Hogyan kell telepíteni és futtatni szoftvert egy USB stick PortableApps - video bemutató

Ebben a leckében megtanuljuk használni az USB stick programok tárolására előre telepítve, és már el is indíthatjuk őket bármikor és bármilyen számítógépen.

Sokan közületek már otthon USB pendrive, amit már nem használ, így azt gondoltam, hogy kint volt az alján a tálca usb poros és ad neki egy új életet.

Az alkalmazás, vagy inkább egy lakosztály a cég PortableApps tudtunk venni velünk mindenhová kedvenc szoftver.

Amikor elmész egy internet kávézóban, vagy egy barátom a számítógép, nem tudjuk használni szoftvert ember nézi kedvenc chioris ha szeretné telepíteni, és valamit, de most már nem jelent problémát PortableApps ott, hogy segítsen elindítani a programokat egy USB stick, nem kell telepíteni.

Csak behajt a botot az USB-port, és indítsa el az egyik a sok program elérhető az elején.

Ebben a számban fog térni más video oktatóanyagokat, hogy tovább finomítja ezt a módszert, és mi fogja állítani, hogy tegye a bot szinte bármilyen szoftver.

Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokHozzászólások

 1. Adrian - mondta

  Nagyon kemény Cristi wow te egy zseni vagy! nekem van egy mentor az, hogy egyre több ember!

 2. portál - mondta

  Kiváló ötlet hordozható alkalmazások, engedjék meg, hogy a javaslat érzéketlenség: Amikor egy bemutató a Windows bottal? (Mint linux láttam tűnt nagyon hangos).

 3. alex - mondta

  Esty még mindig nagyon okos .... sok szerencsét ....!

 4. Nagyon érdekes bemutató, remélem, hogy a teljes, és megnézzük, és hogyan tudjuk nem csak telepíteni más szoftver letölthető a saját honlapján.

 5. psihologu - mondta

  Én, és neki van egy kérés ... egy MySQL adatbázis .. a host lehet megvásárolni?

  Köszönjük!

 6. Adrian - mondta

  psihologu szép jövő ... próbáld tegye értékelés és bemutató rész, amely tartozik a kérdést!

 7. Igen [Email protected]psihologu:
  Persze, mi nem ezt, bemutatjuk, hogyan kell kezelni a fogadási számla egy megosztott szerver hosting szolgáltató Romániában

 8. Marius - mondta

  Van egy kérdésem magam. Milyen film egyértelműen látható?

 9. Adrian - mondta

  Marius nem forgatták a fényképezőgép monitora annyi azt hiszem ... ez egy szoftver / program, hogy elfog a képernyőn, mint te Nyomtatás képernyőn nyomtatási képernyő csak a videó mód, de azt mondani asa.Sunt sok program, hogy képes erre ... screenshot keresést a Google, és megtalálja! Csakúgy, mint a szoftver hangrögzítésre elfogott egy mikrofon hangzik szoftvert, így ha regisztrál, és hogy mi történik a számítógépen descktopul! Tehetünk csak elfog a descktop, nem terem tudod a kezét, és lő, amit akarsz ...

 10. Marius - mondta

  Van egy puha egy 2008 monitor, de nem tudom, miért nem egyértelmű, feltettem egy videót a YouTube-on létre ez a lágy és alig látni, amit írtam ott. Számít, mennyire jó a számítógép, vagy a program a hibás? Vagyok szabad, hogy az a program nevét itt, csak a neve ... talán egy nap, és a bemutató a programról megtalálható a neten ingyenes próbaverzió.

 11. Adrian - mondta

  Marius minőség Nem hiszem, hogy feltétlenül lágy, hanem a beállításokat! Ha szeretne egy nagyobb és tisztább képet elfog egy kis része meg nem a teljes képernyőn! Tehát Krisztus, meg elfog egy kisebb részét, és csökkenti az ablakkereteket, hogy beleférjen a négyzetet beállított elfog, ha meg azt, hogy elfog a teljes képernyőn zoom automatikusan feltölt kisebb és homályos képeket próbálja meg elfog kisebb a monitor! Én nem hiszem, hogy lenne a probléma, ha fel a nevét a program ... akkor valószínűleg nem adja meg a linket, ahol lehet letölteni csak a nevét, a szoftver, de ha nem úgy gondolom, ez a probléma.

