez tőlem vagy ei.Surpriza vecinu összes RDS elvesztették 34% csomagok cseréltek kábelek és UTP és rost, mint veszteségeinek tesztek létrát az utca túloldalán, és nem voltak veszteségek után, mondván, hogy azért, mert a routerek és ez nem jó használni (persze oka elnézést, és a másik ok az, hogy az emberek RDS azt állítottam, hogy a használata router és adta nettó szomszéd alatta, fényerő a clentela) azt közvetlenül teszt elvesztette én és a szomszéd csomagokat, a végén azt mondták, mind FTTB menni, de én megállapodott abban, hogy megy az egyik technológiát egy proasta.Atunci jó menni, és azt mondtam, és a szomszédos ipv6, mert én már elvesztettem pachete..Asta történik péntek most és én ipv6 3% -os veszteséget .de mik ezek a veszteségek és a rossz ping és 2 éjszaka ??

 33. Costar - mondta

  A tutorial Raspberry Pi? HDMI-CEC, Kodi stb

 34. stefan - mondta

  Szeretnék venni az Intel és a Samsung - az, aki a nagyobb garanciát. Én az Intel és mozog nagyon jól gond nélkül 2 éve. Azt hiszem, ha mindent elvittek, így volt a Samsung.
  Szóval ezek között 2 azt választani, amelyik a legnagyobb garancia.
  ps: az összes fontos adatot a merevlemezről, és tartsa őket a botok és a Google Drive; SSD nem.

 35. Samsung

  • összekötő tiszt - mondta

   Volt rossz tapasztalatok pontosan a modell a Samsung SSD 850 EVO halt meg két olyan év, és használtam a számítógépet normál módban. Szerencsére az Amazon adott nekem pénzt vissza minden alkalommal. Van egy Intel körülbelül 3 hónap és még megy jól. A Samsung volt olyan gyors, mint bármely 30MB / s várni, hogy ha az idő és ez ad nekem bizalmat.

 36. Vali - mondta

  A vélemények Samsung úgy tűnik, kissé eddig egy asztali ... Egyébként én fogom tenni, és ő fogja át az operációs rendszer. Folyton a merevlemez a szokásos módon tárhelyet adatok ... .oricare lenne.
  Nagyon köszönöm vélemények.

 37. Marius - mondta

  Remélem, van egy jó program, hogy nem reklámozzák, kivéve, ha bocsánatot kérek törölni Adminisztrátor Hozzászólások
  Ez a program beszerelő készlettel POPCORN, aki azt mondja, hogy van egy csomó filmek, rajzfilmek kategóriájú és töltse fel a film minden további nélkül le közvetlenül a forrásból, stb torrent és felirat automatikus vagy nemi külön Netflix
  Elnézést kérek, hogy ismét én törölni az üzenet tartalma nem megfelelő admindaca Remélem hasznos volt és megértettem

 38. Toni - mondta

  Nincs jogi eljárás, amely nem tökéletes, ne felejtsük el, hogy a feliratok használt készült filmek a torrent, hogy a csökkenő pontosan a kategóriába kalózkodás. Úgy tűnik, nem helyes, hogy egyrészt lehet hibáztatni a kalózkodás, de másrészt, ha ez szolgál néhány érdeke, hogy igaza van. Úgy gondolta volna, hogy igaza van, hogy egy óriási lehet megkezdeni, amikor a felirat, legalább részben.

 39. Radu - mondta

  Toni tudja, ki mondta neked, hogy titrálásoknak használt kalóz filmek mind a kategória kalózkodás? Titráiást tett néhány fiú / lány, aki tud angolul is, nem lopott, még több ember magáévá teszi a televíziós filmjeit a neten, hogy készülnek a szenvedély, mások által nem kér a figyelmet egy anyagot.

 40. Toni - mondta

  Azt mondta, hogy kalóz a felirat, azt mondta, hogy kalóz filmek készülnek, és azokat a TV nem szerez felirat. Nagyon jól tudom, hogy mire gondolok, az egyik ilyen a felelős fordításának filmek / sorozatok. És igen, ez igaz, feliratok készülnek mentes szenvedély, és ezért úgy tűnik, nem helyes, hogy valaki használja őket, hogy pénzt.

 41. Frenzzy - mondta

  Ha nem torrentet most már a román feliratok, így az a verzió torrentek maradnak, mint hogy maradjon pontosan szinkronizált Feliratozas jobban néz ki minden, hogy a film a torrent és pontosan tudom, található felirat.

