Hogyan kell használni a Windows Movie Maker, hogy csökkentsék, paszta, szerkesztés, effektusok videók - video bemutató

Hi barátok, bemutató ma együtt tanulnak, hogyan tehetünk egy diavetítés képek, hogyan rakjuk hatással képeket vagy videókat, hogyan lehet szerkeszteni, vagy levágja a videót, hogyan tudjuk tenni az átmeneti hatások (átmenet az egyik klip másik az úgynevezett átmeneti hatás vagy átmeneti hatások), vagy hogyan tudjuk a hang egy videót, és hogyan tudjuk helyettesíteni a saját hangfelvételt .. Mikor jön a videó szerkesztés egy csomó szoftver, ami ezt, de sok ezek kereskedelmi szoftver, és nem olyan könnyen használható! A mai bemutató úgy döntött, hogy mutassa meg, hogyan kell használni a Windows Movie Maker szoftver, amely előre telepítve van a Professional változat a Windows XP és a Windows XP Home Edition. Olyan szoftver, amely tudja, hogyan kell bűvészkedni elég jól audio, video, fotó, hatásokat. Minden, ami maradt, az, hogy az új ötletes elég tudjuk elérni egy szép klip.
A formátumokat támogatja: Windows Movie Maker:

Video:. ASF,. Avi,. Wmv,. MPEG1,. MPEG,. MPG. M1v,. Mp2
Audio fájlok:. Wav,. NDS. Voltak. ABA,. AIFC,. AIFF,. Mp3
A Windows Media:. ASF,. Wm,. WMA,. Wmv
Kép fájl (képek). BMP,. Jpg,. Jpeg,. JPE,. JFIF,. GIF

Mentheti videofájlok vége a következők:. WMV,. WMA,. Avi

Ez egy puha ideális, ha azt szeretnénk, hogy a diavetítés képekkel és miniclipuri készült nyaralás, ha szeretné, hogy vágja elején vagy végén a videó, amely nem tetszett, hogy ez jött ki, akkor konvertálni a videó vagy a forgatás egy videó / film öreg, akkor nekik hatására a film években 80
Mindez bemutató megtanuljuk együtt ma. Azt mondják, hogy nem sok értelme, hogy egy hosszú szöveget, hívlak benneteket, hogy kövesse végig videó bemutató, és ha azt szeretnénk, egy bemutató a Windows Movie Maker a Windows Vista vagy a 7 bizalommal kérni kell a megjegyzések rovatban a bemutató!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Alexander - mondta

  A legjobb bemutató Én a Windows XP Professional és én ezt a programot, de letölthető a net ..

  • Ez azt jelenti, hogy van egy eredeti Windows még így is, van-e beépített lámpával, hogy a "net".
   Nem kérdés, hogy te le.
   Most azt mondja, valami nem kapcsolódik a bemutató témát. Próbálj meg nem, hogy a "net" A Windows típusú oldalak, célszerű, hogy az, hogy eredeti, a "light" tartalmazhat valami más, mint a szoftver "csomag", győződjön meg róla, hogy telepítse .
   Abban az esetben, ha a Windows 7 már nem kell hangsúlyozni, vannak "windows 7 letölteni a próbaverziót," mi is egy bemutató, akkor azt, hogy a hosszú és kemény, a bemutató a "újraélesednek" készült Adrian.

 2. nagyon hangos bemutató!

 3. Nagyon jó bemutató Adrian, most láttam, és meg tudom csinálni egy bemutató Sony Vegas, csak melegedett az ismertetőből Windows Movie Maker.

  • Adrian - mondta

   Igen, köszönöm, én megteszem a Sony Vegas, ha az emberek fel ezt. Azok számára, akik szeretnék, hogy belépjünk a világ, vagy inkább a titkait videoszerkesztő azt mondanám, hogy ez egy jó kezdet, és innen lehet tanulni sok alapvető, hogy kulcsfontosságú a professzionális videoszerkesztő. Ha azok, akik szeretnének részt videoszerkesztő Nem tudom, hogy mi egy idővonal, Átmeneti hatás, audio split, összeolvad video overlay és egyéb feltételeket nem tudja megragadni a Sony Vegas.

 4. stefbabanu - mondta

  Az Cristi van egy probléma a PC, ha adnak nekem pokol világ újra beszélek a srác, és azt mondta, hogy megpróbál "SUPERAntiSpyware" Kerestem rájöttem tutorialu lafel Megtettem mindent, amit tett az észlelt 4 már eltávolították Dina Én befejezni ezer kaptak újraindítja a fiai azok, vagy valami más?

