GMX Mail, minden e-mailt a gmail, yahoo, hotmail stb egy helyen - videó bemutató

Szia barátok, a videó bemutató Ma megmutatom, hogyan lehet egy e-mail fiókot a GMX Mail, ez egy viszonylag új szolgáltatás postai webmail (mint a Yahoo, Gmail, Hotmail), továbbá GMX Mail segít kezelni jobb minden e-mail fiókok, azaz hitelesítés megoldottuk a problémát több webmail számlák importálásával azonnali e-maileket, mint a fiókok: Yahoo, Gmail, Hotmail, élő AOL stb, egyfajta online e-mail kliens.
Mostantól fogunk olvasni az e-maileket egy helyen, akár egy webmailfiókból vagy több.
Biztonság GMX Mail számla nagyon erős, antispam modul, amely lehetővé teszi a manuális beállítás típusú víruskereső biztonság Symantec, mint más, hasonló szolgáltatásokat GMX Mail nekünk biztosít a listák modulban antispam szűrő a legjobban üzenetek, van egy feketelista, amely képes mozgatni a feladó, aki bosszant minket, és van egy engedélyező lista, hogy mi mozog a feladó, hogy hiba jött, és folyamatosan jönnek az után is eltávolítottam a spam .
GMX Mail szolgáltatás felülete nagyon szellős, minden nagyon tiszta, mert egy pillanat alatt mindent lehet érteni, nem a beállítások nem nehéz, minden egyszerű és intuitív.
Levélküldés lehet szöveges vagy HTML, ez még mindig egy plusz, nem minden webmail szolgáltató lehetővé teszi referenciák HTML e-maileket.
Meggyőződésem, hogy értékelni fogja ezt a szolgáltatást, egy további oka használja ezt a szolgáltatást, hogy ez a termék egy német cég, hogy a többi európai, nagy dolog, ha figyelembe vesszük, hogy a legtöbb szolgáltatás webmail származik tengerentúli, a USA.
Mintegy által nyújtott szolgáltatások GMX lesz néhány tutorials, ez a cég kínál más szolgáltatásokat a felhasználók és nagyon érdekes.
Várakozás a véleménye az e-mail szolgáltatás GMX Mail a megjegyzések rovatban.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Fredreick - mondta

  Ha elég belőle gmx.com Il figyelembe eltávolíthatja magát?

  • Bulgac - mondta

   Nem hiszem azt, hogy fáradt Mail nagyon jó, ahogy mondta, és Cristian "minden egyszerű és intuitív."

 2. SUperrrrr - mondta

  Bravisimo Cristi, kalapok.

 3. Melchizedek - mondta

  Sajnos a következő hibaüzenet jelenik meg:
  Votre felirat kinek lépés pu être à l'heure Traité Actuel. Veuillez réessayer és Tard. És én erreur fennáll, lépjen kapcsolatba-nous: [mailto:[Email protected] [Email protected]].
  Próbáltam sokszor ...

  • Adrian - mondta

   Mit tesz a pályán tört? a másik ellen. com említett a tutorial.

   • Alex - mondta

    Úgy tűnik nekem, mint

    "Adrian", és én voltam. "Com" domain nagyokos, hogy aberrált Franciaország egyszerűen nem nézni a bemutató, hogy van. com és kap munkát nekem. fr ki jobban no comment Aber valószínűleg a probléma a szerver

 4. PClaudiu - mondta

  Nagyon klassz szolgáltatást. Gratulálunk tutorial!

 5. kkry78 - mondta

  A legjobb az összes e-mail_urile site.Sa találkozott egy helyen, egy jó munkát, és takarít meg a fáradságot, hogy az egyes a ele.Castigi timp.Buna treaba.Made Németországban.

 6. Nelutu - mondta

  Ha még mindig MicrosoftOutlook nem hiszem, meg kell tölteni a bonyolult más programokkal.
  Ugyanakkor a bemutató rendben, akinek szüksége van.
  Köszönöm a bemutató, és sok szerencsét a további.

 7. robotzel78 - mondta

  E-mail fiókok a Yahoo, a Yahoo tudja, hogy pénzt kér évente történő behozatal POP3. GMX képes importálni az e-maileket a Yahoo?

 8. Elérkeztünk 12 mail fiókok kapott GMX Mail fiók, ahol volt számlák Gmail, Yahoo, Hotmail, Live, az AOL.
  Minden e-mailt a számlákat importálása sikeres, még azok is a yahoo importáltak azonnal.

  • Adrian - mondta

   Azok a yahoo importáltak azonnal elfogadja, hogy ez is egy új Gmail-fiókot (import mailt yahoo. A kérdés az, hogy a Yahoo e-mail érkezik a kezdeti import! Jelent ma aláírom GMX, importálni a yahoo mail, de ha holnap egy új Yahoo Mail megjelenik GMX?. használom Mozilla Thunderbird, és szerette volna tudni, hogy tudom beállítani, hogy GMX fiókot, és kapok e-maileket yahoo, de nem csak a régi, de az is, hogy én mostantól!

   • Silviu - mondta

    Én a Yahoo e-mail érkezik a kezdeti import! GMX nem fordulhat elő. Lehet, hogy néhány beállítás szükséges GMX-es és nem tudom ...

 9. LiviuFlorin - mondta

  Hogyan lehet, hogy egy ikont (parancsikont) az asztalon kezdeni ezt gmx.com egyszerűbb?

