Konfigurálja a vezeték nélküli kapcsolatot az útválasztó és a hozzáférési pont között - oktatóvideó

Ez a leírás bemutatja, hogyan lehet beállítani a vezeték nélküli hálózat (hálózati vezetékek nélkül). Oktatóvideó mutatja ebben az esetben a beállításokat kell tenni a vezeték nélküli router és hozzáférési pont Planet.Utilizand Asus ilyen eszközzel lehet az Internet kapcsolat nélkül összekötő kábel a számítógép és a router is csatlakoztatható a számítógéphez hálózati kártya nélkül vezeték nélküli vezeték nélküli hálózathoz.
A drótnélküli hálózatok előnyei nyilvánvalóak: a mobilitás, a rugalmasság, a könnyű telepítés, alacsony karbantartási és skálázhatóság nyertek WLAN (Wireless Local Area Network), mint a megoldást egyre nagyobb mértékben használják. A vezeték nélküli hálózatok hálózatok összekapcsolt eszközök alapján rádióhullámok, infravörös és más módszerek nélkül. Az elmúlt években láttak jelentős fejlődés világszerte, ami egy alternatív földi linkeket. A vezeték nélküli kapcsolatok egyre népszerűbbek, mert a problémák megoldása során felmerülő amikor már sok kábel több készülékhez kapcsolódhat. Modern technológiák eszközök összekapcsolásához (vagy mindkettő LAN) rövid, de nagy távolságokra. A vezeték nélküli hálózat (Wireless Local Area Network, WLAN) egy kommunikációs rendszer, kiterjesztése vagy alternatívája egy LAN bekötve egy épület vagy campus, amely egyesíti a kapcsolat nagy sebességgel felhasználói mobilitás, a konfiguráció több egyszerűsíteni. Jelenleg több módon rögzítse az adatokat éter: Wi-Fi, Bluetooth, GPRS, stb 3G Szintén ide tartozik egy új technológia, amely képes rögzíteni adatok hétszer gyorsabb és ezerszer távolabb, mint a népszerű technológia Wireless Fidelity (Wi-Fi), az úgynevezett WiMAX. Amíg az egyszerű Wi-Fi hálózatok a körülbelül 30 300 m m, WiMax használja mikrohullámú rádiós technológia, amely növeli a távolságot mintegy 50 km. Így nagyvárosi WiMAX hálózat építhető.
Ha szeretne csatlakozni a vezeték nélküli hálózathoz a közelben, és akkor nem kell a gyenge jel vagy vezeték nélküli hálózati kártyát a számítógép, ez a bemutató ajánlott.
Minden amire szüksége van egy hozzáférési pont, amit csak annyira drága, mint régebben, akkor megtalálja a jó árakat és a hozzáférési pontok használják. Egy hozzáférési pont szemben a vezeték nélküli hálózati kártya DCE ad nekünk egy sokkal jobb jel stabilitását.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

írta: Dan Constantin ...tutorialegimp.blogspot.com
 
 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Hello. Azt is szeretnék, hogy bizonyos programok HTTP File Server, sponeti nisste nevem?

 2. Andrei - mondta

  sal admin ... Nekem is van problémám dak segíthet decicand kinyitni a laptopomat látok egy ikont rundll-vel .. nem található ... dak tudsz valamit pls help ms 🙂

  • Andrei: Sal admin ..l és dak probléma decicand segíthet megnyitni a laptop megjelenik egy ikon RUNDLL nem található ... .. Mert tud valamit pls ajutama ms   

   Lehet, hogy eltávolította a programot nem megfelelően, maradt indítási és szeretné indítani valamit, ami már nem létezik, ez egy érvénytelen bejegyzést.
   Készíts egy tisztító rendszer Dallam Hasznosságok, látni, hogy mi van a bemutató.

  • sumomanu - mondta

   Andrei: Sal admin ..l és dak probléma decicand segíthet megnyitni a laptop megjelenik egy ikon RUNDLL nem található ... .. Mert tud valamit pls ajutama ms   

   Voltam ott .. én elindult a számítógépet, és soha nem kellett telepítenie az operációs rendszert.

 3. Xantes - mondta

  Nagyon fontos ez a bemutató a tiéd, Andrei.

  Kérdésem lenne azonban: ha a vezeték nélküli útválasztó és az Access Point egy bizonyos ponton ugyanabban a szobában van, vagy olyan közel van bármely vezeték nélküli hálózati kártyával rendelkező számítógéphez - más szóval, ezzel a számítógéppel Gyakorlatilag egyenlő távolságban vagyok mindkettő rádióadásától - hogyan tudom megmondani, melyik TCP / IP eszközhöz (vezeték nélküli útválasztó vagy hozzáférési pont) tudok csatlakozni? Más szavakkal, a csatlakoztatandó számítógép vezeték nélküli hálózati kártyája "látja" mindkét "ajánlatot", és ha igen, hogyan különböztessem meg e két "ajánlatot" az SSID szempontjából, tekintettel arra, hogy mindkettő ugyanazt a nevet adja ki - az „asus” eseted?

