Hogyan paroleaza titkosítja mappák és fájlok Folder Lock - HD videó bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató megtanuljuk, hogyan kell paroleaza vagy titkosított fájlok és mappák Foolder Lock alkalmazást.

Amikor először indult a szoftvert (Folder Lock) volt egy nagy nevetés, úgy néz ki, mint egy biztonságos, de ha belegondolunk, hogy egy olyan biztonságos vagy egy virtuális egyet.

Csakúgy, mint egy igazi biztonságos, amíg tettem a megfelelő kombináció nem nyílik meg, és így az alkalmazás, a fájlokat vagy mappákat is, és becsukta az ajtót.

Először is kell egy jelszót, amit használni fog, amikor szeretnénk elérni azokat a fájlokat vagy mappákat a jelszó beállítása után kell, hogy fájlokat odakint, és becsapta az ajtót utánuk, hogy biztonságos legyen, nem pedig egy másik.

Tudod, hogy a virtuális széfek idéz meg, akkor is, és különböző jelszavakat minden biztonságos, de vigyázz, hogy ne felejtse el.

Akkor legyen nagyon óvatos, amikor dobta a beállításokat fájlokat vagy mappákat a virtuális boltozat ezek már nem találtak ott, ahol volt, amely át teljesen, természetesen meg tudjuk változtatni ezt a viselkedést az alkalmazás, de ez megadása után a beállításokat.

A jelszó nélkül nem tud semmit, és nem tud járni anélkül jelszó beállítása, ez a végén egy nagyon jó dolog.

Mi tetszett nagyon a Folder Lock foate nagyon intelligens támogatás külső adathordozóra (USB stick, flash kártya, mp3 lejátszó, stb) nem jelenti azt, hogy az alkalmazást megnyitni a biztonságos virtuális bottal, amikor 're egy másik számítógépen, Folder Lock kínál egy kis programot, ami segít, ha meg szeretné tekinteni a tartalmát a boltozat.

Arról nem is beszélve, nézzük meg ezt a videót bemutató szoftver Folder Lock jelszóval védett mappák, őszintén tetszett, remélem tetszik neked is.

Figyelem, ne szórakozz ezzel a szoftverrel, akkor elveszíti a fontos adatokat, különös figyelmet fordítanak a kérelemhez, ne használja a próbaverzió a fontos fájlok jelszóval.

Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Kösz srácok, akkor nagyon erős, tinetio így tovább.

 2. BEST!

 3. DITRON - mondta

  Crista TUDNI KIVÁLÓ megmagyarázni menne be egy program, amely megjeleníti a descktop I prcesorului hőmérséklet, mint a szerkentyű vista.am a T8300, és kapok a 60 fok, még 65 és nem tudom, hogy ez normális.
  tx

 4. @DITRON: Kapcsolja be a laptop, és látom, hogy a hátsó egy grill, ahol a ventilátor beszívja a levegőt a hűvösebb tolja megpróbálja húzni vákuum gyűjti a port a laptop hűvösebb.
  Tegye a tisztább oldalán Nied látni néhány fémből készült (van hűtő elvezeti a hőt).
  Eközben ezt a műveletet meg kell ki a laptop.
  Mindig előfordul, hogy a notebook, mert hiányzik elemei SPTI nagyon zsúfolt, a helyet pedig kis teher gyorsan por vagy szösz.
  Ekkor ahelyett, hogy hagyja az azonos szabad, jelentése próbáld meg nem, hogy őt egy puha felületre (takaró, párna, ruhák, szék) el kell ülni egy sima felületre, például egy szilárd tömeg, hogy a levegő áramolhasson jól alatta a nyílásba, hogy tegye a porszívó.
  Ne félj, semmi sem történik, ha le van állítva.

 5. PNP76 - mondta

  Gratulálok és köszönöm ...

 6. cipry - mondta

  Hello! Van egy usb hub külső készüléket, majd kapcsolja ki a számítógépet, ha a számítógép a világítás fennmarad. Ha eltávolítja az agy kikapcsol. Azt akarom tudni, ha ez rendben van, mert nem akarom égetni a alaplap, vagy USB-eszköz.