  • Adrian - mondta

   Ha a Google Chrome akkor kövesse az alábbi lépéseket. Nyisson meg egy fület GMX, jelentkezzen be fiókjába, győződjön meg róla, hogy GMX tab eközben mi jön ....
   Most menj fel a jobb első adresbar jobb gombot, és kattintson rá, akkor megnyílik egy menü, ahol válassza a "Parancsikon létrehozása az alkalmazáshoz ...", mint a képen EZ (Kattintson a szó a levelet piros megtekintéséhez kép)
   Akkor megnyílik egy kis ablak jelenik EZ kullancs, ahová, hogy megvédje a helyi (Úgy döntöttem, csak az asztal), majd kattintson a "Create"

   Ez a beállítás csak akkor működik, Google Chrome, vagy egyszerűen csak egy könyvjelző, ha tudod, mi van oktatóprogramok ala a könyvjelző telek szinte minden böngészőben és sok oktatóanyagok könyvjelző, és beszélt arról, hogyan lehet létrehozni egy könyvjelzőt. Írd fel a keresési mezőbe a jobb oldalon a fekete: Safari vagy az Opera vagy az Internet Explorer és a Firefox, akkor adjuk meg és meg fogja találni oktató.

   • LiviuFlorin - mondta

    Köszönet Adrian az a gondolat, hogy a Chrome, de használja a Firefox és az Opera. A Firefox Telepítettem a plugint (add-ons) web-mail bejelentőt, és hogy az én mail broswer .. de megpróbálok egy parancsikont a képernyőn (anélkül, hogy a közbenső lépéseket.!). Chrome meg, és hogyan működik.

   • LiviuFlorin - mondta

    Ez tényleg nagyszerű ötlet Chrome. Megpróbáltam, és remekül működik, de én egy optimalizálás, azaz alkalmazás telepítettem LastPass a Chrome, és működik "rendszer", hogy acum.Voi Chrome ehhez a fiókhoz gmx.com

 10. egasus08 - mondta

  az egyik leghasznosabb oktató
  ps várakozási bemutató a beállításokat szolgáltatások xp pc gyorsan

 11. Adrian - mondta

  Várakozás a visszajelzések azoktól, akik megpróbálták GMX ...

 12. Liviu - mondta

  Ő a törött területen. Úgy tettem, mint a bemutató. Úgy tűnik, hogy hiba, de biztos vagyok lepve, hogy nincs kapcsolat Franciaországban. Beléptem az országba választottam GMX.com és Romániában.

 13. Iulian62 - mondta

  Francia Erroarea kapnak engem, és nem veszik figyelembe, így a fordítási hiba, mint: "A lista nem sikerült feldolgozni ebben az időben. Kérjük, próbálkozzon később. Ha a hiba továbbra is fennáll, kérjük, forduljon hozzánk "

 14. egasus08 - mondta

  nekem is pe.com hiba történik is franciául. Megpróbáltam venni gmx.fr igen aceeiasi írni angolul csak error :))

 15. István Török - mondta

  Helló, szép kristály vagy Adrian vegye ki nekem a chat bannerek.

 16. marian - mondta

  Üdvözlöm. Ubuntu Lucid Lynx a dual boot Windows 10.04 7
  Én egy ideig az ablakok, és indítsa újra, miután hazajöttem az ubuntu, amikor beléptem vettem észre, hogy én már nem jelennek meg az X-sáv, a másik 2 gomb. Valami ötlet, hogy mi lehet az? Itt egy kép a "hiba" http://yfrog.com/htscreenshotzup

 17. Flavius - mondta

  További tanácsot vagy akar postázni azokat OLASZORSZÁG yahoo.it live.it stb nem megy !!!! live.it yahoo.it vagy sem !!!! Én nagyon jó véve bemutató, de azután, hogy a meglepetés lam nem megy :) Én hozzá 0 számlák) és a Gmail Szeretlek, mert te vagy Foos eredeti https: // MS Cristi

 18. Flavius - mondta

  Crystal van megoldás, hogy adjunk live.it yahoo.it privát e-mailek és az ex ex Cristian [at] videotutorial.com Sami pls mondja meg, hogyan Flavius.constantin mail [at] gmx.com ms

 19. Melchizedek - mondta

  Türelmesen hiba elhárításához szükséges adják franciául, amikor megpróbál tenni nyilvántartásba. Megtalálta valami?

 20. Fredreick - mondta

  Igen törölheti GMX fiókot?

 21. daniel - mondta

  fogadtatás
  valamennyi önálló ptr erőfeszítést
  Most a lényeg: néhány évvel ezelőtt megpróbáltam GMX
  Sajnos szinte az összes e-mailt küldenek, hogy más területekre (Gmail, Yahoo, ymail, RDS, stb.) Érkeznek a spam
  GMX jó részek, de a dolog felett engem neki fel
  Cristi, egy másik dolog: Gmail brizbrizuri?

  • Adrian - mondta

   daniel: salut
   valamennyi önálló ptr erőfeszítést
   Most a lényeg: néhány évvel ezelőtt megpróbáltam GMX
   Sajnos szinte az összes e-mailt küldenek, hogy más területekre (Gmail, Yahoo, ymail, RDS, stb.) Érkeznek a spam
   GMX jó részek, de a dolog felett engem neki fel
   Cristi, egy másik dolog: Gmail brizbrizuri?

   Mit értünk brizbrizuri egy mail fiókot? Azt már eddig is bemutató, hogyan lehet a Gmail-fiók. Írd fel a jobb felső keresőmező: hogyan lehet egy Gmail fiók, vagy hogyan lehet egy e-mail fiókot, vagy hogyan lehet a Gmail e-mail fiókot, vagy csak, akkor adjuk meg és meg fogja találni oktató. Sok leírást a Gmail

 22. Melchizedek - mondta

  Próbáltam több tucat ori.NU megy!
  Én is belépett a http://www.gmx.net (Németország) és azt mondom, hogy azért, mert nincs biztonság, mint 3 számlák óránként. Tehát hogy a búcsú. A bemutató szép, de nem segít semmit, amíg azt nem bánom. Nincs több megkínzott, én kínozzák magam minden lehetséges.
  Ha valaki valaha is egy másik lehetőség, hogy mondja el, de nem hiszem ...

