Hogy paroleaza, titkosítani mappák és fájlok Folder Lock - HD videó bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató megtanuljuk, hogyan kell paroleaza vagy titkosított fájlok és mappák Foolder Lock alkalmazást.

Amikor először indult a szoftvert (Folder Lock) volt egy nagy nevetés, úgy néz ki, mint egy biztonságos, de ha belegondolunk, hogy egy olyan biztonságos vagy egy virtuális egyet.

Csakúgy, mint egy igazi biztonságos, amíg tettem a megfelelő kombináció nem nyílik meg, és így az alkalmazás, a fájlokat vagy mappákat is, és becsukta az ajtót.

Először is kell egy jelszót, amit használni fog, amikor szeretnénk elérni azokat a fájlokat vagy mappákat a jelszó beállítása után kell, hogy fájlokat odakint, és becsapta az ajtót utánuk, hogy biztonságos legyen, nem pedig egy másik.

Tudod, hogy a virtuális széfek idéz meg, akkor is, és különböző jelszavakat minden biztonságos, de vigyázz, hogy ne felejtse el.

Akkor legyen nagyon óvatos, amikor dobta a beállításokat fájlokat vagy mappákat a virtuális boltozat ezek már nem találtak ott, ahol volt, amely át teljesen, természetesen meg tudjuk változtatni ezt a viselkedést az alkalmazás, de ez megadása után a beállításokat.

A jelszó nélkül nem tud semmit, és nem tud járni anélkül jelszó beállítása, ez a végén egy nagyon jó dolog.

Mi tetszett nagyon a Folder Lock foate nagyon intelligens támogatás külső adathordozóra (USB stick, flash kártya, mp3 lejátszó, stb) nem jelenti azt, hogy az alkalmazást megnyitni a biztonságos virtuális bottal, amikor 're egy másik számítógépen, Folder Lock kínál egy kis programot, ami segít, ha meg szeretné tekinteni a tartalmát a boltozat.

Arról nem is beszélve, nézzük meg ezt a videót bemutató szoftver Folder Lock jelszóval védett mappák, őszintén tetszett, remélem tetszik neked is.

Figyelem, ne szórakozz ezzel a szoftverrel, akkor elveszíti a fontos adatokat, különös figyelmet fordítanak a kérelemhez, ne használja a próbaverzió a fontos fájlok jelszóval.

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (56)

  • Crista TUDNI KIVÁLÓ megmagyarázni menne be egy program, amely megjeleníti a descktop I prcesorului hőmérséklet, mint a szerkentyű vista.am a T8300, és kapok a 60 fok, még 65 és nem tudom, hogy ez normális.
    tx

  • @DITRON: Kapcsolja be a laptop, és látom, hogy a hátsó egy grill, ahol a ventilátor beszívja a levegőt a hűvösebb tolja megpróbálja húzni vákuum gyűjti a port a laptop hűvösebb.
    Tegye a tisztább oldalán Nied látni néhány fémből készült (van hűtő elvezeti a hőt).
    Eközben ezt a műveletet meg kell ki a laptop.
    Mindig előfordul, hogy a notebook, mert hiányzik elemei SPTI nagyon zsúfolt, a helyet pedig kis teher gyorsan por vagy szösz.
    Ekkor ahelyett, hogy hagyja az azonos szabad, jelentése próbáld meg nem, hogy őt egy puha felületre (takaró, párna, ruhák, szék) el kell ülni egy sima felületre, például egy szilárd tömeg, hogy a levegő áramolhasson jól alatta a nyílásba, hogy tegye a porszívó.
    Ne félj, semmi sem történik, ha le van állítva.

  • Hello! Van egy usb hub külső készüléket, majd kapcsolja ki a számítógépet, ha a számítógép a világítás fennmarad. Ha eltávolítja az agy kikapcsol. Azt akarom tudni, ha ez rendben van, mert nem akarom égetni a alaplap, vagy USB-eszköz.

  • Amikor először használtam ezt a szoftvert, sikerült elrejtenem az E partíciót, ahol az összes fontos fájlt tároltam.Mikor láttam, hogy már nem tudok belépni az E-be, néhány másodpercig pánikba estem. Kimentem, visszatértem, majd kijavítottam a hibát. Valójában veszélyes szoftver, ha nem használják gondosan

  • Szuper jó app Tineo Cristi remek munkát minden olyan szép! Megyek ezekkel tutorials érdekelne, hogyan tegye a jelszó fájl, és folytassa, amit mondott a másik bemutató a részek akarok venni számítógéphez, és szeretnék többet tudni alaplap és Phenom processzorok 4 core value for price mondjuk nagyon köszönöm! egy jó nap

  • @Ovidiu: EncryptOnClick, amellett, hogy könnyen használható bárki által, megvan az az előnye, hogy ingyenes. És ez ingyenes, nem jelenti azt, hogy kevésbé biztos. Ezzel szemben, az AES titkosítási rendszer 256 kicsit, így rendkívül nehéz megfejteni erőltetett. Továbbá, lehet tekinteni egy hordozható programban. Másolhat egy USB stick, és tudod használni, minden számítógépet csatlakoztassa a botot.

    EncryptOnClick egy olyan program, amely azt ajánlom minden felhasználó, de különösen azoknak, akik nem szakemberek. Ez egy egyszerű, gyors, ingyenes és biztonságos az érzékeny adatok a számítógépen.

  • ACRL soros de a program találok torrentet Barátságos liceenta, I am looking for e kereső torrentet Ön azokkal hideg szűrővel. Lool!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.