Hogyan surf névtelenül a neten nyom nélkül a hálózaton keresztül proxy-tor hálózati videó bemutató

Ebben a leírásban látni fogjuk, hogyan lehet internetezhetnek nélkül hagyni, hogy a bizalmas adatokat, vagy nyomok különböző helyeken, hogy ezen adatok célokra kevésbé jogi vagy etikai.

Fogjuk használni, hogy egy szoftver csomag, amellyel kapcsolódni a különböző szerverek, sok száma és átirányítja a kiszolgáló szerver mindaddig, amíg el nem érjük a végső cél nélkül érzékeny adatok és azonosító velünk .

Ez a módszer, de egy kicsit több "kifinomult" használata és a támadók vagy azokra, amelyek a phishing (illegálisan), hogy elérje a kijelölt helyen a neten anélkül identitás kapcsolódik.

De nem hiszem, az, hogy ha valami illegális lehet menekülni, nem lehet, akkor megszabadulni a „radar” egyszerű weboldalak, de nem megszabadulni valaki források, jól felkészült és aki igazán akar azonosítani!

Arra kérlek benneteket, hogy ezt a videót bemutató része egy sor video tutorials elkötelezett a téma "spy-antispy", hogy kezdődött minden egy keylogger, és a jövőben is, és egyéb érdekes témákról.

Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokHozzászólások

 1. Adrian - mondta

  Érdekes bemutató ... nem megy, hogy jelentkezzen be a Yahoo Messenger számla Pidgin mert nem éltek a jegyzőkönyv yahoo! állított AIM és Yahoo! nem ugyanaz Remélem, nem bánod, megjegyzésünket

 2. Adriane.
  Én ideges, én tűz ....
  Csak vicceltem, köszönöm a korrekciót, és hibázunk, mert emberek vagyunk!
  Ha én lennék az azonnali Andreea Esca nem tudok bocsánatot kérni, de azt kell csinálni egy tutorial a fejét, és a memóriát.
  Örülök, hogy óvatos vagy, és akkor észrevette, akkor a színpadon!
  Állj vár megjegyzéseket és észrevételeket.
  Korrekciók azok konstruktív, és támogatjuk!
  Köszönjük!

 3. Adrian - mondta

  :)) Hogy meg akartam mutatni, hogy én tényleg érdekel ez a fantasztikus honlapon! számítanak rám, és figyelmes, hogy minden mozdulatát! nem úgy néz ki, mint te voltál rossz sorrendben! El tudom képzelni, mit fogsz csinálni a tutorial! Tudom, hogy ez egy gyerekjáték beszél folyékonyan, hogy fordítsuk érthető módon, vagy bármi más ... celorlalti.Iti értékelik a munkáját, és ez rettenetesen ideges, ha valaki több hülye és a támadás vagy a "csaj" Tudom, hogy van egy család, és a gyermek és az időt fordítsanak nekünk kilencszer, vagy idő számunkra 2, a család és az emberek errefelé.

 4. madalin - mondta

  Érdekes lenne egy kérdésem, ha azt akarjuk, hogy névtelenül töltse le a torrent lehet?

 5. A letöltés nem, hogy hogyan lehet anonim, de keresni propriuzisa igen!

  • dragos - mondta

   de jó, hogy nem lehet kimutatni, hogy te vagy a hírvivő. Van egy oldal, amely azt mondja minden tevékenységét a felhasználó a káosz. hogyan lássam, hogy nem voltam aktív?

 6. Madalin!
  Azok, akik a kalózkodás elleni küzdelemben monitorok torrent keres világszerte, de ha egy komoly weboldal torrent (tracker) titkosított (biztonságos) keresések hatóságok nagyon nehéz lesz, ha nem lehetetlen felismerni rövid idő alatt a forrás kérte, torrent, amellett, hogy dekódolja a kapcsolat az illegális, amíg történik nevében a nemzeti érdekek és kétlem, hogy bárki, aki letölt egy játékot veszélyeztetik a nemzeti érdekeket.
  Sok torrent trackers'm kívül kínál névtelenítési vagy biztonsági azok az ügyfelek, de a romániai nincs ilyen dolog.
  Próbáltam tenni valamit, mint a "biztonságos Keresés" 's torrent tracker for (torrent indexelő oldal), amely elindítja, hogy hamarosan (remélhetőleg amint sikerül összegyűjteni a szükséges forrásokat!)
  Ez nehezebb, hogy indítson egy tracker komoly és nyílt hozzáférés bármely nyilvános szerver nem szeretnék rendezni valamit, és a végén meg kell megkonstruálunk egy sor szerverek (hardver) teljesítmény, hogy ellenálljon a forgalom óriási a tracker nyilvános hozzáférés (mindenkinek) kötelezettség nélkül csak a bejelentkezéskor letöltés, jelentkezzen be, hogy nem adja meg a fórum hozzászóláshoz és megjegyzi özön és feltölteni a torrent.
  90% -a internet forgalom forgalom típus p2p (torrent vagy gnutela), és megvalósítani azt, amit a rakomány alá egy ilyen szerver (szerverek), hogy biztosítani kell a legmegbízhatóbb és teljesítő komponenseket, hogy képes kiszolgálni 100000 - 300000 torrent nap és mennek keresztül a hálózat és a számvitel.
  Reméljük, hogy felajánl egy minőségi termék, és Romániában!

