Mint látható a videó tartalma és képek nélkül veszi Facebook Like vagy Share

Mint látható a videó tartalma és képek nélkül veszi Facebook Like vagy Share
4.1 (245) 81.39%

Szia barátok, ma azt látjuk, a bemutató videó látható tartalmat Vicces oldalak, mint kényszerítenek bennünket, hogy ide vagy részvény. Az egyik rossz gyakorlat, hogy sok helyen (ha lehet annak nevezni), az alkalmazás a felhasználókat, hogy hasonlóan, vagy megosztani az oldalt, hogy a videó vagy fotó tartalmat az oldalon.
Tetszik, vagy megosztani a helyeket kell képviselnie erkölcsi fizetni a tartalomért nézett, opcionális, nem kötelező. Számos honlap alkalmazza ezeket a módszereket, hogy a tartalom az oldalon csak szeretnek eladni az oldalakon, vagy összegyűjteni a Facebook számla.
Lehet, hogy az ilyen magatartás azoktól, akik rendelkeznek ilyen oldalak akkor menthető, ha a tartalom eredeti / self jön létre a telek tulajdonosa, de még ez nem lehet ürügy arra, hogy lehetővé tegye számukra, hogy a gyakorlati üzleti, így . De a legtöbb alkalommal, hogy csak egy linket a saját oldalon, hogy egy YouTube videót, hogy nem tartoznak, és hogy azok, akik a YouTube-on lépett fel ott kell nézni minden korlátozás nélkül. Ha az, aki feltöltötte a videót a YouTube-on fel oda, hogy nyilvános mindenki számára, milyen jogon következő oldal tulajdonosai contidioneaza minket (és ha nem a Facebook, korlátozzuk) hozzáférés látni, hogy klip Nem tartoznak?
Már nem tévesszen meg az ilyen csapdákat, és nem dobja Likes gondolkodás nélkül, mielőtt sok, hogy jó pénzt, mint a telek, vagy a fiók adatait! És azok számára, akik saját ezek a "helyek" lehetővé teszi a látogatók, hogy értékeljük magát, hogy megérdemlik-e vagy sem, mint a / Oszd meg Honlap. Miért? Mert nem bolond valaki ellopja magát, kalapot és módszereket, amelyek segítenek, hogy bypass korlátozásokat, amelyek lehet, hogy nem őket lesz mindig!
Igaz, én hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató, hogy pontosan hogyan látjuk a fotó-és videó tartalmak, anélkül, hogy Tetszik vagy Oszd oldalon vagy van egy Facebook számla.


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Comments

 1. Laurel G. - mondta

  Egyetértek veled, Adrian, ebben a tekintetben. Sok ilyen oldalak használata Facebook bejelentkezési „megerősítés” a felhasználót, hogy megöregszik, NUMA, stb .. Számomra ez lenne, hogy megszüntesse az összes

 2. Valentin - mondta

  Nem működik a Chrome, a Firefox vagy az IE ... nincs lehetőség „view source” nem jelenik meg a Chrome vagy a Firefox. Úgy tűnik, az IE-ben, de nem tud hozzáférni.

  • Laurel G. - mondta

   Ba jelenik meg. Talán jelennek meg román, nevezetesen a "Oldal forrása". Ez ugyanaz a dolog a "view oldal forrását". És a "view oldal info" "Lásd információs oldala." BAFTA-.

  • Adrian Gudus - mondta

   Pontosan mi nem működik? Jobban explicit részletek. Más oldalakon jobb klikk, és válassza a "View source"?
   Ha ez azt jelenti, hogy a korlátozása a helyszínen a jobb gombbal, majd hagyja az oldalon hozzáférhet a "view source" a böngésző menü gombot a Chrome és más böngészők lehetőséget a emlékirataiban böngészőben

  • Chrome de nem a Firefox a Ctrl + U megnyílik. Akkor menj Ctrl + F a kereséshez.

 3. Andrew - mondta

  Jó tutorial. Gratulálok. És nem csak a helyszínek, mint biz ...... wow. ... En. Meg kell szeretné, hogy egy show, film sorozat. az erő te ......... ro szeretnék látni egy filmet programot mondtam. Bár a legtöbb otthont a com ...... vagy ...... .ru ez Oroszországban.