 7. LucianGL - mondta

  Amikor először használta ezt tudtam elrejteni a lágy partíció, ahol tárolja az összes fájlt importante.Cand láttam, hogy nem tudok bejutni E, bepánikoltam másodpercig. Kimentem, és én vissza, majd javítani "hiba". Valójában ez egy puha, veszélyes, ha nem óvatosan használják

 8. Ovidiu - mondta

  Szuper jó app Tineo Cristi remek munkát minden olyan szép! Megyek ezekkel tutorials érdekelne, hogyan tegye a jelszó fájl, és folytassa, amit mondott a másik bemutató a részek akarok venni számítógéphez, és szeretnék többet tudni alaplap és Phenom processzorok 4 core value for price mondjuk nagyon köszönöm! egy jó nap

 9. Fanibu - mondta

  @Ovidiu: EncryptOnClick, amellett, hogy könnyen használható bárki által, megvan az az előnye, hogy ingyenes. És ez ingyenes, nem jelenti azt, hogy kevésbé biztos. Ezzel szemben, az AES titkosítási rendszer 256 kicsit, így rendkívül nehéz megfejteni erőltetett. Továbbá, lehet tekinteni egy hordozható programban. Másolhat egy USB stick, és tudod használni, minden számítógépet csatlakoztassa a botot.

  EncryptOnClick egy olyan program, amely azt ajánlom minden felhasználó, de különösen azoknak, akik nem szakemberek. Ez egy egyszerű, gyors, ingyenes és biztonságos az érzékeny adatok a számítógépen.

 10. gepeto - mondta

  ACRL soros de a program találok torrentet Barátságos liceenta, I am looking for e kereső torrentet Ön azokkal hideg szűrővel. Lool!

 11. londoni rendőr - mondta

  (Super alkalmazás különösen, ha azt szeretné, hogy képek elrejtése szeretője) Sok szerencsét, te vagy a legjobb.

 12. Mihai - mondta

  hello .. Van egy kérdésem ... ha törli a Windows, vagy hát őket, hogy mi történik a Vault? ez megnyitja csak telepíteni és Foolder Lock vagy elveszíti az egészet?

 13. pop Ionel - mondta

  Azt akarom, hogy tegyen javaslatot egy bemutató, hogy mit kell tennie, hogy vindowsul vista élvezni teljes rendszergazdai jogosultsággal, úgy értem, Vista Home Premium. folytassa útmutatók szerencse évben.

 14. Sandu - mondta

  Cristi Bravo, bravo, hogy minden, amit teszünk a képzés olyan izgalmas. Én, teszi őt régi újonc ", ha szabad így mondanom, mert 71 éve, és nagyon boldog, hogy megtalálta, és az oktató. Ahhoz, hogy megtalálja a számítógép dadogás séta, mint én bekötött szemmel. Most jön, hogy hozzanak létre a számítógépet egyedül. Kaptam egy új számítógépet, figyelembe véve a tanácsot, én már particionált, és telepítette a Windows és más programok hasznos számomra, inspiráló összes video tutorials. Nem tudom l.engleză miatt nehéz kitalálni. De megtanultam, hogyan kell lefordítani a szöveget. Azonban van egy probléma.
  Én el a régi számítógépes programok, hogy volt egy kemény telefon (külső). Köztük és a rögzített fájlokat a uTorrent. Az új számítógép nem tudtam csinálni a uTorentul az irodámba. bár én néztem a videót, és az eljárást a javasolt bemutató szentelt visszaállítani a fájlokat a korábbi bevitel a uTorrent.
  A Start / cmd /% AppData% uTorrent fekete ablak jelenik meg, ahol írok, amit csak sikerül tartani a lépéseket V tutorial.
  Eltávolítottam a Revo uTorrent I UNINSTAL és telepítse újra más tárolóhelyek hőmérséklet. és állandó, de elutasították.
  Menj elfog-e a helyét a külső meghajtót, és küldje csapdák megállítani calcupatorul. Ha indul a nap nem folyamatos rögzítés, és mutassa meg mindent, ami történt hibákat.
  Rólam és a hosszú expozíciós bocsánatot az idő, hogy én már elrabolták téged.
  Köszönöm, amit csinálsz, és köszönöm előre, ha tudsz segíteni nekem, Sandu

 15. Pro_to - mondta

  Cristi DEAT hasznos, de úgy, mint sokan mások .. van egy hátránya az alkalmazás .. azaz .. mint ott, hogy méretének növelése csak 120 MB .. mi számomra nagyon jó .. a putin.in visszaállítása más képet, ahogy mondta .. stb.
  Szeretnénk maximális egészség, szerencse, hogy minden ostobaságot

 16. Adrian - mondta

  @AlexSmenaru: Ön egy robot? vagy ...? Minden oktató ugyanazt mondja, ha ez fáj neked, hogy p ......... tudod, mire gondolok! Milyen húgy te? uh ... igen, tudom, hogy mi az 4000 videotutorial.ro látogatók, és a webhely 2 10 lei letöltés látogató egy nap ... vagy hagyja 200 a kényeztetés ...