  • Legyünk serriosi, csináltam tegnap 3 számlák 20 perc, akkor nagy valószínűséggel félreértett, ha olyan exkluzív, hogy nem is lehet népszerűsítette ezt a szolgáltatást, akkor valószínűleg csak 3 számlák időben ugyanazt az IP.
   Itt az ideje, 10: 20 01-On-07 2010 most csináltam két beszámoló egyik a másik után, sem pedig Adrian tegnap este nem működik, hibaüzenet franciául, most már csak befejezte a második számla csinálni.

   • Melchizedek - mondta

    Cristi-admin: Legyünk serriosi, csináltam tegnap 3 számlák 20 perc, akkor nagy valószínűséggel félreértett, ha olyan exkluzív, hogy nem is lehet népszerűsítette ezt a szolgáltatást, akkor valószínűleg csak 3 számlák időben ugyanazt az IP.
    Itt az ideje, 10: 20 01-On-07 2010 most csináltam két beszámoló egyik a másik után, sem pedig Adrian tegnap este nem működik, hibaüzenet franciául, most már csak befejezte a második számla csinálni.

    Valójában ez az azonos IP. Újra elolvastam az információt!
    Ahhoz, hogy megértsük, hogy nincs lehetőség a számunkra, akik az RDS net? Vagy lehet, hogy nem más számlára, majd elérni akkor is, ha a szolgáltató az RDS?

   • Melchizedek - mondta

    Valójában ez volt az azonos IP. Újra elolvastam az információt!
    De mi a helyzet velünk, akik RDS szolgáltató? Vannak megoldások? Vagy kell számlákat máshol, akkor majd érni őket otthonról?

 23. Kérjük, játszani azoknak, akik idejük elhagyni a megjegyzést, megtapasztaljuk viszonylag voasta kapcsolódó GMX Mail fiók létrehozása.
  Kinek van meg?
  Akik nem?
  Egy egyszerű coment, mint velünk, ha meg tudja mondani, és a szolgáltató, van egy olyan érzésem, hogy a probléma csak az RDS.

  • Silviu - mondta

   Követtem pontosan lépéseit videotutorial. És simán ment. Én 4 2 2 számlák a Gmail és a Yahoo. De volt egy probléma: nem jövök importálás után Yahoo mail eredetileg! GMX nem fordulhat elő. Lehet, hogy néhány beállítás szükséges GMX-es és nem tudom ...

 24. Cristi250 - mondta

  Nem volt semmi probléma. 1 GMX véve hoztam létre, és aztán importált 2 mail fiókokat, és azt hiszem, hogy még több valami. Én nagyon szeretem. Gratulálok bemutató Krisztus.

 25. Melchizedek - mondta

  Igen az RDS. Hogyan oldja meg a helyzetet?

 26. LiviuFlorin - mondta

  Van internet szolgáltató ClickNet a Romtelecom, és nincs probléma gmx.com. Csináltam egy számlát, és dolgozott ki jól, és nagyon gyors. Nem tudom, hogyan kell törölni számlák, de azt tapasztalom, és én többet látni, ha megy, hogy ezt követően accelasi IP, és ha igen, néhány hibát ...

 27. Claudiu - mondta

  Ad nekem ugyanaz a hiba, hogy nekem: "Votre felirat kinek lépés pu être à l'heure Traité Actuel. Veuillez réessayer és Tard. És én erreur fennáll, lépjen kapcsolatba-nous: [mailto:[Email protected] [Email protected]]. "
  Próbáltam többször különböző böngészők, hogy nem a számla gmx.com de mindig ugyanaz a hiba.
  Ha valaki már megoldott, és küldje el nekünk, hogyan sikerült kilenc.

 28. stefbabanu - mondta

  srácok van egy probléma, ha a számítógép sprijhin segíteni drága világban adják dc újraindítani?

 29. És próbálja meg egy óra, és a hiba számla francia harcot. Próbáltam sok lehetőség.
  Megválaszolatlan kérdést: importálása után e-maileket meg?

 30. Fredreick - mondta

  Arról beszélek, hogy ha a teszt egy pár nap, és megunják, törölheti? Számla?
  És van egy kérdés
  Mennyi helyet kínálnak a postafiókhoz?

 31. stefbabanu - mondta

  még mindig nem válaszolt a kérdésre én aspunde Miata minden

 32. iulian26 - mondta

  Így a mai napig nem tud elszámolni egyáltalán megpróbáltam sokszor, és úgy értem, mint szolgáltató RDS ...

 33. egasus08 - mondta

  RDS Deva és nem megy .. igen aceeisasi hiba folyamatosan

 34. stefbabanu - mondta

  Én op probléma a PC újraindítása, ha dc nekem legkedvesebb luea

 35. Flavius - mondta

  Cristi távozott nem kaptam semmilyen hibát, de a probléma az, hogy a legtöbb e-maileket .it láttam 1 parkban, de live.it yahoo.it hotmail.it nem, így nem tudtam hozzá nimik .... Kár, hogy érdekes volt

 36. localhost - mondta

  sal, hogyan érhetem el, hogy írásban desub már nem látni az ikonok az asztalon, én nagyon szeretem tutorialel voastre.THX

  • Flavius - mondta

   nincs neve kártyát tartsa lenyomva az átnevezni törölni írsz után lenyomva az Alt és írni 0160 be, és kész

 37. Silviu - mondta

  Követtem pontosan lépéseit videotutorial. És simán ment. Én 4 2 2 számlák a Gmail és a Yahoo. De volt egy probléma: nem jövök importálás után Yahoo mail eredetileg! GMX nem fordulhat elő. Lehet, hogy néhány beállítás szükséges GMX-es és nem tudom ... Én van internet kapcsolat a clicknet.