  • XantesNagyon fontos ez a bemutató tiéd Andrei.Am még kérdés az Ön számára: ha mégis, egy bizonyos ponton, így a vezeték nélküli router és Access Point is ugyanabban a szobában, vagy olyan közel minden ellátott számítógép lemez vezeték nélküli hálózat - más szóval, a számítógép gyakorlatilag egyenlő távolságra mind a rádió-kibocsátás - hogyan lehet megkülönböztetni, hogy készülék TCP / IP (vezeték nélküli útválasztó vagy hozzáférési pont) csatlakoztatom?! Más szóval, a vezeték nélküli kártya csatlakoztatott számítógép "látja" mindkét "ajánlatok", és ha igen, hogyan megkülönböztetni a két "foglalkozik" szempontjából SSID, tekintettel arra, hogy mind a kibocsátó, az azonos nevű - a Ha a "asus"?!  

   A leírt helyzet a bemutató, ulul Asus router kibocsátó rádiójelet, ezért AP AP csak arra vevő. A jelenlegi helyzetben, a vezeték nélküli laptop tud csatlakozni a router csak Asus.Daca de Két internet szolgáltatók, amikor meg a különböző SSID nevét a két helyszínen (a hozzáférési mód válassza AP mód), és akkor érheti el, ha akarunk.

   • Adrian Cr - mondta

    Szia Nekem van egy kérdés, és a Siemens Gigaset USB stick eu..am 54..il tud csatlakozni az asztali számítógépek vezeték nélküli hálózathoz, hogy rögzítse a mint én egy másik szobába? Megpróbáltam telepíteni a szoftvert, de véletlenszerűen csatlakozik más hálózatok, mint a free..nu tudja, hogyan kell csinálni azt kapcsolódni a ház, amely szintén biztosított. Várakozás a válaszra. köszönöm

 4. pop Ionel - mondta

  Van egy rooter 3102pt Sagem gyors, így a nettó egy laptop a házban, hogyan biztonságos kapcsolat még inkább ez a készülék nem tud fogadni, és valaki mást.? Olvastam a neten, hogy olyan programok, amelyek megtörik a jelszót, és anélkül, hogy mindenkinek hozzáférést anstintarea tulajdonosa.

 5. sailorriver - mondta

  Nagyon érdekes és util.Va Kérjük, mutassa be a bemutató elérésére irodai hálózatok, szükséges eszközöket és hogyan conectare.Multumesc.

 6. Xantes - mondta

  @Dan
  Jobb. Az én hibám, hogy úgy mondjam. Nyilvánvalóan csak router ad a vezeték nélküli internet-hozzáférést, és nem a hozzáférési pont. Az utóbbi nem csak az adó és a vevő! Super helyes a megfigyelés. És, hogy tekintettel arra, hogy még figyelte a bemutató elejétől a végéig, ahogy néztem töredezett valami mást csinál egyszerre.

 7. ionutz - mondta

  Magam sem tudom, hogyan Bullet2 de configurez.am hálót iLink, és mindannyian tudjuk degeaba.nu incerkt de, hogy ez a munka vezeték nélkül.

 8. Sandu - mondta

  Van egy intrebare.Pana milyen távolságban is elfog egy Access Point?

 9. nyugalom - mondta

  Szia. A routerem nem működik, már nem kapok belőle tiszta.

  • nyugalom: Nem merrge buna.mie ruoterul nem elkapni hálót el.am laptop táska és must a modemből, hogy internet-k ... .Mi kell csinálni?  

   Milyen modellt router? Az elmúlt tudna csatlakozni az internetre a forgalomirányító?

 10. Catalin81.Rm-S. - mondta

  hello!
  Szeretném tudni, hogy tudok-e vezeték nélküli hálózatot létrehozni két barátommal 400–500 méterre (háromszögbe rendezve), vagy legalábbis a kettő egyikével a d-link dir300 vezeték nélküli útválasztókat használva, amelyek a szokásos (az útválasztóval együtt szállított) antennát antennákkal cserélik fel irányított kültéri edimax
  vagy ha azt javaslom más típusú berendezés.
  meg tudja mondani, ha hatékonyan működik, ez a hálózat? Érdemes a beruházás olyan antennák?
  Köszönjük!

 11. Ghita - mondta

  ami a távolság, hogy nem bocsát ki?
  Cellular beton falak
  Olyan hálózatra van szükségünk 85,90 távolság mérők felszerelve, és az ilyen külön antennát, Yagi antennák, amelyek direkt vagy a
  Számomra úgy tűnik, egy érdekes téma, és XXI század technológiai
  Ha én meg egy routher wierles kiadni semnlul a szolgáltató receptionrz USB hálózati kártya nem csinál más konfigurációk?

 12. Van egy kérdésem: hogyan tudok vezeték nélküli PSP például az asztali? (My Internet egyenesen a számítógépre, és szeretne egy USB-eszközt, hogy veszem az internet jelet a számítógép és küldje mi'l nélküli házban, mivel olcsóbb)

  • AdrianGudus - mondta

   TKN:
   Van egy kérdésem: hogyan tudok vezeték nélküli PSP például az asztali? (My Internet egyenesen a számítógépre, és szeretne egy USB-eszközt, hogy veszem az internet jelet a számítógép és küldje mi'l nélküli házban, mivel olcsóbb)

   A 1 félmillió (ROL) tisztességes vesz egy vezeték nélküli router. Keressen és alatt 1 millió ha, jobban néz ki.