  • dragos_florin - mondta

   stefbabanu: A Cristi Van egy probléma a PC, amikor ezer világ pokoli ad restart Vb fiú és én azt mondta, hogy megpróbálja "SUPERAntiSpyware" Kerestem találtam tutorialu én mindent lafel veled ment soha lánctalpas 4 DINA van adtam megtörölte célba adott nekem egy újraindítás ezek voltak a fiai, vagy valami más ??

   Azt hiszem, ha azt mondják, hogy a kémprogramok észlelt 4 nem tudom, talán van más probléma

 5. Mihai - mondta

  Hello.
  Cristi, hogy említi az első Windows 7 ..pai
  Már letölthető a Microsoft Windows 7 Enterpise de ... a probléma jön melegvíz
  miután telepítettem jelennek már lejárt 1, 2 tettem ream kaptam ..
  10 nap ... még mindig működik. 3 amikor megpróbáltam aktiválni a 90 napok
  Cika verzió már lejárt, nem lehet aktiválni a 10 napok

  A Windows mozog szörnyű, mint azt a számítógépen telepített merevlemez
  és a Windows sary újonnan telepített
  Tudom, és igazad van, hogy nem tudja lenyelni dp windowsurile kalóz net
  de őszintén ... Van egy pc rendszer 2 év
  egy alaplap MSI .. bla bla ... .de szinten chipeset Medu
  gb ram páratlan GB-os HDD 160 ki tudja, milyen pc
  "Perforamt" Adika, mert játszani Crysis nem probléma, hogy a játék chimba játék beállításokat, amikor Borba, hogy az "új játék" játszani Adika
  0 játék fps másodpercenként, azaz a 1 5 másodperc Adika fps játék jocu hagyja ki a kép =))
  de nem ez a probléma ...
  Azt mondtam, hogy a rendszer 2 év ...
  Vettem éves 2 windowsuri kalóz nettó dp ... frank mozog nagyon jól ... nem jó.
  és egy másik dolog ..
  után kaptam windows 7 nettó dp ingyenes verzióját Miscrosoft ....
  és láttam, hogy a kinőtt ...
  Letöltöttem a Pirate Bay ... dp, amely az összes Windows-verziók 7 otthonról díj végső ...
  és őszintén lesz tökéletes ... de kár, hogy a portugál ... de meg tudom változtatni a nyelvi beállításokat ... ez nem nagy probléma ...
  Én őszintén adni 10 csukott szemmel ablakokat "kalóz", és nem azért, mert ingyenes!
  és a Microsoft ... 4,5 húzta a haját ..
  A másik dolog .. ACM váll szinte minden útmutatók csináltam neked ... ez olyan, mint te, hogy tudja, hogy tudom, hogyan kell aktiválni a 90 tyel nap, de semmi Cika lejárt (úgy értem vállalkozása a Microsoft)

  Csak azt szeretném megkérdezni, hogy mit árthat egy kalóz Windows rendszer: D?

  incontinuare erősek, és sok sikert: D ...
  egy népszerű weboldal, hogy bármilyen alkalomra bárhol megragad ...
  például http://www.youtube.com
  Kívánok minden jót sikert ...

  • Adrian - mondta

   Én és a társam kifejtették minden alkalommal, hogy miért jó, hogy van egy kalóz Windows!
   1. Szerverek tartalmazhat kimutathatatlan könnyű, aki rájött, hogy van felderíteni vagy csatlakoztassa a számítógéphez anélkül, hogy úgy érzi,
   2. Ez viszont nagyon egyszerű és könnyű a PC-be egy zombi
   3. windowsurilor legtöbb kalóz illesztőprogramok (gyakran szükségtelen a rendszer beállítására és a számítógép elindul, és a hiba ... itt mindannyian, hogy telepíteni bizonyos szoftver)
   4. Olyan szoftver, amely lehet, hogy benne nincs szükség
   5. tartalmazhat keyloggers vagy backdate amely könnyen fogtak, és "hallgat"
   6. Már régen abbahagyták sok szolgáltatás pihe hogy szüksége lesz rájuk nagyon gyakran. Ezért minden panaszt a megjegyzések, amiket a mi útmutatók, mint te is, nem jön ki.
   7. van beállítva, és személyre szabott, oly módon, hogy az is lehet kellemes neki, hogy rájött, és sokszor ... nem ugyanaz az ő ízlése