 4. Kyo Costy - mondta

  Köszönöm szépen Mr. Adrian. nagyon hasznos

 5. @ Valentin - mondta

  Úgy működik, minden böngészőt cunoscut.Nu követte a lépéseket. "Oldal forrásának megtekintése" című chorme, jobban néz ki, miután jobb klikk az oldalon, nem a böngésző elemeket.

 6. Andrew - mondta

  Ez működik! Nagyon jó tutorial, bosszantó oldalak "megnyomja, mintha nem tudta, mi", stb
  Bravo!

 7. Joseph - mondta

  Próbáltam Chrome és működik.
  Köszönöm a bemutató.

 8. Adrian Gudus - mondta

  Korrekció elérheti a "view source" a böngésző menü gombot Chrome és más böngészők, hogy megtalálják a "view source" mindent a menüsorban (Internet Explorer) vagy a narancssárga Firefox gomb (Firefox böngésző)
  Billentyűzet Automatikus javítás az oka múlt hibáiból.

 9. Valentin - mondta

  Elnézést kérek! Oldottam meg, és köszönöm mindenkinek!

 10. Hol van Krisztus, látom, hogy nem történt semmilyen bemutató több mint egy hónapja. Remélem, hogy nem ad oktató ...

 11. mert vár egy tutorial, amit kétségbeesetten blokkolt klipek, gratulálok minden, amit teszel, nézni oktatóanyagok a 2008 alapvetően rajtad múlik, megtanultam, hogy a leggyakrabban használt programokat. Csak így tovább a jó munkát illetően a ventilátor videotutorial.ro

 12. Remus110 - mondta

  Személy szerint én ismertem ezt a megoldást, de elfogadott egy másik stratégiát. bár nem vagyok ki a karakter, amikor megtaláltam az ilyen helyzeteket is küldött egy üzenetet, "édes" szabados nyelv tele van, hogy elérje ...
  Észrevettem magam, hogy alakultak ki, mint a gomba ezeket a területeket, hogy szívből utál. Személy szerint én zárja be az összes ...
  Én nem akarom, hogy félreérthető ... Igen ... hogy valahol a videó egy hasonló, és az oldalt, így jó, hogy velem, hogy ez önként, hogy nekem nem tetszik !!!
  Remélem, teljes szívemből, hogy ez a bemutató, hogy őt, mint egyre több és eltűnik a jelenség rendkívül bosszantó.

 13. Alberto - mondta

  A bemutató 2 más kérdések merülnek fel;
  1 Hogyan lehet pénzt az szereti?
  2 egy bemutató az ilyen jellegű alkalmazások elérését, mint amilyen például, vagy megosztani?

  • Adrian Gudus - mondta

   Nem fogunk útmutatók, hogy hogyan kell lopni, dogging emberek, hogyan kell csalni, hogyan lehet pénzt etikátlan eszközökkel és alap

 14. Cristi - mondta

  Férni minden böngésző lesz képes használni a billentyűkombinációt "Ctrl + U" nélkül a jobb klikk keresni "Oldal forrásának megtekintése".

 15. cristian - mondta

  olyan jó, és ezek a lopások engem bosszantott engem, köszönöm.

 16. Marius - mondta

  Hello. Köszönöm a bemutató. Köszönjük oktató. És köszönöm előre, ha meg tudod csinálni, hogy a bemutató körülbelül összekötő két router az internet, az egyik a másik ...

 17. Anghel - mondta

  bravo Adrian, én nagyon szeretem az oktató nagyon tanulságos és egyértelmű. Bravo újra és tartsa / minden szóval jó.

 18. Ja, és a jobb klikk le, mi?

 19. Sirbu - mondta

  szép Szeretek többet a programokat további jó munkát, és remélhetőleg nem hagyja

 20. Calin - mondta

  igen, én tudtam, hogy ez az, hogyan lehet másolni és képek a néhány oldal, amely nem adja meg a jogot, hogy másolja őket :)), és tudod másolni a szöveget bizonyos területek, ahol nem lehet a jobb gombbal copy :)), de itt van a másolat szöveg súlyok kevesebb Igen, lehet

