Hogyan kell használni a TWRP Recovery Androidon

Hi barátok, ma van egy tutorial arról helyreállítási Android, azaz csapat nyer Recovery Project vagy TWRP hasznosítás.
Az egyéni hasznosítás (későbbi piaci) lehetővé teszi számunkra, hogy sokkal többet, mint egy állomány-helyreállítási, még mielőtt az operációs rendszer Android.
Anélkül egyéni hasznosítás, nem tudjuk telepíteni zip különböző csomagok (kernel, rum, rádió, indító kép, stb.)
Nemrég mutattam hogyan kell használni ClockWorkMod hasznosítás, vagy CWM RecoveryEz volt az első egyéni helyreállítási a piacon.
Stock Recovery vs Custom Recovery!
A helyreállítási raktáron lehet telepíteni egy zip aláírt és állítsa vissza a telefont. Normális, nem telefon gyártója akar bepillantás bárki MATZEIT telefon szoftverét.
Ebben TWRP lehet telepíteni jelöletlen zip oldalakat; Szelektív módon is lehet törölni (Dalvik cache, adat, rendszer); Megteheti teljes mentés és visszaállítás; lehet csatlakoztatni egy USB-hasznosítás; Fájlok kezelésére egy fájlkezelő közvetlenül. Plusz én is több operációs rendszer Android (részletek a következő bemutató).
FIGYELEM
A Wipe szolgáltatásnál ne törölje a "Belső tárhely" -t, mert itt vannak a fényképek, filmek, zene és letöltések.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (38)

  • Lásd ez a változat a Recovery tudja irányítani flashuieasca .img képek, azaz letölthető kernel a neten, és ha ez nem csomagolva flashable.zip lehet másolni közvetlenül a telefonra flashuieasca boot.img és gyökér helyreállítás. Amikor telepíti zip opciót gombra a jobb alsó sarokban, hogy a változás, hogy mutassa meg, hogy mit, zipuri vagy .img oldalakon.

  • nagyon érdekes, de kissé felületes, mert nem határozta meg, hogyan kell telepíteni a TWRP-t és hogyan kell felszabadítani a rendszerbetöltőt. és a nem felső telefonokra is összpontosítania kell, mint például az Allview és mások. hogy mindenkinek nincs pénze felső vagy drága telefonok vásárlásához. és nincs a legutolsó link a fejlesztőként megadott webhelyre.

    • Általában azokat a telefonokat, amelyek nem a legjobbak, és nem tartoznak közismert márkához, a harmadik felek fejlesztői nem veszik figyelembe! Ez nem a mi hibánk! Sok olyan modell létezik, amelyekről nem talál semmit az interneten a CyanogenMod vagy a bootloader feloldásához kapcsolódóan. Általában ezek egzotikusabb hardverrel rendelkező készülékek, gyenge vagy bűnös, anélkül, hogy a fejlesztők számára túl sok rugalmasságot jelentenének, és következésképpen nem érdekli őket. Ha még mindig nincs pénze, és csak olcsóbb eszközt engedhet meg magának, akkor szerintem semmilyen kifogást nem szabad tenni. Nem hiszem, hogy bárki, aki vásárol egy Dacia-t, elvárná azt, hogy "forog", mint egy BMW (amikor azt mondom, hogy "spin", a motorra gondolok)

      • Ha valami olcsóbb lenne csinálni ugyanazokat a dolgokat, mint valami drágább, nem kell, hogy drága dolgokat, és hogy olcsó dolog, nem lenne verseny, különbségeket. Minden lenne olyan szörnyű, és mi fog unatkozni!

        • ha van pénze egy felső telefonhoz, akkor ez tökéletes. igen, nem mindenkinek van pénze. és azt mondtam, tábornok, nem mondtam, hogy az ön hibája vagy a cristi hibája, de azt mondtam, hogy hiányzik az oktatóprogramban, a farok feje. amit azt mondtam, hogy a gyengébb telefonok számára oktatóprogramot kell készíteni, zárójelek voltak. és nem gondolom, hogy logikusan, mert tudom, hogy egy "egzotikusabb" telefon nem sokat képes elérni

  • Călin számára is, hogy eljusson a Cristi által az oktatóprogramban említett oldalra, lépjen be a Google-ba és a keresőmezőbe írja be az „XDA Developers Forum” elemet, és nyomja meg az Enter billentyűt.