 42. Marius - mondta

  Adrian Gudus !!!! Nagyon sok! Bevallom, hogy igazad van abban, amit mondasz ütemben 90% .ASA van muca, ami mindenki számára a teljesítmény oldalon, hirdetések yt, üzletek a játék, megéri! De mint ember, akit már sok országban és vizioanat a neten mindenhol, biztosíthatom önöket, hogy minden országban lopnak, amennyit csak lehet, és a csalók az interneten, amennyit csak lehet, és mindent, amit tudsz! És Fontos tudni, hogy a romániai csalások rendkívül alacsony a többi országban, ahol a szabályozás szigorúbb, mint mi ... ..és sok országban e !! Majdnem 5 éve figyeli ezen az oldalon, és persze te is, ezért nem akar, tudom, hogy az a hozzáállás, a savasság natív szellemi-, hogy van, így célszerű, hogy egy ideig a különböző országokban, lásd mint „netul, a letöltés és a webhely forgalom” rá, majd kíváncsi vagyok milyen hozzáállás fogsz kell feltölteni egyes állítások kalózkodás és így tovább! Egyébként minden jó és meg vannak győződve arról, hogy a legjobb is, amelyek hozzászólásai savas és a keserű elleni küzdelem te ... .Cristi, de pozitív ses !! Békét minden !!!

 43. Andrei Bozga - mondta

  Hi Cristi gratulálok oktatóanyagok ... ..
  sok barátom mondja, hogy szeretnék tanulni egy saját bemutató, hogyan kell tisztítani a por laptopok
  Köszönjük a treababuna

  • Hány modellek a laptopok ott .... Nem hiszem, hogy ez a standard. Le, és tisztítás egy kis ecsettel és beillesztés esetleg változtatni VGA CPU. Ön semmilyen esetben ne használja a sűrített levegő spray vagy ki tudja, milyen megoldásokat. Ahogy találtam magam laptopok „tisztított” szép rögtön.

 44. írisz - mondta

  ..Cristi Offtopic bocsánatkérés megjelent ..5..1.1 REMIX OS alapú Android Kipróbáltam egy laptop (e EXELENT) ,, egy asztali nem indítható.

 45. Ciutuc Daniel Catalin - mondta

  Hi all felhasználó és üdvözölje Adrian Cristi! Nekem van egy nagyon érdekes történet számomra most nem tudom, hogy milyen érdekes ez az Ön számára!
  Elkezdtem nézni a oktatóanyagok 2011 (Windows XP), hogy fogalmam sem volt, hogyan kell kezdeni, és mit kell tenni! Kerestem a google, és van a webhelyen (videotutorial.ro), és azt tapasztaltam, hogy pontosan mit Mia volt rám akkoriban nagyon hasznos bemutató bár általában azt jelenti, hogy láttam más tutorials de csökkentek a sebesség, amellyel ők játszottak, és nem értette, hogy mit kellett tenni ... alapvetően én anonim felhasználó vagy és továbbra is nézni az összes oktató, akik már megjelent a mai napig ... a szintre nőtt naponta, mint azt, hogy ma a felhasználói ArchLinux fejlett és jól tanulmányozhatók és ablakok 10 hogy naprakész operációs rendszerek ... használható és android x86 5.1 RC jól érthető tanultam mindent tőled ... így minden tekintetben, és a ér, és a erőfeszítés ... mondja Krisztus egy egyszerű köszönöm ad energiát egy pár napra, és munkát ezen az oldalon nagy csinálja szórakozásból, valamint úgy érzem magam, minden új bemutató tele azt mondja, úgy néz ki ... két ember, aki képes volt elérni hol lesz a tervezett ... odaadom mind e szavakat 2016 jelenti, hogy ez az egész így még mindig nem hagyja verték várom, hogy a következő bemutató, és azt kérjük, ha jól érthető, hogy egy videotutorial körülbelül Xiaomi mi5 vagy mondd ha megéri a vásárlás egyedi, hogy az összes ajánlásait your've vásárolta a Xiaomi én emlékeztetők, amelyek annyira meggyőződve, ahogy a OnePlus egy ... ahogy mondtad az első telefon, amely nem érzi szükségét sal eladni vagy cserélje Xiaomi mi5 amelyet fel kell szabadítani február után mérthez engem akar sal vásárolni a feleségem és én hiszem, vannak mások, akik szeretnék látni ezt a telefont ... ha tudod, hogy egy videót, Xiaomi én emlékeztetők küzd az iPhone 6

 46. Nem tudom, hogyan sikerült közvetíteni lapon PC komplett felirat, mert ez nem működik, akkor automatikusan csatlakozik, amikor a TV megváltoztatja a felirat. Cikk által 2 pénzt.