   Most gondolom, egy kicsit nyilvánvaló, tényleg azt hiszed, hogy valaki sok időt szabni a Windows dolgozni, így tud csatlakozni a "nem biztonságos", hogy az ajánlatát, hogy neked ingyen? Lehet, hogy ez aggodalomra ad okot? Azt mondom, gondold át újra, mielőtt telepíti a Windows-kalóz és keressen logika, hogy valaki, hogy a Windows, és ingyenes a neten. te magad? Adok pénzt a Windows, akkor tedd a neten ingyenesen letölthető? És ha "kalózok" is csinálni, hogy ez a lényeg? nehogy, mint egy maszk, a "szabad"? Ezután az ASI nehogy állást inter? Hogyan? Egyszerű ... kínál a Windows ready "nem biztonságos" ingyen, érted, telepítse, és azt kapta, amit akart! hogy a szerverek és a csomagtartó a hátsó, lopni az adatokat, számlák, e-mail címeket és más fontos adatokat, hogy hasznos lenne. De térjünk vissza a téma a tutorial. ezek a dolgok itt elhangzott jdemii alkalommal így van értelme, hogy megvitassák a témát, legalábbis nem ez a bemutató. tárgya ez a bemutató egészen más!

 6. Flavius - mondta

  Jó bemutató kérdése lehet mam nézett gondolja, vagy arról, hogy minden oktató helyben Nagyon jó minden, de találtam egy leírást a program, hogy lehet, hogy a flash bannerek intro, stb, de villog, amit tehetünk egy vagy számi jelzi une

 7. Flavius - mondta

  Elírtam

 8. Nulla - mondta

  Ha mégis oktatóanyagok Sony Vegas voltál a legmenőbb

 9. xxcrazyn3sxx - mondta

  és tudom használni a programot, ez nagyon könnyű és egyszerű

 10. xxcrazyn3sxx - mondta

  Megtanultam, hogy a 10 min

 11. Bulgac - mondta

  Nagyon köszönöm, szükségem, hogy.
  Tudtam erről Movie Maker, de nem lép túl sokat beállításokat.

 12. egasus08 - mondta

  Ez egy nagyon egyszerű szoftver. Már korábban használt. Abból, amit hallottam (hogy őszinte legyek még nem használt), sony vegas egy igazán jó, mint a movie maker. Movie Maker készül a kezdők, akik szeretnénk, hogy egy klip nem túl profi, de gyorsabb, mint a Sony Vegas program bonyolultabb.
  Egy barátom azt mondta, hogy egyaránt vizsgáltuk, és találtam egy problémát mondják Sony Vegas: CICA ki sokkal nagyobb fájlméretet mint filmkészítő a fájlméretet olyan kérdés, és te fogás. Különösen akkor, ha elkapja a képernyő több mint 15-20 percig.
  Mit kell tenni, ha a fájl mérete olyan nagy? (Lehetőleg anélkül, nagy veszteség a minőség)

 13. Pintea - mondta

  nagyon jó, de fáradt tőle MAM akarok próbálni valami mást, tehetünk tutorialu Sony Vegas, vagy valami, köszönöm, bravo ...

 14. Jully - mondta

  Elfelejtettem megemlíteni: a FileList számolnia kell, ha szeretné letölteni ... és anélkül, hogy a thepiratebay is, de ott találtam, mint a Windows Vista 7 és SP1 (jó és SP1, de te sok frissítések).

 15. stefbabanu - mondta

  Azt a kérdésre

 16. Alyn - mondta

  Jó tutorialul..totusi Van egy kérdésem ..pot dintr'o dal hangja valahogy, és én is csak a negatív?

  • Adrian - mondta

   Ezt csak akkor lehet elérni a stúdióban. A szoftver lesz képes arra, hogy a negatív, mint hangzik szánalmas.

 17. omega - mondta

  Nagyon jó, köszönöm, és várom, hogy egy bemutató a Windows Movie Maker 7

 18. Daniel - mondta

  Vannak jó szoftver videoszerkesztő és Edius Neo (használom, de vannak más dolgok még szakmailag, ez egy nagyon jó támogatja a HD), és shi Pinnacle Studio (v.14 tudja, hogyan kell dolgozni filmek 3D) ezt a problémát szoftver, hogy pénzbe de a próba-változat.

 19. István Török - mondta

  Nagyon jó és hasznos ez Tutorial.Chiar várni egy tutorial Movie Maker. Gratulálok Adrian.

 20. dráma - mondta

  Tudja valaki, hogy miért nem látok semmilyen bemutató az oldalon?