 7. martzy - mondta

  Talán át 50 éve, és ahol nincs ilyen dolog, és valami új jön hozzánk több tarziu.sperante minimum.

 8. Érdekes, ahogy megölik sajnos böngészés sebességét.
  És egy kérdés: Nos, ha az IP bejegyzése egy másik része az országnak teljesen ellentétes a terület, ahol élsz, vagy ip megváltoztatja minden kapcsolatot net, hogy nem nyújt némi védelmet? Természetesen nagyon korlátozott me gondolkodás. Mármint talál egy pornó site adminisztrátor mondani, hogy a név, és ha én xulescu? Nos, nem kétséges, hogy megtalálja az illetékes testületek vagy rosszindulatú személy, de még egy hely admin tudná találni?
  Nem akarok kap munkát nonszensz, mint már felkeltette Cristi, csak kérni magam.

 9. Adrian - mondta

  bl aki tudja is tudom, a szomszéd, akit lehet, hogy nem tudja, hogy ez egy nagyszerű hacker ... egyébként, hogy valaki elkezd a nyomában nagyon nehéz, és több kell munkát találni, de ha valaki meg akarja találni, ha úgy találja, Függetlenül attól, hogy ... hogy ha van némi tudást ... miért k kalózkodás "go"? nehéz, hogy hány kalózok futtatni után! törekszik arra, hogy finom őket, de ha nem nagy baj kapcsolatos nemzetbiztonsági, vagy nem tudom ... valami komolyan arról, hogy az FT-1 2 nap megtalálni ... bárhol is vagy!

 10. alex - mondta

  Cristi poi május ezt valahogy befolyásolja az internet sebességét? id kérjük contacteazama erre: dj_alexino_4ever_4you

 11. Alex.
  Alex da biztos, nem lehet várni, hogy adja meg a id, köszönöm, de a között, amit az idők kapcsolatba?
  Nem szeretnék zavarni.
  Bármikor akarok állnak, de ne legyen túlságosan tolakodó!

 12. Írok ide, mert ez a kérdés, hogy bizonyos mértékig, hogy köze van ennek tutorial.Vreau a admin.siteului megkérdezni őket, mit gondolnak a számlát, aki megjelent monitotizarea, felvétel telefonhívások, e-maileket? Célom nem az, hogy politika, utálom ezt a munkát, csak azt tudni, hogy a véleményét, mert vannak emberek, akik nyitottak, úgymond román, :)). És még egy dolog: van-e módja annak, hogy megszabaduljunk e , hogy nem lehet ellenőrizni, ajánlott levélben küldött / fogadott? Nem csoda, hogy ez a dolog, hogy küldeni és fogadni e-mail információ szigorúan titkos, csak egy évvel 2009 állampolgár, aki szeretné, hogy ne megerőszakolta magánélet corespondenta.Sper és azt hiszem, nem vagyok egyedül ebben az országban.

 13. Azt tórusz mozilla hordozható flash player, de nem tettem. Megértettem kell másolni vagy telepíteni plugins odakinn, de nem egészen értem, hogy mit és hogyan .Hogyan megy? köszönöm szépen

 14. Alex - mondta

  Azt tórusz mozilla hordozható flash player, de nem tettem. Megértettem kell másolni vagy telepíteni plugins odakinn, de nem egészen értem, hogy mit és hogyan .Hogyan megy? köszönöm szépen

  Azt is ugyanaz a probléma, és megpróbáltam a webhelyen mozilla hordozható és nem tudtam nézni a videókat, mert hiányzik egy plugin. Ugyanez a probléma a youtube-on. Azt másolt Mozilla Firefox plugins mappát plugins hordozható és minden semmi ... van valami megoldás? Köszönöm.

 15. Alex - mondta

  És még egy dolog, amit meg kell kérdeznem: ha kapok egy számlát egy fórum a hordozható Firefox, akkor lehetséges, hogy az igazi ip? Ahogy tettem több beszámoló, és nem akarja, hogy az én érmét ;;)
  Senx!

 16. Adrian - mondta

  @Alex: Én most Mozilla Firefox hordozható és láthatjuk a tutorials! Mivel nem volt lehetséges IP valószínűleg látja a valódi IP! Félreért ezek a hordozható alkalmazásokat! fut normális eddig csak nincs a regisztrációs kulcsot, és nem igényel telepítést! Ha belép egy honlap segítségével ugyanazt az IP-vagy Mozilla telepítse alkalommal hordozható. Marad, hogy a fórum PC ip tetted a számla ...

 17. Alex - mondta

  Nem vagyok ott, nem tudom, mi az:
  http://i43.tinypic.com/2e1530o.png
  Lol, én mit izgatott, hogy még most is, hogy egy fiókot nem veszik észre a rendszergazdák, akik :)) Tehát nincs szoftver a ip ascuda klumea
  off ... le ...

 18. dehogy ... még mindig nem megy nekem ... :(

 19. florin - mondta
 20. @florin:
  Ellenőrizze, ha van egy tűzfal, amely blokkolja a hozzáférést az alkalmazásokat, ha használja a Windows tűzfal megváltoztatni egy másik, van video oktatóanyagokat ingyen ZoneAlarm és Comodo Internet Security kiadás ingyenes.