 13. Software3g - mondta

  csatlakozhat egy hozzáférési pont a hálózat SII hogy jelet egy rooter?
  ász poin csak egy jack LAN és azt akarom, hogy jelet roter e ruoterul van 4 kimenettel és csatlakozni máshol 4 pc, ha életbe hozzáférési pont helyett roteruluii nem tudtam kapcsolódni 4 pc net MSS

 14. Nekem is van egy kérdésem ... a sitecom 300n és a netgear 150n kre között ajánlja? Az ára megegyezik, de olvastam a webhelyeken. K a sitecom nem lenne olyan fényes, hogy gyorsan felmelegszik, és a kapcsolat leesik ... .Egy másik kérdés csatlakozhatok-e a hozzáférési ponthoz ingyenes vezeték nélküli hálózaton anélkül, hogy tudná az ip-jét és egyéb beállításait ???

 15. Helló,
  Van egy Mio PDA P350 hogy wi-fi, de hogy csatlakoztassa az USB a számítógéphez.
  Jól jönne egy hozzáférési pont csatlakozni a hálózathoz?
  köszönöm

  • Xantes - mondta

   Vali:
   Helló,
   Van egy Mio PDA P350 hogy wi-fi, de hogy csatlakoztassa az USB a számítógéphez.
   Jól jönne egy hozzáférési pont csatlakozni a hálózathoz?
   köszönöm

   Ha a PDA nem rendelkezik vezeték nélküli kártyát, valamint a vezetékes, de csak USB-kapcsolat, hogyan tudja képzelni lehet, hogy egy kapcsolatot egy PDA és egy Access Poin?!

 16. alinus - mondta

  Még egy intrebaare nem rendelkezik vezeték nélküli hozzáférési poin ment távbeszélő hálózaton a hálózati funkciók használata nem fér poin normális net? köszönöm

 17. Van egy okos TV a nappali és a hálószoba mic.E vezeték nélküli router TV Internet hozzáférési ponton keresztül, és router? Én még nem hozzáférési ponttal, de szeretnék vásárolni egy tp-link.Acesta ülnek a nappaliban elkapni a vezeték nélküli jelet a router és az én internet menetben az UTP kábel tv, lehetséges ez?

  • Xantes - mondta

   teo:
   Van egy okos TV a nappali és a hálószoba mic.E vezeték nélküli router TV Internet hozzáférési ponton keresztül, és router? Én még nem hozzáférési ponttal, de szeretnék vásárolni egy tp-link.Acesta ülnek a nappaliban elkapni a vezeték nélküli jelet a router és az én internet menetben az UTP kábel tv, lehetséges ez?

   Természetesen lehetséges, de az ilyesmi senkinek nincs "elérhető közelségben", és egy kicsit fejlettebb hálózati ismereteket igényel, de két vezeték nélküli útválasztót is, lehetőleg ugyanazokat a márkákat és modelleket, hogy támogassák a kétféle kapcsolat szükséges típusait routerek (kliens, kliens híd, átjátszó híd stb.).
   Mindazonáltal mindent meg kell tennie, hogy a kábelt a TV-hez csatlakoztassa az adott útválasztóval, és ne az Ön által javasolt módszer szerint, mivel a jel minősége mindenképpen jelentősen romlik. Ezenkívül a multimédiás streamingnek - különösen a videók számára - rendelkeznie kell az Ön által megadott konfigurációban egy vezeték nélküli útválasztóval és egy hozzáférési ponttal az 5MHz sávban, a minőségi jel érdekében, megszakítások és rángások nélkül.

 18. costel08_78 - mondta

  ziua.as jó, és van egy BET ha tud segítsen nekem sp7 enterprize lesz rog.folosesc 1 32 bt ablakokat, és amikor megpróbáltam Conestim által wirless nem akar adni nekem conecteze.daca a SEE FULL MAP apo válasszon csepp hajnal net wirless csatlakozású AMI mondja: a adapret iz nem connected.am keresett a neten, de nem sikerül hibaelhárítás tud segíteni köszönöm d-voastra.va

  • costel08_78 - mondta

   costel08_78:
   ziua.as jó, és van egy BET ha tud segítsen nekem sp7 enterprize lesz rog.folosesc 1 32 bt ablakokat, és amikor megpróbáltam Conestim által wirless nem akar adni nekem conecteze.daca a SEE FULL MAP apo válasszon csepp hajnal net wirless csatlakozású AMI mondja: a adapret iz nem connected.am keresett a neten, de nem sikerül hibaelhárítás tud segíteni köszönöm d-voastra.va

   Azt router Romtelecom

 19. tibi22 - mondta

  ha veszel egy router wirelles ami, azt kell, és a nettó kábelt kell használni? .de egy kis időt van egy PC vagy laptop, de van egy mobiltelefon, és azt szeretnék 5570 nettó keresztül wifi a házamban,. outete segítsen nekem egy javaslatot, kérem?

  • AdrianGudus - mondta

   tibi22:
   ha veszel egy router wirelles ami, azt kell, és a nettó kábelt kell használni? .de egy kis időt van egy PC vagy laptop, de van egy mobiltelefon, és azt szeretnék 5570 nettó keresztül wifi a házamban,. outete segítsen nekem egy javaslatot, kérem?

   Egy egyszerű Google keresési feltételek: Mi az a router, vagy, hogy egy router, Ti adott volna a választ.
   Az útválasztó nem "generálja" az internetet, hanem az a feladata, hogy továbbítsa az internetet, amelyet kábelen keresztül kap az internet szolgáltatójától, rádióhullámokon keresztül. Alakítsa át a kábeles internetet a szolgáltatótól rádiójelgé.

 20. adrian - mondta

  hello! A konfigurálás után távolítsa el a kábelt a hozzáférési pont és a számítógép szótárak és költözött egy másik szobába? meg kell állni minden alkalommal csatlakozik a PC-hez.