  • dragos_florin - mondta

   dráma: Tudja valaki, hogy miért nem látok semmilyen bemutató az oldalon?

   talán meg kell Flash player

   • dráma - mondta

    dragos_florin:
    talán meg kell Flash player

    telepített flash player és látja toate.nu

    • Adrian - mondta

     dráma:
     telepített flash player és látja toate.nu

     Milyen böngészőt használ? próbálja meg egy másik böngészőt, akkor minden böngésző bemutató, a "piac". Lásd, hogy ez csak egy FlashPlayer 2 módja az Internet Explorer, a másik pedig az egyéb böngészők, mint a Google Chrome, Opera, Safari, stb. Miért látja a hely, ahol lennie kell player bemutató? Próbálja meg, hogy tiszta a böngésző cache ...

     • dráma - mondta

      Ja, kösz mult.am tiszta a böngésző cache és merge.multumesc ismét, és sok szerencsét minden, amit csinál

 21. cossmyn - mondta

  Jó tutorial! De itt, ahogy ön is mondta, hogy ez otthon users.Daca szerkesztés profi, próbálja Adobe Premiere.Si az én probléma GRUB az Ubuntu ... én rezolvat.Si ha beszélek Ubuntu igyekszik bemutatni Avidemux ... minden az otthoni felhasználók számára ... de ez egy kicsit Ubuntu.Pitivi "kicsi" ... és azt mondod, a jó eu.Toate jó munkát! Ön erős!

 22. Gigel - mondta

  Bravo !! Nagyon jó bemutató !! Nézem a Windows 7.

 23. flo13 - mondta

  szuper kemény, gratulálok videotutorial nagyon szép és könnyen kezelhető .binenteles ...... ha van valaki mondani, hogy miért és hogyan))

 24. Bobu - mondta

  Movie Maker a Windows 7 fejlettebb azt, hogy minden, ami nem jön a Windows telepítve van, de lehet kapni ingyen a Windows Live csomagot. Szeretem csinálni több dolgot a videók, mixek, stb Ha akarsz valamit, fejlettebb és talán legfejlettebb mint Premiere Pro After Effects Adobe tárgyalás

 25. After Effects és Photoshop - mondta

  Hi ....
  meg tudná csinálni egyet After Effects vagy a Photoshop?
  köszönöm

 26. After Effects és Photoshop - mondta

  Hi ....
  meg tudná csinálni egyet After Effects vagy a Photoshop?
  photoshop több ezer kérdés ...
  Azt akarom, hogy tudja, hogyan kell használni, és a ps ... ..

  After Effects majdnem olyan, mint a Movie Maker csak több lehetőség ....

  Köszönöm;)

  • Vanessa - mondta

   After Effects és Photoshop: Hi ....
   meg tudná csinálni egyet After Effects vagy a Photoshop?
   photoshop több ezer kérdés ...
   Azt akarom tudni, hogy hogyan kell használni ..after hatások és a ps ... ez majdnem olyan, mint a Movie Maker csak több .multumesc lehetőség ...;)

   Itt van valami photoshop kattintson ide

 27. simi - mondta

  kiváló bemutató, de szeretnék csinálni egy a Sony Vegas.

 28. george lemnosanu - mondta

  Van egy kérdés, mikor készült iam hozzáadott titilul korán, és nem megy a film névtelen mentett, és tudja, valahogy elment dc?

 29. Adrian Kérjük, a Sony Vegas

 30. szép tutorial várok és nyerj 7

 31. Csaba - mondta

  Szép tutorial, bravó srácok. Új, és nem bűncselekmény, tudja valaki magyarázni itt, ha valakinek megvan a Windows telepítve van, frissíti a Microsoft és általuk elfogadott eredeti, minden darabja olyan veszélyes, mint a lite?.
  Ha nem lehet választ találni, hol lehet olvasni valamit erről a témáról?

 32. Razvan - mondta

  Van egy kérdés, hogy hol találja a Windows Movie Maker a Windows 7?

 33. Csaba - mondta

  Admin tart olyan sokáig, hogy választ adjon?

  • Adrian - mondta

   Csaba: Admin Amíg tart választ adni?

