Hogyan tekinthetjük meg a buszjáratokat a Google Térképen

A Google Maps buszjáratainak megtekintése
A Google Maps buszjáratainak megtekintése

Mi a bemutató arról, hogyan látja a buszjáratokat a Google Maps-en?

A videobemutatóban Hogyan tekinthetjük meg az autóbuszútvonalakat a Google Maps-en, megmutatom, hogyan láthatja jól a térképen a Google Maps alkalmazásban a buszok, trolibuszok, villamosok és metróvonalak teljes útvonalát.

Itt a teljes útvonalakra gondolok, nem pedig a Google Maps alkalmazás által létrehozott két pont közötti navigációs útvonalra

Amikor a tömegközlekedés teljes útvonalát mondom, akkor azok teljes útvonalát értem az egyik végétől a másikig.

Amikor navigációt használunk, a Google Maps csak a tömegközlekedés útvonalát jeleníti meg, amely az útvonalunk része, az útvonal többi részét nem, amelyen jelenleg közlekedik.

Miért szeretnénk megtudni azokat az útvonalakat, amelyeken egyes buszok, villamosok, trolibuszok vagy metrók ​​közlekednek?

Ha csak navigációt használunk különböző alkalmazásokban, akkor nem sokat értünk, ezért nem marad semmi a fejünkben.

A Google Maps vagy a Waze segítségével 1000-szer megtehet egy útvonalat, még mindig nem fogja tudni megérteni a környéket a környezettel és a környéken található tömegközlekedési kapcsolatokkal.

Alapvetően a navigációs alkalmazások csak a feltétlenül szükségeseket kínálják Önnek, a később felhasználható információkat nem.

A navigációs alkalmazások nagyon gyenge natív böngészővé tesznek

Emlékszem, milyen agilisak voltak a taxisok korábban. Mindent tudtak, ami a városban mozog. Az összes utca és sikátor, és ha nem is tudtak ilyet, a szomszédos vagy a szomszédos utcáról kérdeztek, és még mindig kezelték.

Soha életemben nem láttam taxisofőrt, mielőtt a digitális "forradalom" térképet használt volna.

Minden az agyadban volt, és időre volt szükséged mindezek megtanulásához és tapasztalatszerzéshez.

Manapság egy 3 órás "öv alatti" vezetéssel rendelkező sofőr telepítheti az Uber és a Google Maps alkalmazást, és készen áll taxival, sajnálom, "útmegosztásra".

Nem rossz dolog…. de nem jó.

Lassan feltöltöttünk mindent a felhőbe, beleértve a gondolkodásunkat is

Ha neurológust kérdez, akkor azt mondja, hogy az agy kapacitása csökkenni kezd, ha nem használják fel.

A tájfutó képességek évezredek óta vannak velünk, és kár lenne elveszíteni őket.

Igyekszem a lehető legnagyobb mértékben nem használni a navigációs alkalmazásokat, mert ezek vegetatív állapotban tartják Önt, és olyan, mintha állandóan olyan entitás ellenőrzése alatt állna, amely nincs is az autóban. Egyébként a kocsiban, amikor mozog, nem sokat csinál, most hagyjuk fel az agyunk használatát?

"Vigye balra", "Vigye jobbra", csak annyit kell tennie, hogy meghúzza a kormányt abba az irányba, amelyet robothangja diktál. Ez idő alatt agyad napról napra sorvad, és a natív orientációs készségek is elhalványulnak.

Néha a Google Maps kigúnyol minket!

Olyan úton jártam, amelyet elég jól ismertem, de abból a vágyból, hogy végleg zöldséggé váljak, a Google Maps használatát választottam.

Egyszerre azt vettem észre, hogy a Google Maps ok nélkül kóborol mindenféle utcán, mintha azt akarná tudni, jól haladnak-e vagy sem az utcák, mert valószínűleg senki sem haladt el sokáig. forgalmi visszajelzés.

Alapvetően felhasznál minket, és néha "rossz utakra" vezet minket, hogy érzékelőként használjuk. Alapvetően az ő emberei vagyunk a pályán, és segítünk neki a terület felderítésében. Lehet, hogy ezt feltételekben írja, nem tudom, és nincs kedvem olvasni sem, mert a Facebook korábban csak képeket, a Google pedig csak a YouTube-ot nézte.

Nehéz megmondani, hogy nem ismeri-e a környéket, de amikor jól ismeri a környéket, gyakorlatilag hernyószerű „szaga van”.

Hogyan látja a buszjáratokat a Google Maps-en - következtetések?

Jó a Google Maps?

Mindazzal, amit fentebb írtam, azt hiszem, vannak olyan esetek, amikor a Google Maps ARANY. Mint amikor el kell jutnia egy helyre és meg kell szabadulnia a forgalomtól, vagy amikor külföldön tartózkodik, és már nem ismeri önmagát.

Alapvetően, amikor megnyomják, sietősen elesik, és új a környéken, nem teheti meg a Google Maps vagy a Waze nélkül.

Azonban jó néha feladni, ha lehetséges, az ilyen alkalmazások használatát, és megpróbálni használni gondolkodásunkat és tájékozódási képességünket.

Google Maps Android

Google Maps iOS

A Google Térképhez és másokhoz hasonló oktatóanyagok

Növelje a Google Maps hangerejét
Telefonsebesség-korlátozó a Google Térképen
Google Maps sebességkorlátozó
A Google Térkép jól ismeri az ünnep előtt
Hasznos Google Maps üdülési trükkök
A legjobb alkalmazás offline navigációs és térkép
A legjobb alkalmazás offline navigációs és térkép

Videó bemutató - Hogyan tekinthetjük meg a buszútvonalakat a Google Maps-en

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.