 38. Mihai c - mondta

  Cristi nem javasoljuk, hogy a furcsa merge.cum tesztelt és azt mondtam, nem lehet, hogy küldje el a bemutató a végén úgy döntök, a kívánt címet az e-mail.
  de belép cookie-képes böngésző, és adja meg az e-mail, hogy a Yahoo és a másik trimitetii a yahoo mail címét, majd adja meg a GMX megtekinthet Brother nem látja, mit tudsz én 3 contrurii yahoo mail, és nem működik.
  --- Csak menj ki a normális, ha a böngésző vagy üzenetküldő fiók
  --- Én meg jó tudni, néztem minden második bemutató tettem 4 minden számla aktív zöld csak fog küldeni.
  --pai ha igen furcsa jó nimc, és már nem ajánlja, hogy minden kell mennem a normális e-mail fiók yahoo, hogy mit kaptam GMX nem lát és nem volt küldtem mappa volt spam.doar spamurii csak annyi spam mappát, pirtttt

  • Mit tegyen, hogy ... hogy is?
   Hogy mondhatod, hogy nem tesztelt, két nappal azelőtt, és néhány órával ma csináltam teszteket Cristi GMX Mail, minden úgy működik, ahogy kellene, ez nem a mi problémánk, ha a net szolgáltató (RDS) a politika Ami mail portok.
   Jól ismert, hogy az RDS sok probléma, amikor a levél, például a legtöbb területen RDS szolgáltatással, küldhet e-mailt egy asztali kliens, ha használja a mail host.
   Egy másik alkalommal győződjön meg róla, tegye a megjegyzések rovatban, ne dobja a sár, így szabad ...
   Mi teszt szoftver 24 / 7 minden bemutató mögött tanulmány órát, néha nap.
   Használd a tested a koponyán belül, mielőtt az állami valamit.

 39. Olvasd el figyelmesen!

  Kérjük, vegye figyelembe: Attól függően, hogy a szolgáltató, e-mail évre fog küldeni az e-mail címét harmadik fél Mail Collector hogy fog férni. Ez Kövesse az e-mail, hogy ellenőrizze a account.Once Mail Collector fiókot hoztak létre a hotmail.com vagy yahoo.com, az azonnal lehívható, a levelek korlátozódik csak a legutóbbi üzeneteket. Ez egy általános biztonságtechnikai annak érdekében, hogy ne tapasztal csökkenése a teljesítmény a GMX Mail szolgáltatást. GMX Továbbra letöltésére az összes e-maileket. Azonban, attól függően, hogy mekkora a harmadik fél fiók, ez a folyamat eltarthat egy ideig, különösen, ha a postaláda tartalmaz több ezer e-mailt vagy nagy mellékleteket.

 40. Ebben a pillanatban én meg a számla, a számla készült a semmiből, GMX Mail fiók készült gond nélkül, én Romtelecom VDSL net most, én meg a Mail Collector 3 mail címek, két gmail yahoo 1 nem rákattintottam a butonu Check Mail.
  Én mindig írt.

 41. Halom - mondta

  Úgy tűnik, hogy az importáló e-maileket a Yahoo csak akkor lehetséges változata Yahoo Mail Plus ($ 19.99)

  • Halom: Úgy tűnik, hogy az importáló e-maileket Yahoo csak akkor lehetséges változata Yahoo Mail Plus ($ 19.99)

   Én importált yahoo mail szabad 2 és menj.

 42. boby - mondta

  Tudom, hogy igazad van, és az utat az igazság a nyelvi tesztet, ha még mindig szükség van egy teszt, és rds.si egy figyelmeztetést, hogy ez lenne a probléma (én nem mondom a végén)
  --unde vásárolni valamit, vagy hogy valami hígítóval mondani ezt írja fel a csomagot: a jók, mi a jó neki, és volt egy furcsa, meg kellett testatii RDS, Romtelecom különösen a két nagy cég fiinca RDS nincs 1 Romániában.
  --If Pénz volt, és meg kellett vásárolni, és akkor nem fog mondani, aki ad első Miata ajánlott csodálom, mint a gyártó tudja, akkor így van Valahol egy nyugati országban SE elnézést, hogy ezt a problémát, és nem azt alacsonyabb agyi inzultus
  --An Rds sok probléma, de nem 1 és ez nem fog mentő semmit, akkor a teszt, és nem rds van Romtelecom szopás emberek pénzt szolgáltatások vagy más cégek szomszédságában cacaoo net.
  -repet intro normális országban kell luatti véve az észrevételeket, hogy nem suntetii tökéletesíti nimenii és hibázni, de elnézést, sőt rögzíti

  • Haver, akkor 2 másodperc pénzt, újabb ilyen, és repülni a gépet a szerveren.
   Hé Nene, hogy bocsánatot kérjen ...

   Ne légy gyerekes, akkor is, ha egy másik felhasználó, mindannyian találkozunk Mr. Michael C. maszkos boby.
   Én vagyok "az igazi boby" The Only One, te vagy az egyetlen hamis anya .......

   PS.
   Ban lebeg a fejed felett, hogy egy mérőszalag, és mérni a szavakat.

 43. Cristian Olaru - mondta

  Így megy ez, hogy importálni a Yahoo? vagy csak a Yahoo vagy a prémium plusz?

 44. stefbabanu - mondta

  HELLO YOU ADMIN BV BOBI AKM AMI nem köti DC Tutorials Tudsz válaszolni a fenti kérdésekre PLS

 45. Pintea - mondta

  bravo srácok Én a Rep tökéletesen működik. Moldova nincs probléma a szolgáltatás


 46. Ebben a pillanatban én meg a számla, a számla készült a semmiből, GMX Mail fiók készült gond nélkül, én Romtelecom VDSL net most, én meg a Mail Collector 3 mail címek, két gmail yahoo 1 nem rákattintottam a butonu Check Mail.
  Én mindig írt.

