Az értesítések letiltása meghívók játék a Facebook

Az értesítések letiltása meghívók játék a Facebook

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk kikapcsolni / zár értesítést játékok meghívásokat a Facebook számla. Valószínűleg nem ritkán akkor történt, hogy irritálja mindenféle meghívást játékokat kapott a barátaitól, akik játszani használja a Facebook számla. Talán azok, akik utánam a Facebook-on már tudjuk, hogy a játék. Nincs telefon, nincs számítógép vagy laptop, tablet vagy konzol, amely egyszerűen nem tetszik a játék, függetlenül azok kategória. Ha könnyen bemutatott módszer a bemutató, értesítések letiltása felhívással száz játék, ültem és blokkolt kézzel minden játék a kezében minden alkalommal kaptam felhívást, hogy a játék X. Így kaptam egy listát több mint 300 játék blokkolt, egyenként, minden nap. Én bizalmasan arról a tényről, hogy én blokkolt számos manuális hangsúlyozni, mennyire bosszantott értesítést kapott meghívást játék a Facebook. Azon a napon, azt hiszem, akkor blokkolja a legkevésbé 15 játék kézikönyvében. Éppen emiatt úgy döntöttem, hogy megosztom veletek ezt a módszert. Tudom, milyen bosszantó és irritáló játékok, mint értesítések esetén még azoktól is, akik nem is tudják, az igazi, vagy amelyek nem kérték, hogy hívja meg a játékot.
Figyelmeztetés: Ügyeljen arra, hogy a második lépésben a „Turn of Platform” nem tudja használni a webhelyek vagy alkalmazások, amelyek az integráció a Facebook számla. Ahhoz, hogy tiszta, ha jelentkezzen be Facebook fiókjába, hogy egy alkalmazás vagy egy honlap vagy internetes szolgáltatást, akkor nem lesz képes kikapcsolni „kikapcsolása Platform”
Számomra megérdemli, hogy ezt az áldozatot, mert mindig döntött, hogy egy alkalmazás, weboldal vagy szolgáltatás segítségével egy e-mailt. És ha az alkalmazás, honlap vagy internetes szolgáltatást nem kínálják a lehetőséget, hogy egy külön e-mailt, kitaszították, és keressen egy másik.


Video Tutorial - értesítések letiltása meghívók játék a Facebook


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Margean - mondta

  De ez a beállítás nem blokkolja a hozzáférést az összes platformon? Amit nem tudom, hogy lehet játszani a FB vagy megnyitott weboldalakat, hogy megjelennek a különböző hozzászólások. Rossz?

  • Adrian Gudus - mondta

   Elmagyaráztam a klip is a munka a letiltása „kikapcsolása Platform” Továbbá, a fenti szövegben bemutató, és világosan meg kell magyarázni, példákkal. Írja jó látni minden embert „VIGYÁZAT”
   Felkérem Önt, hogy olvassa el a szöveget. Már elmagyaráztam a szöveg a cikk!

 2. Hello.
  Bár ez off topic, azt hiszem, jó lenne sok egy leírást a téma: a legjobb kamerás a helyett GoPro. (Olcsó, de megközelíteni a minőség egy GoPro). Cristi egyszer találta magát egy bemutató róla.

  Köszönjük!

  • stefan - mondta

   igen helyes. IP kamerák bejelentkezés NVR. Teljesítmény PoE switch vagy közvetlenül Poe NVR. feszültség, áramerősség, feszültség stabilizátorok távolsági (utazás 40v - 20 és csak eltávolítás 12v, alacsonyabb a vér, hol és áramerősség ...) ... cctv táplálékforrást, varifokális objektív, tárolási beállításokat. Videó balun aktív, passzív. sokan nem kerültek benyújtásra.
   E beállítás igen facebook játékok ... nem akarlak megbántani .. a 20 másodperc találni az interneten, hogyan kell csinálni, ha érdekel ... facebook.

  • Peter - mondta

   Sjcam 4000 rendben az ár és a minőség. Lehet vásárolni Romániában 450 lej. A csomag mindent, amit kellene.

 3. vagy ha szeretné valaki csak egyedi játékok / alkalmazások letiltása értesítéseket megteheti: kattintson nyilatkozat (Globu föld) és x észre, és ne értesítést jocu volt (beszüntetése bejelentést jocu x) csak akkor érvényes, az asztali de akkor nem lehet zavarni semmilyen amerikai telefonos tabletta alkalmazásának x

 4. Helló,
  Facebook chat megjelenik név szerint a zöld labdát előtt epe előtt megjelenni interneten vagy telefonon lehet állítani, hogy újra a web vagy telefon esetében
  köszönöm

  • nem tudsz. most már csak akkor fordul elő minden zöld golyó nem kell meghatároznia, aki telefonon vagy az asztalra.

 5. Alexu - mondta

  És szeretném, ha lehetséges, egy tutorial arról letöltés, telepítés és bemutatása Office 2016.Multumesc!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.