Az értesítések letiltása meghívók játék a Facebook

Az értesítések letiltása meghívók játék a Facebook

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk kikapcsolni / zár értesítést játékok meghívásokat a Facebook számla. Valószínűleg nem ritkán akkor történt, hogy irritálja mindenféle meghívást játékokat kapott a barátaitól, akik játszani használja a Facebook számla. Talán azok, akik utánam a Facebook-on már tudjuk, hogy a játék. Nincs telefon, nincs számítógép vagy laptop, tablet vagy konzol, amely egyszerűen nem tetszik a játék, függetlenül azok kategória. Ha könnyen bemutatott módszer a bemutató, értesítések letiltása felhívással száz játék, ültem és blokkolt kézzel minden játék a kezében minden alkalommal kaptam felhívást, hogy a játék X. Így kaptam egy listát több mint 300 játék blokkolt, egyenként, minden nap. Én bizalmasan arról a tényről, hogy én blokkolt számos manuális hangsúlyozni, mennyire bosszantott értesítést kapott meghívást játék a Facebook. Azon a napon, azt hiszem, akkor blokkolja a legkevésbé 15 játék kézikönyvében. Éppen emiatt úgy döntöttem, hogy megosztom veletek ezt a módszert. Tudom, milyen bosszantó és irritáló játékok, mint értesítések esetén még azoktól is, akik nem is tudják, az igazi, vagy amelyek nem kérték, hogy hívja meg a játékot.
FIGYELEM: Ne feledje, hogy a "Turn of Platform" második lépés alkalmazásával nem használhatja azokat a webhelyeket vagy alkalmazásokat, amelyek integrálódnak a Facebook-fiókjával. Az egyértelműség kedvéért, ha bejelentkezik Facebook-fiókjával egy alkalmazás, webhely vagy webszolgáltatás használatához, akkor a "Platform kikapcsolása" letiltásával már nem lesz képes erre.
Számomra megérdemli, hogy ezt az áldozatot, mert mindig döntött, hogy egy alkalmazás, weboldal vagy szolgáltatás segítségével egy e-mailt. És ha az alkalmazás, honlap vagy internetes szolgáltatást nem kínálják a lehetőséget, hogy egy külön e-mailt, kitaszították, és keressen egy másik.


Videó bemutató - Tiltsa le a játék meghívásáról szóló értesítéseket a Facebookon

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (9)

  • De ez a beállítás nem blokkolja a hozzáférést az összes platformon? Amit nem tudom, hogy lehet játszani a FB vagy megnyitott weboldalakat, hogy megjelennek a különböző hozzászólások. Rossz?

    • A klipben elmagyaráztam, mi a helyzet a "Platform kikapcsolása" letiltásával. Az oktatóanyag feletti szövegben még egyértelműbben, példákkal magyaráztam. Írj nagyot, hogy mindenki láthassa "FIGYELEM"
      Felkérem Önt, hogy olvassa el a szöveget. Már elmagyaráztam a szöveg a cikk!

  • Hello.
    Bár ez off topic, azt hiszem, jó lenne sok egy leírást a téma: a legjobb kamerás a helyett GoPro. (Olcsó, de megközelíteni a minőség egy GoPro). Cristi egyszer találta magát egy bemutató róla.

    Köszönjük!

    • Igen, igaz. és ip kamerák csatlakozással az nvr-n. poe kapcsoló tápegységgel vagy közvetlen nvr poe-val. feszültségek, áramerősség, nagy távolságú feszültségstabilizátorok (kezdje 40 - 20 A feszültséggel és csak 12 V kimenettel, hogy hol csökkentse a feszültséget és az áramot ...) ... CCTV tápegységek, varifokális lencsék, tárolási beállítások aktív, passzív videó balun. hányat nem kell bemutatni.
      ezt facebook játékok beállításával ... nem ideges igen .. 20 másodperc alatt megtalálhatja a neten, hogyan kell csinálni, ha érdekli a facebook ....

  • vagy ha valaki csak bizonyos játékok / alkalmazások értesítéseit akarja kikapcsolni, akkor ezt megteheti: kattintson az értesítésekre (földgömb) és az értesítésre az x gombra, és állítsa le az adott játékról szóló értesítést (és ezzel leállította az x játékra vonatkozó értesítést), csak asztali számítógépen, de nem fogja zavarni a telefon vagy tabletta alkalmazás x

  • Helló,
    Facebook chat megjelenik név szerint a zöld labdát előtt epe előtt megjelenni interneten vagy telefonon lehet állítani, hogy újra a web vagy telefon esetében
    köszönöm

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.