  Account történt 15: 40, most van itt az idő 16: 00 és a Gmail fiók kezdtek megjelenni mailek 64 leveleket.
  A másik kettő nincs mail fiókok.

  Frissítés idő 16: 12, emelt 425 azonos Gmail-fiók mailek, a másik kettő még nem nicin mail fiókok.
  Fogja meg kifüggesztett.

  Frissítés idő 16: 24 kezdte importáló és a második gmail fiók jött 525 mailek utolsó maradt yahoo.
  Fogja meg kifüggesztett.

  Frissítés idő 18: 28 első gmail fiók maradt 425 mailek, második Gmail-fiók 2008 összegyűjtött e-mail és a Yahoo most 2 24 perc hozta az első levél (legkésőbb) .

  KÖVETKEZTETÉS

  GMX Mail működik yahoo, tényleg, Yahoo mozog de végül nehezebb, hogy álljon.
  Bízhat GMX Mail, a legfontosabb az, hogy legyen türelemmel.
  RDS hálózati felhasználók:
  Nem is tudom, mit mondjak, azt fogja mondani, hogy lépjen kapcsolatba valakivel technikai pote egy tipp az Ön számára.

 47. Ducus - mondta

  Hi guys, nagyon hasznos bemutató, és az én tudat simán megy, de ma, amikor kaptam le ott és akkor a Gmail részlet, amely azt mutatja meg ip, ip az én jelent meg, és egy másik, hogy kezdődik 212 és írni IMAP Németország. Miért? Mi a helyzet? Valahogy egy adathalász támadás, ami nem történt eddig, hogy megvédjék a másik IP-címét is én ott?
  És még egy dolog: ha az importáló megjelent a spam mappában yahoo mail és üzenetek, hogy végül törölte őket korábban többek szemetet! Miért és hogyan talált GMX? Tudomásul veszem, hogy még mindig nem törlődnek véglegesen Yahoo szervereket?

 48. mytzusky - mondta

  Bor lehetséges az adminisztrátorok, hogy segítsen enyhíteni a megjegyzéseket mások. Vannak az RDS és csak tettem GMX venni. Ma délben nem tudtam, mert kapok ezt az üzenetet francia bár a com
  Csináltam több számlát és a Gmail és a Yahoo, és látni, hogy megkezdte az import.

  Behozott, yahoo.
  És most jön a kérdés. Ő (GMX) importálja az én e-maileket, és megjeleníti őket, mint olvasatlan nem? Úgy értem, vannak az összes tárolt e-mailjeit.

  És még egy dolog. Lehet, hogy nincs spam mappába valahogy osztva külön-külön számlára. Abból, amit láttam, az egy spam.

  köszönöm

  • stefan - mondta

   mytzuskyBor lehetséges az adminisztrátorok, hogy segítsen enyhíteni a megjegyzéseket mások. Vannak az RDS és én csináltam pegmx venni. Ma délben nem tudtam, mert kapok ezt az üzenetet francia bár a com
   Csináltam több számlát és a Gmail és a Yahoo, és látni, hogy ő kezdte importe.A importőrök és a Yahoo.
   És most jön a kérdés. Ő (GMX) importálja az én e-maileket, és megjeleníti őket, mint olvasatlan nem? Úgy értem, minden tárolt e-maileket cont.Si valami mást. Lehet, hogy nincs spam mappába valahogy osztva külön-külön számlára. Abból, amit láttam, van egy Spam.Va köszönhetően

   mytzusky: Lecom VDSL Mo

   Sikerült importálni az RDS yahoo.com?
   hogyan?
   Sikerült a Gmail, és azt

 49. Én hozzá egy frissítést a szavak kollégám fenti Boby:

  Yahoo Mail fiók Collector be tegnap hozta fel még ma 421 maileket, így türelmes, akkor ezek a könnyű könnyű első importált ig.

 50. Flavius - mondta

  Védelmi és ezért NEM VESZ tart olyan:
  MERGE séta 1 stb, de ŐK YAHOO.IT LIVE.IT
  Mindkét 2 comment .... Boby, emberek jönnek adminisztrátor hozza hírnév és nyilvánosság ETC kaptam E kliens oldalon és tudja, hogyan KÖVETENDŐ
  3 oktatóanyagok jó!
  4 Most hadd magyarázzam el, hogyan működik
  Video bemutató video bemutató volt a CE PBXTV Részletek tételek román .... Írja fel a PC-ETC a keresőmezőbe SIL Az összes EU AML lépéseket ELŐRE megy simán! De most VIN "birka", és elkezd kiabálni elmagyarázni Spanyolországban 3 emberek, és nem azt teszi, amit én megy nekem állomások OLASZORSZÁG MIE IMI fogok MÁS NEM SO PROBLÉMA A PC-s Internet cég, ahol akkor most RGO CRISTI BOBY admin ALL öröm, hogy rossz, amikor, hogy egy bemutató SZEDNI Spanyolország Olaszország Spanyolország Franciaország Kína India ... :)))) ETC azokat nem örömet MA AIA kommentálva MIÉRT Gyere és nézd meg, hogyan kell ezt neked ... TAC ... SORRY ADMIN meleg ;) Azt kell mondanom, amikor azt hallom: "okos" fiúk: d

 51. stefbabanu - mondta

  aolo hívja valaki válaszolni a kérdésre MAM belefáradtak a várakozásba

 52. Dany - mondta

  GMX hűvös oldalon, akkor miért nem tesz videotutorial és a Pivot Stickfigure Animator kedvemre szép Nem igazán tudja, hogyan működik jól, tudom, hogy ez egy olyan fontos, de kérjük, hogy a videtutorial! ! PLEASE!