   Nem vagyunk kötelesek válaszolni és reagálni a megjegyzéseket! Tesszük ezt, ha van, vagy ha van idő. Továbbá, ha a kérdés úgy tűnik, egyszerű kínos vagy mi fedezték vagy reagált bemutató szöveges bemutató vagy prezentáció fenti megjegyzéseket, mielőtt meg véleményét. Fenntartjuk a jogot, hogy válaszolni. Ez nem a mi hibánk, ha a felhasználók lusták és nem elolvasni a bemutató nem a mi hibánk, ha a felhasználó nem olvassa el a végén, és hordozza a leírás nem a mi hibánk, ha a felhasználó olyan kényelmes, hogy nem olvassa el a megjegyzéseket, hogy a kiküldött előtt A bemutató volt. Mi nem vállal felelősséget az Ön, vagy nekünk! oktatóanyagok szabadon, nem kell fizetnie, hogy azt állítják, hogy mi lehet a "szolgáltató" tudja a választ! Azt gondolja, hogy megérdemli valamit?

   Most pedig válaszolni a kérdésre: én sem értek belőle, megtanulják kifejezni magát jobban, és megerősíti, hogy mit akartam kérdezni!

 34. Costel - mondta

  Köszönjük! Nagyon jó tutorial!
  Kérjük, amennyiben lehetséges, hogy egy videó a felirat: .sub, .srt, .txt
  Továbbá, szeretném megismerni a Sony Vegas, Pinnacle és az Adobe.
  Jó egészséget!

 35. Cristi Popescu - mondta

  Salut.Am probléma, és nem látom az előnézeti szerkesztés közben.
  Látom, mit tettem, amíg menteni.
  Köszönöm.

 36. Cristi Popescu - mondta

  Elnézést. Nem akartam zavarni. Mindenesetre köszönöm, amit csinálsz, nagyon sokat tanultam tőled.

 37. Csaba - mondta

  Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
  Enjoy!
  Jó napot kívánok. Másoltam néhány sort, amelyben kérem, hogy imtrebam valamit. Nincsenek könnyű vagy érdektelen, és nézni a végére tutorialului.Am és olvassuk el a megjegyzéseket itt, és feltettem egy egyszerű kérdést elolvasása után, amit írt Krisztus nem veszi windows a neten, nem ESTA teljes, már a hiányzó alkatrészeket, hogy néhány program nem fog működni bemutatásra. Szóval fut egy windows kapott egy szomszéd, nincs kód vagy szám, de maradjon Automatic Update és a Microsoft azt mondja, hogy nyitott az eredeti és a frissítések nehéz. Tudom, hogy az egyik lopott a net nem nyit automatikus frissítést nem látni, vagy hogy mit csináltam olyan jól, hogy néz ki, mint az eredeti? Kérdés: és a Windows ez veszélyes, és egy a neten? Remélem, most már értem.
  Egy szép nap ,, Csaba

 38. sasha-097 - mondta

  Miért VÁTI megállt, hogy oktató, Amai nem szeretem a világot, vagy a hitetlenek jött ötleteket időt vesz igénybe, nem oktató mert a világ sokat tanult neked köszönhetően használható minden esetben kapsz sok köszönet és adjon Mr. Vac egészség legyen az emberek és valami újat tanulni ssai sikert.

 39. Cristi - mondta

  Cristi jó NTS akartam letölteni a Windows 7 90 nap minden üzemeltetési és ne töltse AMI azt mondja, hogy az e-mail nustu

  • Adrian - mondta

   Cristi: SNT jó Cristi akartam letölteni a Windows 7 90 nap minden üzemeltetési és ne töltse AMI azt mondja, hogy az e-mail nustu

   Szívás rossz, hogy nem tud angolul, és invato megragad! Azt akarom, hogy többet, és mindezt a PC, de anélkül, hogy tudnánk angolul. Ez nem lehetséges! Írja jobb felső sarokban a keresőmező a fekete: Hogyan fordítás és hogyan helyes kiejtés angol, nyomd meg az Entert, és nézni a bemutató után megnézzük az üzenetet, hogy azt jelenti, "mondasz valamit levél" és a Google lefordította lefordítani, és mit jelent.

   • dasda - mondta

    Adrian: Szívás rossz, hogy nem tud angolul, és invato megragad! Azt akarom, hogy többet, és mindezt a PC, de anélkül, hogy tudnánk angolul. Ez nem lehetséges! Írja jobb felső sarokban a keresőmező a fekete: Hogyan fordítás és hogyan helyes kiejtés angol, nyomd meg az Entert, és nézni a bemutató után megnézzük az üzenetet, hogy azt jelenti, "mondasz valamit levél" és a Google lefordította lefordítani, és mit jelent.

    Szívás rossz nem tudom, a román, és tanítani fogd meg !!!