  • Szia, a kérdés, hogy ez a különbség dintrun 5.0.2 és CyanogenMod Android?
    Nekem van sony xperia z2 android 5.0.2, és nagyon elégedett vagyok vele, és egy másik dolog, amit észrevettem a sony-nál, hogy 3-4 hét múlva kapok javításokat a telefonon, azt mondja, hogy megoldották, nem tudom, milyen hibákat tartalmaztam, mielőtt a samsung nokia és az allview, de egyik sem nyújtott annyira támogatást, mint a sony, bár kezdetben szkeptikus voltam a sony iránt, bevallom, jó napod van. Viszlát

    • CyanogenMod egy egyéni rom, utángyártott, harmadik, vagy amit akarsz hívni.
      Jön az Android tiszta felület, a felület, amely az Android szoftvert az eszközök Nexus nélkül grafikus felület hozzá termékek, mint a TouchWiz (Samsung), Optimus (LG), a HTC Sense (HTC)
      Szintén rendszer opeare sok funkciók és lehetőségek, amelyek az Android módosított termelő (az Ön esetében a Sony) nem rendelkezik, sőt Android tiszta, számos jelenlegi Nexus nincs lehetőség talál CyanogenMod.
      A használatának előnyei CyanogenMod nagyon kis helyigényű tárolás (kis helyet vesz igénybe a telefonon), a sebesség a használat hiánya miatt interfész, amely minden gyártó egy add át OS peersonaliza és (állítólag) javítása (de rosszabb mégis, akadályozza és ajánlatok Intuit funkciók néha nem használja soha utalok természetesen Samsung)
      CyanogenMod nem jön a Google alkalmazásokat, a Google Apps csomag flash uiesti azt külön, ha szeretné Play Áruház.
      Ha azt szeretnénk, hogy megtudja, mi az extra funkciók nem találja készleten ROM, már bemutatta a CyanogenMod ROM, hogy megtalálja a keresőmező segítségével a jobb felső sarokban. Felhívjuk figyelmét, hogy azóta minden megváltozott, fejlődött CyanogenMod (nak ki új verziók alapján Android Lollipop) és új funkciókat adunk hozzá.

      • Egy kis kiegészítő inger

        Cián jön az alapvető szolgáltatások és alkalmazások minősített google stabil verzió.
        A nightly tényleg nem jön a Google alkalmazások és szolgáltatások nightly verziók nem hitelesíti a Google. Bármilyen rom Google szüksége tanúsító kiszállítás előtt gapps. Lásd a kínai, amely biztosítja a legtöbb telefon képest a Google tanúsítványát, ezért nincs meg a Google Play Store, Gmail, Calendar, törzshelyén szinkronizálási szolgáltatás számlák, stb

        • Lehet közötti megállapodás a Google és a csapat CyanogenMod ROM OnePlus Egy szó tartalmaznak gapps és minősítés elnyeréséhez erre. Azért mondom ezt, mert én telepítve CyanogenMod hivatalos verzió, és stabil a többi modell, és nem volt a Google-alkalmazások befejezte figyeli a végleges változata a flash. Flash uiam gapps kézzel minden alkalommal

    • Franco CM12 használni állomány kernel. Franco kernel patch az utolsó érintés, és szintén támogatja Multirom (lesz a következő bemutató).
      Akkumulátor konfiguráció egész nap, amíg a következő nap 1: 00 ha csinál incatcat. Hogy a használt agresszív és 6-7 óra SOT.
      Ha kevesebb, azt hiszem, te laza akkumulátor 2 nap.

      • Köszönöm Cristi, most remélem, hogy nem vagyok durva, de lépésről lépésre elkészítheted a Kernel_ és a rom módosítását az onepluson (nem hiszem, hogy ez egy oktatóprogram románul, az lenne az első, hogy nem tudom angolul, de te jobb módja van a világ megértésének.) Köszönöm.

  • hello Cristi. Egy évvel ezelőtt volt egy xperia neo-v verzióm, amelyet mindkét oldalra fordítottam (gyökérzet, rántott rum stb.), miután megvettem egy xperia z c6603 készüléket. , amikor a bootloader feloldására akartam lenni. amikor ott van ... mit kell látni :) a bootloader feloldása engedélyezett: no.de akkor egy xda feloldási módszert keresek, sony romania-nak hívom, azt mondja, hogy ez nem lehetséges, e-mailt küldök sony, nincs válasz stb. És most felmerül a kérdés: nem lehet valóban kinyitni a bootloader-et a z-én? Gyökeresem, xposed-et tettem, sok modult, de ez messze van attól, amit telefonon akarok.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.