Foxit PDF Reader egy nézőt és nagyon gyorsan kevesebb erőforrást - video bemutató

Foxit PDF Reader egy nézőt és nagyon gyorsan kevesebb erőforrást - video bemutató
3 (4) 60%

Ebben a videóban bemutató fogjuk bemutatni Foxit Reader pdf néző egy nagyon gyors és egyszerű rendszert dokumentumok a világon Adobe Reader hogy törvény, de sajnos Abobe Reader rendszer igényel elég sok, és nagyon nehezen mozog, és manipulálni a dokumentumok PDF (Portable Document-formázva).

Sok akkor biztos élvezni őket szépen ezt az alkalmazást, a könnyű használat is elég magas, ezért Foxit Reader is lehet, és eleget tesznek még a kezdő Dinter te.

alkalmazás Foxit Reader Ez ingyenes, de a kereskedelmi változat is elérhető, ami természetesen több ajánlat, és amely fogunk beszélni bizonnyal egy ilyen videoanyag, amelyek megtámadják és hogyan lehet létrehozni és szerkeszteni a PDF dokumentumban.

Arra hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial a nézővel pdf Foxit Reader akik több mint valószínű, tetszeni fog, és telepíti azt.

Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokComments

 1. Mihai c - mondta

  Foxit képest egy szuper lágy savakat greoiul adobe .no COMMENT

 2. Egy jó szoftver, szeretem őt már telepített és eltávolított én greoiul vályog.

 3. Látod!
  Azt mondtam magamnak, hogy Foxit Reader fény!
  Szeretnénk felhívni a figyelmet, minden jó program, hogy igazságtalanul marginalizált!
  Szeretnénk segíteni, hogy a számítógépek gyorsabb kevesebb erőforrással!
  Természetesen sikerül együtt megszabadulni szoftver, amely a mi életünket letérdel rendszer és megpróbáltatás a terhelés és a rendszer összeomlik!

 4. Ionut - mondta

  sal a legforróbb asszony sok, amit csinálsz nekünk nod32 bemutatta újabb v 2,70.39 3 su .... mrs több

 5. Radu81 - mondta

  Foxit Reader pitzine fogyasztanak több erőforrást, mint az Adobe Reader instabil mégis ... talán hiba verzió 3.0.1222, hogy melyik szerencsére már eltávolították a megjelenése újabb verziói (3.0.1301)

 6. Radu81 - mondta

  Utalok ezt a hibát: "A halott loop hibaüzenet jelenik meg, Ha olyan oldalakat nyomtat, vagy számos oldalak megadása 1, 3, 7 10-, stb. Belül az Oldalak mezőbe a Nyomtatás párbeszédpanelen.
  Tünetek: Ha nyomtat oldalak vagy számos oldalak megadása 1, 3, 7-10 stb. Belül az Oldalak mezőbe a Nyomtatás párbeszédpanel Foxit Reader épít 3.0 1222, a nyomtatás nem áll le. "

 7. bebe_Mykk - mondta

  szuper bv baietzi így tovább így tovább ..... BAFTA hai k ..... megy minden nap, hogy mi van, és homályos, és szuper szerencsét ma este!

 8. madalin - mondta

  Foxit használni körülbelül egy év, akárcsak néhány vályog ezer problémát, és nem telepíti, amíg nem frissíti az interneten teszi őket, hogy nincs szükségünk, és Foxit gyorsabban mozog, és még szebb a design véleményem

 9. Corleone - mondta

  Dawloand a legaljasabb módon van tartott invatzare, az ismeretek elmélyítése vagy PC ismeret! Kell tennie, hogy az egyébként dawload fej invetzi semmit,,, találtam a csúcs cun beállítani,,, CUN munkát,,, bezár PC gyorsabb,,,,,, így apám tette AVI.Poi invazta nem egy PC-n, akkor 3're elfelejti az idő, de még a negyedik, hogy valamit creier.Sau tartózkodás találták bagatzi szöveges dokumentum mindent, ami nem fér be oda ("kemény, hogy Isten bal"), írja be a szöveget doc explicatziile itt, és biztos benne dawnloadand tanulok gyorsabban, mint mások, és az a sebesség! elnézést, ha tévedek!

 10. Sergiu - mondta


  Tehát deci..inca hosszabb letöltések ... hát hadd mondjam el, hogyan kell „letölteni” anélkül, hogy helyszíni
  Ezek az oktatóanyagok jönnek létre szoftver egy úgynevezett Camtasia Studio 6..daca annyira érdekel, hogy tanulni valamit, amit ezek az emberek azt mondják, itt adhat értékes szép, hogy megy a „Keresés” a google-hoz Camtasia Studio 6, töltse le, telepíteni (a Serail vagy crak csinálni kapsz torrenteket)
  És így nem lesz senki betiltották Emiatt
  Ps: Azt kibontotta Nah..ca „rejtély”, és ha kell tiltani, hogy felelősséget
  Bran jó volt! : D: D: D

 11. shark_of_tornado - mondta

  Van egy kérdésem! yo az Adobe Flash Player és az Adobe Reader az Adobe aktív x.dak eltávolítani fog futni az Adobe Flash Player és az aktív x? ps: ezek 2 vannak játékok a neten. :-/

 12. Adrian - mondta

  @shark_of_tornado: simán fog működni! El tudja távolítani az Adobe Reader quiet!