 53. Adrian - mondta

  Adtam a leveleket GMX és kapott, és válaszolt. Az én e-mailt nekik hangzik (mail írta angol és francia nyelven, és én felhelyezni, és nyomtathat erroarea)

  Qu'advient-il votre szolgáltatást? Nous sommes toutes les Données correctement entrés tánc, captcha et le code d'erreur et pourtant üzenet

  Mi történik a szolgáltatás? Azt helyesen szerepel minden alkalommal, és a captcha kódot, és mégis hibaüzenet

  Fordítás: Mi történik a szolgáltatásokat? Beléptünk az összes adatot helyesen captcha kódot, és még mindig kapja erroare.

  A hivatalos válasz:

  Jó napot,

  Tout d'abord, Merci öntsük votre e-mailt.

  Milyen problémák kelet connu depuis quelques jours nous et nous avons l'département továbbítja a technika, qui a corriger Charger bug őket. Nous nous öntsük tout excusons kellemetlenségért.

  Cordialement,

  GMX votre équipe CaraMail

  Fordítás: Jó

  Először is köszönöm az e-mail.

  Ez a probléma ismert számunkra néhány nap, és elküldtem a műszaki részleg, amely rögzíti a hibát. Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.

  Üdvözlettel

  A csapat Lycos GMX

 54. Thanks Adrian végül válaszolt a várakozás. Még én is kezdtem érezni, hogy bűnösnek RDS.

 55. Cristi - mondta

  Hey egész lumea.Este először írok, de az eredmény fogja követni. Sokat tanultam erről az oldalról.
  Visszatérés a témát "GMX" Én net az "RDS", mikor készült a számla, nem volt hiba, import maileket "yhoo.com", "gmail.com" és a "hotmail. com ".
  BAFTA és számos oktató.

 56. vasi14 - mondta

  Tudna nekem segíteni látom a bemutató?
  Estem keményen a neten, és most megy a Linux Knoppix Live CD, és amikor nézem a video flash lejátszó megkérdezi, letöltöttem és mikor telepíteni őket jelszót kér a root jogosultsággal, és nem tudom a jelszót, amire szüksége van. Próbáltam mindenféle dolgot adnak nem fogad el semmit várható egy bizonyos jelszót.
  Tudod, mi a probléma valahogy?
  Köszönöm.

  • Adrian - mondta

   vasi14: Tudna nekem segíteni látom a bemutató?
   Estem keményen a neten, és most megy a Linux Knoppix Live CD, és amikor nézem a video flash lejátszó megkérdezi, letöltöttem és mikor telepíteni őket jelszót kér a root jogosultsággal, és nem tudom a jelszót, amire szüksége van. Próbáltam mindenféle dolgot adnak nem fogad el semmit várható egy bizonyos jelszót.
   Tudod, mi a probléma valahogy?
   Köszönöm.

   Olvassa el EZ honlapján (kattintson erre a szóra, hogy piros a helyszínen), és olvassa el a "Még egy utolsó dolog - Knoppix jelszavak" Ott utasításokat a lépéseket meg kell tennie, hogy állítsa be a admin jelszót, mert nem az alapértelmezett van beállítva, hogy nincs. ha nem tud angolul a Google Translate, ami van tutorial. Megtalálható beírja a keresőmezőbe jobb felső szélén fekete: "How Fordítás és helyes kiejtést angol" belépsz, és megtalálja a tutorial.

   Miért nem használja a live CD-t az Ubuntu Linux, ott van a román nyelvű ubuntu.ro. Mi is oktató rajta. Írsz a keresési mezőbe: Ubuntu, akkor adjuk meg, és talál egy csomó oktató róla

  • Vanessa - mondta

   vasi14: Tudna nekem segíteni látom a bemutató?
   Estem keményen a neten, és most megy a Linux Knoppix Live CD, és amikor nézem a video flash lejátszó megkérdezi, letöltöttem és mikor telepíteni őket jelszót kér a root jogosultsággal, és nem tudom a jelszót, amire szüksége van. Próbáltam mindenféle dolgot adnak nem fogad el semmit várható egy bizonyos jelszót.
   Tudod, mi a probléma valahogy?

   ...........................................
   Ön nem egy számítógép merevlemezén nincs igazi média-és CD nediu talál egy zárt virtuális tárolás nem teszi lehetővé, hogy töltse le és telepítse a Flash Player szükséges oktató véleményét ... van kötve, csak használja, ami kezdetben nyomtatott lemezen és frissítéseket abban az időben jött létre cd

   Óvatos, hogyan megy ... Bevezetés a számítógépes USB Flash Drive (stick)
   1. letöltés Hordozható Mozilla... Ha megkérdezi, hová mentse az utat, hogy USB Flash Drive (pl. a bot) ...kattintson ide ...
   2. Miután letöltötte rád kattintson duplán az ikonra, hogy elindítja az alkalmazás ...következőÉs kattintson a gombra ... Tallózás és helyen a botot..
   3. Most menj botot, és nyissa meg nézd Mozilla ikonra, hogy elindítsa a programot, és futtasd le ... ellenőrizze, hogy nyitva oktatóanyagok, ha megy ...
   4. menj ide, és töltse le a Flash Player 10.1.53.64 Dezi a Mozilla ...kattintson ide... És amikor megkértem, hogy mutassa neki az utat, hogy mentse a bot.
   5. Menj vissza a botot, és talál egy ikont Falah Player színe lila (vörös Burgundy), hogy duplán kattint, és végrehajtja azt ... ha kérdezni juhok mutatni a botot.

   Scuzama ha valamit nem de nem vagyok elég fáradt vágás után mot kb 10 óra :) ... nem tudtam segíteni, de lehet válaszolni.