 17. Adrian - mondta

  @Sandu: Nem kell menni a Start \ cmd \% AppData% uTorrent! Meg kell ezt: Kattintson a Start gombra, majd kattintson a Futtatás, és írja% AppData% el \ uTorrent. Tutorial azt mondani, hogy engem, és nem szólt semmit bemutató "cmd", de aztán a home run!

 18. adikeysoft - mondta

  DITRON! Azt tanácsolták, kristály admin (amely tudja, és üdvözölje) a javítás, vagy inkább csökken a hőmérséklet a CPU-t! néhány hasznos tipp, aki foglalkozik elsősorban a szolgáltató ... amikor porszívózás vagy suflii a motarasului ventilátor lapátok forogni, ami arra ösztönzi a jelenlegi fórumon ... nagyon veszélyes ptr dp alaplapok integritás elektronika, amely védelem, de azt javaslom, próbálja ki! Más hír, azt inpingi a labdát a por a ventilátor lapátok (ez a gyakorlatban), hogy a készülék indul Blok pengék, és perceken belül, de talán a legjobb esetben egy újraindítás klculatorul okokból SUPRA! HŐMÉRSÉKLET!

 19. @AlexSmenaru:
  Ha azt akarjuk, hogy korlátozza a hozzáférést ezen az oldalon már nem tudja nézni ezeket a video oktatóanyagokat silány és haszontalan (nem a másik, de nem bántani)
  Nem fogjuk dicsérni mindenki vagy magasztaló minket, de ha tényleg durva
  Ismerd te Creole!

 20. adikeysoft - mondta

  boby admin ... ez jó, hogy a fiók minden vélemény ... de az ő esetében, hidd el, nem érdemes, hogy ideges! Nem hiszem, hogy még nem jött el, hogy milyen, és mit csinál a neten .... úgyhogy ne aggódj ... minden előtt .... minden jó!

 21. Fanibu - mondta

  AlexSmenaru keresés Vdeotutorial ... mi? ... Talán nem tudja, hogy ... hadd meditálni egyedül, és akkor majd nem avatkozik ... talán rosszul aludt, és amikor felébredt a hangulat vitatkozni! Valószínűleg ma vagy holnap visszatér, hogy a "Mia culpa", ha nem, hogy egészséges és veda egyéb videotutoriale (valahol a neten) ... őszintén kívánok neki jó napot, és több bölcsesség!
  Biztos vagyok benne, "a gyilkos jön a helyszínre" ... Remélem, nem jön ki a másik nick.
  AlexSmenaru légy férfi egészen!
  Mi vár a honlapon!

 22. Deca - mondta

  Saját uralma néhány oktató „Visual Studio 2008”, és szeretnék ... Nem akarom reklámozni tutorials így szegény láthatók.

 23. dumitru32 - mondta

  Hé testvér, ne vegye be a fejét az egész világ nesimtitii, hogy egy nagy dolog. Egészségügyi és fenyő tisztelet a halál!

 24. Eugen - mondta

  nagyon jó tutorial azok számára, akik a titkot calculator.pentru AlexSmenaru mesaj.multumim a "bók". 've gondolt sokat!! Beszélj a magad nevében, és nem sértik mások "nagyokos ". számos tutoriale.nu érdemes AlexSmenaru.ignorati zavarja az agyad vele

 25. Adrian - mondta

  @Eugen: Nem zavar minket sokat! Pt fog tiltani később ... ez enyhíti a kísértésnek, hogy nézze meg tutorials szörnyű, hogy ne essen bele a kísértésnek ...

 26. Fanibu - mondta

  "Köszönöm" minden AlexSmenaru ... az Adrian ... és Nick a gondolataid elárulnak arról incetosate.Sunt már betiltották az oldalon.
  Az normális, hogy néhány ember, hogy már korán, és hogy az emberek a fehér haja, hogy megérdemli, hogy tiszteletben kell tartani, függetlenül attól, mit gondolok, tenni prosti.Este igaz, hogy a számítógép előtt lehet káprázatos akar, hanem azért, hogy megfosztják a józan ész túl sok.
  2 pont a szabályokat be kell tartani a hozzászólások részben, azt mondja, hogy "kell egy tisztességes nyelvet a Megjegyzések mezőbe." Azt hiszem, sokan vannak az én hangulat ebben felháborító karakter nick "AlexSmenaru" megalázó viselkedés eleve kell tiltani véglegesen.
  Egy szép hétvégén mindazoknak, akik követik CEST videotutorialele a helyszínen.
  Sok iránti tisztelet és figyelmesség videotutorialului csapat.

