Szoftver telepítése és futtatása USB-meghajtóról portableapps segítségével - oktatóvideó

Ebben a leckében megtanuljuk használni az USB stick programok tárolására előre telepítve, és már el is indíthatjuk őket bármikor és bármilyen számítógépen.

Sokan közületek már otthon USB pendrive, amit már nem használ, így azt gondoltam, hogy kint volt az alján a tálca usb poros és ad neki egy új életet.

Az alkalmazás, vagy inkább egy lakosztály a cég PortableApps tudtunk venni velünk mindenhová kedvenc szoftver.

Amikor elmész egy internet kávézóban, vagy egy barátom a számítógép, nem tudjuk használni szoftvert ember nézi kedvenc chioris ha szeretné telepíteni, és valamit, de most már nem jelent problémát PortableApps ott, hogy segítsen elindítani a programokat egy USB stick, nem kell telepíteni.

Csak behajt a botot az USB-port, és indítsa el az egyik a sok program elérhető az elején.

Ebben a számban fog térni más video oktatóanyagokat, hogy tovább finomítja ezt a módszert, és mi fogja állítani, hogy tegye a bot szinte bármilyen szoftver.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (52)

  • Nagyon kemény Cristi wow te egy zseni vagy! nekem van egy mentor az, hogy egyre több ember!

  • Kiváló ötlet hordozható alkalmazások, engedjék meg, hogy a javaslat érzéketlenség: Amikor egy bemutató a Windows bottal? (Mint linux láttam tűnt nagyon hangos).

  • Nagyon érdekes bemutató, remélem, hogy a teljes, és megnézzük, és hogyan tudjuk nem csak telepíteni más szoftver letölthető a saját honlapján.

  • Van egy kérésem is ... MySQL adatbázis ... a vásárolt gazdagépen lehetséges?

    Köszönjük!

  • pszichológus ... kérlek, a jövőben próbáljon megjegyzéseket fűzni az oszlophoz és az oktatóanyaghoz, amelyhez a kérdése tartozik!

  • Igen tudsz @psihologu:
    Persze, mi nem ezt, bemutatjuk, hogyan kell kezelni a fogadási számla egy megosztott szerver hosting szolgáltató Romániában

  • Marius nem fényképezte a monitort olyan kamerával, mint sokan gondolnák ... ez egy olyan szoftver / program, amellyel képernyőképeket készít, mintha nyomtatott képernyőt készítené, csak ez egy nyomtatott képernyő, de úgy mondjuk, video módban .Sok olyan program, amellyel elkészítheti ezt a képernyőképet ... keressen a Google-on, és megtalálja! Csakúgy, mint a mikrofon által rögzített hangok rögzítésére szolgáló szoftver, ez a szoftver rögzíti mind a kívánt hangokat, mind a számítógép asztalán található eseményeket. Csak az asztalon rögzítheti, nem egy kamera, amelyet tart. a kezedben, és filmezze, amit akar ...

  • Van egy monitor-forgató szoftver, amely 2008-tól kezdődik, de nem tudom, miért nem egyértelmű, feltettem egy videót a YouTube-ra, amelyet ezzel a szoftverrel készítettem, és alig látom, mit írtam ott. Nem számít, mennyire jó a számítógép vagy hibás a program? Megengedhetem, hogy ide tegyem a program nevét, csak a nevét ... talán egyszer készít egy oktatóprogramot erről a programról, amely megtalálható a nettó ingyenes próbaverzióban.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.