 21. Eugen - mondta

  Helló Admin, azt szeretném megkérdezni, ha tudod, hogy a kapcsolat internet TV, kábel TV, de én annyira szeretném tudni, mire van szükségem, és ha lehetséges, annak érdekében, hogy átalakítsa semnalu TV modem vagy bármi jelet az interneten, hogy mit is kellene érte, Tudom, hogy őrülten hangzik, de ez a megoldás, hogy az ország RDS, ami nagyon jó volt. Olaszország erős infrastruktúrája az internet, vagy ha van egy előfizetéses 50 150 elérheti euró havonta sok, itt a bérleti díjak, és kábel TV-vel ingyenes, akkor a mobil internet a Vodafone-tól, és nem őszinte, mint egy olyan, áll, néha elkapni a nyilvános vezeték nélküli hálózathoz, ha ki az erkélyre, de még mindig esik az eső hideg, a nap túl erős ba nem maradhat kívül minden alkalommal, azt hittem, egy AP, de azt akarom, hogy tudja, ha működik, mint gondoltam nagyon szépen köszönöm.

 22. @Eugen: Sajnos nem megy változat, ahol gandit.Trebuie feliratkozni a szolgáltató internet.Intreaba cég jel, ha tud nyújtani TV és internet kapcsolat.

 23. Eugen - mondta

  ok értem ezt ősszel egy PA, tudtam érzékelni több nyilvános vezeték nélküli hálózatokat? Ha igen, ez lenne a legjobb, legerősebb mégis beruházni egy AP, mint 20 euró vodafone fizet a szolgáltatásért semmit.

  • Marian - mondta

   Eugen adok neked egy gazdaságosabb megoldás, ha érdekel ptr használtam sikeresen sok éve ott. Vásárlás Wireless N300 USB adapter Netgear (nem szedtek D-Link ptr nem stabil) költség 70 euró, egy USB kábel 5 m repeater jel (is összekapcsolják még 2 távolságtól függően érdekli) költség 40 euró Tedd improvizáció stand az erkélyen, és védi a készüléket egy műanyag zacskó nem esik az eső, és csatlakozni a wifi hálózathoz szabad, mint ahány bőséges! Sikerült!

 24. Eugen - mondta

  Szia Marian, végül vettem egy vezeték nélküli adaptert a TP-LINK-től - a TL-WN722N olyan, mint egy bot, de van hozzá csatlakoztatva egy antenna is, kissé rendben van és stabil, az Alice hálózatról is kapok jelet, és egy Alice WPA készlet
  Sikerült megszereznem egy "jelszót", és felvettem vele a kapcsolatot, tudom, hogy ez egyáltalán nem legális, de működik, megmutatja nekem a Rómához tartozó IP-t, Reggio Calabriai vagyok, különben is nagyon köszönöm a tanácsot, de szeretnék vagy egy kicsit nagyobb teljesítményű adapter, amely másik nagyobb teljesítményű antenna csatlakoztatására szolgál, több hálózatot is elkaphat.

 25. florin - mondta

  Szia, a hozzáférési pont az, amit tudom net vezeték nélkül a vezeték nélküli router? és tudod használni a vezeték nélküli router, hanem a hozzáférési pont?

 26. Alex - mondta

  Tudok csatlakozni a mobiltelefon hálózathoz nettó, ha tudják, ip, stb?

 27. 2 a routerek nem tud ezzel kapcsolatban AP helyett, hogy hozott egy második útvonal 100 distabta m nem igazán net pre laptop 100 m

 28. Theodore - mondta

  Van egy intrebare.daca használata wi-fi, egy laptop Dell Latitude d531 is az én viszont átadni? És ha igen, hogyan anume.multumesc anticipat.sistemul operációs win 7

 29. Adrian Gudus - mondta

  Theodore:
  Van egy intrebare.daca használata wi-fi, egy laptop Dell Latitude d531 is az én viszont átadni? És ha igen, hogyan anume.multumesc anticipat.sistemul operációs win 7

  Pontosabban, hogyan adsz el? minden WiFi-n keresztül, vagy vezetékes hálózati kártya segítségével a laptop?
  Ha tovább szeretne jutni WiFi-n keresztül, írja be a KERESÉS mezőbe a jobb felső oldalsávon: "connectify" nyomja meg az Enter billentyűt, és talál egy oktatóanyagot erről a témáról ...

 30. Lyka - mondta

  MR kérem Krisztus segíteni fog beállítani router, hogy bővítse a MELE jel .. SANT ELŐFIZETŐ Romtelecom WERLES HG655G AM router telepítése és aláírtam a házat. Kaptam egy router FRITZ BOX 7240 szeretném használni FRITU a hozzáférési pontot ha igen, hogyan LEHET TREDUIE meg őket? Nagyon köszönöm előre!

 31. Adrian Gudus - mondta

  Lyka:
  DOMNULECRISTI TÖBB Segíts nekem a configure routerek növelése kerülhet SEMNALULUI..SANT Romtelecom előfizetőknek router telepítve WERLESHG655G AM és nincs jel és a ház körül. Kaptam routerként FRITZ BOX 7240 szeretnék használni a hozzáférési pontot FRITU ha igen, hogyan CAN TREDUIE intézkedik az összes beállítást? KÖSZÖNET nagyon várt !!!