 13. Egy fájl nyitott Foxit Reader késlelteti a záró és nem ismersz senkit ce.poate Xplicit engem?
  Köszönöm.

 14. Oktav - mondta

  [Foxit License]
  SN = FPMFZ1099
  Modules =
  Users = 1
  Engedélyes = VDOWN 2009
  Engedélyezett = 2009 / 08 / 27
  Sign=246C44D23FB2BF141D125FCF3AEE2979F1FE4A018F37833942A5BDFD837586C6A0AD0594378C74F8
  Korlátozások = Ver: 1, Keyver: 1

  Ha azt szeretné, hogy jól működik a Windows Vista a fenti engedély, engedély Foxit Phantom, így meg Foxit Phantom Az író google ad belépők meg az első Linc és másolja Foxit Phantom 30 napos ingyenes telepítése után az Eszközök menüben adja meg a lajstromozási licencelt példányát minden, amit írtam a fenti-et és a hit rendben van, és készen áll, csak annyit Foxit Phantom engedélyezett, mert telepített Foxit Reder 2 nappal ezelőtt, de van egy hátránya, ha egy vírus, de nem az én leptop futiona nem jól ez a Foxit Reder és itt találtam egy engedélyt, és ha ez tényleg jó videotutorial FACS magamnak egy jó gesztus neked ... Abban az esetben, ha nem kap egy példányt, majd telepítse Foxit Phantom vil küldj Skype

 15. Oktav - mondta

  Így telepítette könnyen optineti mint mondtam megy először Linc kattintson a jobb klikk 30 nap AMI verzióban lesz scriti név vezetéknév E-mail cím és az ország kódját, és küldünk egy e-mailt, amely igen Foxit Phantom on 32 bites és 64bit és válassza ki azt, miután a számítógép olvasni és meg kell várni egy büdös 2minute 3 telepíteni, és megjelenik scces!

 16. Oktav - mondta

  Ahhoz, hogy az engedélyt nem Súgó és eszközök azt hittem, rossz ló eszközök ... ha valami érkezik scriti felülvizsgálata és rögzítse őket ....

 17. drshomeboy - mondta

  Foxit Reader nagyon jó véleményem, de találkoztam egy párszor bizonyos problémák, mint például az volt a legfrissebb Foxit Reader és a legújabb verzióját az Adobe Reader, és véletlenül a dokumentum megnyitásához Adobe Reader nem lehet megnyitni Foxit Olvasó, így elmondható, hogy az Adobe Reader Foxit van néhány szolgáltatás, amely még mindig nem rendelkeznek abban az időben legalábbis. Az utóbbi időben nem láttam a dokumentumot. Foxit PDF nem nyitja meg, de csak abban az esetben Foxit nem működik, és ad egy hiba, mint "ez. Pdf sérült", és ez jó, hogy az Adobe Reader kipróbálni a fájlt, és győződjön meg róla, vagy nem sérült.

 18. Oktav - mondta

  drshomeboy de megpróbáltam Foxit Phantom engedélyezett, róla, akkor még ezek a problémák ... 's engedély 2 hozzászólás felett, de kevesebb, számi és olvasd el a megjegyzéseket ...

 19. Alex - mondta

  Probléma a Foxit: ne nyissa fájlok online, csak azokat a kemény. Szóval vissza kell térnie az Acrobat Reader.

  • Alex: Probléma a Foxit: ne nyissa fájlok online, csak azokat a kemény. Szóval vissza kell térnie az Acrobat Reader.

   Töltse le a itt Firefox Plugins majd a "Help"> "Frissítések telepítése"> a csomag végül letöltött "Megnyitás" gombra. Figyelem: Amikor megnyit egy PDF-fájlt a böngésző már nem lehet nyitni egy másik példányát a program.

   • Alex - mondta

    Dan:
    Töltse le a itt Firefox Plugins majd a "Help"> "Frissítések telepítése"> a csomag végül letöltött "Megnyitás" gombra. Figyelem: Amikor megnyit egy PDF-fájlt a böngésző már nem lehet nyitni egy másik példányát a program.

    Nem számítok rá, hogy mennek-ncarce és megnyitja egy üres oldal

    • Alex:
     Nem számítok rá, hogy mennek-ncarce és megnyitja egy üres oldal

     Meg kell, hogy egy setare.Deschide Foxit Reader, akkor az Eszközök-Beállítások-Internet és jelölje ki az "Display PDF böngészőben." Ha szükséges írok egy tutorial ebben a témában.

