Az USB-eszközök, például webkamera, tv-tuner, bluetooth stb. Használata a Virtualbox-ban - oktatóvideó

Hi barátok, bemutató ma beszélni, hogyan tudjuk használni a különböző eszközök / USB eszközöket nem támogatja a operációs rendszer, hogy pontosan hogyan tudjuk használni az USB-eszközt (webkamera, nyomtató, bot Bluetooth, TV tuner) a VirtualBox . Biztos vagyok benne, hogy van a ház körül sok a webkamera régiekig, vagy bluetooth botot, amely sajnos nem használható a Windows Vista és a Windows 7 vagy ahol van, csak az illesztőprogramok a Windows XP. Nos, a segítségével VirtualBox akkor bármilyen USB eszközt bármilyen operációs rendszert, ha a PC valós általunk telepített operációs rendszer, amely már nem támogatja ezeket az USB eszközöket, függetlenül attól, hogy túl öreg, vagy egyszerűen nincs járművezetők.
Mindössze arra van szükség VirtualBox szoftver, CD-n vagy az ISO image az operációs rendszer, amely támogatja ezeket az eszközöket, és lehet kezdeni!
Meg kell majd telepíteni VirtualBox majd, hogy néhány beállítások VirtualBox és telepíteni OS VirtualBox. Ha tényleg meg akarjuk osztani (megosztani fájlokat) fájlokat a valós és a rendszer VirtualBox:
Hogy a részesedése a valós rendszer és a virtuális doboz, virtuális gép Ubuntu Linux
Hogyan részesedése közötti az operációs rendszer és a virtuális az igazi VirtualBox
VirtualBox virtualizációs szoftver, amellyel meg tudjuk csinálni sok mindent, tudjuk tesztelni a különböző szoftverek és hasznos sok esetben. Mi lehet még használni a 2D és 3D gyorsulás tényleges videokártya használata az operációs rendszer a VirtualBox így tudunk játszani, hogy nem működik, mint egy adott operációs rendszer.
Mint a fenti dolgozni, akkor kell telepíteni Guest Kiegészítések, ISO kép, hogy jön a VirtualBox akkor kell felszerelni és üzembe tartalmat. Így az operációs rendszer a virtuális környezet jobb kommunikáció az adott operációs rendszer, hogy növelje a funkcionalitás és képességek az operációs rendszer VirtualBox.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy a szükséges lépések az USB eszközt a virtuális környezetben, vagy éppen egy OS VirtualBox.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (48)

  • Szia, nagyszerű bemutató, nem igazán használom a virtuális ökölvívást, így sok szerencsét más oktatóprogramokhoz. Adrian valahogy ellenőrizte a hangot a vezérlőpulton valami zajjal, vagy visszhangkalibrálással, hogy hullámokban hangzik, amikor vb, nem tetszik, hogy ez a realtek egy VIA HD lapkakészlethez használja a VT1708S-t, a mikrofon nagyon jól hangzik, amikor vb A realteknél van egy olyan funkció, amely azt jelenti, hogy a háttérhang elrejtésére szolgál, nekem olyan benyomásom van, de nem sikerült megcsinálniuk, mégis meg kell tesztelniük (RightSound - talán ez az, amit akartál kiszabadítani tőlük, de nem voltak sikeresek). )

  • Arra számítunk, hogy sok ez a bemutató. Gratulálok, hogy a kemény munka.
    és ha Laurentiu-end nézni először hallotta a téma az úgynevezett

  • Hi Adrian,
    Miközben a "Tippek a webkamera megvásárlásához" című video bemutató? Webkamerát akarok venni, és nem tudom, melyiket választom. Azért kérem a segítséget, mert nem ismerem az alapvető jellemzőket. Szükségem van egy jó képtisztaságú webkamerara, hogy ne érje el a lassú mozgást, mintha vákuumban mozogna, mint láttam valakiben. Elolvastam az interneten a webkamerákról, de mindenki véleményt ad, és nem tudja, kinek kell hinni. Köszönöm.

    • JonHi Adrian,
      Míg a videotutorial "Tippek a vásárló egy webcam"? Szeretnék venni egy webkamerát, és nem tudom, milyen modell közül lehet választani. Nem kér segítséget találkozik alapvető jellemzőit. Nem is kell egy web kamera, jó képminőség, hogy ne hajtsa végre lassított, ahogy mozog a vákuum, mint láttuk valaki. Olvastam az interneten a webkamerák, de mindegyik mondja el véleményét, és nem tudom, ki hinni. Köszönöm.  

      Get a webcam Logitech C270 A HD 3 MegaPixels 2048x1536 nagyon jó a fényképek és a HD videó tisztasága szempontjából, ráadásul van egy RightSound technológiával felszerelt mikrofon, amely blokkolja a háttérzajt, és a RightLight, valamint a fény színének a bőr színének beállításához. Remélem, tetszik + mozgásérzékelés

  • Helló, telepítettem egy virtuális dobozt a samba külső merevlemezére, és vasárnap elmentem, és amikor visszatértem, nem olvastam a programomat, és azt mondtam, hogy hiányzik a VirtualBox COM fájl. mit kell tennem, hogy működjön, vagy hogyan távolíthatom el / törölhetem a rendszerből, hogy előre köszönöm újra telepítsem

  • Semmilyen formában nem tudtam csatlakoztatni a szkennert a Win XP rendszert futtató virtuális géphez. Ez a lista szerepel, de hibát okoz. Ez a szkenner nincs telepítve a gazdagépre - Win 7. Másrészt van ugyanolyan típusú USB Blutooth adapter, amelyet a gazdagépre telepítettem - Win 7, de amelyet szintén nem tudok használni a virtuális gépen ?!