  1. Kérjük, ne írjon sapkák, tegye meg fogja látni sehol. Megjegyzéseket fűzzön aktiválásra, és nem jár a gyorsabb választ tőlünk! Miért kell látszanak? Mindenkinek vannak problémái, a tiéd nem a legrosszabb!
  2. Már van egy oktatóanyag a "problémádról". Írja be a KERESÉS mezőbe a jobb felső oldalsávon: "Állítsa be a vezeték nélküli kapcsolatot az útválasztó és a hozzáférési pont között" nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagot

 32. Ha tévedek, és sajnálom, hogy tisztelettel tettem azzal a szándékkal Ön által megadott csináltam ismerve a di-és a magatartási kódex. Ismét Elnézést! A bemutató nem fér fbun IP és van egy másik IP blocat.Fritu, és nem adja meg Memi lui.De por ezért kértem segítséget, remélve, hogy valaki egy ilyen router, és én is elvezeti Önt a know , Azért köszönöm, Happy Holidays az összes!

 33. Adrian Gudus - mondta

  Lyka:
  Ha tévedek tisztelettel kérem, bocsásson tettem azzal a szándékkal, az Ön által megadott csináltam di necunoastereaacestu magatartási kódexét. Ismét bocs !!!! Egy gyakorlati útmutató e fbun de nem tudta IP és én blocat.Fritu egy másik IP-t és nem igazán tudott bejutni Memi lui.De ezért kértem segítséget remélve, hogy valaki egy ilyen router, és én is titeket knowledgeably , kösz, boldog ünnepeket MINDEN !!!!!!!!

  IP hozzáférést meghatározott termék használati utasítás vagy az ahhoz rögzített címkén való vissza. Továbbá, minden a címkén vagy írásbeli utasítás, és megállapította, az alapértelmezett bejelentkezési név és jelszó naplózási eszköz.
  A menük nem feltétlenül egyeznek az oktató. Csak meg kell keresni az opciót a kézikönyvben találhatók, akkor minden bizonnyal valahol a készüléken van elhelyezve csak más.

 34. Érhetem WA5210G.vecinul TL-pont, amely 50 méter netul akar fizetni az utalvány, hogy rendben van, mint ahogy adott nekem a jelszót kell csatlakoztatni wireless.dar nem tudja, hol van, hogy a háló TL -WA5210G. van beállítva, mint az ügyfél látja 12 hálózati jelszavak, de tudom, hogy ász az ele.Cum lehet, ha a szomszéd adta a jelszót. KÖSZÖNÖM

 35. Cosmin - mondta

  Hi! Van egy olyan félreértés! Kell egy vezeték nélküli router ad ki jelet jó távolság 50m.Am próbáltam egy TP-LINK 740n és nagyon gyenge jel! Most próbáljon meg egy másik TP-LINK TL-wr940n hogy kérdés jobb, de még mindig elég! azt hittem, hogy lenne 2 változatok: 1-to veszek egy vezeték nélküli router levehető antenna van, és tegye egy külső antenna. 2-ptr hogy egy hozzáférési pont semnalul.Acces erősíti a lényeg nem tudja pontosan, hogy mit és mennyit áll segíteni, és szükségem van néhány véleményt! Köszönjük! Jó éjszakát!

 36. Silviu - mondta

  Van egy router ASUS RT-N10E hogy feltelepítettem és megyek ok. Minden jó, annál lassabb sebességű letölteni és feltölteni a vezeték nélküli: ping = 5 ms Mbps letöltési sebesség = 27,80, 20,89 Mbps feltöltési sebesség =
  Mielőtt kábel volt kettős értékek (a ping volt 4ms). Mit kell beállítani, hogy elérje a normál beállításokat, vagy más előre.

 37. Tehettem egy port forwarding hozzáférési pontot a bolygón?

 38. eddie - mondta

  szia ... .. szeretném tudni, hogy vezeték nélkül csatlakoztathatok-e egy régebbi routert egy másik routerhez, amely csatlakozik az internethez, köszönöm

 39. jó admin. Van egy irányított wifi antennám, 19 dbi-es csatlakozással a láncon keresztülhttp://www.sunparl.com/en/products.asp?firstid=4&getclassid=35&detailid=123 ez antenna
  és nem lehet tudni, mit tudok használni, hogy átvizsgálja hálózatok wifi..am közelében egy hot spot 400 m szabad és szeretnék csatlakozni el.multumesc előre

 40. Cosmin - mondta

  sziasztok nekem is van egy kicsi-nagy gondom van egy sagem vdsl2 f@ast 3464 routerem, elég jól mozog vele a pc de szeretnék vezeték nélkül csatlakozni egy másik készülékhez, nem tudom... nézd meg a hálózatot , beírom a jelszót, csatlakozom, de nem tudok hozzáférni semmihez, nem tudom hol rontok el a beállításokban... Megemlítem, hogy RDS-ről van fiberlink netem... az ötlet az, hogy , régen sikerült elvégeznem a beállításokat, már nem tudom hogyan, jól működött, de csak amikor nyitva volt a PC és mivel nem volt mit csinálnom, valahol azt mondták, hogy állítsam vissza a routert és most már nem tudok mit csinálni...előre is köszönöm