 21. florin - mondta

  Mi van kapcsolva a tűzfal és víruskereső, a Windows tűzfal ki volt kapcsolva, és újra próbálkozott, és még mindig nem működik tartózkodás lépésben, "Csatlakozás a Tor hálózat".

 22. ADRIAN a tor megy, különben Tudom, hogy volt és mergea.am Flash Player telepítve minden plugins mappát: D, és még mindig nem működik :(
  bárki bármilyen ötleted?
  köszönöm

 23. Adrian - mondta

  @ela: Azt, amikor elindul, hogy a Mozilla hordozható alkalmazásokat is voltam PC telepítve mozilla, mi volt a PC telepített normál és mi volt a hordozható alkalmazás, és amikor elindul a Mozilla hordozható valószínűleg ezért mentem flash player ... .Ha én nem kerültek beépítésre és a PC-én ment volna, én ... nem tudom biztosan, hogy ez miattam ment ...

 24. beb3_mykk - mondta

  poi és megpróbáltam nagyon nehéz lesz, de szuper :( :( ... ez a srác, de az ügy megy greutz k nem megy ?: D

 25. Andrew - mondta

  Dragutz .... de lehet navigálni a astefel szerver és a weboldal mondani .... hogy betiltották?

 26. Andrada - mondta

  ÉN használ ez a bemutató, hogy kérdezzek valamit. Hogyan találom meg az ip egy személy beszél messenger? Az e-maileket megtalálható ip aki küldött mail, de a futár? Azt hallottam, hogy megtalálja a ip ebben az esetben, de nem tudom, hogyan. Ha valahogy tud segíteni, azt marad örökre hálás. Mindenesetre köszönöm még egyszer a munkát benyújtásával. Ön hihetetlen! Te vagy méltó minden tekintetben a munka benyújtásával

 27. Andrada - mondta

  Azt merem, hogy egy javaslatot egy tutorial, nevezetesen: hogyan lehet létrehozni egy szabad számla az AOL. Elnézést, ha zavarta ezzel a javaslattal. Semmilyen módon nem rosszindulatú.

 28. Adrian - mondta

  @Andrada: Ahhoz, hogy megtudja ip valaki beszél hozzá a káosz egyszerű ... nyissa ki az ablakot vele ... .il kérdezzek valamit ... Várja meg a választ, majd miután írt egy kattintás a Start, majd a Futtatás üzemi írási cmd majd kattintson az OK ... a cmd írási netstat és belépsz és akkor jelenik meg, néhány IP ... megtalálni ip könnyebb próbálja meg cinversatie csak vele ... ugye nyissa ki az ablakot beszélgetés valaki !!!

 29. Adrian - mondta

  @Andrada: De van egy érdekessége, amire szüksége van valakinek, hogy ip vb rendetlenség?

 30. Andrada - mondta

  Nagyon köszönöm a választ. Megpróbálom, hátha sikerül. Miért van szükség, hogy valaki, hogy ip vb rendetlenség? Ha látni, ha jól emlékszem, hol van. Ip személy, akinek az érdekei nekem a barátom. Gyakran azt mondja, hogy elment a faluból, és beszélni káosz. De gyanítom, hogy ez otthon, és ez az egész káosz ip segítene nagyban. Mit kell tenni ...... csinálok a PI ... .Imi nyilvánosan bocsánatot ezt a módszert, de néha nagyon hatékonyan megtalálni az igazság !!!! Köszönöm szépen, nagyon minden, amit csinál. Ön szuper szuper nehéz.

 31. Andrada - mondta

  Elfelejtettem pontosítani, hogy tudom, hogy az otthoni IP címek. Az egyértelmű, hogy lehet, és "n" más lehetőségek, hogy ellenőrizze ezt, de úgy tűnik, nagyon egyszerű és könnyű beszélni több, mint a rendetlenség, és találja meg a választ, megyek haza nélkül.

 32. Catalin - mondta

  Cristi, de ha használja az online proxy? Kívül hátránya, hogy nem tudjuk, hogy túl sok beállítást ... lenne hátrány? M kérdezem, mert azt vettem észre, hogy ők "ascud" nagyon jó.

  Önbecsülés, amit csinálsz

 33. "Www.soptex.ro"

  adja meg a honlap címét ... és bárhová is surf névtelenül a neten.
  Gyors és egyszerű ... és ingyenes

 34. Andrada - mondta

  Nagyon jó tutorial. Tudod kap elfogadható sebességgel és olykor jobb egérgombbal a Vidalia ikonra a tálcán, válassza az "Új identitás". Ha lehet kapni bőséges laza türelem és elfogadható sebességgel. Hogy őszinte legyek, nem vagyok biztos benne, hogy mit mondok, nekem legalábbis működött, kaptam "új identitás", és van, hogy egy pontot elfogadott sebességet. Remélem, hogy nem vezetheti félre senkit, ez a célom!

 35. homokos - mondta

  k azért lehetséges, mert a Windows nem fogad el semmilyen antivírus nagyon régi változat december ?????

 36. blog - mondta

  így a szolgáltató láthatja a címet, a felkeresett ez?