    De a legfontosabb dolog, hogy hasznosabb lenne, mint, hogyan lehet használni a fax modemet a kiszolgáló gép, a virtuális gép?! Ez az egyik leginkább problémás helyzetek egy virtuális gép. Azt találták teljesen sehol megoldja ezt a helyzetet! Gondolod, hogy van ilyen?!

    • XantesAzt még nem sikerült csatlakoztatni a szkenner virtuális gép fut Win XP semmilyen körülmények között. Úgy tűnik, hogy a listán, de ez ad nekem egy hiba. Ez a szkenner telepítve van a kiszolgáló gép - Win 7. Másrészt én ugyanolyan típusú adapter Blutooth USB, amely fel van szerelve a fogadó gép - Win 7, de ez még nem Poto használja a virtuális gép ?! De a legfontosabb dolog az lenne, még nagyobb segítség lenne hogyan használhatja a fax modemet a kiszolgáló gép, a virtuális gép?! Ez az egyik leginkább problémás helyzetek egy virtuális gép. Azt találták teljesen sehol megoldja ezt a helyzetet! Gondolod, hogy van ilyen?!  

      Ha nem futtatja az oktatóprogramot, akkor biztosan megtalálja a megoldást. Azt mondtam, hogy mit tegyek, ha megkapja a hibát ... de úgy tűnik, hogy kibontakozott, azt gondolta, hogy képzettebb és mit mondtál? "Mi a francot fogok tanulni ebből? Itt azt is tudtam, hogy ... hadd bontsa ki ..." és te kibontakozol ...

      • AdrianGudus:
        Ha nem görgethető bemutató, biztosan megoldása munkákkal. Azt mondta, mit kapnak erroarea ... de úgy tűnik, hogy futni, hitted jobban, és mit mondanál? "Isten állok tanulni ebből? Tudtam domle..ia itt és lépjünk ... ", és akkor futott ...  

        Ha ismersz olyan jól, még akkor is, ez azt majd kérje megszólítás ?? !! Ha nem azért említem, hogy én tettem, amit ajánlott a bemutató, nem futottam végig ??? !!!
        Ha van megoldás, ha mi követtük el utasítást, azt már felajánlotta, mint egy alternatíva a bemutató, de úgy néz ki, mint te!

        És annak megmutatására, hogy valójában nem ezeket az oktatóanyagokat hajtja végre, kivéve, hogy okosak legyenek, mindenkit, aki csak azt hiszi, hogy nem követi az Ön által megadott lépéseket, fedezze fel a hiányosságait olyan kérdésekben, amelyekben nem ismered őket! Bizonyítékként, hogy NEM válaszoltál a modem-fax problémájára a gazdagépen. Miért?! A retorikus kérdés, nyilvánvalóan ... mert csak nem tudja, mert az oktatóanyag elküldése és az észrevételek megjelenése után az érdekli, hogy valódi vagy makacs hibákat találjon azok között, akik valóban szeretnének megtanulni, de akik veleszületett fizikai igényt érez, hogy megalázza őket hozzáállás és nyelv révén!

    • XantesAzt még nem sikerült csatlakoztatni a szkenner virtuális gép fut Win XP semmilyen körülmények között. Úgy tűnik, hogy a listán, de ez ad nekem egy hiba. Ez a szkenner telepítve van a kiszolgáló gép - Win 7. Másrészt én ugyanolyan típusú adapter Blutooth USB, amely fel van szerelve a fogadó gép - Win 7, de ez még nem Poto használja a virtuális gép ?! De a legfontosabb dolog az lenne, még nagyobb segítség lenne hogyan használhatja a fax modemet a kiszolgáló gép, a virtuális gép?! Ez az egyik leginkább problémás helyzetek egy virtuális gép. Azt találták teljesen sehol megoldja ezt a helyzetet! Gondolod, hogy van ilyen?!  

      Ha a modem PCI Nem hiszem, hogy használható, nem hiszem, hogy a VirtualBox támogatja az ilyen típusú készülék, hogy ez volt az USB-mehet.

    • XantesAzt még nem sikerült csatlakoztatni a szkenner virtuális gép fut Win XP semmilyen körülmények között. Úgy tűnik, hogy a listán, de ez ad nekem egy hiba. Ez a szkenner telepítve van a kiszolgáló gép - Win 7. Másrészt én ugyanolyan típusú adapter Blutooth USB, amely fel van szerelve a fogadó gép - Win 7, de ez még nem Poto használja a virtuális gép ?! De a legfontosabb dolog az lenne, még nagyobb segítség lenne hogyan használhatja a fax modemet a kiszolgáló gép, a virtuális gép?! Ez az egyik leginkább problémás helyzetek egy virtuális gép. Azt találták teljesen sehol megoldja ezt a helyzetet! Gondolod, hogy van ilyen?!  

      Xantes, így csinálnám neked a winfax-szal (remélem, hogy a Windows 7-re lesz telepítve - próbáltam letölteni a netről, de nem találtam rendben opciót): tegyük fel, hogy a winfax-ot a Windows 7-be telepítette, Megyek a futtatható fájlra, és a kompatibilitástól úgy állítom, hogy úgy fusson, mintha a Windows XP-re lett volna telepítve. Úgy értem, hogy a jobb gombbal kattintson a futtatható-> Tulajdonságok-> kompatibilitás-> jelölőnégyzetre. kompatibilitási mód a következőhöz: "és válasszon a Windows xp legördülő listából (SP2 vagy SP3). Ismétlem, nem sikerült letölteni a programot, de mégis megpróbálja, és remélem, hogy működik. Siker ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.