 27. Augustin - mondta

  Nagyon szép, köszönöm totorial és munka faceti.Excelent

 28. MirceaG - mondta

  Lenyűgöző! Kiváló tutotial mint dealtfel.Nota programot 10.Felicitari Cristi, gratulálok, és láttam celorlalti.Pacat Hozzászólás nagyon "amatőr." Uram "AlexSmenaru" sem én, sem más urak valószínűleg megtekintésével oldalon is kétség a szintet "nagyon magas" intelligencia, hanem megmutatni, hogy beszélünk, és nagyon nesimtit.Daca szerintem vagyunk alattad "intellektuális" Ne pazarold az időt veled OTV.Salut noi.Uita és az "intelligencia legyen veled" Még egyszer gratulálunk fiúk!

 29. londoni rendőr - mondta

  Hello mindenkinek, és hallottam, AlexSmenaru az egyes források, de nem számít, mit mondanak, hogy nem tudja, hogyan kell telepíteni a Windows, talán viselte kíván kompenzálni neputiinta vagy a tudatlanság. Üdv újra mindenkinek és a maximális egészségre.

 30. Aleks - mondta

  Krisztus, milyen víruskereső használsz? Hogy ha nem "szigorúan titkos" ..

 31. @Aleks: A természet vállaljuk fel kell használni minden biztonsági megoldások a különböző tesztek, és soha nem sikerült megtartani csak egy biztonsági megoldás telepítve.
  Ha meg kellene tartani hosszabb puha ember hiszem, hogy lenne a Kaspersky Internet Security vagy KIS, azaz a kombinált Avira Free és a Zone Alarm Free.
  Ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek meg kell tennie minden kell használni biztonsági vagy programot, amely a legjobban megérteni.
  A legjobb Antivirus az egyik tetszik a legjobban, és hogy érzi magát a legjobban, akkor értelmetlen használni valamit csak azért, mert valaki ajánlani, vagy csak azért, mert ez a legmagasabb minősítésű.

 32. Aleks - mondta

  @Cristi-admin: Ms raspuns.A, és egy másik dolog: te F-Prot Antivirus ják bemutató?

 33. Catalina - mondta

  Rendkívül érdekes tutorial! Köszönöm szépen ... Kellett valami ... Gratulálok azoknak, akik jönnek, hogy segítsen kezelni! Május astep ötleteket! Ismét gratulálok!

 34. agentutu - mondta

  ingyenes és nagyon egyszerű megoldás, hogy rögzítse mappa WinMend . A program elrejti a mappát vagy fájlt a számítógépre, a program megnyitásához szükséges a parola.incercati meg

 35. soooooperi van tari.cei Lehet buni.poate egy nap sikerül, hogy minden oktató: D

 36. EUGENE - mondta

  Kiváló, nagyon documentat.voi próbálja köszönhetően

 37. Dany05 - mondta

  A kérdésem a következő: Egy külső merevlemez létrehozni egy szekrény (széf), és tegye azt, amit akarsz egy nap I. Ha a számítógép ad nekem baj, és arra kényszerülnek, hogy újra a Windows, hogy minden adat, tettem a biztonságos keresett??

 38. Dany05 - mondta

  Dany05A kérdésem a következő: Egy külső merevlemez létrehozni egy szekrény (széf), és tegye azt, amit akarsz egy nap I. Ha a számítógép ad nekem baj, és arra kényszerülnek, hogy újra a Windows, az összes adat tettem őket a biztonságos keresett??

 39. Szerencsés - mondta

  Számomra úgy tűnik, egy kicsit, mint a levéltárak (RAR, ZIP, stb) Lehet, hogy tévedek, de félelmetes videotutorial a dolgok nagyon érdekes, gratulálok!

 40. Andrei - mondta

  Hello Nekem van egy kérdés, amit locku inst mappába, és tettem néhány képet, és véletlenül törölt és leam én d Akol törlődik, ahol meg kellett őket, hogy találják? id: ronaldo_s26

 41. stefanf2007 - mondta

  Nagyon köszönöm! Nagyon hasznos a honlapon! Bravo srácok!

 42. Elena - mondta

  Lehetséges, hogy két e-mail fiókokat, akkor át a mappákat (tettem mappát, amelyben csoportos mail) az egyik fiókból a másikba, hogy ha azt akarom, hogy olvassa újra néhány beérkező leveleket, hogy megtalálja őket A második számla, és az első, hogy nem maradt valami? Pontosabban, fogom magyarázni: Nekem van egy számlát a "család" és egy másik számla, az utóbbi időben, a személyes, titkos jelentése a család számára. Néhány korábban kapott levél, ami néha nem is kell láttuk, ismert, ismert a család, akik hozzáférhetnek ehhez a fiókhoz, és ezért szeretné átadni (mozgatni őket), a másik számlára. Ha igen, adjon tanácsot, hogy hogyan kell eljárni.