 41. aliantasudului - mondta

  Vannak kezdő, és nem húr két router össze a vezeték nélküli.
  Adok az összes adat probléma, abban a reményben találni segítséget.
  Van egy Edimax vezeték nélküli útválasztóm, amelyet "router 1-nek" fogok nevezni, amelyben a kábel az rds-ből származik (a wan-dugóban). Ebből az útválasztóból a Lan aljzatokból két kábel két számítógéphez vezet. A harmadik számítógéphez nincs kábelem, és vezeték nélkül csatlakoztatom. Van egy másik vezeték nélküli útválasztó - az MSI RG 60SE (a továbbiakban: "2. útválasztó"), arra gondoltam, hogy vezeték nélkül csatlakoztatom az 1-es routerhez. És a 2-es routerhez, hogy kábellel csatlakoztathassam a harmadik számítógéphez.
  Mindkét router van lehetőség hídon. IP router 1: 192.168.2.1 2 és van IP router: 192.168.1.1
  Szeretnék egy kapcsolat a vezeték nélküli router jel vezet minden 2, 1 router, mert nem kell a vezeték nélküli, én csak csatlakoztasd a kábelt.
  Ábra: 1. útválasztó (ebből két vezetékes számítógép) - 2. útválasztó (az első vezeték nélküli útválasztóhoz és a harmadik vezetékes számítógéphez csatlakozik).

  • 1 router (az egyik, hogy a hálózatra kapcsolt) kell futnia router üzemmódban híd sem.
   2 router, az egyik csatlakozó számítógéphez használni távolabbi kell tenni az utat AP (hozzáférési pont).

 42. aliantasudului - mondta

  1 router (belép a kábelt RDS) Üzemmód, ezeket a lehetőségeket, és nem tudom, mit válasszon:
  - AP
  - Infrastruktúra állomás
  - AP híd - Poin to Point
  - AP híd - mutasson a több pontra
  - AP híd -WDS
  - Univerzális átjátszó

 43. Andrei - mondta

  Helló,
  Van egy router 3G, és nem csatlakozik a modem 3G mert nem ismeri fel. Hogyan tehetünk azért, hogy ismerje el a modem? Ez router LM028N

 44. Marian - mondta

  Hello. Van egy kis probléma, hogy a router TP-LINK TL-WR74ON, abba LAN jel 1 a pc csatlakozik pontosan az én hálózat a kis felkiáltójel jelenik meg. Megemlítem, hogy azért, mert én tesztelt jel wirelles megy mobiltelefon. Hogyan lehet megoldani ezt a problémát?

 45. Alex10 - mondta

  Cristi Hello!
  Láttam a bemutató, hogyan kell beállítani a routert, és egy pont ász és tetszett. Van egy kis félreértés. Van egy kapcsolat, amely csatlakozik MAC-cím alapján, és van egy vezeték nélküli router.
  de locuies az ország, és van két ház és udvar távolság túl nagy. Azt szeretnénk, hogy egy vezeték nélküli router otthon, a második, és tegye a CCES pont a házban, és más ász vezeték nélküli laptop van. mi a különbség, ha a szükséges beállításokat. Pentre van wirless ott, és ne okozzanak konfliktust commune IP hálózaton keresztül. Szóval azt akarom, hogy a hozzáférési pont nem veszi rádiójel a vezeték nélküli router.
  Köszönöm szépen

 46. Bogdan - mondta

  Hello. Van egy lakás a második emeleten 2 / 3, nemrég költözött a házba, amely a parttól 350 lineáris (mért google), vettem egy irányított antenna 14 dBi számára továbbítja a jelet a router az apartmanház. Az elképzelés az, hogy a távolság, amelynél a jel érkezik (ellenőrzött telefonon) csak 100-150m (pálya két háztömbnyire minden 3 1 padló és több ház emelet).
  Tudna adni egy megoldást? Vásárlási egy hozzáférési pont, hogy felmászik valahol a második emeleten, a ház, lehet venni a jelet? Úgy vélem, hogy a távolság 350m kell megoldást (ami nem rendkívül költséges nincs)
  Köszönöm.

  • Szüksége van egy 20 dBi antenna. A távolság elég hosszú. Eladjuk a másik. Te és a pénzt az új antennát. Csinálok neked egy javaslat, nem követeli meg,.

 47. Cristi - mondta

  Szia, szeretném tudni, hogy a lehetőségét, hogy korlátozzák a sávszélességet ember csatlakozik a router (Például: mi 4 emberek csatlakozni szeretnék három (mindegyik) csak akkor adható sebesség 200 kbps)

 48. kérlek egy kis segítséget ... kb. 25 m távolságban telepítettem egy asus routert (valójában a második az első volt egy tp-link), és még mindig nincs elég jó jelem, 1 és 19mbps között változik. az útválasztó betonfalakból áll, és az üveg kettős rögzítéssel rendelkezik (nem tudom, hogy fontos-e az üveg), és az a hely, ahol jelet kell szereznem, a bca-tól származik. lehetőség van arra, hogy egy eszköz telepítse azt a helyre, ahol szükségem van valamire jel. Várom a választ. Köszönöm

 49. OCHIIROSII - mondta

  Cristi Hello!
  Nekem van egy probléma, és nem találja őket többé felbontás.
  Hadd magyarázzam el, hogy van egy netem az RDS-től, egy routertől, amely 2 PC-re és 2/3-os laptopra hálóz, 1 hónapig, a laptopomon "korlátozott hozzáférést" mutat 1-2 percig, ezután csatlakozik a hálóhoz. A kérdés a DC ?, mi lehet…?, És mi vezet engem Cristi elvégzéséhez ..? Lehetséges, hogy valaki korlátozni fogja a hozzáférésemet ..? és így tudom meg. Megemlítem, hogy a net nagyon rossz, mivel 100 MB sebességem van. Köszönöm

 50. Virgil - mondta

  Helló, szeretném tudni, hogy használhatok-e közvetlen hozzáférési pontot a hálózati kábelben az rds-ről, és ezért más útválasztó nélkül is elérhetem az internetet, természetesen a laptopomról wifi módban ... Van egy trendnet tew-690ap és van lezárva ... ha nem Visszaadom ... Köszönöm!