 21. Nagyon hasznos bemutató idegek! Köszönjük!

 22. LuxPhotoFuchs - mondta

  Én érdeklődve figyelte a videotutorialul, különös hangsúlyt fektetve az utolsó részt, ahol beszélt az adminisztrátorok a helyszínek, hogy lehet használni kereskedelmi célokra, mint a helyszíneket, valamint azokat megosztják az adatokat, mint egy őrült. Ezek a napok, ez divatos dob oldalak, mint a "Te vagy a Resicabánya, ha ...". Gyűjtse össze néhány esetben több mint 1000 az szereti egyetlen poszt, összesen mintegy 8000 körülbelül 2 hét. Kétes nekem rendszergazdaként "cenzúra" minden kiadói hozzászólás a "közösség", és csak egy részük jelenik meg a semmiből 500, 600 az szereti és megosztás oldalak maximális 10 megjegyzéseket. Ha kedves erősítse meg, ha a kezdeti lépéseket szándékosan jó menedzser, vagy nem szubsztrátja illegális. A korai

 23. florin - mondta

  Ez a módszer nagyon uitla annyira tudom, nagyon jó bemutató azoknak, akik nem. Keep It Up

 24. Jó tutorial. Mi kell hozzá: ha egy weboldal le van tiltva "jobb klikk" sajtó F12 a böngészőben, majd keresse meg a tételt, mint a forgatókönyvet.

 25. Ciprian - mondta

  Most néhány oldalak, mint ez, vagy nem tudja a jobb gombbal, vagy balra ....

 26. Petrila Ionut - mondta

  Bai barátom, mit szeretne ösztönözni, hogy valaki nem kínál részesedést facebook számla? Nem valami ugyanaz? Egyetért, ha valaki belép az oldalon, és volna Adblock telepítve, így nem akkor nincs jutalom a munka ezen oktató?

  • Adrian Gudus - mondta

   Azt hiszem, hogy félreértette a tutorial. Az egyik az, hogy ösztönözze és ala kényszeríteni! Amikor fel, mint a and Share gombra a videót, és hagyja, hogy a látogató választhat, eldöntheti, Share da hasonló készségesen egy. Ha adsz a felhasználói hozzáférést a videó vagy ossza csak akkor, ha tetszik más, nem lehet ebben a helyzetben, de kondicionáló bátorítás, a korlátozás.
   Mint látható, bár a Facebook és a Google Plus oldalán nincsenek jelen az oldalon, még csak nem is "ösztönzi" a felhasználók a pop-up idegesítő Megosztás uiasca minket, vagy szeret minket uiasca oldalakon. Ez bosszantó, és egyértelmű, hogy mi lenne bánt minket akar bosszantani, és a látogatókat. Megosztás és Like a webhely egy oldalt kell származnia meggyőződésből, és nem zaklatják a látogatók.

  • P .... Ön Petrila.

   Az egyik az, hogy ösztönözze a másik, hogy álljon.

   P .... te Petrila

   • Petrila lassan. Ha nem tesz vror no-gomb néz ki, hogy ez a választás. Továbbá ha azt szeretné, hogy köszönöm UI megoszthatja a hivatkozást. Nagyon szeretem, hogy nem érzi, kénytelen látni azokat a gombokat, és adta mások, mint jön tőled. Remélem érted.
    Sajnálom, ha megsértettem sajnálom.
    Mellesleg mi petrila?

  • "Hé haver," Miért akarsz használni?.
   Tudom használni az autómat, vagy használt autót magam?, Azt használja az internetet, vagy használom az internetet?.
   Ha használt már szabad?
   Köszönet Adrian.

  • Fogd meg ....

 27. Mihai - mondta

  De van egy kis addon? Valami könnyű Gondolkodom én nem tudom ... a, lehet, hogy olyan addon szoftver erre a célra.

 28. Superb. Köszönöm.

 29. Alexandru - mondta

  Ragyogó ... és bár gyakran Oldal forrásának megtekintése lehetőséget .... Erre nem is gondoltam rá.
  Köszönjük!

  Minden jót!

 30. robert_13 - mondta

  gratulálok! Nem vagyok szenvedélyes stirirle 2 azok az oroszlánok és gaselnitele hülye, de idegesít, hogy kapnak több tucat üzenetet napi bomba hírek, képek, videók, stb .. mind ugyanazt a dolgot: részvény vagy tetszik! amelyek bezárják, akkor megy előre ..
  ismét, gratulálok a. hogy understandind fel, hogy ezeket az információkat ingyen!
  ps-kivétel, és adnak egy részét .. :)

 31. mateis - mondta

  Adrian Bravo. Dau share!

 32. florin - mondta

  helló Adrian!
  Gratulálok ember, én adtam neked tetszik, és meg kellett osztania, hogy buta, mint mondja, baromság, hogy hozza a pénzt, hogy másoknak! Amikor elmagyarázza, hogyan likeuri eladni őket, mi lesz okosabb kezdők, akik maradnak megdöbbentette a dolog, mint a kis gyerekek a cirkusz, sőt minden történt az utóbbi időben a közösségi média mind a nevetés .... CIRC!
  Tisztelet és egészséges!