 40. maha - mondta

  Én nem sokat számítógépes ismeretek, szeretném tudni, ha én is hozzá egy feliratot a videó a Windows DVD-készítő, én 7 ablakokat. De a Windows Live Movie Maker tud feliratok videókon? köszönöm

 41. soryn3l - mondta

  hello, meg tudja mondani, túl egy olyan program, vagy hogyan érhetem el, hogy egy zenei videót, miután lelőtték a Camtasia Studio dekstopul 7 ... .Mi tesz egy bemutató ilyen ,,,,,

 42. soryn3l - mondta

  hello, meg tudja mondani egy programot, és tegye zenei videók vagy más módon ... ..l forgatták dekstopul a Camtasia studio7 ... .post egy bemutató, mint ez, kérem?

 43. cristina - mondta

  Bár tudták, ha Sony Vegas tutorial:? ?
  THX
  :X

 44. Cosmin - mondta

  De jó tutorial egy olyan program, amely lehetőséget a videó filmre minket, és ezt követően már fel képeket hogy a program ezt, de nem tudom, hogy a tutorial sal ezzel VideoPad Video Editor.

  • Adrian - mondta

   CosminNagyon jó bemutató, de van egy olyan program, amely lehetőséget a videó filmre minket, és ezt követően már fel képeket hogy a program ezt, de nem tudom, hogy a tutorial sal ezzel VideoPad Video Editor.

   Azt bemutató róla, körülbelül MultiSIM időben. Csak ki kell írni szoftver nevét a keresőmezőbe a jobb felső sarokban a fekete sáv, és hogy az Enter

 45. Cosmin - mondta

  köszönöm

 46. Fiúk, mint amit csinálok, hogy bekerüljön a csapatba?

  • Adrian - mondta

   teszt: Fiúk, mint amit csinálok, hogy bekerüljön a csapatba?

   Mindazok, akik segítenek másoknak a hozzászólás már a csapat, mi egy közösség. Ha akarod oktatóanyagok, lesz ennek a demo 10 perc megközelíthetetlen új témát, és töltse fel őket a fájlmegosztás, akkor adj egy e-mailt a linket a bemutató az e-mail címre felett található ez a bemutató írja kis piros "Adrian Burlugeanu" jobb klikk, és válassza a "Copy Email Address", és akkor kap visszaigazoló e-mailben, ha kap az a csapat után egyeztetünk az Ön bemutató ...

 47. Silviu - mondta

  és szeretnék nagyon sokat Vegas Movie Studio videotuorial köszi

 48. Zizzy - mondta

  Supeer kemény bemutató, akkor segítene annyira. Tartsa csinál oktatóanyagok ;).

 49. radír - mondta

  Nagyon hasznos!

 50. György - mondta

  Én magam egy videó általam készített egy programot a képek és a dal, és azt szeretnék, hogy minden kép nijte dalszöveg .cin tudom, hogyan tudok csinálni? ajutatima plzzzz

 51. Mircea Nistor - mondta

  OK, de miután megmentette az utolsó film, és mikor kell játszani a hang rossz, ez egy basszus hang és Paracor lassított, hogy .Mi történt munka után?

 52. Deea - mondta

  Hi akarok, és tudom, hogy a szöveget a film.
  Szóval van egy fül, aki énekel és orosz mondom, tudom, az orosz lefordítani a szöveget, és azt akarom, hogy ezt a filmet felirattal román fordítással.

  Milyen szoftvert használják?

 53. ba testvérek valamennyien néhány bemutató országokban rosszul senki oktatóanyagok ők is kényelmes, ha nem megy a pokol

 54. Én movie maker, de amikor ragaszkodik a fájl im menetrend következő hiba történt a fájl a C: \ Users \ Rendszergazda \ Asztal \ Hercules Action Game - Level 1.avi nem importálható, mert a lejátszásához szükséges kodek a fájl nincs telepítve a számítógép. Ha már próbált letölteni és telepíteni a codec, zárja be, majd indítsa újra a Windows Movie Maker, majd próbálja meg importálni a fájlt.
  kérem, segítsen nekem

 55. BAA: ((Még mindig nem értem - hogyan ?? bag kép: |? Ez számomra a német ..

 56. Alex - mondta

  Hi srácok. Van egy videó, és szeretnénk hallani első klip 10 másodperccel azután, hogy egy dallam, amit szeretnék. Kérem, mondja meg, hogyan kell csinálni, hogy meghallgassák, és azok 10 másodperc

 57. Ica DRĂGOI - mondta

  Tutorial.Multă nagyon jó egészséget és minden jót, és Adrian szép napot.

 58. nicolae641 - mondta

  nagyon jó tutorial, de hogy a film .avi menteni. megmentett wmv.
  tiszteletteljesen

 59. salcudean10 - mondta

  Megcsináltam! Köszönöm, nagyon szép, Adrian!

