Mint látható a videó tartalma és képek nélkül veszi Facebook Like vagy Share

Szia barátok, ma azt látjuk, a bemutató videó látható tartalmat Vicces oldalak, mint kényszerítenek bennünket, hogy ide vagy részvény. Az egyik rossz gyakorlat, hogy sok helyen (ha lehet annak nevezni), az alkalmazás a felhasználókat, hogy hasonlóan, vagy megosztani az oldalt, hogy a videó vagy fotó tartalmat az oldalon.
Tetszik, vagy megosztani a helyeket kell képviselnie erkölcsi fizetni a tartalomért nézett, opcionális, nem kötelező. Számos honlap alkalmazza ezeket a módszereket, hogy a tartalom az oldalon csak szeretnek eladni az oldalakon, vagy összegyűjteni a Facebook számla.
Lehet, hogy az ilyen magatartás azoktól, akik rendelkeznek ilyen oldalak akkor menthető, ha a tartalom eredeti / self jön létre a telek tulajdonosa, de még ez nem lehet ürügy arra, hogy lehetővé tegye számukra, hogy a gyakorlati üzleti, így . De a legtöbb alkalommal, hogy csak egy linket a saját oldalon, hogy egy YouTube videót, hogy nem tartoznak, és hogy azok, akik a YouTube-on lépett fel ott kell nézni minden korlátozás nélkül. Ha az, aki feltöltötte a videót a YouTube-on fel oda, hogy nyilvános mindenki számára, milyen jogon következő oldal tulajdonosai contidioneaza minket (és ha nem a Facebook, korlátozzuk) hozzáférés látni, hogy klip Nem tartoznak?
Ne tévesszen meg ilyen csapdákkal és ne dobja el a Kedveléseket anélkül, hogy egy kicsit korábban elgondolkodott volna; sokan jó pénzt keresnek a Tetszikésekkel vagy a számlád adataival! És azok számára, akik rendelkeznek ilyen "webhelyekkel", hagyja, hogy a látogatók maguk is megnézhessék, érdemlik-e meg az oldalukra tetszik / megosztani. Miért? Mivel nem bolondít senkit, mindig ellopja saját kalapját és módszereit, amelyek segítenek elkerülni azokat a korlátozásokat, amelyekre nincs joguk, mindig is lesznek!
Igaz, én hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató, hogy pontosan hogyan látjuk a fotó-és videó tartalmak, anélkül, hogy Tetszik vagy Oszd oldalon vagy van egy Facebook számla.


[hordozóazonosító = 1103 szélesség = 480 magasság = 223]
Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (79)

  • Egyetértek veled, Adrian. Ezen webhelyek közül sok a Facebook bejelentkezést használja annak megerősítéséhez, hogy a felhasználó régi, neve, stb. Véleményem szerint mindent el kell távolítani :). Köszönöm az oktatóprogramot, biztos vagyok benne, hogy sokunknak és nekem is hasznos lesz. Sok szerencsét a jövőben.

  • Ez nem működik sem a Chrome-ban, sem a Firefoxban vagy az IE-ben. A "nézet forrása" opció nem jelenik meg a krómban vagy a Firefoxban. IE-ben jelenik meg, de nem érhető el.

    • Úgy tűnik. Valószínűleg románul jelenik meg, pontosabban "Lásd az oldal forrását". Ugyanez vonatkozik a "oldalforrás megtekintése" elemre. És az "oldalinformációk megtekintése" az "oldalinformációk megtekintése". Sok szerencsét.

    • Pontosan mi nem működik? Légy kifejezettebb, részletesebb. Más oldalakon kattinthat jobb egérgombbal, és kiválaszthatja a „forrás megtekintése” lehetőséget?
      Ha igen, ez azt jelenti, hogy a webhelyén szereplők korlátozták a jobb kattintást, majd az oldalon maradva elérhetik a „Megtekintés forrását” a Chrome böngésző menügombján és a többi böngészőben, valamint a böngésző memóriáiban is elérhető lehetőséget.

  • Jó bemutató. Gratulálunk. És nem csak az olyan webhelyek, mint a wow biz ....... ... ro. Szeretsz látni egy műsort, egy filmsort. on ......... a ro arra kényszeríti Önt, hogy szerezzen egy film show-t, ahogy már mondtam. bár a legtöbb otthont a ....... com vagy a ....... ru származik, Oroszországból származik.

  • Bármely ismert böngészőn működik, nem követte el a lépéseket. "Az oldal forrásának megtekintése" Chorme-ban, jobb megjelenés után kattintson az oldalra a jobb egérgombbal, nem pedig a böngésző elemekre.

  • A "nézet forrásához" közvetlenül hozzáférhet a Chrome böngésző menügombján, a többi böngészőnél a "nézet forrás" opciót a menüsorban (Internet Explorer esetén) vagy a narancssárga Firefox gombot (a Firefox böngészőben) megtalálhatja.
    Billentyűzet Automatikus javítás az oka múlt hibáiból.

  • Hol van cristi, látom, hogy egy hónapja nem végzett oktatóprogramokkal. Remélem, hogy nem állította le az oktatókat ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.