 37. hoatza - mondta
 38. Darkman - mondta

  hogyan kell használni a program ... és, hogy egy ügyfél DC + +?
  u Hide My IP-ott?
  és ha igen, hogyan ...?
  ????
  Előre is köszönöm ...

 39. Darkman - mondta

  „Kapok egy DC ++ kliens”

 40. Adrian - mondta

  @Darkman: Ez a proxy az egyetlen böngésző a hubok nem tudja használni a proxy tudok róla! Ön nem lehet névtelen!

 41. Darkman - mondta

  Ugye ... volt egy ügyfél a DC, hogy ... de nagyon gyenge ...
  Emellett azonban "manuálisan, ami nehéz és bonyolult ... IP találtam ...
  ha valaki van egy ötlete ... várok választ

 42. SMITH - mondta

  Próbáltam "TOR" a számítógépen, de én még nem telepítette üvegszálas internet és a modem, és nem egy kell telepíteni modem speciális beállításokat az én esetemben?

 43. haosss - mondta

  SMITH: Próbáltam "TOR" a számítógépen, de én még nem telepítette üvegszálas internet és modem sem modem és egy speciális beállításokat kell telepíteni az én esetemben?

  don t speciális beállítások ... és modem és az alma ...

 44. haosss - mondta

  haosss:
  don t speciális beállítások ... és modem és az alma ...

  "
  SCZ "fiber" ...

 45. florin - mondta

  Van egy kérdés, és még mindig áll a Franciaország és van baj a letöltés, ha használja a "tórusz" lehet érzékelni, amikor letölteni a torrentet?

 46. A kíváncsiság volt magam. Számos országban, ahol cenzúra helyet foglal el a becsület, más szóval egy csomó webcímeket blokkolva politikai vagy vallási. Feltételezve, élek egy olyan országban, ez egy jó ötlet, hogy csatlakozom az internetet keresztül proxy. De ha a letölteni kívánt TOR vagy ha megpróbálom hozzáférési helyek, hogy tájékoztatást ad ip proxy szerverek és port, én nem tudok csatlakozni az említett oldalak, mert valószínűleg blokkolja az internetszolgáltató. Tegyük fel, hogy valahogy, vagy más kapok TOR, vagy IP proxy szerver és adja meg a proxy beállításokat a böngésző és állítsd be. Kérdésem a következő lenne: internetszolgáltató blokkolja a kapcsolatot, hogy a proxy?
  Ez a kísérlet Én használ proxy szervert Szaúd-Arábia és Kína.

 47. Azt is letölthető torrentek névtelenül, anélkül, hogy hatással adagban rád és nem számít, hogy mit letölteni.

  • Julian - mondta

   hogyan?

   DMX: Ez lehet letölteni torrentet névtelenül nélkül adag érint téged és nélküled semmit letölteni számít. Én egy "Ehhez minden 5 éve. (Idéz me)

 48. Üdvözlöm. Azt akarom tudni, hogy milyen jó FoxyProxy. használata 3.5.4 Firefox

 49. Saru - mondta

  Van egy kérdés, hogy programot, és nem látom a messenger id?

 50. sumomanu - mondta

  érdekes tutorial. IP kapott amerikai és a francia, de ha belépésre kívánt francia, azt mondták, hogy telepítse az Adobe Flash Player. Telepítettem egy 3 idő, és még mindig ugyanazt az üzenetet, bár úgy tűnik, kiegészítő már telepítve van. Nem tudom, hol vagyok rosszul. ez az a hivatkozás

 51. bg_drakul - mondta

  Ülj nyugodtan ... nem névtelen nimik 100% ... minden böngészővel anonym - Torpark, stb - nem a "névtelen", mint valójában. oldalak böngészése közben, nem PT. PRXOYURILE megy keresztül (tudod tartani logók annak ellenére, amit mondanak), vagy PT ISP.

  Ahelyett Torpark, mondom használ Xerobank ... pt. k, titkosítja a "munka" és a hálózatot használ proxy Európából / Amerika ... nem Torpark Ázsiában.

  Szükség van a figyelmet, de minden program "anonimizálás 's, mert képes áthatolni spy / malware ... annak ellenére, amit a gyártók szerint a programok, azok, akik az Ashampoo Firewall vagy Comodo ... tudja, mire gondolok.

 52. Costy28tr - mondta

  Mondd el, milyen műsorokat különböző vállalatok vagy kormányzati szervek p2p felügyeli a forgalom erős egyenáramú vagy torrentet minden aktiválás, Peer Guardian felismeri és blokkolja (vagy hogy), ezek a kísérletek hozzáférni az IP. Mit fontos tudni, hogy az ISP köteles küldeni vagy adjon tájékoztatást kérni tartalmi letöltés? ISP lát letölthető a net, torrentet vagy DC + +? És ami még fontosabb, hogyan tudjuk megvédeni magunkat ezektől vizsgál minden letölthető? Láttam, hogy fedél több vezetékes, különösen akkor, ha bármilyen programot vagy ip elrejtése proxy, beleértve STS SRI honlapunkon. Van-e olyan program, amely biztosítja a titoktartási kibocsátás? Úgy értem, nem több, mint hogy a hangerő, és nem a letöltés tartalmát ... vagy titkosítani letöltés ... Ha még megnézzük oktatóanyagok körülbelül appex, torrentet vagy BitComet, ahol gratulálni https://www.videotutorial.ro, Még tudja, és akinek veszélyek vagyunk téve. Érdekes volt, és a bemutató eMule, Gnutella technológiával, de úgy tűnik, hogy nem verhetetlen. Nem tudom, ha az átruházás által ftp szerver lehet ellenőrizni. Ez lehet egy témát a csapat ezen az oldalon elég érdekes a közönség számára, hogy hozzáfér. Köszönjük!

