A Windows Movie Maker használata videók vágásához, beillesztéséhez, szerkesztéséhez, effektusok hozzáadásához - oktatóvideó

Hi barátok, bemutató ma együtt tanulnak, hogyan tehetünk egy diavetítés képek, hogyan rakjuk hatással képeket vagy videókat, hogyan lehet szerkeszteni, vagy levágja a videót, hogyan tudjuk tenni az átmeneti hatások (átmenet az egyik klip másik az úgynevezett átmeneti hatás vagy átmeneti hatások), vagy hogyan tudjuk a hang egy videót, és hogyan tudjuk helyettesíteni a saját hangfelvételt .. Mikor jön a videó szerkesztés egy csomó szoftver, ami ezt, de sok ezek kereskedelmi szoftver, és nem olyan könnyen használható! A mai bemutató úgy döntött, hogy mutassa meg, hogyan kell használni a Windows Movie Maker szoftver, amely előre telepítve van a Professional változat a Windows XP és a Windows XP Home Edition. Olyan szoftver, amely tudja, hogyan kell bűvészkedni elég jól audio, video, fotó, hatásokat. Minden, ami maradt, az, hogy az új ötletes elég tudjuk elérni egy szép klip.
A formátumokat támogatja: Windows Movie Maker:

Video:. ASF,. Avi,. Wmv,. MPEG1,. MPEG,. MPG. M1v,. Mp2
Audio fájlok:. Wav,. NDS. Voltak. ABA,. AIFC,. AIFF,. Mp3
A Windows Media:. ASF,. Wm,. WMA,. Wmv
Kép fájl (képek). BMP,. Jpg,. Jpeg,. JPE,. JFIF,. GIF

Mentheti videofájlok vége a következők:. WMV,. WMA,. Avi

Ez egy puha ideális, ha azt szeretnénk, hogy a diavetítés képekkel és miniclipuri készült nyaralás, ha szeretné, hogy vágja elején vagy végén a videó, amely nem tetszett, hogy ez jött ki, akkor konvertálni a videó vagy a forgatás egy videó / film öreg, akkor nekik hatására a film években 80
Mindez bemutató megtanuljuk együtt ma. Azt mondják, hogy nem sok értelme, hogy egy hosszú szöveget, hívlak benneteket, hogy kövesse végig videó bemutató, és ha azt szeretnénk, egy bemutató a Windows Movie Maker a Windows Vista vagy a 7 bizalommal kérni kell a megjegyzések rovatban a bemutató!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (101)

    • Ez azt jelenti, hogy nincs ilyen eredeti Windows-ja, ez a "net" ebből a fényből való építése.
      Nem kérdés, hogy te le.
      Most elmondok neked valamit, ennek semmi köze sincs az oktató téma témájához. Próbáljon meg ne venni semmiféle ablakot a "net" -ről, érdemes eredeti példányt kapni, mivel ezek a "könnyű" a "csomagban" programokatól eltérő programokat is tartalmazhatnak, legyen óvatos, amit telepít .
      A Windows 7 esetében nem kell többé hangsúlyoznia, van "Windows 7 letölthető a próbaverzióban", van egy bemutatónk is, ezt sokat és jól használhatja, a "hátsó rész" bemutatójának segítségével, amelyet Adrian.

  • Nagyon jó bemutató Adrian, most láttam, és meg tudom csinálni egy bemutató Sony Vegas, csak melegedett az ismertetőből Windows Movie Maker.

    • Igen, köszönöm, én megteszem a Sony Vegas, ha az emberek fel ezt. Azok számára, akik szeretnék, hogy belépjünk a világ, vagy inkább a titkait videoszerkesztő azt mondanám, hogy ez egy jó kezdet, és innen lehet tanulni sok alapvető, hogy kulcsfontosságú a professzionális videoszerkesztő. Ha azok, akik szeretnének részt videoszerkesztő Nem tudom, hogy mi egy idővonal, Átmeneti hatás, audio split, összeolvad video overlay és egyéb feltételeket nem tudja megragadni a Sony Vegas.

  • al cristi Problémám van a számítógéppel, amikor a világ átkozott újraindítást ad nekem. Vb van egy fiúval, és azt mondta nekem, hogy próbáljam ki a "SUPERAntiSpyware" szoftvert. Kerestem. Megtaláltam az oktatóprogramot, amit tettem, mint te, és még 4 fogot fedeztem fel, töröltem őket Befejeztem, újraindítottam, azokból származik, vagy valami másból származik ??

    • stefbabanu: A Cristi Van egy probléma a PC, amikor ezer világ pokoli ad restart Vb fiú és én azt mondta, hogy megpróbálja "SUPERAntiSpyware" Kerestem találtam tutorialu én mindent lafel veled ment soha lánctalpas 4 DINA van adtam megtörölte célba adott nekem egy újraindítás ezek voltak a fiai, vagy valami más ??