   • Adrian - mondta

    Vanessa:

    Ezúttal én megértése, hogy a live CD-t Linux futtatható Knoppix Live CD nélkül a merevlemez a számítógép. Letöltheti fájlokat valamivel kisebb, és ezzel egyidejűleg végre akkor is, ha hardver, tárolására, mit letölteni egy Linux live CD-menti RAM, és végre minden ott, ha azt szeretné, hogy végre. Amit rendezte csak a Windows inviorment.

 57. vasi14 - mondta

  Adrian Multues sok segítséget, én vissza adatokat evolúció probléma.

 58. vasi14 - mondta

  Most jelenik meg a legfelső internetes videó elemeket tartalmazó bandacu egy virtuális gombot, azt mondja Telepítse hiányzó Plugins, ha rákattintok a gombra, és megnyílik egy ablak a szükséges bővítményeket Telepítés opció engedélyezve van, és rákattintottam telepíteni Egy ablak jelenik meg, amely azt mondja Plugins lettek telepítve, indítsa újra a mozilla plugint, mert a hatás kezd.
  Miután újra a böngészőt, és nyissa meg újra ugyanazt a oldal jön megint Install Plugins sárga szalagot.
  Próbáltam mint mondta, Vanessa, de nem használom a Windows és a Windows Mozilla Ez nem linux.

 59. Forin Milovici - mondta

  Nem tudom, hogy a fejemben. Minden alkalommal, amikor ez az üzenet jelenik meg: Votre felirat kinek lépés pu être à l'heure Traité Actuel. Veuillez réessayer és Tard. És én erreur fennáll, lépjen kapcsolatba-nous: [mailto:[Email protected] [Email protected]]. Mit kell tennem? Kérjük, küldje el megbízásokat [Email protected]

  • mikibica - mondta

   ugyanezt velem, nem tudom, hogy bennem kipróbálása után több alkalommal különböző időpontokban milyen?

 60. Liviu - mondta

  Május srácok biztosan nem megy regisztráljon egy új fiók nem találta, de egyszerűen nem megy, abba be a jelszót, és ezt mivel írt a bemutató, a 5 6-szor naponta, nem értelmetlen terelni anyagi bizonytalan, még egy asztali kliens verzió, hogy megy a Yahoo és a Hotmail és a Gmail legalább egy mindenki számára elérhető, nem csak néhány internet elosztó nyújt anyagi mindenki számára elérhető nem csak a hirdetés!

 61. Liviu - mondta

  Én nagyon érdekel e-mail kliens, amely hozzáférést gmail.com, yahoo.com és hotmail.com, ahogy én gondolom, a legtöbb felhasználó, köszönjük!

 62. sylviu - mondta

  minden alkalommal, amikor bekapcsolom a PC jelenik meg, amely azt mondja, a következő:

  Ez a program előírja, legalább a Windows 2000 1.60 a SPTD vagy újabb.

  Minden "kernel debugger" ki kell iktatni "ajutatima!!

 63. Mircea Budur - mondta

  Helló név Mircea és ez az első alkalom, hogy hagyott megjegyzést.
  De én mindig itt vagyok, és mindig tanulni valamit, ha tényleg az én tanár tutori :))
  Jó kérdés, probléma GMX olvasható, és nem működik az RDS.
  Azt akarom, hogy menjen velük, és megkérdezni, hogy mit lehet tenni, de nem tudja, hogyan kell ezt csinálni egy élesebb részleteket ne küldjenek haza a válaszokat olyan klasszikus lor.Scuze írtam túl sok.
  Te vagy a legjobb, és köszönöm.

 64. mikibica - mondta

  Minden alkalommal, amikor ez az üzenet jelenik meg: Votre felirat kinek lépés pu être à l'heure Traité Actuel. Veuillez réessayer és Tard. És én erreur fennáll, lépjen kapcsolatba-nous: [mailto:[Email protected] [Email protected]

 65. Gepeto - mondta

  A tutorial 20 Figyelem!
  Gratulálok és kívánom, hogy még mindig lehet, hogy ezt egyértelművé és oktatóanyagok és egyéb lehetőségek
  Szervező, File Storge. Én nem igazán tudom, hogyan kell használni őket.
  Előre is köszönjük.

 66. Pyanystul - mondta

  Helló,
  Megpróbáltam, hogy adjunk több e-mail címek yahoo formában:[Email protected] és a jelszót, bármelyikük ad nekem egy hiba, mert nem lenne jó parola.E cím vagy beállítás kellene ellenőrizni kapcsolódó pop3, port, stb.? nimik én megváltozott.

  • Seby - mondta

   PyanystulHelló,
   Megpróbáltam, hogy adjunk több e-mail címek yahoo formában:[Email protected] és a jelszót, bármelyikük ad nekem egy hiba, mert nem lenne jó parola.E cím vagy beállítás kellene ellenőrizni kapcsolódó pop3, port, stb.? nimik én megváltozott.

   És ugyanez történik vele, tudtam, hogy adjunk egy Gmail e-mail cím
   de nem yahoo ad nekem hiba, hogy nem meg a helyes jelszót, vagy e-mail cím helyes, de biztos vagyok benne, próbáltam többször is.

 67. Andrei Muresan - mondta

  Helló,
  Lenne egy kérdésem. Tudja, hogyan lehet beállítani a yahoo.com e-mail címét, hogy engedje meg, hogy töltse le az összes e-mail fiók gmx.com?

  merci

  • Andrei Muresan - mondta

   Andrei Muresan: Hello,
   Lenne egy kérdésem. Tudja, hogyan lehet beállítani a yahoo.com e-mail címét, hogy engedje meg, hogy töltse le az összes e-mail fiók gmx.com? Merci

   Megcsináltuk! Én THUNDERBIRD VÉVE YAHOO.COM címet IMAP protokollt. Aztán hozzá a GMX ugyanazt a fiókot a Thunderbird. Az eredmény KÖNNYEN mappákat oldalról a másikra.