 47. Mascherini - mondta

  Adrian, a dolgok nem fekete-fehér, valójában teljesen szürke. A művészetek (film, zene ...) nagyon gyakran szándékosan hagyták, hogy kalóz. Bár látszólag ők nem nyertek el a fogadó, egyre nézetek és hosszú távon ez az ő javukra és a nyereség növekszik.
  Például: egy énekes, ha azt kizárólag az összegyűjtött pénzt eladásából lenne, különösen a korai karrierje nem lenne jó. Ehelyett, ha ő úgy tekinti, sokkal több ember, még akkor is, ha az illegális növekszik, és a piaci részesedés sokkal a koncert szerepelt a TV, vagy akár értékesítés jelentősen növekedni fog. Mert nem számít, milyen meleg az ember lenne a tekintetben a művészet, a minőség is meglepheti még neki, hogy meg akarja vásárolni nem tudom, mit nem tudom, akinek album művész.
  A film az azonos. Amellett, hogy ki torrentek egy idő után, miután volna valamit gyűjtemények, előadó nevét és a részesedés növelése függően látszat és figyeli azt.
  És minden megváltozott korunkban. Most 50 év 70 év 20% ember nem fogyaszt semmilyen vizuális termékek eszünk ma. És a piac évről-évre növekszik, akkor nyereséges. Sorozat lemorzsolódás az összes „ellopása” emberek, és sokkal jövedelmezőbb.
  Mint mondta Cristi, Netflix megvan a maga helye, és az ügyfelek nem is lehet a veszteség a Romanaia.
  És most hadd adjak egy példát termék, amely elveszett, mert nem talált a hálóba. Román film, nehéz beszerezni, és kevesebb pénzt, és alig hogy. Román film nagyon jól védett, ha nem találja sem a román film a neten, és ha már kimaradt a mozi lehetett találni neki esélyt néhány év múlva. Bár a román film is nagyra értékelik külföldön, Romániában is köszönjük. A rendezők egyre elégedetlen volt a film értékesítési Romániában és ez annak köszönhető, hogy csak az a tény, hogy támogatni. És a dagály az egyik legjobb módszer a promóció.
  Én egy fogyasztói román filmek, és azt akarom mondani, hogy én találtam néhány román filmek semmilyen formában. Nem DVD vagy patak és TV ...
  Sokan, beszél az arany generáció a játékosok, ahogy volt, és mit csináltak ...
  Jelenleg van hihetetlen játékos az országban, köztük elismert rendezők Amerikában, hanem teljesen ismeretlen Romániában. Miért? Mert része az arany generáció támogatása. Mindenki tudta, hogy ki a Thomas Caraciu, Amza Pele Dinica Iordache ... Ma már tudjuk, ki Daniela Crudu módon ...
  Elnézést a hosszú hozzászólást, de véleményem szerint a torrent fontos formája a promóció és termékek megtalálhatók torrent egyetértésben nagy gyártók.

 48. Mascherini - mondta

  Azt meg „minden román fil”.
  ex; „Kincses”, vagy „egy szinttel lejjebb” video megjelent tavaly, és amelyek nem találhatók meg sem a mozi, sem a torrenteket. Jelenik meg egy bizonyos ponton, de azt is jelentheti, idén vagy jövőre vagy több 2 éve.
  Mi a helyzet a tény, hogy a románok nem akciófilmeket ...
  Először a történelem román mozi, sok film fellépés kalandok (vagy bármi cselekvés) előtt is 90. Tehát soha nem dolgoztak ki, hogy az osztályon, mint a franciák, akik teljesen más a története a területen. Rólunk Nincs értelme, hogy a vitát.
  Második román filmgyártás drasztikusan visszaesett, miután 90, az állam már nem támogatja a román film, mint ő, ezért kevesebb filmek, kevesebb rendezők, kevesebb műfajok. A legtöbb filmet játszik még akkor is csak román román, a koprodukciók a rendezőnek nem kap pénzt, hogy megadja a NAT és alkalmazni fogja az alapok más országokban. Nagyon nehéz, hogy a film Romániában.
  Ezért kétféle film Romániában ismert filmek és a „szemét”. A rendező küzdelem után 2, 3 éve, hogy pénzt fog választani, hogy a film, ami számít elsősorban magának, mint egy művész, hogy elérje fontos fesztivál a világon, hogy visszatérjen Romániába egyes díjakat ... És a a másik oldalon lesz produkciók, mint „Garcia és Olt„, amely rögzíti a bevételek.
  És aki érdeklődik az egy cikket a Netflix ... ..editat admin ....

 49. ... Cat Of .... Román lenni annak, hogy a NETPIX nélkül ????? román felirat.
  és hogyan bátorságuk, hogy dicsekedni, hogy már indult be Romániában NETPIX ....

 50. Agache Emanoil - mondta

  És subtirari tud más nyelveken (orosz), kivéve azokat a Netflix most? Köszönjük!

 51. FanDanys - mondta

  Helló,
  Megértettem, hogy ... zsákot felirat.
  A problémám az, hogyan a felirat, hogy pontos legyek, a videót?
  Sokan nem felelnek meg a filmek Netflix. Egy kis segítség, kérem!

  Köszönjük!

 52. Patri - mondta

  hé,
  Németországban maradok, és az ötlet az, hogy ha valami illegális letöltést teszek, meg kell fizetnem a bírságot.
  Netflix számlám van, de a román nyelvű feliratozás nem létezik ezen a területen.
  a kérdésem: jogilag vagy sem?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.