 33. Florin - mondta

  Nagyon jó tutorial. Köszönöm ..

 34. Viorel - mondta

  Köszönöm, hasznos oktatóanyag, akkor jó, hogy mondtad, hogy kell valami újat.

 35. Floryn - mondta

  Cristi, már telepítve van, és én BlueStacks a PC-n, és nem tudom, miért nem működött semmi, nem fut bármi megy a net, hogy letölthető alkalmazásokat, de nem nyitotta ki semmit sem sincroniseaza engem, nem én BlueStacks telefonu látta a pc, van egy Galaxy S s3, telepítenie kell minden olyan dolog a PC-n ...., vagy mit tegyek?

 36. zame77 - mondta

  Uraim hasznos tutorial. Nekem van egy probléma. Mi Asus alaplap m2v TVM és a Windows 7 Enterprise x64. Egy darabig én bekapcsolom a PC megjelenik ez az üzenet: helyezze indító média a kiválasztott rendszerindítási eszközt, majd nyomja meg a gombot. És már nem látom hdd a BIOS-ban. Azt nehéz menet jack. Próbáltam egy másik SATA HDD csatlakozó és csak csináld. Nem minden alkalommal. Ezt ki kell aludnia a dugót, a forrás és a hátát. Csak ezután lehet látni hdd a BIOS-ban. Megváltoztattam a forrás és a semmi. Húztam dvd-rw, amely csatlakozik jack és semmi, én megváltoztatta a HDD slot Jack. A videokártya msi n210 1gb. Ez az új, a másik nem ugyanarra a lapra. Kerestem a neten minden vélemény, megpróbáltam szinte mindent láttam semmit. Hogyan és mit kell csinálni? Volt windows 7 enterprisex32, így nem. Abból, amit az? Kérem, segítsen nekem!

 37. hogyan lehet a videó, soacramea formátumban.

 38. Albertino - mondta

  Szia Adrian, köszönöm ez a bemutató, nem csak azt, megtanultam sok, sokan egy ideig, további jó munkát, és ne hallgass minden pletyka, Hadd beszéljen.

  Tiszteletben tartjuk Tisztelettel Albertino!

 39. zame77 - mondta

  Köszönöm a választ. Megváltoztattam az ATA kábelt, és nem ugyanaz. Nem tudom, mit tegyek.

 40. zame77 - mondta

  Köszönöm a választ. Megváltoztattam az ATA kábelt, és azonos módon viselkednek. Próbáltam egy másik HDD-t és ugyanaz. Mit tehetek? Most már nem indul egyáltalán.

 41. Costin - mondta

  Nagyon hasznos tutorial. Köszönjük Adrian.

  • Cezarian93 - mondta

   Úgy ment el ..... olyan oldalakon, ahol akkor jobb klikk .... és én például Próbáltam a Mozilla Hotkey "Ctrl + U", és nem működik ....

   • Adrian Gudus - mondta

    Kattintson a narancssárga Firefox gomb (bal felső), majd tartsa az egeret a Web Developer lehetőséget, majd kattintson az Oldal forrása

  • crina - mondta

   Jó napot, nagyon hasznos tutorial. Szeretnék segíteni, hogy az újabb nem csúszós, és kizárólag a videókat a youtube-on, de hogy más weboldalakon., Mint kanal d, stb, ebben az esetben, hanem a youtube, szó keresés forrás! !

 42. lck2290 - mondta

  Hát igen, de ha ez kifüggesztett egy másik helyszínen, nem YouTube-on. Mintha én nem tudom, mi helyszínen írt az ember ...

 43. Ionut - mondta

  Sall, hogy egy bemutató, hogy net, hogy egy Android telefon SIM (béka a Cosmote), a tabletta vagy telefon? háló a pc is adni neki, Telepítettem egy "proxy téma, és ott proxy és port ... Azt hiszem, hogy megy a telefon, hogy kap egy alkalmazás asemanatoare.ms

 44. mehigh - mondta

  Én meg a részemet adok csak én, így, ha csak A cikk elolvasása után, törölje a részesedése a Facebook falon.

 45. mehigh - mondta

  De ha azt akarjuk, hogy egy cikket (írásban), mint mi? Kérdezi meg, vagy hogy a weboldalak, mint olvasni tovább.