 68. Marius Pipe - mondta

  Nem hozzá semmilyen yahoo számla (yahoo.com). Van fogalmad róla, mi történik?

 69. Costin - mondta

  Hello. testvérek fürdők feladtam az ötletet, hogy nem az én gmx.com számla, megpróbáltam 2 3-szer egy nap, és kap egy üzenetet, ahogy próbálja később, vagy lépjen kapcsolatba velük. Felvettem a kapcsolatot, és kap egy automatikusan generált e-mailt, amit küldött az én IP, hogy ha van egy fekete lista ..... nem tudom, hová tette a lábát. Ha bármilyen kézenfekvő megoldás adja magát, hogy nekem, és hadd ... ha úgy tetszik, a láb. BAFTA

 70. bogdan - mondta

  bérlet pop3 ellenőrizze a beállításokat a szolgáltató.
  ha pop3 nem tőek, próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
  Kérjük, aktiválja a beállításokat a pop3 (yahoo) e-mail fiókot, hogy a kollektor való hozzáférés adatait.
  Tehát imki történik, ha megpróbálom felvenni írjon nekem net yahoo.am az RDS. Várjon, ha bármilyen javaslata.

 71. MEFISTOFELES - mondta

  Azt kéri, hogy aktiválja POP3 és mikor megy a Yahoo, hogy aktiválja azt kéri, hogy vásárolni a Yahoo Mail Plus.

  Hol tévedek?

 72. nem tudja betölteni, hozzá de@yahoo.com címet de@gmx.com nem támogatja POP3. Mit tehetek?

 73. Florentina - mondta

  Helló,
  Ezt tettem, és telepíteni a GMX, ötletet, amely Köszönöm, nagyon hasznos, hogy nekem. De találkozott a három probléma, hogy én kérni tőle segítséget:
  1. Azt akarom, hogy e-maileket olvasni egyaránt tabletta és a számítógép, hogy ez a GMX és az Android, de ha belép a GMX mail android nem lehet megtekinteni. Van valahol egy csekket a postán hagyni a szerveren lehet olvasni bármely ügyfél?
  2. GMX főoldala üzenet jelenik meg nagyon régi, és nem a jelenlegi is, hogy jönnek most, ami csak megtekinthetők a Beérkezett üzenetek, hogy a számlán; és rendetlen postaládájába látható néhány régi fff csak egy része az új
  3. Gmail-fiók nem lehet beállítani, bejelentkezési üzenet faild ad nekem, és ad nekem a Gmail üzenet, hogy valaki meg akarja elérni a fiókomat a német nép, hogy az üzenetet, és azt mondják, hogy én vagyok, hadd és semmi

  Ha az a kérdés, lehet mondani, elégedett vagyok a GMX más ... de nem adja vissza.
  Köszönöm a választ.

  • Nem probléma. 1: Szerezd meg a Mail Collector, és feltételezve, hogy már beállította az e-mail címet szeretne behozni a beállításokat, és törölje a doboz "E-mailek törlése a harmadik fél által készített szerver után elragadó". Adja meg a fiók jelszavát, majd kattintson a "Save". Nem 100% biztos, hogy segít, de én be a gmail címet megnéztem a GMX-mail, majd belépett az azonos e-mail Megnéztem, és aztán mentem a gmail, és az e-mail még mindig ott volt.
   Nem probléma. 2: Igazad van e-mail a dobozban a főoldalon régi. Tudod mozgatni fiókja Beérkezett üzenetek mappába fontos része Gyűjtsd mail postafiókját rész (a fő az, amely összegyűjti az e-mail GMX), így amikor a főoldalon a box GMX mailt kattintson "Menj a Beérkezett üzenetek", és ha itt postaládájába válassza ki az e-mail fiók (Yahoo, Google, stb.) tudjuk, hogy nem sokat segít, de ez megment egy kattintással. Vigye a mappa nem séta Collect Mail részt, akkor a mechanikus kulcsot a számla jobb és legördülő menü opciót "Move" kiválasztásához Inbox.
   Nr.3 probléma: Menj a Gmail => kattints a kerék mechanika => Beállítások. Tessék a "Átirányítás és POP / IMAP" és jelölje pont található "Enable IMAP".

 74. Marian - mondta

  Azt írja a Mail Collector, adja meg e-mail címét és jelszavát, hogy „mentés” és én jelenik meg
  „Sikertelen bejelentkezés.
  Kérjük, ellenőrizze az e-mail címét és jelszavát, vagy a biztonsági beállításokat a harmadik fél venni. "

  Ez köszönhető ??

 75. Account történt 15: 40, most van itt az idő 16: 00 és a Gmail fiók kezdtek megjelenni mailek 64 leveleket.
  A másik kettő nincs mail fiókok.
  Frissítés idő 16: 12, emelt 425 azonos Gmail-fiók mailek, a másik kettő még nem nicin mail fiókok.
  Fogja meg kifüggesztett.

 76. Frissítés idő 16: 24 kezdte importáló és a második gmail fiók jött 525 mailek utolsó maradt yahoo.
  Fogja meg kifüggesztett.

 77. Olvassa el figyelmesen ezeket a sorokat:

  Kérjük, vegye figyelembe, hogy az átruházás az e-mailt fiókja yahoo.com eltarthat egy ideig, különösen, ha a Beérkezett üzenetek rendkívül nagy. Benne, hogy, egy kis türelemmel, az összes e-mail a Beérkezett üzenetek végül gyűjteni.

Trackbacks

 1. [...] Ez az üzenet már említettük a Twitter által Julian. Julian azt mondta: GMX Mail összes e-maileket a Gmail, Yahoo egy helyen | Videotutorial.ro http://bit.ly/d3o2ez [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.