  • Ioneltaiefrunze - mondta

   Costy28tr: Mondja meg milyen műsorokat különböző vállalatok és kormányzati szervezetek erős dc p2p felügyeli forgalom vagy torrentet minden aktiválás, Peer Guardian felismeri és blokkolja (vagy hogy), ezek megpróbál hozzáférni az IP. Ami fontos tudni: ..........

   Mint minden felhasználó, tettem magam ezeknek az embereknek intrebari.Mass média beszámolt arról, hogy a különböző "szörfözők" ellen azon az alapon, hogy a különböző p2p terjesztett kalóz tartalmak.
   Aztán rájöttem, hogy valójában "verte hátasló felfogni." Röviden szeretnénk mondani a hatóságoknak? Pai akarom mondani, hogy nem helyes, hogy lopni, sem terjeszteni a más termékek, amelyek általában kellene fizetnie tudjuk élvezni őket (ha azt mondom, "termék" utalok operációs rendszerek, a különböző szoftverek, multimédiás tartalom ... stb.)
   Nekem, mint egy ember, akit nem fogadja el dolgozni semmit, és ezért figyelemmel a munka altuia.Binenteles ISP ellenőrzi a forgalmat, és természetesen ők kötelesek tájékoztatást kérésre intézmény felügyeletéért felelős bűncselekmény online.Asa van.
   Természetesen most néhány ember jön ki érvekkel, mint például: az alacsony bérek, a magas árak, nem egy termék megvásárlására, amely ptr minimálbér .. stb.
   Mit tehetünk ebben a helyzetben? Én szabad operációs rendszer, nyílt forráskódú szoftver, a CD-t a kedvenc zene nem olyan drága rádió `s sok központ van videotéka dvd, stb ...
   Nem a rendszer ellen, és megáll keresi a módját, hogy elrejtse a "kis szélhámosság", amely ténylegesen beszedett súlyos bűncselekmények ptr, ahol valóban nem kell, hogy tartsák tiszteletben a munka meghívó ascunde.Va ajánljuk ezeket a termékeket on-line platind.Daca nem lehet ott szabad alternatívák.
   Tekintetben.

 53. cristi96 - mondta

  Azt lehetne mondani, szia nekem Sami cumas megváltoztathatja ip
  igen, akkor amilyen gyorsan csak
  Könyörgök

  • cristi96Hi meg tudná mondani, hogy nekem cumas Sami ip megváltozhat, ami ulda mint repedeva beseech

   Azt hiszem, meg kellene vitatni a cég, amely az internet, van egy másik megoldás.
   Te is maszk az IP-VPN egy proxy. Tudnám ajánlani Hotspot Shield. Úgy vélem, hogy sokkal jobb, mint a Tor. Van 5 GB havi forgalom valamivel tisztességes sebességgel, nyilván lehet, amikor megy nagyon rosszul. Így, amikor a program (ha be van kapcsolva, és előnyös az új ip) el kell fogadnia néhány bannerek a képernyő tetején - ez az az ár, amit fizetni a szolgáltatásért. Ez a proxy van beépítve más alkalmazások, mint például a Yahoo Messenger, FTP, Torrent, még DC + + (bizonyos korlátozásokkal), stb.
   Van egy csomó lehetőség, hogy proxy. Ön is használja a php proxy - csak az internetes forgalmat. Csatlakozás egy oldal, mint ez, és valahol ott talál, ahol az írja be a weboldal címét szeretné elérni.
   Mindezek a dolgok akkor lehet hasznos, ha betiltották valahol ... most már tudod jobban, mit szeretne változtatni az IP.

 54. Nagyon, nagyon, köszönöm

 55. pecsét - mondta

  Ismerek valakit, aki dolgozik a rendőrség számítógépes és azt mondta, hogy mindent, ami mozog, a hálózaton keresztül, de nem zavarja a rendszeres otthoni felhasználók számára :))

  • Francisc - mondta

   pecsét: Ismerek valakit, aki dolgozik a rendőrség számítógép, és azt mondta nekem, hogy ő mindent tud, ami mozog a hálózaton keresztül, de nem zavarja a rendszeres otthoni felhasználók) Idéz nekem

   Ez helytelen. Lehet, hogy kérjen meg valakit, (hivatalos), aki ala. Tilos a területen dolgozó, hogy utasításokat adjon. Az rossz, hogy ezek az emberek dolgoznak a területen, hogy dicsekedni, hogy azok a kiváltság. Meg kell dobni.