 60. Alexandra - mondta

  Nekem van egy nagy probléma! Van Movie Maker a Windows Live Essentials .. és én borzasztóan bonyolult ... fff izgat nagyon! de a legnagyobb probléma ee nem tudja, hogyan kell menteni a videót .. Projekt mentése mint P, ha azt mondom, meg tudom menteni csak p ko Windows Movie Maker .. és ha menteni mergeee nem látni őt! p altcv nem lehet menteni, és nem tudom, miért .. mit tehetek??

  • AdrianGudus - mondta

   Alexandra:
   Nekem van egy nagy probléma! Van Movie Maker a Windows Live Essentials .. és én borzasztóan bonyolult ... fff izgat nagyon! de a legnagyobb probléma ee nem tudja, hogyan kell menteni a videót .. Projekt mentése mint P, ha azt mondom, meg tudom menteni csak p ko Windows Movie Maker .. így mentse SIDAC mergeee nem látni őt! p altcv nem lehet menteni, és nem tudom, miért .. mit tehetek??

   Haste !!! Ha elolvassa a bemutató videót alább referencia / link piros és a bemutató a Windows Live Movie Maker és a Windows Vista 7. Ön elérheti a fenti útmutatót, és írásban a keresőmezőbe a jobb felső sarokban a fekete él: Hogyan kell használni a Windows Live Movie Maker, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató

 61. Azt filmre Fraps, hogy a vákuum, és ha azt akarom, Rendez movie maker ... ..pun a felek és ad nekem egy erroare és im ki movie maker (E MOVIE MAKER Essentials) Tudna segíteni?

  • Lia - mondta

   És én csak megtörténhet velem. Sokat dolgoztam a Movie Maker és én mérges annyi, mindent, amit öntött el, és amikor visszatért, néhány kép hibás és ki kell feltölteni őket. Szinte minden 3-5 min ad hiba.
   Hogy a képek.
   Kisfilmek a fényképezőgépen, akartam ragaszkodni 3 egymást. Megmentettem, de amikor néztem a VLC player, az első rendben volt, a többi szaggatott és remegés.
   Egyáltalán nem tetszett Movie Maker! És, hogy többet kell dolgozni vele (erre még ki, sok idegekkel film szép hatások), azt írta, hogy a Windows-Ro, azt mondtam nekik, hogy én kidobtam, azt küldött PrintScreen oldalak, fájlok hiba ... de nem válaszolt.
   Ha volt, hogy közli a program, azt nem, hogy több mint 5.

 62. Gabriel Lungu - mondta

  Ismét köszönöm, hogy Adrian! Sok sikert kívánok mindenben faci1 Te egy jószívű! Üdvözlégy!

 63. Ionut - mondta

  hogyan kell letölteni a videót? milyen program?

 64. Alexa - mondta

  Hello! Azt akarom, hogy szerkeszteni a hangfelvételt, hogy ez, mint a "kacsa hangja". Meg tudom csinálni a Windows Movie Maker? Köszönöm

 65. Florin Suciu - mondta

  Nekem van egy probléma a programmal. sehol nem akarja menteni a számítógép nem?

 66. Andreea Marin - mondta

  Nekem nem jelennek meg a filmben, kis fekete doboz, ha húzza az idővonal, amit szerkeszteni valami voi.Nici a módosítások megjelennek a dobozban. Mikor szeretne adni valamit, mint a cím vagy a hitelek nem kap semmit a dobozba és voi.Totul fekete.
  A másik dolog ... Nem menteni bárhol.
  Mit kell tenni?

 67. Mihai - mondta

  Mi van, ha a fájlok MOD?

 68. Michael G. - mondta

  Nagy tutorial! Sir Adrian Köszönjük! MGT

 69. Robert - mondta

  Ms Adrian, te tényleg hasznosnak bizonyultak!

 70. JoKeR13 - mondta

  Jó! Csináltam egy filmet a Movie Maker csak szeretnék adni neki megmenteni mentse a számítógépre, és megmutatja, hogy mennyi idő van, és, hogy hogyan maradjon 0 %% az időm és folyamatosan növekszik. Mit kell tennem, hogy erősít ez ??

 71. Cristi - mondta

  Én linux meg tudja mondani nekem egy honlapot, ahol meg tudom csinálni?

 72. ioana - mondta

  Nagyon szépen elmagyarázta! Gratulálunk!

