Hogyan lehet véglegesen beilleszteni a feliratokat egy filmbe vagy avi fájlba - oktatóvideó

Szia barátok, a következő video tutorial látni fogja, hogyan kell behelyezni felirat a filmben, nem akarom betölteni felirat a lejátszó, de a bevezetése jó a videó, így van egy videó fájlt, amely tartalmazni fogja állandó felirat.
Ez a módszer jó azoknak, akik meg akarják nézni mobil filmeket feliratosan de lehet feltölteni feliratot játékos is a módszert meg kell állapodni, és azok, akik szeretnék, hogy fel videót a weboldalakon lefordítva.
Használjuk ezt VirtualDub Subtitler dugó és DivXLand Media Subtitler, VirtualDub nem futunk új alkalmazás DivXLand Media Subtitler fogja használni, hogy helyezze felirat a filmben.
Input módszerek több felirat a film, többségük közepes apps, hogy nem hivatkozhat, még van valami, mint a VLC Player, de nem hivatkozhat rá, hogy vezessenek be olyan felirat videó.
A film feliratainak bevezetésének legjobb és legmegbízhatóbb módja az oktatóanyagban található, ismert, hogy a VirtualDub egy szuper alkalmazás, amelyet a rip szakemberek használnak, ezúttal a VirtualDub nem okozott csalódást, bár a DivXLand Media Subtitler alkalmazás aki mindig tisztában van azzal, hogy a VirtualDub küzd, az a, aki "piszkos munkával" foglalkozik, és minden alkalommal sikeresen fizet a feladatokért, a DivXLand Media Subtitler csak tapsokat kap, de megéri, legalábbis a barátságos felület érdekében.
A VirtualDub használatával nem fejezzük be olyan könnyedén, valószínűleg egy sor hatalmas VirtualDub-nak szentelt oktatóanyag-sorozatot követünk, addig remélem, hogy élvezni fogja ezt az oktatóprogramot, főleg mivel nagyon sok ideget okozott, ha nem tetszik, azt hiszem ... ..
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru

Letöltés VirtualDub Subtitler, DivXLand Media Subtitler


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (425)

    • paul: Jó bemutató ... de lenne egy kérdésem ... az Ubuntu Linux tehet valamit?  

      Üdvözlöm. Az Ubuntu használhatja Avidemux vagy Arista.

      paul: Jó bemutató ... de lenne egy kérdésem ... az Ubuntu Linux tehet valamit?  

      Helló,
      Az Ubuntu használható jó eredménnyel Arista vagy Avidemux. Ha használni mencoder Terminal május és FFmpeg Transcode

  • Gratulálunk. bemutató (nagyon érdekes, és azt hiszem, ha sok) pt. ez az új klasszikus DivXLand Media Subtitler használom WinAVI és AutoGK a. rip (sok tekintetben).

  • Igen, ez számomra nagyon szörnyűnek tűnik, Úgy néz ki, hogy a BT sem számomra, Úgy néz ki, hogy a BT sem számomra, Úgy néz ki, hogy a BT sem számomra, Úgy néz ki, hogy a BT nekem sem számít

  • sall..hogy két videót illesztek közéjük, amelyek miniDVD-n vannak, letöltöttem őket a pc-mre, és "VTS" formátumban vannak .. Konvertáltam egy WinAVI Video Converter programmal (Winamp, VLC .BS.Player is megnyílik) ), de nem ragaszkodnak egymáshoz, .de azt mutatja, hogy átalakítja őket AVI formátumba .... és a videó közepén a címben, így .-> WinAVI Video Converter és http://www.winavi.comígy néz ki, miután konvertáltam őket AVI formátumba ... valahogy eltávolíthatja a címet http://... a videóból ...? .. ha elküldheti, hogyan illessze be a szálakat két CD-re, DVD-re ...

    • par: sall..hogy két videót illesztek közéjük, amik vannak a miniDVD-n, letöltöttem őket a pc-mre, és “VTS” formátumban vannak .. Átalakítottam egy WinAVI Video Converter programmal (Winamp-ban, VLC .BS-ben is megnyílik). Player), de nincsenek összeragasztva,. De ez azt mutatja nekem, hogy átalakítja őket AVI formátumba si .és a videó közepén a címben, így .-> WinAVI Video Converter és http://www.winavi.com…apare Szóval, miután át AVI foarmat ... azt el lehet távolítani valahogy cím http://…din film ..? .. ha akkor tegye a fonás tapad két CD., DVD-k ...  

      A VirtualDub-szal, fiam ... Van egy rendelés, melynek neve: Atta ... Nem tudom pontosan, hogy működik, majdnem 2 éve vagyok az Ubuntun.

  • Ez a program nagyon hasznos, de noha követtem az oktatóprogram lépéseit, ez virtuális hibát okoz. El akarom kezdeni az új videofájl létrehozását, azaz a "statsfile nem szeret", majd a "nem tudja elindítani a videó tömörítését" műveletet. A művelet nem támogatott (hiba kód 1) '' Talán van ötlete, hogyan tudnám megoldani a problémát.
    Köszönöm,

    • ClaudiuNagyon hasznos ez a Program, de bár én követte a lépéseket a bemutató, és ad nekem egy hiba VirtualDub ősszel kezd új videofájl azaz'' statsfile nem alap ", majd a" nem indul a videó tömörítési művelet nem támogatott (hibakód 1) "Lehet, hogy egy ötletem, hogyan lehetne megoldani a problémát.
      Köszönöm,  

      Ahogy láttam én élek minden mozog, meg tudná mondani, hogy valami hiba, azt kell eszembe.
      A legvalószínűbb a tűzfal.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.