 56. tengeri - mondta

  valaki legyen szíves mondja meg, ha ez feltétlenül, hogy az ugyanazt a verziót, mint a videó, mert nem találtam ugyanazt a verziót, és nem Mia

 57. bitza1990 - mondta

  Üdvözöljük és EUI probléma néhány nap játszottam egy online játék és elesett netul után 2 ezer óra, és vissza ....... mam bejelentkezett újra és miután 5 min mia mondta, hogy betiltották e tovább, hogy mi az oka, mint fene én av (ha Mia azt mondta, meg tudja nyitni proxy CNV Sami azt mondja, mi ez? És ha tudsz megoldja amit megértettem nyitott proxy furcsa jó, de nem tudom, km dintr_o alkalommal open proxy kell beszélni internetes cég? van internet kábeltévé kérem, segítsen nekem: ((

 58. tökfilkó - mondta

  sal barátok Van egy kérdésem, van lehetősége vrun videotutorial egy IP hide programot, senki nem tudja, én IP?
  várjon rasuns

 59. kíván - mondta

  Nekem van egy probléma a helyén vplay.ro, UPC, mert nem tudnak hozzáférni az oldalon, és próbáltam a fenti program. Küldtem és e-mail vplay Lord, és azt mondta a probléma a UPC nem net deie őket. Milyen megoldást javasol mit tudok belépni az oldalra újra vplay!. Köszönjük!

 60. Th3 P1rAt3 - mondta

  Segítségével, és a Hyde seggem [dot] com
  amely a szolgáltatás, mint bármely program nem csak szükség böngésző

  • Elina - mondta

   Th3 P1rAt3: Lehet használni, és a Hyde seggem [dot] com
   amely a szolgáltatás, mint a program nem igényel semmilyen böngésző, mint

   Boldog Karácsonyt minden

 61. Souris - mondta

  A kockázat megismételve a kérdés, amit még nem sikerült, hogy a megjegyzés ... a szektorból vagy Hotspot Shield tudom elrejteni az IP Messenger beszélgetés? Nem érdekel a letöltések, torrentek és más őrült, én csak azt szeretném tudni, hogy a tórusz vagy Hotspot Shield tudnak kommunikálni rejtett ip messenger vagy mi módszerek léteznek. Előre is köszönöm

  • AdrianGudus - mondta

   Souris: A kockázat megismételve a kérdés, amit még nem sikerült, hogy a megjegyzés ... a szektorból vagy Hotspot Shield tudom elrejteni az IP Messenger beszélgetés? Nem érdekel a letöltések, torrentek és más őrült, én csak azt szeretném tudni, hogy a tórusz vagy Hotspot Shield tudnak kommunikálni rejtett ip messenger vagy mi módszerek léteznek. Előre is köszönöm

   Nem látod ip messenger, nem tudom, hogy ki vagy aspus dolog .... yahoo messenger kötődik a szervernek, hogy valami cs212.msg.ac4.yahoo.com 5050 vagy sip120.voice.ne1.yahoo. com szerveren, és csak hozza meg erről beszélni, aki azt akarja, hogy az ip, nem, hogyan kell csinálni, közted és az, te beszélsz nem a közvetlen kapcsolatot.
   Primu szerveren fent felsorolt ​​a chat és hang 2 század

  • Darkfun - mondta

   Souris: A kockázat megismételve a kérdés, amit még nem sikerült, hogy a megjegyzés ... a szektorból vagy Hotspot Shield tudom elrejteni az IP Messenger beszélgetés? Nem érdekel a letöltések, torrentek és más őrült, én csak azt szeretném tudni, hogy a tórusz vagy Hotspot Shield tudnak kommunikálni rejtett ip messenger vagy mi módszerek léteznek. Előre is köszönöm

   Keresés a Google packetix. 'S egy ingyenes vpn .. nagyon stabil és jó sebességgel f.

 62. Souris - mondta

  A dolog, ami nem kapcsolódik közvetlenül a rendetlenség köztem és a személy beszél, és minden "áramlik" az első a Yahoo szerveren tudta, ms detalieri.Chestia ezen a számítógépen, hogy mi is van a kisöcsém nyilvánvalóan minden a "cenzúrázott" hogy úgy mondjam, de őszintén szólva én hallottam (Igazából valahol írtam is lehet, hogy egy akarok lenni hackerel), ha például a futár a fájlátvitel és a különböző fényképeket, zeneszámokat vagy bármi Amit tulajdonképpen abban az időben, hogy a kapcsolat a számítógép és a 2 nem tudom, mi ütött futás dolog látni az ip ul.Zic ezt nekem fratimiu I "képzett", hogy nem Alora adnak csak hozzá ismert típusok, aki tudja, hogy mit tudok ce.Este játékok, vagy csak mint egy köszönöm a felvilágosítást precautie.Va ahogy olvasta aberráció here (nem tudom, meg tudom mondani, nonszensz-dinasztia) egy nap jó.