 12. Marius - mondta

  Köszönöm szépen !! Im a legmelegebb

 13. Adrian - mondta

  Igen biztos vagyok benne, ez a használat ... tovább ... és egy kis stúdió ... nos, azt hiszem, Camtasia használ, és Cristi ... ha nem tévedek ... :)

 14. psihologu - mondta

  Köszönöm Cristi! Írtam itt az ötlet, hogy `s ultimu bemutató feltöltése és lefogadom, hogy lesz olvasni az időben .. és volt egy javaslat szubjektív abban az értelemben, hogy van egy román housting, különösen a Romtelecom és a menü nem hasonlít a bemutatni, hogy az oktató az adatbázis-kezelő a MySQL adatbázis nem rendelkező hozzá .. és hozzá a táblákat ... még nem volt szükség kiváltságokat lehetőség .. ami valahogy Adrian derutat.Evident valaki azt mondaná .. "kérje a szolgáltató támogatja, ami csak fizet" .. az ötlet, hogy provideru 'van, akik fogalmam sincs, hogy mit jelent date.Prin alap ezért készült egy javaslat, ha lehetséges, szívesen csinálni a bemutató .. ez ok ... ha nem is valójában, amíg végül is biztos vagyok benne, hogy amit csinálsz ki a szenvedély és a vágy, hogy ossza meg tudását kezdő és jelentkezzen, hogy laposabb meg anélkül, hogy a szándékát, hogy a bemutató a A housting, egy önzetlen ember, és a minőség.

  Köszönöm a figyelmet, és elnézést kérek, ha eltöröm semmilyen szabályt!

  PS Nem vagyok újonc a számítógépet, és az ... ha bármit fel lehet használni a fejlesztés a zseniális ötlet ... a mi nagy öröm!

 15. Adrian - mondta

  pszichológus félreértett engem, és sajnálom! nem sérti semmilyen szabályt, de jó lenne, és jó, hogy kérdéseket tehetnek fel a bemutató, hogy a téma, így tartani az ember "tisztaság", és minden rendben lesz, hogy több értelme, megjegyzéseket, hogy kiegészítse a bemutató, nem beszél a téma a sport, és aki szintén megfosztották a pletyka magazin ... Mi a helyzet az, hogy úgy gondolta, hogy ez a bemutató a legújabb amit így adhat meg a problémát, tévedsz! Megfigyelhetjük, abszolút minden megjegyzés nem számít, ha postai úton, akár sikerül ezt a munkát, én és a rendszergazdák ezen az oldalon, bárhol is írt, ezen az oldalon elég jó, hogy valaki ellenőrizni, hogy a post! Nincs kárt ezt megtette, de ne azért, tiszta és egy kis fegyelmet! Nagy siker, és ne haragudj rám! Azt látta, hogy azt mondtam, a jövőben, és én is kérte, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az volt, hogy a veszteség, vesz egyéb lépéseket!

 16. fan3 - mondta

  hogyan nero hordozható?
  suntety szuper erős

 17. Corleone - mondta

  Ez nagyon klassz, amit be filmuletz javaslatot, hogy a Más szoftver telepítése a botot, de nem feltétlenül a Portable.Merci előre!

 18. Corleone - mondta

  Telepítettem egy programot nevű virtuális stick (Snagit 7) descktop videofelvétel, szuper normál program telepítve lam iam csak bottal engedett, ha a valós használt ablakok lam jól ment, de maradt egy csomó adatbázis HKEY_USER S -1-5-21-1644 ........ így minden hagynak használni egy másik számítógépre.

 19. Adrian - mondta

  @Corleone: Ez normális, hogy így legyen .. kell a platformot futtatni egy férfi! Ahogy így nem mehet tovább, vagy a levegőben, és meg kell járni a földön, mint mindig, és néha valóban hagy lábnyomokat ahol lépsz, és így ez a program kell a támogatást! Cristi említett ne hagyd, piszok, mappák ... vagy a jelszavak, hogy már tunderbird időkben pidgin ... vagy mi más programok neked ott ...

 20. Mihai - mondta

  Fffff jó tutorialul.Felicitari vagyok, nagyon érdekes, hogy tudja, hogyan lehet, hogy más szoftvereket a botot.
  Köszönjük!