 43. andrey_albert_93 - mondta

  Ahogy dezistalam a program nem megy plyzz

  • Adrian admin - mondta

   andrey_albert_93: Hogyan dezistalam a program nem megy plyzz Idéz nekem

   Nézd meg a bemutató, hogy a végén, hogy magyarázni! Ki fogsz lazításra? Ön is használja Revo Uninstaller, és amelyek már tutorial. Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: Revo Uninstaller, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.

   Adj további részleteket, mivel ez nem működik, mi történik, ha azt szeretné, hogy távolítsa el azt? Milyen üzenetet látod, mi van írva, hogy az üzenetet?

 44. Mircea - mondta

  ez nagyon jó, és Folder Password

 45. Költöztem, és én választották néhány képet, és kész .... hol találom most?

 46. Üdvözlettel. Van egy külső memóriakártya és el szeretnéd kódolni több sajtológép a fotogrefi és dokumentumok. Nem vagyok túl jól, kösz .....

  • AdrianGudus - mondta

   nico:
   Üdvözlettel. Van egy külső memóriakártya és el szeretnéd kódolni több sajtológép a fotogrefi és dokumentumok. Nem vagyok túl jól, kösz .....

   Igen lejátszani a video tutorial írt felett és privestel figyelmesen, vagy használja TrueCrypt melyekkel tutorial. Ahhoz, hogy megtalálja bemutató írjon ki a jobb felső keresőmező: TrueCrypt, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial. Oktatóanyagok vannak román is könnyen elsajátítható. Ráadásul senki nem segít, sem, hogy segít. Kívánom, és az Ön számára, hogy tudja, hogyan kell használni az információ, amit kapnak.

 47. ionut_marius03 - mondta

  Én is írt egy hozzászólást tegnap. Minden magyarázat kifüggesztett itt nem?

 48. mtka - mondta

  Cristi szép, gratulálok és köszönöm szépen
  Kellett valami, hogy a munka otthon (sajnos) nem tudja befejezni őket a munka szépen hétköznapi totoriale.ro mu Ismét szerencsét

 49. Jó videó ..... gratulálok .. f hard ;) .... Van egy kérdésem. Nemrég kaptam a Samsung Galaxy S2, és meg akartam kérdezni, ha történetesen tudod, hogyan kell jelszót üzenetek küldését és fogadását a telefon ... nem látom őket, ha butoneaza mások. Kerestem az interneten, de nem találtam semmit. Alig várom, hogy a választ.
  Nagyon köszönöm!

 50. Adrian - mondta

  Hi guys, jó bemutató, ez a szoftver, és használom már, de sajnos megadta a "rendetlenség". Mielőtt használni ezt a szoftvert egy másik jelszóval védett mappák 2, hogy én valóban rejtett el engem, és én is, hogy ez a szoftver, hogy egy jelszót kérő, és apareau.Intre mire találtam ezt a Folder Lock Teljes és felváltotta a Deparolam azok 2 mappák eltávolítása nélkül acestuia.Acum, amit csinálok, hogy nem jelenik meg semmi 2 a mappákat, kerestem és a szoftver, telepítettem, és még mindig nem merge.In name "IT" Kérem, segítsen nekem, hogyan tudom visszahozni a 2 partíciót mappákat? Köszönöm.

 51. Costel - mondta

  Azt, hogy jó Folder Lock magam 7 és jobb nyíl elhagyta a boltozat egy kicsit ki-és záró minimalizálja SII Lange eltűnt a képernyőről, ami egyfajta zárt, de most mennek, és hogy descktop dupla kattintással nem nyit

 52. Sirbu - mondta

  szép, de azt szeretném, hogy a tutorial leírási 7 sajtológép zár a nagyobb kapacitású, de van néhány neintelesuri nem érti, és köszönjük, hogy a srácok nagy segítséget mindenkinek. előre köszönöm

Trackbacks

 1. [...] Hogyan paroleaza, titkosítani mappák és fájlok Folder Lock - HD bemutató [...]

 2. [...] Azt is el az elmúlt útmutatók ezen témáját nagyon jó, mint kereskedelmi szoftverek: Folder Lock vagy szabad szoftverek, mint a TrueCrypt vagy segédprogram a Windows Vista és a 7 nevű BitLocker. Összességében [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.