  • Adrian Gudus - mondta

   Ezt nem teheti ezt, mert akkor nem kell a router funkciót. Pontosabban hiányzik a DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol) szerver

 51. Vettem egy eszköz Mini PC / TV Dongle a következő jellemzőkkel:
  MK -QC802 809III
  -RK3188 2G / 8G, amelyet egy 42LD420 TV-hez csatlakoztattam egy vezeték nélküli útválasztó segítségével, amelyen keresztül két asztali számítógép csatlakozik, az egyik a Windows XP operációs rendszerrel és a másik a Windows 7 operációs rendszerrel ...!
  A probléma az, hogy a készülék csak "látja" az XP operációs rendszerrel rendelkező készüléket ...!
  Kipróbáltam több tűzijátékot, de hiába, nem akarja, hogy a béke "lássa" a Windows 7 operációs rendszerrel rendelkező ...

  Köszönöm,

  Üdvözlettel!

 52. Petrica - mondta

  vegye be a po5210g hozzáférési pontokat és egy tpLink routert. kérdés: összekapcsolható-e a point'u hozzáférés a kábelválasztóval, mintha hálózati szolgáltató lenne? Wan-ra gondolsz? net-szolgáltatóként használható poin hozzáférés. a

 53. akik ezeket a TL-WA7210N és a wifi router. Használom Pointu hozzáférést jelrögzítés és továbbítja sal lan kábel csatlakozó a router, majd a router csatlakozni a számítógéphez, és csatlakoztatom és wifi. vagyis az Access Pointu TL-WA7210N mint ineternet szolgáltató a wifi router. Lehetséges ez?

 54. A mi városháza küld ingyenes vezeték nélküli, meg tudná mondani, milyen felszerelésre van szükségem, hogy azon kapom magam, vezeték nélküli?

  • Alex - mondta

   Hogy pontosan elkapni vezeték nélküli? Részletesebben! Általában szükség van egy laptop, amely a vezeték nélküli hálózati kártya. A legtöbb laptop van ez. Vagy szükség van egy telefon, vagy tabletta, amely támogatja a Wi-Fi. Ismét találni telefonok és tablettát wi-fi-re 300 lej. Szóval kell egy eszközzel, amely támogatja a vezeték nélküli. Ez a képesség szerepel a specifikációk laptop / tablet / telefon.

 55. Emanuel - mondta

  Milyen szerepet tölt be az ZTE USB zxhn h218n?

 56. Szia, gratulálok ehhez az oldalhoz! Ez valóban segítség azoknak a "rászorulóknak", ahogy én is. Segítségre van szükségem egy hozzáférési pont telepítéséhez, nem működik, és nem tudom, mi a probléma. Tehát a kábelek rendben vannak, minden villog, de nem adja meg azt az ablakot, ahová beírhatnám a felhasználónevet és a jelszót. A felhasználói útmutató ezt adja: fel a böngészőben, amit fel kell tennem: http://192.168.1.254, és az IP címen: 192.168.1.100, és azt mondja, hogy tegyem be az "IPS vagy a hálózati rendszergazda által biztosított" DNS-t - amelyet alig találtam meg, ha "részleteket" adtam meg a rendelkezésemre álló internethálózatnak, és ez és: 192.168.0.254. Miután megadtam az adatokat, nem nyílik meg, amit beírok a böngészőbe ... mit csinálok rosszul? Próbáltam is, ahogy mondod az oktatóanyagban, de még mindig nem működik. Ez összefügg azzal, hogy nincs XP licencem? Franciaországban vagyok, és még mindig van egy laptop, rajta 8-zal, de azt írja, hogy ez a hozzáférési pont verzió nem kompatibilis. Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Minden jót!

  • Kapcsolat az Internet-szolgáltató, és kérje, hogy a beállítások megfelelőek-e.
   Ezek segítségével könnyebben tudják a legjobban, milyen hálózati ők és mi a helyes beállításokat.
   A "192.168 ... .." IP-k privát IP-k, nem hiszem, hogy az az IP, amelyet a szolgáltató Önnek rendelt.

 57. oli Oliver - mondta

  tl saját vezeték nélküli hi-wa5210g nem kijönni a beállításokat en datim tanácsot nem adnak el, verte 20 méterre a beállításokat

 58. babér - mondta

  Salut!
  Van egy rooter a házban, egy serioux, teljesen működőképes, de most azt akarom, hogy a kapcsolat a kikötő másik rooter és hogy ez volt a második vezeték nélküli játék több távol tőlem !! \
  hogyan lehet egy ilyen legaturaa
  köszönöm .. ps Remélem világos voltam az én problémám!

  • Adrian Gudus - mondta

   Nem lehet megtenni, ha legalább az egyik router van ismétlő funkcióval. Ellenőrizze a vonásait, és nézd meg, hogy van ez. Hamarosan hogy a tutorial ebben a témában

 59. Mircea - mondta

  Mr. Cristi vettem a városban adsl router Pirelli DRG A124g szeretném használni, mint egy vezeték nélküli AP és csatlakoztatom a Belkin router a másik szobában. Említettem már, hogy eddig már csatlakozott egy vezeték nélküli router vezeték nélküli vezetékes és fel akarta adni és a vezeték nélküli laptop került keresztül csatlakoztatott router Pirelli DRG A124g használt AP. Most azt akarom, hogy csatlakozzanak a PC vezeték nélküli, Belkin router Pirelli DRG A124g, kérem, mondja meg, hogyan kell eljárni. Őszintén Mircea!