  • AdrianGudus - mondta

   Souris: A dolog, ami nem kapcsolódik közvetlenül a rendetlenség köztem és a személy beszél, és minden "áramlik" az első a Yahoo szerveren tudta, ms detalieri.Chestia ezen a számítógépen, hogy mi is van a kisöcsém nyilvánvalóan minden "cenzúrázott" hogy úgy mondjam, de őszintén szólva én hallottam (Igazából valahol írtam is lehet, hogy egy akarok lenni hackerel), ha például a futár a fájlátvitel és a különböző képek, zeneszámok vagy tud amit alapvetően abban az időben, hogy a kapcsolat a számítógép és a 2 nem tudom, mi ütött futás dolog látni az ip ul.Zic ezt nekem fratimiu I "képzett" nem adnak csak hozzá ismert típusú Alora bárki, aki tudja, milyen játékok, vagy bármi csak egy precautie.Va ce.Este köszönetet tisztázására, olvasta a aberráció here (nem tudom, meg tudom mondani, nonszensz Dynasty) a Jó napot kívánok.

   Akkor is, ha még mindig nem adja át valaki, hogy közvetlen kapcsolat közted és a így ebben az esetben nincs mód, hogy az ip ...

 63. a normál fej - mondta

  zegzugos milíciát; nupoate semmit, 99.99%-a kalóz filmeket és zenét a neten, akkor kell, hogy amelyekkel Mars egy nagy börtön bolygó, vagy, hogy szinte az összes milícia ....

 64. nehéz megölni - mondta

  jó, akarok visszajelzést egyes szakértők .... írt néhány baromság volt alkalmazottja a cég a fórumon .... azt mondta, a negatív dolgokat a cégről, és mi volt benne a cég, azaz az általános, főnökök, rossz elvégzett munka, nem volt előírás, munkaköri leírások, stb .... hogy volt foglalkoztatott került bejegyzésre a fórum valós adatok, és főnöke fime írt a korábbi munkavállaló beperelte rágalmazásért ... és hozta kárt a képet a cég .... mivel előfordulhat ebben a folyamatban? én lesz ip időközben megváltoztatta ... tudod élni a folyamatot? Még mindig azt tervezi, hogy nem ismeri fel semmit, és igazolja a cég írt, bizonyítani minden lehetséges módszer ... mely előfordulhat a jövőben? a legtöbb helyen nem fogadják el, vagy proxy lockout, valami megy nagyon nehéz ... meg kellett volna tenni? válaszokat várnak

 65. Én szuper milliárd megyek és megyek, és google p

 66. Nézek vissza rá ... ami nem állapított meg semmiféle szart :)))

 67. LucianGL - mondta

  ip láthatod, másolja át yahoo messenger, én ezt egyszer Radmin
  És a kapcsolódó anonimitás hatékonyabb a vpn, mondjuk fut egy virtuális operációs rendszer és konfigurálja a VPN, hogy valóban belép, és a proxy szerver (a lehetőségek több, a szabad választás, hogy valaki), az ötlet, hogy ez időt takarít meg, de veszít sebességet

 68. Stefan cel Mare - mondta

  maradhat "láthatatlan" a yahoo messenger anélkül, hogy azonosították a hülye programokat?

 69. Kijelentés - mondta

  Hello! tor probléma van ezzel!
  telepítve van, csatlakozik a Tor hálózathoz, hogy van! Mégis, amikor megnézem az IP-címe megjelenik ugyanaz, hogy tudom! ez olyan, mint nimik nem történt volna meg!
  Van valakinek valami ötlete? miért?

 70. omerta1975 - mondta

  ahonnan is sok proxy hálózat:
  http://www.proxy4free.com/list/webproxy1.html
  A legfontosabb dolog az, hogy azt mondják, a kezdetektől fogva, ahol az a sebesség, amellyel a munka (elérési idő).

 71. György - mondta

  Azt szeretném megkérdezni, hogy proxy switcher programot stardard.este jó, és ha igazán változtatni ip, a böngészés másik oldal nem a megfelelő ip tudod böngészni névtelenül.

 72. Mihnea - mondta

  Ki tudja megmondani, hogyan kell vitorlázni és donloadez a neten ne vegyenek észre?

 73. György - mondta

  Én "Foxy Proxy" lam letölthető Mozilla kiegészítők könnyen használható, és nagyon jól működik, de még mindig van, hogy megtudjuk, hogy a plugin, amit láttam, nem tudtam tenni, hogy megváltozzon IP automatikus.

 74. Nagyon nehéz BRAVOO!

 75. CICO cső - mondta

  GRATULÁLUNK pt.tot teszel értünk a kis ismertté sacrificat.Se látja materie.Multumesc az előadások, hogy a srácok minden israva mint zice.THANK YOU!

 76. hello lenne egy számlát Sami játék sv Brazíliában, és nem tudom, hogy a saját oldalát a Europe irányítja, hogyan tudtam a saját saitu.
  "Www.regnum.com.br"
  Ha valaki tud mondani, vagy ha Sami Sami, és nem léphetnek be, és hagyja a felhasználói fiók és a jelszó
  kérjük Áttört

 77. erdélyi - mondta

  Cristian ha tudsz adni nekem az id hozzá yo_scumpicu_dany
  és hogyan Sami Sami egy játékban

 78. oroszlán - mondta

  Sal Cristi.Intrebare: Ha megy a játék a számlámra, az admin, hogy a honlap látni hamis ip-szer a valódi (igazi)? Gratulálok videotutorial.

 79. NSA (National Security Agency) többször is megpróbált támadni Tor felhasználók olyan eszköz, amely lehetővé teszi a teljesen anonim online szörfözés, annak ellenére, hogy Tor finanszírozott és támogatott nagyrészt, még az amerikai kormány szerint a The Guardian .

