Hálózati kábel net PoE vagy Power Over Ethernet

Hálózati kábel net PoE vagy Power Over Ethernet

Hálózati kábel net PoE vagy Power Over Ethernet

PoE vagy Power Over Ethernet technológiát, amelyen keresztül tudjuk folytatni a villamosenergia át a hálón kábelek meghajtására eszközök, mint például: kamerák, Vezeték nélküli hozzáférési pontok, telefonok VoIP és több. A technológia viszonylag fiatal, de a jövőben alapul szolgálhat az eszközök közvetlen egymáshoz történő csatlakoztatásához, a "tárgyak internetének" nevezett nagy hálózatban.

Miért jó PoE?

Olyan eszköz, amely csatlakozik a hálózathoz igényel adatkapcsolatot és a tápegység. PoE vagy Power Over Ethernet és az adatok segítenek, és a közlekedés villamosenergia egyetlen kábelen keresztül a net.

Hogyan lehet használni PoE?

Először is, szükségünk PoE-vevők, mint például: kamerákVezeték nélküli hozzáférési pontok, stb
Ha képes eszközök PoE PoE injektorok automatikusan meg kell, hogy ki fog alakítani a jelenlegi keresztül vezetékeket. Ezek lehetnek kapcsolók

PoE telepítési típusok.

PoE 802.3af - portonként 15W maximális teljesítménnyel
PoE 802.3at (PoE Max) - portonként maximális teljesítmény 30W
Meg kell jegyezni, hogy a PoE eszköz PoE folyik, hanem af PoE csak eszközökön működik maximális fogyasztás 15W.

Port PoE eszközök normális?

Nincs semmi probléma, nem PoE eszköz csatlakozhat a kikötők PoE switch. Ha bekapcsolja a PoE eszközt úgy érzi, egy kábel, áram nem indul el, hogy a port.

A PoE menni a távolság?

Kábel minőség (CAT5e felett) lehet elérni, és 100 méter, feltéve, hogy a készülék nem fogyaszt sok energiát. Az átfolyó áram vezetékek, erősítők és veszteségek arányos távolságot.
Megoldás kamerák és AP PoE támogatással.
Ha az eszköz nem támogatja a PoE PoE használhat készlet, amely két részből áll, egy befecskendező és a splitter. Splitter lesz telepítve a kamera mellett; akkor veszi át a jelenlegi injekció és adatok egyetlen UTP kábelen, majd felbomlik és az áramlás adatait, amely csatlakozik a kamerát. Bár ez a megoldás nem a legelegánsabb működik!

Hálózati kábel net PoE vagy Power Over Ethernet

- videó bemutató



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (11)

  • ezen a hálózati kamerával nem számít, hogy mekkora energiát ad a modemszolgáltató stb.? mint ha kevesebbet ad, mint a szoba kéri?

    • A kamera felhívja a szükséges, és a feszültség és áramerősség. Az injektor tud biztosítani akár 48 Volt és Amper kérelmet, amennyiben az nem haladja meg a 15W af PoE PoE meg 30W on. Például egy szobát 12V, lehet lőni akár 2.5 amper. Az egyik 5V lő 6 amper.

      • Üdvözlet Cristi, minden POE megfigyelő kamera kap annyi feszültséget, amennyire szüksége van? Van egy POE Aevision kamerám, ez is működik a POE feszültségén 12 V-nál, de nem volt bátorságom egy 48 V POE injektor beillesztésére, következésképpen az osztó kábel módszerét választottam, mit mondod, megpróbálhatom közvetlenül csatlakoztatni az injektorhoz ? Köszönöm !

        • Bag hanyagul. Ha af PoE kompatibilis injektor vagy, akkor nincs probléma. Az injektor egy maximális 48V és a kamera húzza, ha szükséges.

  • Szia. Kicsit tanulmányoztam egy Annke NVR rendszert 8 teljes kamera-készlettel, beleértve a cat5 kábeleket
    Külön vásároltam kábeleket mind távolságra, mind kültéri használatra fagy és napfényben, a rendszerhez mellékelt kábelek rendkívül vékonyak voltak, és a külső héj már törékenynek tűnt.
    Minden rendben van eddig. Ügyelni kell arra, hogy bár elméletileg megfelelnek ONVIF standard szoba nem felel meg mindenben a termelők és a POE.
    Ahogy NVR rendszer azt ajánlom Annke

  • Köszönöm, hogy elfogadta !!! Videotutorial.ro szuper vagy !!!! Cristi (először ismerlek téged), 61 éves vagyok, és tőled megtanultam, hogyan kell használni a számítógépet, és ... mi van ezzel a Windows-nal ... A 80-as és 82-es években az "iskolákban" Tanultam a "Fortran" -ot, és az "1 + 1 = 2" megoldására néhány tucat kártyát gépeltem ... (vicc). A fiam IT-nél dolgozik, de nincs türelme elmagyarázni nekem, hogy vagy !!! Gratulálunk a "Videotutorial.ro" -nak és annak a szónak, amely így hangzik: "GYERMEK SZÜKSÉGET TUPEU-val !!!" Jó egészség és türelem a ... nyugdíjasokkal !!! [Nem vagyok koromban, de becenevem (kis változással) középiskolából van, amikor Henri Charrière-t olvastam ...] Va PA !!!!

  • Ez az oktatóprogram nagyon érdekes és nagyon hasznos. Nagyon szeretnék megfigyelő kamerákat telepíteni, és problémáim vannak az áramellátással, mert az elektromos telepítés egy kicsit régen volt, és nem adtam tápfeszültséget ezeknek a kameráknak. Ezzel az oktatóanyaggal nagyrészt megoldottam a problémát.
    Nagyon köszönöm a bemutató.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.