      Azt hiszem, ha azt mondják, hogy a kémprogramok észlelt 4 nem tudom, talán van más probléma

  • Hello.
    Cristi, hogy említi az első Windows 7 ..pai
    Letöltöttem a microsoft Windows 7-ből is vállalkozásokat, de ... most jön a probléma
    miután telepítettem jelennek már lejárt 1, 2 tettem ream kaptam ..
    újabb 10 nap mûvelet 3, amikor megpróbáltam aktiválni a 90 napot
    Cika verzió már lejárt, nem lehet aktiválni a 10 napok

    A Windows mozog szörnyű, mint azt a számítógépen telepített merevlemez
    és a Windows sary újonnan telepített
    Tudom, és igaza van, hogy nem tudja lenyelni a dp net kalóz ablakokat
    de őszinte vagyok ... 2 éve van számítógépes rendszerem
    alaplap msi .. bla bla bla kézibeszélővel .... közepes szintű
    gb ram páratlan GB-os HDD 160 ki tudja, milyen pc
    "perforamt" adika miért játszik crysis nincs probléma belépve a játékba Megváltoztathatom a játék beállításait, amikor eljön az ideje, hogy "új játék" adikát adjunk
    játék 0 másodpercenként másodpercenként, azaz 1 másodpercenként 5 másodpercenként adika játék hiányzó játék a képekből =))
    de ez nem a probléma ...
    Azt mondtam, hogy 2 éve van a rendszer ...
    2 évig nettó kalóz dp ablakokat vettem ... őszintén szólva, nem mozog nagyon jól ...
    és egy másik dolog ..
    miután megkaptam a Windows 7 dp net-et az ingyenes verzióért a miscrosoftból ....
    és láttam, hogy káposzta volt ...
    Letöltöttem a dp pirate bay-t ... a Windows 7, amely tartalmazza az összes verziót az otthoni prémiumtól a végsőig ...
    még őszintén szólva, tökéletesen működik ... túl rosszul portugálul van ... de meg tudom változtatni a nyelvet a beállításokban ... ez nem nagy probléma ...
    őszintén szólva 10-et adnék, csukott szemmel a "kalóz" ablakokra, és nem azért, mert ingyenes!
    és a microsoftnál ... 4,5 hajhúzás ..
    még egy dolog .. eddig szinte az összes általad készített útmutatót követtem ... csak annyit tudtam, hogy tudom, hogyan kell aktiválni a 90 napos betűtípust, de hiába a cika lejárt (értem a vállalkozásnak a Microsoft programjából)

    Csak azt szeretném megkérdezni, hogy mit árthat egy kalóz Windows rendszer: D?

    és sok szerencsét, hogy továbbra is erős vagy: D ...
    Bármikor tehetem népszerűvé webhelyét, bármikor ... D
    például http://www.youtube.com
    Sok szerencsét kívánok neked a világ minden tájáról ...

    • Én és a társam kifejtették minden alkalommal, hogy miért jó, hogy van egy kalóz Windows!
      1. Szerverek tartalmazhat kimutathatatlan könnyű, aki rájött, hogy van felderíteni vagy csatlakoztassa a számítógéphez anélkül, hogy úgy érzi,
      2. Ez viszont nagyon egyszerű és könnyű a PC-be egy zombi
      3. A legtöbb kalózablakos meghajtó illesztőprogrammal rendelkezik (gyakran haszontalan a számítógép rendszere és konfigurációja szempontjából ... ennélfogva az egyes szoftverek telepítésekor előforduló hibák)
      4. Olyan szoftver, amely lehet, hogy benne nincs szükség
      5. tartalmazhatnak keyloggereket vagy hátrányokat, amelyeken keresztül könnyen meghallgatható és "meghallgatható"
      6. Már régen abbahagyták sok szolgáltatás pihe hogy szüksége lesz rájuk nagyon gyakran. Ezért minden panaszt a megjegyzések, amiket a mi útmutatók, mint te is, nem jön ki.
      7. úgy vannak konfigurálva és testreszabva, hogy tetszik neki, aki elkészítette, és gyakran Önnek is ... talán nem ugyanaz az ízlése van, mint

      Gondoljunk egy kicsit és logikusan: gondolod-e valójában valakinek annyi idejét, hogy testreszabja egy ablakot, és annyira keményen dolgozzon rajta, hogy "biztosítsa", hogy ingyenesen kínálja Önnek? Nem érdekli? Azt mondom, hogy gondoljon egy kalóz Windows telepítése előtt, és keresse meg azt a logikát, amelyhez valaki Windowst készít, és ingyenesen kínálja azt a neten. maga csinálná? Pénzt adna egy Windows-hoz, majd ingyen letöltheti a neten a letöltéshez? És ha "kalózok" mégis megteszik, mi a célja? nem az, hogy elrejtsen valamit azon a "szabadon"? Hát nem miért érdekli őt is? Hogyan? egyszerű ... ingyenes "kész" nem biztonságos "ablakokat biztosít Önnek, elviszi, telepíti és megkapja, amit csinált. szervereket és csizmákat készít a hátán, ellopja az Ön adatait, fiókjait, e-mail címeit és egyéb fontos adatait, amelyekből hasznos lenne. De térjünk vissza az oktatóanyag témájához. ezeket a dolgokat itt már sokszor mondták, tehát nincs értelme a témáról többet beszélni, legalábbis ebben az oktatóanyagban nem. ennek az oktatóanyagnak a témája teljesen más!

  • Jó bemutató egy kérdés, hogy talán elfelejtettem, azt hiszem, vagy biztos vagyok benne az oldalon található összes oktatóprogramban. Nagyon jó mindaz, de nem találtam egy olyan bemutató programot, amely villogó szalaghirdetéseket készíthet bevezetővé stb., De a vakut megteheti, vagy a szamám jelzi. :) ms Cristi Bravo szeretlek: D

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.