 46. madalin - mondta

  úgy tűnik, hogy ez a módszer nem működik kezdődik ... Egy másik módszer lenne?

 47. Van ott egy kis program, amit telepíteni, és automatikusan oldja filmet?

 48. stefan Ioan - mondta

  Köszönöm a tanácsot, érdekes módon videotitorialul

 49. Mihai - mondta

  Azt hiszem, a trükk voltam, amikor próbáltam utolsó ziel az oldal forrását nem mondja
  sok.

 50. denis - mondta

  nagyon jó tutorial, hogy inspirált, hogy egy kis script, amely automatikusan eltávolítja a youtube linket azoknak, akik szeretnék kipróbálni, hogy kiküldték a http://homechat.netai.net/

 51. Viorel - mondta

  Igazad van Denis, nekem már nem megy módszer bemutatott videotutorial, inkább menjen a tiéd, köszönet és fiúk a videotutorial de.

 52. Lucian - mondta

  Hello.
  Nagyon jó tutorial.
  Van egy kérdés: mi az a fázis után séta a facebook szeret. Keress pénzt ezt vagy azt megöli mindkettő.
  Úgy tekintik, mint az összes programot, és kérje szeret, és azt hiszem, hogy van, hogy a győztes, és nem csak a büszkeség, hogy én is, mint mások.

 53. Lucian - mondta

  Adrian RESPECT!

 54. Andrei Lucian - mondta

  Hello. Nekem van egy probléma, és szükségem van a segítségedre kérem.
  Egy ideig nem is tudom, miért .... processzor az én laptop működik 100% felnyitása után azonnal (kb. 1 perccel azután, hogy megnyílt.) Mielőtt ilyen munka lépnek működésbe, ha dedikált videokártya ... és azt hiszem, ez csak megtörténik ... dolgozom, és dedikált videokártya órát. Elmentem az alapértelmezett videokártya (Nvidia 630 m / HP Pavilion dv6), és akkor is, ha azt választják, hogy az automatikusan és a funkció integrált ellátás .... semmi nem változik. Kérem, segítsen nekem ezzel problama.
  Köszönjük!

  • Mikulás - mondta

   Egy jó kalapács, nincs megoldatlan kérdések.
   Segített ez a válasz? Ha igen, akkor beszélj másoknak!
   Kollektív befektetési formák és így tovább!

 55. Nagyon köszönöm, Adrian! Nagyon hasznos tutorial! Nagyon elkapott mérges néha, akik könyörgött nekem ", mint a" vagy a "share". De a Te segítségeddel, itt sikerül, hogy adja át ezt a hülye valami. Nagyon köszönöm!

 56. Cristi M. - mondta

  Ja, és még egy dolog, egy ötlet, hogy nekem most, én is hozzászólok a megjegyzéseket, azok, akik koldulásra ", mint a" vagy a "share" linkre, hogy a bemutató a tiéd, hogy mindazok, akik szeretnék látni, hogy korlátlan. Azt hiszem, ez így fair. És még egyszer, köszönöm!

 57. Tessék ... nem adok jobb klikk opciók jelennek meg, amíg a Másolás és a Select All ...

 58. danezu - mondta

  Ne működtesse a fentiek közül bármelyik ismertetett módszerrel. Kár!

 59. Ioan-Marius Muntianu - mondta

  Üdvözlettel.
  Bejöhetek néhány kiegészítéseket. Egyes oldalak már jobb klikk blokkolt, mert, hogy van egy kiterjesztés a Google Chrome: https://chrome.google.com/webstore/detail/allow-right-click/hompjdfbfmmmgflfjdlnkohcplmboaeo (Firefox nem tudja).
  Egy másik lehetőség ezen a honlapon, mint: http://instasee.it/ (Művek 90%-ában)

 60. stanly7 - mondta

  Keresi a most? "V =" (idézőjelek nélkül)
  és a következő számsor és számokat, amire szüksége van (kivéve a "" - pontosvessző véget a sor.)

 61. Alexander - mondta

  Köszönöm szépen, megpróbálom megvizsgálni az elemet, és mozilla addon Firebug tudom átadni az akadályt raktak előttem arra kényszerítve engem, hogy hasonló eredmények nélkül túl bun.E jó tudni, jó.

 62. megpróbált rákattintani a megosztásra, majd bezárni az ablakot? túl bonyolítja magát

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.