  NSA titkos dokumentumokat nyilvánosságra hozni Edward Snowden azt mutatja, hogy megtámadják a különböző programok NSA felhasználók számítógépein. Az egyik a Firefox böngésző, amelyen keresztül a hivatal megszerezte a teljes ellenőrzést a kérdéses számítógépet, hozzáféréssel rendelkező összes fájl online tevékenység, még akkor is, hogy a felhasználó összes kulcsot.

  Azonban a NSA sikere korlátozott volt, azt mutatja, hogy csak egy nagyon kis része a Tor felhasználók lehetett volna nyilvánosságra. Tor egy nyilvános projekt, hogy elrejtse a felhasználók azonosítása az internetes forgalmat áthaladó számos más számítógépek, az úgynevezett csomópontok.

  Tor rendkívül fontos az újságírói munkát, disszidensek és szervezetek kampányolnak az emberi jogokat, de NSA és GCHQ (a brit megfelelője a NSA) jelentős erőfeszítéseket destabilizálni a szolgáltatást. A motiváció - használják a terrorcselekmények, az emberkereskedelem és a kábítószer-kereskedelem. Egyes országok, mint például Irán és Kína, és megpróbálták megakadályozni Tor, de sikertelenül.

  A GCHQ dokumentumból kiderül, hogy a "mi (megjegyzés - nemzetbiztonsági szolgálatokkal) érdekel rossz emberek, akik a Tor. Az emberek nagyon, nagyon veszélyes használni Tor. "

  Elnök Tor Project, Roger Dingledine, azt mondta, hogy az erőfeszítéseket a NSA azt mutatja, hogy "támogatási projektet ellenőrző tömeget harcban." "A jó hír az, hogy ment a böngésző sebezhetőség, ami azt jelenti, vannak olyan jelek, amelyek szünet Tor protokoll, vagy tehetnek egy elemzést a hálózati forgalmat. Azonban a fertőzés a laptop, telefon vagy a számítógép is a legegyszerűbb módja annak, hogy megtudjuk, a férfi mögött a billentyűzetet.

  NSA tisztviselők kiadott egy nyilatkozatot, elmagyarázza elleni fellépés Tor: "NSA gyűjt csak a kommunikáció, amely jogosult, hogy nem az a célja, az információ és az ellen-információ, függetlenül attól, hogy a technikai eszközök a célok, illetve az eszközök, amelyekkel igyekeznek elrejteni a kommunikáció. NSA technikai képességeit, hogy elérje a mérhetetlen jogrendet. Ezért nem lehet meglepő, hogy a hivatal megpróbálja ellensúlyozni célokat módszerek elrejteni tevékenységüket. Ha ezt tesszük, akkor nem a munkát. "

 80. Morena - mondta

  ISP látja, a Tor, de nem látja a el.mai dokumentumokat, mielőtt a bemutató

 81. tökfejű - mondta

  Nem kattintott az első link szponzorált. de a második láncszem volt, ugyanazon a helyszínen. 3 században és a link ugyanaz.
  a 01: 10 :)))

 82. Maria - mondta

  Hello! TOR.dar használja a videochat ... én nem látok semmilyen szobában. meg lehet oldani valahogy? Előre is köszönöm!

 83. Mihail - mondta

  sall a kérdést ,, lehet vecinu wuarles látni, hogy szőr tőle ... ha igen, hogyan nem látom ,, köszönhetően

  • Minden tulajdonos láthatjuk, aki router csatlakozik a hálózathoz való visszaélés. Ha nincs meg a tapasztalata, és nem konzultál a router interfész, soha nem fogja megvalósítani.

 84. névtelen - mondta

  Nekem van egy google fiókot, és ha valaki bejelentkezik kapott értesítést IP cím és az összes cele.daca a gyakorlatban mi a bemutató tudok tudok belépni anélkül, hogy megtudja, hol?

 85. Danyel - mondta

  Szia, nem látod át proxy szerver webkamera, úgy tűnik, hogy aktiválja Jawa script a Google Chrome, de pipálni az összes engedélyezett és nem vede..se hogy valaki mondja meg, hogyan kell csinálni?

 86. Danyel - mondta

  ?

 87. adrian - mondta

  hello, mielőtt 2 héttel a Tor címeket webkamerák látni és helyiek (korlátozó Románia), kaptunk egy kérést, hogy frissítse az új verzióra fánk adta frissítés most sikerül a szükséges beállításokat a munkám ad nekem az üzenetet „video formátum vagy MIME-típus nem támogatott”

  Ha tud segíteni nekem, hogy amit látok őket?

 88. Salut! A CyberGhost, ha bejelentkezik a szerveren Romániában, az Egyesült Királyságban játszani online kaszinókban betiltották az új kaszinók gondoltam volna észlelni az Egyesült Királyságban? Köszönöm!

 89. Cristina - mondta

  Jó estét, szeretnék nézni a show, de nem azért, mert azt mondják: Ez a videó tartalmazza a Televisa SA de CV aki letiltotta az Ön országában .Ha ezek a szoftver telepítése láthatjuk a show?
  ha folosec soros program lesz probléma, ha azonosítani?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.