 21. Adrian - mondta

  Segítenek megteremteni a hordozható alkalmazásokat Universal Extractor az, ami a program ... jól csomagolja ki a tartalmát a készlet, például, hogy egy program, készlet, és segítségével a Universal Extractor és bontsa ki a tartalmát a készlet mappa tedd szépen eredményezhet hordozható apps ... A Universal Extractor Kicsomagolás készletek alapvetően készletek, amelyek más típusú archív, amit a szép csomagolás tartalmát program, a parancsok, mint WinRAR menüből, ez a Universal Extractor is tudja, hogyan csomagolja be a levéltár, vagy hogy egy kit a zip mappában minden program.Aveti mondjuk a Mozilla Firefox C program files, és szeretne játszani a csomagolás akarsz egy újra a Windows, de nem akarja elveszíteni az aktuális beállításokat, és pluginek nélkül firefox vagy könyvjelzők oldalak, nem egyszerűen a jobb gombbal a cprogram folderu Mozilla Firefox fájlokat, és az mindig csak jó, kit, hogy az új Windows! Remélem, hogy hasznos lesz, és sok szerencsét! Talán Krisztus fog tenni a jövőben, és a bemutató róla, még mindig maradt azt mutatja, hogyan kell hozzáadni alkalmazások hordozható egyéb programok!

 22. Ewald - mondta

  Hi Volna egy kérésem, vagyis hogyan tudom telepíteni az uTorrent bottal? nagyon köszönöm

 23. Adrian - mondta

  @Ewald: Menj ezen az oldalon, és töltse le a portál ... lásd k minden írás, hogyan kell telepíteni a szoftvert ... Írj keresni ezt az oldalt http://www.portablefreeware.com/? uTorrent, és látom, hogy a portál!

 24. Adrian - mondta

  @Ewald: Letöltés uTorrent executabilu, hogy azt a mappát, akkor abban a mappában hozzon létre egy szöveges fájlt, május, hogy hívjuk így ő adott settings.dat adott kiterjesztést, majd futtassa uTorrent ... akkor kattintson duplán a mappára executabilu

 25. Adrian Ioan Vlad - mondta

  Ez az alkalmazás szuper!
  Köszönet Adrian a honlapon! Megtanultam valamit
  Megtaláltuk az "preteni" office2007 akár hordozható!
  Save / programokat telepíthet a botot, és megvan a munka után!

 26. Helló,
  Először is szeretnék köszönetet mondani az összes munkát végez! félelmetes!
  Most jön a kérdés (kérésre) .... míg te az időt, amit tesz a bemutató, hogy hogyan tehetjük a kedvenc programok, hordozható?
  A Sperantza a vágy, hogy hallgassa meg (azt hiszem, nem csak) Köszönöm!

 27. Adrian - mondta

  @alex: Nagyon jó műszaki és más szoftverek feltenni stik! Ha elolvasod a fenti adok linket a helyszínen, hogy van egy csomó kész készült alkalmazások hordozható, csak le kell tölteni, és fuss őket a nehéz időkben, vagy stik, futtatni őket stik, hogy egy mappa A stik a folderu ahol pásztorok és más alkalmazások letöltött abban a mappában, és íme, van hordozható szoftver! Olvassa el a megjegyzéseket a fenti, ha írsz a Google vagy a hordozható alkalmazások hordozható alkalmazásokat talál sok telek amit felajánl letölthető ingyenes alkalmazások, hogy hordozható kész a ... csak le kell tölteni, és futtatni őket!

 28. Mihai - mondta

  Követjük a nagy érdeklődéssel és nagy megbecsülést, amit csinálsz.
  Én ugyanolyan kíváncsiság és I: míg a bemutató ígért üzembe egyéb szoftverek a botot?
  Érdekel az AutoCAD.
  Köszönjük!

 29. Andrew - mondta

  Cristi nagyon érdekes és hasznos szoftver. Úgy sikerült, és messenger és irodai nero 2007 stick ... így ez egy nagyszerű módja annak, hogy soha nem betöltött számítógépen.

 30. DJ_ZEUS_RADIOXXL - mondta

  Hé nem tudom, ha tudsz, de tudom kezelni azt, hogy kérje a segítségét.