     • Alex - mondta

      Dan:
      Meg kell, hogy egy setare.Deschide Foxit Reader, akkor az Eszközök-Beállítások-Internet és jelölje ki az "Display PDF böngészőben." Ha szükséges írok egy tutorial ebben a témában.

      Igen, végül, a plug-in, és állítsa be megy, és nyissa meg a fájlt a Firefox

 20. Rares - mondta

  videotutorial.ro Gratulálok ezen az oldalon, és mindazoknak, akik hozzájárulnak ahhoz
  Az iskolában tanulni valamit (és ICT), mint az, hogy mit tanulni itt, tekintve, hogy a számítógép indítása a minőség 4 ha jól emlékszem, és az IKT az osztályban 9. Üdvözlet!

 21. PAVEL - mondta

  ok ... Örülök, hogy beszélni 2 okokból sokat várnak ..... anyagot, és ez jó, hogy tettél domnu'Cristi! És végül .. mondod igazi oka, hogy nem tanácsos letölteni oktatóanyagok .. ami tavaly tűnt sértés számomra, hogy a válaszok, mint például: lopás, copyricht .. etc.Ok, hogy olyan Nehéz megmondani, az igazi ok? intzeles Én személy szerint, mint az üzlet, és nem vettem le az utolsó veszekedés nimik .. tavaly, amikor "készült" a társad minden módon a fent említett okok miatt ... idegek .. stb. .! Természetesen eljön az idő, amikor lesz ... a többi technikai feltételek not.pr.Ce Nagyra értékelem a tevékenységek szerény hang a megjegyzéseket, az átlagos szintje az asszimiláció, amely a felhasználók aránya kevésbé ideges, de nagyon erős és hasonló tartalmú, szerettem volna bemutatni néhány közülük az osztály, amit kért engedélyt, de azért imádkozom, hogy e.Am vett abban az időben a Youtube útmutatók (nem menekülés az ellátást kap ...!), és dolgoztam a Feliratok saját stílusát a kifejezés .. leírtam! Oké én is elhagyta az eredeti hang üzenetet a logó. nem lehet hibáztatni senkit, de mint mondtam ki a kívánt üzemmódot a bemutató néhány hibát, a visszatérés a "háttér", amely tükrözi a természetesség és az a tény, hogy mindannyian emberek és tévedni emberi dolog, csak azért, mert aki nem a munka nem rossz.

 22. Constantin - mondta

  Üdvözöllek,
  Mi van ...? kiváló és egy nagy "gratulálok", hogy mit csinálsz, és természetesen azt mondom, hogy a jövőben, hogy jobb (csak nyilvánvaló költségeket lehet szükség, és egy kis díjat, (gát a világon, hogy egy csomó pénzt az más dolog, nem kap semmit, ellenkezőleg ....), így itt!
  És a "parancs" tudjuk fordítani és mások.
  Olvastam tutorialulsi szeretnék magyarázatot: Én másolt több fájlokat a DVD és az olvasás kemény! hiba oldalt sérült, és hiszem, hogy a PDF-tools
  hogy segítsen kijavítani acasta kép, igaz ez, ha igen, hogyan kell csinálni?
  Köszönöm, és azt mondtam: további jó munkát!

 23. Augustin - mondta

  Minden tisztelete videotutorial.Am csapat sok mindent megtanultam, hogy nem tudom, hogyan tanultak, és márciusban is kerül egy kis pénzt egy jó cursuri.Dumnezeu vissza.

 24. Köszönjük, szép is lenne jobb, ha mindenki Vum vagytok btavo. köszönöm minden Plateaus

 25. Claudiu Savulescu - mondta

  Ki tud adni nekem egy tutorial (román) mintegy Foxit? Köszönöm

 26. Paul - mondta

  Köszöntöm. Zavarja, hogy megjegyzést tegyen jelentést visszaélésszerű módon, hogy megakadályozza a Microsoft sor a „default” A Foxit években. Azt is vizsgálták a problémát, mert ez viszonylag új (első telepített Windows-10 nem viselkedik asftel. A frissítés után úgy tűnik, hogy bekövetkezett volna), de találok egy hozzáállás egyenesen visszaélésszerű Microsoft látható egyébként, és Egyébként programok (Firefox például). A tető alatt a javaslat, hogy inkább a futó programok tesztelt nem lassítja a rendszert, a Microsoft terjednek kizárólagosság (valószínűleg fizetett egy csomó pénzt). Ha valaki megtalálta a megoldást, kérem, segítsen.

más referenciák

 1. [...] Ez meglehetősen nehéz, különösen a régebbi rendszereket. Nemrég mutattam egy tutorial Foxit Reader sajnos vált egy kicsit nehéz, több mint egy karácsonyfa, mint egy [...]

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.