Töltse le a telepítés és beállítás gyorsabb és intelligensebb munka-böngésző videó bemutató

Az alábbi videó bemutató, akkor lehetősége van arra, hogy hogyan is letölti, hogyan kell beállítani, és hogyan kell használni a végén a leggyorsabb és legokosabb böngésző, hogy létezik a piacon.

Sokan nem értenek egyet velem először, de ha látják a bemutató, és próbálja meg a böngésző meg van győződve arról, hogy meggondolja magát.

Mi a különleges ebben a böngészőben? Először is tudnia kell, hogy a munka egy kereskedelmi böngésző (pénzzel) a közelmúltig az első volt sok referenciaértékek renderelés weboldalak.

Opera beépített e-mail kliens és egy e-mail kliens, amely képes kezelni letöltések beleértve torrent, és így nem kell telepíteni más alkalmazások ezeket a dolgokat.

Hangvezérlő modullal rendelkezik (a videotutorial.ro nem tesztelte), egérmozdulatokkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a böngészőt csak egérmozgatással irányítsuk, és van egy érdekes dolog, amely megment minket az extra munkavégzéstől, ha linkre illesztünk a címsorban, nevezetesen a "beillesztés és menjen" opciót.

Én használja a Firefox munka nem felel meg, hanem azért, mert a Mozilla Firefox lehetővé teszi a honlap tulajdonosa, feladata, hogy megkönnyítse a bővítményeket, hogy a munka nincs, de ha kell futtatni egy honlap és én csak azt szeretném, hogy internetezhetnek munka minden bizonnyal az első választás, mert gyors és biztonságos.

Az Opera nagyon népszerű a mobiltelefonok és okostelefonok böngészőinek világában is az Opera mini böngészőn keresztül, amely néhány éven belül bizonyította megbízhatóságát és funkcionalitását.

Arra kérlek benneteket, hogy ezt a videót bemutató, és elnézést kérek a hosszú életet, amely, bár megpróbáltam, hogy ez a rövid, nem tudtam, mert a számos lehetőséget, hogy ez a csodálatos böngésző.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (128)

  • Igen ... elég érdekes..azonosan a Firefoxnál maradok. Gyorshívással és mozilla + gyors tárcsázással .. Nem tudom, hogy nagyon megszoktam a mozillát..pt..a többi, amelyek fejlettebbek ... telepíthetik munkájukat ..
    :D

  • Tehát mit mondok egy jó böngésző, de egy kicsit merev ... legalábbis nekem úgy tűnik, nem olyan rugalmas, mint a Firefox, van néhány plugin, de nem haladja meg a Firefoxéhoz hasonlókat! ami érdekes, az a tény, hogy a torrent letöltő motorral működik, különben őszintén nem szeretem, és saját tapasztalataim alapján ellentmondhatok neked, hogy nem gyorsabb, mint a Firefox! az oldaladat sokkal gyorsabban tölti be a Firefox, mint az opera! sokkal több erőforrást fogyaszt, mint a firefox, és terjedelmesebb, mint a firefox, az e-mail kliens és a torrent "letöltője" miatt. Az egér gesztusa ismeri és a Firefox rendelkezik egy kiegészítővel ... ha tartsa a bal kattintási oldalt, és húzza az egeret balra, ugorjon az oldalra. előző, ha jobbra ugrik a következő oldalra, a böngésző "gombjainak" használata nélkül. És ne felejtsük el, hogy a közelmúltban a munka eladásra került! őszintén szeretem a Firefoxot, sokkal fejlettebb, mint jól működik ... alapértelmezés szerint a böngésző alapvető eszközeivel érkezik, de az a tény, hogy testreszabható, nagyra értékelik, gyakorlatilag úgy csinálja, ahogy szeretné , valószínűleg jobban működik jobb rendszereknél, de őszintén mondom, és nincs okom hazudni vagy őrültnek lenni kísérletezés nélkül, lassabb a sebessége, mint a Firefoxnak. !

  • Én használtam egy párszor, és nem mondom, nem, de az egyetlen módja a tesztek a kíváncsiság, és őszintén szólva nem vagyok elégedett, ami már be van töltve az alapértelmezett közel ezer gombok és szövegek nem ugyanaz a dolog, találok ft furcsa tulbalurile aki azt, és túl sok

  • És arra a kérdésre vonatkozik, hogy melyik böngészővel szeretnénk mostantól oktatást csinálni ... Nem érdekel, mert mindent meg tudok kezdeni, és a Google Chrom, Firefox, opera, explorer alkalmazást. A használat megkönnyítése érdekében azt javaslom, hogy használja Firefox. VÉLEMÉNY !!

  • Tudd, hogy a böngésző mutatja meg igazi arcát csak több nap után a használat, és hidd el, hogy működik felülmúl minden sebességet, még a szafari.

  • Ellentmondok neked ..: Az igazság az, hogy mindenki dicséri a rendelkezésére álló böngészőt ... ami a "szafarit" nem jelenti, hogy hallottam volna. -Nem ...: D

  • akkor mit teszel yum bine.acum jön és opera.firefox aveam.e igazán érdekes már opera.pana mam nem gondoltam, hogy azt, hogy hogyan is megy nagyon bine.cu e.imi Mozilla amikor kezdtem utorentu Nehéz db menjen dolgozni gondoltam treaba.am nem haszontalan munkát ptr tudta mindenki használ mozila.eu míg egy hónappal ezelőtt voltam az Internet Explorer csak öreg fickó voltam tesz Mozilla windows.cand Én surprins.si fog üzemelni fel.chiar Szeretem útmutatók, hogy faceti.tinetio így tovább, és egy fórumot, mint ez a fórum, ahol meg kell comment.

  • Cristi Elegem 2 Opera hétig terhelést és az utolsó nap mondtam, mint te van szó, hogy milyen programokat ez az egyik, és a másik, hogy teszteljék és mikor csinál egy tesztet A program nem indul el egyszer, és ennyi! Nem veszem után, hogy ha nem tetszik a látvány nem jó ellenkezőleg láttam programok olyan felület, amely lehet, hogy béna, de hagyja a száját nyitva! Csak nem tetszett Opera viselkedése lassú nekem őszintén, és ugyanazt a verziót, hogy benyújtotta meg kellett telepítette magam! De én elégedett.

  • martzy fórum mondani, az biztos, de van, hogy legyen türelemmel, minden működni fog, tudod: ecet készül lassan! Remélem, hogy nem, hogy ideges a adminok, hogy megvan a megfelelő fórum a tájékoztatást, vagy beszélt arról, hogy lesz egy forum.PACE!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.