  Én volt egy "Watson 4Gb MP2 lejátszó" vagy FAT32 FAT formátumban, és használja inkább a botot az adatátvitelhez.
  Volt egy ötletem, hogy én nem tudom, hogy ez lehetséges, de miért nem kérdezed meg? Azt akarom, hogy telepíteni a Windows sem er az, hogy "95 98 2000 xp ......" Mp4 csatlakozik a számítógéphez nincs merevlemez, és a Windows fut.

  Mondd meg, ha tudok részletekkel ........ és milyen pontos programokat és le lépésről lépésre, ha lehetséges,

 31. Adrian - mondta

  @DJ_ZEUS_RADIOXXL: Lehet, hogy így van, az Playeru mp4 nem messze egy kemény viselkedés, hogy szüksége van egy operációs rendszer! Olvasás alkalommal eltértek a normális kemény, ezért timpu hozzáférés és válasz idő ...

 32. Andrew - mondta

  @AdrianAdrian nem mondta, hogyan kell csinálni egy mappát (C / Program files) kit. Azt mondta, csak jobb klikk, és kész. Hogyan Adik csak nyomja meg jobb klikk kész?

 33. Soll Bad G. - mondta

  „Me lusta, hogy tisztítsa az irodában!” Christi bay're, mint én :)) amúgy jó játék bemutató ff jó ember, és akkor az egész ... nézd, aki azt mondta aja k Romániában nem zseni :)) APRP tudjuk versenyezni és u Bill Gates és büszke vagyok arra, amit én

 34. k1k1 - mondta

  Hogy tareee program :)) ...
  Thanks Cristi Május mentett
  Tartozik

 35. Xpt1 - mondta

  Jó zoiua!
  Szeretnék információt arról, hogyan tudok regisztrálni ahhoz, hogy nyilvánosságra oktató.
  Kérjük, küldje el az információt az e-mail címre: [Email protected]
  mailto:[Email protected]

 36. nykos - mondta

  Portable programok futnak a botot, és nem alkalmazás "PortableApps"
  A kérdésem a következő: Miért van szükség erre app?

  • Adrian - mondta

   nykos: Portable programok futtathatók a botot, és alkalmazása nélkül "PortableApps"
   A kérdésem a következő: Miért van szükség erre app?

   Annak érdekében, hogy kezelni őket jobban, akkor észrevette, hogy a hordozható alkalmazásokat tesz a botot, és egy autorun jön az tálcán az óra mellett egy menü, ahol gyorsan elindíthatja az alkalmazásokat, te és a mini menü, ahol van egy funkciója back- fel, akkor indítani minden egy helyen anélkül, hogy böngészhet a számítógépet, kattintson duplán a botot, majd kattintson duplán adja meg a mappát, ahol a szoftvert, majd kattintson duplán a futtatható szoftver vagy engedje el ... és Ha volt minden logika és látni az előnyeit ezt a szoftvert! Légy nyitott gondolkodású (nyitott)

 37. florin - mondta

  Nagyon .. Volt ez a probléma yo! Mersii és yo ... Nekem van egy probléma ... 8 GB stick húztam néhány játék, hogy én törölt, majd adtam iam stick formátumban! stic k már megmutatja nekem nincs 8 94 GB Mb ... Tud nekem segíteni? lépjen kapcsolatba velem [Email protected] további részletek ... Köszönet

 38. Wanno94 - mondta

  Nagyon hangos, de ad nekem egy hiba >>>>>>>>>>> telepítőprogram stik kivonat: zipfile.py
  Próbáltam a 2 stik az egyik 4 16 második gb gb shi Kivonat minden aceiashi >>>>>>> error: zipfile.py
  Pls Ajutatzima
  Multzumesc előre

 39. Wanno999 - mondta

  Egy nagyszerű programot! De amikor a szoftverek telepítése stik PortableApps.com ad nekem egy hiba fishierul „Extract: zipfile.py” ....... Én ezt több stikuri de még aceiashi probléma. Mit kell tenni? Skype - "wannoc700"

 40. Iuli - mondta

  Van egy kis probléma, van egy bottal 2 GB EMTEC, azt használja a CD-lejátszó az autóban
  zenét hallgatni, és nem tudja át más zenét, másolt, mi volt rajta (vissza) őket vissza, de mást nem kap összeomlik, a fájl nem jön létre, a mozgás valami formázott genul.lam és minden vrea.precizez nem tettem néhány illesztőprogramokat, mielőtt letöröltem pc.le formátum az leam folosit.Dar nem kap képeket .. semmi sem volt ki a zenét, hogy nem törött.
  Várakozás a választ, köszönöm.