  • Adrian Gudus - mondta

   Ha a számítógép rendelkezik vezeték nélküli hálózati kártya, vagy használjon egy bottal / usb vezeték nélküli adapter, nem ugyanaz, mint más eszközök, hogy csatlakoztatta a vezeték nélküli. Ha a számítógép nem rendelkezik vezeték nélküli hálózati kártya, akkor meg kell vásárolni egy vagy adapter / Wireless USB stick

 60. Sorin. A - mondta

  Problémám van. Vettem egy táblagépet, és nem tudok csatlakozni az internethez, bár sikerült csatlakoznom egy routerhez (az enyém kivételével, kimondatlanul). Van Asus N10 routerem. Amikor csatlakozni akarok az internethez, azt mondja, hogy biztonságos a WPA / WPA2 PSK, és kéri a jelszavamat. A laptophoz, amihez kábelt használok, még nem próbáltam nélküle, így nem tudom, hogy kéri-e a jelszavamat. Szóval hogyan oldjam meg? hogy nem védtem az útválasztót, és ha az egyik gyártó, hogyan találom meg? Ha valaki hajlandó segíteni nekem, akkor előre megköszönöm, de arra kérem, magyarázza el nekem, mint laikus. 🙂

  • Emellett bejelentkezési jelszót az adminisztrációs felületen, jelszó létezik Wi-Fi-vel.
   Wi-Fi jelszót eltérhet jelszó kezelése.

   • Sorin.A - mondta

    Köszönöm. Néztem a videókat az oldalon, tettünk néhány lépést, de nem megy végig. Nekem van kábeles internet a laptop keresztül router (amely megkapja a modem), vezeték nélküli nem működik (próbáltam tegnap este), és a tablet mondja, én vagyok jó jel, de jelszót kér hozzáférést Wi-Fi hálózathoz. Azt hiszem híváselosztót (UPC). Ez lenne a magassága, hogy mások kapcsolódni kívül, és én nem.

    • Costelina - mondta

     hátoldalán a készülék jelszót kell a szép, hogy nézett ki?
     majd 192.168.1.1 vagy 2 után nem tudom, ahogy lépni router
     adja meg az és hogy mindent automatikusan, amíg megtanulják vele

 61. Mihai - mondta

  hello, gratulálok, hogy hozzanak egy cisco site.vreau levegő k1602 cap9i-e-extender mód, de fogalmam sincs, hogyan tudom csinálni

 62. Dany - mondta

  D wifi fogni magam, és vajon miért vecinu GRT magamnak, hogy engem hibáztatni erősebb jelet egy rooter házban ???

 63. nárcisz - mondta

  Lehet létrehozni egy vezeték nélküli router számítógép nélkül?

 64. sacalu - mondta

  Kaptam egy router assus rt n 10 neki, hogy csatlakozik az internethez, és volt internet a számítógépen és a mobil, de én letiltja netu telefonon azt mondja, problémák hitelesítési bár én nézek ki, mint a nettó teljes mit tehetek?

 65. Leica Dan - mondta

  Köszönöm, hogy időt és energiát a szerkesztési útmutatók, néhány közülük nagyon hasznos, legalábbis nekem, de azt hiszem, a többi látogató!
  Kívánok egészséget és sok oktató a jövőben!

 66. György - mondta

  hello! Van egy router TP-LINK 5110 er, amely nem sugároz jelet, és az Access Point Edimax ew 722.
  Az ok nem tud csatlakozni több mint 16 deviceuri az AP? nézek beállítások AP Associated 16 ügyfél, és nem tud csatlakozni a másik DMC, mit tehetek ebben a helyzetben?
  AP én meg az IP-hálózat!

 67. Octavian Lawrence Brahnea - mondta

  Hello! Van egy Nokia Lumia tablet 2520 8.1 Windows RT, HP Officejet többfunkciós 6310 van egy All-in-One, van egy Canon Pixma nyomtató iP7250 tabletta sorozat, és szeretne csatlakozni egy ilyen nyomtató vezeték nélkül Bluetooth kapcsolaton keresztül. Canon WLAN. Hogyan kell csinálni?

 68. Cristian - mondta

  Jó estét,
  Van egy kis probléma :)) (aki nem!)
  Van egy vezeték nélküli hálózat az egyetemen, ahol én azonosítót és a jelszót; fogni nettó kollégiumi szobában, de a jel túl erős; Vettem egy TP-Link TL-WA850RE jel erősítés.
  mert van, hogy a router, azt kell beállítani a kábelt a laptop.
  Minden szép, amíg el nem érik a hálózatot el kell mennie, mert azt kérdezi csak jelszó, nincs azonosítója, és én nem csatlakozik a hálózathoz. Mit kell tennem?
  Kérem, segítsen
  köszönöm

Trackbacks

 1. […] Útválasztóra és hozzáférési pontra van szükséged, Dan kollégánk elkészítette az oktatóanyagot Az útválasztó és a hozzáférési pont közötti vezeték nélküli kapcsolat beállítása, ez segít a vezeték nélküli híd felállításában. Ne felejtsd el, ha bármilyen javaslatod van, […]

Speak Your Mind

*