 73. Alexandra - mondta

  Tetszett, ahogy magyarázta. Amikor nem működik ptr minta ablakban, nem látok változást.
  Szintén nem lehet menteni a végén .... a számítógép .... tényleg nem lehet letölteni ....
  AM WINDOVS XP.
  Köszönöm ...

  • Adrian Gudus - mondta

   Legvalószínűbb, hogy hiányzik codec-et. Lásd, hogy van egy tutorial telepítése codec. Megtalálható a keresőmező jobb felső, írsz K-Lite, és nyomja meg az apja

 74. Laxter - mondta

  Azt akarom tudni, hogy hogyan kell egy videó fényereje nagyobb, vagy hogyan tudnék kancák képet egy videót? Ki tudja?

 75. madalin - mondta

  Van egy olyan videoklipet forgatott vízszintesen és függőlegesen, amit akar, amit tehetünk

 76. Andreea. - mondta

  Hello there! Nekem van egy probléma. Azt szeretnénk, hogy a filmet a videó. Letöltöttem WMV formátumban, és adok neki egy kis részét néhány másodperc, de amikor feltettem egy részét egy videó sáv, hogy videó, hogy megteremtse a film, én jelenik meg hang ugyanazon a post. Nem tudom, ha érted. Ehelyett megjelenik hang hang bár én jelenik meg a videó utáni video, és nem tudom, hogyan hangzik neki, hogy nekem egy dalt. Segíts, kérlek!

  • Costelina - mondta

   van kéznél egy keresőmező fel itt ezt a jogot
   levelet oful garantált van, és talál valami hasznos

 77. Maria Rusu, 73 év - mondta

  Először is ne szidja, mert tanultam angolul.
  SOS.Am próbált letölteni egy dalt előestéjén Húsvét: Krisztus feltámadt, akit Tatiana Stepa, wmv.Nu fájl letöltése, majd sikerült megmaradnia a határ a tabletta „nyíllal lefelé, majd a nevét és szaggatott vonal állandó mozgásban”.I nem tudom, hogyan kell megállítani .I húzta a nyíl a nevét, azt zárt és a nyitott sok tablet
  ori.Cum lehet állítani fájl letöltése WMV? Kérem segítsenek! Mulţumesc.M.Rusu.

 78. Paul - mondta

  Súgó. Nem ment a projekt. A következő hibaüzenetet kapom, hogy tudjuk totii.Ce kell tennem?

 79. Nikoleta - mondta

  buna.am mp4 filmre egy videót a telefon hd felbontású 1280 × 760.dupa mi lam szerkesztett, és tegye a ló bukott forgatták zene mentett Primada lam után ajánlás programului.dar látok, amikor akartam sal bs zene hallható, de a képernyő még mindig fekete fólia .de én csinálni?

 80. Dana - mondta


  Erről a megjegyzést később, de most szüksége van erre a Windows Movie Maker. Meg tudja mondani, ha működik a Windows 10? Letöltöttem a net, de megpróbálok csinálni egy videót a képek és a mp3, mutatja nekem, hogy nem tudja betölteni az ellenőrzések Fieser (zene gomb szürke). Hiányzik valami, vagy nem megy a W 10?
  Említettem már, hogy a Windows volt intslat a szolgáltatást, amikor azt elégették, és váltotta merevlemezt, így azt hiszem, ez nem a legrosszabb lehetőség, vagy az általuk és jobbat. Köszönöm szépen.

 81. Razvan Stoica - mondta

  Hello!
  Szeretném tudni, hogy hogyan lehet még több mint egy meglévő hang (háttérzene) megjegyzéseket.
  Vagy helyettesítse az eredeti hang a videó hanggal 2 sávok: egy lassabban háttérzenével és egy megjegyzést.
  Köszönjük!

Trackbacks

 1. [...] Kevés. Mégis találtam az egyiket, ha vannak mások jó kérem hadd tudja. Videotutorial.ro egy olyan projekt, hogy az a tény, hogy van néhány nagyon jó cikkek és videó bemutatók, [...]

 2. [...] Vagy választhat csak a termékek érdekelnek minket. Mint azt mindannyian tudjuk, a Windows XP tartalmazza a Windows Movie Maker video szerkesztő szoftver, a Windows Live Messenger azonnali üzenetküldő szoftver és e-mail kliens, [...]

 3. [...] A Windows 7. Néhány évvel ezelőtt mi is történt egy bemutató a Windows Movie Maker szoftver a Windows XP. Kezdetnek tudnia kell, hogy a Windows Live Movie Maker nem jön alapértelmezés szerint telepíti a Windows [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.