 41. Adriana - mondta

  Cristi,

  Meg tudná mondani, kérem, hogy telepítse a Macromedia Dreamweaver bottal?

  köszönöm

  • Vanessa - mondta

   Kedves Adriana ... Írjon Goole Macromedia.Dreamweaver.v8.0.Portable, és hogy a keresés ... meg fogsz lepődni, hogy felfedezzék a sok helyen lehet kapni ezt a programot ... A Portable verzió nem igényel telepítést, csak másolja a programot a számítógépről a botot ... Ha akarom, hogy csak kattintson duplán a futtatható használja a Macromedia Dreamweaver hordozható és vízre.

 42. Andrew - mondta

  Nagyon köszönöm, hogy egy millió dolog ...

 43. Radu - mondta

  Cristi tetszett a bemutató, elnézést a konzultáció, hogy láttam .. Sokat tanultam tőlük, találtam egy válasz, hogy sok probléma, és nem az IT szakma. Azt szeretném kérdezni, hogy ... van valami ismerete Lupo_Pensuite v.2010 kis program? Abból, amit láttam a bemutató körülbelül ugyanarra a célra, és hoztak létre ugyanerre a célra ... és próbálja meg a tutorial ezen, megpróbáltam, és azt gondoltam, jó, sok fejlett program ismert szabad bizonyos, hogy igen és tutoriale.Mult további sikeres!

 44. marian - mondta

  országok testvérek láttam néhány nappal ezelőtt az egyik oktató, majd, mint én egy kis szabad ideje, mint én, hogy a helyszínen, hogy mi az újdonság, hogy nem tud közvetlenül tolbar érdekében, hogy a helyszínen, hogy őszintén ahhoz, hogy rabja ezen az oldalon, és elkezdte találkozó Sami javítása szó ismerete a legjobb

  Köszönöm egy lélek, amit itt készült, és tesszük magunkat, és köszönöm, hogy észre

  • Adrian admin - mondta

   marianTestvériség erős láttunk néhány nappal ezelőtt az egyik oktató, majd, mint én egy kis szabad ideje, mint én, hogy a helyszínen, hogy mi az újdonság, hogy nem tud közvetlenül tolbar érdekében, hogy a helyszín a becsületes lettem rabja ezen az oldalon, és elkezdte találkozó Sami javítása szó ismeretek a legjobbat én köszönöm, hogy mindent, amit itt készült, és teszünk ránk megköszönni realizamva

   A könyvjelzők hallottad? Miért nem tesz a könyvjelzőt? Arról, hogyan lehet egy könyvjelzőt, vagy hogyan lehet egy honlapot a kedvencekhez, hogy ne felejtse el, hogy az Aces könnyebb beszélni minden oktató a böngészőben. Írt a jobb felső keresőmező a nevét az Ön által használt böngésző, akkor adjuk meg, és megtalálja oktató róla. Vagy mondd meg, milyen böngészőt használ, és nem egy rövid filmet a könyvjelzőket és kedvencek ... a böngésző.

 45. Mr. probléma - mondta

  Adja portableturk.com PT. több tízezer hordozható programok

 46. Catalin - mondta

  szuper hely, nagyon hasznos
  A bemutató azt mondtad, hogy te egy, hogyan kell létrehozni más hordozható alkalmazásokat.
  köszönöm

 47. tipográfia - mondta

  MS ...))

 48. Remus vartic - mondta

  Szeretnék játszani a smart TV a botot, hogyan tehetek kibír egy játék fut közvetlenül a Samsung Smart TV USB stick?

 49. Daniel - mondta

  Hello! Van egy játékom egy 8 GB-os kártyán, és szeretném tudni, hogy lehetséges-e a játék megtakarítása is erre a kártyára menni, és nem a Windows alatt?

Trackbacks

 1. [...] A bot, akkor PortableApps, hogy van egy tutorial készült néhány évvel ezelőtt: Bemutató Portable Apps Igaz kérem nézze meg a bemutató videót! Ne feledd, ha van javaslata, [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.