A VMware Tools telepítése Linux operációs rendszerekre - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni a Linux és a VMware Player. Pontosabban azt fogjuk látni, hogyan kell telepíteni a VMware Tools Linux disztribúciók telepítése VMware Player virtuális gép. Nem nincs értelme elmagyarázni írásban miért VMware Player, mert már látható a bemutató Telepítés és prezentáció virtualizációs szoftver VMware Player
Mi VMware Tools?
Nagyon fontos, hogy telepíteni a VMware Tools a vendég operációs rendszer (virtuális rendszer), miután a telepítés VMware Player vége.
Keresztül VMware Tools javul:
- a virtuális rendszer grafikus teljesítményei
- képesek leszünk megosztani a mappákat a virtuális rendszer (vendég) és az igazi (host) között, és mappákat egy egyszerű drag and drop segítségével a vendégről a hostra helyezni
- Nem kell megnyomnia a Ctrl + Alt billentyűket az egér kurzorának a virtuális rendszerből történő felszabadításához. Akkor meg fogja ismerni, mikor van a virtuális rendszerben, és mikor van a valós rendszerben.
- képes lesz másolni egy url címet a valódi rendszer böngészőből, és beilleszteni (beillesztés) a virtuális rendszer böngésző címsorába
- a valódi számítógéphez csatlakoztatott eszközöket és USB-perifériákat használhatjuk a virtuális operációs rendszerben
Más szóval, telepítése a VMware Tools virtuális rendszerünk több rugalmasságot és jobb integrációja az operációs rendszer valódi.
Azok számára, akik a VM VirtualBox Guest Additions kell telepíteni (hasonló a VMware Tools). Hogyan kell csinálni ezt beszéltek útmutatók:
Hogy a részesedése a valós rendszer és a virtuális doboz, virtuális gép Ubuntu Linux
Hogyan csatlakoztatja az USB eszközöket VirtualBox valós rendszer Ubuntu Linux
Hogyan részesedése közötti az operációs rendszer és a virtuális az igazi VirtualBox
Hogyan kell használni az USB eszközök, mint a webkamerák, TV tuner, Bluetooth, stb Virtualbox
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan kell telepíteni a VMware Tools Linux disztribúciók telepítve VMware Player.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (14)

  • SCz hogy kérje nem kapcsolódik a bemutató, de meg tudná mondani, hogyan lehet megszabadulni, hogy a hirdetés megjelenő amikor love7 ad ki Tyxo? vírussal?

  • Mit szeret jobban a Linux Mint 13 Mayában, a Mate felületen, a Cinnamonban, a Kde-ben vagy az Xfce-ben? Nagyon szeretem az Xfce felületet.
    Ha még mindig rajong a linuxért, szeretne egy oktatóprogramot készíteni, amelyben a Linux Mint 13 Xfce úgy néz ki, mint az Ubuntu 10.10, vagyis nem szeretem a linux mint fehér témáját, és feketére szeretném cserélni.
    Azt akarja, vagy ha bevezetni Linux Mint Debian Egy bemutató, mert sokkal nehezebb a másik változat a Linux Mint.

  • ProgrameOriunde:
    Ez lehet egy tutorial arról, hogyan kell telepíteni "vendég kiegészítések" a linux ?: D

    Már létezik. A megjegyzések közzététele előtt olvassa el az oktatóanyag feletti megjegyzésszöveget. Kattintson a pirossal írt címre "Hogyan oszthat meg a valós rendszer és a virtuális doboz között, a virtuális gép Ubuntu Linux" és közvetlenül az oktatóanyaghoz jut.

  • Azonban tud valaki bármilyen módot internetkapcsolat létrehozására mint 13 kde-ben pppoe-n keresztül az rds-ről? Úgy tűnik, hogy ez az információ nem létezik az interneten, és az ubuntuban ismert módszerek egyike sem működik. Ha valakinek van kapcsolata az rds-ről, talán érdekelne a megoldás. A DSL vagy sudo pppoeconf ismert változatai nem működnek. Úgy tűnik, mint a kde nem támogatja a pppoe-t. Talán valami olyan csomagot kellene telepíteni, amiről nem tudok. De vigyázz! Csak a Mint KDE a többi nélkül, ami ott lehet! A Mint KDE 13-ban úgy tűnik, hogy a jó béke nem lehetséges.

  • Lenne egy kérdésem: egy telepített operációs rendszert (win xp vagy win 7) be lehet vinni a virtuális gépre, hogy profitáljon a hordozhatóságból? Ezt azért kérdezem, mert licencelt szoftverem van telepítve, és szeretném megtartani, és nem a rezidens rendszeren használni.

  • Sokat küszködtem a vmware eszközök telepítésével Zorin 6.1-ben, de végül sikerült, nem értem miért kell olyan nehéznek lennie Linuxba telepíteni valamit, de olyan akar lenni, mint a Windowsban, kattints duplán és szabadulj meg a problémáktól, mi mást mondjak minden linux disztribúcióban máshogyan lehet telepíteni valamit.Amikor a linux megszabadul ezektől garantálom, hogy mindenki linuxot használna, egyelőre csak programozóknak.

  • A win 95-tel kezdtem, és végigmentem az összes microsofton a win 8-ig, de elegem lett a vírusokból ma úgy döntöttem, hogy átváltok a zorin-os-7-core-32-re, de nem tudom, hogyan kell telepíteni a sopcast-ot, van dolce tv-m és a az egyetlen lehetőség a digisport nézésére az internet, kérlek segíts [régen túl vagyok a számítógépes játékok "fázisán", most csak online olvasom a sajtót, felkeresek néhány oldalt és elolvasok egy PDF könyvet] Kipróbáltam a ppa-val :ferramroberto/soccat és a terminálban a sudo apt-get frissítéssel további sudo apt-get install sopcat-player de a végén hibaüzenetet adott kérem ha tudtok segíteni? Előre is köszönöm !

  • Visszalépéskor amikor kiadom a sudo./ ... stb parancsot, akkor a not found error parancsot adja ki! Miért ?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.